אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מדובר על המעבד Q6600 GO ב-OC ל-3.6 הבדיקה נעשתה במאמץ עם אותו משחה טרמית , לפני ההחלפה ואחרי
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD athlon64 3000+ ומדרבורד של GA k8ns המעבד נימצא באובר קלוק של 2.3 . אוקצור הטמפרטורות הכמובן עלו ורציתי לדעת אם זה בסדרר אז ככה ללא מאמץ הוא ב 30-35+ ובמאמץ מירבי הוא ב 50 בSpeedfan הוא מראה לי להבה כזאת של אש ליד טמפרטורת המעבד *יש לי מישחה טרמית על המעבד של Arctic Silver 5 *מארז ב160 שקל ולפני האובר קלוק המעבד היה בטמפרטורה של 20+
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטל סלרון 1.7 צילמתי השבוע את הגוף קירור ואת המאוורר שיושב עליו שבא עם המחשב (לא קניתי אותו בנפרד).... עכשיו השאלות שיש לי הם: 1. האם הגוף קירור טוב? או מעפן? 2. כפי שתראו בתמונות המאוורר שיושב עליו קטן מאוד אז האם לא כדאי לי לשים עליו מאוורר 120 מ"מ ? (אין לי בעיות של חום במעבד פשוט יש לי מאווררים ספרים - וגם אני לא רוצה לקנות מאוורר למעבד ב 180 שקל כי בכל מקרה עוד חודשיים אני קונה מחשב חדש.. ). 3. כפי שתראו בתמונות הגוף קירור והמאוורר מוחזק ע"י בית כזה שחור מפלסטיק שמחזיק הכל, עכשיו אם אני רוצה לשים על הגוף קירור מאוורר 120 מ"מ אז איך אני אתפוס את שניהם ביחד צמודים למעבד? זה לא יכנס בתוך התופסן שקיים עכשיו (תמונות מצורפות). תודה מראש... נ.ב אני רק…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי אכשיו 535 MHZ יש אפשרות כזאת? ועוד משהו מוזר לפי "cpu-z" agp: revision: 3.0 data transfre rate: *2 aperture size: 64MB side band addressing: ENB ככה זה צריך להיות ???
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חבר שלי עשה אוברקלוק למעבד שלו ועלה 600 מגה הרצ עכשייו המעבד עומד לו על 30 מעלות במאמץ אז למה הוא לא יכול לעלות יותר תמהירות???
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מעבד רותח (D820 ב- 60c) ואני חושד שעשו עבודה ממש גרועה בהרכבת הקירור סטוק. ממה שקראתי הקירור סטוק משתמש בפד תרמי, האם אפשר להסיר אותו ולמרוח משחה טרמית במקום? האם יכולות הקירור ישתפרו בעקבות שימוש במשחה במקום פד? אני שוקל גם להחליף את הקירור סטוק אבל קצת חושש מקירור שמצריך הרכבת פלטה אחורית כי אני לא רוצה לפרק את הלוח אם. האם כדאי לקנות משהו כמו ה-AC Freezer 7 או שאם לא הולכים על BT/NINJA/TOWER אז כבר עדיך להשאר בסטוק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
משום מה בביוס יש לי אפשרות רק להעלות מתחים. איך אפשר להוריד אותם? אני כרגע משתמש עם AMD overdrive אבל כל פעם שמפעילים מחדש צריך להוריד שוב. הסיבה שאני עושה את זה היא טמפרטורות וגם כשאני מוריד מתחים המחשב יציב 100% סתם זרמו יותר מידי עם המתח. מה לעשות ? (מפרט בחתימה).
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. המעבד עוד על 36במנוחה והטמפ' של הSYSTEM על 38C השאלה שלי היא אם אני יכול לבצע OC למעבד.. ואם כן עד כמה בערך מפרט: BFG gf 8800GT 1GB X2 crosair 800Mhz DDR2 cl15 GA-MA69G-S3H 500Watt Thermaltek ויש לי קירור כלשהו של ZALMAN(אוויר) על המעבד... אשמח לתשובות תודה.
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
עד כמה יכול להיות השינוי במחשב??? מארז 350w ו-3 מאווררים!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שניתן לקרוא בצד ימין, ולמי שאין כח, אז זה AXP2100, עם 512 מגה זכרון של סמסונג, הזכרון הוא DDR266. בנוסף, נפל לידי סטיק בודד של 256 מגה, גם של סמסונג, אבל DDR333. המחשב כרגע עובד על 157 מה"צ FSB, ועושה פוסט עד 162 בקושי. ושאלתי היא מה עדיף לי, בהנחה שהמכונה שעוברת OC היא מכונה למשחקים בלבד? 256 מגה DDR333, או 512 מגה DDR266? האם יש סיכוי שהמערכת תעבור את ה-162 מה"צ FSB עם הזכרונן החדש? מערכת ההפעלה היא WINXP. תודה!
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות שאנשים עושים המהרה ל פנטיום 4 אז רציתי לשאול עד לאיזה רמה אני יוכל לעשות OC עם המפרט שלי תסכלו עליו במפרט יש לי ספק 400Watt האם אני אוכל לעשות לסביבות ה 3.6 GHZ ? או 3.7 איזה קירור אני אצטרך לקנות וכו'.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יכול להיות שלא עשיתי את זה טוב? השתמשתי ב Riviatuner סימנתי V בכל הצינורות יש עוד משו שצריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
??? ???חברים מה המצב אז ככה אני בדילמה יש לי 9600XT של גייקיוב מהירות ליבה 500MHZ ומהירות זיכרון 500MHZ עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן לכרטיס אני חשבתי בכיוון של המהרה ל: 540NHZ ליבה ו580MHZ לזיכרון מה אתם אומרים?שווה כדאי זה ישפיע על מתח הAGP שלי על הלוח על הספק [480W גנרי]מה שכן עשיתי מאוורר לד של ארו קול [3020RPM] בחלון השקוף בצד ממש מול הכרטיס מסך כדי לשפר תקירור אז תתחשבו בנתון זה ותגידו לי מה דעתכם על המהירויות החדשות שאני רוצה לעשות לכרטיס אם ניראה לכם שהכרטיס ישאר יציב..... ???
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי BFG 8800GT OC קניתי אתמול ACCELERO S1, לא עובר את ה43 מעלות במאמץ בנתיים אני רוצה להביא לו OC קטן קודם כל איך כדאי לעשות? דרך RIVATUNER? ולכמה כדאי להעלות? יש פה אולי מישהו עם 88GT שיכול לספר על הOC שהוא עשה לו? תודה
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים החלפתי את הלוח הקודם שלי ג'יגה בייט 7NNXP לאביט NF7 במיוחד ביגלל שבג'יגה בייט לא היו חורים מסביב לסוקט כדי לתפוס גופי קירור גדולים... עכשיו קניתי גם גוף קירור של THERMALRIGHT דגם SP97 בשילוב של DELTA 92MM וגם החלפתי קירור ל 9800XT שלי ל ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP בשילוב של נחשו נה..... DELTA 92MM ובגלל שהיה לי בעיה בבאסים גבוהים פירקתי את ההיט סינק המקורי של הצ'יפסט וליטשתי את הצ'יפסט עצמו עם נייר זכוכית מים ( רובכם בטח יודעים שהצ'יפסט לא ישר והסינק לא נוגע בוא מספיק טוב ) והחלפתי את הקירור שלו ל Thermalright NB-1 בשילוב של... כן כן DELTA קטן וחמוד ( ועצבני ביותר שמסתובב ב 7000 RPM ) וכדי שהכל יהיה יציב וסבבה החלפתי ספק ל ANTEC TRUE POW…
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כפי שחלקכם יודעים, נתנו לי זכרונות CEON כשביקשתי MUSHKIN. נכון, שערוריה. אני אקבל כסף חזרה או שיחליפו לי. אלא ש... הזכרונות עובדים בסדר גמור גם ב-840. (מדובר על זכרונות 800MHZ). אני שוקל לקחת את הכסף ולקנות איתו קירור לזכרונות. השאלה היא האם עדיף לקחת מאשקין (אני לא בטוח שיש להם וייתכן שאני אצטרך להוסיף המון כסף בשביל KINGSTONE), או לקנות קירור לזכרונות של thermaltake. הקירור הכי טוב שמצאתי בנעה עולה רק 45 ש"ח. הוא שווה משהו? על איזה הייתם ממליצים והאם בכל זאת כדאי לי להחליף חזרה לחברה ידועה אפילו שהזכרונות עובדים בסדר גמור (גם בבנצ'ים)?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי את'לון 64, 3200+ ליבת Winchester. המאוורר שמגיע עם יחידת הקירור של AMD רועש מידי; הוא עובד על כ-3,000 סל"ד וזה משגע אותי. הקטע הוא, שהמעבד בקושי מתחמם ולא מצריך אפילו קירור כזה... לפי מיטב ידיעתי, ניתן להרכיב על צלעות הקירור כל מאוורר 80מ"מ סטנדרטי. אז אני צריך המלצה על מאוורר שכזה; לא צריך אסתטיקה, פוטנציומטר וכ'... אני רק מעוניין במאוורר ש-ק-ט, כדי להריץ את המעבד בסטוק, זה הכל. חשוב גם שלא יקרע את הכיס. מה המלצתכם?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת על מאווררים מומלצים לקירור הנ"ל ThermalRight Ultra-120 Extreme הצרכים הם : מאוורר חזק וטוב עדיף אחד כזה שגם יהיה שקט. אין הגבלת תקציב... עריכה: עם מארז P183 של Antec
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי תוכנת speedFun ואני מקבל נתון של 128 מעלות עבור TEMP 3. לדעתי נתון זה לא נכון - רגש מנותק או משהו בסגנון... מה דעתכם? האם יש דרך להבין היכן הרגש ממוקם על מנת לבדוק זאת פיזית? תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
היי יש לי מפרט מעבד - אינטל 6320 מהירות 1.8 לוח אם - GA-965P-S3 rev. 3.3 קירור מעבד - ARCTIC COOLING V7 חדש לגמרי זיכרון - 2 GB OCZ אם חשובים המהירויות אני יכול להוסיף אם כרטיס המסך חשוב אני יכול להוסיף אותו זו פעם ראשונה שלי שאני עושה אוברקלוקינג כרגע טמפ מעבד 20 מעלות ללא אוברקלוקינג עד כמה אני יכול להגיע עם קירור הזה מה ההגדרות בביוס או שעדיף להתקין את התוכנה של לוח האם ומשם לעשות אוברקלוקינג
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ראיתי אשכולות שכתוב בהן שהסיילנט טאוור יכול לקרוע את הצורה לסוקט אבל מצד שני הוא שוקל כ600 גרם בדייוק כמו הPLOO/VENUS... אז.. לא הבנתי את זה... אני לא מעוניין בOC (אולי.. ) ואני רוצה שקט יחסי אז תמליצו לי בבקשה על HSF ל64.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום עומרי: אחרי חילופי ההודעות אתך, החלטתי לפתוח את השאלה לקהל הרחב, לשמוע דיעות לפני שאני מתחיל לכתוב מכתבים ל DFI. אני עובד עם המפרט שפירטתי בצד ימין בהודעה. הגעתי ל OC יציב עם באס 264, מכפלה מקורית של 11 וזכרונות עם מחלק 180Mhz, סה"כ 223Mhz. מתח מעבד: 1.5V. מתח זכרונות: 3.22V. מתח צ'יפסט: 1.59V מתח LDT על 1.3V אוברקלוק מקסימלי לא יציב: 269Mhz. מה שמפתיע ומאכזב מאוד הוא שכשאני מוריד את המכפלה ל10 ומעלה באס אפילו במעט ל270 חלונות לא עולה כמו שצריך. אני מקבל מסך מוות כחול עם בעיה ב ACPI.SYS. חשבתי שזה חד פעמי, אחרי עוד מספר רסטרטים היו פעמים שחלונות עלה ופעמים שלא. בבאס 280 כבר בכלל אין על מה לדבר. חלונות לא עולה כלל והמחשב עושה רסטרט לעצמו. המגבלה היא לא מה…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לפי הבנתי המאוורר הזה מתחבר בחיבור 3 פינים אל הלוח אם , רציתי לדעת מה הוא אורכו של הכבל אשר אמור להתחבר מן המאוורר אל הלוח אם? אני מתכוון לקנות שני מאווררים כאלה, אחד להכנסת אוויר ואחד להוצאת אוויר . (כרגע יש לי שני מאוורים 120MM שבאו עם המארז שלי: A-TOP Gladiator ) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של ארקטיק קולינג (סיילנט אולטרא 4) שאפשר לשלוט לו על המהירות. חיברתי אותו לבקר מאווררים שיש לי במקום לחבר אותו ללוח אם ואז כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי הודעה שאין מאוורר על המעבד (בעצם יש, אבל הוא מחובר לבקר). המחשב פועל בסדר גמור גם הטמפ' דיי טובות יחסית למעבד שלי, ופשוט רציתי לדעת אם יש דרך להעיף את ההודעה הזאת כל פעם שהמחשב עולה. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מעבד Athlon64 3500+ 939 וגריז טרמי Arctic Silver 5. הטמפרטורות שלי במחשב עלו וברצוני למרוח את הגריז בשביל להוריד טמפרטורות.. עכשיו לפי מה שהבנתי . צריך לשים כמות קטנה של הגריז באמצע ליבת המעבד ולמרוח על כולו בצורת עיגול עם כפפה חד פעמית כזאת ? לשים כמות כזאת: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab1.jpg ולמרוח שיהיה ככה: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab2a.jpg הבננתי נכון ?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-