עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום רב. אני מחפש אוורור לממעבד E6400 כחלק ממפרט חדש שאני מתכוון לקנות. המארז עליו שמתי עין הוא הGYGABITE 3D AURORA ויש לו מאוורר 0בעצם שניים) בגב המארז, ממש בקו אחד עם המעבד. לכן חשבתי על מאוורר כזה שיקביל במישורו למישור הגב של המארז. אחד המועמדים החזקים (אלא אם תתנו המלצות אחרות) הוא הSCYTE NINJA. אבל מצאתי שישנם 3 דגמים שונים שלו (אחד כנראה כבר כל כך ישן שאינו נמכר כלל): 1. NINJA 2. NINJA PLUS 3. NINJA PLUS REV.B לא הנבתי מתוך אתר הבית של החברה מה ההבדלים בינהם. אשמח לקבל עזרה כאן, ואשמח לקבל המצלצות לקירור המעבד בלי קשר. אני לא מתכנן OC (לפחות לא ב3 השנים הקורובת עם המעבד). חשוב לי שיהיה שקט במארז ובבית וקירור יעיל. עד כמה אני ארוויח ממאוורר חלופי למקורי ש…

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  2. מחפש מדריך להרכבת חיישן טמפרטורה על כרטיס מסך MSI 6600GT

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  3. שלום לכולם, מבלי לפגום בקירור הפסיבי שיש לי כרגע אין לי דרך להבריג מאווררים אל הכרטיס מסך (הסינק חוסם). קיצור חשבתי להדביק משני הצדדים את המאוורים בדבק מגע, מה אתם אומרים? הצעות אחרות? תודה

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  4. היה לי GIGA BYTE 6600GT AGP עם הקרור הרגיל והחלפתי לGIGA BYTE 6600GT AGP עם הויוו והקרור הפאסיבי שזאת גירסה מומהרת בנוסף בטמפרטורות של הכרטיס הקודם זה היה רק על 60 גם אחרי מאמץ ואילו בכרטיס החדש שאמור להיות טוב יותר כי הקרור פאסיבי ומושקע זה 70 בלי מאמץ ומגיע לאיזה 80 אחרי מאמץ למה? איזה דגם יותר טוב של הGIGABYTE עשיתי טעות שהחלפתי?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  5. יש לי מעבד אינטל (פרטים בחתימה) והוא מגיע ל78 מעלות במאמץ (ללא אוברקלוקינג) ואני מחפש אליו מאורר במחיר של עד 300 ש"ח תודה מראש yoav1000

• 12 תגובות
    • 611 צפיות
  6. מה הטמ"פ הנורמאלית למעבד 1000 ליבת - Thunderbird הטמפרטורה שאוורסט מראה לי עכשיו במנוחה היא עד כ.55 מעלות צלסיוס כדאי לי לשדרג את הסינק למשהו יותר סביר עכשיו יש לי שם סניק אלומיניום גנרי ?.. :-\

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by yogev_k,

חברה מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד הזה במנוחה ובמאמץ. המעבד הוא בסטוק.

• 11 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by Ido.K,

לסוקט 939,תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. Started by Mr Gadget,

Everest Memory Read: 7857MB/S Everest Memory Write: 7942MB/S Everest Memory Copy: 7009MB/S Everest Memory Letency: 42.6ns הבעייה היא שהמחשב לא ממש יציב לא מצליח להריץ SuperPI ו Prime95 אם למישהו יש עצות איך לסחוט עוד ביצועים מוזמן להגיד מתח המעבד הינו 1.65V ולא מה ש Cpu-Z מדווחת(משום מה היא לא יכולה להציג מתח שגבוה מ 1.6V) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by yair1911,

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/wingo/v7000c/v7000c.asp אני משתגע המחשב שלי מתחמם אש נמאס לי מזה מחפש פתרון מפרט שלי: מארז של איבורי (הכי דפוק שיש!) לוח אם INTEL BONANZA ציפ 875 מעבד P4 3.0 מאורר פריזר 4 של ארטיק.. 2GB RAM בDUAL CHANNEL ללא קירור 512X4 דיסק S.ATA 120GB GF6800GT של ASUS מחפש לו קירור חדש (תראו בפורום) ספק רגיל אין לי מושג של מי. חברה כל עצה לקירור המחשב תעזור לי + האם כדאי את המארז שבקישור.. והאם מישהו יוד איפה קונים את המטלית שמנקה חומר טרמי. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by lmlm,

אני רוצה להחליף תקירור המקורי של אינטל לאחד טוב שיוריד לי טמפ' משמעותית ויאפשר לי אוברקלוק לבאס 380-400 אני יודע שיש ת FREEZER 7 PRO אבל הוא עולה כ 150,ואין לי אפשרות להוסיף לו. יש יותר זול ?

• 10 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by bartes,

שלום רב! הורדתי את תוכנת ה CLOCKGEN בהמלצה של מישהו וראיתי שאין ברשימת הPLL את ה- PLL שלי. אז אני לא יכול לשהשתמש בה. אז אם מישהו יודע מה לעשות זה יעזור מאוד לוח אם: ECS P4VMM2 7.3 תודה מראש בר!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. אני מתכנן לקנות את המעבד אינטל D 805 ואני רוצה לדעת משהו בנוגע לזה כולם אומרים שאם אתה קונה את המעבד הזה אז כדאי לך מאוד לקנות גם מערכת קירור בשבילו כי זה ישפר לו מאוד את הביצועים וזה יעזור לו מאוד אני רוצה לדעת את הדברים הבאים 1. האם זה חובה שיהיה לי מערכת קירור מיוחדת בשביל המעבד הזה ? או שזה רק בשביל ביצועים ? 2. אם אני לא יקנה מערכת קיורור מיוחדת אז יהרס לי המעבד יותר מהר ? האם זה גם יאט את המהירות שלו עם הזמן בגלל שזה לא עם מערכת קירור מיוחדת ? 3. האם אני יכול לא לקנות עכשיו מערכת קירור אבל מתי שאני יראה שהמשחקים שאני רוצה למחשב מתחילים לא לפעול מושלם לשדרג את מערכת הקירור של המעבד וככה לשפר את הביצועים שלו ? (המחשב בשביל משחקים) 4. האם באמת כדאי לי לבזבז הרבה כסף ע…

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  14. חבר שלי קנה Opteron 170 וקיבל איתו את הקירור של המעבדים מהסדרה היקרה של AMD עם הHeatPipes, מאחר והוא קנה Big Typhoon הוא לא צריך את הקירור סטוק והציע לי אותו, רציתי לדעת עד כמה הוא יותר טוב מהקירור הפשוט של AMD כמו זה שבא עם ה3000+/3200+/3500+ וכו'. תודה.

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by nivster,

יש לי את המפרט שניתן לקרוא בצד ימין, ולמי שאין כח, אז זה AXP2100, עם 512 מגה זכרון של סמסונג, הזכרון הוא DDR266. בנוסף, נפל לידי סטיק בודד של 256 מגה, גם של סמסונג, אבל DDR333. המחשב כרגע עובד על 157 מה"צ FSB, ועושה פוסט עד 162 בקושי. ושאלתי היא מה עדיף לי, בהנחה שהמכונה שעוברת OC היא מכונה למשחקים בלבד? 256 מגה DDR333, או 512 מגה DDR266? האם יש סיכוי שהמערכת תעבור את ה-162 מה"צ FSB עם הזכרונן החדש? מערכת ההפעלה היא WINXP. תודה!

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  16. נכון מאחורה במארז יענטו איפה שמתחברים כל הכרטיסים והבקרים למינהם יש מאוררים מיוחדים כאלה שמאחורה יש חריצים שיכנס אוויר וזה זורק את האוויר לתוך המארז קיצר אני לא יודע בגרוש להסביר אז אני מצרף תמונה יש בפנדה ב50 שקל ובעתיד מחשבים ב90 שקל האם הדבר הזה שווה משהו ועובד כמו שצריך האם הדבר הזה יכניס לי הרבה אבק למארז והאם הוא שקט או שלא יתן לי לישון בלילות :smiley5: איזה מאגניבבבבבבב סמיילי תלת-מימדי!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by CaRTeR,

שלום. עשיתי חלון במארז ועכשיו אני רוצה לעשות חור למאוור עכשיו יש לי בעיה קטנה והיא אני רוצה לעשות את החור למאוור בחלק מסוים שיש שם חורים קטנים של איוור ואני חושש שאם אני אעלה על זה עם מקדח כוס זה יזוז לי ואני אפגע במארז. יש לי מארז כמו באחד האלבומים באתר אז לקחתי את התמונה משמה כבר: http://www.hwzone.co.il/gallery/album51/aac אפשר לראות את ה3 ריבועים של חריצים לאוורור אני רוצה לשים את המאוור בריבוע האמצעי. מאוור 80 מ"מ קולר מאסטר לד ירוק + גריל בחיתוך לייזר. מה כדאי לי לעשות בשביל לעשות את החור ?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by zag_zag,

יש לי בבית שני מחשבים שמריצים בערך אותה חומרה - מעבד פנטיום 2 (אחד במהירות 350 והשני 333), לוח אם BX מבוסס אינטל, זיכרון 128 או 256 (SDRAM) וכרטיסי מסך - TNT 1, TNT 2 (המחשב עם ה-350 מריץ את החומרה ה"חזקה" יותר). כמו כן, יש לי כמה מאווררי ספק (80 מ"מ) ומאווררי מדפסת (נראה לי ש-120 מ"מ). מהן האפשרויות שעומדות בפני ?

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  19. שלום לכולם, כמו שאתם יודעים קבלתי את המחשב החדש שלי לפני כחודשיים וחצי בערך... ואני רוצה עכשיו להוסיף לו בקר טמפרטורה וכו'.... איזה קיימים בשוק? מה שווה? לא שווה? מה אני צריך שיהיה באחד כזה? אני יודע גם שאני רוצה להוסיף מסך LCD שיכתוב כל מיני דברים שאני רוצה - יש מצב שיש כבר אחד מוכן שרק צריך לו תוכנה או משהו? או שהוא מגיע עם כזה בקר טמפרטורה??? ד"א - אני מאוד רוצה שיהיה חיבור FIREWIRE לפחות אחד עליו (לאייפוד החדש שאני מקבל עכשיו).... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by RoyShefy,

קניתי את הזלמן אני יחבר אליו תמאורר.. ו.. יופי אז לכל היתר 10 מעלות פחות!חשבתי על פשוט להדביק עוד מאוררים על הזלמן ובצדדים שלו וגם קניתי EXUSTER שיוציא את האוויר החם שהכרטיס פולט... יש לכם עצות ועוד דרכים שאני אוכל לקרר אותו???

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by Shlomi32,

איך אני יודע על איזה סוקט הוא יושב? [478\423]

• 10 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by chmmr,

יש לי לוח אם ASUS P4P800 Deluxe . ל North bridge יש רק Heatsink ואין עליו מאוורר. אם אני אוסיף עליו מאוורר קטן (בסגנון שהיה על ה P2 ) זה יעזור להוריד את הטמפרטורה של הלוח אם ? ??? ואם כן איזה מאוורר לשים ?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by WHITE_ZOMBIE4,

תודה

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by nokia31,

הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר צג של וידאו ישן מאוד למחשב כך שהצג יראה את הטמפרטורות איזה פינים מה חיבור 21 הם אחראים לטמפרטורה ובאיזה תוכנה להשתמש אגב ברוכים הנמצאים

25. Started by cfiroo,

מפרט: msi ms-7267 e2180 2g 667 9400gt הבעיה: המהירות המקורית היא 10x200 הצלחתי להגיע ל-10x255 ביחס של 1:1 אבל אבל לא ניראה לי שהזיכרון הוא זה שמגביל כי הוא עבד סבבה כאשר הייתי ב 10x250 ביחס של 1:1.66 כלומר הוא הגיע ל 850 ככה. בעיות נוספות: ב- cpuz הוא מראה לי מכפיל 10 רק במאמץ כלומר במנוחה הוא מראה לי מכפיל 6 כלומר המהרות היא רק 1400 במקום 2500 נגיד. בנוסף אני חדש בנושא ה-OC ולפני שהתחלתי הטמפ של המעבד היו אפילו יותר גבוהות במנוחה מאשר עכשיו (CORETEMP) . דבר נוסף : המאוורר של המעבד לא מגיע ל 3000 כהרגלו בעבר אלא נשאר על 2500 מקס. (SPEEDFAN ) תודה מראש על כל תגובה. :'(

• 4 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.