עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idanpc,

איך עושים UNLOCKED לXP1600 אבל רק מי שיודע שיעזור לי והאים זה מסוכן

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by RX7,

כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB PCIe DDR3 מה עדיף קירור אקטיבי או פאסיבי? *אני לא עושה OC וכל הדברים האלה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  3. איפה מורחים (מרכז או כל שבב זכרון במלואו) והאם זה עוזר בהרבה. מחפש עבודה ללילה

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by OR007,

כ"כ הרבה זמן לא התעסקתי עם לוחות של אינטל עד שהעניין כבר ברח לי מהראש, (הלוח לא מיועד לי) אני צריך המלצה ללוח טוב ל-O/C עד 800 ש"ח ~ תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by r.g.comuters,

שלום לכלום יש לי קירור למעבד של פנטיום 4 סוקט 478 ונשבר לו המאוורר ומה הבאסה שהוא 70x70x15מילמיטר במקור המאוור שהיה על הסניק היה מסוג דלתא רעשני אחושיל !! אבל לא זה מה שמפריע לי כרגע המחשב לא הולך להיות מורכב כי אין מאוורר ועל טעיות אני ישלם "המחשב שלי פרטי אז שאין לי לאן למהר " חשבתי על אולי לחפש משהו ברמה של המאוורר המקורי של TT או שעדיף לי לבנות מתאם בעצמי מ70 ל 80 סטנדרטי <? ולתקוע שם על הסניק איזה מאוורר רצחני ולתת ל1.8 שלי בראש באוברקלוק בריא :lol: ... ?.. ד.א.ג הסניק הוא מחשושת אני ישמח לעזרתכם ועם אפשרי למצוא בארץ מתאמים מוכנים כאלה ?... לא שאני לא יכול לעשות לבד פשוט זה כאב ראש עכשיו להכין אחד כזה

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by Game5,

שלום , לאחרונה שמתי לב שמחשב קצת מקרטע , ואפילו משחקים פשוטים כדוגמת pes2008 לא עובדים חלק. הכרטיס מסך שיש ברשותי הוא geforce 6600 128mb שפועל כ3 שנים במחשב... אני חושב שהוא קיבל 2000+ ב3dmark05. להתחלה , החלטתי לשדרג מ512mb זכרון ל1gb במחיר של 150 ש"ח. ועכשיו מגיע הכרטיס המסך... יש לי 2 אפשריות: 1. כרטיס מסך חדש עד 500 ש"ח - אפילו פחות--. 2. אוברקלוק לכרטיס הנוכחי. הבעייה העיקרית בקניית כרטיס מסך חדש היא שאני לא משחק הרבה במחשב , וזה נראה כאילו אני קונה כרטיס רק בשביל pro evolution ואולי כמה משחקים בודדים שאפילו לא יצאו. הבעייה באוברקלוק היא שיש לי מחשב אחד בבית , מסמכים חשובים... לא כדאי שיקרה משהו למחשב. *אין לי בעייה לעשות אוברקלוק ולהרוס את הכרטיס מסך , להוציא ממנו…

7. Started by rmeidan,

50-51 מעלות ל-E8400 במאמץ (קריסיס) זה סביר? או שזה גבוה מדי? ושאני אומר 50-51 זה המקסימום של המקסימום שהמעבד מגיע....זה סביר?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by Arik.G,

שלום לכולם! הכנתי בלוק מים לכרטיס מסך . הבלוק בנוי מ 3 שכבות , 2 שכבות של אלומיניות 5 מ"מ עובי ושכבה עליונה מפרספקס גם 5 מ"מ. בשכבה האמצעית חרוטה תעלה בצורת Z . הכל סגור כמו סנדויץ' אם 4 ברגים בפינות . עכשיו השאלה שלי היא, איך קוראים למחברים שמתברגים לתוך הבלוק ואליהם מתלבש הצינור? ואיפה ניתן להשיג אותם? (אני חשבתי שאולי במקום שמתעסק אם הידראוליקה או פניאומטיקה)

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by TM101,

באתר של אינטל כתוב שרמת המתח התקינה למעבד הזה היא 0.962V-1.362V וטמפרטורה מקסימלית של 73.3°C http://ark.intel.com/cpu.aspx?groupId=32242 אם אני יבצע אוברקלוק עד שרמת המתח תגיע למקסימום המותר שהוא 1.362V זה לא יקצר את חיי המעבד?

10. Started by Drek Boy,

היי יש לי 6600GT ורציתי לעשות לו OC איזה תוכנה אני צריך בשביל זה ואפשר בבקשה קישור לתוכנה תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. האם אני יכול לנטר מעלות ולעשות oc עם התוכנה של evga על ATI 4870x2?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by Void,

איך אני נועל PCIE+פPCI לטובת OC?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. יש לי שתי משאוות של אקווריום עצבניות אפשר להשתמש בהם?!?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. מחפש מדריך להרכבת חיישן טמפרטורה על כרטיס מסך MSI 6600GT

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by stingeR-,

אני עושה אוברקלוק למעבד דרך הביוס מ133 מהירות באס ל142 כמה מתח לדעתכם כדי לי לתת לו כדי שיהיה מספיק עמיד?

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by Crappyday,

היי אני מנסה לעשות OC למעבד e2140 אני עכשיו יציב עומד על 2.6GHZ שזה אומר 333mhz X 8 כאשר אני מנסה לעלות ל 400mhz זה תוקע לי את המחשב... מה אני יכול לעשות כדי שזה יעלה לי גם על 400mhz תזמוני הזיכרון על 5-5-5-15 מתח למעבד עומד על 1.35

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by dxdiag,

אז ככה אתמול עשיתי אוברקלוק וידעתי שאני יכול להמשיך אותו אז ה משכתי היום .. חח אז עשיתי מ 2.5 ל 2.81 פעם ראשונה 2.81 ל 3.25 פעם שניה .. ומחר אני קונה קירור למעבד של OCZ VANDETTA אז אני יוכל למהשיך אותו אני מקווה .. כרגע טמפרטורות במנוחה 30-32 בגלישה באינטרנט ובאימיול 34-36 אממ ובמאמץ 40+ קיצור תדר באס 260.4 FSB 1041.5 מכפלה רגילה 12.5.. אז בקיצור הגעתי ל 3.25 ואני לא מתכוון להמשיך עד שיהיה לי קירור

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. Started by xtract1,

אמרו לי שמאוור הזה הוא מומלץ לתושבת 478. 1.האם אני לא אצטרך לפרק לוח אם אלא רק להתקין בלי יותר מדי מאמץ? 2.מה ההבדל בין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3085 לזה-- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3075 לא הצלחתי להבין ולמי מה ששמתי לב השם שלהם זהה. אז מה ההבדל ומה כדאי?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by Discreet,

האם זה נורמלי הוא מגיע לטמפרטורה כזאת אחרי משחק קצר בCSS שזה משחק לא כבד... ויש לי עוד בעיה שהמחשב דלוק הרבה זמן והמסך מתכבה והנורה שלו הופכת לצהוב אז אחר כך המחשב כיאלו תקוע ואני צריך להדליק מחדש

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  20. Started by guandms,

מעוניין בקצת מידע לגבי OC לכרטיס מסך ומעבד במיוחד ! יש לי כרטיס מסך X1900XTX 512 ומעבד AMD SAN DIEGO 3700 עם קירור של BIG TYPHOON הוא כרגע רץ על 37 מעלות והספק שלי הוא THERMALTAKE 430V

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by hwforcer,

E6400 and Board GigaByte 965P-DS3P 2000@3200 / Voltagr 3.41, is that good? is this too high voltage? this voltage is what the mainboard set by AUTO VOLTAGE adjustment. this board set Auto voltage per the OC level that i do

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

הכותרת אומרת הכל. תנסו לא לקפוץ לזלמנים של 220 שקל ולהגיד לי - נו זה אותו מחיר.... כרגע אני מתלבט בין ALX800 עם SF2 יוצא 190 שקל או V12 שיוצא 180 שקל... הגוף של הV12 נראה יותר טוב, לא ? נחושת מלא, הרבה סנפירים.... מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  23. יש לי ברטון 2500 ורציתי לדעת אם משתלם לי להחליף את קירור הסטוק בוולקנו 11, בין השאר גם לצרכי אוברקלוקינג. יש לציין שסביבת הסינק חמה יחסית...

24. Started by kobibo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 לגבי המאוורר הנ"ל האם ניתן להתקינו במארז גם שיוציא אוויר וגם שיכניס? לפי התמונה נראה לי שניתן לחבר אותו רק מצד אחד בלבד.

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  25. מפרט : מעבד : c2d e4400 rev l2 לוח אם : asus p5b זכרונות : gskill 2gb cl4 800mhz כרטיס מסך : nvidia gforce 7900gs ספק : chieftec 550 watt אגב זכרונות רצים מעולה על 1100mhz עם cl5 וולטאג של 2.05 מעבד גם כן רץ מעולה על 3.2 על קירור סטוק. אבל מתחמם כמו מטורף ---> בגלל זה רוצה לקנות קירור חדש! תקציב עד 200 שח. לא יותר. מעוניין לעשות OC עד 3.4 GHZ תודה.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.