אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי תוכנת EVEREST לבדיקת טמפ ושאני מפעיל אותה ליד השעון מופעל 4 אייכונים של טמפ אחד זה CPU השני לוח אם השלישי מתח של המעבד ומה זה הרביע הריבוע השחור?
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה פשר הקירור של הכרטיס הזה? מה זה הצינור למעלה שיוצא ממנו? וגם כאן: שני הכרטיסים של GigaByte.
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מין שפריץ כזה כשה עושים זריקות איך מישתמשים בוא ביכלל?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=874 ועד כמה הוא יותר טוב מ http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 המחיר שלו מטורף האם הוא משתלם בכלל או ש ה Accelero S1 עדיף?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מבין שבמרכז זה הסוקט ששם אני מכניס את המעבד... אבל מה זה: ???
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
כשאתם עושים אוברקלוק אני שומע שמדברים על יחסים לדוגמא 1:1 או 3:4 מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 6300 לוח של ASTROCK VISTA 667 DDR2 1 G למה אני לא מצליח לעבור את ה290 באס שאלה ראשונה שאלה שניה אני רוצה לעבוד בתדר של הזיכרונות שהמעבד יהיה גם 333 האם אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
קראתי במדריך הזה איך לעשות מוד למאווררים שיהיהו שקטים ויעילים אבל לא הבנתי מה זה המולקס הזה ומאיפה אני מביא אותו.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=85993.0
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
סליחה על השאלה אבל אני לא כל כך הבנתי לפי המדריך לאוברקלוקר באתר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ראיתי הרבה פעמים שמדברים שכדאי לקנות מעבד X שיוצר בדיוק בשבוע Y. (כדי להמהיר בצורה טובה יותר, כלומר שהמעבד הנ"ל יותר מתאים לאוברקלוק) למה זה אמור להיות משנה באיזה שבוע הוא יוצר? מה, יצור המעבדים איננו אחיד לאורך כל השבועות? כל שבוע מחליפים שיטת יצור?... אשמח אם תענו, תודה.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי מעבד אינטל 2.4C עם Abit IS7-E וזיכרון OCZ PC4200 עד עכשיו לא יכולתי לעבור אתו את ה258 מגה-הרץ בFSB שזה מכובד, אבל אני רוצה יותר! בכל מקרה, מעל 258 מגה-הרץ הייתה לי בעייה של יציבות כל כמה ימים המחשב היה קורס בזמן משחק או שלא היה גומר את ה memory bandwidth benchmark של Sandra. הגעתי למסקנה שהבעייה היא בגשר הצפוני (NorthBridge), החלפתי את ההיט סינק למשהו רציני וזה בכל זאת לא עזר. אז קראתי איפהשהו שהעלאה של המתח של הAGP (שעד אז לא הבנתי מה בדיוק אפשר לעשות עם זה) ובאמת אחרי שהעלתי זה פתר את הבעייה ועכשיו אני בFSB של 275 (3.3 גיגה) אבל עוד לא ניסיתי לראות כמה המחשב יכול. אז למה אני פה בעצם. רציתי לדעת כמה זה בריא לרדאון 9600 פרו היקר שלי לקבל 1.65 וולט במקום 1.55 …
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איפה זה נמצא? בביוס? ותחת איזה שם? יש לי לוח ABIT AN7 והדבר היחיד שראיתי זה שאפשר לשנות את התדר של ה AGP שאצלי זה נמצא על 66MHZ זה מה שקשור לנעילת AGP? ו 66MHZ זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי XP1800 ואני מעוניין לעשות לו OverClocking M/B GigaByte 7VRXP המושגים סטפינג ? agoga ו- agoia לא מוכרים לי ! מה זה ? איך אני בודק איזה סטפינג יש לי ? לאחר שפתחתי את המכפלה על המעבד עצמו - L1... איך אני משנה את המכפלה הקיימת ? היכן אני מוצא מדריך מפורט מעבר למה שיש באגף המדריכים - Step by Step ??? תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה זה סטפינג ( אני יודע שזה קשור לאיכות מעבד לאוברקלוק , אבל מה זה אומר בדיוק ?) וכיצד אני יכול לדעת המ הסטפינג שלי ואם הוא טוב..
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אוקיי מה זה לכל הרוחות? השתמשתם במושג הזה 80 אלף פעם ולא מצאתי מה זה גם עשיתי חיפוש (!!!) ולא מצאתי מה זה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
תודה! אה, ואיך מבטאים את זה? תירשמו באנגלית ד"א, אני חדש, באתי מפרש, מקווה להשתלב יפה
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-