אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי,אני חדש כאן. תגידו,כמה אוברקלוקינג אני יכול לעשות לP3 667 בלי להחליף היטסינק? ואיזה היטסינק כדאי לי לשים בשביל לעשות אוברקלוק ל1000 (או משהו באיזור)?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הגעתי למקסימום OC לליבה של הכרטיס מסך ואני אני רוצאה לעלות עוד אבל התוכנה לא נותנת לי מה עושים (פעם ראיתי מישהו משנה regedit משהוא ואז הוא יכל לעלות עוד את ה-MHZ)
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לא הייתי סגור אם לפתוח את הנושא, תחת "אוברקלוקינג וקירור" או ב"ציוד היקפי". בכל מקרה, אני בטוח שבאחד הפורומים אוכל למצוא מענה. בכמה מילים עלי : חייל קרבי, במסגרת השירות, ואני בורר מילים יוצא להיות למשך הרבה זמן במקומות מאוד קטנים צפופים וחמים ללא הרבה אוויר לנשימה. שמעתי בעבר על "מזגן מתנייד", מכשיר קטן, לא מסורבל במיוחד, קל ונוח לתפעול שמוציא קור ומתחבר לסוללות צבאיות. אז קודם כל אם מתוך היכרות עם מערכות קירור וציוד היקפי של מחשבים אתם מכירים מכשיר שכזה אשמח אם תקשרו אותי אליו. עכשיו במקביל, אני יודע שיש מאווררים ניידים, כמו למשל אלה שנמצאים בספק הכוח. אז לשאלתי : איפה רוכשים כאלה ? האם הם לא מרעישים (אני מתכוון למאוורר יחסית שקט), באיזה גדלים אפשר להשיג כאלה …
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוקי אז דבר ראשון יש לי מאוור שמחובר לדלת במחשב, יש לו חיבור מולקס, והוא ללא חוט שלישי של ה rpm אז השאלה שלי היא האם אפשר להוסיף את החוט הזה ? אם כן, לאן אני צריך לחבר אותו כדי לשלוח את הrpm למחשב ? ועוד שאלה... המאוורר הזה משתמש ב 12V,0.13A) 1.56W) האם יש נגדים שמסוגלים לתמוך בהספק כזה ?
-
- 4 תגובות
- 443 צפיות
-
-
האם השינוי בזכרון מ cas 2.5 ל cas 2 ישפר את הביצועים ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי שאלה...למה אני לא מצליח להגיע ליותר מ245?? (הצלחתי להגיע ל350 עם מכפלה 4).... הביוס הוא OCWBETA2....אין מודים.... האם צריך?? הטמפרטורות קרירות...
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/2900xt/19/ שלום לכם ידידי רכשתי כרטיס XT2900 שדורש חשמל דרך קונקטור שמופיע ומוסבר למעלה לצערי החיבור הזה לא כלול בערכה של הכרטיס וכל חיפושי אחר כבל כזה של חשמל בחנויות בדרום ת"א וחנויות מחשבים או אלקטרוניקה לא הצליחו האם מישהו מוכן לומר איפה אני מוצא כבל חשמל של 4X2 פינים ?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מתחיל בתחום האוברקלוק, הסיבה ל-OC בעיקר לעבודה כבדה עם AUDIO , אשמח לטיפים והמלצות ואם בכלל כדאי. המטרה היא לשפר ביצועי זכרון ומעבד, תודה. מפרט קיים: Gigabyte EP-45 UD3R (775 C2Q 1600Mhz, intel p45, DDR2 1066, PCI-E,GBL,1394a Intel Core 2 Quad Q9550 2.83 GHZ 12MB Cache s775 1333Mhz Freezer Extreme Rev.2 CPU Fan For s1366,s1156,s775,s939,AM2,AM2+,AM3 Mushkin 2x2GB DDR2 1066Mhz PC2-8500 kit 996599r Kingston HyperX 2x2GB DDR2 1066Mhz PC2-8500 KHX8500D2K2/4G CoolerMaster Extreme power plus 600W 12CM fan pSU Sapphire ATI radeon HD 4870 512MB GDDR3 PCI-E
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות OVERCLOCK למעבד שלי. המערכת שלי היא - P35-DS3L E8200 - 2.66GHZ 2GB 800MHZ DUAL CHANNEL אם אני מוסיף קירור THERMALTAKE V1 למעבד, עד כמה GHZ אני אוכל להגיע ללא סיכון התחממות יתר? איך ואיפה עושים אוברקלוק וכמה זה עולה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כן כן סוף כל סוף קניתי כרטיס מסך חדש שיחליף את הג'יפה 2 הקלוקר הקטן שלי. קיבלתי בשעה טובה היום את הכרטיס, של לידטק בAGP. כרטיס יפהפה! פתחתי צינורות ועשיתי OC נכון לעכשיו ל 475/740 ! והזכרון פשוט מסרב להגיד שהוא רוצה להפסיק! הליבה עושה לי קצת בעיות אבל אני חושב שזה קשור לספק שלי...אני אסדר כמה דברים ואמשיך. התוצאות הם ב03: 5874 וב05: 2364 קירור סטוק ללא העלאת מתח. זה עוד יעלה! לשם השוואה ה6600GT עושה 7500-8000 ב03 וב05 3000-3200. צפו לביקורות + מדריך בטיפ בשבועות הקרובים. כמו כן צפו לביקורת שלי שתעלה בימים הקרובים לטיפ.
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה מארז יפה עם חלון הצעתי לו את הפול טואר של סופר-טאלנט הזה : Supertalent Aluminium CA-601UFY Yellow אבל רציתי לדעת אם יש מקום למאוורר בחלון, כי בפנדה מראים תמונה שלמארז הזה (הצהוב) יש מאוורר בחלון, אבל בשאר התמונות של המארזים עם צבעים שונים (כחול, אדום, כסוף וכו'..), אין מאוורר על החלון, אז האם יש חור למאוורר בחלון במארז הזה? ומה המידות שלו.. :
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני יודע שזה יתן לי עוד קצת oc כי אני לא מוגבל בגלל הטמפ זה מגיע עד 59 מעלות אם oc + unlocking אני יכול לעשות oc עד כ340 יציב ואני רוצה עוד אבל צריך לעלות את הvolt של הליבה מ1.1 v ל1.2 אז עכשיו בכלל אין לי מושג אין עושים את זה, מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת מסבירה את עצמה הקירור כיום הוא TR2 בסיסי של TT http://www.tr2tt.com/Products/coolers/m3.htm טמפ' כיום 37/32 CPU 46/53 SYSTEM מנוחה/מאמץ חשבתי על וולקנו 12(אבל אני מודאג מהרעש) או ALX800 + המאוורר הקיים אם יתלבש עליו או ה COOLERMASTER AERO 7 אשמח לשמוע הצעות והתרשמויות ממי שיש לו מידע וניסיון בנושא
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד 3200+ ואני חושב לעבור ל 2600 MOBILE השאלה לכמה יכול להגיע המובייל, כי אני הגעתי עם המעבד שלי ל 2500MHZ יציב במתח של 1.95 בטמפרטורה של 43 במאמץ והשאלה השניה אך מעבד מובייל יחסית למעבד רגיל ששניהם נגיד ב 11*200 לדוגמה המהירויות זהות ?? ונגיד ששניהם על 1.8V הם יהיה באותו טמפרטורה ?? כמה CASH ה מובייל ולכמה אנשים הגיעו איתו אם קירור רציני ?? אני משתמש ב SP97+DELTA 92MM
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי מעבד AMD athlon xp 2500 ולוח אם של epox 8rda3i , הגוף קירור סטוק, ומארז עם 3 מאווררים 1 מאחורה ליד המעבד מוציא ו2 מקדימה מכניסים. אחרי ששמתי את ה2 מקדימה , הטמפרטורהירדה במעלה אחת כשהמעבד במנוחה, עכשיו הוא על 49-50 במנוחה , למישהו יש רעיון איך אני יכול לשפר את הטמפרטורה ? ? ד"א עשיתי משהו לזיכרונות שניתי את המגהרץ שלהם מ333 ל400 כמו שהם אמורים להיות , אולי זה השפיע ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור חדש לכרטיס המסך שלי בגלל שהטמפרטורת מאמץ שלו גבוהות מאוד והמחשב נתקע (100+) איזה קירור יתאים לי והיכן אפשר לקנות אותו? והכי חשוב שזה יהיה עם הרכבה כי אני לא יודע להתעסק עם זה יותר מדיי.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי לוח Epox 8kda3+ וברצוני לבדוק את הטמפרטורה של הצ'יפסט של הnforce3. רציתי לדעת אם יש איזושהי תוכנה שיכולה לבדוק את זה? ??? אם בכלל יש עליו חיישן טמפרטורה...
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
טוב תשמעו, קניתי את המחשב לפני שנתיים בערך, חוץ מהכרטיס מסך, בחודשים האחרונים אני מרגיש שהוא כבר לא כמו חדש, עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק, אבל אני לא רוצה להסתכן, משהו קטן ויעיל, שיחזיר אותו לכמו שהיה חדש ולא יותר מזה. על המעבד יושב לי גוף קירור TT Big Typhon ועל הכרטיסי זיכרון יש גופי קירור פשוטים שקיבלתי בקנייה, על הכרטיס מסך זה הקירור שקיבלתי איתו אבל הבעיה שאני חייב להפעיל עם ה Rive Tuner, בקשר לכרטיס מסך, מה אני אמור לעשות עם זה??? אשכרה המאוורר לא אוטמטי זה מטמטם אותי, תודה לעוזרים! בקשר ל OC אני צריך קצת הסברים או אם אפילו יש תוכנה שתעשה את זה בשבילי, תודה הטמפרטורה, כרגע זה קצת קיצוני (לכיוון הטוב) בגלל שאני בלי חימום והיום קריר וגם המארז פתוח, נניח ש…
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
שלום,לפני כמה שבועות שלחתי את המחשב שלי לתיקון שהמפרט שלו הוא 512DDR 400MHZ (256X2 זכרון אחד של חברת יונדאי והשני של KINGSTON FX5200 2.8GHZ NORTHWOOD MOTHERBOARD:INTEL D865GLC אחרי שקיבלתי את המחשב המפרט היה אותו אחד רק שהזכרון של קינגסטון הוחלף ונראה לי גם הלוח או המעבד כי הטמפ' במעבד שלי תמיד הייתה גבוהה ואמרו לי שזה מזייף בכל מקרה קיבלתי גם מחשב 3.0GHZ NORTHWOOD במקום ה2.8 (בחינם ) ואני רוצה לשאול אם הטמפ' שלו טובות לדעתכם כי אני לא יכול לחבר עוד מאורר מאחורה כי נגמר החיבורים הנה התמונה של הטמפ':
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
-
לפי האתר v6 הוא 164 סמ והמארז יכול להכיל גג 169 זה יכנס בלי בעיות ( עם זה משנה יש לי סוקט 1155 ) [br]פורסם בתאריך: 28.02.2011 בשעה 21:33:12 מה אתם אומרים כדי להכניס למארז כזה את הקירור המיוחד של silverstone שמגיע רחוק יותר ap181 לשים שם 3 בתחתית של 180 ממ זה יהיה טוב יותר או יעשה רע ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה, בן דודי התחדש עם: C2D E2160 Gihabyte 965P-DS3 REV3.3 2 * TwinMos 1GB 667 ---- התקנתי עליו Vista x64 כמובן, עשיתי OC קטן 250 * 9 וזיכרונות על 1:1. התקנתי EVEREST הפעלתי ORTHOS הנה התוצאות: IDLE: #1: 48 #2 48 Full Load: #1: 66 #2: 63 ----------- התקנתי את הקירור המקורי של אינטל, פשוט הידקתי את ארבעת הקליפסים אל תוך הלוח אם - וווידאתי שהקירור לא זז, על הקירור עצמו הייתה כבר משחה טרמית. מה יכולה להיות הבעיה? מה אועישם במקרה כזה?
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
ה-Athlon XP 1600 שלי פועל על 52-54 מעלות כשהוא לא בשימוש... (1%-5% בשימוש) זה נורמלי בהתחשב בזה שאין לי את המשחה המיוחדת הזאת ויש את המאורר הרגיל שמגיע עם ה-Athlon? תודה.
-
אני רוצה לעשות OC לI7 מה דעתכם על הקירור מים הבא: קרור מים למעבד Cool IT Domino A.L.C ₪475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=DOMINO תודה לעונים!!! רום
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-