עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by roeiw,

אם אני מריץ Prime 95 במשך 7-8 שעות רצוף על מעבד Athlon XP 2500+ יכול להיגרם נזק כלשהו למעבד? (יושב על 39 מעלות במנוחה ו 46 במאמץ)

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Started by hellspawned,

אני מתכנן לבצע בזמן הקרוב OC למחשב שלי (מפרט בצד). קראתי לא מזמן על מישהו ששרף את לוח האם שלו (P5B אאל"ט) כי השאיר את המתחים על Auto וכתוצאה המתחים עלו אוטומטית עם התדר (משהו בסגנון, תקנו אותי אם אני טועה). בכל מקרה, אמרו לו לנעול מתחים על ערכים מספריים ששווים למתח הסטוק שהרכיבים עובדים בהם. בדקתי ב-BIOS, ויש אפשרות לקבוע ערך מספרי רק למעבד. לכל שאר הרכיבים (זיכרון, PCI-E, צ'יפסטים) אפשר לשים Normal או Over Voltage. מן הסתם, normal נותן את המתח סטוק. השאלה שלי היא אם הוא שקול ל-Auto או שזה כמו ערך מספרי קבוע? כלומר, אם אני אעלה את הבאס, המתחים לרכיבים יעלו או שיששארו קבועים? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by ranran,

שלום קניתי לא מזמן HTPC וקיבלתי איתו שני מאווררים שיחסית קצת רועשים ומציקים לי אני מחפש שני מאווררים של 80 (זה הגדלים שאני יכול אין לי מקום ל120 כי זה מארז קטן) הכי שקטים שיש ומצאתי את הKAMA FLEX האם הוא באמת הכי שקט? איך הוא ביחס למאוור שהוא חצי גומי כזה של AC? (יש לי אחד כזה והאמת שהוא טוב) וראיתי שהקמה פלקס מגיע ב3 מהירויות אני כמובן צריך כרגע את ה1500RPM אך בעתיד אם ארצה לשנות את המהירות אוכל לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by ilaysk,

הטמפרטורה נמוחה... נמוחה מידי... 28 במנוחה ומקסימום 40 במאמץ קירור סטוק אך זה יכול ליהיות?!? יכול ליהיות שזה איזה משהו בהגדרות וגם מוריד ביצועים? אני יודע שזה טמפרטורה טובה אבל זה ממש מוזר...

• 11 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by m_a_t,

יש לי amd athlon 1700+ שאני רוצה לעשות לו אוברקלוק (יש לי volcao 11+) אבל העלאת ה- fsb או המכפלה בביוס נעולה. (לוח דפוק) יש איזו תוכנה שאני יכול לבצע דרכה אוברקלוק? או כל הצעה אחרת?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by tgen,

שלום... נראה לי שהמחשב שלי יותר מידי חם והייתי רוצה מאוורר טוב שיעשה את העבודה... (לא למטרת אוברקלוקינג!) הייתי מעדיף מאוורר שמקרר טוב, שקט, זול ולא אחד שמתחבר מאחורי הלוח אם כי לא בא לי להתחיל לפרק את המחשב... יש מאוורר כזה שאתם ממליצים עליו?

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  7. יש לי פרסקוט 3 GHZ והמחשב על 65 מעלות בזמן מנוחה.. אז חסכתי לי 400 שקל ויום חמישי אני הולך לקנות ב ZigZag מע' קרור מים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=859 אממ.. למישהו יש אולי איזה מדריך איך להרכיב את המע' הזאת ? ד"א, הביצועים שלה יהיו טובים יותר או לא טובים יותר משל קירור אוויר ?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by 101Hurricane,

מחפש פתרונות קירור אלטרנטיביים לכרטיס מסך GTX 1060 mini של EVGA. יש 2 גרסאות ש-EVGA הוציאו ל-1060, אחת עם קירור יחסית נורמלי, והשניה עם קירור מזעזע שקצת דומה לקירור הרגיל שמקבלים על המעבדים של אינטל. הכרטיס מגיע לטמפ' מעל 80 בקלות במאמץ, גם שהמאוורר מסתובב על 90+ אחוז, ועכשיו עוד חורף. אני לא רוצה להגיע לקיץ שהכרטיס במצב כזה, כי זה עלול להיות בעייתי. רציתי לשאול אם מישהו מכיר אלטרנטיבה לקירור המעאפן שמגיע עם הכרטיס, אולי צלעות קירור אחרות, או אפילו קירור מים שיכול להתלבש על ה-1060? אני סקפטי אם משחה טרמית זה מה שבעייתי פה, כי ב-Idle הוא מתקרר מאד מהר לאיזור ה-30 מעלות ומתחת, ואני מעדיף כבר להחליף קירור אם אני מפרק אותו בשביל משחה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. Started by zag_zag,

יש לי בבית שני מחשבים שמריצים בערך אותה חומרה - מעבד פנטיום 2 (אחד במהירות 350 והשני 333), לוח אם BX מבוסס אינטל, זיכרון 128 או 256 (SDRAM) וכרטיסי מסך - TNT 1, TNT 2 (המחשב עם ה-350 מריץ את החומרה ה"חזקה" יותר). כמו כן, יש לי כמה מאווררי ספק (80 מ"מ) ומאווררי מדפסת (נראה לי ש-120 מ"מ). מהן האפשרויות שעומדות בפני ?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  10. כרגע המעבד שלי על191X11 עם כל המתחים המקוריים, והכול יציב. אבל כאשר אני מעלה את הבאס ל200, גם אחרי שאני מעלה את המתח של המעבד 1.75 ואת הזיכרון ל2.7, המחשב קורס אחרי 15 דקות בprime95, ואחרי 5-10 דקות ב 3dmark03. וגם שאני מעלה את התיזמונים המעבד לא יציב. אין בעיה של חום, הטמפרטורה של המעבד40 מעלות, ובמאמץ 50-52. המפרט של המחשב שלי: AMD ATHLON XP 2500 +Volcno 6 ABIT NF7-SL ver 2.0 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series 2/3/3/7 ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD(250@270\512@564)64MB Compucase Super Midi Tower CI 6919(hec300W)3fen שני הרדיסקים, ושני קוננים אופטים. זה משגע אותי שה 9Mhz האלו תוקעים לי את ה OC. מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by gofmarat,

איזה לוח יהיה יותר טוב לאוברקלוק P5Q או GA-EP45-DS3R, ואיזה לוח יותר טוב באופן כללי תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  12. שלום יש לי מעבד 4 ליבות של אינטל Q6600 וכיוון שלא תיכננתי להמהיר אותו קניתי אותו עם לוח זול של אינטל זה הלוח buffalo creek g33 מהסידרה האחרונה של ערכות השבבים של אינטלועכשיו הייתי רוצה להמהיר אותו יש פה למישהו מושג אם יש בלוחות האלו אפשרויות אוברקלוק כי אני לא מצאתי שם אפשרות להעלות את תדר הבאס והייתי שמח לקבל גם תשובה לגבי הלוח הזה של אינטל pearl creek g31 כי הוא מאד זול ורציתי לקנות אותו בשביל מעבד E4500 ולעשות למעבד המהרה רק שאני לא יודע אם בכל הלוחות האלו של אינטל יש אפשרויות המהרה בכלל ??? efi

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by integral,

מי יגיע ראשון? FUGGER? כרגע התוצאה הטובה ביותר עומדת על 21 שניות. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=4&pp=25 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  14. שלום. שאלה פשוטה בבקשה. יש לי את המפרט הבא : Itel 2.8c Asus p4p800 2X512 400DDR Radeon 9600 Pro. שני מאוורים פשוטים בתוך המחשב. בבדיקה ב AIDA 32 המחשב הראה טמפ' קבועה של 44 מעלות על הלוח אם וכ 36 - 45 מעלות על המעבד. שאלתי היא, מהי טמפרטורה נורמלית למחשב כזה ? והאם אני צריך קירור מוסף למחשב. תודה מראש. תומר.

• 11 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by Fir3^StorM,

שלום, כשאני נכנס לביוס המקסימום מתח שיש לי לזכרונות זה 2.95 או 2.85 לא זוכר בדיוק. יש איזושהי דרך לאפשר לתת יותר מתח לזכרונות אפילו משהו כמו 3.5 ע"י פעולה מסוימת? או שזה המקסימום שהלוח יכול לתת? תודה. נ.ב. לוח בחתימה

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 90mm ENERMAX UC-9FAB 92x25 Ball Bearing fan clear fan

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by kinglol,

יש לי 6800GS של Palit יש לו ליבה של NV42 ככה שאי אפשר לפתוח לו צינורות.... בכל מקרה שאני עושה בקולביטס למצוא אוברקלוק אופטימלי הכל טוב ויפה אבל שאני מריץ 3dmark05 אני מקבל תוצאה נמוכה יותר מלפני ההמהרה... מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by Cyron,

שלום המעבד כנראה, E7400, לא החלטתי סופית עדיין (אולי 8400 ) צריך המלצה ללוח טוב בסביבות 500-600 תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. היי לכולם, אני קונה מחשב חדש, כשהדגש הוא על שקט, עם מעבד core2due. אני מתלבט בין שני גופי קירור למעבד: 1. Scythe MINE Rev.B 2.Scythe NINJA PLUS Rev.B איזה מהשניים כדאי? גם מבחינת שקט וגם מבחינת יכולות קירור?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by Sting,

ואם כבר אז גם של ה HD4870, אני מדבר על ממוצע לא על דברים קיצוניים. תודה נ.ב המפרט המלא שלי בצד <===========

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי מחשב במכרז, והוא כל הזמן מתחמם. פתחתי את המארז ויש לי מאוור לדים מקדימה שמכניס אוויר (אבל עליו יש פלסטיק) יש לי מאוורר על המעבד (P2.8 800MHZ) עם מדבקה של אינטל ומאוור של הספק. המחשב שלי כל הזמן מצפצף (מצורפת תמונה). מה אני יכול לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by Armageddon1,

אם יש לי מאוורר למארז ויש לו חיבור ללוח אם 3 פינים כזה אז אפשר לוותר על החיבור חשמל...? ועוד משהו אני רוצה לרכוש בימים הקרובים כמה מאוררים 80 מ"מ תביאו לי המלצה לכאלה שיספקו אוורור טוב ושלא יהיה מאוד מאוד יקר..... פשוט תכתבו דגמים שאתם מכירים אני ירשום לי אותם ויראה בחנות/יות... לא צריך לדים...

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  23. זה רק לי או ככה זה לכולם אני עם הקירור המקורי שלו והוא ממש מחמם לי את מערכת שאני משחק אז השאלה שלי איך הקירור זה צריך להיות ככה בכלל? זה עם המיה 2

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  24. שלום יש לי אינטל סלרון 1.7 צילמתי השבוע את הגוף קירור ואת המאוורר שיושב עליו שבא עם המחשב (לא קניתי אותו בנפרד).... עכשיו השאלות שיש לי הם: 1. האם הגוף קירור טוב? או מעפן? 2. כפי שתראו בתמונות המאוורר שיושב עליו קטן מאוד אז האם לא כדאי לי לשים עליו מאוורר 120 מ"מ ? (אין לי בעיות של חום במעבד פשוט יש לי מאווררים ספרים - וגם אני לא רוצה לקנות מאוורר למעבד ב 180 שקל כי בכל מקרה עוד חודשיים אני קונה מחשב חדש.. ). 3. כפי שתראו בתמונות הגוף קירור והמאוורר מוחזק ע"י בית כזה שחור מפלסטיק שמחזיק הכל, עכשיו אם אני רוצה לשים על הגוף קירור מאוורר 120 מ"מ אז איך אני אתפוס את שניהם ביחד צמודים למעבד? זה לא יכנס בתוך התופסן שקיים עכשיו (תמונות מצורפות). תודה מראש... נ.ב אני רק…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by Danix60,

שמעו יש לי לוח מסריח שאני לא מוצא בביוס את ההגדרות של הOC ASUS P5PE-VM ומעבד Pentium D 3.4GHZ אמרתי יאללה מצדי שישרף עם איזה תוכנה עושים ? כאילו עם מה אפשר

• 8 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים