עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by PuMbA,

מה זה OC ? ואיך התוכנה ספיד פאן speed fan בודקת טמפרטורה ?!?! מה יש חיישנים במחשב לא הבנתי ?!?!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. ניסיתי לעשות OC במחשב שלי [מפרט] וכמה שחפרתי בביוס האופציות היחידות היו שינוי תדר FSB המכפלה קבוע על 9 וניתן לקבוע תדרים גם ל PCI, לא מצאתי שינוי מחלקים לזכרון בשום מקום. לפי CPU-Z היחס אצלי הוא 3:2, האם המשמעות היא שה OC נעשה רק ע"י שינוי הFSB וכל השאר אוטומטי ?.

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  3. שלום לחבריה ! אני שומע רבות פה-שם על מושג "פתיחת צינורות עיבוד" והפתיחה שלהם בכ. מסך. אף על פי שאני טכנאי מחשבים כבר קרוב ל 9 שנים, אף פעם לא התעסקתי ב OC , והתחלתי עם זה רק בזמן האחרון. עכשיו לשאלה: מה זה הצינורות האלה אני יודע, אבל קיבינימט, איך פותחים אותם ? והאים אני יכול לעשות את זה אצלי ? כ. מסך שלי הוא ASUS GEFIRCE 6800 GT AGP V9999 GT/TD 256 מגה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by rafi-s-,

זה רשום פה מה זה ??? תודה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

התחתלי לא מזמן להתסק עם O.C העלתי את ה מהירות ב 300 HZ והכל סבבה. במהלך ההסתובבות שלי פה בפורום אני מוצא את עצמי רןאה את המושג 1:1 2:1 מה זה אומר ואיך אני מגדיר את זה ומה יותר עדיף? דבר נוסף כאשר אני מעלה את הFSB אני משתדל להשאיר את המהירות של הזכרון ב 400 זה מהלך נכון או לתת לו גם לעלות?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by niner,

מה אלה ? מה הם בודקים? כיצד אני יכול לבדוק את המחשב שלי? האם זה מחמם את המחשב ומסוכן לו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הוא מראה לי טמפרטורה של AUX...מה זה?..(של החיבור למערכת??..מה זה??)

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by surui,

מה זה C.I.A. מה זה ומה זה עושה???

9. Started by X1000P,

קניתי מחשב חדש.. במארז מתחת ל כונן דיסקטים יש איזה כפתור כזה שמסתובב זה כמו כונן.. רשום cool all your life ובכפתור רשום tT מה זה אומר?

10. Started by H A Q,

רציתי לעשות oc לקרטיס מסך geforce 6200 turbo cache אז העליתי את ה core clock settings ל 388 MHz ו את ה memory clock settings ל 475 MHz . מה זה core clock settings ו memory clock settings ? :-\ האם הגעתי לתוצאות טובות באוברקלוק הזה ? ??? אשמח לקבל תגובות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by gshhar,

של מה הטמפ' הזו?

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

חג שמח לכולם אין לי שום שמץ של מושג בC@ למעבדים חפשתי ולא מצאתי איך אני בעצם עושה C@ למעבד מאיפה מתחילים לאיפה הולכים מה רושמים ממש כלום... נכנסתי לאופציה הזאת ולא הצלחתי לשנות דבר כאילו זה נעול או משו כזה CPU PnP Setup ובכלל מישהו יכול להכין מדריך למשתמש מתחיל בC@? בתודה מראש G.A.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. CPU quiet fan אמור להיות על disable או על enable? ומה זה? 2. בין הביוס ל TAT יש קצת יותק מ10 מעלות הפרש(בביוס יותר נמוך) מה יותר מדויק?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by KKK,

למישהו יש מעבד AMD 3200+ ובתוכנה אוורסט בטמפרטורות יש CPU ו CPU#1 לכל אחד מהם יש טמפרטורה שונה מה זה אומר? תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by x-pac,

מה זה fsb ומכפלה ואיך מעלים אותם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by OmerNeu,

הכותרת האומרת הכל^.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  18. Started by gshhar,

ואיך אני בודק אם מרחו לי טוב את החומר טרמי?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  19. מה זה ? Hyper BCLK Engine An additional external base clock generator which provides a wider range of frequencies and more precise clock waveforms. This helps overclockers to have more control over their systems. http://www.asrock.com/mb/Intel/Z170%20Extreme6+/

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by vner@,

מה זה Lapping ????? האם זה מדד לרמת השיוף וההחלקה של ההיטסינק ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  21. Started by kfirlion,

אני רואה את זה בבנצ'מרקים של גופי קירור, אולי מישהו יודע מה הפירוש של זה? עריכה:אתה מתכוון מתי שמשחקים אז הכרטיס מסך עובד במצב effective, וכאשר הוא במנוחה אז real?

22. לפי EVEREST ה MCP על 64 מעלות (כרגע) ולפעמים 65 לפעמים 60 ככה משחק. ניראה לי מוזגם. רציתי לדעת מה זה בכלל MCP והאם הטמפרטורה נורמלית? תודה, דניאל.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by 1tanai,

אני לא יודע מה זה OC

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by roes,

מה זה OC ? *עשיתי בחיפוש OC וזה מוצא לי הרבה שיחות שישי בהם את המילה OC אבל לא רשום מה זה

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by Shoko,

שאלה בכתרת

• 7 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.