עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ranran,

שלום קניתי לא מזמן HTPC וקיבלתי איתו שני מאווררים שיחסית קצת רועשים ומציקים לי אני מחפש שני מאווררים של 80 (זה הגדלים שאני יכול אין לי מקום ל120 כי זה מארז קטן) הכי שקטים שיש ומצאתי את הKAMA FLEX האם הוא באמת הכי שקט? איך הוא ביחס למאוור שהוא חצי גומי כזה של AC? (יש לי אחד כזה והאמת שהוא טוב) וראיתי שהקמה פלקס מגיע ב3 מהירויות אני כמובן צריך כרגע את ה1500RPM אך בעתיד אם ארצה לשנות את המהירות אוכל לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. שלום סתם בשביל הניסיון ועוד טיפה ביצועים מתחשק לי לעשות OC ל-A64 3000 שלי..ל-2000Mhz אולי.. עכשיו ניסיתי לעקוב אחרי המדריך ולא מצאתי את העניין של המחלק 1:1, CPU Thermal Trottling, טמפ' כיבוי ונעילת תדר ה-PCIE פרטים על הביוס אם זה יעזור: http://img74.imageshack.us/img74/9258/untitled4343ps5.jpg ואגב המעבד שלי עכשיו בבדיקה ב-S&M הוא על 55 מעלות והמאוורר שלו רק על 3800RPM כלומר זה לא נמוך אבל הוא כבר הגיע לי פעם ל-5500RPM אז אם הטמפ' עולה למה הוא לא מגיע ל-RPM גבוה יותר כדי להוריד ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. רשום שם שעדיף לא לעבור את ה45 במאמץ...... ??? ??? ??? ??? ??? יש לי מאוורר סטוק נורמלי על המעבד, מארז סביר עם שני מאווררים שנושקים לאוויר הפתוח, לוח קריר שיושב לו על 35 וכרטיס מסך GF4MX אומלל שלא פולט שום חום רציני. המעבד הוא פנטיום4 1.8 (423). הטמפרטורות מגיעות במאמץ ל54 והכל בסדר, אין לי מושג איך הגעתם ל45. אפילו כשאני מפעיל את המזגן שיש לי בחדר(הוא לא נושב על המחשב, אלא לכיוון ההפוך) אז במאמץ זה בכל אופן יעבור את ה45. חוץ מזה באינטל רשום 66 מעלות. בכל אופן נראית לי תמוהה מאד ההמלצה שלכם לא לעבור איתו את ה45 במאמץ. 45 היא טמפרטורה סבירה בשבילו בזמן גלישה באינטרנט אני חושב... אפשר לקבל הסבר?

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  4. אז ככה, הקירור של הצ'יפסט שלי משמיע יותר רעש מכל המאווררי ענק שיש לי במארז, כבר הורדתי לו את הגריל שהיה עליו, זה עזר קצת אבל לא מספיק. מה לעשות ? אפשר להחליף אותו לקרור פאסיבי ?? אפילו שג'יגה בייט בחרו לשים שם מאוורר ? Gigabyte 8IPE1000 PRO3 (With P4 EX Edition Gallatin 3.2Ghz) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  5. שלום. לפני כחמישה חודשים קבלתי מחשב ובו מותקן מאוורר שיושב על המעבד בצבע כחול. בתקופה ההיא עוד מכרו את הAGO' וAGU' למיניהם שעדיין היו חמימים למדי ואני מניח שזו הסיבה ששמו מאוורר כזה מעצבן. בקיצור הוא מרעיש באופן די מטריד. אפשר לתאר את הרעש כ"חצי שריקה". האם אתם זכיתם לכזה מאוורר? ואיך פתרתם את הבעיה (אם בכלל)? אני לא חושב שאני מתכוון להחליף את המאוורר או את הסינק כי זה סתם יקר. נראה לי שאני אלך למעבדה, שם יש לי אחריות, ואומר להם בתור "משתמש תמים" שהמאוורר מרעיש לי מדי ולפעמים אף משמיע קולות מוזרים. או איזה לוקש כזה ככה שהם ישימו לי סביר.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by eitanob,

לפי התחזיות, אנו עומדים לקבל מעבדים חדשים של INTEL במהירות שעון של 1333MHZ. כיצד ניתן להמהיר אותם אם לוחות האם הנוכחיים לא תומכים בבאס גבוה יותר? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by t-macc,

הטמפרטורה מגיע ל 50 מעלות במנוחה,והhd יושב בקדימה של המחשב ויש ממולו מאורר של 120,ועל הדיסק קשיח יש את זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14535&catid=1126 ממה נוצרת הטמפרטורה הזאת? ועם אפשר עוד שאלה אחת על הטמפרטורה של הספק הוא גם מגיע ל 55 מעלות יש לו מאורר אחד שמוציא

• 14 תגובות
    • 676 צפיות
  8. זה המפרט שלי axp2400 epox 8rda+ ati radeon 9100 GEIL 3200 256DDR TT volcano 9+ איך אני פותר את הבעיה?? הבעיה היא בעצם שברגע שאני שם את הזכרונות במהירות האמיתית שלהם הווינדווס לא עולה..?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by bartes,

שלום רב! הורדתי את תוכנת ה CLOCKGEN בהמלצה של מישהו וראיתי שאין ברשימת הPLL את ה- PLL שלי. אז אני לא יכול לשהשתמש בה. אז אם מישהו יודע מה לעשות זה יעזור מאוד לוח אם: ECS P4VMM2 7.3 תודה מראש בר!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  10. Started by Fir3^StorM,

שלום, כשאני נכנס לביוס המקסימום מתח שיש לי לזכרונות זה 2.95 או 2.85 לא זוכר בדיוק. יש איזושהי דרך לאפשר לתת יותר מתח לזכרונות אפילו משהו כמו 3.5 ע"י פעולה מסוימת? או שזה המקסימום שהלוח יכול לתת? תודה. נ.ב. לוח בחתימה

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by omrishriki,

שלום לפני זמן מה התחדשתי במחשב יש לי מעבד i5 עם קירור רגיל ב 120 שקל ומארז cooler master sniperעם אוורור טוב 3 מאווררים וכטיס מסך NVIDIA 560 gtx שאני משחק לדוגמא בניד פור ספיד ה GPU מגיע ל50 מעלות אחרי חצי שעה של משחק זה נורמלי ?ועד כמה מעלות מותר לכרטיס מסך להגיע תודה לעוזרים ועוד שאלה קטנה קירור רגיל למעבד מאוורר משו cold bit זה מספיק למעבד המעבד יושב בזמן מנוחה על 35 מעולות סלזיוס בעבודה מגיעה ראיתי גג ל 47 אני לא עושה אובר קלוק משחק שעה שעתיים ביום ובעיקר המחשב פתוח להורדות ושטויות מוזיקה כאלה תודה לעוזרים עד כמה מותר להגיע במעבד במעלות ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  12. Started by bazooka joe,

אני משתמש בפלטייר 40mmX40mmX3.3mm בהספק של W105+- ניסתי לאלתר לו את הגוף קירור הבא אבל זה ממש לא עוזר :\ הפרוייקט לא קשור למחשבים או מודיג אבל אני משער שכאן יש אנשים שמבינים בהיטסינקים ושאר ירקות שיוכלו להמליץ לי על גוף קירור טוב. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by roeiw,

אני רוצה לעשות אובקלוק למעבד שלי (Athlon XP 2400+) אפשר להעלות לו רק את המהירות של הבאס ואת המתח לכמה כדאי להעלות כל אחת מהאפשרויות? (הזיכרון פועל במהירות 266Mhz)

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by TAsraf,

יש לי כרטיס מסך X1900GT של Sapphire עכשיו במנוחה הכרטיס על 67 מעלות (לפני שבוע זה היה רק 58) ואני משחק במשחקים (שיחקתי במשחק מ2000) זה עולה ל75+ לא מזמן שמתי את המאוורר כל הזמן ב100% ניצול עכשיו ביטלתי את זה לפני יומיים אני לא יודע אם זה השפיעה... מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by fitch,

אני קונה מחשב AMD 2500+...ואני מתלבט בין שני הקירורים הללו: Zalman's CNPS6000-Cu או ?Thermaltake Volcano 11+ אני מכיר את הVANTEC הטוב, אבל אין אותו בחנות שממנה אני קונה :-\

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  16. שלום, האם מישהו ראה בארץ את הביגטייפון עם המאורר השקוף? ניתן לראות http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm שיש מאורר A2018 שאמור להגיע איתו (אופציונלי) במקום המקורי.. תודה.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  17. שלום לכולם, רכשתי היום גוף קירור של זלמן CNPS7000b-AlCu והרכבתי אותו במחשב שבמפרט, כמובן שהשתמשתי בגריז שבא עם הערכה הפעלתי את המחשב ובדקתי טמפרטורות ואין הבדל בכלל בטמפ' בין הקירור סטוק של אינטל לעומת הזלמן! האם זה יתכן הזלמן אמור להיות טוב בהרבה לפי מה שאני יודע. אני רוצה לעשות OC של 3000 לפחות ל 3200 השאלה האם הקירור הזה יספיק, לא חיברתי למאוורר את ה FAN MATE שמאפשר קביעת סל"ד ידנית אלא חיברתי את המאוורר ישר ללוח וקבעתי שהוא יהיה תמיד על סל"ד מקסימלי ~ 2600 סל"ד +- 10%. יש למישהו רעיון מדוע הקירור לא "מספק את סחורה"? להזכירכם יש לי פרסקוט 3.0 REV E0 תושבת 478.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. Started by ThePinkPanther,

נניח שיש לי מעבד עם מכפלה לא נעולה(athlon xp 1800+ עם T-BERD B לדוגמא) איך משנים לו תמכפלה? זה משהו בביוס?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. היום החלפתי את גוף הקירור והמעלות היו ונשארו 43-40.5 מעלות. גם אחרי שאני משחק במשחקים המעלות נשארות אותו הדבר, יש לכם רעיון למה? אולי המשחה הטרמית עוד לא התייבשה ורק עוד כמה ימים אני אראה תוצאות? ??? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by Wolwali,

שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למארז. המארז ג'נרי; הכי זול ש-KSP מכרו לפני שנה וחצי. המחשב שלי לא היה יותר מדי בעומס עד היום, וכשכן היה אז השתמשתי במאוורר רגיל מבחוץ אבל נמאס לי מזה ואני רוצה מאוורר מארז נורמלי. הנקודה היא שיש לי בלוח האם חיבור, ואם הבנתי נכון אז הוא מאפשר לשלוט על המהירות לפי הטמפרטורה וכך למנוע רעש לא חיוני (כמו במאוורר של המעבד). (אחי הביא למחשב הישן מאוורר ישן עם חיבור חשמל בלבד והוא עשה רעש כאילו הוא הולך להמריא. כשנגמר הקיץ פשוט ניתקנו את חיבור החשמל שלו.) האם החיבור הזה הוא סטנדרטי? האם היום כל מאוורר תומך בפונקציה הזו (בהנחה שהיא בכלל אכן קיימת)? אם לא, מה הבדלי המחירים בין כאלה שכן וכאלה שלא? ויש המלצות ספציפיות? * התמונה המצורפת לקוחה מה-U…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by demonshlomo,

האם זה יכול לפגוע בזיכרון שעשיתי לו אוברקלוק מ333 ל400?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  22. יש לי מעבד p-3 733 ולוח אם MSI של VIA אפשר?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by x-dream1,

איזה קירור עדיף לAMD ATHLON 2000 האופציות הן כל הסדרה של ה-VOLCANO 6, 6+ , 7 ,7+ , 9 התקציב הוא עד 120 ש"ח שזה המחיר של היקר מביניהם ואם יש לכם משהו אחר להציע בכיף

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  24. יש על הלוח אם חיבור למאווררים בתצורה של 3 פינים....יש גם 4 פינים לקירור ש המעבד.... עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לחבר מאוורר רגיל (80 מ"מ או 92) ללוח אם וכך אני יוכל לשלוט עליו באמצעות SPEED FAN??

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by pavel19,

חברה אתם יודעים אוליכמה מאווררים אפשר לחבר ללוי אם וכמה לספק כוח, כך שהמחשב לא יקרוס או משהו כזה? (אם מחשב יכול לקרוס בכלל מכמות מסוימת של מאוורים) תודה

• 8 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים