עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד DUAL 2.8GHZ סוקט 775, ניסיתי לחבר כמה פעמים את הגוף קירור ללוח אם ואחרי כמה נסיונות כושלים גם שברתי את אחד מהפינים הקטנים שנכנסים ללוח האם (כלומר אם יש 4 פינים גדולים שאותם מסובבים, ולכל אחד מארבעת הפינים הגדולים יש 2 פינים קטנים לבנים ואחד שחור אז נשבר לי פין אחד לבן). בכל מקרה, עכשיו יש מרווח בין הגוף קירור למעבד כי פין אחד לא לוחץ כמו שצריך על הגוף קירור להצמד ללוח האם. מה אני יכול לעשות כדי להצמיד אותו? האם ניתן לקנות פין כזה בודד או שאני צריך לקנות גוף קירור שלם? האם אני יוכל להשאיר את זה ככה ולהשתמש במחשב או שהסיכון גדול מדיי להתחממות המעבד?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by makakO,

שלום, יש לי מחשב חדש, ואני מאוד סקרן לבדוק מה הטמפרטורה של כל הרכיבים האפשריים ( מעבד, זכרונות וכו') תודה.!

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  3. Started by ido-nava,

המפרט של המחשב שלי: Gigabyte k8n pro sli amd athlon 3500+ 939 עם קירור Thermaltake BigTyphoon CORSAIR 512MB VALVE CL2.5 X2 (1024MB) eVga Geforce 6800GS TDH 256mb HEC 480W ACE איך המערכת שלי לאוברקלק ? וכמה GHZ נראה לכם אני יכול לעלות עם המערכת הזאת ?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  4. תשובה אחת לא קיבלתי בקשר לכתבה עם המאווררים השקטים!!! מי מהם לעזעזל, __ומבלי__ להתחשב בביצועי קירור ומחיר הכי הכי שקט?! וסלחו לי על העצבנות הקלה, זה בגלל שאני יושן (לא יושן) כבר חודש וחצי עם עם "פטיש אוויר" ;D ;D תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by The_Byter,

שלום ! רציתי לשתף אתכם בנסיון לoverclock : Celeron 733MHz 66x11 רצינו (אני וחבר -Delta-v) להגיע ל1100MHz 100x11 ok אז ככה : stock fan : NO BOOT ThermalTake Mini Copper Orb :NO BOOT Dr.Thermal TI-V77: Not Stable ThermalTake Volcano 6Cu (EverFlow fan) : STABLE ! @1100MHz 3DMark2001SE : from 2000 to 2700 מאווררים זה חשוב ! ואם חסר לכם עוד קצת ... תנסו כמה מאווררים ולא לשכוח גריז טרמי אכותי תודה לאורן מZIGZAG שנתן לנו לבדוק את ה Dr.Thermal TI-V77 האחרון שיש לו (לא למכירה)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by TheShadow,

אני מתכוון לרכוש את ה אטלון 64 3000+ עם לוח EP-8KDA3J והבנתי שזה מתאים לOC לא רע... עכשיו השאל שלי היא על הקירור למעבד... אני רוצה לכנות את המנוע הסילון הזה SILENTTOWER CL-POO25 של Tt איך המאוורר הזה? הוא הטוב ביותר לתקציב שלו (180)? יש איזה איוורור טוב יותר במחיר זה?

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  7. Started by The SONY Man,

תקציב: 300 ש"ח. עיניי לכדו את ה-DuOrb, ואת ה-V14Pro. מה עדיף מבין שניהם או בכלל מה עדיף עליהם? V14Pro http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001189&id=C_00001256&name=V14Pro&ov=n&ovid= DuOrb http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000605&id=C_00000606&name=DuOrb+for+CPU&ov=n&ovid= האם ה-DuOrb יתאים ויכנס למארז ה-Soprano מבחינת המידות אני וראה שהוא די גדול., ועוד יש לי 120mm בגב המארז (מתחת לספק כח). האם הוא יכנס חלק? ומה לגבי ה-Asus Silent Knight? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  8. יש לי שאלה קטנה עושה כרגע OC למשחב של אחי מעבד Q6600 B3 לוח ASUS P5N-E SLI זיכרון 2X2GB G.SKILL 800MHZ HK קירור NINJA הענק הזה לפני יותר משנה שקניתי את זה בחרתי בחלקים לOC(חוץ מלוח אף כי לא היה משהו אחר במלאי) מה המתח שצריך כדי להריץ בסבבה על 3GHZ מכפלה 9 באס 333MHZ? הזיכרונות לא מגבילים אותי ואני מישתמש במחלקים תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by Voodude,

אני מחפש קירור אפקטיבי לגשר הצפוני בלוח is7-e של אביט. חשוב שיהיה שקט, ואפקטיבי. יתכן שיהיה אוברקלוקינג אבל לא משהו רציני - על איזה קירור אתם ממליצים ומה מחירו?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by nookii1,

שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב עם מארז של fractal design r4, המארז שקט וקריר מאוד אבל בכל זאת חשבתי להוסיף לו עוד מאוורר או שניים. בעקרון אני מחפש מאווררים שיהיה אפשר לשלוט עליהם כמו במארז עם הסוויץ' 5,7, או 12 וולט. עדיף שיהיו שקטים כמו אלה שבאו עם המארז, התקציב הוא 100 ש"ח לכל מאוורר לכל היותר עדיף פחות כמובן הגודל המבוקש הוא 12 או 14, אחד שיכניס אוויר והשני שיוציא. נ.ב. יש אפשרות לחבר מאווררים כך שהסוויץ' שבמארז ישלוט עליהם גם?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  11. כי אני רוצה לקנות אותם רגילים, ואם יהיה חם או רועש אני אוסיף קירור.. זה מסובך להרכיב? אהה ופנטיום 4 שלי אני רואה 3000 RPM. ובגופי קירור החדשים יש 2500 למה?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by kfirlion,

שלום, יש לי BF2 ועשיתי אוברקלוקינג למעבד שלי: Pentium D 930, עשיתי אוברקלוקינג ואז נכנסתי לבאטלפילד שיחקתי בו שכל פעם זה עשה לי לגים וכאשר החזרתי את המעבד לברירת מחדל הלגים הפסיקו, שאלה: למה אוברקלוקינג גורם ללגים??

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by TheWave,

קניתי לפני שבועיים מחשב חדש AMD AXP 2500 ובדקתי אם המכפלה פתוחה. כשהעליתי את המכפלה המעבד נשאר רגיל אבל כשהורדתי המעבד הפך לחלש יותר. מה הבעיה כאן? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by miky,

חברה חשבתי האם אפשר לחבר את המגדל השקט של Tt ע"י קליפסים?ולא בעזרת חורי עיגון?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  15. בתוכנה EVEREST מסומן לי בליבות 1 ו 2 טמפ' 25 במנוחה ו37 בCPU למה ההבדל כ''כ גדול ?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by shedox,

המאוורר הקודם כבר לא עובד, והכרטיס כבר מגיע ל 135 מעלות במקסימום מאמץ.( היה גם ריח ונראה לי הוא נשרף קצת). אז אפשר המלצה למאוורר חדש, או שהנזק כבר נעשה לכרטיס והוא תמיד יהיה בטמפ' גבוהה ?. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eli_a,

שלום אני בונה לקנות קירור למעבד ואני רוצה לשאול עים הקירור הזה טוב:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_935&products_id=2672 עריכה: אתה שואל שאלה, אז נא לסיים אותה עם סימן שאלה ולא עם סימן קריאה. הכותרת נערכה על מנת למנוע בילבול בקרב הקוראים

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  18. יש לי את המעבד 3500 של ווינצ'סטר ברך כלל הוא על 45 מעלות אבל שיחקתי במשחקים כבדים למשך שעה אולי והוא הגיע לטמפ' של 57 מעלות האם זה תקין

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by ofsher,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו ניסה פעם אוברקלוק עם הרכיבים האלה - או לפחות עם הלוח הזה? amd venice 3200 gigabyte k8n-sli twinmos 2x512 cl 2.5 400 mhz אני רוצה אולי לנסות, אבל לעשות שימוש בקירור סטוק ולא לשנות משהו ... אז לא אובר עצבני אבל כן משהו שידחוף את המערכת בצורה שאני ארגיש... 25 אחוז תוספת נשמע סביר? הבנתי שיש בעיות עם הלוח הזה באובר... ה - FSB לא עובר 215 דרך הביוס... אבל הבנתי שיש כאלה שהצליחו... מישהו שמבין יכול להסביר? דרך אגב - הספק 400 של HEC תודה!

• 4 תגובות
    • 416 צפיות
  20. אני חייב עזרה אני לא יודע אם זה יציב ... לא העלתי מכפלות או משהו כזה אני לא מבין בזה. .. העלאתי מתח קטן... שתי קפיצות מהמתח. טמפ" במנוחה לאחר הפעלת ה SUPER PI ... ובאיזה רמה של מעבד אני כרגע... (של amd ) http://www.upit.ws/picture.php?file=fb1b20c805dd3.JPG הכול אם סטוק... ומאוורר מכוון למחשב יעני רגיל.. הכול במנוחה.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by RoNiMaN,

יש לי GF 6600 של GIGABYTE והטמפרטורה של הכרטיס ממש ממש ממש גבוהה ( 70 מעלות .... ) השאלה שלי האם זה נפוץ אצל עוד כרטיסי 6600 ? כי לחבר שלי יש בדיוק את אותו הבעיה מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפרטורות בצורה משמעותית ? ( אני רוצה לעשות OC לכרטיס ...) האם כדאי סיינלסר או שהוא לא יעשה את העבודה ? ואם הוא לא יעשה מה אתם ממליצים לי לעשות ? מערכת מים באה בחשבון אבל עדיף שלא .... אני רוצה לקנות את מערכת הקירור של TT היא דיי זולה ( 500 ש"ח ) אבל רוב הסיכויים שאני לא יקנה אותה כי אין לי ממש 500 שקל בכיס... תודה רבה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by TAsraf,

הטמפ' הנורמלית עכשיו היא 50 מע' ואני רוצה להמהיר את המעבד ב30% עכשיו אני רוצה לדעת אם זה משתלם יש לי את הקירור שבא עם המעבד הרגיל ועוד 120 מ"מ מכניס ועוד 80 מ"מ מוציא עכשיו מה אמורה להיות הטמפ' אחרי הOC.. יש לי זכרונות 512MB DDR2-667 (333Mhz) 512MB DDR2-667 (333Mhz) (יש לי 2 סה"כ 1GB) ומעבד DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) ולוח אם Asus P5LD2 SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) תודה רבה.. תמיר

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by Skippy,

מה עדיף לי לקחת כדי לייצב את המערכת על באס 500 Scythe NINJA Plus או Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler PL-P0310 שניהם עולים 280 שקל בפנדס מישהו מכיר קירור יותר משתלם בפחות כסף?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  24. היי הטמפרטורות של המעבד שלי 49-50 רגיל 58-57 במאמץ מלא מעבד intel celeron 3.06 775 ליבת prescot 90 nm ולפי intel הטמפרטורה המקסימלית של המעבד(67.7°C)(מקור : http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=sl8hd ) המעבד עם zalman 9500 AT לפי מה שהבנתי לפרסקוט אלה טמפרטורות טובות?

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  25. Started by Lavasoft,

שלום, יש לי כ. מסך: http://img210.imageshack.us/img210/975/ge5fw.jpg דרך הRiva Tuner אני יכול לעשות OC? מישהו בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.