עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני ב3 גיגה, בלי לשנות מתח הרצתי אותו שעה וחצי בערך אבל אז שמעתי צפצופים חחחח שחכתי להפעיל את המאוררים ורובם היו על חלש מאוד והמעבד הגיע ל 58 מעלות (אופסי..) אבל זה כמעט שלא בגלל האובר זה בגלל שכל המאוררים היו על מינימום... לא ניסיתי להעלות מעבר ל3 כי אני לא יודע אם כדאי..

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  2. אני קונה למחשב שאני קונה בקרוב קרור לכרטיס מסך (הוא יהייה ATI RADON X1900XT , כנראה של CONNECT3D) , עכשיו פה באתר יש ביקורת על ARCTIC COOLING ACCELRO X2 שלפי מה שאומרים קרור מעולה ושקט מאוד , מצד שני, מאז הביקורת בטח יצאו יותר טובים למחיר של 150 שקל , מה שאני צריך זה גוף קרור ש... 1. יהייה יותר טוב למחיר מהX2 2. יהייה שקט כמו או יותר מהX2 3. כמובן , יתאים לכרטיס מסך 4. יעלה משהו כמו 150-200 שקל , אם יש אז בכיף פחות 5. חברה לא איכפת לי מאיזה חברה , רק שיהייה קיים בארץ ולא רק בחו"ל כי אני קונה מפה בארץ

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by WRX,

כמה 5.25 כמה 3.5 אורך - רוחב - עומק מיקום ספק מיקום מאווררים תוספות מיוחדות הכנה ל.... צבע צורה עיצוב כל מה שאפשר לדמיין...(וגם מה שלא)

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  4. מעבד : AMD Athlon 64 3500 (939-pin) DH-E6 זכרונות: Ncp+Aeneon 1GB (512x2)Dual 400Mhz PC 3200 לוח: Gigabyte GA-K8NSC-939 כרטיס מסך: Gecube Readon 9600Pro 128M Edition ספק:Sunshine Koma 520Watt קירור:Artic Cooling Freezer 64 Pro מארז:גנרי פשוט בנוי ממתכת זולה. יש לי בערך 1000-1200 שקל. תודה ענקית לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 564 צפיות
  5. יש לי תקציב נחמד להוסיף קצת דברים למחשב מה שיותר מעניין אותי זה אוברקלוק תאמת תעזרו לי בבקשה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  6. Started by HORADRiM,

שלום לכולם, קצת פירוט: AXP1800 (AGOIA-9 Week 24) + AX-7 + 75CFM 80mm fan Corsair XMS3000v1.1 @ 2.8V Gigabyte 7VRXP Rev 2.0 וספק ג'נרי 300W המכפלה לא פתוחה, והגעתי לFSB מקסימלי של 155Mhz כאשר כל נסיון לעלות מוביל ללופ של ריסטים... לא עזר להעלות את ה Vcore ל 1.90v... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. שלום אנשים. משעמם לי קצת...אז אני רציתי לשאול אתכם ת'שאלה הזו כי זה סיקרן אותי מאוד אמנם זה גם תלוי בקירור של המעבד אבל בכללי מהו הפוטנציאל הכי גבוה? ובמקביל גם מהי התוצאה הגבוהה ביותר בסופר פאי שאפר להגיע איתו.. אם ראיתם כבר סקרים או אנשים שיש להם גם ת'מעבד הזה וסיפרו עליו או דברים אחרים אני אמשח לשמוע! המעבד שלי: Prescott 3.0 775 תודה.

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  8. אהלן חבר'ה, קניתי לפני מס' ימים לוח אם של GIGABYTE - p35-ds3l, זכרונות 800MHZ של קינגסטון ומעבד E2200. המכפלה של המעבד היא 11 וה-FSB עומד אצלי על 290. מתח על 1.2625 (אני יכול להעלות עוד מתח ו-FSB אבל החום...) "הבעיה" שלי היא במהירות הזכרון - אני יכול לבחור מכפלה של 2.4 שמביאה את הזכרון בערך ל-700 (המכפלה הבאה היא 3 שמביאה את הזכרון ל-870...) או שאני יכול להוריד את ה-FSB לסביבות 270 עם מכפלה של 3 ואז הזכרון עובד על 810 אבל המעבד מקבל פחות 220 מה"צ. מה עדיף? ושאלה נוספת לבעלי C2D מסדרת E - מה הטמפרטורה המקסימלית שאתם מרשים למעבד להגיע אליה?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by Nitro,

השאלה בכותרת. תודה רבה. נדב.

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  10. אחרי שמורחים את המשחה צריך לחכות לפני שמניחים את גוף הקירור על המעבד? אחרי שמניחים את גוף הקירור, צריך לחכות לפני שאפשר להדליק את המחשב?

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by Thunder^,

שלום! היום פירקתי את הוידאו הישן שלנו ומצאתי בתוכו גוף קירור נחמד... לקחתי אותו ואם קצת עבודה הצמדתי לו מאוורר מהמחשב הישן ובכללי הוא נראה טוב(צירפתי תמונות) ולא מרעיש רק אני לא יודע איך לשים אותו....חיברתי אותו אם גומיות כדי לראות איך זה מתלבש על זה וזה היה בסדר...רק שהרעש כשחיברתי היה נורא.... אני רוצה לשים אותו על הכרטיס מסך אבל לא יודע אם מה להחזיק אותו שם.....מישהוא יכול להסביר לי? תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  12. Started by gilad0327,

מה אפשר לעשות למחשב שלי ב- 1500 שקל?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  13. לפני חודשיים רכשתי מחשב חדש ושמתי לב שהוא מתמלא אבק די מהר המחשב הגיע עם רשתות ברזל [לא צפופות במיוחד] על הפתחים שלא ממש עוזרות בחסימה של האבק. חשבתי להחליף אותם, במה הייתם ממליצים? סוג של ספוג? כיסוי בד של רמקול? או אפילו גרביון ישן? הבנתי מקריאה בפורום שסידור מאווררים בצורה מסויימת יכול לגרום לאבק להישאר בחוץ. שאם שמים יותר מאווררים מכניסי אוויר מאשר מוציאי אוויר, אמור להכנס פחות אבק, אני צודק? זה המארז מבפנים... פירוט על המאווררים: 1 מכניס מקדימה 2 מוציאים מאחורה/למעלה 3 פתחים מיועדים למאווררים כרגע ללא שימוש ****** ניתן לווסת את המהירות של המאווררים עם הלדים [או לכבות אותם], ע"י כפתור בקדמת המארז . בדרך כלל בלילה אני מכבה אותם בשביל שיהיה שקט טיפים וע…

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  14. אוקיי... הייתי טיפה (=הרבה ) משועמם, אז החלטתי להתעלל קשות בג'יפה MX 200 שלי ... הוצאתי את הסינק ( חתיכת ברזל - עוד פרטים בהמשך ), וקצת חרטתי על הליבה ( ;D ) . ( עוד בהמשך, תהיו חופשיים להציע רעיונות! ) עכשיו, יש לי את הסינק הזה, מה אני יכול לעשות איתו? אפ בכלל? : בצבע שחור, אני חושב שזה ברזל פשוט, מידות: 4X4 , גובה: 1 ס"מ . ( מאין סינק קוצי ) . ד"א - משהו יודע במקרה איך אפשר לתלוש החוצה את הצ'יפ? נ.ב. מודרים, אל תיכנסו לפאניקה, אם יש לכם בעיות אם הת'ראד, תודיעו לי ואני מוחק .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מה שמסומן בפסאדום זה הכבלים שם הספק ויש את הכבל הראשי שנותן מתח ללוח שהוא עודר מעל המעבד שלי ומעל ההיטסינק והמאורר שלו כדי להגיע לחריץ. איפה אני יכול להצמיד אותו אומה לעשות איתו ?!

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  16. היי, קניתי קירור ללוח של קלרמאסטר עם לדים כחולים (סתם שתבינו על איזה קירור אני מדבר אם למישהו יש או משהו כזה...) ואין לו ברגים או קליפסים זה רק עם דבק תרמי... והקירור משתחרר ומתרחק מהצ'יפסט וסעצם בקושי משפיע עליו ככה ואם הוא ייפול הוא יגרו םנזק הרב יותר חמור לקבלים שמתחתים או לכל מיני דברים אחרים.... מה לעשות? החנות לא מסכימה להחליף מכיוון שאין אחריות לטענתם על מוצרי קירור וזאת למרות שעשיתי ב-ד-י-ו-ק מה שהאיש מעבדה שלהם אמר.... תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  17. בעעעע. אתמול מצאתי זרוק מחוץ לביתי רדיאטור של מזגן, ענק כזה שצינור הקירור בו מנחושת והוא עובר בין דפי אלומיניום (קירור מזגן טיפוסי). הציפו אותי ברעיונות לקירור המחשב בבקשה! (לבינתיים לא מתוכנן קירור מים למעבד)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אורך צינרות כולל-4 מטר. אורך הרדיאטור-38 ס"מ. רוחב הרדיאטור-25.5 ס"מ. גובה הרדיאטור-2.3 ס"מ. הרדיאטור ישמש לקירור מים. שאלות: 1.עם כמה מאוררים לקרר את המפלצת? איזה מאוררים? 2.הרדיאטור יוכל להחזיק את "scotty" ואת athlon64 בטמפ' מכובדת? (לפי המידות שלו) (עם מאוררים שעליהם תמליצו לי) הצינורות עשויים מנחושת והדפים מאלומיניום (fins) 3.איזה משאבה צריך בשביל 4 מטר של מים? מגבלת הרעש היא 45dB

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by ^DaGoN^,

אני מתלבט... החנות שאני קונה מהם, מציעים לי ללכת על ה-Coolermaster Aero 7+ אבל קראתי פה ב-HWzone שה-Volcano 12 יותר טוב... לא יודע מה כדאי? והחנות לא עושים את זה בשביל כסף כי זה אותו מחיר, הם אמרו לי לקחת מה שבא לי.

• 10 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by ProSoldier,

בס"ד אני מתלבט כבר כמה ימים מה לקחת XP-90 XP120 או XP-90C? אני הבנתי שה-XP-120 גדול וה- XP-90C כבד. ממש חשוב לי שהמעבד יהיה הכי קר שיכול להיות משלושת המוצרים האלה. המחיר לא בעיה, לגבי XP-120 אין לי בעיה שהוא יקח pci אחד (כי אני קונה כרטיס של רדון). מה דעתכם לקחת?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by IxSrPpTUq,

הייי... תראו - עוד מעט מחשב חדש, ואני עכשיו צריך קירור : או את ה- tt sonictower עם 2 של 120mm או את ה-big typhoon של TT אני צריך שקט, וביצועים ... ואני מדבר על שני 120mm רגילים, לא דלתא מפלצתיים =P תגובות יתקבלו בברכה, כמו כן גם באנצ'ים ... אור.

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  22. Started by 8dsim,

חברים צריך עזרה אני רוצה לקנות קרור למעבד אני רוצה לקנות את הAeroCool DP-102 או AeroCool DP-103 , מה אתם אומרים ? או שאתם מציאים משהו אחר ?

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  23. אני מחפש גוף קירור (+מאורר אם צריך) למעבד mobile XP בלי ממש מגבלה במחיר אבל מומלץ משהו שנותן את היחס עלות\תועלת ... (קירור אויר) ולכמה אתם חושבים אפשר להגיע איתו ? הבנתי שהמכפלה פתוחה וזה מאוד עוזר לעניינים ...

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by Dago,

טוב ככה יש לי 180 שקל ........ בצד והחלטתי שאני יקדיש הכל למודינג עכשיו בקטע של איורר מארז יש לי כמה מאוורים של 80 חשבתי אולי לעשים איזה גוף קירור טוב שיתן לי ביצועים טובים המערכת שלי היא P.4 2.4 B 533 MHZ הטמפרטורה לא במאמץ היא 45-42 במאמץ אין לי מושג טוב אז מה כדי לי לקנות ? טוב קבלו את המחשב שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album91 תיצעו לי מה שווה לעשות לעשים קטודה ירוקה הוא ? גוף קירור הוא תלוי רק שיכנס בתקציב תודה מראש

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by tamiravigan,

האם לטומיק חייב לפרק את הלוח כדי לשים פלטה? איזה קירור שווה לו במחיר ובביצועים ולא צריך? עד 250שקלים לא עושה OC תודה על ההמלצות

• 1 תגובה
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.