אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך LCD 20*4 והוא בלי תאורה אחורית... מאוד מעצבן בלילה. יש איזושהי דרך להוסיף לו תאורה ?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יושב אצלי כבר כמה שנים ללא שימוש, חדש חדש אבל לא תומך בתושבות חדשות למי שמריץ בילד ישן ורוצה להתחדש/לשבור שיאים, למסירה בחינם לפני שאני זורק למעוניין צור קשר בפרטי
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
- 4 followers
-
-
לא חשוב לי השקט ושום דבר אחר חוץ מהביצועים הם תזכירו את Scythe Infinity תדהו שאני שם לו 2 מאווררים
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקהילה הזאת את האמת אני נמצא פה הרבה אבל רק קורא החלטתי להירשם אז ככה.. לפי מה שהבנתי OC ממריץ את המחשב יעני החלקים פועלים מהר יותר ואני רוצה לעשות OC אבל אין לי מושג איך (אני NOOB ) אז ככה אני מבקש שתעזרו לי לעשות OC ותגידו בכלל אם כדאי לי. הנה המחשב שלי : המעבד: P4 3.0 לוח אם : ASUS P5SD2-X כרטיס מסך: GEFORCE 6600 GT (כשיוצא כרטיסים חדשים ב 17 לאפריל אני קונה 8600 ) זכרונות:1.5GB RAM 533 הספק : COLORSIT 480W וזהו כול מה שאני יודע אם אתם צריכים עוד מידע אני יכתוב תודה על ההעזרה
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
ראיתי שיש ב PCH את המשחה הזו רציתי לקבל עליה דעות - כי אני לא מצליח להשיג ARCTIC SILVER משום מקום. עוד דבר שרציתי לדעת זה כל כמה זמן יש למרוח את המשחה מחדש - כי הבנתי שהן "נעלמות" עם הזמן.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אם זה משנה, הלוח הוא מדגם GA-7VAX תודה.
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אז זה התכנון שלי לאיוורור של המארז על החלון פרספקס: http://www34.brinkster.com/ivrite/ColdWar_Case.jpg {מומלץ לשם צפיה בתמונה: 1) להעתיק את הכתובת ולהדביק אותה בחלון חדש או 2) לשמור אותה זמנית במחשב, הגודל שלה מזערי ביותר} מה אתם אומרים? עדיף אולי להעביר את המאוורר העליון שמוציא את האוויר החוצה מהמארז, אל הדופן הפנימית של הספק, ככה שהאוויר שעולה יעבור דרך הספק ויגביר את הסירקולציה שעוברת בוא? אולי יעזור לקרר אותו? וכמו תמיד, תודה מראש, תומר.ש
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב חדש עם D805+ פריזר7 פרו,והוא רוצה להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד. מספר שאלות: 1)הכי מומלץ זה להעלות את FSB ל166 נכון? 2)הקירור בסדר? 3)כל מה שצריך זה להעלות ל166 וזהו? לא צריך לשנות מתחים וכולי? 4)אם הוא מעלה ל166,זה לא ישנה תמהירות באס\תזמונים של הזכרונות? 5)המהירות באס שלו 533 מגה הרץ,אייך עושים שזה יהיה 800 ? בתודה מראש,דן. עריכה: על הדרך החלטתי גם אני בפעם הראשונה לעשות OC למעבד, המעבד שלי זה P4 3.0GH HT 775 פרסקוט,עם קירור סטוק..אתם אומרים הוא טוב באוברקלוק? או שזה סיכון? עריכה2: שכחתי לציין שהלוח שלו זה גיגה בייט PG-RH. וחבר שלי שואל אם יש טעם להחליף לביג טייפון?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מבית pcmag http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3273825,00.html למישהו יש ניסיון עם הערכת השקטה ל sonata 2?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הטמפרטורה בלי מאמץ היא 68 מעלות של ה GPU ו ה- GPU AMBIENT היא 50 זה נורמלי? ואם אני רוצה לעשות אוברקלוק קטנטן ממה אסור לי לחרוג?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
המאווררים פועלים מצויין יש אחלה טמפרטורות,רק המאוורר הקדמי שקניתי ב30 שקל סתם מציק כי הוא עושה רעש לא נורמלי,נראה כי הוא עובד מהר מדי אבל עדיין לא מצאתי תוכנה שתזהה אותו(הוא מחובר לחשמל של ההארד דיסק ולא ללוח אם) התוכנה של הלוח לא מאפשרת הורדת מהירות(abiteq) נראה לי וגם ככה לא מזהה אותו ואותו דבר ספיד פאן יש רעיון איך להוריד תמהירות?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
עים מישהו יודע למה אני מתכוון. תודה. 8)
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
??? ???חברים מה המצב אז ככה אני בדילמה יש לי 9600XT של גייקיוב מהירות ליבה 500MHZ ומהירות זיכרון 500MHZ עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן לכרטיס אני חשבתי בכיוון של המהרה ל: 540NHZ ליבה ו580MHZ לזיכרון מה אתם אומרים?שווה כדאי זה ישפיע על מתח הAGP שלי על הלוח על הספק [480W גנרי]מה שכן עשיתי מאוורר לד של ארו קול [3020RPM] בחלון השקוף בצד ממש מול הכרטיס מסך כדי לשפר תקירור אז תתחשבו בנתון זה ותגידו לי מה דעתכם על המהירויות החדשות שאני רוצה לעשות לכרטיס אם ניראה לכם שהכרטיס ישאר יציב..... ???
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעונין לבצע OC ואין לי הרבה ידע אני אשמח לקבל עזרה בתחום יש לי מחשב פנטיום 4 פרסקוט 3ghz אם לוח של אינטל D915PCY וספק די פשוט אני מאמין כי לא ביקשתי משהו מיוחד אם המחשב וזכרון DDR2 256*2 של חברת INFENON בביוס אין לי אפשרות של OC האם זה אומר שאני לא יכול לבצע??? אשמח לקבל מידע לגבי אופן עשית ה OC??? שתהיה שבת שלום לכולם
-
- 4 תגובות
- 403 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד אטלון אקספי 2400+ ולוח אם GigaByte SIS 748 וזכרון במהירות 266Mhz הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להגיע למהירות באס של למעלה מ 140Mhz+ המחשב פשוט לא מצליח לאתחל וההגדרות חוזרות למקור אחרי שאני מכבה אותו בבקשה תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
זה המפרט מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Nine Hundred Two ספק כח Seasonic SS-650HT 650W בהתחלה שמתי את SCYTHE MUGAN 2 אבל אמרו לי שהוא לא יקרר תמעבד טוב אני מתכנןן לעשות OC עד 3GHZ ואני חייב לדעת איזה קירור עדיף למעבד
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
עד כמה אני אוכל להגיע עם CELERON MMX 500MHZ, 64SDRAM , לוח אביט VA6באוברקלוק? אני לא ממש מבין בזה, אז אם מישהו יכתוב לי מדריך קצרצר, תודה רבה :-*
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תוכנה מעולה לבדיקת טמפ' מעבד במאמץ מומלצת http://downloads.planetmirror.com/pub/majorgeeks/processor/cpu_burn-in.zip תגדירו ל 0 שעות ו 30 דקות ותראו מה טמפ' המאמץ של מחשבכם
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כשאני מעלה את המתח של חריץ הAGP (דרך הביוס) יש לי אפשרויות OC ובות יותר?? יאני אולי המתח מגביל את הכרטיס מסך בOC מבחינה מסויימת?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
גם במצב מנוחה וגם בLOAD יש אצלי הבדלים של 2-3 מעלות בין ליבות המעבד (תמיד C1 גבוה יותר) למשהו יש הסבר ? זה תקין ? משתמש ב TAT speedfan מראה שטויות שלא יאמן [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ערב טוב.. התקנתי את התוכנה.. עכשיו זה לא נראה מסובך מדי, אבל עדיין אני פוחד להרים את זה יותר מדי.. מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות בדיוק? בפונצקיה של הadvance.. לא ה-easy מישהו שעשה את זה כבר פעם ללוח גיגהבייט.. תודה .. זה המפרט של המחשב: intel Q9300 2.50mhz P35-DS3L GYGABITE קירור מעבד פריזר 7 פרו ועוד 3 מאוררים 120ממ חוץ מזה.. אם זה קשור אז זיכרון 2X2048 תודה רבה למתייחסים
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מדובר על מעבד קריר לפי מה שהבנתי הרבה יותר מה-P4 מהדור הקודם . באיזה טווח טמפר' המעבד הנ"ל עובד בקירור סטוק או חלופי לסטוק . ללא אוברקלוק ובעבודה משרדית רגילה של גלישה בלבד.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני עושה לא קלוקים פה ושם ואני כל הזמן רואה שיש באתר תראדים על לפתוח צינורות עיבוד וכל מיני דברים כטילה...אצלי אני רק משנה מהירות ליבה ומהירות זכרונות.... אני יכול לשנות עוד משהו בכרטיס שלי או שהוא ממש ישן בשביל זה?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0043/cl-w0043.asp נראה כמו דרך מקורית לשלב בין בלוק לרדיאטור אבל המשקל (968 גרם לא כולל נוזל) נשמע מסוכן
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש מאווררים שקטים, חזקים ולא יקרים להחליף את המאווררים הרועשים במארז הנ"ל חשבתי על Arctic Fan 12 http://www.arcticcooling.com/fans2.php?idx=84 אבל אני לא בטוח שאפשר להתקין אותו במארז (גם כקדמי וגם כאחורי) בגלל הצורה המשונה שלו. האם מישהו הרכיב מאווררים כאלו ב-6A19 ? אם לא מתאים - אילו מאווררים ממולצים?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-