עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by barakv,

אני מודאג קצת לגבי 2 רכיבים אצלי במחשב... המעבד והדיסק הקשיח... המעבד הוא פנטיום D 930 והדיסק בקשיח הוא של היטאצ'י 250 GB ו SATA 2 הטמפ' במנוחה פחות או יותר היא: (האינטרנט והביטורנט (אזורוס) הם התוכנות היחידות שפועלות כרגע והמחשב עבד 19 שעות ברצף (הסתכלתי כמה זמן אני מחובר לאינטרנט חח) מעבד: 40-41 דיסק קשיח: 38-39 וגם 40... רציתי לדעת אם אלה טמפ' גבוהות לחלקים אלה בזמן מנוחה... נ.ב- הקירור הוא קירור סטוק תודה!

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  2. Started by DakloN,

שלום.. אני יכול לעשות O.C למעבד 4800+ (2.4GHz) להגיע ל2800.. מבלי להחליף לו קירור או משהו?? AMD Athlon 64 X2 יש לי את הזלמן 9500... אם כן, איך אני עושה את זה??

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by SeaMonster,

אני הולך להחליף את הקירור של המעבד שלי (הקירור הגיע היום). עם מה אני אמור להוריד את המשחה הטרמית הישנה?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  4. TRUE Copper http://icrontic.com/articles/thermalright-true-copper-review/4 http://www.thermalright.com/new_a_page/review_logo/cpu_cooler/true_copper/TRUE%20copper.pdf באם אין אז TRUE Black 120 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/product_cpu_cooler.html האם משהו יודע מי היבואן

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  5. לטענת החברה, הקירור החדש יאפשר למעבדי הExtreme Edition להגיע לתדרים של עד 5ghz. כמו-כן, הוא יימכר בנפרד תמורת פחות מ50$ ויהיה קל במיוחד להרכבה. כל הפרטים כאן: http://www.bit-tech.net/news/2006/03/08/intel_liquid_cooler/

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  6. אז ככה בערך לפני מספר שבועות הכרטיס שלי ניהיה חם בטירוף,אבל מה שמוזר שהטמפרטורה של הכרטיס בסדר והליבה רותחת,כרגע במצב מנוחה, הליבה היא על 71 והטמפרטורה הכללית של הכרטיס מסך היא 42, בזמן מאמץ הטמפרטורה של הליבה הגיעה ל100 וגם קיבלתי הודעות הזהרה,בזמן הזה פתחתי את המחשב נגעתי בכרטיס ולמרבה הפלא הוא היה מעט חמים,לא משהו מיוחד. השאלה מה דעתכם? עניין של משחה תרמית וההעברת החום מהליבה לגוף הקירור או אולי סנסור דפוק? או שיש לכם רעיון אחר אשמח לייעוץ ולתגובות שכחתי לציין שאין קבלים שמפריעים למאוררים של הכרטיס מסך,ויש לי מאורר של זלמן איזור ה80 ממ ממש קרוב לכ"מ שמוציא אוויר.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  7. http://planet.nana.co.il/bead2216/New%20Bitmap%20Image5.JPG אני ינסה להמשיך את זה פשוט זה היה צריך לעבור 2 לופים ב-3d mark ועוד בדיקה של 5 שעות בפריים 95

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי מחשב פנטיום 4 שדי עושה את העבודה. הוא נמצא כרגע במארז חדש עם דיסק חדש וצורב חדש. הצלחתי לשדרג את הזיכרון ל-2GB ללא הוצאה כספית כלל. הבעיה היא המאוורר של המעבד (יחד עם צלעות הקירור) - הם ממש חרא. יש לי את לוח האם הזה: asrock p4i65g 478 http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=p4i65&Cat2Cat1ID=5069&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אני רוצה לקנות מערכת קירור חדשה למעבד ולא יודע איזה בדיוק יתאים. חשבו לי שהוא יהיה שקט. תודה מראש, אמיר[br]פורסם בתאריך: 31.01.2009 בשעה 13:37:49 זה יכול להתאים?http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1860

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by amisu,

הרכבתי את המחשב (<-מפרט) שלשום, עשיתי אוברקלוק 4.0Ghz למעבד ו 2.0Ghz לזיכרונות. במנוחה הליבות בסביבות ה 43 מעלות. במאמץ עם prime95 הגיעו ל 75-80. זה חם מדי לטעמי, רק רציתי להשתעשע מעט, כרגע מסתפק ב 3.4Ghz.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by d1v,

שלום לכולם,ברצוני לרכוש קירור למעבד הנ"ל,תקציב כ 100 +-,חורג בהתאם ליחס עלות תועלת.. OC כ 3GHZ אולי יותר קצת,תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by shaks,

איזה ספק יותר טוב? ( הספק ישמש למחשב משחקים ובעיקר לOC) ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ ModStream Power Supply 450W או TAGAN EasyCon TG430-U15 430Watt Active PFC

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  12. אני קונה למחשב שאני קונה בקרוב קרור לכרטיס מסך (הוא יהייה ATI RADON X1900XT , כנראה של CONNECT3D) , עכשיו פה באתר יש ביקורת על ARCTIC COOLING ACCELRO X2 שלפי מה שאומרים קרור מעולה ושקט מאוד , מצד שני, מאז הביקורת בטח יצאו יותר טובים למחיר של 150 שקל , מה שאני צריך זה גוף קרור ש... 1. יהייה יותר טוב למחיר מהX2 2. יהייה שקט כמו או יותר מהX2 3. כמובן , יתאים לכרטיס מסך 4. יעלה משהו כמו 150-200 שקל , אם יש אז בכיף פחות 5. חברה לא איכפת לי מאיזה חברה , רק שיהייה קיים בארץ ולא רק בחו"ל כי אני קונה מפה בארץ

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by Gilo2005,

אז ככה עשיתי אוברקלוק ורציתי לדעת האם זה בסדר שהמתח כול הזמן קופץ מ 1.648 וולט ל 1.664 וביחד עם זה המהירות של המעבד גולת בטיפה אז רציתי לדעת אם זה מסוכן או לא במצב עבודה רגיל והאם זה מסוכן אם תהיה אפסקת חשמל?

• 4 תגובות
    • 421 צפיות
  14. Started by MZS,

אני מבצע OC למפרט הבא: C2D6300 זכרון 800MHZ לוח GIGABYTE 965p-s3 עם FSB עד 1033 הצלחתי להגיע עד ל 2800@1866 אבל מהירות המכפלה של המעבד משתנה לי כל הזמן בין 6 ל 7 (על פי המאמץ של המעבד) המכפלה של הזכרון מסרבת להיות יותר מ 1 (רק בווינדוז) כך כשאני עובד עם FSB ב 400 אני מקבל מהירות זכרון 400 עזרה אנשים, למה המכפל הזה משתנה כל הזמן? למה אני לא מצליח לשנות את המהירות של הזכרון?

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  15. Started by talmAn,

יש לי משחה טרמית חדשה פשוטה שאני רוצה למרוח איך אני מנקה את המשחה הטרמית הקודמת? אין לי גישה כרגע לאלכוהול וכל זה עם אצטון וקיסם אוזניים זה טוב?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  16. בלוח שלי אי אפשר להעלות VOLTAGE בביוס יש דרך נוספת להעלות אותו? כאילו לחבר פינים במעבד או משהו?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by shimronfio,

איזה קירור עדיף מהחברה TT , SpinQ או ה- V1? אם יש קירור אחר בתקציב עבור סדרת המעבדים CORE I7 אולי ישקול לקנות אחר.

18. Started by Bar1234,

אני צריך לחבר מאוור של 5 וואלט.... השאלה היא איך...?? אני רוצה להרכיב אותו על המודם החיצוני שלי מכיוון שהמודם רותח.... החיבור לא אמור להיות דרך המחשב ככה שאני צריך הצעות או אפשרויות לחבר אותו למקור מתח כלשהו.... אולי בדרך כלשהי לבטריה או משהו.....?? תודה בר....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האם קיימת תוכנה חינמית שמראה את טמפרטורת הכרטיס מסך ? מהי טמפרטורה סבירה ל-FX5200 במנוחה ?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by f_b_i,

שלום לכולם. היה לי מחשב שעמד בצד בלי שימוש אז החלטתי להשתמש בו ולעשות ממנו HTPC המחשב הוא : מעבד CELERON 400 לוחINTEL SE440BX-2 זכרון 219MB SDRAM כ.מסך HERCULES KYRO 3D 64MB רציתי לעשות לו אוברקלוק ולצערי לא מצאתי לא ג'מפרים ולא אפשרות לעשות את זה בSETUP של בBIOS. לאחר כמה שיטוטים באינטרנט גיליתי שיש אפשרות אם אני ימנע מגע של אחד מהפינים של הרגלים אז אני יוכל לשנות את המהירות. אולי למישהו יש מידע איך אני יכול לעשות לו אובר קלוק? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  21. Started by eegg,

כמה לדעתכם אוכל להשיג עם מחשב e2140 gigabyte p35-ds3 1.5gb ddr2 667 7600gt hec 400w הכ.מסך לא יהיה באומר קלוק אבל מה דעתכם על המפרט בשביל אוברקלוקים והאם לדעתם הוא יהיה יותר חזק מהמפרט שיש לי בצד?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  22. ושל איזה חברה. עריכה: זה מיועד למוד שאני מתכנן אז בבקשה לא להעביר.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by hackermeir,

אומנם אני מדבר על CPU ו- GPU של ה- XBOX שלי אבל זה בידיוק כמו במחשב. הבעיה היא שאני מנסה להוריד את המשחה בעזרת צמר גפן/מקל אוזניים ואלכוהול 70% אבל עדין נשארת לי שכבה אפורה ודביקה של המשחה הישנה. יש דרך אחרת להוריד את המשחה?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by AboveBeyond,

נראה לי זה סוקט 1155 תקנו אותי אם אני טועה צריך שיהיה שקט , השימושים העיקריים זה גלישה , סרטים , ללא OC וכל זה.. כרגע יש לי thermaltek silent שהגיע הזמן להחליפו תודה חברים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. המעבד שיש לי הוא PIII 667 MHZ ו- 256SDRAM בדקתי בביוס את הטמפ' של המעבד והיא הייתה -48C !! והמערכת הייתה נראה לי-35. אחרי זהפתחתי את מארז (המזגן פעל, גם מקודם הוא פעל) והמפ' של המעבד צנחו מ-48 ל-39-41 ושל המערכת ל- 33-31 בכל אופן חשבתי להחליף את ההיטסניק ואת המאוור שעליו ! יש הצעות ? האם זה מסובך/ מסוכן לעשות את זה ? (לא החלפתי בחיים עדיין) כרגע יש לי רק מאורר אחד במארז שמכניס אויר.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.