עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SixKiller,

שלום עשיתי למעבד שלי אוברקלוק Barton 2500 AQXEA באס172(166) מכפלה13(11) 1833@2236 מעלות 52 אני רוצה לדעת אם זה טוב סביר או מה שיש לכם להגיד... ואני יכול עוד להעלות אבל אני פשוט רוצה לסתפק בזה ולא בהכי טוב... ועשיתי לו מבחן מאמץ בערך 40 דקות עם התוכנה Toast ואני רוצה לעשות גם לכרטיס מסך ואני רוצה לדעת אם זה לא ישנה כלום שיהיה גם למעבד וכרטיס מסך... הטמפרטורכה במעבד היא 31....

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כאשר אני מחבר משהו אל נקבת המולקס של הSpark7 הוא עובר לעבוד במהירות מקסימלית, ברעש נורא. במצב הנ"ל אין אפשרות יותר לשלוט על מהירות המאוורר בעזרת הבורר. מישהו יודע מה פשר הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  3. היי קניתי לפני מספר ימים VGA Silencer בשביל ה 9800Pro שלי... בעזרת ATI Tool עשיתי Find Max Core אבל הוא לא מעלה לי את המהירות אלא מוריד בגלל שכל הזמן יש ארטיפקטים (נקודות ירוקות קטנות כאלה).. גם כשאני מריץ Find Max Mem הוא יורד במהירות במקום לעלות. גם כשאני מריץ Scan for Artifects במהירות סטוק, הוא כל הזמן מוצא.. מה עושים? אולי לא שמתי מספיק גריז טרמי? או שהכרטיס תקול?

• 16 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by dorratz,

כולכם בוודאי מכירים את ה-Aero 7 של COOLERMASTER נכון?היטסינק מעולה בשביל מעבדי AMD, שעושה את העבודה שלו כראוי. COOLERMASTER החליטו להוציא עכשיו גרסא חדשה ל-Aero 7, והיא נקראת Aero 7 Lite. היא נבדלת מאחיה הגדול בגודל ובמשקל, היא עשויה מאלומיניום וה-+ מנחושת, אבל השאלה היא מה הביצועים שלה ביחס לאחיה הגדול? את זה תגלו פה: http://www.cooltechzone.com/reviews/cooling/coolermaster_aero_7_lite_1.html כפי שאפשר לראות בביקורת, התוצאות הם ממש אירוניה אחת גדולה! ה-Lite פשוט מנצח את ה-+! כנראה ש-Coolermaster יצרה היטסינק ממש מעולה וזול בטירוף! מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  5. שלום לכם רציתי שתתנו חוות דעת על הטמפ' של המחשב שלי ותוכלו לעזור לי מה עליי לשפר.. אני מתחיל לעבוד על סידור כבלים במארז בינתיים ורציתי לדעת עם עליי לעבוד גם על סידור המאווררים במארז כמו שצויין כאן : http://hwzone.co.il/guides/casecool/2/ ולכן אני מעוניין בעצות מאנשים שמבינים עניין. הנה התמונה מHWMONITOR : נ.ב המארז שלי הוא MIDI כמו שמצויין במפרט המחשב שלי. בתודה מראש, אלעד.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by leebanami,

שלום יש לי תלוח EP31-DS3L של GA [ כל המפרט מצד ימין..] עכשיו יש לי בעיה איתו הוא לא עובר ת 340FSB ולא ניראה לי שהלוח מגביל ב 340FSB אפילו עם אני מעלה עוד FSB1 הביוס מיתאפס.. אני צריך שתגידו לי בכמה FSB הלוח מגביל..

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by TheGame,

שלום לכם : אני רוצה שתמליצו לי על מערכת קירור למחשב ... שתהיה טובה ותקרר טוב עכשיו המערכת קירור צריכה להתאים לחלקים של המחשב ? או שמערכת קירור אפשר לחבר לכל מחשב ולא משנה החלקים והיא תתאים ? עפ"י מה בוחרים מערכת קירור ? התקציב הוא 150 ש"ח ... אפשרות לחריגה קלה תודה !

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  8. קניתי FREEZER 64 של Arctic Cooling ובקרוב הוא יותקן במערכת חדשה עם מעבד Venice. הבעיה שהוראות מריחת המשחה באתר של החברה: http://www.arctic-cooling.com/downloads/installation/install_freezer64.pdf "Apply the thermal paste on a clean CPU surface like a star shape as shown. About half of the injection will be used. Do not spread the paste. לא תואמות את ההוראות שהגיעו עם גוף הקרור: "A thin film of the provided paste should be applied evenly over the GPU" ויש תמונה של מעבד מכוסה כולו במשחה. האם יש לכך חשיבות רבה מבחינת קירור המעבד לבחור שיטה נכונה מבין השתיים? דבר נוסף: המשחה המצורפת היא MX1 ולא הצלחתי למצוא השוואות בינה לבין AS. האם כדאי לבקש במעבדה שישתמשו ב-AS3 או AS5 במקום…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני רוצה לקנות מארז חיצוני של חברת מטריקס ואני יודע שאין לו מאוורר, מארז עם מאוורר מייקר קצת את העסק הכונן הוא ממש לא לשימוש יומיומי והוא ישמש רק לגיבוי תמונות אחת לכמה זמן. הוא יהיה מחובר עם USB 2 ורק לרבע שעה מקסימום אני מאמין. האם יש טעם לקנות את המארז עם המאוורר? והאם אתם מכירים את המארזים של מטריקס? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  10. Started by אוריפ,

מהי תוכנת הOC הטובה ביותר לרדיאון 9800 פרו 128 מגה בייט?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ran B,

שלום לכולם. אז יש לי שאלה קצרה. לאחר שקניתי את הלוח אם ASUS P4P800SE i865, רציתי לוודאות שאכן מה שעשיתי זאת נעילת AGP/PCI. נכנסתי לביוס ובאפשרות של האובר-קלוק יש אפשרות לעשות 5%, 10% וכן הלאה וזה עושה אוטומטי, ויש אפשרות מנואלי. כמובן שבחרתי מנואלי להחליט מה עולה מה נשאר וכו'. ושם היה משו כמו AGP/PCI frequency (אם אני לא טועה), והאפשרות שהיה לי לבחור הם Auto 66.66/33.33 (משו כזה אם אני לא טועה) ועוד כמה איזה 2 יחסים יותר גבוהים. מכאן הסקתי, לפי דעתי, שהאפשרות האוטומטית תעלה את התדירות של הכרטיס מסך וPCI בהתאם לאובר קלוק לפי היחסים ובהתאמה כמובן. והאפשרות של ה 66.66/33.33 תשאיר את היחסים של התדירות קבועה לא משנה כמה אני העלה את מהירות השעון של המעבד. האם זה באמת…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. עדכון - הרדיאטור למכירה AS IS , אני שוקל לקחת HEATCORE רגיל , אז אין לי צורך במפלצת הנ"ל הצעות מחיר נא לשלוח למייל IAKOVL@GMAIL.COM היום בדרכי להסעה לפנימיה מצאתי רדיאטור ענק (יחסית לאלו שיש לקירור מיים רגיל) 58.7*32.6*3 ללא המסגרת הרדיאטור חבול במקצת וחלק מהסנפירים עקומים אבל יחסית הוא בסדר תמונות בקרוב (ברגע שאני אשיג מצלמה) אני מאמין שזה סימן מלמלעה "לך יעקב , ובנה לך מערכת קירור מיים" : אני חייב רק להגיד דבד אחד, זאת לא המצלמה שלי (של הפנימיה שלי , לי אין) ואני חרא של צלם , אז בלי ביקורת על הצילומים שלי

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. הכרטיס ממש חם! אני לא יכול לגעת בו ליותר מכמה שניות... אני לא עושה שום OVERCLOCKING או משהו, לשום רכיב! השאלה מה אפשר לעשות לפני שיקרה משהו.. ואיך אפשר למדוד את החום של הכרטיס במדויק?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by lipa,

http://www.digit-life.com/articles2/cpu/vpu-coolers-shootout-may2k5-part1.html

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  15. שלום לחברי הפורום היקרים, אני מעוניין להמהיר את תדר המעבד שלי מסוג פנטיום 4 800FSB 2.4MHZ socket478 לוח האם שלי הוא: P4P800 זכרונות: 512x2 Kingston ddr400mhz + 256x2 twinmos ddr400mhz סך הכל: 1.5 קירור: זלמן איכותי אין לי מושג באוברקלוקינג ובגלל זה אני צריך את עזרתכם האדיבה, מהמעט שאני יודע זה שצריך להיכנס לביוס ולשנות את התדרים של המעבד והזכרון ובכן לאיזה תדרים?! אודה לכם אם תיתנו לי אולי לינק מתאים למפרט שלי או אולי מישהו שהתנסה בהמהרה דומה למעבד זה חשוב לציין שאני מעוניין להמיר את המעבד ל- 2800-3000 לוח האם שלי לא תומך ביותר מ- 3000 המחשב שלי גם ככה עגלה אז אני לא פוחד לקחת סיכונים! ובכן אני משאיר את העצות לתותחים שבפורום בתודה ובהערכה איציק

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  16. אני כרגע עושה אוברקלוק למחשב ישן , ואני מחפש תוכנת מאמץ למעבד שתבדוק את יציבותו , אם אפשר לינק בתוספת הסבר איך להשתמש אני אשמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by BassMan,

טוב קודם כל שלום כולם! הרבה זמן לא הייתי פה... טוב עכשיו לבעיה.. קיבלתי היום עכבר של מיקרוסופט.... אופטי הכי פשוט.. יש לו 2 לדים.. אחד לעינית ואחד סתם ליופי.. אז מייד פתחתי החלפתי את הלד של העינית לאחד כחול.... ועכשיו הבעיות... 1. לא ממש רואים את זה אבל לא קריטי לי... 2. העכבר עובד... אבל רק על משטחים שהם לא שחורים... כאילו השולחן שלי שחור ואז הוא לא עובד.. ועל דף לבן הוא כן עובד... יש למישהו סיבה למה זה קורה?

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by p-o-i,

מישהו יכל לומר לי לאיזה חברה בעלת כרטיס FX5200 יש אותו זיכרון כמו של ASUS FX5200 MAGIC????

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  19. Started by OgANDi_BoY,

חברים שלום, יש לי מעבד P4 3Ghz המעבד בשבוע האחרון סתם ככה התחיל להיתחמם לרמה של 100 מעלות ויותר, וכמובן שהמחשב קורס תוך כמה דקות. לפי בדיקה שערכתי המאוורים עובדים על מהירות של 2500RPM אני מדבר על המאוורר של המעבד ( של אינטל) והמאוורר של המארז, כשאני נוגע בצלעות קירור של המאוורר של המעבד הם רותחות. עכשיו מה יכולה להיות בעיה אם שניהם עובדים יכול להיות שהמעבד נדפק?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ymac,

היי לפני שנתיים בערך בניתי את המערכת (לא יודע אם עוד אפשר לראות את זה בצד אחרי כל שדרוגי הפורום) בכל מקרה זורם בתוכה נוזל על בסיס תרכיז meyhems pastel ice white (שהוא nanofulid) כבר שנתיים בערך. אני צריך לרוקן את הלופ בשביל שדרוג חלקים, האם כדאי להשתמש בנוזל שרוקנתי? או שכבר עדיף באותה נשימה להחליף נוזל? תודה Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by poi212003,

חיברתי את המסך וכשאהי שולח משהו זה מראה לי רק את החצי השורה הראשונה החצי השני נשאר ריבועים כמו באתחול מסך מסוג 2*16 (קודם המסך עבד -אבל הלחמתי הכל מחדש כי החוט לא היה טוב) יכול להיות שהמסך נשרף?? למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  22. Started by BeNDeR,

אוקי אז באיזה מחשב רגיל פנטיום 4 היתה לי איזה בעיית התחממות של המעבד משהו בסביביות 60 מעלות אז נקיתי את צלעות הקירור ושמתי משחה טרמית חדשה אך משום מה אחרי שהחזרתי הכל המעבד קפץ ל 90 מעלות + וכמובן שאיני יכול להפעיל אותו ככה ואינני מודע למה הוא עושה את זה !! לכן פניתי אליכם אנשים ! מה דעתכם למה זה קורה ומה עלי לעשות בשביל לפטור את זה ? !! תודה !

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by e-d-a,

עשיתי אוברקלוק למעבד ובערך שבועיים שלוש של משחקים (כבדים כל המסננים עד לסוף ממש וכל ההגדרות עד לסוף ממש) ואז עשיתי גם לכרטיס מסך למהירויות של פרו, הנה הפרטים המלאים. הלוח 18-22 מעלות המעבד 36-43 מעלות והמעבד באוברקלוק מ2500+ ל3200+ במתח סטוק\ הכל היה טוב ויפה כל התקופה שהוא באוברקלוק הזה, ואז עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך למהירויות של פרו גם הכל היה טוב במשך כמה ימים שיחקתי משחקים (הכל הגדרות הכי גבוהות שיש עם כל המסננים) ולא היה שום מסך כחול פתאום שאני סתם ככה בווינדוס אז היה לי מסך כחול. עם יש עוד שאלות אז בכייף. למישהו יש הצעות רעיונות?

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  24. טוב אז לאחר שלפני 8 חודשים עברתי למערכת קסטום עם צנרת גמישה. לאחר מעבר ל 4k ורכישת זוג 1080 החלטתי שזה גם זמן טוב לעבור לצנרת קשיחה. הכל הוזמן אבל... נתחיל מהמפרט: מעבד: i7 5820 לוח: asus sabertooth x99 זיכרון: corsair dominator platinum ddr 4 3000mhz 32gb כרטיסי מסך 2: Gigabyte GTX1080 8G G1 GAMING הארדיסקים: samsung ssd evo 250 WD 2T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE ספק כוח: Corsair 1200W HX1200 מארז: nzxt switch 810 מסך: asus rog swift pg27aq ציוד לקירור שהוזמן: משאבה: EK-RES X3 250 זוג בלוקים של: ek ל 1080 זוג חלקים אחוריים ל 1080 ek גשר sli של ek צנרת שקופה קשיחה 12-16 הוזמנו 12 יחידות 16…

25. Started by FlashBang,

שלום, התקנתי freezer 4 ,הכל עבר בהצלחה,בהתחלה הוא היה שקט,אך אחרי שעשיתי רסטרט למחשב הוא הפך להיות יותר רועש מקירור הסטוק הקודם שלי.למישהו יש מושג מה לעשות ?ג אולי לשמן אותו ? או לדפוק בראש של נעה מחשבים ? והזין הגדול שאי-אפשר להוריד אותו מבלי לנסר בלוח האם......

• 1 תגובה
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.