עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Yogev20,

שלום חברים!!!!!! שאלה: בביוס הטמפרטורה של המעבד היא 47 בEVEREST ובתוכנות נוספות הטמפרטורה במנוחה 57 יש הבדל ברור של 10 מעלות!!! מהי הטמפרטורה הנכונה ??

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  2. יש לי כרגע amd axp 1800 palomino ו gigabyte 7vrxp ... עכשיו תהיתי לגבי יכולות הOC של הלוח אם ושל המעבד... אם נגיד אני אחליף למארז ENERMAX עם ספק 350W של אותה חברה ואני אחליף את הHSF של המעבד לvolcano 7 או משהו, האם אני אהיה מסוגל להעלות את הבאס של הלוח ל166? :

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by ice123,

יש לי זכרונות g.skill pc4400 LE אני לא מצליח להגיע ליציבות ב- ddr 550 רק בDDR400 לבעלי הלוחות של DFI בסדרה יש למישהו הצעות לקונפיגורציות של זכרון מעבד וכו... שהם יציבות? מפרט: CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ ווינצ'סטר G.SKILL PC 4400 LE DFI NF4 LANPARTY UT SLI-DR

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by Fighter,

מדובר במעבד E6300 שהבאס הוא 266 אם יש לי 2 ג'יגה של שתי סטיקים של 667MHZ הם לא יתנו לי לעבור את 333באס באוברקלוקינג?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by FlashBang,

התוכנה מזהה את החיישן שלי (ASUS mozart 2 ),נותן לי להשגיח על טמפרטורות,אך לא מאפשר לי לשנות את הRPM של המאווררים. למישהו זה פעם קרה ? ד"א,יש לי לוח אם של ASUS,S533VM ו CHIPSET זבל של SIS ,651

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by iganon,

אני רושם מבית של חבר שלי.. עשיתי OVERCLOCK בלי לקרוא על זה מספיק.., הקלוק עבד לי.. יש לי AMD1800 והוא שינה ל1900... ואז ניסיתי לשנות את הVOLTAGE כי אמרו לי שצריך לשנות גם אותו.. ועשיתי את זה על 2.000 כי בסאנדרה אמרו שהV של המעבד היה 1.60 עכשיו כשאני מפעיל את המחשב הכל עובד, המאווררים מסתובבים והכל נראה בסדר, אבל המסך של המחשב פשוט לא עולה, הוא נשאר שחור.. כשחיקיתי עוד קצת והדלקתי גם את הרמקולים כדיי לשמוע אם הWIN עולה.. לא שמעתי. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by parAzoid,

שלום לכולם. היום התקנתי את הקירור NINJA PLUS על המעבד שלי [amd athlon 64 3000+] עם AS5, בשביל שאני יעשה OC. יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9, וזכרונות לא ידועים... [768 MB]. בקיצר הצלחתי להעלות בFSB עד 230, ומעלה זה שאני בודק זה מראה שגיאה בSUPER PI ובS&M זה גם מראה שגיאה. עכשיו אני חדש באוברקלוקינג ורציתי שתלמדו אותי איך לעשות אותו ביסדויות, אם לעשות בביוס או בEASYTUNE 5 וכו'. ד"א אני חושב שהזכרונות מגבילים אותי, ואני לא יודע איך להמהיר או מה שצריך לעשות בשביל לאפשר OC כראוי. אני לא מוצא את האפשרות הזאת בביוס... קיצר אני אשמח נורא אם תוכלו ללמד אותי ביסודיות איך לעשות OC למעבד כי עם הNINJA הוא לא עובד את ה35 במאמץ... תודה רבה לעוזרים... הנה הפירוט של הזכרונות של…

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  8. אלו התוצאות האם אם טמפרטורות כאלו אפשר להתחיל OC למעבד? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by MishaK,

Brown International V8 המאורר בצד שמאל. לפי המיפרט הרעש שלו הוא 26 DBA זה רועש או שקט???

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Lambomeir,

האם oc עוזר להרצה מהירה יותר של משחקים או שהוא עוזר רק להרצה של הרבה תוכנות במקביל, שבירת שיאים בתוכנות בדיקה, קידודים של סרטים וכד'? ואם כן אז האם זה עוזר משמעותית במשחקים או שעדיף בכלל לעשות oc לכרטיס מסך לצורך זה?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by RONG23,

שלום אשמח לעזרה לגבי החלפת מאווררים מארז לcoolermaster scout צריך 2 של 140ממ 1 של 120 ממ לד אדום בוהק וחזק ככל האפשר שקטים וחזקים אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל תודה לכם מראש חברים

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  12. אהלן... את מפרט המחשב שלי תוכלו לראות בצד <. המחשב שלי נמצא כרגע על אוברקלוק של 40% מ2 ל2.8GHZ. הטמפ' שלו לפי TAT הם סביבות 35-40 במנוחה.. במאמץ עם אורטוס הוא בערך על 70 לפי TAT.. קורה (ועוד יקרה הרבה בעתיד) שהמחשב נשאר דלוק להוריד דברים בלילה, ואני רוצה ללכת לישון.. הרעש של המאוורר לא מפריע בזמן עבודה, אבל בלילה כששקט, הוא דווקא כן מפריע לישון. חשבתי שאולי יש דרך להוריד ולהעלות את מהירות המאווררים במארז כדי לשמור על טמפ' נורמאלית, ועם זאת לא להרעיש יותר מדי. האם יש תוכנה שעושה זאת? איזה עוד פתרונות אפשריים? (יש לי במחשב תוכנה בשם I-COOL שבאה עם הלוח אם, והיא אמורה לשלוט על המאווררים, אבל היא אינה מובנת לי, והתעסקות איתה לא מפחיתה את הרעש) תודה מראש לעונים![br]פורסם בת…

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

מפרט בצד, גם הקירור מעבד. המעבד עומד אצלי על בערך 45-49 בלי מאמץ, ומגיע ל 55 במאמץ מלא. אני חושב לעשות אוברקלוק אבל רציתי לשאול קודם אם תהיה עלייה משמעותית במעלות המעבד אחרי האוברקלוק, אם כן אז בכמה והאם המעבד שלי ישרוד את זה? תודה על העזרה.. עריכה: הודעה 500!!! =] מזל טוב לי!!! [br]פורסם בתאריך: 10.02.2007 בשעה 22:54:58 UPצ'י...

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  14. Started by seffi,

יש לי מחשב ברשת שכל התפקיד שלו בחיים זה להוריד סרטים ומוזיקה. המעבד הוא זה שרשום בנושא. הבעיה שלי שהוא פשוט גומר את המאווררים. קניתי לפני שנה 4 מאווררים גדולים, לפי מה שהבנתי הכי טובים לקירור של socket 7. עד עכשיו שניים נהרסו והשלישי כבר בשלבים מתקדמים.. הם פשוט מתחילים לעשות רעשים ולהסתובב יותר לאט, באופן שרואים לפי הלהבים שהם לא עובדים כמו שצריך.. המלצות?

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  15. Started by The_overclocker,

נדמה לי שזה מסחרי ואפילו אפשר לקנות את זה אבל זה בכל זאת זה מגניב ! :smoke: , ראיתי את זה בפורטל אינטרנט שמתקשר לעלים ריחניים . . . ;D נ.ב האתר ביפנית ואי אפשר לדעת מה כתוב בו. מעניין אם אפשר לגלגל אותו... http://www.watch.impress.co.jp/akiba/hotline/20021221/ballpc.html

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by KvodHagab,

לוח אם ASUS p4b-m g-force 2 mx 400 intell pentium 1.7 (well cooled case) עשיתי לו אוברקלוק ל 1989 (117 MHZ) והכל פועל מעולה שאני מעלה את זה ל 133 באס או אפילו 120 המחשב נדלק והכל אבל המסך לא נדק, ובנוסף המחשב לא משמיע את הרעש הצפצוף הזה שהוא נדלק (שזה קרוה בד"כ כשהוא מסים את בדיקת הזיכרון) יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by d-undertaker,

חח חברה קניתי מאוור רגיל ואני לא יודע לחבר אותו כי יש מקום למאוורר אחד או שפשוט לא הסתכלתי על המקום הנכון שצריך לחבר..אם אתם יכולים להביא תמונה זה יהיה טוב תודה אחים שלי

• 4 תגובות
    • 401 צפיות
  18. שלום ברשותי מעבד I5 760 2.8Ghz כרטיס מסך ATI 4870 toxic רציתי לדעת מהי הטמפרטורה המקסימלית עבור כל אחד מהרכיבים הנ"ל. (בכדי שאוכל לעקוב לפני שיא הקיץ) כמו גם ברשותי לוח אם של גיגה ביט מדגם p55a-ud3 rev 1.0 בתוכנה CPUID מופיע לי TMPIN0 כאשר המעלות הן 41C מה מציין TMPIN0 טמפרטורה של איזה רכיב ? כמו כן אני מחפש המלצה לגבי מאוור למארז , דרגת שקט 7-8 (10 שקט ביותר ) אך עם זרימת אוויר טובה (מתכוון לקנות שניים ) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by pergola,

כי אני זוכר מפעם שראיתי את זה בפורום שמישהו מXS עשה את זה? אני פשוט לא זוכר בטוח בטוח.. לגבי ה965P-S3 הוא מגיע לבאס 500 נכון?

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  20. שלום חברים, עכשיו כשאמאזון שולחים בחינם לארץ על קניה של $49 ומעלה, אני מעוניין לשדרג (סוף סוף) את קירור המעבד שלי. הבחירה בנוקטואה היא כי שאר המאווררים במארז שלי הם שלהם ואני מאד מרוצה. העניין הוא שהמבחר שלהם עצום ואני קצת מבולבל. אשמח לעזרה ועצה בעניין. תודה

21. Started by Skippy,

יש לי כרטיס מסך Pci-e asus eax800 (raedon x800) xt platinum edition המאוורר שלו נשמע כמו מכסחת דשא במקרה הטוב, פירקתי אותו, ניקיתי לגמרי מאבק, שימנתי את הציר פעמיים, עדיין עושה את אותו רעש. אם אפשר המלצה לתוכנה שמאפשרת לי לראות את הטמפרטורה שלו ואולי לשלוט על הסיבובי מאוורר או הצעה לפתרון נוסף... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by THE FOX,

http://sg.vr-zone.com/?i=4499 פשוט מדהים :cool2:

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by (G),

כרגע אני נמצא ב-OC של 3400MHZ, במאמץ טמפ' 66 ע"פ TAT המתח למעבד 1.56, עבר תוכנות בדיקה והמחשב יציב כבר חצי שנה ללא תקלות. בשביל הספורטיביות של העניין חשבתי לבדוק עוד כמה ניתן לסחוט, המתחים הבאים אצלי בביוס הם 1.6,1.8,2.0 אין באמצע כמו שאתם רואים. האם יש סיכון יתר שעושים קפיצותגדולות ל-1.8 ומעלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  24. אפשר גם חריגה קטנה בתקציב אם זה ממש שווה את זה...

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  25. בגדלים של 80 עד 120מ"מ. אני מבין ש Zalman כבר לא מובילים בתחום?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.