עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mazam,

שמעתי כול כך הרבה פעמים תמושג אבל עכשיו אני רוצה לנסות לעשות את זה איך אני מתחיל אפשר עזרה של משיהו במסנגר?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  2. Started by shirNoshe,

עד כמה אני יכול להגיע עם ה-6600GT/PCX בסטוק.ועד כמה עם קירור. אני יודע "שישלפו" פה את כדורי הבדולח... .אבל מה המגמה שהגיעו אליהם הכרטיסים האלה?GIGABYTE. היום אני על 590/1100.

• 36 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by אבשה,

אני חדש בפורום ואני לא יודע מה זה OC אז אם מישהו יכול להשסביר לי בבקשה אני אשמח. ואם תמיכה תכנית זה לא המקום לשאול את זה אז אני מצטער כי פשוט לא ידעתי איפה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by frodo,

כי אני שומע כל הזמן שומע על זה,ומה זה נותן?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. Started by Arturh87,

מה זה OC?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  6. Started by n_aviv1,

לאחרונה שמתי לב שיש לי תיקייה על שולחן העבודה שקוראים לה "Orthos" ולא זכור לי שהוספתי אותה... ניסיתי להיזכר מתי הפעם האחרונה בוודאות לא התיקייה לא הייתה קיימת ואז נזכרתי שהמחשב שלי היה בתיקון והחליפו כרטיס מסך, כנראה שבמעבדת התיקון שמו את התוכנה הזו על המחשב שלי (בדקתי בתאריך ההיווצרות של התיקייה וזה תואם ל"חשד" באותה תקופה המחשב היה אצלם). נכנסתי לתיקייה וראיתי תוכנה עם אייקון שנראה כמו ציור ב"צייר" (או פיקסל ארט) של ילד בגן חובה בשם ORTHOS. מה שמוזר זה שתאריך ההיווצרות (נוצר) הוא ב2010 ו"השתנה" ב2006 ??? החלטתי שפה זה המקום לשאול על התוכנה כי כשנכנסתי אליה ראיתי דברים שקשורים לחיישני חום, מהירות מעבד, RAM וכו'... מישהו יודע מה זה בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Tomerm,

מתנצל על השאלה, אני מעולם לא טיפלתי ובדקתי יותר מידי בבפנוכו של המחשב (כן כן, אני מאלה שעלולים לקנות מחשב במבצע ממקום כמו אופיס דיפו) ולכן אבקש הסבר קצר של מהו OVER CLOCKING, מה משמעותו ולמה ומתי משנים אותו. תודה מראש. תומר.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by naknir,

אהלן חברים, אני קורא כאן בפורומים השונים כל הזמן על אוברקלוקינג וכבר התחלתי להשתגע כי אני בעצם לא ממש יודע מה זה..... הבנתי שזה כאילו להביא את החומרה כמה שיותר קרוב לגבולות היכולת שלה מבלי לפגוע בה ובכך לקבל תוצאה מהירה יותר... אבל אני אשמח ליותר פרטים. האם קיים אתר שמסביר בו הכל על אוברקלוקינג - מה זה? איך עושים את זה? מי יכול לעשות את זה? איזה חומרה מומלצת לאוברקלוקינג? וכו'... נורא אשמח אם תעזרו מבלי לכעוס, ניר.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

אני יודע על פיא בתור יחס בין היקף לרדיוס אבל מה זה מה שמודדים לו את הזמן? תודה, יאיר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by freerider,

מחיפושים שעשיתי הבנתי שזה PLL (clock-generator) chips = אבל מה זה אומר ? קראתי בכמה מקומות שזה ציפים שמתחממים, וחשוב ב-OC רציני לקרר אותם.... SO איפה הם נמצאים על הלוח אם ? ומה התפקיד שלהם בדיוק ? תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by Sp_RuS,

איך אני מגלה את ה PLL manufacturer ואת ה PLL type??

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Selinko,

שלום לכולם! נכנסתי למאפיני מעבד בביוס ויש לי שם RATIO וזה עומד על 3 מה זה אומר בכלל? אני יודע שזה יחס אבל איך זה מתקשר? ראיתי באתר של הלוח אם שלי (FREETECH P6F116V) שהRATIO צריך להיות על 5 עם מעבד כמו שלי (667\133 P3) לשנות את זה?? ועוד דבר שאני מריץ את הבאס ל-150 אני רואה הרבה הודעות שהמחשב נותן לי בדוס אני לא מספיק לקרוא את זה אבל זה קורה רק שאני מריץ את הבאס. ושאני מריץ את BURN IN WIZARD של סנדרה המחשב נתקע מה עושים?? תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by NeTBaLL,

מה זה steping go???ובאיזה מעבדים?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by alonkl,

מה זה Super PI ואיך מבצעים כזה דבר? תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by dmaster1984,

אני משתמש בתוכנה SensorsView Pro 2.1 חלק מהטמפ' שהיא מודדת היא SYS מה זה?? ומה זה AUX???

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by ezx,

שלום לכולם רציתי לדעת מה זה t1 זה נימצא בכול לוח בכול זיכרון אם כן איפה ועוד שאלה הזיכרונות שלי עובדים על באס 170 בביוס על תיזמונים 5-2-2-2 אני נימצא באובר למעבד באס 204 מכפלה 11 מעבד amd 2800 atlon xp מבחינת הלוח שלי אני יכול להעלות עוד אבל מתחיל בעייה מוזרה אם הכרטיס קול שלי קפיצות מציקות בסאונד בזמן הכתיבה יש לי sb extigy אז וותרתי על הרעיון להעלות עוד באס זה נחשב טוב מה שעשיתי יש דרכים לשפר הצעות יתקבלו בברכה תודה לכול העונים

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by Ibrow-Now,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה ועל מה שמים את זה? (זה מתאים רק למאווררי קופר אורב או גם לVOLCANO למיניהם?)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Astrix-D,

או איך שאומרים את זה,אני יודע שכשהמעבד בעומס ,הוא מוריד כוח ועובד בפרקים,אבל איך בדיוק זה עוזר?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  19. Started by tom123,

ואיך עושים אותו? כי אני רוצה את המגביר מתח אם אני לא יעשה את המוד וישים את המגביר מתח מה יהיה? יש לי IC7MAX3 עריכה: ולמה באתר של OCZ רשום שאפשר לשים בלוח שלי?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by pro,

? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Am0s,

תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by mb74ever,

תסבירו לי מה זה אובלוק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. מה זה יעזור לי ואיך אני יכול לעשות את זה?! בבקשה עזרו!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מישהו?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Vadim15,

מה זה בכלל אוברקלוקינג ? מישהו יכול להסביר לבור כמוני ? אני שומע את המילה הזאת 10 פעמים ביום ואין לי מה להגיד בחזרה לאנשים שאומרים את זה.... מה זה לעזאזל ? זאת תוכנה ? ??? בבקשה תגיבו. :-/

• 3 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.