אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
נגיד ואני לוקח מאוורר שהוא 800RPM ואני לוקח פן וגורם לו להסתובב במהירות יותר גבוהה יכול להיות שייגרם לו נזק?
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 1ball+1sleeve ואני לא מוצא 12 סנטימטר.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אוקיי אז המצב הוא כזה ,אני מתעצל לרשום מפרט מדוייק אז הכל בתמונה. השאלה לכאורה פשוטה: כרגע עוד לא הספקתי להחליף משחה בכרטיס ( 7800GTX מתוצרת ג'יגהבייט ) ואני מניח שאני אעשה את זה מחר... יש לי את הNV5 SILENCER של ה6800ULTRA ה"ישן" שלי... אני רוצה להתקין אותו על ה7800 ונראה לי שזה גם יתאים. מישהו ניסה להתקין סיילנסר של 6800 על 7800?? : אגב אני עם ספק די מעפן של TT שנותן 18A ב12V... יכול להיות שעם ספק אחר הכרטיס יגיע יותר רחוק? (למרות שגם התוצאה הזו נראית לי לא רעה ) הלוח, דרך אגב - DFI ULTRA-D 702-2 עריכה : בתמונה הCPU-Z מזייף, המתח למעבד הוא 1.616V - דרך תוכנות אחרות רואים מתח נכון. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב P 4 2.6 זכרון 512 RAM DDR 800 MHZ FX5200 128 DDR W.D 7200 RPM 60G ASUS AGPX8 האם אתם ממליצים לי לעשות OC האם המחשב שלי מספיק חזק? תגיבו בבקשה ואם יש לכם כל הצעה לפנו לאייסיקיו 167806010
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה המתח המקסימלי שאפשר לתת למעבד E8500 ? הקירור הוא קירור מים והמעבד לא עובר את ה 55 מעלות במאמץ מלא, כרגע אני ב 4600MHZ ב 1.520V... השאלה אם מותר לתת לו עוד קצת מתח, או שזה גבולי ? או אוליי כבר יותר מידיי ??
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס מסך 8800GT של BFG עם OC מהמפעל. שבשעת מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 83 מעלות(לפחות על פי GPUZ). יש הצעות? כמו כן המחשב מנוקה מאבק בצורה סדירה, כך שזו לא הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
א. לא התקנתי נכון כל כך את גוף הקירור. יש פלסטיק שצריך לשבת מתחת לבקפלייט (אין לי מילה בעברית לזה) שהיא קצת עקומה וצריך לסובב את הברגים עד שהבקפלייט מתיישר מה שאני עשיתי זה לקחתי את שתי הגומיות שמתי מתחת לבקפלייט ושמתי את הבקפלייט הפוך (בולטת כלפי מעלה) וסובבתי את הברגים קצת כל אחד כל פעם עד שהכל היה חזק (לא יכולתי לסובב עוד ופחדתי שהליבה תהרס). בכל מקרה הגוף קירור יושב טוב עובדה שעכשיו הטמפרטורה היא 48 על אידיל ו63+- במאמץ (לעומת טמפרטורות 60 ו83 עם קירור הסטוק) ביום חם בצהריים אחרי כמה שעות עבודה בחדר לא ממוזג. בכל מקרה אני ישאל האם יהיה מאוד גרוע אם אני יוריד את גוף הקירור ואחר כך יתקין אותו שוב מבחינת הגריז הטרמי (שבה כבר על ההיטסינק כך שאין לי עוד חומר). או שאין צור…
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מישהו שמע על הקירור הזה? לאיזה כרטיסים הוא מתאים? הוא שווה משהו? ??? http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 70 מעלות בכרטיס ואני צריך לסדר את זה דחוף אז אמרתי לעצמי אם אני קונה אחד אז למה לא לקנות אחד טוב מאוד... אז ככה כרגע יש לי 70 מעלות על הכרטיס מסך ואני גם רוצה להוריד את המעלות הצורה משמעותית וגם שאני יוכל לעשות OC .... תודה מראש לכל העוזרים נ.ב יש לי GF 6600 128 MB של GIGABYTE עם קירור שקיבלתי עם הכרטיס....
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה שיש באתר לא שווה.. לא מסבירים בכלל מה צריך לעשות רק אומרים איזה OC כל מעבד צריך ואיזה שטויות של מערכות קירור.. איך אני מעלה את הקלוק אחרי שאני התקנתי קירור? ואיך אני מעלה את המתח של המעבד ומוריד אותו? ושאמרו פה HT התכוונו למתח?
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי לוח אם של ASUS P5B Deluxe אני עושה אוברקלוק ובמקרה בדקתי את הטמפרטורה בכמה תוכנות וראיתי שיש הבדל. זאת שכל הזמו הסתמכתי עליה זה Everest בדקתי גם דרך תוכנה שבאה אם הלוח אם וגם עם זאת שבאה עם כרטיס מסך (ATI X1950 Pro) וכולם הראו דברים שונים. עכשיו אני מחפש תוכנה אמינה שמציגה טמפרטורה. עזרו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התוכנה נתקעה על מתח מוזר למעבד 1.163 אני בכלל על 1.475! מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכם . יש לי כרטיס של חברת LEAD TECH דגם 8800 GT הטמפרטורה שלו ללא מאמץ היא 65 מעלות צלזסיוס . נראה לי שזה קצת גבוה .יש מה לעשות מלבד החלפת גוף הקירור? תודה מראש . איציק
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום. עשיתי חלון במארז ועכשיו אני רוצה לעשות חור למאוור עכשיו יש לי בעיה קטנה והיא אני רוצה לעשות את החור למאוור בחלק מסוים שיש שם חורים קטנים של איוור ואני חושש שאם אני אעלה על זה עם מקדח כוס זה יזוז לי ואני אפגע במארז. יש לי מארז כמו באחד האלבומים באתר אז לקחתי את התמונה משמה כבר: http://www.hwzone.co.il/gallery/album51/aac אפשר לראות את ה3 ריבועים של חריצים לאוורור אני רוצה לשים את המאוור בריבוע האמצעי. מאוור 80 מ"מ קולר מאסטר לד ירוק + גריל בחיתוך לייזר. מה כדאי לי לעשות בשביל לעשות את החור ?
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חברים! האם משהו ניסה או יודע איך אני יכול לנקות את המאוורר שנמצא בתוך ספק כוח? לפני כמה ימים נחרדתי לגלות(דרך הרשת של הספק) שהמאוורר מלא באבק!!! הבעיה היא שאני לא מגיע אליו!!! איך אפשר לנקות? והאם זה לא מסוכן? אשמח לקבל הדרכה!!! מחכה לתשובות שלכם! בתודה אדי!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חברים זה דחוף לי תעזרו לי בבקשה אני לא יודע עם הסליינסר 5 יתאים ל6800 הרגיל NU
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה ההגדרות הכי מומלצות ? אני נתתי למאוורר לעבוד במהירות 100% מעל טמפ' של 55 מעלות . האם כתוצאה מכך הבלאי שלו יהיה יותר מהיר ? פשוט לא בא לי כלכך מהר לשרוף את הליבה של ה GTO2 שלי. ( דיי מהר הוא מגיע ל 60 מעלות ).
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הקירור מתאים לכל המעבדים של AMD ו INTEL אבל האם הוא יתאים גם למעבדים החדשים של AMD או שעדיין אי אפשר לדעת ? כי חשבתי לקנות אותו אפילו שמחירו דיי דומה למעבד שלי חחח ואז עוד שנה ומשהו לקנות מחשב חדש ולהשתמש בקירור זה ..
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום שמעתי על האתר הזה שיש פה כתבות מעניינות קראתי על אוורקלוק ואמרתי אנסה, יש לי תקציו של 850 שקל ראיתי ביקורת שלכם על הריד מאק והבנתי שהוא די טוב ולא יקר אז מארז בערךבחרתי עכשיו איזה מאווררים לקנות רציתי גם לדים לעשות אותו יפה. יש לי פנטיום 3 1000 לוח של AOPEN עם אפשרות להעלת מהירות זיכרון 512 כרטיס מסך 128 ASUS FX5200 תודה לכולם על העזרה ושנה טובה
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חברים נגיד ואני קונה BFG 8800gt OC2(אני מתכנן לקנות אותו) או כל כרטיס אחר שמגיע עם OC , האם כדאי להמשיך ולבצע בו אוברקלוק?? והאם אפשר בכלל לעשות לו אוברקלוק?? עוד שאלה הכרטיסים שיש בהם אוברקלוק היום מגיעים עם קירור? והכרטיסים בלי אוברקלוק גם מגיעים עם קירור? איזה קירור אתם ממליצים להוסיף לכרטיס מסך בשביל להשיג אוברקלוק מכובד??? תודה......
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
למה כי בSPEED FAN הלוח 25 מעלות ולא זז אף פעם ניכנסתי להגדרות שיניתי ל DIODE ואז הופיע טמפרטורה של 100-99 ללוח [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
במנוחה המעבד נימצא על 55+ ובמאמץ מישחקים (לא כל כך כבדים) נימצא על 75+ מה לעשות???????????????
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה יש לי ATI RADEON 9550 ושמעתי שאפשר למתוח אותו טוב עשיתי כבר הכל, שמתי מאוורר 80 מ"מ מתחתיו עשיתי את כל ההכנות - אבל מה? לא מצליח לעשות אוברקלוקינג...אני משתמש בATI TOOL ואני משנה את ההגדרות אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש זה לא נשמר, חוזר לברירת מחדל... ניסיתי להוריד את הדרייברים של SoftMod והקונטרול סנטר קורס כל פעם... בבקשה תעזרו לי http://img332.imageshack.us/img332/5055/untitled4ua1.jpg
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מדובר על המעבד Q6600 GO ב-OC ל-3.6 הבדיקה נעשתה במאמץ עם אותו משחה טרמית , לפני ההחלפה ואחרי
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-