עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב, אז לכבוד הרס המאוורר של הכרטיס מסך שלי- אני עושה קניות למחשב... טוב אז קודם - איך זה נהרס, יש לי עכשיו הרבה שיפוצים בבית ומסתבר שיום אחד מישהוא שכח לכסות את המחשב כדי שלא יכנס אבק... אז המחשב שלי התמלא באבק... במיוחד הכרטיס מסך- ואז אני מקבל התרעות על החום בכ.מסך ובלאגן ומגלה - המאוורר לא עובד- טוב הוא מלא באבק- אז נוציא את האבק... אבא שלי עזר לי ו5 כנפיים של המאוורר נשברו :-\ אז לכבוד זה- אני קונה היטסינק חדש לכ.מסך ובאותה הזדמנות פירקתי את כל המחשב(כי הוא היה מלא אבק) וניקיתי וגיליתי שהמשחה הטרמית על המעבד שלי כבר ניהייתה פירורים ובעעע... אז אני צריך גם משחה טרמית, ואם כבר באותה הזדמנות אולי אני אבנה איזה פאנבאס ויוסיף איזה 2 מאווררים... אז- השאלות: 1- איזה קירור…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by quriso,

מחפש קירור לכרטיס מסך HD3870 עד 200 שקלים, לא אגורה יותר, כי אין. חשבתי על DUORB. חשוב לי השקט והיעילות כמובן. תודה.

• 4 תגובות
    • 448 צפיות
  3. Started by DL,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני שלושה שבועות ונתקעתי עם ה OC שלו למרות שאני חושב שאפשר להמשיך איתו עוד. המפרט המלא שלי בפרופיל אבל בקיצור Intel Core 2 Duo e6300 gigabyte 965p ga-ds3 (Bios F10) 2x twinmos 1024mb 667mhz Antec Sonata 2 - 450w PSU Arctic Cooling Freezer 7 pro עכשיו, כרגע אני רץ על 420FSB מה שנותן לי 2940mhz על 1:1 עם הזיכרונות, והעלתי רק את המתח של הזיכרונות ב 0.1v בתזמונים 5-5-5-15 הטמפרטורה במנוחה של המעבד היא 35, במאמץ כמעט מגיע ל 55 ואני , הציפסט על 42 במנוחה ובמאמץ וכרגע המחשב יציב (6 שעות של prime95 בלי תקלות) עכשיו, ברגע שאני מנסה להעלות עוד את ה FSB המחשב לא עולה בכלל, ניסיתי להעלות את המתח של הזיכרונות ושל המעבד וזה לא שינה כלום. יש למישהו הצעות\הע…

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by moshe55501,

מאיפה אפשר להשיג את התוסף הזה הוא דומה לכספית ואין לי מושג איך קוראים לו אבל זה נראה משהו טוב זה משפר בהרבה את העברת החום

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  5. יש לי מעבד AMD 3800 X2 : השאלה האם הטמפרטורה של המעבד שלי היא תקינה כיצד ניתן לדעת בדקתי יש לי לפי Sandra Pro Home 2007 במעלות 47 לאחר הדלקת המחשב ?

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by alon7,

לאחר ככמעט 5 חודשים שהמעבד עם אוברקלוק (1.86@2.52) ו35 מעלות במאמץ, עכשיו הוא 58 מעלות במנוחה. מה יכולות להיות הבעיות ומה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by drumtroll85,

רציתי לדעת מה קורה אם אני משנה את התזמונים של הזכרונות והמחשב לא מצליח לעשות POST - אני יכול פשוט לכבות ולהדליק או שצריך לעשות CLR_CMOS. ואם צריך, איך אני עושה את זה בלוח שלי (GA-8SQ800). בקיצור: במקרה של שינוי תזמונים לא מוצלח, מה עליי לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו... תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by avishaiar17,

אז ככה אתם מוזמנים להיכנס למפרט שלי ולראות מה ברשותי... אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד, לכרטיס מסך פחות לחוץ עקב אוברקלוק שמגיע מהחברה , ראיתי מספר סרטונים בYOUTUBE לגבי אוברקלוק , למה אי אפשר ישר לקפוץ למהירות שהוכחה כיציבה ??? כי זה נראה לי סרט רע לשבת ולשנות במכפלות של 10.. עכשיו שמתי לב שבחלק המכפלה היא 8 ובחלק 9 לפי מה שראיתי בפורום אני מבין שעדיף 9... אני צודק? ולא הבנתי איזה הגדרות אמרתם שעדיף להשאיר שחוסכות בחשמל במקרה של אי שימוש במעבד.. הקירור שלי למעבד הוא ZALMAN 9700 סתם שתדעו חקרתי את הנושא וההבדלים בין ה- 9700 NT או הLED הרגיל הוא שברגיל (מה שלי יש) יש וסת עוצמה למאוורר שמשנה את ה- RPM וב- NT אין אבל יש מנגנון פנימי שמווסת בהתאם לטמ"פ מקווה שעזרתי לסקרנ…

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  9. התחדשתי בATI 290X TRI-X, שאני נכנס לGTAV הכרטיס מגיע לטפרטורה של 84 מעלות וגם הRPM והרעש של שלושת המאווררים בשמיים, נ.ב. במהלך ה3 שנים האחרונות הכרטיס הקודם שלי היה 650 TI אז ככה שאני לא בטוח מה הטמפרטורה הבטוחה בשביל ה290X שלי

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. אני יודע רק על הטרמלרייט : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=226 ועל האקסלרו אקסטרים שיצא לא מזמן והוא מיועד לסדרת 2900 (ד"א, איפה מוכרים אותו? ) יש עוד קירורים שמתאימים לכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  11. Started by Shadowman,

שאלתי כבר את השאלה אבל אף תגובה.... ואני עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים של הליבה של המעבד בביוס.. יש לי לוח של אסוס.... p4s333 עידכנתי את הביוס... אבל עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים.... למישהוא יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by OR007,

לצערי, המקס' שהגעתי עם המערכת שלי הוא 11*205, שזה לא רע אבל ממש לא טוב למערכת כמו שלי ! (ראה מפרט) לדעתי הגורם הוא הזכרון, אני לא מאמין שהלוח או המעבד הם הגורם, רציתי לשאול אם גם אתם חושבים ככה ? בכל אופן השאלה על איזה זכרון ללכת עכשיו ? חשבתי על - Mushkin DDR-RAM 512MB 3200 Black Memory שהם די בתקציב, מה אתם אומרים ?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם (הודעה ראשונה בפורום) אני הולך לקנות את המערכת הבאה.. יש רעיונות מה לשנות להחליף לפני שאני קונה הספק כרגע 420W ג'נרי שמגיע עם המארז.. מישהו ניסה לעשות OC ללוח אם הזה? ויכול ללמד אותי איך להתחיל להתעסק בזה? raidmax scorpio 868 - 390 (מארז) Athlon 64 3500+ (S-939) - 1620 (מעבד) MSI K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) - 920 (לוח אם) A-data Vireata 2*512 4000 - 1200 xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E - 1080 (כ.מסך) תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  14. ממש מדהים סידרתי את הכבלים כולה ומרחתי מחדש משחה והמעבד עומד על 30 מעלות 8) [attachment deleted by admin]

15. Started by Arik.G,

בגלל שלא היו לי את הפלסטיקים שצריכים לסגור את המקום שבו יושב הסי די רום , והכונני דיסקטים אז הכנתי מפרספקס סוגרים כאלה ואז חשבתי מה אם אני יוסיף גם מאוורר . והנה התוצאה ;D

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. מה אתה אומרים לנסות או להביא לאיזה מעבדה שיתקינו

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by AlonSe,

שאלה שלי היא כזאת נגיד ויש לי לוח של 800MHZ עכשיו אני יקנה זיכרון של 1066 לדוגמה עכשיו בלי OC הזיכורונות ירוידו את התדר שלהם ל800... כאשר אבצע להם OC אז יעלה התדר עכשיו כאשר התדר המקורי של הזיכונות הוא 1066 אז כביכול הOC לא יפגע בזכונות נכון ?כל עוד אני לא עובור את ה1066 תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  18. שלום לכוכלם! אחרי הרבה זמן סוף סוף סיימתי לעבוד על המערכת החדשה שלי בימים הקרובים אני יעלה תמונות אבל בנתיים אני צריך את ערתכם בOC זה המפרט: מעבד - AMD 1700+ 0310 LT3C לוח - ABIT NF7-S REV2.0 זיכרון - Corsair Twinx512x2 (1giga total) PC3200LL כ.מסך - HERCULES R9500pro ספק - ENERMAX EG651 הארדיסק - MAXTOR diamond9 80g +DVD וצורב קירור (מקורר מים) מעבד - DD MAZE4 לוח אם - DD Z-CHIP אין עדיין קירור לדרומי וה MOFSET רדיאטור - BLACK ICE EXTREME 2 משאבה - HYDOR L30 כ.מסך - STOCK היתחלתי בOC ונתקעתי ב220FSB יותר מזה המחשב לא עושה פוסט נסיתי לעלות מתח לוח ל1.7 וזה לא עזר וגם זיכרונות ל2.8 לא עזר מה החלק המגביל פה? וגם כאשר אני מנסה לעלות את המכפלה מעל 10 ב220FSB אי אפשר לעשות פוס…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by arnoNz,

http://www.thermalright.com/a_page/main_product_xp90.htm Thermalright XP-90 תומך A64 3000+ 939 ומה עדיף הגוף שהזכרתי למעלה או ה XP-120 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_xp120.htm לאוברקלוק וגם ההבדל כל כך משמעותי ???

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  20. אני לא מבין איך הזיכרון משפיע על האוברקלוק למעבד... אם אני עושה אוברקלוק למעבד אני אז מוריד מכפלה - אם הייתי 133Mhz X12 אז עכשיו אני 150X12 - אז אני מקבל 1500Mhz במקום 1600Mhz במקור - איך זה עוזר לי בביצוע אוברקלוק ? האם אני יכול לשנות תזמונים של הזיכרון ככה שהוא יעבוד יותר מהר? מה משפיע על מהירות הזיכרון הMhz או התזמונים? מה שלבסוף עשיתי זה במקום 133Mhz X 12 שיניתי ל 160Mhz X 10 - ככה אני מקבל 1600Mhz - זה המהירות המקורית... האם כדאי להוריד את הזיכרון ל 1333Mhz ולשנות תיזמונים?? אשמח למידע בנושא.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  21. Started by oren_vegas,

אגב הורדתי את התוכנה mbm 5 והוא מראה לי 48 50 מעלות של cpu חשוב לציין שהמחשב עבד רצוף כל הלילה בערך 14 שעות.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  22. סתכלו בEVEREST הוא מבלבל את המאווררים .. ב SPEEDFAN .. זה אושם נכון .. עוד משו מוזר, כשאני לא מפעכיל את ה EVEREST אז ה SPEEDFAN מזהה רק מאוורר אחד ותסתכלו הוא רושם AUX 127 מעלות .. WTF? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Bug2000,

ניסיתי MSI AB, RIVA TUER , ATI TOOL לא מצליח עם אף אחת מהתוכונות לעבור את ה 775 לליבה ו 1125 לזיכרון כמו בהגבלה של הדרייברים, כלומר התוכנות לא נותנות להגיע לOC יותר מזה . אם אני מגדי 800 ליבה אז זה יש קופץ ל 775 אחרי שאני לוחץ APPLY . RT ו AT לא מזהות את הדרייבר בכלל . מה עושים ?!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. 300 אום כי הלדים הם 3v והחיבור של הספק הוא 5v ומוכר ה"נחמד" "שיש לו זמן להקשיב ללקוח" נתן לי נגדים של 430\400 אום (לא זוכר ממש את המספר אבל זה היה או 430 או 400) והוא אומר שזה בסדר וזה לא הולך ככה למרות שאני לא מאמין לו כי הוא לחוץ כול הזמן ובקושי מקשיב....שאלתי אליכם היא אם זה באמת בסדר ולא יתן לי אפקט יותר חלש של אור? כי הנגד נותן יותר נגדיות ממה שצריך...... תודה לעונים

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.