אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אם עושים דאוןקלוק לכרטיס מסך אז האם יכול להיות ארטיפקטים מזה או שארטיפקטים נובעים רק מOC?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הסטפינג הכי מוצלח שיצרו : 0516wpmw בגלל זה לקח זמן להביא אותו הנה נתוצאות אחריי 3 ימים. נתוני קור: evap=-65, בוט -40 255=0 מעלות. כמה תמונות : סביבת עבודה : ביצועים : מצב סטוק , 200x14 : מתחיל להעלות 3.12 גיגה: ממשיך להעלות 3.45 גיגה pi 24.750 - כמו טייפון ~ סמקסימום pi יציב - 3.6 גיגה - זיכרון 277 בתיזמונים 1.5-2-2-5-7-0 - 23.484 שניות. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=38129 מקסימום mhz - לא יציב היה 3.8 גיגה ~ http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=37901 זה הכל לבינתניים, אבל זה רק ניסיון ראשון על גז, עוד מעט יהיה כיף יותר (עם קירור אחר ;D ) עידכונים בהמשך
-
- 70 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
איך המפרט ? מה יהיה אפשר לעשות איתו ? מה שיש במפרט זה מה שאני צריך אז אין צורך בהודעות שיגידו שאין את כל החלקים... הלוח גם נראה טוב אבל ממש יקר יש עוד אופציות במחיר קצת יותר נמוך ?אבל שיהיה לוח לאובר.. ועוד דבר אחד אחרון אני לא רוצה לראות מילה אחת על AMD. בבקשה.. Intel Pentium D 2.80GHz 2X1M Cache 820 Dual Core 800MHz 775 Tray CPU 1 1510 ¤ Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 240 ¤ ASUS P5WD2 Premium LGA775 Intel 955 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1350 ¤ Corsair TWIN2X1024A-8000UL 1024MB (2x512) DDR II 1000 Ultra DUAL XMS Memory 1 1968.63 ¤ Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 1 427.17 ¤
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חשבתי לאן לפנות,לכאן או לפורום גרפיקה. בסוף הגעתי לכאן - ובכן,הכרטיס מסך שלי כנראה מתחמם ,למרות שהוא דיי חלש (mx440) הוא מתחמם ונוצרים פסים בתצוגה, לפחות לפי דעתי זה הסימפטום להתחממות, מה עושים בהנחה שאני לא רוצה לקנות קירור מיוחד לכרטיס מסך - יש אפשרות לקנות מאוורר קטן ופשוט להרכיב אותו? בנוסף, ישנה אפשרות לעשות אוברקלוק אם המעבד הוא של אינטל והלוח גם של אינטל (תומך Rdram).
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אין לי ידע כלל בקירור המחשב אז אשמח אם תוכלו להציע לי הוספה של איזה גוף קירור זול ויעיל. האם הדבר הזה טוב? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2024 (קצת הסבר אם אפשר ???) וממש תודה!
-
- 9 תגובות
- 494 צפיות
-
-
איזה קירור אוויר שיש היום הכי טוב למעבדי AMD ו אינטל אני צריך ל ?P-4 2,66 Ghz S-775 1M Cache 64Bit? ?Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE? היציאו לי ?Zalman 7700 Cu? העים הוא טוב לשניהם אגב יש מצב OC אז לקחת את זה בחשבון בבקשה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 997 צפיות
-
-
נכבה לי המסך לאיזה דקה ואז עלה על הרזולוציה הכי נמוכה וראיתי כל המסך נקודות ועשיתי ריסט לא עבד אין לי כאילו את הדרייבר לא מופיע לי התקנתי וזה כאילו לא התקין חייב עזרה לא זז לי הדברים במחשב אני רואה לאט ויש לי פול נקודות ..... תודה מראש ואל תתעצבנו על הכותרת זה מהלחץ .....
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
שלום, זהו מחשב לעריכה וידאו ועוד הרבה שטויות בקיצור עומס רב, מעבד 3200+ 64.. צריך גם 2 מאוררים למארז.. את כל זה מומלץ להכניס בסביבות 300 שקל... תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם . האם ניתן לעשות אוברקלוק לפאנטיום 3 750 . במידה וכן אנא ספרו לי איך . תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
איך אני קובע אם המאוורר יכניס אוויר או יוציא אוויר?? כי אני רוצה לעשות סירקולציה של שתיים שמכניסים ושתיים שמוציאים
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://zalman.co.kr/product/cooler/7700-478MBlist_eng.htm זה המאוור הראשון של המעבד הראשון שאני רוצה לקנות ... לבדוק יותר נכון ... http://zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_478MBlist_eng.htm זה השני .... http://zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_478_eng.html זה השלישי עכשיו בין הקצה של הלוח אם שלי מלמעלה יש לי סנטימטר אחד בין הלוח לספק כוח אני לא יודע אם המאווררים יתאימו לי יש לי לוח אם MSI 845 Ultra-C תודה ...
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
>יש לי את המפרט הבא : > > > > >טמפ' : >Temp 2 = מעבד >Temp 1 = לוח אם > >מעלות במנוחה : > > >מעלות במאמץ : > > > >צורת המארז : > > >2 מאחורה מוציאים אוויר + ספק החוצה >2 מכניסים אוויר אחד מול הצ'יפסט וכרטיסי הPCI ואחד מלמעלה.. > >המאוורר על המעבד הוא סטנדרטי.. >*המאורר של הצ'יפסט מנותק כי הוא עושה רעש וגם ככה לא יעיל >במיוחד.. >המחשב עבר ניקוי אבק והוא נקי לגמרי.. > > >בAquaMark המחשב מקבל 30 אלף.. >הביצועים של המחשב פחות מספקים אותי מפעם.. (לפני שנה) >אלו ההגדרות OC החדשות שניסיתי : > > >העלתי ב0.025 את המתח >את הFSB…
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
המאוורר הוא מדגם: 3D Rocket Pro Cooler PCU22-VG המעבד מדגם: Athlon 64 3000+ Venice אני משאיר אותו ב-3000RPM.. והטמפרטורה של המעבד היא 58 מעלות.. זה נורמלי? ושמתי לב שיש עליו מתחת ללדים מין מכסה פלסטיק כזה שטוח שקוף... האם צריך להוריד אותו על מנת שהמאוורר ישאוב אוויר יותר טוב? אחרת, מאיפה הוא שואב את האוויר? מהצדדים? מצפה לתגובות.. תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
6200 AGP הוא כרטיס מעולה במיוחד ביכולות האוברקלוק שלו, ופתיחת הצינורות הבטוחה, לפי כל המקרים ששמעתי ושלי... לרוע המזל, קירור הסטוק שלו הוא בינוני+ ולכן לא ניתן לנצל עד תום את יכולות האוברקלוק שלו. אני מחפש כבר די הרבה זמן קירור אליו, אך ללא הצלחה... אשמח להצעות, מענות, הערות הארות וכמובן לקירור עצמו....
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אבל אל תענו לי תעשה דרך הביוס כי זה לא ממש הולך לי(שאלתי אותכם לעזרה אבל אתם לא ממש עוזרים.....)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונה שווה אלף מילים ... http://img205.imageshack.us/my.php?image=s6dl.png בריבוע התכלת הראשון בתמונה נמחקה השאלה שלי אז השאלה שלי היתה אם RPM זה הקצב סיבוב של המאוורר של המעבד בראשון ואם כן אז מה זה השני ??
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לקחתי רק את המאוורר לבד חיברתי אותו לכרטיס מסך שלי בעזרת שתי אזיקונים וחיברתי אותו ללוח יש לי שתי מקומות לחיבור של מאוור של מעבד חיברתי אותו לשם הכל עובד ואני רוצה לדעת אם זה השפיע על משהו הוא לא מראה לי מעלות והוא גם לא מופיע לי בשום תוכנה ואם כן אז באיזה תוכנה הוא אמור להופיע כי זה כאילו עוד מאוורר של מעבד ..
-
- 7 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום! קניתי לא מזמן קירור לכרטיס שלי ZALMAN VF700ALCU קירור עצבני! בעזרת פורום אחר (לא הציין את שמו) עשיתו לו OC עכשיו למי שלא יודע גרסאת הAGP באה מהירות זכרון 900 מעבד 500 אני הצלחתי לעלות ל1100\600 השאלה שלי האם זו התוצאה הסופית שאליה אני יכול להגיע? הטמפרטורה במנוחה על 40 ובמאמץ (אחרי 3 שעות משחק) על 55 ככה שהוא לא ממש חם! פשוט בדקתי בRIVATUNER והוא מגביל אותי ולא נותן לעלות יותר מ1100\600... וב3DMARK03 קבלתי "9150" האם התוצאה טובה? תודה
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור גז למעבד שלי ואפילו אולי לכרטיס מסך השאלה שלי היא האם אשר לפצל קירור אחד גם למעבד וגם לכרטיס מסך ? מאיפה אני יכול להשיג מערכת קירור כזאת ? וכמה היא תעלה לי ?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הי חבר'ה יש לי פאנגל בקרה של TT שממש התאכזבתי מאיכות הבניה שלו וישר התחיל להתפרק לי על התתחלה מה גם שהיתה בעיה להרכיב אותו דווקא על מארז של TT שזה כבר מוגזם שהחברה הזאת לא תומכת במוצרים של עצמה אני מחפש כעת פאנל בקרה ל4-6 מאווררים עם מגוון מתחים רחב שיאפשר מממש נמוך (לילה כדי שאני יצליח לישון קצת ) עד הכי חזק חשוב לי שהוא יהיה בנוי טוב ואיכותי נ.ב אין לי זמן\יכולת\אמצים\ידע לבנות אחד כזה לבד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יוצא לי 40 במנוחה ו60 במאמץ, זה חם מאוד? אפשר לעשות לו oc רציני?
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
התקשרתי ל חברה K.S.P ונציק שירות אמר לי ש המשחה טרמית : Arctic Silver 5 לא טובה בכלל היא מתחילה להתפורר אחרי כמה זמן האם זה נכון או שהוא סתם אמר לי ? הרי יש לו אינטרס למכור לי אז למה הוא אמר לי את זה והיה להם במלאי ... תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מזה אומר בעצם..? לדוגמה אצלי בעליה של המחשב כתוב לי 2.5-4-4-8 T2
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כמה אתם אומרים? ודבר שני איך אני עושה אוברקלוקינג?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-