אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מחיר צלעות הקירור תלוי בגודל? ואיזו משחה טרמית הכי כדאי?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד התחיל להרעיש כמו טרקטור כי נגעו בו בטעות ונשבר כמה כנפות, עצרתי אותו וחיברתי שני מאווררים שלא עבדו עד כה, האם זה בעייה? או שיש למחשב מערכת עצמית לכיבוי המחשב אם המעבד מתחמם מדי?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היא נמכרת ב KSP ווהינה המאפיניים שלה: ?Socket? ?478/754/939 CPUs? ? ? ? General Features? ?? ? Low Acoustic Noise? ? ? ?Low CPU temperature? ? ? ?Low Power Consumption? ? ? ?Lightweight? ? ? ?Free of water replenishment? ? ? ?No Coolant required? ? ? ?Space Reduction? ? ? ?Reduce temperature by installing ? ? ? ?additional radiator module? ? ? ?Thermal grease pre-applied? ? ? ?For Intel Pentium 4 Socket 478 and Athlon ? ? ? ?64 Socket 754/939 CPUs? ? Fan and Pump Specifications? ?? ? Input Voltage: DC 12V± 10%? ? ? ?Input power: 3.6W 10%? ? ? ?< 35 db noise? ? ? ?3-inch fan? ? ? ?Net Weight: <520g? ? ? 290 ¤ האם היא שווה ?אני רוצה לשמש אותה קקירור לכרטיס מסך או גם…
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מחפש קירור שקט מאוד למעבד Q9550. תקציב: 200 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני משתמש בATI TOOL וכתוב שם 250 CORE ו143 ל MEM....איפשהו באינטרנט קראתי שזה אמור להיות 400 לזיכרון זה הגיוני?...כי שמתי על 333 והמסך השתגע(ישר עשיתי ריסטרט) הכרטיס ללא מאוורר מקורר פסיבית.... ועד איזה מהיריות אני יכול להגיע עם הכרטיס....? כי אני משחק עכשיו homeworld2 והFPS גבולי מאוד(יש על המפה כ 300 ספינוות שלי+400 ספינות אויב) וזה מקרטע...לכן כל אובר קטן משפיע
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשדרג מעט את המחשב הנ"ל ולשם כך יש לי מספר שאלות ובקשה אחת: 1. על סמך הנתונים הר"מ ניתן קצת להאיץ ולשפר ביצועים ? 2. לאחר הרכישה המקורית של המחשב הוספתי בהמשך מודול זיכרון 128MB שעכשיו לאחר שהיום התקנתי את הEVEREST אני נוכח לדעת שהתוספת הקטנה הזו אינה עובדת באופן האופטימלי (100 במקום 133mhz)מה וכמה מומלץ להוסיף/להחליף - המחשב בעיקר מיועד לצרכים של ילד (5) -למשחקי לומדה וכו.. 3. "גילוי" נוסף שאליו התוודעתי עם הורדת התוכנה - מהירות שעון CPU 400/800 ? אני מנסה לפשפש בזכרוני 7 שנים אחורה לתאריך שהמחשב נרכש ולא יכול לומר בודאות אם קניתי מעבד במהירות 400 או 800 MHZ האם יכול להיות שהוא באמת אמור לעבוד במהירות 800 ומשום מה עובד על 400 ? 4. אשמח אם מישהו י…
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
בדקתי את הקיט של הקירור מיים מחות למארז הכל עבד יפה למשך שעתיים אחרי זה הרכבתי את הבלוק ללוח ונתתי לזה לרוץ בלי לחבר את הלוח ואחרי חצי שעה התחילה נזילה הבלוק שייך לקיט של גיגהבייט גלקסי יש לו שני צינורות פרספקס שיוצאים ממנו ובאחד מהם היה סדק שיצא ממנו מים לקח לי זמן למצוא כי זה נזילה ממש קטנה אז הפתרון היחיד שחשבתי עליו חוץ מלזרוק את הבלוק הוא לאטום את זה עם דבק חם וזה מה שעשיתי השאלה אם מישו פה עשה את זה כבר והאם זה מחזיק נכון לעכשיו עובד השאלה כמה זמן אני צריך לבדוק אותו על יבש מה שנקרא לפני שאני מרכיב על הלוח?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי זכרונות 512MB של Samsung PC3200 400MHZ עם צ'יפים של TCCC, השאלה שלי היא: מה המקסימום מתח שאני יכול לתת להם לעבודה למשך זמן ארוך, זאת אומרת שהם יעבדו עם המתחים האלו לתקופה ארוכה מבלי להיפגע או שיגרם להם נזק כלשהו, תודה.
-
- 4 תגובות
- 424 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב 2.4 c Asus MotherBoard והטמפרטורה שלי היא 35 זה טוב ??? ??? ??? תודה על התשובה...
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום ברשותי כ. מסך Raedon x800 PE המאוורר שלו רועש ואני מעוניין להחליפו. אני מחפש המלצה על קירור טוב, אפשרי פסיבי תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-
-
האם הקליפסים שלו מספיק גדולים
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך הפאנל ThermalTake X-Controller PANEL מומלץ? מתאים למאווררים רגילים.(מולקס רגיל 4 פינים) כי לא רשום אילו חיבורים הוא תומך (3 פינים או 4) כי אני לא ממש רוצה לקנות מאווררים מיוחדים
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי, מצאתי את המאווררים של CORSAIR סדרת AF ו-SP. 3X http://www.ebay.com/itm/181764641168 1X http://www.ebay.com/itm/121668448629 אני רוצה לשים אותם במקום המקוריים שהגיעו עם מארז NZXT פאנטום. האם המאווררים הנ"ל טובים ושווים קנייה? סה"כ 76$ כולל משלוח... האם יש מאווררי LED יותר טובים בארץ ששווים קנייה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי גוף קירור למעבד (+מאוורר) של AVC מהמידע שיש באתר שלהם כתוב שהמאורר הספציפי הזה עושה 4400RPM אך בביאוס ובספיד פאן כתוב שהוא עושה רק 22XX .. איך מעלים את המהירות שלו ? זה מה שיש לי http://www.avc.com.tw/products/Z9U740P001.htm יש לי לוח M P35 של MSI אם זה משנה
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק עם הזכרונות לא הכי טובים, של קינגסטון 800Mhz DDR2 בתיזמונים של 5-5-5-18. יש לי מעבד Q9300 עם קירור סטוק. הגדרתי את הזכרונות על התיזמונים המקוריים לא על AUTO וה- DRAM:FSB הוא 1:1 ואז העליתי את הבאס ל-400 והזכרונות חזרו להיות 800MHZ. עשיתי בדיקה בפריים 95 חמש וחצי שעות חלק וטמפרטורות 69 68 68 68. תגידו לי אם אני צריך לתקן משהו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 418 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות קירור לQ9300 חשבתי על BigTyp 120 VX או על V1 אבל אני פתוח להצעות הכרטיס מסך שלי: Radeon HD4870 512 PCIe חשוב לי שיהיה שקט, הבנתי שהBigTyp די רועש, לא יודע כמה זה נכון מה אתם אומרים? אני גם פתוח להצעות חדשות לא של Thermaltake
-
- 4 תגובות
- 428 צפיות
-
-
אני מזמן לא התעסקתי בכל הנושא הזה אז אני כבר לא זוכר מה יותר טוב מה פחות... ומאז גם בטח יצאו עוד מוצרים שאולי יותר טובים קיצר אני צריך קירור לכרטיס מסך (8800GTS) שזה מאז פעם אחרונה שראיתי לא נריאה לי שמשהו התשנה, ה Arctic Cooling Accelero S1 ניראה לי הבחירה הכי טובה בתוספת מאוורר, השאלה הכי רק איזה מאוורר - ראיתי סרטונים וזה לא מובן אם זה 80MM או 120MM כי לפי מה שזכור לי מפעם ה120 לא יושב עליו לא טוב יענו יותר גדול מהגוף עצמו... אז זה 80 או 120 ? ועוד שאלה - אני צריך המצלמה למאוורר 120 בלי לד הכי טוב מבחינת יחס ביצועים ורעש (ולא ביצועים מטורפים אבל רעש כמו טרקטור) אני יודע של - Scythe יש מאוורים מצוינים וכמה שעכשיו ראיתי דווקה ניראים גם סבבה מבחינת מחיר. אבל בטח יש כאלה ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין שני פיתרונות BIGTYPHOON עם מאורר חזק של TT SMARTFAN לבין SONIC TOWER עם אותו מאורר מי יתן את הביצועים הכי טובים למעבד כפול ליבה 3800 תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המעבד החדש שלי - Athlon X3 450. כוון שהלוח אם שלי מכיל את האופציה של ACC, החלטתי לנסות לפתוח את הליבה הרביעית (במעד הקודם היה כשלון, כנראה שאין לו יותר מ-2 ליבות בכל זאת Athlon X2 250). התוצאה לפניכם: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1793384 השאלה שלי היא אילו בדיקות וכמה זמן להריץ כדי להיות בטוח בלפחות 90% שהכל עובד כשורה? לא שיניתי מתחים או מהירויות (המתח המוצג נע בין 1.296 לבין 1.312). הטמפ (לפי HWMONITOR) עומדת על 60 במנוחה (הייתה 58 לפני הפתיחה).
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תיראו המעבד שלי לאחרונה דיי חם ואני רוצה לדעת איזה קירור יש לו.. במפרט לא כתוב שום דבר לגבי קירור.. זאת אומרת שאין לי קירור למעבד??? איך אני בודק את זה??? דניאל.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכמה אתם חושבים שאוכל להגיע? 4GHz? *מפרט בחתימה.
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני יודע שמעלים את ה bus כדי להעלות את התדר של המעבד וזה בעצם מה שמגביר את המהירות, אז למה צריך להעלות את המתח? יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1. למה צריך להעלות את המתח? 2. מתי יודעים שזה הזמן להעלות את המתח? 3. בכמה להעלות בכל פעם? 4. יש לי לוח אם של giagbyte דגם ex38-ds4 ,האם האופציה בלוח אם שקובעת שהמתח יהיה אוטומטי מומלצת כשעושים oc או שכדי לשנות את המתח ידנית?
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משאבה לקירור מים ..לחבר. המעבד הוא AXP 2800 Barton והמשאבה אמורה להספיק זרם רק למעבד. הבלוק קירור מים הוא Home made...ןצינורות בעובי 10 מ'מ תקציב פתוח אבל לא להגזים . תודה
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד i5 2400 עם קירור סטוק ולאחרונה הוא התחיל לסבול מחום. בidle המעבד עומד על 37 מעלות, במאמץ הוא כבר מגיע ל70+. חשבתי על הקירור Arctic Cooling Freezer i11, מה דעתכם? איך הוא מבחינת רעש? חשוב מאוד שיהיה שקט. המארז שיש לי הוא antec p183 v3 והלוח הוא ph-67ud3-b3. מבחינת תקציב, אני חושב ש300 ש"ח זה מספיק, כמובן שעדיף כמה שפחות (בהתאם לתמורה). תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עכשיו קונה צריך חוות דעת ממכם יש לי 5900 FX ואת זה אני מתכנן לקנוט Arctic-Cooling NV Silencer 4 REV2 ולמעבד סוקט A אני עדיין מטלבט כי יש לוח בעייתי בלי חורים תנו המלצות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-