אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות ערכת קירור מים עד 600 ש"ח, למעבד Q6600. האם כדאי לקנות ערכה בשווי הזה או שכדאי לקנות גוף קירור רגיל? יש הבדלים גדולים בטמפרטורה?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מעבד דיורון 1.2 amd לוח אם ga-7va של גיגהבייט יש לי שתי אפשרויות לעשות oc אחת על הלוח sw1 שנייה דרך easytune4 בשתי האפשרויות ניסיתי להעלות ל 133 וכשניסיתי להדליק את המחשב המסך לא נדלק נורת המעבד דלקה למשך דקותיים הפסיקה וכלום לא קרה.. מה צריך לעשות
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קניתי club 3d 9600 xt ובכל פעם שאני עושה לו קצת oc או הרבה oc אחרי ריסט הוא מחזיר את זה לאפשריות הקודמות ול clock הקודם,שמתי לב שאין את הבעיות האלו בשאר כרטיסי ה 9600 xt ובכרטיסי sappire ,מישהו יודע מה הבעיה? האם יש דרך לצרוב ביוס חדש
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי המפרט שלי ישן ישן. מעבד אינטל סלרון 2 ג'יגה הרץ 128 קילוביט קש תושבת 478 32 ביט. סטיק זיכרון 512 מגה DDR מהירות 333 עם אני לא טועה זה מה שרשום עליו והוא של היונדאי (סיני ניראלי זה מחשב שניקנה לפני שנתיים וחצי יד שניה ולא עושים לי בעיות היה לי מסכים כחולים ביגלל כרטיס USB וטלויזיה) דיסק קשיחWD IDE 45G מחולק ל2 מחיצות דיסק קשיח 20G WD לא מחולק ועליו לא יושם המערכת הפעלה צורב DVD של סמסונג ועוד צורב של סוני שאני צריך לחבר אבל לOC אני חושב שאני אנתק. יש גם האר דיסק של 20G ישן ולא מחובר ונימצא סתם בתוך המארז יש כונן דיסקטים . וכרטיס טלויזיה וכרטיס USB. מערכת וינדוס XP פרו סיריאל חוקי. עכשיו הכרטיס ישן ישן תיצחקו fx 5200 של חברה שמתחילה באות G לא זוכר והכרטיס עם 128MB והוא …
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היה לי אובר ל2600 וכו' הוצאתי את המחשב מהמארז חיברתי והכל , המחשב עובד אבל בביוס כתוב לי 2600 מגה הרץ ובCPU Z ובאוורסט יש לי 2000 וגם בסופר פי איי אני מקבל 49 שקיבלתי כבר 35 כלומר האובר לא באמת קיים ... למה??? תודה יונתן
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
המערכת בימין שלכם האם זה טוב גם שהכרטיס מסך מגיע ל 70 במאמץ? האם זה נורמלי? האם המכפלהה היא 6 כמו בתמונה של הCPUZ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
השאלה העיקרית בכותרת. המחשב, והחלקים, של חבר שלי. הוא ביקש ממני לעשות OC, אז להתחלה החלפנו את הקירור פסיבי לזה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=163&code=013 אחלה של קירור. אחרי ההתקנה הטמפרטורה לא עוברת את ה31 במנוחה, ובמקסימום מאמץ זה לא עובר את ה 38. התחלתי בתהליך האובקרקלוק כשאני מעלה כל פעם 15MHZ ועושה בדיקת יציבות במשך רבע שעה. הגדרות סטוק בכרטיס הם: GPU: 400MHZ MEMORY:400MHZ (Effective:800MHZ) הגעתי לבינתיים לזה: GPU:465 MEM: 465 וזה לא עושה בעיות. שיפור של 600 נק' +- ב3dmark05. ברגע שאני שם את הזכרונות על 475 זה קורס. הטמפרטורה לא עוברת את ה 39 במאמץ מלא, אז אני מסיק שזה לא הבעייה. מישהו הצליח יותר? אם כן אז איך? להעלות מתח? להו…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אם אפשר לעשות אובאקלוק רצחני או לא כי אני הבנתי שיש בעיות מתח עם הלוחות של אסוס ואני רוצה לדעת עד כמה הזיכרונות של rdram יכולים להחזיק... יענו כי הם םחות גמישים מddr ל2100 הצלחתי להגיע בלי בעיה עכשיו 2200 הוא כבר לא עובד העלתי את המתח ב 0.25 ולא עזר כלום כדי להוסיף עוד אני קצת מפחד על המעבד
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך X1900GT שעבד בסדר גמור אבל לאחרונה הוא עושה ריסטים (כאילו המסך התנתק ושוב מתחבר אחרי זמן קצר או שיוצאים משמישחק בדרך כמו ALT+TAB )במשחקים אז חשבתי שהוא מתחמם יותר מידי אבל אני לא ממש בטוח שהוא מתחמם כי שבדקתי ב ATITOOLS הוא הגיע ל 83 מעלות בבדיקה של הארטיפקטים וזהו אבל במשחקים הוא עושה ריסט ודיי נראה לי שבגלל החום .. קרה לעוד מישהו ?? אני חושב שזה יכול להיות המארז שלו - הטמפרטורה בדרך כלל מסביב לכרטיס מסך(GPU AMBIANT או משהו כזה ) באוורסט היא 55 מעלות יש לו מארז גנרי עם מאורר אחד שמכניס אוויר מקדימה ואחד שמוציא מהצד והכבלים דיי מבולגנים אני הצאתי לו להוסיף מאוור שיוציא אוויר מאחור ושיסדר כבלים לדעתכם זה יכול לעזור ?? או שהבעיה היא אחרת ??
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שמגיע עם המעבד Q6600 שיושב על לוח אם GigaByte GA EP 43 DS3L וזכרונות ראם מבית G.Skill 2X2GB 800 MHz DDR2 4-4-4-12. הקירור למעבד שאני קונה יהיה Arctic Cooling Freezer Extreme. רציתי לדעת שני דברים: 1) האם אפשרי בכלל לבצע OC למעבד עם הנתונים הנ"ל או שאתם צריכים לדעת עוד פרטים כדי לענות לי על כך? 2) אם אכן אפשרי, לאיזו מהירות מעבד אני יכול להגיע עם OC בטיחותי אך בכל זאת משמעותי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד של INTEL P 4 3 GHZ רציתי לדעת מה הטמפרטורה הרצויה של המעבד במנוחה ומהיא הטמפ' הרצויה שלו בעבודה.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הוא מראה לי טמפרטורה של AUX...מה זה?..(של החיבור למערכת??..מה זה??)
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב בקיצור אני רוצה לעשות עובק קלןק למעבד שלי- 2.4C יש לי לוח אם- msi neo2 865 ויש לי זיכרונות- pc3200 512Mb dual עד עכשיו הגעתי איתו ל- (Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (3 x 867 עד כמה אני יכול להמשיך? ומה הדרך הכי טובה לעשות אוברקלוק למעבד(עם יש עוד דרכים)?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עכשיו היא אומרת לי שהטמפרטורה בלוח היא 25 מעלות וזה לא זז ושהמעבד הוא 32 מעלות וגם לאא זז עכשיו אוורסט בכלל מזייפת ברמות של קופצת מ50 ל100 וכו עכשיו אני שואל אם זה הגיוני וסבבה או שיש לישהו תוכנה שבאמת יודעת תתוצאות ולא מזיפת או מחליטה לעצמה תטמפרטורות? אני רוצה לעשות OC אבל בגלל אשני לא יודע תטמפרטורות אני לא רוצה להיסתכן סתם
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי 2 חיבורי 4 פינים בלוח האם עם אפשרות לחבר אליהם מאוורר 3 פינים. חיברתי לשניהם מאווררים עם חיבור 3 פינים, אבל הם לא מופיעים בHWMonitor ובSpeedFan.. האם הם פשוט פועלים על 100% במקום זה שהלוח אמ שולט עליהם?
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האם יש כלי לכרטיסי מסך של NVIDIA (כמו ATITOOL לכרטיסי מסך של ATI) שבעזרתו ניתן לשחק עם מהירות המאוורר של הכרטיס? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המאוורר המקורי שבא עם מעבד אתלון XP 2000 שנשרף עקב קצר, האם המאוורר הזה יהיה טוב למטרות אוברקלוקינג לפנטיום 3 1000? או שהמאוורר המקורי של פנטיום 3 שבא עם המעבד יותר מוצלח? אני יודע לפחות שהמאוורר הזה למעבד המקורי שלו הוא לא מי יודע מה מוצלח כי האתלון שבא איתו היה עם ליבת הפלומינו שידועה כתנור קטן אפילו יותר מהפרסקוט. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
השאלה היא האם לקנות את הS-FLEX בלי שינוי מהירות הסיבוב או עם שינוי מהירות הסיבוב.
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד (T42, IBM) פשוט "קופא". כל מה שמופיע במסך תקוע, עכבר ומקלדת לא מגיבים ונשמע כאילו ההארד דיסק עדיין עובד. זיכרון - הרצתי memtest ועוד איזה בדיקה ולא מצאו כלום. זה קורה בעיקר כשאני עובד על סוללה, אבל לא רק. טמפרטורת המעבד מגיעה ל 59 מעלות ודיסק קשיח מגיע ל 36 מעלות. הבעיה נשארה גם לאחר פירמוט והתקנת חלונות מחדש, כך שרוב הסיכויים שאכן מדובר בבעיית תוכנה. מעבד - centino 1.7 זיכרון - 1.5 GB המחשב "מבוגר" (5 שנים), אך קניתי עכשיו נייח חדש ואיני מעוניין להשקיע גם בנייד נוסף (לצרכי עבודה). איך ניתן להציל את המחשב ללא השקעה גדולה? (אם לא מדובר בבעיית קירור, נעביר את הדיון לפורום אחר) תודה, דובי
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הבנתי שככל שהמכפלה נמוכה יותר ה-OC הוא טוב יותר. אני כרגע נמצא על OC של 380 X9 , ניסיתי להגיע ל-380 X8 אבל ללא הצלחה. ולא משנה כמה מתח נתתי למעבד, זה קצת מוזר כי רק הורדתי מכפלה לכן זה אמור להיות "קל" יותר למחשב לעבוד. אחרי השמירה בביוס המחשב פשוט נכבה ונדלק. אפשר לדעת מה משתלם יותר, או מה היחס העדיף?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מארז אחד עם חלון קנוי ומארז אחד סגור והוא מעצבן אותי שהוא סגור לאדע אחרי שיש חלון אני תמיד רוצה לראות כזה מה קורה בפנים ומעצבן אותי שזה סגור כל מקרה אני לא רוצה להתחיל להסתבך ולעשות צורות ועיגולים וענארף מה כי אני ממש ממש לא אוהב לעבוד עם מכונות שמסוגלות לחתוך אותי אני אולי יצליח לארגן מהשכנים כל מיני דברים מכשירים חביבים (לא נראה לי שיש להם דרמל...) ואני רוצה רק ריבוע חביב פשוט נחמד, ופרספקט אני כבר יקנה ממישהו (ענארף ממי..) איך אתם מציעים לי לעשות את הריבוע וטיפים שימושיים בשביל לא להרוס את המארז בדרך.. ?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.bigbruin.com/reviews05/evercoolf117/index.php?file=1 נראה נחמד אבל אני עדיין מעדיף את הארטיק קולר
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שקראתי את המדריך הזה- http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ למריחה נכונה, עדיין נשראתי עם השאלה- כמה בדיוק לשים אם יש לי מעבד AMD Athlon 64 ? ואיך בדיוק למרוח את המשחה עם סכין יפני? לא טיפה מסוכן?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי היטסטיק חדש. עשיתי OC של כ 10%. (לפני זה לא בדקתי את חום הלוח.) יש לי Asus P4P800D ושמתי לב שהמעבד הוא 35-36 מעלות אבל הלוח הוא 46-48 מעלות. האם יש קשר בין ה OC לבין חום ה MB שלי? באיזו צורה זולה (זולה מאוד) אני יכול לקרר את הלוח?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-