אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מישהו פה יודע איך אני מעלה את המתח למעבד בלוח msi ms-7267 ניקרא גם 945gcm2 ???? אני לא מצליח למצא... יש מצב שפשוט אין את האופציה הזאת? מעבד 2180
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת על מאווררים מומלצים לקירור הנ"ל ThermalRight Ultra-120 Extreme הצרכים הם : מאוורר חזק וטוב עדיף אחד כזה שגם יהיה שקט. אין הגבלת תקציב... עריכה: עם מארז P183 של Antec
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני בדיוק לפני הזמנה של המוצר הזה: http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html דגם 1600 RPM 90 ש"ח ליחידה ופתאום אני מוצא מאוור במחיר יותר נמוך עם נתונים יותר טובים ל 1600RPM: http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html 50 ש"ח ליחידה טיפה יותר מרעיש. יותר CFM אבל אורך חיים 30,000 שעות לעומת הדגם הראשון 150,000.. אני רוצה לקנות 4 מאווררים. 1 להוסיף ל MUGEN 2 ו 3 להוסיף למארז. מה דעתכם מה עדיף מהשניים?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קירור טובה מאוד שתוריד את פליטת החום בצורה משמעותית, עד 1000 ש"ח לא משנה לי עם זה על מים או אוויר העיקר שתקרר בצורה מקסימלית ותהיה שקטה, מכירים מערכת כזאת?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קודם כל, אני מקווה שזה הפורום הנכון.. אם לא אשמח אם תעבירו, כי אני כבר ממש לא מעודכן. אז ככה.. המאורר של הכרטיס מסך הנוכחי שלי שבק חיים, והטמפרטורות גבוהות ברמות מטורפות... הכרטיס מסך שלי הנוכחי הוא nvidia 6600gt אשמח לקבל המלצות לקירור לכרטיס מסך, מה אתם אומרים על Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 או Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO? דבר נוסף, ההרכבה מסובכת? תודה רבה לכם.
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות שאנשים עושים המהרה ל פנטיום 4 אז רציתי לשאול עד לאיזה רמה אני יוכל לעשות OC עם המפרט שלי תסכלו עליו במפרט יש לי ספק 400Watt האם אני אוכל לעשות לסביבות ה 3.6 GHZ ? או 3.7 איזה קירור אני אצטרך לקנות וכו'.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום. המאוורר האחורי שלי התחיל להרעיש ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה המלצה למאוורר טוב ושקט ואני מוכן לשלם עד 50 שקל גג רק אם יש סיבה מיוחדת אני צריך את ההמלצה בדחיפות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני יודע שצריך ללחוץ משהו בשביל שזה יופיע, אבל על מה?. תודה מראש!.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
במקום הlayout המקורי של המאווריים מצאתי משהו הרבה יותר יעיל. מאוורר אחד מול ההארדיסק,מאוורר אחד מול הזיכרונות. זה הולך פחות או יותר בצורה הבאה: אוויר מחוץ למארז (פתחתי את הסלוטים של ה PCI) נשאב על ידי המאוורר התחתון האוויר הזה נזרק על ההארדיסק,מה שהוריד אצלי את המעלות של ההארדיסק מ50 ל40 האוויר הקר הזה אחר כך נשאב בחלקו על ידי המאוורר העליון המאוורר העליון זורק אוויר קר על הזכרונות וגם על הגשן הצפוני קצת טמפרטורות אחרי המוד: לוח אם ב32 מעלות אחרי אוברקלוק - לפני זה היה בסביבות ה36 הארדיסק ב40-42 מעלות,היה בסביבות ה50 לפני המוד. זה נראה ממש זול ומאוד חובבני,אבל זה משיג אחלה תוצאות
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מחשב ראשון: E2140 GA-P31-DS3L 2*1 GRAM 667MHZ Transcend/Samsung/Kingston 8600GT GA (פסיבי) E6550 Tt BT GA-P35_DS3P 2*1 GRAM 800 MHZ TWINMOS TWINTER היידר HD 3870 GA מערכת קירור הכל על אויר אבל גם מארז וגם מאוררים מצוינים. AMD AM2 4000+ ASUS M2NPV-VM 2*1 GRAM 800 MHZ Transcend/Samsung/Kingston Value X850XT PE כרטיס מסך עם מערכת קירור טובה, מאוררים גדולים ויעילים מאוד במחשב. המחשב הראשון הוא סתם עוד מחשב בסלון כדי שיהיה אינטרנט בסלון ולמשחקי רשת בשביל הבית - מאוד אשמח לשחק שם במשחקים החזקים ביותר של היום. המחשב השני זה המחשב עבודה הרגיל שלי - משחק הרבה במשחקים לא כבדים וקצת במשחקים כבדים אומנם מפעיל טוב את כל המשחקים אבל תמיד רוצים עוד המחשב השלישי ה…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי! .. יש לי הארד דיסק של WESTERN DIGITAL של 120GB ... ובמאמץ הוא יכול להגיע לי ל50 מעלות! אתם יכולים להמליץ לי על איזהשהוא קירור שאני יכול לשים על ההארד דיסק? ושלא יהיה יקר מדי... (הטמפרטורה של המארז היא סבירה.. אז זאת רק בעיה עם הדיסק קשיח) תודה!
-
- 13 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא. לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 66700 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי לכולם עשיתי OC קטן לכ.מסך EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 עצימו בלי OC הוא העיבוד CORE 588 וזיכרונות MEMORY 920 ועשיתי לו OC לעיבוד 660 ולזיכרונות 1000 דרך התכונה RivaTuner וגם ATITool ורציתי לבדוק אם יש שיפורים בביצועים אז הכנסתי להדמו של Adrianne NVIDIA ומה אני רואה אין כלום בביצועים הכל אותו הדבר כמו הקודם מבלי OC ממש מוזר ??? אפילו העלתי לעיבוד 700 וזיכרונות 1060 ולא קורה בשיפורים ביצועים בדמו של NVIDIA אני לא מבין כלום איך זה קורה לי דרך אגב האם זה גם קורה לכם כזה דבר ?? תעזירו לי לפתור ת'הבעיה בתודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מארז CM 690 ולפי האתר כתוב שהוא מגיע עם 3 מאווררים של 120 MM מישהו יודע אם יש צורך בעוד 3 למשל, ואם כן איזה סוג אם אפשר לקבל המלצה ? ובנוסף המארז יכיל Q9450,EX38-DS4,HD 4870, וכרטיס קול - Audiophile 192 והרד דיסק אחד. מישהו יכול להמליץ על קירור למעבד בנוסף שיהיה שקט בעל קירור טוב. יש לציין שיש לי הנחה טובה על מוצרי CM אבל אני לא נעול על מוצר זה עבור קירור ? אשמח לתגובות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מחשב Q9300 שהחלטתי לעשות לו OC קטן ולחליף לו מאוורר. (באותה ההזדמנות גם הזמנתי S1 כדי להחליף את הקירור סטוק של ה-8800GT ,אבל זה כבר סיפור אחר) אחרי קריאה של המדריכים בפורום והתענינות בקירור טוב, החלטתי ללכת על ה-AC FREEZER 7 PRO, שמתאים ל-OC קטן. החלפתי את מאוורר הסטוק ב-AC, עשיתי OC קטן למעבד מ-2.5 ל-3.0 והכל הלך חלק ובלי בעיות. אבל אז שמתי לב שיש הבדל קיצוני בין טמפ' המעבד, לבין טמפ' הליבות. ולא מדובר בהבדל זניח של מעלה או שתיים, אלא הבדל של 15-20 מעלות. ההבדל נראה לעין גם במצב IDLE וגם אחרי מאמץ. (אני מצרף תמונות להמחשה) ממה נובעים הבדלי הטמפ'? האם הטמפ' נורמליות למעבד Q9300 עם OC וקירור AC? ואם לא, אז מה צריך לבדוק ומה צריך לשנות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2140 ואני מתלבט אם לקחת 8400 או 6600 Q ,כשהמעבד למשחקים ומולטיטסקינג די גדול. אז : - אם אפשר לקחת את Q6600 ל3 ג'יגה מבלי לשנות כלום חוץ מFSB ,יהיה מעולה. אם לא,עדיף 8400. - הבנתי שALANWAKE יעבוד טוב יותר בQ ,אז ב8400 הוא יעבוד הרבה יותר חלש? - ויסטה 32 יודעת לעבוד עם QUAD ולנצל את כל ה4 למולטיטסקינג? - הלוח שלי של ג'יגהבייט,P43 DS3L והזכרונות C4 של GSKILL(4 ג'יגה 800)
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מאוורר קדמי עם לד כחול למארז CM590, אבל אני לא יודע איזה בדיוק מאוורר מתאים? מישהו יכול להביא לי קישור למאוורר המתאים, עדיפות ל-SKYPC, או FOXPC. המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכם. בזמן משחק ב crysis המעבד מגיע ל 74 מעלות צלזיוס. האם זה תחום העבודה שלו? יש לציין שזהו מעבד athlon x2 dual cure socket 939 על לוח asus a8n-e. כמו כן שמתי פד הולכת חום בין המעבד לפלטה קירור של חברת אלפא ג'ל קישור: http://www.geltec.co.jp/english/product/pro_09.htm לאחר המשחק הטמפ חוזרת ל 61 מעלות תוך כדקה. דבר שמצביע שהפד קירור מוליך טוב לדעתי. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך ATI HD 3850 והטמפרטורות שלו הם: במנוחה: 40+- מעלות במאמץ: 80+- מעלות האם הטמפרטורות האלה טובות? יכול להיות שינוי כזה קיצוני? ואיזה טמפרטורות טובות לכרטיס מסך הזה?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצד , כמה אוברקלוק אפשר להגיע בביטחה עם המפרט שיש לי בצד בדיוק ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי מארז מאוד מבולגן מה אפשר לעשות כדי לסדר את החוטים כדי לשפר את זרימת האוויר במארז החצים מסמלים את כיוון האוויר של המאוורר אוויר החוצה או פנימה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ברור לי שה-31 מעלות שאני מקבל עם המעבד שלי בעת מנוחה נפלאות, אבל אובר קלוק לאיזה 800 מגה הרץ (600 מגה הרץ נוכחי) זה לא רע, ורצוי.. למה לא? יש לי היטסינק SECC2, אז הוספתי לו שני מאווררים משני הצדדים, וזה לא רע. מה שכן, הייתי רוצה סופסוף לסגור את המחשב ולהתפלא ממנו סגור ושקט, למי שלא מבין על מה אני מדבר, תסתכלו: אני בספק שיש משהו מתאים בשוק כיום לפנטיום 3 הישן שלי, אבל אפשר לאלתר, לא? הרי זה מודינג פה. ממה שאני יודע, קירור מים זה חתכ'ה מערכת יקרה ולא שקטה במיוחד, וגם המחשב הזה ישן מדי כדי להשקיע בו עד כדי כך. כל מה שאני רוצה, עקרונית, זה להוסיף צג LCD, לגזור לי חלון יפה ולהוסיף נורות לד למאוררים שאני אוסיף (בעזרת השם, אם צריך) ואולי אפילו נורות למולקסים.. מי יודע, בכ…
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה AMD2500\600\700 לא משנה איזה חדש, ואני רוצה לעשות לו OC ע"י שינוי מכפלה אז בחדשים המכפלה נעולה אבל יש לוחות שפותחים את הנעילה הזאת ואז אפשר לשנות את המכפלה זה אפשרי? ואיך עושים את זה? מישהו יכול להגיד לי בדיוק באיזה לוחות אם המכפלה פתוחה? ואם זה נכון ואפשרי בכלל?
-
- 12 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי במחשב שני סטיקים של KINGMAX-BGA שעובדים ב DUALDDR400 והתזמוני דיפולט שלהם הם 2.5-4-4-8 בכל מקרה, מכוון שבלי קירור יותר טוב אני לא מתכנן לעלות את הבאס, חשבתי בינתיים לנסות לראות כמה נמוך הם מגיעים בתזמונים. התחלתי ב2.5-3-3-7 המשכתי ל2-3-3-7 ומשם עד 2-3-3-5!!!! (ל222 הם לא מגיעים מן הסתם...). בכל מקרה, ההבדלי ביצועים במבחנים סינטטים (אידה וסנדרה) ממש זניחים: מסנדה: int4393 float4421 אידה READ 4074 WRITE 1176 הצלחתי לעלות ל: אידה READ 4127 WRITE 1300 סנדרה int4503 float4503 יציב אחרי יום של ממטסט ויום של פריים. זכרונות נחמדים. מקווה להגיע לבאס טוב עם העלאת תזמונים
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חברה חשבתי האם אפשר לחבר את המגדל השקט של Tt ע"י קליפסים?ולא בעזרת חורי עיגון?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-