אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בעם הוא שקט ? ועם הוא בא עם משכה טרמית עליו ? או שרציך לקנות בנפרד ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
x800gto2 עם קירור סטוק - כוונון מהירויות המאוורר: 0-24c - 30% Fan Speed 25-39c - 50% Fan Speed 40-49c - 74% Fan Speed 50-54c - 85% Fan Speed 55c+ - 100% Fan Speed Stock status (12p, 400/490) idle: 46c load: 63c Pipelines unlocked (16p, 400/490) idle: 46c load: 66c Pipes unlocked and overclocked (16p, 530/550) idle: 46c load: 71c את הנתונים אספתי מ15 דקות של SCAN ARTIFACTS בATI TOOLS... לדעתי הLOAD קצת יותר גבוה אחרי הרבה זמן במשחקים כבדים פירסמתי את זה גם בפורומים של SAPPHIRE, אז אם ראיתם את זה... זה אני מה אתם ממליצים ? לשים קירור חדש ? silencer או VF700CU ?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי את הביג טייפון ואת המארז lc17 של סילברסטון. הבעיה היא שבין המאוורר לתקרת המארז יש סנטימר, 2 או 3. הרעיון הוא שאני לא חושב שיש למאוורר מאיפה לקבל יותר מדי אוויר. יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום כולם אתמול הרכבתי תמחשב שלי ויש לי איתו בעיה עם הטמפ הגבווה איך שאני מפעיל תמחשב הטמפ' של המערכת 37-36 , ושל המעבד 50-51 האם זה נורמלי? טמפ' במאמץ עוד לא בדקתי כי אין לי עדין איזה משחק שיסחט תמעבד. המעבד הוא אתלון 64 +3200 קלוהאמר שנקנה מקיאספי , ומרחתי על המעבד ועל הגוף קרור משחה בנדיבות 0.5 מתוך 1.5 של ננוטרום 2 בלו. הגוף קרור נראה לי יושב כמו שצריך כי הרי קיבלתי גוף קרור עם פלטה כזותי מברזל שאמורה להיות מאוחרי הלוח כתומך, ומתחברים דרכה ברגים שעוברים דרך הפלטה שמתחברים לגוף עצמו ככה זה מורכב, והגוף קרור יושב חזק על הלוח , האמת יש לי בעיה עם סידור חוטים אני מחכה לעוד כבל עול שמגיע בקרוב. יש לי סה''כ 4 מאוורים של טרמינל טייק שמגיעים עם הלן פייר , מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני לא בקיא במאה אחוז על התוכנה הזאת, אבל היא מראה לי שהכרטיס מסך שלי על 120 מעלות כשהוא עובד על סרק ... גם אם צלע הקירור שלי מעט דפוק הכרטיס מסך לא אמור להתחמם ככה ...
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
או שהגוף קרור יכול לעבוד באותה יעילות ל"נצח" , (אני מתכוון לגופי קרור מבוססי heat pipe) בהנחה כמובן שהגוף קרור מנוקה בתדירות מאבק
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אמרו לי שמאוור הזה הוא מומלץ לתושבת 478. 1.האם אני לא אצטרך לפרק לוח אם אלא רק להתקין בלי יותר מדי מאמץ? 2.מה ההבדל בין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3085 לזה-- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3075 לא הצלחתי להבין ולמי מה ששמתי לב השם שלהם זהה. אז מה ההבדל ומה כדאי?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי AMD64 3000 MSI NEO2PLATINUM 2*256DDR 400MHZ CEON 2*256DDR333MHZ SAMSUNG MSI RADEON 9600SE מישהו יכול לתת מדריך טוב וכמה עצות זולות לקירור מתאים?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נאמר לי בחנות כשקניתי את הכרטיס:GAINWARD GEFORCE 4 POWERPACK GOLDEN SAMPLE ULTRA\650 XP VIVO 128 DDR. שאם יש את המדבקה המוזהבת הכרטיס מיוחד ל OVERCLOCKING.זה נכון. ד''א זה RETAIL.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 1ball+1sleeve ואני לא מוצא 12 סנטימטר.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי רציתי לבקש ממכם קישור למדריך טוב שאתם ממליצים עליו ואפילו התחלתם דרכו לעשות OC .. ושיהיה משהו עדכני בבקשה אם אפשר.. תודה סומך על ההמלצות שלכם.... ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה עשתי לה find max core ועזבתי את המחשב ואחותי יצאה לי מזה דרך מנהל המשימות ועכשיו אין לי את האפשרות הזאת היא צבועה באפור ואי אפשר ללחוץ עליה וגם גם כל האוברקלוק באפור ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה אבל זה לא עוזר מישהו יודע מה זה??
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי התחלתי לשחק אם הביוס עד שיגיע הקירור, העלאתי FSB ל350 זכרונות שמתי על מחלק אני עושה RESTART והמחשב לא נדלק עד שאני מכבה אותו ומדליק ואז הוא נדלק אם הגדרות מקוריות של הביוס. רציתי לדעת אם יש איזה הגדרה בביוס כדי לשמור על השינויים ? ביציאה אני עושה F10 ויוצא... ??? בקשר למחלקים הזכרונות איך אני בודק את התדר שלהם לפי מחלק FSB400 X 4\3 =533MHZ זה אומר שבFSB400 במחלק הזה התדר שלהם יהיה 533MHZ? תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם יש להם תוכניות להוציא גירסה של יותר מ-350W?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לזכרון שלי תזמונים בסטוק 2.5-3-3-7. הFSB של המעבד שלי הוא 133 והזכרון 166.5 לכן עשיתי OC למעבד לFSB של 167 (קודם שמתי יחסים 1:1). הOC הצליח והכל אבל משום מה התזמונים עלו ל2.5-4-4-8(גם בבאס 166). שיניתי חזרה ידנית בביוס ל2.5-3-3-7 אבל כל תוכנות הבדיקה מזהות את הCL כ2.0. אני לא רוצה לעשות שינויים בתזמונים, מה גם שזה תזמון שקשה מאוד לשנותו. יש הגיון בכלל לשינוי ל2.5-4-4-8? תודה לכל מי שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שמעתי שההמלצה הכללית במקרה הזה היא AC freezer 7 pro אבל גם שמעתי שבזמן Load המאוורר דווקא מייצר רעש לא מועט.. ישנם גופי קירור יותר שקטים של Thermaltake כגון הBigtyp 120 אבל הם נראים לי ממש הגזמה (מחיר, גודל, משקל) בשביל מעבד שבכלל לא יעבור OC... האם קיים גוף קירור באזור ה 100-200 ש"ח שיהיה שקט במיוחד למעבד הנ"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אממ יש לי תמעבד E6750 , ו 2GB זכרון 800 MHZ, לוח אם N73V של palit , ספק כוח זה 350W ב peak וקירור על המעבד של .zalman עוד מידע : זכרון : http://img89.imageshack.us/img89/2655/79623783oi4.jpg לוח אם: http://img217.imageshack.us/img217/8035/motherboardzq0.jpg עם משהו יכל להסביר לי קצת בערך לכמה GHZ יגיע המעבד אחרי OC שלא יהיה יותר מידי מסובך... אז אפשר קצת עזרה, פשוט זה פעם ראשונה ואני פוחד לדפוק...
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
תמליצו לי על משאבה לקירור מים (לא טבולה-הכוונה היא שהצינורות יכולים להתחבר אליה ישירות) שגם לא תעשה הרבה רעש ועדיף שתקבל את החשמל שלה מהמחשב
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם abit is7. אז בחודש- חודשיים האחרונים המחשב ציפצף לי, בגלל עומס חום. הורדתי everest, והטמפרטורה שלו בזמן מנוחה היא 64, בזמן הרצת משחק זה מגיע ל-80 וזה מדאיג. רציתי לברר איפה בדיוק המעבד נמצא, אז העלתי תמונה, האם המעבד זה ההוא בצד ימין שבמרכזו משהו לבן ליד המאוורר הכחול?: http://www.ixbt.com/mainboard/images/i865-roundup2/is7-g-board.jpg אם כן מותקן עליו מאוורר ענק של אינטל, ואני לא חושב שזה הגיוני שהוא מגיע ל-80 מעלות... למישהו יש פתרונות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הציעו לקנות את הקירור של ZALMAN אם אתם לא יודעים מה זה .... https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_157_160&sort=3a&filter_id=60 אז...מה אתם אומרים כדי אותו....או שלקנות את הVOLCANO 12 או את הטוואר של TT או אתZALMAN כי בנתיים כל אחד אומר לי משהו אחר וזה מתחיל לשגע אותי......אז בבקשה תגידו מה הכי טוב...... ואני אקנה את זה(ויש לי 2500 BARTON)
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מאוורר אחד או שניים שאחד יתפקד כמוציא חום מתוך המארז ואילו השני יוציא חום מן המארז. מישהו ניסה את זה פעם וזה אולי עזר לו להוריד טמפרטורה בתוך המארז?? הקטע הוא שכרגע המאוורר שלי על המעבד מרעיש (ובמיוחד שמתקרב הקיץ זה רק הולך להחמיר..) וזה משגע אותי...לא כיף לעבוד על המחשב בצורה כזאת. אני בטוח שזאת בעיה של חצי מהאנשים פה בפורום ... יש לי מאוורר על הדלת של המארז ואני יכול לומר שהוא יחסית מכניס אוויר קריר אך עדיין המאוורר של המעבד מרעיש לי.. מה עדיף, לחבר מאוורר שיוציא אוויר מתוך המארז או מאוורר שיכניס אוויר לתוך המארז? תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: לוח - ASUS A7N8X דלוקס. מעבד - בארטון 2500. זיכרון - קורסייר 512MB 433MHZ (סטיק אחד). כ.מסך - ספייר 9600XT. SP97 ומארז XASER3 (עם מלא מאווררים). ספק - TT480W. נכנסתי לביוס ושיניתי את הבאס מ-166 ל-200 וזה מה שיצא. לא נגעתי בשום מתח. הטמפ' לפי הביוס היא 44 בערך. מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מעבד בארטון 2500 באוברקלוק ל-3200. בניתי לאחרונה מערכת קירור מים המורכבת מבלוק זלמן, רדיאטור חימום של דייאהו רייסר, מיכל מים פשוט ושני מאווררים של 120מ"מ. המערכת מורכבת בקופסה נפרדת ליד המחשב, מלבד הבלוק מים של זלמן שמורכב בתוך המחשב. המחשב עבד כשבועיים בטמפרטורות נמוכות (במנוחה: 28 לוח אם, 32 מעבד ובעומס: 30 לוח אם, 38 מעבד - לאחר הרצת פריים 95 כשעה). ביומיים האחרונים היה חם מהרגיל וטמפרטורת המארז עמדה על 35 מעלות במנוחה (שתבינו: המעבד היה על 34). בעת הרצת משחק (CALL OF DUTY) וכן בעת הרצת פריים 95, טמפרטורת המארז (הצ'יפסט???) עלתה ל-36 והמעבד ל-40, והמחשב ביצע ריסטרט אוטומטי, אני מניח שזאת בעיית חום (אבל כנראה של הלוח אם ולא של המעבד). בתוך המארז יש ל…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- בוקר טוב לכולם אני מזמין כמה דברים של קירור מאתר בארה"ב http://www.sidewindercomputers.com/ אם מישהו רוצה להזמין משהו אין לי בעיה להזמין גם אתר אמין מאוד את כל המערכת שלי הזמנתי משמה והגיע אלי תוך שבועיים ההזמנה שלי תתבצע ב-7 לספטמבר אז אם אתם רוצים עד אז סבבה בכל מקרה אפשר להשאיר פה הודעות או במייל שלי eran.zarbian@beerness.health.gov.il או בטלפון 0506261516 יום נעים לכולם דרך אגב השם שלי זה ערן
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-