אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. אני מתלבט בקניה של מאוורר לקירור המעבד (פנטיום 4, 2.66), שיחליף את המאוורר המקורי (והמרעיש!) של אינטל. שני דברים חשובים לי: 1. זול 2. שקט מצאתי שניים שמתאימים לי לתקציב http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=jet-p4 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936_1530&products_id=6541 השאלה היא - האם הם שקטים? עוד משהו. אני מוכן להתפשר אפילו על מוצרי יד - שניה, ככה שאם למישהו יש הצעות - פנו אליי. תודה לכם מראש, תומר.
-
- 11 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי את הזלמן אני יחבר אליו תמאורר.. ו.. יופי אז לכל היתר 10 מעלות פחות!חשבתי על פשוט להדביק עוד מאוררים על הזלמן ובצדדים שלו וגם קניתי EXUSTER שיוציא את האוויר החם שהכרטיס פולט... יש לכם עצות ועוד דרכים שאני אוכל לקרר אותו???
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התקנתי היום את הATI Sliencer5 על הX850XT שלי ורציתי לדעת אם הטמפרטורות טובות, במאמץ עם קירור סטוק 80-84,עכשיו במאמץ 58-54 קירור סטוק במנוחה 47-50 ,עכשיו במנוחה 38-40 הטמפרטורות טובות או או למרוח את המחשב יותר טוב? כי לא ידעת איך למרוח אבל רואים רק ממש טיפה ממה שכתוב על הליבה וזה ממש מתושתש ואי אפשר לקרוא כי זה רק איזה אות אחת מטושטשת
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני העלתי את fsb ל300 אבל משהו מוזר קורה באוורסט מראה לי שמכפלת המעבד קופצת מ9 ל 6 כל כמה שניות הזכרונות שלי הם 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3420
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב ב sky pc וביקשתי מהם לבצע אוברקלוק למעבד שלי מסוג E7300 2.66 ברשתותי ויסטה 64 ביט והוא מזהה לי את המהירות המקורית. איך אוכל לדעת שנעשה האוברקלוקינג?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
x800gto2 עם קירור סטוק - כוונון מהירויות המאוורר: 0-24c - 30% Fan Speed 25-39c - 50% Fan Speed 40-49c - 74% Fan Speed 50-54c - 85% Fan Speed 55c+ - 100% Fan Speed Stock status (12p, 400/490) idle: 46c load: 63c Pipelines unlocked (16p, 400/490) idle: 46c load: 66c Pipes unlocked and overclocked (16p, 530/550) idle: 46c load: 71c את הנתונים אספתי מ15 דקות של SCAN ARTIFACTS בATI TOOLS... לדעתי הLOAD קצת יותר גבוה אחרי הרבה זמן במשחקים כבדים פירסמתי את זה גם בפורומים של SAPPHIRE, אז אם ראיתם את זה... זה אני מה אתם ממליצים ? לשים קירור חדש ? silencer או VF700CU ?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי אני הולך לרכוש את גוף הקירור הזה לאחר מספר רב של ביקורות שקראתי עליו. מה שהכי חושב לי זה שקט ואחרי זה ביצועים טובים כי המטרה היא אוברקלוק של 1700 על לוח NF2. לא מצאתי משהו אחר שתואם או מספק יחס טוב יותר בנושא מאשר גוף הקירור הזה. בטוח יש לא מעט אנשים שקנו אותו והרכיבו אותו , היתי רוצה לשמוע מכם מה אתם חושבים עליו , לאיזה מעלות הגעתם איתו ועם איזה מעבד ואיך הוא אצלכם באוברקלוק, ובכלל אם אתם מרוצים ממנו או לא 8) בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3673&item=6703489230&rd=1#top ראיתי את זה.. ולפי מה שאומרים זה מוריד טמפ' מיוחד... מישהו יודע בדיוק מה זה ויכול לתת לי יותר פרטים עליו?
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
אפשר אולי לעשות אוברקלוק לhd4850 של פליט ומה זה אוברקיל?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק טמפ. כ. מסך והמחשב? הם לא מומהרים
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
היי מישהו יודע איפה אפשר להוריד את 3D2003 תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אוקי להלן הביקורות: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1161&pageID=3893 http://www.guru3d.com/article/cooling/458/8 עכשיו נשאלת השאלה האם הקירור הזה יותר טוב מ Big Typhoon ? מכיוון שהקירור נקנה מחו"ל אני יכול לקנות אותו... אני קונה Q6600 כרגע לא מתוכנן OC אבל בעתיד יכול להיות...
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
לינעול או לימחוק בבקשה בטעות פתחתי שתיים סליחה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לאחר חודשים ארוכים של דם יזע ודמעות התנעתי את המפלצת של איהיים מודל 1250 יחד עם ראדיאטור של EMP (עושה עבודה לא רעה בכלל!!) ויחד עם בלוק של ..................................(תופים .!!!!) זלמן ......... וכמובן איך לא מיכל מים של 2.5 ליטר וכאן אני אתמקד בבלוק : בולק זול (יחסית ) נוח להתקנה על מהכי מצחיק הצי'פסט יותר חם מהמעבד !!! ;D בקרוב נתחיל עם סדרת התעללויות ב 2.4C שלי ........לאחר ברייק אין של המשחה ( לוח P4C800 עם זיכרונות ADATA500 וכמובן מוד למתח של הזיכרון ....) צפו פגיעה בקרוב של OC כאן ............. תמונות זה קצת רחוק כי המע' לא גמורה לגמרי כי היא צריכהכ לעבור צבע דחוף ......( וזה יהיה צבע בחדר צבע ולא בתנור כי עף לא צובעים בתנור כמו מתכת ....) אני חושב על שחור …
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
נאמר לי בחנות כשקניתי את הכרטיס:GAINWARD GEFORCE 4 POWERPACK GOLDEN SAMPLE ULTRA\650 XP VIVO 128 DDR. שאם יש את המדבקה המוזהבת הכרטיס מיוחד ל OVERCLOCKING.זה נכון. ד''א זה RETAIL.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך של ZOTAC 9800 GTX? 512 MB רציתי לדעת האם הטמפ" של הכרטיס נורמאלית . 48/50 ב IDLE ושעשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס מסך הטמפ' הראה לי בין 75 ל 80 מעלות. התוכנה שבדקתי איתה את הטמפ' היא אוורסט 2009 ו SPEED FAN. בנוסף לזה יש לי 2 מאווררים שדוחפים אוויר מהצד אחד אחורי 80M מוציא אויר תודה.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בהמשך להיתכתבויות שלי ניסיתי אין ספור קומבינציות בין המתחים למעבד שעלו ללא הצלחה . הפעם האחרונה שניסיתי משהו היה כך מתח למעבד 1.3 נתן לי את התמונה הזו אחרי הפוסט האם מישהו יודע לתרגם או מבין מה הוא רוצה ? http://rapidshare.com/files/246010581/PICT0050.JPG.html [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בוקר טוב, כשאני מפעיל ת'מחשב המאוורר של המעבד עובד כמה שניות ואז מפסיק רק כשאני מפעיל את התוכנה ITE SMART Guardin זה עובד עוד פעם, למה זה קורה ? והבעיה מהספק ?
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי שני המעבדים שהצגתי למעלה. ראיתי הרבה פעמים בפורום ש-E2160 הוא אוברקלוקר מעולה,עכשיו השאלה שלי היא האם שווה ללכת על הE2180 שיש לו 2GHZ או לקנות את הE2160 שיש לו 1.8GHZ. האם יהיה לי שינוי כלשהו בOC ? האם זה שווה לקחת את ה2180 ולהשקיע בו עוד קצת,האם גם הוא אוברקלוקר טוב ? [דרך אגב לא אני עושה תOC אני מבקש מTMS ,היקרור שאני קונה זה TUNIQ].
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום יש לי E6300 מארז APOLLO עם 4 מאווררים של SCYTHE ועם הגוף קירור הזה: Scythe KAMA CROSS הטמפרטורות שלי הן: 46-47 במנוחה ועד 60-65 בעומס סביר, עשיתי ניקוי אבק מסיבי היום+ריענון משחה טרמית, הזרימת אוויר במארז אופטימלית, כבלים מסודרים, וברמת העיקרון אני חושב שהטמפרטורות צריכות ליהיות קצת יותר נמוכות, האם ניראה לכם שיש מקום להחלפת גוף קירור? אני חייל ופעם הייתי ממש חורש פה באתר ובעוד אתרים כיום אני לא הכי בעיניינים והשאלה שלי מראה את זה, אני לא מכיר גופי קירור חדשים ולא יצא לי לשמוע על מי יותר טוב ולמה, אם אתם חושבים שיש צורך להחליף גוף קירור במיוחד לאור הקיץ הקרב ובא אשמח להמלצה אבל התקציב שאני מקציב לזה זה עד 200 ש"ח (בכול זאת קשה לחיות ממשכורת צבאית)
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חיברתי השבוע HARDCANO5 שהיה לי למחשב. את החיישן טמפ שלו חיברתי לבסיס הסינק של הP4 שלי ליד הליבה (הרמתי את הסינק, והדבקתי אותו ליד המקום של הליבה) עכשיו, התחלתי מדידות 1. המחשב מכובה לאחר לילה שהוא לא עבד 2. מצב IDLE בWINDOWS 3. סתם בביוס רבע שעה 4. LOAD על ידי שני PRIME95 רצים (2 בגלל שהמעבד עם HT מופעל) התוצאות מצורפות בגרף. המחשב לא בOC ההפרשים עצומים.... מישהו שיש לו ניסיון עם חיישנים חיצוניים יכול להעריך מה קרוב יותר לאמת? כנ"ל לאנשים עם מעבד דומה לשלי.... (2.6C) אם הטמפ כאן הם ככה עם HT, מעניין מה יהיו התוצאות כשהHT לא יהיה מופעל (מישהו רוצה חביתה?)
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-