עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tk_mc,

מה זה אוברקלוקינג?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  2. Started by deangefen,

בתוכנה PCMark 2002 הרצתי Benchmark ויצא לי CPU score: 6391 Memory score: 6354 HDD score: 803 ובתוכנה WCPUID זה מראה שיש לי 2 מעבדים מה זה אומר?? והאם זה טוב?? יש לי P-4 2.6 512MB ו3 מאווררים שמכניסים אוויר ו1 שמוציא ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  3. תשימו לב טוב למהירות הזכרונות בכרטיס מסך .... התוכנה אומרת שמהירות מקורית 275MHZ והמהירות העדכנית היא כרגע 199MHZ לא מבין בדיוק איך זה קרה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by nim901,

כמו בתמונה הזאת http://bit-tech.net/images/review/321/fan/fanLabel.jpg מה זה אומר ?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  5. מישהו יודע מה זה אומר בבקשה זה דחוף תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shloosh,

בדקתי ב- sisoft sandra וזה אומר לי שהטמפ' היא 52 מעלות, זה בסדר???? מה שהיא רושמת זה זה: HD/Aux temperature 52.0 C מה זה בכלל אומר????? נראה לי שזה ההארד דיסק,יש לי maxtor 40 gb 7200rpm !!! נ.ב זה גם אתמול היה ככה,זה לא עבר את ה-52! אבל אולי זה מסוכן??? טמפ' המעבד-43 מעלות! board- 39 מעלות

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by galgul,

אחרי האוברקלוקינג..

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by EladBr,

באוורסט החדש יש 2 דברים שלא היה בגירסא הישנה(אני מתכוון איפה שהטמפ'): GPU ו- GPU Ambient מה זה כל אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. זה נמצא בתפריט שעושים אוברקלוק, אצלי עכשיו עם OC ל3GHZ זה על סטנדרט. לשנות או להשאיר ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by TTS,

הייתי רוצה לדעת יותר על ה-OC ואיך עושים אותו...

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by Gnome,

אני יודע זו שאלה טפדית מצדי אבל מה זה בדיוק אוברקלוק? :-[

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  12. יש לי שאלה... מה זה בדיוק אוברקלוקינג???? לפני שנכנסתי לאתר לא שמעתי על המושג הזה בכלל אני מתכנן לשפר את המחשב עדיין מתלבט בין AMD ל INTEL שמעתי ש INTEL PERSCOT מתחמם מאוד וצריך מאורר ממש חזק על מנת שהוא יבצע את ביצועיו בצורה הטובה ביותר מה אתם ממליצים ??? חשוב גם שיהיה שקט! נתקלתי במערכת קירור עם 4 מאוררים ... מומלץ /לא??? נתקלתי גם בבלוק מים..? מומלץ ???? או לא...? לא מסוכן ??? בכל זאת מחוברים צינורי מים ... במידה והטמפ של המעבד נמוכה הוא עובד יותר טוב??? מה חשוב שיהיה עם טמפ כמה שיותר נמוכה ????

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  13. יש לי את ה Msi K8N Neo Platinum Amd64 2800+ newcastle Sh7-C0 ThermalRight 480Watt ButterFly Rail 12V-18 A-DATA 2X512 DDR500 Slot 1 2 על המעבד קירור של Thermalright SLK-948U athlon 64bit +Vantec ThermalFlow מעלות 30-48 מקס. המעבד לא ממש טוב לאוקינג כמו שגיליתי, אבל זה לא ממש מונע את האוקינג ל FSB, פשוט להשתמש במולטיפלייר, מה שרציתי לדעת מה זה ה HTT בדיוק והדיפולט הוא 4X, כזכור לי באתר של אמאסאיי אמרו כשעושים אוקינג כדאי להוריד ל 3X, אבל במה זה משפיע ? בבאצמארקים שעשיתי לא ממש ראיתי הבדל במהירות הזיכרון או המעבד בסאנדראה, אולי זה משהו שקשור ל 64ביט ? כי רשום בסאנדרה 2X800=1600, ואת זה לא ממש הכי הבנתי, זה רשום במהירות של המעבד כקשור ל HTT

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. אני רואה לפעמים שצריך לפתוח איזה מכפלה כדי לעשות אוברקלוקינג מישהו יכול לתת לי הסבר?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by Wizard Of Oz,

מה זה בלוק קירור ואיך הוא עובד......אם מישהו יכול לצרף תמונה וציור של החלקים בפנים זה יעזור ביותר... תודה אנשים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by nbav,

מתוך סקרנות, אני רואה את המושג מופיע הרבה באתר מה זה בעצם אומר? מה היתרונות? מה החסרונות? ולמה כדאי אם בכלל לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by ratzabi,

??? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  18. מה זה בתמונה שסיימנתי מתוך אוורסט שמגיע לי ל83 מעלות ואחד ל56(תמונה בפנים)

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה זה גריז טרמי ולמה זה עוזר ואיפה סמים את זה ???

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מה זה Bearing Type -> Enlobal? זה יותר טוב מ 2ball bearing?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by eyal,

במאפיינים של הווינדוס יש את הMSI CLOCK וכתוב שם MEMORY CLOCK 401 MHZ CORE CLOCK 175 יש לי אפשרות להמהרה? אם לא אז למה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 6 פלסטיקים כאלה עגולים קטנים שכנראה שכחתי להרכיב, זה חשוב? כי הקירור מתפקד בסדר גמור בינתיים

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by gilad0327,

מה זה הדבר הזה בתמונה ... אני נוגע בקירור שלו .. והוא ממש חם אבל ממש ... יותר מ- 3 שניות אי אפשר לגעת בו... מה זה????? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by shaks,

קיבלתי תמחשב שלי ביום שישי לוח DFI LANPARTY UT NF 4 זיכרוןTWINMOS PREMIUM SPEED BH5 מעבד AMD ATHLON 3500+ VENICE האם זה משנה אם אני יתחיל את הOC השבוע נגיד או בעוד חודש? ואם למישהו יש איזה מדריך לOC עם הלוח הספציפי הזה? ועוד משהו מישהו יודע מה זה החיבור מולקס שעל הלוח? אני מצרף תמונה שזה מוקף בה באדום...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. 1. יש לי מעבד אינטל 1.7 ווילימט עם HSF COOLERMASTER COPPER FAN 2500RPM והטמפ שלי להלן: במאמץ של משחק עלוב וישן כמו קאונטר שאין בו הרבה 3D זה כלומר אם אני יריץ ספלינטר ישרף המעבד ובמנוחה שאני גולש זה ככה: אני יכול להרגיש את האיטיות של המחשב זוחל עם המעלות האלה.. עכשיו, יש בחנות "כשיוף" בירושלים משחה טרמית של 5 שקל מעבירה חום כזה.. זה יעזור? זה טוב שיהיה? והשאלה הכי חשובה, וולקנו 7 פלוס יקרר את המעבד הזה? למי יש את המאוורר ויכול לתת חוות דעת? אין לי כסף להוסיף לוונטק המצויין הוולקנו האפשרות היחידה שלי תודה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.