אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם שמתאים ל-AMD של חברת GIGABYTE דגם ga-7n400-l. מצאתי בחוברת שלו אפשרות לשינוי המכפלה בגאמפרים שבלוח אם. האם זה יביא לאוברקלוקינג ואם בכלל הוא יהיה אפקטיבי?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש את הלוח S3-965 של ג'גה בייט עם מעבד E6400. הלוח הגיע עם תוכנת OC 'ידידודית' שבה פשוט מעלים את האחוזים של ה-MHZ ולוחצים על 'go'. משהו מכיר? האם זה כמו לעשות OC רגיל דרך ה bios? שאלה נוספת: אנ'לא מוצא בביוס של הלוח אם (אחרי עדכן גרסא) איפוא נועלים מתחים לכ.מסך, לזכרונות וכיו"ב. משהו מכיר את הביוס של לוח האם הזה ויכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איך גורמים למכפלה להפסיק לישתנות מ-6 ל-9 כל הזמן מעבד 8400 לוח-אם ds3r תודה תענו בהקדם אני רוצה להתחיל עם האובר קלוק אה ואיך נועלים את הבאס של הכרטיס מסך ל-100
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 עם קירור סטוק אני לא רוצה לקנות מחשב חדש בשנתיים הקרובות אז חשבתי לעשות OC מספיק לי להגיע ל3.2. אני מעוניין בקירור AC PRO 7 או ה ULTRA 120 השאלה האם ה פרו 7 יספיק לי??
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות את המעבד המוזכר לעיל (יחד עם לוח אם Biostar TA790GX3) - ואולי לעשות OC קליל. אני לא יכול להשקיע יותר מדי בקירור לצערי, עד 150 ש"ח. איזה קירור מומלץ בתקציב הנ"ל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת....זה טוב ל OC? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאוורר 120 ממ למארז. קראתי קצת ושמתי עין על Arctic Cooling 12025 שהומלץ כאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 אבל בחנות אמרו שאין להם במלאי ושאלו אם אני רוצה את ה- Scythe http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9165 מודל L בסוף: 800 RPM 10.7 DB 40 CFM האם הוא יספיק לי - איך הוא לעומת הארקטיק קולינג? מפרט - פנטיום 4 3.0 גה"צ, כרטיס מסך 32MB (לא משחק משחקים) של Matrox וקירור מעבד של זלמן. עובד בעיקר על פוטושופ וקידוד וידאו לפעמים. תודה,
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני לאחר החלפת מאווררים- הרכבתי AC Freezer 7 Pro ובנוסף120 אחד מאחורה (גם של AC). הטמפ' כרגע עומדת על 45~ (כשיש רק תוכנות רקע רגילות כמו ווינאמפ ומסנג'ר, וכמה טאבים ב-FF). אני מניח שזה בסדר, אבל איך אפשר לוודא שהכל הורכב כמו שצריך? איזהשהו מבחן מאמץ (חוץ מלנסות לחשב עצרת של מיליון )? תודה!
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני ממש חייב לדעת זה חלק מהמוד שאני מתכנן לו. בבקשה תבררו לי אני לא מצאתי איפה רשום...
-
איפה אפשר להשיג חלקים לקירור מים בארץ? כמו רדיאטור ואת הדבר ששמים על המעבד
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד 2.6C, וזכרונות 2*512 ב 400MHZ. עשיתי OC ל 3000MHZ למעבד ( באס 230 ) והתדר של הזכרונות הפך ל380. מה שרציתי לדעת זה אם יש אפשרות לנעול את התדר של הזכרונות שישארו ב400? ועוד משהו, האוברקלוק של המעבד יכול להשפיע על הCPU LOAD? עכשיו אחרי שעשיתי מ2600 ל3000 (לא שזה כזה הבדל...) אז אני שם לב לקפיצות דרסטיות כאלה בשימוש של המשאבים של המעבד... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מארז SVIKING של TT... יש לי 2 מאווררים של 120..אחד מקדימה מכניס (עד כמה שידוע לי) ואחד מאחורה מוציא... יש לי שאלה לגביהם...הם נחשבים איכותיים? או שמומל. לי להחליפם במאווררי 12ס"מ אחרים...(אני מחפש משהו טוב אבל זול יחסית) הצעות יתקבלו בברכה
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני יודע שצריך ללחוץ משהו בשביל שזה יופיע, אבל על מה?. תודה מראש!.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
הורדתי עכשיו בפעם הראשונה את התוכנה, גירסא 1.8.1 בטא, הרצתי בדיקה מלאה בלשונית הראשונה (L1\L2\CPU\FPU\PSU), אחרי יותר מ10 דקות, סיים את כולם בהצלחה (passed). אחרי זה הפעלתי PRIME95 בבחירת Large FFTS, תוך פחות מדקה נכשל (הפך לצהוב). מה העניין פה? יש איזה תוכנה אחרת מומלצת לבדיקת יציבות? כי מיום ליום אני מתחיל לשנוא את ה PRIME.
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני עומד לקנות CM690 ויש לו מקום למאוורר קטן מאחורי הלוח אם. לא מצאתי שום חנות שמוכרת מאורר של 80x15. מצידי גם להזמין מהחנות שמוכרת, זה לא משנה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך BFG 8800GT OC2 ובזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מתחמם מהרגיל ואני מאמץ אותו אני לא רוצה שחס וחלילה יגיע למצב שישרף אז החלטתי לקנות לו קירור טוב שגם יתאים לOC בבקשה תמליצו לי על 1 טוב מחנות באיזור המרכז (ראשון חולון בת ים תל אביב) ועוד מאוורר טוב למארז שלי ANTEC SONATA III יש לו אחד שמוציא אוויר אני רוצה עוד אחד בפנים יש לו מקום לייד הHARD DISC תודה..
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש אותו מחשב חוץ מהספק .. הספק שלו 550W של Crossair ושלי TX650W שלי אמור להיות יותר טוב.. עכשיו הצלו אני מצליח להגיע ב OC ל 3.8 בעבודה תמידית 24/7 ובדיקות מאמץ אם התוכנות LinX ו Prime95 הצלי אני לא מצליח בכלל.!! לא יודע למה אני אפילו לא מצליח להגיע למצב שאני נכנס ל Windows בישביל בדיקות מאמץ עכשיו הבנתי שזה אולי בגלל ה מתח הכללי. לא רק של ה CPU המפרט שלי מעודכן כמו שרשום בפרופיל.. אם אתם מוכנים להמליץ לי על מתחים בישביל ה 3.8 תודה.!![br]פורסם בתאריך: 13.02.2009 בשעה 00:45:48 עריכה.תמונות מהביוס מקווה שזה יעזור http://www.siz.co.il/my.php?i=mjmyi02zzndm.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=5emkzw0tyj3m.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=ilwmunm4zjd5.jpg[br]פורסם…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס מסך 8800GT של BFG עם OC מהמפעל. שבשעת מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 83 מעלות(לפחות על פי GPUZ). יש הצעות? כמו כן המחשב מנוקה מאבק בצורה סדירה, כך שזו לא הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הטמפרטורה נמוחה... נמוחה מידי... 28 במנוחה ומקסימום 40 במאמץ קירור סטוק אך זה יכול ליהיות?!? יכול ליהיות שזה איזה משהו בהגדרות וגם מוריד ביצועים? אני יודע שזה טמפרטורה טובה אבל זה ממש מוזר...
-
- 11 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי amd athlon 1700+ שאני רוצה לעשות לו אוברקלוק (יש לי volcao 11+) אבל העלאת ה- fsb או המכפלה בביוס נעולה. (לוח דפוק) יש איזו תוכנה שאני יכול לבצע דרכה אוברקלוק? או כל הצעה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
באיזה טמפ' לעצור איתו? לכמה אתם חושבים שהוא יגיע ? הקירור סטוק אה ואגב, אני צריך תוכנת מאמץ בשבילו (אין אינטרנט בו)
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה צ'יפ של וינבונד הוא נחשב לטוב ואיזה נחשב לפחות טוב. כמובן מבחינת OC. לי יצא ככה ??? : CH6 CH5 BH5 BH6 למעלה- טוב, למטה- לא טוב. אשמח לתיקונים
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה RivaTuner נכסנתי אליה עשיתי על אפשרות performance 3D! עכשיו שאני מעלה את ה MHz לליבה ולזיכרון אני עושה החל הכל סבבה. אחרי זה שאני לוחץ אישור זה סוגר את החלון System tweaks זה מחזיר לי ל MHz הרגיל הנורמל ולא שומר את ה MHz שהעלתי. ככה גם במהירות של המאוורר אני בא לעלות את המהירות של המאוורר אני עושה החל אישור ואחרי שאני עושה אישור זה מחזיר לי אותו ל 40%.. אשמח מאוד אם תעזרו לי.. תודה והמשך יום טוב
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי לכולם עשיתי OC קטן לכ.מסך EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 עצימו בלי OC הוא העיבוד CORE 588 וזיכרונות MEMORY 920 ועשיתי לו OC לעיבוד 660 ולזיכרונות 1000 דרך התכונה RivaTuner וגם ATITool ורציתי לבדוק אם יש שיפורים בביצועים אז הכנסתי להדמו של Adrianne NVIDIA ומה אני רואה אין כלום בביצועים הכל אותו הדבר כמו הקודם מבלי OC ממש מוזר ??? אפילו העלתי לעיבוד 700 וזיכרונות 1060 ולא קורה בשיפורים ביצועים בדמו של NVIDIA אני לא מבין כלום איך זה קורה לי דרך אגב האם זה גם קורה לכם כזה דבר ?? תעזירו לי לפתור ת'הבעיה בתודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי הרבה בלאגן המחשב שלי חי ונושם... GEIL GOLDEN DRAGON DDR400 256X2, P4 2.4C, ASUS P4P800, CNPS 7000CU, RADEON 9000PRO ועוד כל מיני דברים נחמדים. הזיכרון עכשיו רץ על מתח של 2.675 ללא שינוי יחס, תיזמונים CAS 2/3-3-6. performance mode = Turbo , PAT = Auto זה לפי המלצה של XBITLABS, הם קיבלו ככה הכי הרבה ביצועים. המעבד ללא שינוי מתח... ההמרה עכשיו היא דיי חלשה ואני הולך להתקדם עוד הרבה אבל מה שרציתי להבין זה, למה הMEMORY BANDWIDTH הוא יחסית דיי נמוך, הוא אמור להיות יותר גבוהה ממה שאני הבנתי. המטרה בהמהרה הזאת היא למשוך את הזכרונות כמעט עד הסוף, אני אנסה עוד בהמשך אבל בינתיים הם עומדים על 480MHZ עם תיזמונים לא רעים ואני חושב שזה יפה לDDR400... אבל הקיבולת לא אמורה ל…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-