עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by exupgh12,

ברשותי Athlon XP 2500 OC 3200 וברצוני לשדרג את גוף הקירור שבא אם המעבד. על היטסינק הייתם ממליצים ומה דעתכם על 4 ההיטסינקים הבאים: AeroCool Extreme Thermalright SLK-600 Thermalright SK-7 Thermaltake VOLCANO 11

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. אני עומד לקנות ביג טייפון, שיעלה לי בערך 260 ש"ח. חשבתי אם כבר, להוסיף איזה 70 ש"ח או משהו דומה, ולקנות גוף קירור טוב יותר מהאתר: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=185 ברשימה שהבאתי, יש גוף קירור טוב יותר מהביג טייפון, עד 60$? מה שחשוב הוא השקט, מקום שני הביצועים.

• 13 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by kobibo,

אני מנסה לבצע את המודינג הראשון שלי והשאלה שלי : האם כדאי להסיר את החורים הקטנים שבמארז שאליהם בד"כ מחברים את המאווררים, ובמקומם לקדוח חור ואליו לשים גריל במקום ? . האם הדבר יעיל יותר לאיוורור המארז ? האם הדבר יגרום ליותר רעש ( המחשב בד"כ עובד כל הלילה וגם ככה הוא דיי רועש ) ? . אשמח לתגובות .

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. פירקתי את המארז ולא מצאתי מקומות להוסיף מאוררים בשביל לווסת את החום אני רוצה להוסיף 2 מאווררים, בנתיים יש רק אחד בגב המארז שמוציא את האוויר של המאוורר של הAC פריזר אם אפשר המלצה אז תרשמו גם איזה מאווררים לקנות (עדיף מKSP) תקציב עד 150~ שח תודה

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by winil,

עשיתי אוברקלוקינג למעבד שבכותרת ל3.20 ומה שמוזר זה שהטמפרטורה נשארה כפי שהיתה לפני זה 40-41 מעלות והבנתי שהטמפרטורה צריכה לעלות בצורה ניכרת זה בסדר או שהאוברקלוקינג לא הצליח?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by kfirlion,

שלום, יש לי כרטיס מסך, וברצוני להוציף לו קצת מתכת למה שיש לו (גוף קירור) באיזה דבק אני יכול להשתמש כדי להרכיב וגם איפה אני מוצא מתכת מוכנה?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. שלום אני מחפש המלצות לפתרונות קירור ברי השגה למחשב שלי: יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 (541) ליבת Prescott, מארז סטנדרטי עם מאוורר בחזית ו"כוס" שאמורה להוביל את האוויר החם מהמאוורר של המעבד מחוץ למארז. מאוורר סטנדרטי שהגיע עם המעבד. כרגע המעבד עובד על 63 מעלות, בחדר ממוזג חלקית (הדלת פתוחה), כשהמאוורר על 2700 סל"ד. סביר להניח שנקיון של המארז ישפר את המצב, אבל לא מאוד משמעותית לאור הנסיון שלי (אולי יוריד ל-55 בחדר לא ממוזג). אני רוצה להגיע למצב בו אוכל להשאיר את המחשב דלוק בחדר לא-ממוזג (מישור החוף) בלי לדאוג למעבד שרוף. המחשב אמור לשמש להורדות ומרכז מדיה, כך שלא אמור להיות עומס חריג על המעבד. יהיה גם נחמד להחליף למעבד שקט יותר מזה הקיים. אני יודע שמאוורר גדול יותר בקוטר אמור…

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by norni,

יקרר אותו טוב לטמפרטורות נמוכות ? ואיך יהיה באוברקלוק ? תודה

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  9. אבא שלי הביא לי את המאורר הזה כי הוא ראה שהוא דומה למאוררי מארז שאני משתמש בהם. המאורר כולו עשוי מתכת (גוף+כנפיים) ונותן כמות יפה מאוד של אוויר, רעש חזק יחסית למאורר אבל עדיין נסבל, והרבה פחד על האצבעות חחחח באמת שהוא מפחיד כשמדובר באצבעות כשרואים אותו מסתובב!! אגב, הגודל הוא 12.7*12.7*3.3 יאללה תמונות:

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  10. שלום התקנתי את התוכנה RivaTuner נכסנתי אליה עשיתי על אפשרות performance 3D! עכשיו שאני מעלה את ה MHz לליבה ולזיכרון אני עושה החל הכל סבבה. אחרי זה שאני לוחץ אישור זה סוגר את החלון System tweaks זה מחזיר לי ל MHz הרגיל הנורמל ולא שומר את ה MHz שהעלתי. ככה גם במהירות של המאוורר אני בא לעלות את המהירות של המאוורר אני עושה החל אישור ואחרי שאני עושה אישור זה מחזיר לי אותו ל 40%.. אשמח מאוד אם תעזרו לי.. תודה והמשך יום טוב

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

קראתי בחוברת שישנו פנל חיצוני ללוח שלי P4S533 האם יש באמת ואיפה אפשר להשיג

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by system_x,

מאיפה אפשר לעשות הזמנה מחו''ל של כל מיני דברים למחשב (בעיקר למודינג) ויש לי כמה אתרים ואם יש לכם אתרים שאתם מכירים או הזמנתם משם פעם אני אשמח לשמוע עליהם............. תודה מראש! רמי.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. Started by HitmanX,

כל פעם שאני מעלה בביוס את ה-FSB ל-146 הכל עובד טוב המחשב עושה POST מגיע לוינדוס וישר אחרי ה-WELCOME עושה איתחול, וככה כל פעם. יש פיתרון ? המפרט שלי : מעבד Pentium Northwood 1.6A 1600@2317 1.5V לוח אם Gigabyte GA-8S655FX Ultra זיכרון 256 מגה ג'נרי כרטיס מסך Saphire Radeon 9600XT 256MB ספק TSUNAMI 350W אני לא חושב שזה בגלל בתחממות כרגע יש לי SPARK 7+ יושב טוב על המעבד (בדקתי) ועובד על מקסימים ואת ה-AGP וה-PCI נעלתי ל-66 ו-33

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by oooz,

יש לי כרטיס X1600 PRO AGP sapphire 256 איזה OC אני יכול לעשות, ובאיזו תוכנה עדיף להשתמש הוא מקורר טוב עם שני מאווררים שהוספתי אחד 80 ממ ועוד אחד של מעבד INTEL 478 הוא בטמפ של 40 בסטוק מנוחה במאמץ הוא מגיע עד 60 תודה

• 11 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by lt mor,

מפרט הראשון בחתימה. נכון לעכשיו יציב ב3.20 , בעבר אם כרטיס מסך XT 1950 הייתי יציב ב 3.33 , כנראה שהספק לא יכול להחזיק את המערכת הנוכחית ב- 3.33. קורס למצב איתחול אחרי פחות מדקה בסביבת חלונות. לא העלתי מתחים למעבד או זכרונות. מחכה להסברים והצעות. תוצאות ב3DMATK06 2.4GHZ - 13,550 3.0GHZ - 16,830 3.1GHZ - 17,650 3.2GHZ - 17,920 נראה לי שהמעבד שלי לא משהו למרות שהוא G0. יש לי מעבד נוסף B3 במחשב השני (ראה מפרט) אבל כרגע אני לא החליף ביניהם, מן הסתם השיפור לא יהיה ביותר מכמה אחוזים. __________________

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by integral,

מי יגיע ראשון? FUGGER? כרגע התוצאה הטובה ביותר עומדת על 21 שניות. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=4&pp=25 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by wiz,

שלום לכם. זאת השאלה, אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה לצייד אותו הפעם בקירור כמו שצריך, שיאפשר OC סביר פלוס פלוס. כרגע אני הולך על מארז 1080 Antec ככה שיש הרבה מקום ושני מאוורים מובנים. אני הולך על Intel 3.0C האם הוא טוב ל-OC? האם יש יותר מומלץ (כמובן Intel, בגלל שאני עובד בתלת מימד ועריכת ווידאו). ולוח אם Abit Ic7 Max3. (הבנתי שהוא הטופ לOC). OCZ Pc4000 (עוד לא בחרתי איזה בדיוק.. ) אז עכשיו מתחילות השאלות, אני רוצה לרכוש מערכת קירור טוב מאוד למעבד. אז, אני מעוניין ב- Sp94 השאלה, היא האם זה מתאים ל- Abit? אמרו לי שיכול להיות שיהיה קצת מחסור במקום. לגבי מאוורר, מה מומלץ? הבנתי שהטורנדו זה חיה אבל פשוט הקול בלתי נסבל, אז איזה מאוורר מומלץ? מה עם ה- Antec 92MM או ה- Ene…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by sagi_10,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin-amd היא שווה משהו (היא יותר טובה מ- ביג טיפון??)

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by baz0r-,

ניסיתי כבר כמה תוכנות, SPEED FAN, H MONITOR, ועוד תוכנה שאני לא זוכר את השם שלה. כולן הציגו לי טמפרטורות שונות,או שבחלקן המודל של הלוח אם שלי לא היה(GA M55SLI-S4). שאלה שנייה, מה היא הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד שלי יכול לעבוד בה ולא להשרף? אני צריך לדעת לאוברקלוקינג פשוט המעבד הוא AMD ATHLON64 X2 3600 תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. Started by Cyron,

שלום המעבד כנראה, E7400, לא החלטתי סופית עדיין (אולי 8400 ) צריך המלצה ללוח טוב בסביבות 500-600 תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  21. חברים נגיד ואני קונה BFG 8800gt OC2(אני מתכנן לקנות אותו) או כל כרטיס אחר שמגיע עם OC , האם כדאי להמשיך ולבצע בו אוברקלוק?? והאם אפשר בכלל לעשות לו אוברקלוק?? עוד שאלה הכרטיסים שיש בהם אוברקלוק היום מגיעים עם קירור? והכרטיסים בלי אוברקלוק גם מגיעים עם קירור? איזה קירור אתם ממליצים להוסיף לכרטיס מסך בשביל להשיג אוברקלוק מכובד??? תודה......

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by roeiw,

מה יותר טוב מבחינת ביצועים ללא יחס לרעש SLK-900A עם מאורר סטנדרטי או CNPS7000A-Cu ??

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  23. תמונה מצורפת, הייתי רוצה לדעת אם המאורר ששם יעזור בקירור המעבד או שיהרוס את הסירקולציה הכללית ותנועת האוויר ורק יהרוס במקום לעזור

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by dbx22,

יש לי רדאון 9500 פרו. עכשיו ראיתי באינטרנט כשגלשתי שיש את התוכנה הזאת: ATITools 0.0.20 שאפשר לעשות איתה אוברקלוק לכרטיס. אז רציתי לשאול האם זה בטוח? ואיזה פרמטרים לשים בתוכנה בשביל אוברקלוק טוב. וגם רציתי לשאול עד איזה "רמה" הכרטיס שלי מסוגל להגיע(לדוגמא: 9700NP וכו') תודה רבה ולהתראות!

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by Psyco_Dad,

אני יודע שעניין זה הוא עסק מסוכן למדי אבל אני רוצה לפתוח את המכפלה המזדרגגת של המעבד שלי. המפרט שלי הוא : AMD 2000XP (palomino)12.5 *133 לוח אם : GA-7VAX 512 333MHZ קירור מסיבי למעבד + 7 מאווררים למארז זה מה שרלבנטי לפי דעתי אני יודע שיש קומבינה על ידי קיצור שני רגליים במעבד.. השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה בדרך פשוטה לדוגמא שמעתי שמישהו כאן עשה את זה עם עפרון......... אז יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.