אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
need help צריך לבנות מחשב חזק , האם מישהו יכול להמליץ על מחשב אחד (לא חווה)הכי מהיר שיש ( כסף לא בעיה, מחשב לעבודה עד 40000).
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מאוורר חדש למעבד שלי ואז ראיתי מערכות קרור מים מוכנות שעולות בסביבות ה 200 שח אז אמרתי שנשקיע קצת יותר וניקח מערכת נורמלית לקרור מים למעבד שלי . אני מעוניין במערכת לקרור מים מוכנת שתהיה קלה להרכבה אם אפשר בתקציב הנ"ל . המעבד שלי הוא AMD 939 VENICE CORE 3000+ קיבלתי מהספק שלי את ההצעות הנ"ל : RESERATOR ZALMAN RESERATOR 1 PLUS Fanless Water Cooling System $295.0 GH-WIU02 Gigabyte Liquid Cooler 3D GALAXY 2 $176.0 CL-W0076 THERMALTAKE BIG WATER 745 * JAPAN DESIGN PUMP- 400L/H $133.0 CL-W0075 THERMALTAKE BIG WATER 735 * JAPAN DESIGN PUMP- 400L/H $103.0 CL-W0037 THERMALTAKE VOLCANO 4005 CPU WATERBLOCK HEAT EXCHANGER $51.0 CL-W0043 THERMALTAKE VOL…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אוקיי בן דוד שלי קנה לפני כחצי שנה מחשב מהחברה KSP. שמו לו מאוורר אחד בצד שאין לי מושג אם הוא עובד, לא רציתי לפתוח את המחשב כי שמעתי שיש להם שם מדבקה שנקרעת מתי שפותחים. אז אוקיי, לחלק השמח, המעלות: מעבד: 75. לוח אם: 55. הארד דיסק: 57~. כרטיס מסך: 82. המפרט הוא כזה: PentiumD 2.8GHZ. לוח אם כלשהו של ASTROCK. כרטיס מסך של חברה כלשהי, 7300GT. הארד דיסק גם אין לי מושג, אבל 150GB. מצטער על חוסר המידע :-\ והשאלה: זה יעזור אם הוא יוסיף שתי מאווררים מאחורה שיוציאו אוויר + אחד מקדימה שיכניס? ויכול להיות שתוך כמה זמן בקצב הזה יהיה אפשר להגיד עליו קדיש? גם החדר עצמו יותר חם משאר החדרים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הנה הלינק שתראו איך אני רוצה שתהיה סירקולציית אוויר : http://i7.photobucket.com/albums/y263/Castor-Troy/midi.jpg -יש לי 2 מאווררים ג'נריים מקדימה שמכניסים אוויר -1 מאוורר טוב עם לד כחול שמוציא אוויר מהצד עכשיו מלמעלה אני צריך לעשות חור ולשים מאוורר mm 80. בסך הכל יוצא שיש 4 מאווררים. 1-איזה אתם ממליצים ושיהיה שקט 2-האם כדאי להחליף את מה שיש לי כבר במארז(הג'נריים בצבע שחור), האם שינוי למאווררים חזקים יותר יביא לשינוי משמעותי ? אם כן איזה לקנות?וכמה עולה 3- יש לי ספק של enermax ver 2 420W , האם המאווררים האלו יתחברו לספק כוח. יישאר מקום לכולם? כי יש גם את הכרטיס מסך שצריך חשמל , 2 הכונני סי די ,רציתי לדעת אם יש שיטה אחרת לחבר את המאווררים של המארז? 4- מה ההבדל בין מאוורר ר…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לאחי ולאחותי פנטיום 4, פשוט לא שומעים את המאוורים שלהם!!!! אני עם Thermaltake VOLCANO 11 + - Xaser Edition Highest Performance וגם על הכי נמוך הוא פשוט קודח!!! אני רוצה להחליף אותו למאוורר שלא יוריד מהביצועים אבל יהיה שקט... ממש שקט! (חשוב שיהיה טוב כי אני מתכנן OC קליל...) על איזה סינק אתם ממליצים? שיהיה קר וטוב ושקט ביותר?...
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חיברתי השבוע HARDCANO5 שהיה לי למחשב. את החיישן טמפ שלו חיברתי לבסיס הסינק של הP4 שלי ליד הליבה (הרמתי את הסינק, והדבקתי אותו ליד המקום של הליבה) עכשיו, התחלתי מדידות 1. המחשב מכובה לאחר לילה שהוא לא עבד 2. מצב IDLE בWINDOWS 3. סתם בביוס רבע שעה 4. LOAD על ידי שני PRIME95 רצים (2 בגלל שהמעבד עם HT מופעל) התוצאות מצורפות בגרף. המחשב לא בOC ההפרשים עצומים.... מישהו שיש לו ניסיון עם חיישנים חיצוניים יכול להעריך מה קרוב יותר לאמת? כנ"ל לאנשים עם מעבד דומה לשלי.... (2.6C) אם הטמפ כאן הם ככה עם HT, מעניין מה יהיו התוצאות כשהHT לא יהיה מופעל (מישהו רוצה חביתה?)
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי את'לון 64, 3200+ ליבת Winchester. המאוורר שמגיע עם יחידת הקירור של AMD רועש מידי; הוא עובד על כ-3,000 סל"ד וזה משגע אותי. הקטע הוא, שהמעבד בקושי מתחמם ולא מצריך אפילו קירור כזה... לפי מיטב ידיעתי, ניתן להרכיב על צלעות הקירור כל מאוורר 80מ"מ סטנדרטי. אז אני צריך המלצה על מאוורר שכזה; לא צריך אסתטיקה, פוטנציומטר וכ'... אני רק מעוניין במאוורר ש-ק-ט, כדי להריץ את המעבד בסטוק, זה הכל. חשוב גם שלא יקרע את הכיס. מה המלצתכם?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי, "ברק משעמם לך מה תעשה? אולי תהיה OC? המממ זה דווקא רעיון לא רע....." כן, עולם האוברקלוקרים המודינג וכ'ו מושך אותי. אז חשבתי לעצמי, "ברק איך תלמד הכי טוב? תשיג מחשב, תעשה ניסויים.... כו סבבה נשיג מחשב!!!" טוב אז יש מחשב מה עכשיו? ידע באלקטרוניקה שיפצו"ר אין לי הרבה.... אבל אני רואה את עצמי כאחד שלומד מהר ובעל ידיים טובות, אז.... אשמח עם תביאו לי טיפים רעיונות מדריכים מאמרים מה שבא ליד... המחשב הוא : CPU - Intel Celeron-A, 433 MHz MotherBoard - Intel Cayman CA810 MotherBoard Chipset - Intel Whitney i810E System Memory - 192 MB (SDRAM) BIOS - AMI OS - Microsoft Windows 98 SE Graphic Card - 3Dfx Voodoo3 תודה brokm
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD athlon64 3000+ ומדרבורד של GA k8ns המעבד נימצא באובר קלוק של 2.3 . אוקצור הטמפרטורות הכמובן עלו ורציתי לדעת אם זה בסדרר אז ככה ללא מאמץ הוא ב 30-35+ ובמאמץ מירבי הוא ב 50 בSpeedfan הוא מראה לי להבה כזאת של אש ליד טמפרטורת המעבד *יש לי מישחה טרמית על המעבד של Arctic Silver 5 *מארז ב160 שקל ולפני האובר קלוק המעבד היה בטמפרטורה של 20+
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני דיי חדש באובר קולינג.. אז סליחה מראש. מפרט בסיסי: מעבד p4 1700 כ.מסך GForce FX 5200 זכרון 512MB כלל המחשב נקנה לפני שנתיים פלוס מינוס (והכרטיס מסך נקנה לפני שבועיים) התקנתי לאחרונה מוד זמני בכדי לבדוק אם הוא אפקטיבי ע"י הוספת 3 מאווררים לזריקת אוויר לתוך המארז ככה שהם ממוקמים על דלת המארז כאשר הראשון זורק אוויר מתחת לכוננים הקשיחים, השני זורק על הכרטיס מסך, והשלישי על המעבד עכשיו הטמפרטורות הן: התוצאה הטובה ביותר: מעבד: 27 כרטיס מסך: 27 הארדיסק: 26 בעת מעמץ שיא: מעבד: 32 כרטיס מסך: 39 (אך יורד ל33 תוך חצי דקה) הארדיסק: 28 מה אתם אומרים? זה טוף? בתודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור (לא פאסיבי) לקירור המעבד שלי (פנטיום 4 - 3 ג'יגה), מוכרח להיות שקט (זה שיש לי גורם למחשב להשמע כאילו מישהו מניע מנוע של מטוס בתוכו..), ואיכותי שגם ישמור על טמפרטורות סבירות. תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני צריך קירור אוויר לP4 סוקט 478 אבל שיכלול התאמה עם תושבת או משהו ל775 בתודה מראש,
-
- 10 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם שיטה "האזיקיונים" זו תהיה טובה?... מעוניין להתקין סינק על כרטיס המסך... אני צריך שזה יחזיק את זה חזק כך שלא יקרה מצב שלא יהיה מגע והGPU יבער
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי בלוק קירור מים ללוח אם ויש לי את הלוח ?965P-S3 s775 במקום איזה מהקירורים הפסיבים של הלוח אני שם את הקירור מים? זה שליד המאוורר או זה שמתחת לזכרונות ? דרך אגב אני קצת מאוכזב מהלוח איכול הרכיבים לא משהו. יש כמה פיוזים שכל מה שמחזיק אותם זה חיבור חלש של שני ברזלים והוא מאוד חלש.... די מאכזב.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש כזה דבר ששמעתי שעושים לכרטיסי מסך "פתיחת צינורות" מישהו יכול להסביר על הנושא??? והאם זה יעזור לכרטיס מסך שלי?? (ימהיר אותו??) אני רוצה לקנות Geforce 6800 256BIT 128MB זה ישפר אותו??
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הם זה מסוכן,מזיק? אני עם דלת מארז פתוחה
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 לגבי המאוורר הנ"ל האם ניתן להתקינו במארז גם שיוציא אוויר וגם שיכניס? לפי התמונה נראה לי שניתן לחבר אותו רק מצד אחד בלבד.
-
- 10 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי שתי משאוות של אקווריום עצבניות אפשר להשתמש בהם?!?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ומה זה "קירור סטוק" ? שאתם חוזרים עליו כל הזמן ? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
תמליצו לי על משאבה לקירור מים (לא טבולה-הכוונה היא שהצינורות יכולים להתחבר אליה ישירות) שגם לא תעשה הרבה רעש ועדיף שתקבל את החשמל שלה מהמחשב
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
תמיד אתם כותבים שהמעבד במנוחה ובמאמץ, הכוונה לטמפ'. איך בודקים כל אחד בנפרד? השאלה די ברורה. תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איזה דיירבר יתן ביצועים טובים יותר ( גם ה Omega מבוססת על הדרייבר החדש של Catalyst 5.12 ) הם יהיה גם אולי הפרשי טמפ' בין שני הדריברים ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
שלום, בקרוב אני הולך להזמין מחשב ואני מתכנן לעשות לו OC, עכשיו לפני הכל יש לי כמה שאלות: - עד כמה GHZ אני יוכל להגיע במעבד? - אם אני עושה OC לכרטיס מסך אני צריך לשים לכרטיס מסך קירור? - אם אני עושה OC לזיכרונות אז אני צריך לשים לזכרונות קירור? - איך הקירור ששמתי במפרט? - אם אני יבצע OC על הרכיבים אז אני יאבד את האחריות? - איזה זכרונות של 4 ג'יגה טובים לOC(עד 350 ש"ח)? - אחרי הOC על הרכיבים אני ירגיש הבדל? ועכשיו הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP45-DS3L ¤543 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-6-6-18 - F2-8500CL5D-4GBPQ ¤318 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL …
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-