עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hwforcer,

Is that normal that Easytune5 make blue screen when you try make OC by %% or by the FSB change function? I've tried to make the OC useing the %% change function and once click GO it make blue screen and reboot. I've also tried the advanced tab and changed the FSB and clicked GO and was again bluescreen and reboot. All this useing GIGABYTE'S EasyTune5 program. Then after reboot (in both cases) I had this stupied window right after windows up the window with "close/report" and when i clicked Debug was no files or some thing only IDs/ltrs nothing special. What do you think? You can see my specs on my Sign down... Is that normal for EasyTune do such things?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  2. התקציב נע בין 150 - 300 שקלים לא יותר אפשר לימצוא משהו טוב בכסף הזה?

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by 114508534,

אני רוצה להוסיף מאורורים לכרטיס מסך ולצ'יפסט אז איך כדי לשים אותם שידחפו אוויר או שישאבו

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by Burkey,

שלום, יש לי מעבד Conroe E6300 (להבדיל מה - E6300 שיש היום בחנויות). הוא נוטה להתחמם מאוד, גם בלי OC. כרגע המאוורר שיש לי עליו הוא המקורי של אינטל. חשבתי להחליף אותו ב - AC Alpine 11, שאינו יקר במיוחד. שאלתי היא האם הוא טוב יותר מהמקורי של אינטל (ואם אפשר לדעת למה) ? באותו מחיר אני יכול לקנות גם את Arctic Cooling Alpine 7 PRO. איך הוא בהשוואה לשניים האחרים ? תודה !

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  5. Started by drbrain,

היי יש לי מפרט מעבד - אינטל 6320 מהירות 1.8 לוח אם - GA-965P-S3 rev. 3.3 קירור מעבד - ARCTIC COOLING V7 חדש לגמרי זיכרון - 2 GB OCZ אם חשובים המהירויות אני יכול להוסיף אם כרטיס המסך חשוב אני יכול להוסיף אותו זו פעם ראשונה שלי שאני עושה אוברקלוקינג כרגע טמפ מעבד 20 מעלות ללא אוברקלוקינג עד כמה אני יכול להגיע עם קירור הזה מה ההגדרות בביוס או שעדיף להתקין את התוכנה של לוח האם ומשם לעשות אוברקלוקינג

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by Runny,

לא יודע אם זה במסגרת החוקים או לא. אבל ,האם מישהו מכיר ספקים המוכרים את המוצרים עליהם אנו מרבים לדבר פה ? אני מחפש חנות המוכרת את ה AX-7 (לפנדה אין במלאי)

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by Oompa Loompa,

שלום, יש לי מארז Enermax Chakra עם מאוורר 250mm, והמאוורר בו הפסיק להסתובב החנות שבה קניתי את המחשב נסגרה בינתיים... אני מחשב בנרות חנות שמוכרת מאוורר 250mm באזור חיפה ולא מוצא כלום. דיברתי אפילו עם היבואן, שאמר שהוא לא מוכן לעבוד עם לקוחות פרטיים. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג מאוורר כזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by benor,

אוקיי אז יש לי במחשב זכרון של יונדאי שהוא לא מוצלח כ"כ לאוברקלוק Hynix DDR333 האם, האוברקלוק הקטן הזה שעשיתי יכול לגרום לנזק? האם כדאי לי להשאיר אותו? הוא יתן לי שיפור מסויים בביצועים? ודרך אגב כל עלייה מעל הערך הזה גרמה לכך שהמחשב לא יעלה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 644 צפיות
  9. אז ככה. יש לי במחשב שני סטיקים של KINGMAX-BGA שעובדים ב DUALDDR400 והתזמוני דיפולט שלהם הם 2.5-4-4-8 בכל מקרה, מכוון שבלי קירור יותר טוב אני לא מתכנן לעלות את הבאס, חשבתי בינתיים לנסות לראות כמה נמוך הם מגיעים בתזמונים. התחלתי ב2.5-3-3-7 המשכתי ל2-3-3-7 ומשם עד 2-3-3-5!!!! (ל222 הם לא מגיעים מן הסתם...). בכל מקרה, ההבדלי ביצועים במבחנים סינטטים (אידה וסנדרה) ממש זניחים: מסנדה: int4393 float4421 אידה READ 4074 WRITE 1176 הצלחתי לעלות ל: אידה READ 4127 WRITE 1300 סנדרה int4503 float4503 יציב אחרי יום של ממטסט ויום של פריים. זכרונות נחמדים. מקווה להגיע לבאס טוב עם העלאת תזמונים

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by idanpc,

איך עושים UNLOCKED לXP1600 אבל רק מי שיודע שיעזור לי והאים זה מסוכן

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by Acejin,

שלום לכולם, אני אשמח לקבל עזרה בהרכבה של המאווררים למארז =] שאלות: 1. המאווררים שצריכים להתחבר לחלק העליון של המארז צריכים להוציא או להכניס אוויר? 2. המאווררים שצריכים להתחבר לצידי המארז אמורים להכניס או להצויא אוויר? 3. כדי לגרום למאוורר להוציא/להכניס אוויר אני צריך רק להפוך אותו? ד"א, המאווררים של CM http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=eu&act=detail&tbcate=264&id=355 קיבלתי מאוורר (LED) אחד במתנה של NXZT, אני חושב שזה אחד המאווררים שמקבלים במארז Tempest, המאוורר מחובר בחלק העליון של המארז, השאלה שלי היא אם כדאי להשאיר אותו, או להחליף אותו במאוורר של CM? מאווררים: מארז: CM590

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. שלום, הלך לי הקירור אקטיבי של הCHAINTECH 7NJS ZENITH שלי ונשארתי עם הפסיבי המעפן שלו... אז אני רוצה אקטיבי חדש... מה לקנות? חשוב יל מאוד השקט ואני לא עושה OC רציני מדי.. אבל קירור שיאםפששר אוברקלוק בינוני.... תודה רבה רהב מראש, ניר. יש יל אפשרות להביא מחול אז אם יש דברים בחול שאין בארץ זה בסדר... ואל תתייחסו למחיר.. תודה רבה רבהמראש, ניר.

• 11 תגובות
    • 644 צפיות
  13. הקירור הזה מספיק או שצריך משהו יותר חזק? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by TM101,

באתר של אינטל כתוב שרמת המתח התקינה למעבד הזה היא 0.962V-1.362V וטמפרטורה מקסימלית של 73.3°C http://ark.intel.com/cpu.aspx?groupId=32242 אם אני יבצע אוברקלוק עד שרמת המתח תגיע למקסימום המותר שהוא 1.362V זה לא יקצר את חיי המעבד?

15. אני מחפש קרור ל פנטיום 4 3ג שלי סוקט 478 משהו זול ואיכותי!!! ומה בעצם זה אמור לספק לי במספרים?

• 12 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by IG,

אני רוצה לשנות את התיזמונים של הזיכרונות שלי (אם כדאי). המפרט מופיע בחתימה. העניין הוא שאני לא יודע מה זה התיזמונים. בביוס יש לי את ההגדרות האלה: advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 level/ 3 level/ 4 level Dram command rate- 2t command/ 1t command write recovery time- 2t/3t Dram tWTR- 1t/ 2t ואני לא יודע מה צריך לשנות. שאלה נוספת: מה התזמונים המומלצים למערכת שלי, ואיזה סיכונים יכולים להיו…

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by lipa,

ההשוואה בוצעה על מעבד אינטל 3.2 בסוקט 775 http://www.behardware.com/articles/568/page1.html

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by Drek Boy,

היי יש לי 6600GT ורציתי לעשות לו OC איזה תוכנה אני צריך בשביל זה ואפשר בבקשה קישור לתוכנה תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by TOMMYB1,

יש לי מחשב יחסית ישן (ויש אחד אחר תותח) ואני מעוניין לעשות לו מארז מלוחות פרקט (יש לי כבר את הלוחות) רציתי לשאול אם יש פה משהו שכבר עשה את זה ויגיד לי איך ותגידו מה אתם חושבים על הרעיון!! :smoke:

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by ronenvvv,

שלום לכולם, אני לא מבין גדול בנושא אבל יש לי שאלה.... יש לי מחשב 2.8 , לוח אפוקס ברמה גבוה, זיכרון 512(דואל 2*256) , ווינדוס אקס פי אז ככה החלטתי לנסות לעלות קצת את המהירות של המעבד, ויש לי שאלות בנושא... דבר ראשון נכנסתי לביום ושם העלתי מ 200 מגה הרץ ל 215 , מה ששינה את המהירות ל 3.01 במקום 2.8... האם זה באמת ישפיע על מהירות המחשב... ? האם זה מסוכן אם אין לי מערכת קירור נוספת חוץ ממה שהגיע עם המחשב.? מה טמפרטורה של הלוח ושל המעבד בטווח נורמלי!? לפי אידה 32 אני עומד על 32 -לוח 39 - מעבד , האם זה נורמלי!? תודה רבה ... רונן

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by aquarius,

אני לא הבנתי איך המאורר התחתון מזרים את האוויר פנימה? הרי הוא אנכי!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by O.G.D 2k5,

שיש לי כרטיס GForce Fx 5600 של ASUS ואמרו לי פעם שאפשר לפתוח אותו עם תוכנה ל5700 אז אני רוצה לשאול אם זה אפשרי ואם כן אז איך??? רוב תודות נערך: הא הפך ל-האם [בכותרת]

• 12 תגובות
    • 643 צפיות
  23. אני עומד לקנות ביג טייפון, שיעלה לי בערך 260 ש"ח. חשבתי אם כבר, להוסיף איזה 70 ש"ח או משהו דומה, ולקנות גוף קירור טוב יותר מהאתר: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=185 ברשימה שהבאתי, יש גוף קירור טוב יותר מהביג טייפון, עד 60$? מה שחשוב הוא השקט, מקום שני הביצועים.

• 13 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by kobibo,

אני מנסה לבצע את המודינג הראשון שלי והשאלה שלי : האם כדאי להסיר את החורים הקטנים שבמארז שאליהם בד"כ מחברים את המאווררים, ובמקומם לקדוח חור ואליו לשים גריל במקום ? . האם הדבר יעיל יותר לאיוורור המארז ? האם הדבר יגרום ליותר רעש ( המחשב בד"כ עובד כל הלילה וגם ככה הוא דיי רועש ) ? . אשמח לתגובות .

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by kobibo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 לגבי המאוורר הנ"ל האם ניתן להתקינו במארז גם שיוציא אוויר וגם שיכניס? לפי התמונה נראה לי שניתן לחבר אותו רק מצד אחד בלבד.

• 10 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים