עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי לוח dfi nforce4 ultra מעבד amd a64 3200+ ווינצ'סטר עכשיו ההתלבטות שלי היא ביין הקירור של זלמן ה 7700cu ל 7700alcu הפחד העיקרי שלי מה cu זה שהוא ממש כבד ואני שומע מוזיקה בחדר יש לי סאב 12 אינ'ץ ואני מפחד שמכל הרעידות האלה שרצות לי בחדר זה יגרום בעיה עם המשקל של היוניט קירור הזה השאלה היא אם שווה להביא את ה cu האם ההבדל משמעותי בקירור כי אם כן מקסימום אני ימצא לזה פיתרון ויביא את ה cu תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  2. איזה גוף קירור מתאים/כדאי לE8400 אם יש כמה אז מה האחד שהכי שווה את המחיר? בנוסף, האם כדאי בכלל להתקין קירור למעבד אם אני לא מתכנן OC (בהנחה שהמחשב יעבוד רוב היום ויריץ משחקים כבדים)?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. אוקיי, בראש ובראשונה אני מצטער מאוד כי אני בטוח ב100% שכמעט כל הפורום הזה מדבר על המאוורר האידיאלי גם ל P4 וגם לAMD אבל פשוט אין לי זמן לקרוא את הכל ואני מזמין את המחשב ביום ראשון אז נמשיך? אני צריך מאוורר טוב שיתן לי ביצועי OC נחמדים ל AMD אז ככה, המפרט שלי זה זה AMD Athlon XP 2800 + BARTON Abit NF7-S TwinMos 512mb 400ddr Hercules Radeon 9500 pro אני מחפש מאורר טוב שלא יהיה יקר מדי ושלא יהיה רועש מדי, ושיתן לי ביצועי OC טובים. בעיקרון אם תוכלו תרשמו את סוג המאורר שאתם ממליצים לי עליו, ולאן אתם חושבים שאני אוכל להגיע איתו. תודה רבה ושוב אני מצטער

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. עם הTX3 שיש אצלי ה750 מגיע ל80 מעלות כבר ב1.3V יש קירור אוויר שיכול להחזיק אותו על 1.4 בהנחה שמארז מאוורר ? תודה ...

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  5. המפרט שלי הוא כזה: intel p4 2400 mhz לוח אם עם צ'יפסט 845... 2X256 DDR 266 Hrz GeForce 4 440 mx 64 mb יש לי קירור מקורי של המעבד (מאוורר אינטל+ צלעות קירור אורגינל) יש לי גם מאוורר אחד במארז וכמובן שבספק....... יש לי פסי קירור על הכרטיס מסך אני משאיר את המחשב פתוח תמיד, והרבה פעמים המזגן שלי בחדר מקרר גם אני רוצב לדעת אם אני יכול לבצע OC, אולי אפילו רק לכ. מסך, או למעבד, יש אפשרות לעשות את זה? מישהו יכול להדריך אותי עם זה ? תודה !

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by Liran3331,

דבר ראשון אני בכלל לא מבין מה הטעם באוברקלוקינג... סתם לקרוע את החומרה ולאבד את האחריות על החלקים... זה מומלץ בכלל? אנשים לא איבדו הרבה כסף בגלל זה? זה לא מקצר את האורך חיים של הרכיבים? אפשר לעשות את זה דרך תוכנות בלבד מבלי לגשת לחלקים עצמם?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. אני רוצה להגיע לה 3.2 אינטל פטיום 2.54 עשיתי לה 3.06 הכל יציב ויפה אבל כמה אני צריך לעלות בשביל להגיע לה 3.2 כי פה אני רואה הוא העלה את מיהרות מהבאס אך עושים את זה?@ http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=237

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by DaMN,

שלום. יש לי מעבד P4 3GHZ PRESCOTT החום שלו כאשר הוא לא בעומס הוא 55 מעלות, כאשר אני מפעיל משחק למשל, החום עולה עד ל66 מעלות. המאוורר והצלעות קירור של המעבד הם המקוריים של אינטל שמגיעים עם המעבד. המארז אצלי מקורר מאוד, אחרי טיפול אתמול, הטמפ' בו היא 30 מעלות ובעומס 32. (לפני הטיפול היה 38 בחוסר עבודה.) מה אפשר לעשות בעיניין הקירור ? המארז מקורר בצורה המקסימלית שאפשר, אבל המעבד עדיין חם מאוד. יש לציין שאני לא עושה OC במעבד הזה, זה הכל על עבודה רגילה לחלוטין.

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by laviy,

מותקן אצלי כרטיס 8800gt nvidia של גיגבייט קירור של זלמן עם מאוור שקט. ספק של טרמאל טק 550 וואט . בזמן משחק ( farcry 2 ) , הכרטיס מגיע ל85 מעלות ואז כאילו הכרטיס נכבה , והמחשב עדיין עובד אבל אין תצוגת מסך. אני מכבה אותו ולאחר כמה דקות מדליק שוב . האם אין בררה אלה להחליף את גוף הקירור שלו , או שיש דרך להעלות את ה cut off של הטמפרטורה ? ניסיתי דרך הדרייבר אבל אין שם שום דרך לשנות את הטפרטורה , [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by TM101,

חבר שלי מביא לי קירור למעבד ואנחנו לא יודעים לאיזה חברה הוא שייך אז אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאוד זה הקירור: הציור זה של שתי מגלים אחד על השני, מישהו מכיר את החברה הזאת?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  11. יש לי אפשרות ליקנות E8400 ולוח ‏EP43-UD3L ב850 ש"ח (עם OC 4.6) האם זה שווה יותר מ Q8200 ‏EP43-UD3L במחיר 1175 ש"ח דחוף לעוד יומיים

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by omer1234,

יש לי 9600xt עם 256 מגה והוא עובד ב100 מגהרץ פחות מאחד רגיל, שלי עובד 500/250 ואמרו לי אחד נורמלי עובד 600/300. איך אני עושה שהוא יהיה נורמלי אם זה בכלל אפשרי?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  13. כבר הגיעה אליי ההזמנה מזיגזג, שכוללת וולקנו 12 ועוד 4 מאווררים. עכשיו, אני רוצה למרוח משחה טרמית (שבאה עם ההיסטינק) ולהתקין את ההיטסינק להתחיל כבר ב-OC למעבד. אבל הבעיה היא שיש שאריות של פד טרמי על המעבד (מההיטסינק המקורי שלו, שעליו היה הפד הטרמי). ראיתי במדריך למריחת משחה טרמית באתר שצריכים לנקות את זה עם אלכוהול 70%. הבעיה היא שאין לי אלכוהול 70% בבית, וגם אין לי 30 ש"ח (שאני משער שזה המחיר שלו) ללכת ולקנות אחד. אז רציתי לדעת אם אני יכול להסיר את שאריות הפד הטרמי שעל ליבת המעבד רק בעזרת צמר גפן וקיסמי אוזניים? דבר נוסף: אם אני אפיל טיפת משחה טרמית על הסביבה (של המעבד) שליד ליבת המעבד, אז המעבד יישרף? אני מדבר על הסביבה שממש ליד ליבת המעבד.

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by Kitzony,

יש לי את ה Leadtek WinFast PX7800gtx אני רציתי לעשות לו oc אך אני לא בתוך שזה בסדר. חבר אמר לי שאם אני רוצה לעשות oc אני צריך לקנות מאוורר ואם הייתי רוצה לעשות oc על הgtx הייתי צריך לקנות את ה extrme editon אז רציתי ממכם 1.לדעת אם זה נכון 2. אם צריך מאוורר מה הכי מומלץ תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  15. אני כרגע בהתלבטות של איזה חלקים לבחור למחשב חדש. מה צריך בשביל להביא פנטיום 4 במהירות 2400 למהירות של 2800 עם לוח של אפוקס (אחד מהחדשים, PE). איזה קירור צריך? מספיק הקירור המקורי של אינטל?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by מכבי חיפה,

בוקר טוב, כשאני מפעיל ת'מחשב המאוורר של המעבד עובד כמה שניות ואז מפסיק רק כשאני מפעיל את התוכנה ITE SMART Guardin זה עובד עוד פעם, למה זה קורה ? והבעיה מהספק ?

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by Sp0ck,

שלום יש לי מעבד אינטל סוקט 775 ואני רוצה את הדבר שיקרר לי הכי הרבה את המעבד התקציב הוא 250-300 שקלים תודה.

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  18. לא זוכר איפה אבל ראיתי את זה פה איפשהוא ובאמת שחיפשתי בחיפוש ופשוט לא מצאתי!!! לא היה שום תוצאה רלוונטית.. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לתוסף הזה???? בתודה ענקית אלעד עריכה: בטעות כתבתי את זה כאן, נראה לי שעדיף להעביר את זה לתצוגה וגרפיקה.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by urich,

א. לא התקנתי נכון כל כך את גוף הקירור. יש פלסטיק שצריך לשבת מתחת לבקפלייט (אין לי מילה בעברית לזה) שהיא קצת עקומה וצריך לסובב את הברגים עד שהבקפלייט מתיישר מה שאני עשיתי זה לקחתי את שתי הגומיות שמתי מתחת לבקפלייט ושמתי את הבקפלייט הפוך (בולטת כלפי מעלה) וסובבתי את הברגים קצת כל אחד כל פעם עד שהכל היה חזק (לא יכולתי לסובב עוד ופחדתי שהליבה תהרס). בכל מקרה הגוף קירור יושב טוב עובדה שעכשיו הטמפרטורה היא 48 על אידיל ו63+- במאמץ (לעומת טמפרטורות 60 ו83 עם קירור הסטוק) ביום חם בצהריים אחרי כמה שעות עבודה בחדר לא ממוזג. בכל מקרה אני ישאל האם יהיה מאוד גרוע אם אני יוריד את גוף הקירור ואחר כך יתקין אותו שוב מבחינת הגריז הטרמי (שבה כבר על ההיטסינק כך שאין לי עוד חומר). או שאין צור…

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  20. שלום סתם בשביל הניסיון ועוד טיפה ביצועים מתחשק לי לעשות OC ל-A64 3000 שלי..ל-2000Mhz אולי.. עכשיו ניסיתי לעקוב אחרי המדריך ולא מצאתי את העניין של המחלק 1:1, CPU Thermal Trottling, טמפ' כיבוי ונעילת תדר ה-PCIE פרטים על הביוס אם זה יעזור: http://img74.imageshack.us/img74/9258/untitled4343ps5.jpg ואגב המעבד שלי עכשיו בבדיקה ב-S&M הוא על 55 מעלות והמאוורר שלו רק על 3800RPM כלומר זה לא נמוך אבל הוא כבר הגיע לי פעם ל-5500RPM אז אם הטמפ' עולה למה הוא לא מגיע ל-RPM גבוה יותר כדי להוריד ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by Nihility,

מישהו הצליח לעשות המהרה לכרטיס המסך שלו בויסטה 32 או 64 ביט? nvidia כלומר חוץ מביוס האק

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by 101Hurricane,

מחפש פתרונות קירור אלטרנטיביים לכרטיס מסך GTX 1060 mini של EVGA. יש 2 גרסאות ש-EVGA הוציאו ל-1060, אחת עם קירור יחסית נורמלי, והשניה עם קירור מזעזע שקצת דומה לקירור הרגיל שמקבלים על המעבדים של אינטל. הכרטיס מגיע לטמפ' מעל 80 בקלות במאמץ, גם שהמאוורר מסתובב על 90+ אחוז, ועכשיו עוד חורף. אני לא רוצה להגיע לקיץ שהכרטיס במצב כזה, כי זה עלול להיות בעייתי. רציתי לשאול אם מישהו מכיר אלטרנטיבה לקירור המעאפן שמגיע עם הכרטיס, אולי צלעות קירור אחרות, או אפילו קירור מים שיכול להתלבש על ה-1060? אני סקפטי אם משחה טרמית זה מה שבעייתי פה, כי ב-Idle הוא מתקרר מאד מהר לאיזור ה-30 מעלות ומתחת, ואני מעדיף כבר להחליף קירור אם אני מפרק אותו בשביל משחה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  23. שלום התקנתי את התוכנה RivaTuner נכסנתי אליה עשיתי על אפשרות performance 3D! עכשיו שאני מעלה את ה MHz לליבה ולזיכרון אני עושה החל הכל סבבה. אחרי זה שאני לוחץ אישור זה סוגר את החלון System tweaks זה מחזיר לי ל MHz הרגיל הנורמל ולא שומר את ה MHz שהעלתי. ככה גם במהירות של המאוורר אני בא לעלות את המהירות של המאוורר אני עושה החל אישור ואחרי שאני עושה אישור זה מחזיר לי אותו ל 40%.. אשמח מאוד אם תעזרו לי.. תודה והמשך יום טוב

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by Erez360,

שלום לכולם מעבד amd 5200 atlon 64X2 על לוח k9neo msi v3 באופציות העלאת הFSP אני רואה שהמקסימום הוא 370 , למה אני מצליח להעלות רק עד 220? תודה.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  25. מה יכולה להיות הבעיה של מעבד פנטיום D שעובד במצב IDLE ב80 מעלות לפני ואחרי החלפת גוף קירור מקורי של אינטל.... סטפינג גרוע?... או בעיית חיישן?...

• 4 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים