עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by User_Name,

אני רוצה להתעלל בכרטיס הזה. ;D חשבתי להרכיב עליו מאוורר של מעבד (אם זה אפשרי) ולעשות לו OC רצחני. מה אתם אומרים? אולי יש לכם עצות טובות לתת לי?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by odedyac,

אז מה אתם אומרים? יש לוחות זולים שאפשר להשתמש בהם ל OC על המעבד החדש G3420 ?

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. שלום, אני מתכנן שדרוג מארז וקרור למעבד למטרות שיפור ביצועי הקרור במקסימום האפשרי בתקציב (500-550ש"ח), וחשבתי על פחות או יותר 2 אפשרויות: רכישה בKSP: (סביר להניח שבמקרה הזה ארכוש מאוורר רפרנס נוסף בשבילו) SCYTHE MUGEN 2 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7613 CM 590 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6964 או רכישה בIQPC: LANCOOL PC-K60B http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5971 AC FREEZER EXTREME http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4065 (החנות הנוספת הבודדה שאני יכול לרכוש ממנה היא אייבורי) איזו מהקומבינציות עדיפה? האם יש אופציות טובות יותר בתקציב?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by arnon,

שלום הקירור המקורי מרעיש , ודרוש קירור חדש לא מרעיש ולא לOC רוצא להתקין חדש , עדיפות לקירור שמוציא את האוויר החם החוצה מהמארז מה אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by guylederer0,

לא ידעתי אם זה מתאים לפה או לפורום מעבדים אבל בחרתי פה ... יש לי Q6600 ללא OC 2.4 ובדקתי בתוכנה CoreTamp ורציתי לשאול איזה טמפרטורה צריכים להיות הליבות ( או איך שלא קוראים לזה ) והאם הטמפרטורות האלו http://www.fastup.co.il/v.php?file=2769010.bmp נורמליות המעבד לא היה בעומס כל כך ... רק כמה תוכנות ואייסיקיו ... מישום מה הטמפרטורה של הליבה הראשונה תמיד יותר גדולה מהאחרות ואף אחת לא מתקרבת אליה וכולם לא ממש שוות זה גם נורמלי ? יש לי קירור של טרמוטייק Blue Orb 2 Silent ורציתי לדעת האם אני יוכל להמהיר תמעבד ל 3 או + ? יש למישהו רעיונות ? מפרט שלי Q6600 P43-DS3L CORSAIR 550W OCZ 4GB 800mhz HD4870

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  6. לפני שבוע בערך אני קניתי צג LCD 240X64. הצג עלה לי סכום לא קטן של 160ש"ח כולל משלוח. כידוע יש בעיה עם צגים כאלה. הם מתחממים כאשר נותנים להם -12V ולא -8V. אז בקשתי ממישהו שיעזור לי והוא בנה והלחים לי סכמה מיוחדת שנותנת את המתח הדרוש בעזרת מייצב והכל חובר יפה וטוב ועבד ולא התחמם בכלל. אני ברוב טיפשותי חברתי את חיבור הMULEX הפוך (היה ניתן לחבר אותו בשני אופנים כי חציו היה שבור למען הכנסת החוטים). בכלל שהכנסתי אותו הפוך הוא נשרף לי ובנוסף גם הצורב שלי נשרף. אני ממש ממש מעוצבן ועצוב בגלל זה. לא רק שהלך מלא זמן גם ההשקעה של ה160ש"ח הלכה לפח ובנוסף הצורב נשרף ואני צריך להקשיע מלא כסף באחד חדש. מה שהכי מעצבן זה שהכל קרה בגלל הכנסה אחת הפוכה. אוי אוי אוי אני ממש לא מאחל את החוייה…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. יש לי מארז FUL TWOER של CHIFTEC לוח של NFORCE 2 ASUS A7N8X זיכרון OCZ 333 MHRTZ 2700 - זה עדיין לא הזמנתי , מתלבט .. כמה OC אני יכול להגיע למעבד במצב כזה ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by HouseBoy,

צריך שיגידו לי אם זה טוב או לא, זה אחרי המאמץ שהיה.. זה בלי מאורר 80" שאני מרכיב מחר על הכרטיס. אפשר לכלות לו אובר קלוק או שהוא מתחמם או משהו?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  9. שבת שלום יש לי מחשב דיי חדש AMD 5200 ati 4850 4 GB ram עכשיו כשאני משחק ברד אלרט החדש לאחר זמן מה המחשב פשוט מכבה את עצמו כשאני נוגע בצ'יפסט במחשב ..הוא פשוט רותח הורדתי EVEREST והטמ"פ הם להלן: Temp CPU : 60 ולפעמים מגיע גם ל80 temp: gpu diode ( memio) 84 ולפעמים קצת יותר האם הבעיה היא בהתחממות יתר? שיחקתי CRYSIS ו FAR CRY2 ועוד משחקים והוא לא נכבה לי לפעמים שאני רואה סרטי HD הוא נכבה גם המעבד מקורר ע"י מאורר של ASUS יש מאורר 12 מקדימה וזהו תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by benor,

הנה מוד מעניין שמצאתי במגזין PCPLUS http://planet.nana.co.il/zviben/OR/88%2Ejpg

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  11. היי, מה קורה? אני מעוניין לקנות את ה-Vantec Hexus Panel, ראיתי תמונות של החיבורים שלו, אני חושב שהבנתי איך לחבר, אבל אני רוצה שתסבירו לי יותר טוב איך לחבר אותו, אז תעזרו לי בבקשה. ויש לי שאלה, עם איזה תוכנה אפשר לבדוק את הטמפרטורה של המעבד? {יש לי לוח של אינטל אז אי אפשר לבדוק בביוס}. תודה מראש, מתן.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by aero,

ערב טוב. יש לי לוח MA78LM-S2H של Gigabyte שתומך בתדר של 1066mhz של הזיכרון, ושתי סטיקים של 1066mhz של G.Skill של 2gb כל אחד. נוכחתי לדעת כשאני מפעיל את המחשב שהזיכרון פועל על 800mhz מסיבה כלשהי, וכשניסיתי לשנות את המכפלה של הזיכרון ל1066 הוא פשוט קפץ לביוס הגיבוי ולא עשה בוט. עכשיו יש לי קצת ניסיון עם OC, והשאלה היא האם אני צריך להמהיר בסימוכין את המעבד והזיכרון ביחד, כי לפי מה שהבנתי דרך הכי קלה היא פשוט להעלות את המכפלה של המעבד ובכך אני פועל מול גורם אחד ואין שום דבר שיגביל אותי חוץ מהמעבד. אגב המעבד הוא Phenom x3 720 Processor Black Edition עוד שאלה לגבי הטמפ' (עומדת על 38-47 סטוק-מאמץ ללא OC), הטכנאי של ksp הגאון התקין לי את הקירור של המעבד הפוך זאת אומרת שהוא לוקח …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לקנות את הגוף קירור הנ"ל לכרטיס שלי(של ספיר) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 באתר היצרן כתוב שמתאים אבל בעמוד באתר לא כתוב את הדגם שלי. מתאים? ועוד שאלה, כדאי לקנות בKSP?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by netanelmaman0,

שלום ותודה לעונה! אני מנסה לבצע אוברקלוק ראשון בחיי. משום מה אין בביוס את הפקודות ששם מבצעים את האובר. ניסיתי באמצעות תוכנה של גיגהבייט בשם EASYTUNE5 אבל שם איני יכול להעלות את הוולט. אשמח אם תענה על שתי הבעיות!

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  15. אז ככה פעם עשיתי אוברקלוק וזה אבל כבר שכחתי.. עכשיו אני בעיקרון יש לי מחשב שאני יודע שאפשר לעשות איתו אוברקלוק בקלות רק אולי עד גבול הקירור של המעבד... אבל השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות אוברקלוק פשוט בהעלאת cpu fsb או יותר נכון הblck עד שאני נתקע? יעני אין לי כוח עכשיו לשחק עם המתחים וכל זה ,זה כשיהיה לי זמן לאוברקלוק פשוט זה מה שעושים? אם זה עוזר מפרט בחתימה.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  16. מצאתי פרויקט מודינג מדהים באיזה אתר בחו"ל, הם לקחו מארז Chieftec Full Tower עשו לו צביעה, צבעו כל חלק כולל הספק כוח, שמו מסך LCD, בנו מערכת קירור מים {המיכל מדהים}, פתחו חלון ענק בדלת בעזרת הדרמל, טוב חבל שאני מספר לכם הכל, הנה הקישור: {מדהים, אני רוצה גם} פרויקט על 20 עמודים הנה כמה תמונות למי שאין זמן לראות את כל הפרויקט: ======= מישהו יודע היכן בארץ ניתן לקנות את ה-Dermel המקורי?

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  17. הוא על 56 מעלות כרגע, ממש חם עכשיו וכנראה שכך זה יהיה כל הקיץ. אני חושב שאני בבעיה. בחורף הוא לא עבר את ה50 במאמץ עד כמה הוא יכול לסבול? מה הטמפ' ה"אדומה" שלו?

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  18. במהירות 400 3200 זכרונות רגילים מבין שניהם אילו עדיפים ל oc

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  19. שלםו לוכולם, בשל לחץ כתבתי ת ההודעה הוז במהירות, מקווה שתבינו את כולה. תוך כדי כתיבת נושאים בפורומים השונים כאן ותוך כדי חיפוש אחר הגורם המכריע לאיטיות המחשב שלי מצאתי שהטמפרטורה של המעבד שלי גבוהה מהרגיל. משום מה, לפני זמן לא קצר הרחתי ריח של אש יוצא לי מהמחשב. היום, כול פעם שאני פותח את המחשב יש ריח של כאילו נשרף לי החדר. בהתחלה, חשבתי שזה בגלל שהמארז דפוק או לא יודע מה.. היום שאני מנסה לחשוב זה נשמע מפחיד. פתחתי את הEVEREST והוא הציג לי שהמעבד שלי על 59 מעלות (Amd Athlon 64) הנה הניתוח של אוורסט: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type …

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by oshrinuri,

איזה קירור עדיף יותר מבחינת: אפקטיביות הקירור ועוצמת רעש (במנוחה ובמאמץ). מפרט שיבוצע בו OC קטן עד בינוני. מטרתו - גיימינג. Cooler Master Hyper TX 3 Scythe Katana 3 Scythe Reeven ThermalTake Silent 1156 CLP0552 תודה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  21. גרועים? או לתת בערך 180 עם תזמונים מצויניים כי לפי הבדיקות שעשיתי בסנדרה לדוגמא אני מקבל על הזיכרון בבאס 160 עם תזמונים מצוינים כמו זיכרון 180 באס עם תזמונים גרועים אז מה עדיף למתוח תזיכרון עד קצה גבול היכולת עם תזמונים טובים? או לעומת זאת למתוח תזיכרון למספרים גבוהים יותר עם תזמונים גרועים?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  22. Started by nehmia,

ניסיתי להוריד את התזמונים של הזכרונות שלי אבל המחשב לא עמד בזה... זה אומר שאני לא יכול לעשות אוברקלוק למעבד? המפרט שלי pentium4 northwood mPGA-478 asus p4sgx-mx 512 ddr sdram אני לא יודע איך לבדוק לא כתוב לי ב SANDA

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  23. אני צריך גוף קירור במחיר של עד בערך 200 ש"ח, ואני רוצה לעשטת Overclock, היה לי SK7 עם TT smart fun 2. ואני רוצה בבקשה המלצה למשהו שיתן קירור דומה. והרעש פחות עקרוני. ומה דעתכם על ה- Thermaltake POLO 735? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 416 צפיות
  24. שלום לכולם וחג שמח. אני מחר ככל הנראה נוסע לקנות 2 מאוררים לצורך מודינג למארז TT SVIKING אני חושב שמדובר על חיבורי 2 פין(תקנו אותי אם אני טועה) והמאווררים המקוריים פשוט מרררעישיייים...בלשון המעטה.. חשבתי על חברת AC..ואני רוצה לקנות 2 מאוררים כמובן בהמלצתכם.. רצוי מחנות באזור המרכז.ראשון,רחובות..לא כלכך תל אביב אך אם אין ברירה אז כן. צריך שיהיו לדים בצבע כחול ו120 מ"מ.. נא המליצו בחופשיות..צריך מאורר טוב,מהיר,אמין ושקט!!.

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  25. שלום לכולם במסגרת שיפור נושא האורור במחשב שלי הלטתי לנקוט כמה פעולות. הראשונה הייתה להחליף את המאורר שבא סטוק עם המעבד (אינטל 805) למשהוא נורמאלי, (freezer 7) , השלב הבא היה אמור להיות הוספת מאורר למארז, מכיוון שלא היה אחד כזה כאשר קניתי את המחשב. אחרי שמצאתי מאורר כזה, שהוצאתי מספק ישן ניסתי לחבר אותו לחלק האחורי של המחשב על מנת שיוציא אוויר חם. להפתעתי גיליתי שחורי האיורור שקיימים במארז מונעים מן המאורר להוציא אוויר, כנראה שהם צפופים מידיי, ברגע שאני מחבר את המאורר יש רעש של אוויר שנחסם וכמעט אי אפשר להרגיש את האוויר יוצא, מעבר לכך, חלק מהאוויר אפילו חוזר חזרה למארז בעקבות כך שאין לו לאן להמשיך. (ולא, המאוורר לא הפוך, בדקתי את זה כמה פעמים!). האם יכול להיות שהמאורר לא …

• 6 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.