עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רציתי לדעת אם יש לוח אם Socket 939 עם כניסת AGP: שטוב לאוברקלוק? יש לי עכשיו 3000+ newcastle 754 ולוח epox 8kda3j עם קירור ביגטייפון ואני מגיע רק ל 2340 יציב, מעל זה המחשב נופל, לא משנה כמה מתח אני מוסיף. חשבתי לשדרג כי אני רוצה מעבד הרבה יותר מהיר מזה, אז בעצם הרעיון שלי לקחת venice 3500 עם לוח וזכרונות איכותיים ולנסות להגיע ל 2600-2800 mhz. הבעייה שיש לי 6800gt שאני לא ממש רוצה להחליף סתם ולא משתלם לי למכור אותו נגיד ב 1100-1200 שקל כי אני לא אמצא משהו כזה ל Pci-e בקיצור האם יש לוח אם איכותי בתנאים האלה? סוקט 939 עם AGP? או שצריך כבר לחשוב בכיוון של שדרוג כללי?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by shaul,

תראו יש לי AXP 2000+ לוח אנפורס 2 של לדטק וזיכרון 3200 של סמסונג עכשיו משום מה אני נתקע כבר מעל 140 FSB(יענו 140 זה המקסימום) והוינדוס לא עולה, ואני לא מבין למה, עכשיו שאני עובד עם 140 FSB המעבד לא עובר את ה50 שהוא בשיא העומס...אבל בכל זאת, אני מעלה את זה אפילו ל141 וזה מספיק לעבוד מישהו יכול להגיד לי למה?

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by Yuvky,

אז ככה, לפי הביוס, הE8500 שלי עובד על 35-36 במנוחה, למרות שאני בOC ל4.1 . מזה אני מסיק שהTjmax זה 95 כי בפעם הראשונה שהפעלתי REALTEMP הטמפ' הייתה זהה. אבל , כשהכנסתי ערכים נכונים לTjMax של REALTEMP (הכוונה ל100) הטמפ' במנוחה הייתה קבועה על 39 ללא קשר למתח (1.38-1.41) . השאלה שלי זה אם הביוס עובד לפי TjMax של 95 אז בעצם פעולות Throtteling מסוגן גם יעבדו בהתאם לכך. לכן , האם זה נכון לשים TjMax של 100 בREALTEMP למרות שהביוס עובד לפי גבול שונה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום ברשותי הכרטיס XFX Geforce 6600GT AGP ואני מעוניין לקנות בשבילו Zalman VF700-CU LED רציתי לדעת אם הוא 100% מתאים לו? כי לפי מה שרשום פה; בסעיף 3: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_6600GT_eng.html "If the original heatsink integrates the HSI heatsink into one, then you cannot use VF700 on the card" זה הכרטיס שלי בדיוק: אז הקירור הזה מתאים לי או לא?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by RT2,

שלום חברים, ברשותי מחשב חדש, 3500+ Winchester Asus a8n SLI deluxe 1024 dual ddr OCZ 4000 6600GT 128mb אף פעם לא עשיתי OC לאיי אמ די.. תמיד היה לי אינטל..חדש לי כל העסק של ה HTT ושינוי המכפלה (!!!). תמליצו לי בבקשה על נתוני OC למערכת הזאת ונראה אם משהו יזוז השאלה השניה שלי היא.. בכרטיסי ATI היה אפשר לבצע OC בעזרת ATITOOL המצויינת..יש תוכנה דומה לכרטיסי ה NVIDIA? תודה!

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Eden 6600,

חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אפילו OC אחד ברשת של המעבד AMD 6000 X2 65nm. יכול להיות שפשוט לא חיפשתי במקומות הנכונים, אבל מישהו אולי יכול לכוון אולי לסקירה/תואות OC של המעבד הזה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. שלום אני מתכוון לקנות E6400 לעריכת וידאו (ללא כרטיס) בחנות אחת אמרו לי שאין צורך בקירור בשניה המליצו לי על ZALMAN CNPS8000 או אם אני לחוץ על BIG TYP 120VX 1) האם נחוץ קירור? (מארז HEC 6AR6) 2) איזה מבין השניים יספיק? בתודה מראש, יהודה

• 3 תגובות
    • 446 צפיות
  8. Started by kinggil,

אנא עזרו. ראיתי שהרבה אנשים בחול מעדיפים לשים את ההרידסק באלכסון כיוון שהצד התחתון של ההרדיסק מתחמם ולא הצד של המתכת הזאת.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  9. שלום, קראתי קצת באתר על OC וקניתי מחשב די מתוכנן לOC ע''פ היעוץ שלכם [שיניתי רק את המארז והכ.מסך]: מעבד E4300 לוח GA-965P-DS3 REV3.3 זכרונות שכרגע לפי CPU-Z פועלים על CL5 ואין לי מושג איך לשנות ל4 G.skill 800mhz 2gb[1GBx2] 6400 CL4-PK כ.מסך leadtek 7900gs extreme הארד דיסק wd 250gb 2500ks צורב lg h42 מארז hec 6c60 עם הספק HEC-300AR-TF 300w אוקיי, אז זאת המערכת, עכשיו קראתי את המדריך לOC באתר והוא לא כל כך הספיק לי כדי לדעת מתי צריך לעלות את המתחים ובכמה, וכיצד לשנות את תזמוני הזכרונות לCL4 כך כרגע המערכת פועלת כרגע אני עם קירור סטוק ככה שאני לא מחפש OC גבוהה מדי, רק עד שאקנה קירור טוב למעבד. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  10. http://www.2muchdesign.com/jdacura/ammo-case/ נראה נחמד, וזה לא סתם איזה מחשב עם מעבד קר שלא זז, הוא יחסית חזק, והמארז נראה ממש טוב בסוף (קצת מעצבן שאי אפשר לדלג לעמוד האחרון למי שאין כח לקרוא הכל), והוא עוד הולך לדחוף שם גם צורב DVD.. לא מצאתי שם איזכור למשקל, זה יכול להיות כבד ולא כל כך נוח להעברה.. בכל מקרה, מדהים

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  11. xtrem ddr 256 333 pc 2700 מישהו קיבל יותר פה?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. Started by demonshlomo,

האם זה יכול לפגוע בזיכרון שעשיתי לו אוברקלוק מ333 ל400?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  13. Started by hp1610,

לאחרונה סיימתי להרכיב מחשב חדש במפרט הבא: מעבד: E6600 כ. מסך: 8800GTS 320MB זכרון: 2MB 800MHZ לוח אם: ASUS P5B Deluxe מארז: Gigabyte Aurora 570 ספק: Antec Neo HE 550W קירור למעבד: Zalman CNPS9500 92MM Fan לכאורה מפרט לעניין כאשר שמתי דגש על מארז וספק איכותים ושקטים וכן על קירור טוב למעבד כי אני חושב על OC לכיוון ה 3GHZ+ בהפעלה ראשונית של המחשב (ללא OC) ותוך שימוש בתוכנה הגנרית של ASUS וגם ב TAT קיבלתי טמפ' מעבד ~37C בסרק וקרוב ל 49C במאמץ (תוך הפעלת Microsoft flight simulatore). ה 49C נראה לי קצת גבוה לעבודה רגילה ללא OC? מה יקרה כשאני אתחיל להמהיר אותו? האם הטמפ' סבירה? ??? תודה, HP

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  14. אני לא מוצא את האופציה בביוס לשינוי מהירות הבאס יש למישו מושג איפה זה?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  15. Started by e-gnt,

?? תודה ,אני בטלפון עם הנציג מכירות

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  16. Started by big_fishy,

יש לי מסך של lg בצבע בז' מזעזע!!! בא לי לצבוע אותו, אז באיזה צבע?

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  17. שלום חברים , רציתי סתם לנסות ולראות לאן יגיע המעבד: Intel Pentium 4 2.0Ghz אז הלכתי ל- Bois ,והעלתי את הבאס מ- 100 ל-120 (ז"א שהתדר עלה מ- 2000 ל- 2400) סבבה , בדקתי עם Super PI וזה הראה שזה יציב. אבל כשנכנסתי למשחק: Counter Strike Source , פתאום צצה בעיה. המשחק נתקע (ממש נתקע והסאונד גם כן) והמשחק יוצא , או שלעיתים אני מקבל Error שאני לא זוכר (משהו עם Buffer / Overflow) בקיצור , המשחק כל הזמן נתקע , הורדתי את המכפלה בחזרה ל- 100 (ז"א שזה חזר ל- 2000) ועדיין הבעיה נמשכת... אתם חושבים שזה קשור ? משהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לתקן ? תודה.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  18. אני יודע שהלוח הזה הוא לוח שמאד מתאים לOC (לפי TOMSHARDWARE לפחות) ובהתחשב בעובדה שיש לי מארז גנרי לא יעיל ושאני צריך להחליף דחוף את הקירור של המעבד (להשקיע במשהו מעבר ל TT7?) דרך אגב, אין לי מושג של איזו חברה הזכרונות שלי אם זה משנה.

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by tavor21,

שלום אני עושה מוד למחשב שלי ואנ שואל איפה אני יכול להשיג מסך LCD שמופעל בנגיעה דומה למסך מאג כמו שיש במסעדות כמו בקפולסקי. אתר או חנות יעזרו מאוד אני מבקש נואשות את עזרתכם בתודה TAVOR21

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  20. החלפתי לפני יומיים ל X1800XT ומאז אני לא מפסיק להזיע . החום שהכרטיס פולט יוצא מחוץ למארז ומחמם לי את כל החדר, זה פשוט לא יאומן. לפני זה היה לי 7900GT שפלט רבע מהחום שהמפלצת הזו פולטת. אני כרגע עם קירור סטוק של הכרטיס מסך וחשבתי להחליף ל Accelero 2, שאולי יקרר טוב יותר את הכרטיס אבל עדיין יפלוט המון חום החוצה, האם קירור מים זה מה שאני צריך בשביל להפסיק לגרום לתנור הזה לחמם לי את כל החדר? ואם כן, על איזה הייתם ממליצים? תודה!

• 27 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ychig,

(מפרט המחשב בצד) כבר די הרבה זמן יש לי את המחשב ולאחר הוצאת הקירור המקורי והחזרתו לאחר שבועיים (של אינטל שמגיע עם המעבד) המעבד התחיל להתחמם יתר על המידה (כנראה עקב פגימתה של המשחה הטרמית) אז הביאו לי קירור חדש מסין שדומה מאוד לשל אינטל רק צלעות הקירור שלו טיפה יותר גדולות ואכן הטמפ' ירדה.. אחר לאחרונה אני עושה בדיקות יציבות והמעבד מגיע כבר ל 75 מעלות + אני ב3GHZ ומתח 1.38.. וגם שמורידים ל1.36 לא עוזשר במיוחד.. הזכרונות פועלים ב4CL במהירות 830 +- והוספתי להם +1V במתח כדי למנוע חששות שהבעיה מהזכרונות עקב עלייה של 30GHZ ( אין מה לעשות אחרת הם היו פועלים ב700-600) מה הבעיה בדיוק ? אני שוקל אם לקנות קירור ואז בכלל לעשות OC רציני יותר אבל כל זה בשביל עוד 400MHZ+- שכבר הרבה זמן …

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  22. שלום יש לי geforce4 mx440 agp 8X 64MB ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק תוכלו לעזור לי הכרטיס עצמו הוא של ASUS הנה תמונה שלו: http://img150.exs.cx/img150/5053/278l8ws.jpg לכל העוזרים תודה רבה מראש :yelclap:

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by Pro modder,

היי. יש לי מערכת קירור מים של DD ואני מעוניין להוסיף בלוק קירור מים לזכרונות ?DDR II 533? - ?512MB Kingston? . השאלה כמה O.C אני יכול לעשות להם, עד איזו טמפ' ואיך ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, אני לא מתכוון לשדרג את המחשב שלי בזמן הקרוב ונורא רציתי לבצע בו OC קטן, לפני כשבוע היה לי מעבד E5700 שגסס לו ועליו הצלחתי לבצע OC של 22% עם אותו הלוח אם. כיום קניתי מיד שניה Q9550 כדי קצת להשתדרג. אני מנסה לעשות לו OC אבל פשוט לא מצליח לעבור את ה7 FSB(כן זה מוזר גם לי), כל פעם שאני מעלה רק ב10 מהמקור(333) הביוס! לא עולה בכלל. אבקש את עזרתכם בנושא. המעבד: intel q9550 לוח האם: MSI G41TM-P33 הבעיה בלוח שאין לי יותר מידי משחק עם מתחים,רק למעבד ועוד משהו לא מוכר. לא גשרים וזכרונות... הזיכרונות: 4GB DDR2 800HZ CL5 ספק הכוח: FSP300-60HCN קירור המעבד: arctic cooling freezer 7 pro rev 2 המארז: דיי ג'נרי Temp In Full Load: H/W MONITOR - 58C(cPU) OCCT - 66C(על הליבות) EV…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by Alroit,

הי ותודה מראש על התגובות לאחרונה החלפתי מעבד מ- E6600 ל E8400 עד פה הכל טוב - המעבד חזק רק מה משום מה הטמפ' שלו בלי OC ובלי מאמץ ב- IDLE = 45 למרות בהוא 45 ננו וגם ה- VCORE שלו נמוך יותר משל ה- E6600 עם ה- E6600 הייתי מגיע לטמפ' הללו ב- LOAD FULL אשמח לעזרה בנושא

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.