עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה,יש לי התלבטות. יש לי 100 שקל(זהו,לא יכול לחרוג) ואני צריך לבחור בין 1 מ2 השיפורים הבאים - את האחד שייתן לי יותר יכולת OC: 1.אני יכול לשפר מזכרונות 667MHZ ל800MHZ: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 -->G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 או שאני יכול לשפר P31 ללוח של P35: 2.Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L-->Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L אז לפי דעתכם,מה עדיף?מה ייתן לי יותר יכולת OC?(הOC יעשה למעבד E4400 עם קירור Sunbeam Tuniq Tower 120mm - אני מקווה להגיע[האמת שזה TNS יעשו חח] ל2.8 לפחות)

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  2. הוא היה על 1.6 הורדתי ל1.5 יש לי אפשרות ל1.4 אבל אני חושש למה זה תורם ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by ThePinkPanther,

אני קונה לוח אם חדש,EPOX 8RDA3+ עם זכרון ddr400 של MUSHKIN ויש לי מעבד AXP1700+,וקירור של VOLCANO 6 עם עוד 7 מאווררים שמקררים די טוב אז השאלה היא,האם אני אוכל לשים אותו על 200FSB והוא יעבוד יציב,או שהוא ימות? על כמה נראה לכם שאני אוכל לשים אותו? תודה

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by Arik.G,

שלום לכולם!!! שאלה שלי היא כזאת, יש לי מחשב פנטיום 3 עם 8 מאווררים (אני יודע שלא צריך, אבל משמעמם לי בטירוף). ועכשיו השגתי מאוורר של ספק ישן של 486 12 ס"מ שמוציא כמות אדירה של אוויר וכמעט ולא רועש. ואני רוצה לשים אותו בצק של המארז שיקרר את כל הכרטיסים (יש לי מודם ADSL פנימי ). ורציתי לדעת האם אני מסתקן או לא? הספק שלי הוא של HEC 300W . במחשב יש סידי רום, צורב ודיסק קשיח אחד. הספק המאוורר הזה הוא 3W

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by ThePinkPanther,

נגיד ואני קונה Thermaltake AquariusII,ומחליף את הרדיאטור המסכן שלו באיזה רדיאטור גדול מאופנוע\אוטו, זה יקרר יותר?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by sxs,

Volcano7+ על בינוני או גבוה. או SLK800 עם מאוורר 80ממ רגיל, הכי פשוט (לא דלתא) ?

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by Red-AnGel,

קירור אחד לכל הזיכרון כמו זה: או קירור לכל ציפ כמו זה: מהם היתרונות ומהם החיסרונות של כל אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  8. השאלה בכותרת. תודה

9. Started by aragon,

volcano 7 plus cpu cooler

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by oren13,

עשיתי בזמן האחרון השקעה כספית לא קטנה בשביל יופי אופי וטופי סתם סתם בשביל גם יופי וגם ביצועים טוב זאת המערכת שלי מארז פשוט נחמד ביותר יש עליו 2 מאווררים 80 של חברה לא ידועה ועוד מאוורר של חברה לא ידועה על הדלת מואר עם לדים מובנים יש עליו צורב די וי די של lg יש עליו שני מוצרים של coolermaster אחד cooldrive 4 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LHD-V04&other_title=+LHD-V04+CoolDrive%204 והשני musketeer http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LLC-U01&other_title=+LLC-U01+Musketeer יש בתוך הcooldrive 4 הארדיסק 80 ג'יגה sata של חברת יונדאי יש לי…

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  11. שלום לכולם.... ברצוני לשאול אותם ולאה שמבינים בזה.....מה יתן לי ..ז"א למה זה יגרום עם אני יגביר את מכפלת המעבד......ולא רק את הFSB ??

• 3 תגובות
    • 407 צפיות
  12. Started by XDude,

אני קונה Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower עם 3 מאווררים עדיף אותו או את Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case ההבדל הוא 250 שקל זה שווה? אני הולך לעשות OC כבד אז איזה גוף קירור כדאי לי - SK-7 או SLK-600(שניהם עם SMART FAN II)?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  13. מה כבר יותר עדיף 250X9.5 ותזמונים של 3,3,3,11 או 200X11 ותזמונים של 2.5,2,2,5 ?? מה יתן ביצועים יותר טובים?

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  14. אני מתלבט אם לקנות מארז של THERMALTAKE XASER 3 או של ENERMAX או שכדאי לשים מערכת קירור מים וזהו אן יש לינק להשוואות בין קירור מים לקירור אוויר אני אודה לו מאוד

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  15. השאלה שלי מה כדי לקנות ולמה גם בכוונה למחיר הבדל של 100 שקל במחיר האם זה שווה כאילו מה הקירור יהיה בהרבה יותר טוב קיצר עזרה תכתבו גם מה אתם חושיבם על הגוף קירור כאילו חוות דעת אישית מי שקנה וזה ואני גם מוסיף מאורר תגידו אם טוב http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=UFO ואיזה צבא מאורר חחח Thermalright XP-90C http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=9785&PHPSESSID=984ad9c5a64a252109f75a0fb1ec9c04 Thermalright XP-90 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=7266 עריכה: כדאי במקום כדי, וגם סימן שאלה נוסף [שאלה מסיימים עם סימן שאלה ]

• 30 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי חבר'ס, ממצב? התחלתי לשחק עכשיו ב Command & Conquer 3 Tiberium Wars והייתי ממש שמח לשחק בו בהגדרות גראפיקה שהן לא ה DEFAULTS בלי שהוא יהיה איטי(כשמתי הכל על מקסימום הוא ניהיה איטי מאוד...) הנה המפרט של המחשב שלי, אשמח לעזרה AMD ATHLON 2800+ RADEON 9800 PRO 1 GIGA RAM אני לא יודע איך לברר מה הלוח אם שלי אבל אני יודע שהוא של EPOX, אני גם לא יודע איך לברר דגם יותר מדוייק של המעבד, הזיכרון, והכ.מסך, אז אם יש איזה תוכנה כזאת או מקום להסתכל במחשב שהוא לא המנהל התקנים אז תגידו שאני אוכל לתת מידע יותר מדוייק. תודה מראש, עופר

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by fachimoo,

תסתכתלו על התמונות הבאות ותגידו מה לשנות והאם כדי, רק בלי אוברקלוק מיותר. פליז תעזרו לי....

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  18. איפה אני יכול לדחוף אותו?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  19. אני מתלבט בין שני מערכות הקירור האלו למעבד שיהיה בעתיד Core i7 3930k על לוח אם של G1.ASSASSIN2 מה יותר כדי לדעתכם במידה ואני יעשה OC ?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  20. ????????????????? מתח לא יציב מה אני פשוט רוצה לדעת????????

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. ראיתי שהמון אנשים בחו"ל מתלהבים מהם רצח ואיפה אפשר להשיג אותם בארץ?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by yambtz,

מפרט בצד. המארז: מארז ג'נרי מידי ATX עם ספק 300W. טמפ הלוח די קבועה על 40-42 מעלות (המזגן לא פועל בדרך כלל וטמפ החדר כמעט תמיד 30 מעלות) וכשאני מוציא את הדלת זה יורד ל 38 מעלות. כל הכבלים מעוגלים, גם של הספק. יש מאוורר 80 מאחורה ממש ליד המעבד. למארז יש למעלה שורה של חורים בכל צד בשביל האוויר החם. אני עשיתי גם למטה שורה של חורים בדלת בשביל כניסה של אוויר. ב IDLE המאוורר מאחורה פולט אוויר בטמפ החדר. בזמן שאני משחק משחקים כבדים הוא קצת חם. המעבד: P2.4B 533 MHZ FSB עם קירור מקורי של אינטל. חודשיים הוא עבד על 67 ב IDLE עד שהתחלתי להתעסק בחומרה וגיליתי את זה. פירקתי אותו ולא הייתה משחה טרמית על המעבד (!) אז הלכתי לחנות מחשבים באיזור וקיבלתי בחינם שקית נייר קטנה עם משחה לבנה וש…

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  23. אהלן.. ראיתי באשכול של "החורף עושה טוב למחשבים שלנו" שלהמון אנשים יש טמפ' של 15-20 מעלות, ורק אצלי המחשב נשאר על טמפ' הרבה יותר.. הוא נמצא על שולחן, מצד ימין שלו יש בערך 10-15 ס"מ מרחק מהקיר (אבל אין שם מאוררים) מאחורה יש כ20-30 ס"מ עד הקיר, מצד שמאל ומקדימה שטח פתוח.. (הוא נמצא בפינה הימנית הקיצונית של החדר) המפרט בצד< התמונות מצורפות.. מה לא (או כן) בסדר? תודה לעונים! נ.ב- אם לא הבנתם איפה הוא בחדר.. --------- |X | | | --------- [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by Danix60,

יצרתי קשר עם אחד המנהלים הראשיים שיוסיף E7400 במאגר ההמהרה ואין שום תשובה , אתם יודעים מה קורה ? אני רוצה לפרסם את הOC שלי

• 4 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.