אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
האם אני יכול לנטר מעלות ולעשות oc עם התוכנה של evga על ATI 4870x2?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מקווה לעזרה נתקלתי כבר מספר פעמים בתופעה משונה: אני מריץ תוכנה EasyTune5 של Gigabyte (יצרני הבורד שלי), ולפיה המעבד רץ בזמן נתון בטמפרטורה של 47 מעלות. בפער של דקות, הביוס מדווח על 57 מעלות. הפער הוא בד"כ של בערך 10 מעלות. אמנם יש פער זמנים בין הנתונים (אם אני צופה בביוס לפני העלייה - זמן עליית חלונות. לחילופין - זמן איתחול), אבל הוא לא מסביר (לדעתי) פערים גדולים כל כך. על איזה משני הנתונים עלי לסמוך יותר? האם התוכנה של ג'יגהבייט משקרת?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה AMD2500\600\700 לא משנה איזה חדש, ואני רוצה לעשות לו OC ע"י שינוי מכפלה אז בחדשים המכפלה נעולה אבל יש לוחות שפותחים את הנעילה הזאת ואז אפשר לשנות את המכפלה זה אפשרי? ואיך עושים את זה? מישהו יכול להגיד לי בדיוק באיזה לוחות אם המכפלה פתוחה? ואם זה נכון ואפשרי בכלל?
-
- 12 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפי התוכנה סנדרה הטמפ' שלי הם ב-board - 25 cpu 1 - 30 cpu 2 - 70 ואז יש לי ליד סימן קריאה וכתוב שהמטפ' ה- mainbord גבוה מדי ומסוכנת... מזה בכלל cpu 2 !?? ולמה הוא החליט שזה דווקא mainboard ?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני קונה Q9400 ואני צריך קירור.. עצות.. עד 150 ש"ח בערך
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: intel p4 2400 mhz לוח אם עם צ'יפסט 845... 2X256 DDR 266 Hrz GeForce 4 440 mx 64 mb יש לי קירור מקורי של המעבד (מאוורר אינטל+ צלעות קירור אורגינל) יש לי גם מאוורר אחד במארז וכמובן שבספק....... יש לי פסי קירור על הכרטיס מסך אני משאיר את המחשב פתוח תמיד, והרבה פעמים המזגן שלי בחדר מקרר גם אני רוצב לדעת אם אני יכול לבצע OC, אולי אפילו רק לכ. מסך, או למעבד, יש אפשרות לעשות את זה? מישהו יכול להדריך אותי עם זה ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות ליקנות E8400 ולוח EP43-UD3L ב850 ש"ח (עם OC 4.6) האם זה שווה יותר מ Q8200 EP43-UD3L במחיר 1175 ש"ח דחוף לעוד יומיים
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אני כרגע בהתלבטות של איזה חלקים לבחור למחשב חדש. מה צריך בשביל להביא פנטיום 4 במהירות 2400 למהירות של 2800 עם לוח של אפוקס (אחד מהחדשים, PE). איזה קירור צריך? מספיק הקירור המקורי של אינטל?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני יודע שצריך ללחוץ משהו בשביל שזה יופיע, אבל על מה?. תודה מראש!.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
הסטפינג של המעבד הוא AQXDA 0313 בכל מקרה לפי תמונות של ברטונים אחרים מהאינטרנט הוא נראה שונה(מיקום תוויות שונה וכו). לא בדקתי אם הוא פתוח או נעול. כרגע המעבד מתקשה לתפקד בתור 3200 והוא לא מחזיק פריימ יותר מ6 דקות. גוף הקירור הוא Volcano 12 לוח אם NF7-S REV 2.0 הטמפרטורות הם 37 במנוחה ו 44 במאמץ כאשר המחשב מתרסק כעבור מספק דקות עם מסך כחול וזאת בין אם מריצים פריימ או שמריצים תוכנה אחרת כגון אימיול. הזיכרונות פועלים סיכרונית (400mhz)בתיזמונים לפי ה SPD והם כמו הזיכרונות במפרט שלי (PC3200). אני הולך לבצע בדיקה בעזרת Memtest בקרוב, רציתי רק לברר מה דעתכם האם תאריך היצור המוקדם מעיד על מעבד פחות איכותי?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
א. לא התקנתי נכון כל כך את גוף הקירור. יש פלסטיק שצריך לשבת מתחת לבקפלייט (אין לי מילה בעברית לזה) שהיא קצת עקומה וצריך לסובב את הברגים עד שהבקפלייט מתיישר מה שאני עשיתי זה לקחתי את שתי הגומיות שמתי מתחת לבקפלייט ושמתי את הבקפלייט הפוך (בולטת כלפי מעלה) וסובבתי את הברגים קצת כל אחד כל פעם עד שהכל היה חזק (לא יכולתי לסובב עוד ופחדתי שהליבה תהרס). בכל מקרה הגוף קירור יושב טוב עובדה שעכשיו הטמפרטורה היא 48 על אידיל ו63+- במאמץ (לעומת טמפרטורות 60 ו83 עם קירור הסטוק) ביום חם בצהריים אחרי כמה שעות עבודה בחדר לא ממוזג. בכל מקרה אני ישאל האם יהיה מאוד גרוע אם אני יוריד את גוף הקירור ואחר כך יתקין אותו שוב מבחינת הגריז הטרמי (שבה כבר על ההיטסינק כך שאין לי עוד חומר). או שאין צור…
-
- 10 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז ככה, הקירור של הצ'יפסט שלי משמיע יותר רעש מכל המאווררי ענק שיש לי במארז, כבר הורדתי לו את הגריל שהיה עליו, זה עזר קצת אבל לא מספיק. מה לעשות ? אפשר להחליף אותו לקרור פאסיבי ?? אפילו שג'יגה בייט בחרו לשים שם מאוורר ? Gigabyte 8IPE1000 PRO3 (With P4 EX Edition Gallatin 3.2Ghz) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת פירוט: AXP1800 (AGOIA-9 Week 24) + AX-7 + 75CFM 80mm fan Corsair XMS3000v1.1 @ 2.8V Gigabyte 7VRXP Rev 2.0 וספק ג'נרי 300W המכפלה לא פתוחה, והגעתי לFSB מקסימלי של 155Mhz כאשר כל נסיון לעלות מוביל ללופ של ריסטים... לא עזר להעלות את ה Vcore ל 1.90v... מה אתם אומרים?
-
תמליצו לי על משאבה לקירור מים (לא טבולה-הכוונה היא שהצינורות יכולים להתחבר אליה ישירות) שגם לא תעשה הרבה רעש ועדיף שתקבל את החשמל שלה מהמחשב
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מדובר בזכרונות RDRAM של Samsung במהירות 400 MHz כ"א (יחד 800 MHz. כמובן) עקב העלאת FSB ל-120 מהירות הזכרונות עלתה ל-480 (4*120) מכיון שאין חיישני טמפרטורה לזכרונות, אינני יודע מה קורה שם. המחשב בינתיים עובד יציב לגמרי. מה אתם אומרים? יש צורך לשים לב לפרט כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
היי הטמפ' של ה readon hd4670 1000mb שלי בזמן מנוחה היא באיזור ה41 מעלות כאשר הactivity 0% והfan speed הוא 3% זה לא מוגזם לכרטיס מסך בעת מנוחה? הבנתי שיש אפשרות שליטה מוגדרת על הfan speed, אך בנוסף הבנתי שזה יכול להזיק, למשל במצב שקבענו את הfan ל50% ובעת משחק נגיד הוא דורש יותר - אז הוא לא יעלה מעבר. ובכלל, כל מה שקובעים ידנית קבוע - לא קורץ לי מדיי. קצת מלחיץ אותי העסק מאחר וכבר קיבלתי blue screen פעם אחת במשחק וסביר שזה היה הכרטיס הזה, כי כל השאר נראה תקין (כולל בדיקות זיכרון וכו) יכול להיות שהעובדה שהמסך של 24 אינטש משפיעה על ההתחממות בidle? על כל פנים - אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר את הכרטיס טוב, או ממי שיש לו אותו גם. וגם הסברים קלים לא יזיקו תודה רבה מראש לכ…
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לא יכול לדעת את הטמפרטורה של המעבד שלי! היא כרגע על 99 מעלות אבל אני יודע שהסנסור של הלוח שלי דפוק מה אני עושה האם אני יכול לסדר את זה? זה ממש מציק לי בימים חמים אלו בחדר הלא מאורר שלי :\
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה > http://www.powercolor.com/de/product...sp?ProductID=8 אם הקירור המעפן שלו אני צריך משהו קירור רציני .כי הכרטיס הזה עושה סאונה במארז וזה כבר מפחיד אותי ונשרפו לי חלקים{אני לא בטוח שזה בגלל זה אבל בטוח שזה מזיק} לכן אני צריך קירור טוב לא הכפת לי שהוא יהיה רועש הערה:אני קונה רק מ iqpc ב .אם הקרור הוא טוב והוא מתאים רק לכרטיס x1950p אז התקציב עד 80 ש"ח ואם יש קרור שהוא טוב והוא יתאים לי גם לכרטיסים עתידיים שאני יקנה בעוד שנה אז התקציב הוא עד 170 הציעו לי בiqpc את הכרטיס הזה > http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4395 השאלה אם הוא לא יקר מדי והשאלה גם האם הוא יתמוך בכרטיסים עתידיים? כי אני לא רוצה להשקיע קרור כזה רק בשביל ה x1950p המעפן
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם אני יוכל לעשות OC ??? ואם כן אז איך ??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. עשיתי חלון במארז ועכשיו אני רוצה לעשות חור למאוור עכשיו יש לי בעיה קטנה והיא אני רוצה לעשות את החור למאוור בחלק מסוים שיש שם חורים קטנים של איוור ואני חושש שאם אני אעלה על זה עם מקדח כוס זה יזוז לי ואני אפגע במארז. יש לי מארז כמו באחד האלבומים באתר אז לקחתי את התמונה משמה כבר: http://www.hwzone.co.il/gallery/album51/aac אפשר לראות את ה3 ריבועים של חריצים לאוורור אני רוצה לשים את המאוור בריבוע האמצעי. מאוור 80 מ"מ קולר מאסטר לד ירוק + גריל בחיתוך לייזר. מה כדאי לי לעשות בשביל לעשות את החור ?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חברים! האם משהו ניסה או יודע איך אני יכול לנקות את המאוורר שנמצא בתוך ספק כוח? לפני כמה ימים נחרדתי לגלות(דרך הרשת של הספק) שהמאוורר מלא באבק!!! הבעיה היא שאני לא מגיע אליו!!! איך אפשר לנקות? והאם זה לא מסוכן? אשמח לקבל הדרכה!!! מחכה לתשובות שלכם! בתודה אדי!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מעבד P4 3GHZ בתושבת 478 צריך קירור קודם כל הכי שקט שיש, הקירור פחות חשוב כי עם הסטוק המעבד נמצא ב 50-70 וזה עובד מצוין, וקירור חדש של ימנו בטוח יתן טמפ' טוב יותר. תקציב: בסביבות ה 100, עדיף פחות.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. איך מנקים את הכרטיס שציינתי? האם "התזה" של אוויר דחוס לתוכו תספיק? 2. יש 2 סוגים של אוויר דחוס, לחץ גבוה ולחץ נמוך, האם יש הבדל ביעילות בינהם.? או שזה מתבטא בכמות?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-