אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום, הכרטיס החדש שקיבלתי נורא מרעיש ולפי התוכנות gpu-z \ catalyst control center \ riva tuner הכרטיס עומד על 12% למרות שמהרעש זה נשמע כמו מינימום 80%. והתוכנה היחידה שאיתה הצלחתי לשנות את מהירות הסיבוב היא riva tuner וכשהעלתי ל100 אחוז זה נשמע הרבה יותר אבל לא כמו קפיצה מ12%. אז מה הבעיה? *הערה: אין אפשרות לשנות את מהירות המאוורר מהדרייוור של הכרטיס מסך. הדגם: http://www.iqpc.co.il/Home/BuildComputer.asp
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים החלפתי את הלוח הקודם שלי ג'יגה בייט 7NNXP לאביט NF7 במיוחד ביגלל שבג'יגה בייט לא היו חורים מסביב לסוקט כדי לתפוס גופי קירור גדולים... עכשיו קניתי גם גוף קירור של THERMALRIGHT דגם SP97 בשילוב של DELTA 92MM וגם החלפתי קירור ל 9800XT שלי ל ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP בשילוב של נחשו נה..... DELTA 92MM ובגלל שהיה לי בעיה בבאסים גבוהים פירקתי את ההיט סינק המקורי של הצ'יפסט וליטשתי את הצ'יפסט עצמו עם נייר זכוכית מים ( רובכם בטח יודעים שהצ'יפסט לא ישר והסינק לא נוגע בוא מספיק טוב ) והחלפתי את הקירור שלו ל Thermalright NB-1 בשילוב של... כן כן DELTA קטן וחמוד ( ועצבני ביותר שמסתובב ב 7000 RPM ) וכדי שהכל יהיה יציב וסבבה החלפתי ספק ל ANTEC TRUE POW…
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ומי יותר שקט הNINJA או הBT
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני עומד על OC 3.2 וסתם לדוגמא שאני באינטרנט אפילו שזה לא מאמץ את המחשב הוא נכבה לי ביטלתי את הOC והמחשב עובד בסדר גמור הוא לא קורס ולא כלום. זה רק שאני נמצא על OC המעלות לא עוברות את ה48 גג
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת אם אני יכול לחסוך בקטע הזה ואולי לקבל ביצועים טובים יותר? אני יודע שהרדיאטור הוא אם לא החלק החשוב ביותר במערכת קירור והייתי רוצה לדעת אם רדיאטור של מכונית או אופנוע יעזור לי באיכות הקירור לעומת טרמוצ'יל 120.3?? אגב לגבי מיקום זה לא משנה כי גם ככה הוא יהיה מבחוץ. מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועים , אשמח לדעת זאת.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך ATI HD 3850 והטמפרטורות שלו הם: במנוחה: 40+- מעלות במאמץ: 80+- מעלות האם הטמפרטורות האלה טובות? יכול להיות שינוי כזה קיצוני? ואיזה טמפרטורות טובות לכרטיס מסך הזה?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת על מאווררים מומלצים לקירור הנ"ל ThermalRight Ultra-120 Extreme הצרכים הם : מאוורר חזק וטוב עדיף אחד כזה שגם יהיה שקט. אין הגבלת תקציב... עריכה: עם מארז P183 של Antec
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אוקיי בן דוד שלי קנה לפני כחצי שנה מחשב מהחברה KSP. שמו לו מאוורר אחד בצד שאין לי מושג אם הוא עובד, לא רציתי לפתוח את המחשב כי שמעתי שיש להם שם מדבקה שנקרעת מתי שפותחים. אז אוקיי, לחלק השמח, המעלות: מעבד: 75. לוח אם: 55. הארד דיסק: 57~. כרטיס מסך: 82. המפרט הוא כזה: PentiumD 2.8GHZ. לוח אם כלשהו של ASTROCK. כרטיס מסך של חברה כלשהי, 7300GT. הארד דיסק גם אין לי מושג, אבל 150GB. מצטער על חוסר המידע :-\ והשאלה: זה יעזור אם הוא יוסיף שתי מאווררים מאחורה שיוציאו אוויר + אחד מקדימה שיכניס? ויכול להיות שתוך כמה זמן בקצב הזה יהיה אפשר להגיד עליו קדיש? גם החדר עצמו יותר חם משאר החדרים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי את האפשרויות האלה בביוס ורציתי לדעת למה הם משמשות? והאם אני יכול לבטל\להפוך לזמין לטובת אוברקלוק גבוה יותר והאם יש סיכונים בכך או האם זה מזיק לחלק או יותר במחשב שלי
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: 2500+ ATHLON XP עם זלמן עליו לוח אם: NF7-m זכרון: 1280MB 333mhz (דואל של 512 ואחד של 256) כרטיס מסך: x800xt pe הספק 330W נראה לי.. עשיתי OC למעבד והגעתי ל 193MHZ עם 1.775V (בביוס) הטמפ' במאמץ 53 מעלות. ב3DMARK05 שיפור של 500 נקודות אחרי האוברקלוק (5938 עכשיו) אבל שניסיתי לעלות ל195 PRIME95 החזיר error. אני רוצה להגיע ל200. האם אני יכול להתקדם מכאן? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מעבד Athlon64 3500+ 939 וגריז טרמי Arctic Silver 5. הטמפרטורות שלי במחשב עלו וברצוני למרוח את הגריז בשביל להוריד טמפרטורות.. עכשיו לפי מה שהבנתי . צריך לשים כמות קטנה של הגריז באמצע ליבת המעבד ולמרוח על כולו בצורת עיגול עם כפפה חד פעמית כזאת ? לשים כמות כזאת: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab1.jpg ולמרוח שיהיה ככה: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab2a.jpg הבננתי נכון ?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן. המחשב שלי מתחמם בטירוך אחרי שעה או שעתיים של עבודה וזה ממש מעצבן לפעמים הוא גם מתחרפן. במחשב שלי פעם אחרונה שבדקתי היה מאוורר אחד (שנראה לי אמור להיות 2 ) שגם הוא לא עובד כל כך טוב. ככה שחשבתי לשדרג בצורה דיי רצינית את מערכת הקירור של המחשב. מאוורר 8 ס"מ עולה 20 שקל.. מסתבר שאני צריך 2. אבל תאמת אני רוצה קירור טוב כי המחשב ממש מתחמם. תמליצו לי על איזו מערכת קירור טובה באיזור של גג 100 שקל. ואם אפשר אז ממאגר החלקים של KSP אני פשוט קונה רק מהם (שמעתי כבר את כל הסיפורים עליהים פשוט אנחנו עיסקי שם). http://www.ksp.co.il/hmain.php תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אוקיי.. עוד מעט היום הולדת ואני אמור לקבל בסיביבות ה- 1000-1300 שקל .. אני רוצה לקנות קירור מים שיקרר לי גם את המעבד. וגם את הכרטיס מסך .. מה אפשר להוציא הכי טוב בכסף הזה .. אם בכלל. או שאני ילך רק על קירור אחד מהדברים כדי לקבל קירור אפקטיבי. מה שאני צריך למערכת קירור זה רק הרדיטור והבלוק .. כי משאבה אני יכול להביא בזול ..
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, לאחר צפייה בביצועי המחשב שלי, הגעתי למסקנה שהמרובע ליבות שלי בא לידי ביטוי כמעט ורק במשחק fsx. לכן הייתי רוצה להמהיר אותו, OC ראשון, ולא מאוד מסיבי, סביבות ה-3.3GHZ אבל יש לי כמה שאלות, אז דבר ראשון המפרט: מעבד intel q9550 2.83ghz לוח אם gigabyte EP43-DS3L (אני יודע שיש לו חולשות) זיכרון kingston value 2gb 800MHZ X2, בקיצור 4G של 800 כרטיס מסך gigabyte ati hd4850 512mb מארז coolermaster elite 334, לא מאוד גדול אבל מאוד נוח ולא צפוף בכלל ספק coolermaster 600W exteme power והנה: 1. עם הלוח אם שלי, מהן יכולות הOC, לאן אני יכול להגיע? 2. האם לרכוש קירור יותר טוב מהסטוק? (בהתחשב בOC הקטן ובבדיקת טמפרטורות הזו: במנוחה- 33+-, במאמץ 48+-) בכל מקרה- איזה קירור? המלצות. 3. הא…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אהלן אמיגוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעזרו לי בבקשה.. אני בקרוב יקנה משחה טרמית למעבד פנטיום 4 ומיכוון שזו הפעם הראשונה שאני מורח חומר טרמי אני זקוק לעזרתכם.. איפה הליבה אמורה להיות במעבדי פנטיום4 סוקט 478? יהיה לי בעיה למצוא אותה? אממ.. אני מבין שאת המעבד צריך להניח על משטח אנטיסטטי? זה נכון? אם כך, באיזה משטח עליי להשתמש? נייר כסף זה בסדר? אממ.. יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מורח ת'חומר?? תעזרו לי פליז אני חסר ניסיון בנושא.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום שלום לכל העוזרים, המאוורר שלי רועש מידי. לדעתי, זה המאוורר של הספק. המחשב בחדר שינה והרעש די מציק המארז הוא HQ-45 של A-Open (הפח שלו די עבה ומבודד רעשים) על המעבד יש מאוורר רגיל (גנרי) ניסיתי לעצור את המאווררים האחרים (מעבד, כרטיס מסך ומארז) ולא נראה שהבעיה מהם (למרות שאני פתוח להצעות) מה עושים עם המאוורר של הספק ? (המחשב בן שנתיים) האם שווה לפרק ולנקות אבק ? ??? או אולי לקנות מארז חדש ? יש המלצה איכותית, זולה יחסית ותואמת ל - AMD ? אולי רק ספק חדש ? או משהו אחר ? : תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה בלוח הבקרה של NVIDIA התוכנה לא רוצה להראות לי את התדרים של הליבה והזכרונות, גם שאני שם על אפשרות ''הגדרות יצרן'' וגם באפשרות ''הגדרות אישיות '' שאני יכול לעשות OC בעצמי (אין לי גם אפשרות לשנות תדרים) דרך התוכנה RIVA TUNER זה נראה טוב בתדרים עם OC מהמפעל של XFX (שם אני כן יכול לשנות תדרים) האם משהו לא בסדר? הודה לעוזרים. צרפתי תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. המאוורר האחורי שלי התחיל להרעיש ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה המלצה למאוורר טוב ושקט ואני מוכן לשלם עד 50 שקל גג רק אם יש סיבה מיוחדת אני צריך את ההמלצה בדחיפות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. יש לי p 3 866 ...הכל טוב ויפה רק שהמעבד בא ב slot 1 ( מי שלא יודע מה זה - המעבד הוא בעצם מין כרטיס קול שנכנס כמו כרטיס מסך ) ואין לי שום שמץ של מושג איך לפתוח אותו, ואיפה בכלל לשים את המשחה. למה? כי המעבד נמצא במין בלוק קירור מוזר שכזה עם מאורר פיצקי שלא נוגע בכלל בכרטיס ( אני חושב) ודי אי אפשר לראות כלום. מישהו אולי יודע מה צריכים לעשות? ואם יש בכלל משחה טרמית למעבדי slot 1 או שהם בלי משחה בכלל
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
50-51 מעלות ל-E8400 במאמץ (קריסיס) זה סביר? או שזה גבוה מדי? ושאני אומר 50-51 זה המקסימום של המקסימום שהמעבד מגיע....זה סביר?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גוף קירור שקט ויעיל (לא חייב קירור מירבי) לכרטיס מסך שלי כי הוא מתחמם בצורה מטורפת ואולי לעשות לו גם OC על הדרך. יש לי 8800GT של ספארקל ולוח אם GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט. רציתי לדעת מה אתם אומרים על ה- VF1000 LED והאם הוא שווה את המחיר שלו (140 שקל ב- KSP)? והאם גם הוא יתאים פיזית מבחינת הגודל ללוח אם, כי ראיתי שעל הלוח אם, ממש מתחת לכרטיס מסך שלי, יש מן גוף קירור מרובע כתום. יש מצב שהוא יפריע לחיבור של הגוף קירור שכרטיס מסך? קישור לגוף קירור: http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=276
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
תמונה לפני ההתקנה: ואחרי ההתקנה: שימו לב לשינויים האלה במכפלה והמתח האם זה יכולהזיק למעבד? יכול להיות שהתוכנה הזאת מזייפץ? אני לא מבין בOC ככה שאני קצת לוחץ תודה מראש ofeky1
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קראתי כל מיני כתבות אבל זה נורא-נורא מסובך! מישהו יכול לומר לי במילים פשוטות איך כדאי לי לעשות OC לציוד שלי? לא מחפש משהו היסטרי, רק OC שיעשה הבדל. יש לי: מעבד: AMD 63 +3200 Winchester עם קירור של זלמן 7000CU זיכרון: OCZ EL DDR PC-3200 Dual Channel Platinum http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_platinum לוח: MSI NEO2 Platinum איפה להתחיל ? תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התקדמתי בבנית והתקנת הרדיאטור המאורר והכונס המאורר מכניס אויר מלמעלה נושף דרך הרדיאטור ומשם כונס האויר השחור מונע את עירבוב החם בחלל המארז ומפנה אותו החוצה אשמח לקבל תגובות http://photos.walla.co.il/ssddssdd ( אלבום : הכנה לקירור )
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם אני יכול לנטר מעלות ולעשות oc עם התוכנה של evga על ATI 4870x2?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-