עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Cyb3r,

חיפשתי השוואות של שניהם ובקושי מצאתי, אבל סיקורים של האורב כבר ראיתי, כולם בכיוון הזה: מעלות: שקט במיוחד נורות LED כחולות מעאגניבות התקנה קלה מאוד חסרונות: כ-ב-ד אין אפשרות לכוון את מהירות המאוורר, לכן צריך להיעזר בלוח האם להעלות לו מתח די גדול ולכן לא כל לוח מתאים לו (ללאנפארטי הסלוט הרביעי של הזכרונות נחסם, לכן צריך לשים את הזכרון לפני, באחד הלוחות הוא גם התנגש עם הקירור של הצ'יפסט. אני הולך יותר בכיוון של סטוק, לכן האוברקלוק היחדי שמהווה אפשרות פה זה אולי 200 עד 400 מה"ז למעבד ואני חושב שהוא יאפשר את זה די בקלות. השאלה אם כבר כדאי לי לקחת את הביגטייפון, כי הלוח יהיה כנראה K8NXP-SLI או משהו בכיוון. (Dual BIOS Dual Gigabit וכל הפיצ'רים האלה) לא להציע לוחות של …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. חח ואיי איזה דבר אכזריייייייייייייי חחח ואיי איזה גוודלללל תודה רבה לכםםם בכול מיקרה אני זז להרכיב!!! D :

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. עשיתי אובר קלוק ל AMD 2500 והמקסימום שהצלחתי להשיג בלי קריסה זה 2.גיגה היה 1.83,למה איני יכול להוסיף עוד בלי קריסה? האם המגבלה היא בלוח אם? GIGABYTE 7VAX-A כי שמעתי שהם לא מצטיינים ב אובר,או שבאחד האתרים ענו לי שהבעיה היא שצריך להוסיף זרם למעבד,אם זה לא מסוכן? לאיזה מעבד של אינטל ניתן להשוות אותו עכשיו? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  4. זכרונות על 133 HT על 3 באס על 220... 1980MHZ ללא הוספת מתח עבר S&M... טמפ' 36 ב FULL LOAD... להמשיך או לתת מתח למעבד? [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by redead,

אני רוצה לשים גם למעבד וגם לכרטיס מסך ואין לי מושג איפה ואיך..?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  6. אני רוצה לנסות לעשות OC , יש לי לוח אמ מסוג Epox 4gea+, הבנתי שצריך לנעול את רכיב הכרטיס מסך ושאר החיבורים של ה- pci במחשב כדי לעבוד אך ורק על המעבד. איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by ras81,

שלום עשיתי בדיקת מאמץ (TURTURE) ואחרי דקה הוא נתן לי את השגיאה הבאה.. מה פשרה ומה אני יכול לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 581 צפיות
  8. אני רוצה להשים טאנדר בלייד של TT 78 CFM במקום מה שיש לי עכשיו, לחתוך ולהתאים.. מה אתם אומרים.. (במקום הירוק)

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  9. קניתי אתמול 2 רכיבי זיכרון חדשים של סמסונג PC3200 CL3 (תזמונים 3-3-3-8) בנוסף לשני רכיבי הזיכרון הקיימים (Infineon PC3200 CL3 תזמונים 3-4-4-8 - את עניין השוני בתזמונים גיליתי רק אחרי שהרכבתי את הזכרונות ועושה רושם שכולם עובדים ב-3-4-4-8 לפי Everest). העניין הוא ש-Everest מראה שטמפרטורות הזיכרונות החדשים היא 77 מעלות צלזיוס (היא לא מראה את הטמפרטורה של הישנים). מצורפת תמונת מסך מ-Everest בסוף ההודעה. האם זו באמת הטמפרטורה? מה יכול לגרום לטמפרטורה כזו גבוהה? בתודה מראש! הערות: לוח אם: Abit IS7 מעבד: Pentium 4C 2.4Ghz

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ras81,

אין לי מושג איך אני יכול לעשות OC דרך הביוס, קראתי מדריכים והכותרות/הגדרות ם שם שונים לגמרי אם למישהו יש את הלוח אני ממש אשמח לעזרה תודה

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by redead,

הכרטיס מסוג GIGABYTE 6600GT מגיע לטמפרטורה של 63 מעלות בזמן מנוחה ועובר בכיף את ה70 בזמן מאמץ.. אין ניתן להוריד את הטמפ הזאת למשהו יותר סביר? אמרו לי לקנות משחה טרמית arctic silver 5 למרוח על איזה 4 ריבועים שחורים שנמצאים על הכרטיס וזה אמור לעזור.. אז אני שואל כאן האם לעשות את זה ובכמה זה יוריד לי את הטמפ? אם לא מה אתם ממליצים? תודה..

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by yuraxp,

שלום רב, אתמול עשיתי אובר ל AMD 2500 אחרי זה המעבד היה ברמה של 2800+ נשאר לי עוד קצת הוא היה יכול להיות 3000+, אולם בבאס של 190 כשעשיתי ריסטרט מה BIOS הוא לא ישר עשה ריסטרט אלא היה מסך שחור לכמה רגעים ואז כשנכנסתי לביוס הוא הראה באס של 166 כלומר כמו שיהיה. השאלה שלי האם הלוח אם לא מסוגל לקלוט יותר? יש לי GIGABYTE 7VAX-A

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by timac,

מחפש קירור לכרטיס מסך ג'יפורס 6800 128 מגה.. הנה הכרטיס: מחיר 150-200 שקל שיהיה מתאים לכרטיס.. תודה מראש..!!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  14. Started by nore0,

GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP מה אתם אומרים ? לשים זלמן או TT

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לפני כמה ימים נשרף לי המאורר של הכרטיס המסך הזה אז רציתי לדעת מאיפה אני יוכל להשגי מאורר שלו(אפילו מאורר אחר אבל שתהיו בטוחים שהוא יתאים ויספק קירור טוב) והאם ההתקנה של המאורר קשה? http://www.sapphiretech.com/awards/image/media_289.jpg כאן תכנסו ותגדילו ותראו מקרוב תמאורר שלו והכרטיס

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

אוקי השאלה שלי היא כמו בכותרת האם ה TT Big Typhoon מתאים ללוח אם שלי: Gigabyte GA-K8NF-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NF-9.htm אמרו לי שצריך חורים בלוח אם...האם המאוורר הנ"ל תואם?ואפשר להרכיב אותו?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  17. היי יש לי מחשב שנתנו לי פנטיום 3 450 MHZ האם מישו יכול להגיד לי איך אני יודע את הטמפרטורה שבתוך המארז?! תודה רבה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  18. תראו יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2800+ עם לוח GA-7N400 PRO2 (socket A) והמעבד שלי מגיע ל63-65 מעלות על ההתחלה אז חשבתי שאני צריך כבר לקנות מאורר חדש הציעו לי שתים zalman 7000 cu Arctic-Cooling ושתיהם לא טובים לי כי הראשון דורש שיהיה לי 4 חורים מסביב ללוח מה שאין לי השני הוא לAMD64 בעוד ששלי לא 64 עכשיו איזה טוב לי אם אין לי בכלל חורים ליד הסוקט ואין לי 64BIT (רק תופסן נראה לי) אני גם לא יכול בכל כך יקר עד 250 בערך ואני לא רוצה כל סוגי הקירור המשונים כמו מים גז או כל מיני השטויות האלה SweeT EviL

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by Hitman_47,

יש לי כרטיס ישן Radeon 9100 והמאורר שלו ניסרף אז הורדתי גם את הלוחית קירור שלו עכשיו איך אני מדביק או מצמיד לוחית מחדש שמעתי יש איזה דבק מיוחד או משהו כזה עם מישהו יכול להסביר לי קצת ... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

הבנתי ממה שהסבירו לי שהוא צוור בקבוק למערכת שלי (משהו כזה) אז החלטתי לעשות לו אובר עכשיו כדי לעשות לו אובר כשהוא עובד ב45 מעלות (ללא מאמץ..) ואיך אני עושה לו אובר בכלל אה דרך אגב הכרטיס הוא radeon 9600xt 256m SweeT EviL

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  21. תראו יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2800+ עם לוח GA-7N400 PRO2 (socket A) והמעבד שלי מגיע ל63-65 מעלות על ההתחלה אז חשבתי שאני צריך כבר לקנות מאורר חדש הציעו לי שתים zalman 7000 cu Arctic-Cooling ושתיהם לא טובים לי כי הראשון דורש שיהיה לי 4 חורים מסביב ללוח מה שאין לי השני הוא לAMD64 בעוד ששלי לא 64 עכשיו איזה טוב לי אם אין לי בכלל חורים ליד הסוקט ואין לי 64BIT (רק תופסן נראה לי) אני גם לא יכול בכל כך יקר עד 250 בערך ואני לא רוצה כל סוגי הקירור המשונים כמו מים גז או כל מיני השטויות האלה SweeT EviL

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  22. תראו אני מעוניין ללמוד על כל נושא הOCין בצורה מורחבת. אז החלטתי לפתוח אשכול בשבילי ובשביל כל משתמש חדש(בנושא) ופשוט לרכז פה את הנושא איך להשתמש בתוכנות? איזה תוכנות צריך? מושגים וכדומה... אם יש לכם מדריכים או דברים כאלו תעלו קישורים לפה אז בבקשה כל מי שיכול פשוט להסביר אני ממש מודה לו יאללה חברה תגלו עיניין ותתייחסו ברצינות כי אישית ממש מעוניין להבין מה הולך כאן עם הנושא הזה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by p-o-i,

שלום..פשוט יש לי שאלה פשוטה....זה יותר עצה......על הוולטים של המעבד......יש לי AMD 2500+ Barton ועשיתי לו אוברקלוק ל3200+ ז"א 1800Mhz @ 2200Mhz אז העלתי את הוולטים מ1.6 ל1.725...........האם זה גבוהה מידי נמוך מידי ?!.....

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  24. Started by roc,

שלום,רציתי לשאול אם אני רוצה לשים מאורר קדמי במארז אני צריך להוציא את הפאנל שהמאורר יעשה משהו? והשאלה השנייה היא,אם אני שם מאורר באמצע המארז למטה זה יועיל למשהו בקירור?

25. יש לי כרטיס מסך X800XT של HIS והקירור שיש לי עליו מעפן... הוא לא הקירור המאסיבי שלהם... אז ככה, הצלחתי להגיע איתו לאובר קלוק של 556/576 מ 500/500 השאלה שלי היא אם אני יכול להגיע לאובר קלוק חזק יותר אם אני ישים קירור חזק יותר או שאני לא יוכל בגלל שהזכרונות והקור קלוק כבר סחוטים?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.