עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sroolik,

קודם כל שלום, אני חדש פה בפורום, מקווה להנות ! היה לי מאוורר במארז ועכשיו קניתי עוד אחד, אבל אני לא מוצא עוד חיבור שאני יכול לחבר אליו מאוורר (שלושה פינים עם פלסטיק מאחורה) מישהו יכול לעזור לי ? איך בכל זאת אפשר לחבר ? תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 613 צפיות
  2. המפרט שלי הוא כזה: intel p4 2400 mhz לוח אם עם צ'יפסט 845... 2X256 DDR 266 Hrz GeForce 4 440 mx 64 mb יש לי קירור מקורי של המעבד (מאוורר אינטל+ צלעות קירור אורגינל) יש לי גם מאוורר אחד במארז וכמובן שבספק....... יש לי פסי קירור על הכרטיס מסך אני משאיר את המחשב פתוח תמיד, והרבה פעמים המזגן שלי בחדר מקרר גם אני רוצב לדעת אם אני יכול לבצע OC, אולי אפילו רק לכ. מסך, או למעבד, יש אפשרות לעשות את זה? מישהו יכול להדריך אותי עם זה ? תודה !

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by The- Proffesor,

היי חברה אני חדש בפורום !!! רציתי לקבל כמה עצות על איך להשאיר את המחשב קר ואיך לעשות אותו יפה יותר(מודינג)

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by shaynoy,

אוקיי אז המצב הוא כזה ,אני מתעצל לרשום מפרט מדוייק אז הכל בתמונה. השאלה לכאורה פשוטה: כרגע עוד לא הספקתי להחליף משחה בכרטיס ( 7800GTX מתוצרת ג'יגהבייט ) ואני מניח שאני אעשה את זה מחר... יש לי את הNV5 SILENCER של ה6800ULTRA ה"ישן" שלי... אני רוצה להתקין אותו על ה7800 ונראה לי שזה גם יתאים. מישהו ניסה להתקין סיילנסר של 6800 על 7800?? : אגב אני עם ספק די מעפן של TT שנותן 18A ב12V... יכול להיות שעם ספק אחר הכרטיס יגיע יותר רחוק? (למרות שגם התוצאה הזו נראית לי לא רעה ) הלוח, דרך אגב - DFI ULTRA-D 702-2 עריכה : בתמונה הCPU-Z מזייף, המתח למעבד הוא 1.616V - דרך תוכנות אחרות רואים מתח נכון. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  5. יש לי עכשיו 70 מעלות בכרטיס ואני צריך לסדר את זה דחוף אז אמרתי לעצמי אם אני קונה אחד אז למה לא לקנות אחד טוב מאוד... אז ככה כרגע יש לי 70 מעלות על הכרטיס מסך ואני גם רוצה להוריד את המעלות הצורה משמעותית וגם שאני יוכל לעשות OC .... תודה מראש לכל העוזרים נ.ב יש לי GF 6600 128 MB של GIGABYTE עם קירור שקיבלתי עם הכרטיס....

• 10 תגובות
    • 613 צפיות
  6. שלום לכולם , יש ברשותי מעבד mmx ישן , על המעבד מודבק היטסינק שברצוני לחבר לכרטיס מסך , ניסיתי להקפיא את המעבד ולהפשיר אותו מספר פעמים , ומשכתי בכוח , אבל ההיטסינק פשוט לא יורד ולא מראה שום סימנים של סדיקת הדבק הטרמי. אם יש לכם שיטה יותר מוצלחת לסדיקת המשחה או הוצאת ההיטסינק אז פרטו לי עליה בבקשה , (לא איכפת לי מהמעבד , אבל עדיף שישאר אחרי ההתעללות תקין ).

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by roeiw,

אם אני מריץ Prime 95 במשך 7-8 שעות רצוף על מעבד Athlon XP 2500+ יכול להיגרם נזק כלשהו למעבד? (יושב על 39 מעלות במנוחה ו 46 במאמץ)

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. פתחתי תמחשב היום לנקות אותו טיפה וראיתי שהמאוורר של המעבד ושל הספק כומ הם היחידים שעובדים המאוורר של המארז לא מחובר בכלל הכבלם שלו מנותקים. עד לפני כמה זמן זה לא הפריע כי הוא היה מתחת למזגן וכל הזמן היה קר עכשיו הוא בחדר אחר יותר חם והוא מתחמם מהר לחום די חם זה מזיק? קל לחבר תמאוורר הזה לבד? יש לו כמה חוטים שמחוברים לפלסטיק צהוב אני רק צריך למצוא לאן זה מתחבר לא...?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  9. טוב אז ככה......המחשב שלי הוא: AMD Barton 2500+ @@3200 Abit NF7 ver 2.0 Silenttower TT kingston 256x2 400Mhz 2.5 cas FX 5200 Asus אז ככה עשיתי אוברקלוקינג למעבד וזיכרונות ולכרטיס מסך ממזמן.....אבל לאחרונה החזרתי את המעבד לסטוק עד שהיגיע לי הסילנט טוואר..... עם הסילנט ב2500+ וב 1.6 בVCORE המעלות ללא מאמץ היו 47-45 אחרי אוברקלוקינג ל 3200+ והעלת המתח ל 1.725 ללא מאמץ 42-44....למה זה??

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  10. כמו שכתוב בכותרת....זה טוב ל OC? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי לוח dfi nforce4 ultra מעבד amd a64 3200+ ווינצ'סטר עכשיו ההתלבטות שלי היא ביין הקירור של זלמן ה 7700cu ל 7700alcu הפחד העיקרי שלי מה cu זה שהוא ממש כבד ואני שומע מוזיקה בחדר יש לי סאב 12 אינ'ץ ואני מפחד שמכל הרעידות האלה שרצות לי בחדר זה יגרום בעיה עם המשקל של היוניט קירור הזה השאלה היא אם שווה להביא את ה cu האם ההבדל משמעותי בקירור כי אם כן מקסימום אני ימצא לזה פיתרון ויביא את ה cu תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by Bose,

זה המפרט. intel pentium 2.4 northwood gigabyte 8ipe1000-g geil 256X2 w.d 80 giga sata ג'יפה 4 מארז ג'נרי עם מאוורר 80 מ"מ בצד של ההארדיסק טלמרטייק 360 ואלה התוצאות על מנוחה האם אני צריך לחשוש? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. היי נראה לי שהמאוורר של המעבד שלי (amd axp2000+) עומד להחזיר את נשמתו לאל הפלסטיק. הוא כבר ניזוק פעם: בטעות פגעתי באחת הכנפיים שלו ועשיתי סדק די רציני. סידרתי אותו- קצת דבק מהיר והנדשת אנוש טובה והוא חזר לפעול כמו חדש. אבל זה היה לפני כמה חודשים. לפני כמה ימים הוא התחיל להרעיש, אבל לא אותו רעש של כנף סדוקה כמו שהיה פעם. בדקתי את הכנף והכל בסדר איתה. ברוב הפעמים הרעש מפסיק לאחר כמה דקות עבודה. אני באמצע סדנת שיפוץ קלה למחשב בימים אלו, אז יכול להיות שקצת נקיון למאוורר יפתור את הבעיה. אבל אני כבר שואל למקרה ש...: האם אפשר לקנות מאוורר 60 מ"מ למעבד (עם כל היתרונות של מאוורר למעבד) ללא ה-heat sink? תודה.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  14. הציעו לקנות את הקירור של ZALMAN אם אתם לא יודעים מה זה .... https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_157_160&sort=3a&filter_id=60 אז...מה אתם אומרים כדי אותו....או שלקנות את הVOLCANO 12 או את הטוואר של TT או אתZALMAN כי בנתיים כל אחד אומר לי משהו אחר וזה מתחיל לשגע אותי......אז בבקשה תגידו מה הכי טוב...... ואני אקנה את זה(ויש לי 2500 BARTON)

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by ALTRIPYA,

אני לא כל כך מבין תפרום הזה אני כתבתי משהו על בעיה ואני לא רציתי לפגוע בשום חברה אבל הבעיה שלי מאוד רצינית יש לי AMD2100 ואני אמרתי שהוא מחמם לי תחדר ואני לא צחקתי כי ממש חם לי בחדר (למי שחושב שאני מנסה לצחוק ) אבל אני מאוד רציני אני לא יוכל לישון אם מחשב דלוק כי זה ממש מוגזם אני מחפש פיתרון לבעיה כי זה ממש מציק לי CPU על 73 מעלות SYSTEM על 63 מי שחושב שזה לא חם לא יודע מזה חם http://www.kaktos.co.il/htdocs/dcforum/User_files/3d79172d5ad541d0.gif

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  16. לחבר שלי יש לוח P4g8x Deluxe החדש של asus והוא צריך תוכנה שתראה לו בזמן ווינדוס את טמפרטורת המעבד והמחשב

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by a_nuke,

יש לי ATI radeon 9600PRO והוא מתחמם בטירוף בגלל שהמאוורר המקורי שיא הדפוק אני רוצה לשים קריסטל אורב אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לו אם מישהו יודע אם הוא מתאים תגיבו ואם הוא לא מתאים תמליצו על משהו שכן מתאים

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by 114508534,

אני רוצה להוסיף מאורורים לכרטיס מסך ולצ'יפסט אז איך כדי לשים אותם שידחפו אוויר או שישאבו

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  19. asus p4p800 with 2.6c@3140 שהתחלתי עם המחשב זה היה על מצה אוטומתי.. בערך על 1.58 ואז העליתי ל 1.600 ועכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות עוד (0.25) המחשב לא עולה המסך לא נידלק.. ואז שמכבים תמחשב ומדליקים אחרי כמה דקות הוא עולה וישר רושם שיש שגיאה וצריך לחזור להגדרות קודמות ... טמפ.. מנוחה 38 מאמץ 50.. תודהלעזורים..

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by NI4NI,

לפני שלושה ימים הזמנתי כמה חלקים באתר של EMP (משאבה ומיכל מים). מאז אף אחד לא יצר אתי קשר, לא התקשרו לקבל פרטי כרטיס אשראי ולא כלום. היום ניסיתי להתקשר למכירות שלהם, לפי המספר שכתוב באתר והגעתי למשיבון של איזו משפחה פרטית. מישהו יודע אם החברה הזאת עוד פעילה ? מישהו הזמין מהם משהו לאחרונה (וקיבל את ההזמנה שלו) ?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by shlomi2003,

תראו הבעיה היא שמתי שאני מדליק את המחשב וניכנס לביוס המעלות תמיד 10 מעלות פחות ממה שצריך ואחרי שאני מפעיל מחדש המעלות מסתדרות למשל שהדלקתי היום המעלות היו בביוס 20 ושהדלקתי מחדש הם חזרו להיות 31 כמו שצריך במה הבעיה ?? אם זו בכלל בעיה ??

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by Psyco_Dad,

אני יודע שעניין זה הוא עסק מסוכן למדי אבל אני רוצה לפתוח את המכפלה המזדרגגת של המעבד שלי. המפרט שלי הוא : AMD 2000XP (palomino)12.5 *133 לוח אם : GA-7VAX 512 333MHZ קירור מסיבי למעבד + 7 מאווררים למארז זה מה שרלבנטי לפי דעתי אני יודע שיש קומבינה על ידי קיצור שני רגליים במעבד.. השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה בדרך פשוטה לדוגמא שמעתי שמישהו כאן עשה את זה עם עפרון......... אז יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by Lethal_Acid,

יש לי אכשיו 535 MHZ יש אפשרות כזאת? ועוד משהו מוזר לפי "cpu-z" agp: revision: 3.0 data transfre rate: *2 aperture size: 64MB side band addressing: ENB ככה זה צריך להיות ???

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי שלושה חיישנים על לוח האם לפי MB5, אחד מראה 53C שזה המעבד, השני 31C שהוא system temp, מה זה בכלל sys temp? טמפרטורה של הצ'יפסט? והשלישי מראה 21C אין לי מושג מה זה בכלל....

25. Started by SEFi,

יש אפשרות לפתוח מכפלה ל P4 2.0 לוח ASUS P4S533

• 4 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.