אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
זה רק לי או ככה זה לכולם אני עם הקירור המקורי שלו והוא ממש מחמם לי את מערכת שאני משחק אז השאלה שלי איך הקירור זה צריך להיות ככה בכלל? זה עם המיה 2
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המפרט שלי: לוח Epox 8rda3+ מעבד AXP T-Bred 1700+ זכרון Winbond 512MB 3200 כרטיס מסך GeForce 4 420MX 64MB ( :-[)
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לכם רעיונות מה אני יכול לעשות עם מחשב P200 ישן? אני כמובן יבנה לו מארז חדש וקטן שיהיה יותר נעים אבל למה אפשר להפוך אותו (מערכת סטריאו, TIVO)? אבל שיהיו בבקשה בעלות נמוכה, שאני לא יצתרך לקנות הרבה דברים אליו נתונים: Pentium 2 200Mhz 128MB SD-Ram 133Mhz Geforce 2 MX 200 32MB TV Out SB Live Value FlyVideo 98 Tv Card X52 Cd-ROM 10/100Mb Network card X4 USB ports
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לדת מה הטמפ' של המעבד שלי מבלי להיכנס לביוס ,כלומר לראות את הטמפ' בWIN זה אפשרי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תפלטו הכול!!!! זה לפנטיום 4 2.4C בשביל OC רצחני
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
סנסור אחד מיקמתי על המעבד והכל עובד סבבה את השני אני רוצה על הכרטיס מסך בשביל לעשות לו גם אוברקלוק איפה למקם את הסנסור ? יש לי כרטיס מסך GeForce2 mx 400 64mb ד"א - מה הטמפ' הממוצע של הכרטיס מסך הזה ?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
נזכרתי לא מזמן בפרוייקט המודינג של הבחור הנחמד שעשה מהמחשב שלו גם מכונת קפה. פרויקט מגניב לאללה. מצאתי את הכתבה המדוברת אך ראיתי שהאתר לא קיים (או הדף לא קיים יותר). מישהו שמר אולי את הכתבה או תמונות מהפרויקט???
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
נאמר לי בחנות כשקניתי את הכרטיס:GAINWARD GEFORCE 4 POWERPACK GOLDEN SAMPLE ULTRA\650 XP VIVO 128 DDR. שאם יש את המדבקה המוזהבת הכרטיס מיוחד ל OVERCLOCKING.זה נכון. ד''א זה RETAIL.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ה-EXTERNAL שלי מכוון על 120, במקום על 100 , המכפלה בלתי ניתנת לשינוי על 17 (אכן P4 1.7) לוח P4S8X ASUS בקיצור המכפלה יכולה להגיע עד 150, שזה 2500~, אבל כשניסיתי המחשב נתקע לגמרי, אפילו הביוס לא עלה, למה? עד כמה אני יכול להעלות את הEXTERNAL? צריך לשמור על יחס של 3:4 בין EXTERNAL:תדירות זכרון? (שמעתי את זה איפשהו). ניסיתי לעשות 200 זכרון 150 EXTERNAL ושוב נתקע לי המחשב. אז איך זה בדיוק עובד? ד"א, הייתי צריך להעלות מתח למעבד? לכמה?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.rautermods.cjb.net/ ממש מגניב .... חובה לנסות ... אני רץ להוציא את העכברים הישנים מהבוידם ..
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מה שקרה זה שרציתי להכין מולקסים זוהרים וצריך להוציא תחוטים אז אמרו לי קח סיכה תן לחיצה קטן בשתי השיניים ששומרות על זה וזה ייצא עשיתי כך בשני פינים כבר וכשזה יוצא שתי השיניים יוצאות לא עקומות אבל נפולות אני יסביר כשאני מכניס חזרה ואז רוצה להוציא אני מפעיל טיפה כוח וזה יוצא אבל שאני מכניס למולקס ומחבר למולקס אחר יענו בלי פינים זה מתחבר הכל רגיל.. האם הרסתי תמולקס או שזה סתם כככה ואין מה לעשות? מהר בבקשה תענו דחוף 8ומהר...
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
??? ???חברים מה המצב אז ככה אני בדילמה יש לי 9600XT של גייקיוב מהירות ליבה 500MHZ ומהירות זיכרון 500MHZ עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן לכרטיס אני חשבתי בכיוון של המהרה ל: 540NHZ ליבה ו580MHZ לזיכרון מה אתם אומרים?שווה כדאי זה ישפיע על מתח הAGP שלי על הלוח על הספק [480W גנרי]מה שכן עשיתי מאוורר לד של ארו קול [3020RPM] בחלון השקוף בצד ממש מול הכרטיס מסך כדי לשפר תקירור אז תתחשבו בנתון זה ותגידו לי מה דעתכם על המהירויות החדשות שאני רוצה לעשות לכרטיס אם ניראה לכם שהכרטיס ישאר יציב..... ???
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן אמיגוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעזרו לי בבקשה.. אני בקרוב יקנה משחה טרמית למעבד פנטיום 4 ומיכוון שזו הפעם הראשונה שאני מורח חומר טרמי אני זקוק לעזרתכם.. איפה הליבה אמורה להיות במעבדי פנטיום4 סוקט 478? יהיה לי בעיה למצוא אותה? אממ.. אני מבין שאת המעבד צריך להניח על משטח אנטיסטטי? זה נכון? אם כך, באיזה משטח עליי להשתמש? נייר כסף זה בסדר? אממ.. יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מורח ת'חומר?? תעזרו לי פליז אני חסר ניסיון בנושא.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים ללא יחס לרעש SLK-900A עם מאורר סטנדרטי או CNPS7000A-Cu ??
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
דרך הביוס אני יודע...אני יודע גם את המקום הספציפי..אבל על כמה ?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת מנסיון של אנשים על המאוורר הנ"ל. איך הוא בהשוואה לוולקנו 11 ול- CoolMaster Aero 7 ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי O.C ל מחשב (ראה מפרט) לא רע הכל עבד סבבה וטמפ' די נמוכה 36+- מעלות. נהגתי להשאיר את המארז סגור MIDI רגיל). אתמול פתחתי אותו וגיליתה בעזרת להכניס הכנסת היד על עיוור באזור ה ספק מאוד חם. השארתי את המחשב פתוח והשארתי אותו לעבוד ללילה. היום לפני כמה שועת הכנסתי שוב את היד לראות מה המצב של הטמפ' (הרגשים הראו טמפ' רגילה) ובאמת הטמפ' ירדה ולא כולכך חם בסביביות הספק. כש הכנסתי את היד בטעות פגעתי אם האצבע במאורר של המעבד. עזבתי את המחשב לשעה. כאשר הגעתי הפעלתי SILENT STORM ופתאום שמתי לב שהמשחק הולך לאט. הפעלתי מחדש את המחשק שחקתי אם ההגדרות כלום חשבתי שאולי זה המסך אם גרפיקה מורכבת. בעוד אני ממשיך לשחק המחשב מבצע איתוחל (אמרתי לעצמי לא שוב בעיית ה ריסטים) פתאום אני…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
הוא לא ממש ממש יציב ... אבל לגלוש באינטרנט ולהגיד שאני על 3.43GHZ עם קירור BOX אפשר : אבל מה נאחס מעבד שלי אוהב מתח ??? ??? ??? ב1.65V הוא לא עול ב245 אבל ב1.675 הוא בסבבבה :-\ [glow=red,2,150] תאמת זה מאוד יפה עם זכרון כזה להשות בוט על 245mhz ועוד ב1:1 וגם להצליח להריץ Pcmark02 מפסר פעמיים בלופ (5) [/glow]
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי AMD 1200, המאוורר של המעבד התחיל להרעיש ואני חייב להגיד שאני ממש משתגע! זה בה בעוצמות שונות וזה לא יוצא לי מהראש :s05:, אני לא מבין איך זה יכול להיות, פתחתי את המחשב והסתכלתי וראיתי שפתאום ללא כל סיבה שאני יכול להבין אותה יש יותר רעש או פחות רעש, אני ממש אובד עצות. מה אפשר לעשות? אני ממש מתחנן לשמוע ממכם, תודה רבה וחג שמח! נמו.
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי המפרט שלי: intel 2.6c asus p4p800 inno3d fx 5700le elixir(nanya)256*2 400mhz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ העלתי את הליבה של הכרטיס מסך ב100MHZ ואת הזיכרונות אני לא מצליח לעלות.... עכשיו השאלה שלי איך אני עושה oc למעבד...כלומר באיזה תוכנה ובאיזה דרך....??? וממה אני תריך להיזהר? תודה מראש install
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שמעתי שSATA פוגע או לא מאפשר אוברקלוק. זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
איזה סלייינסר (או איך שלא אומרים את זה) מתאים לכרטיס מסך 5200FX של אסוס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=3791 תודה מראש יונתן
-
- 12 תגובות
- 616 צפיות
-
-
זה קשור לפה לפי דעתי ואתם תבינו למה,אחרי כשעת משחק /שעתיים מופיעים לי במשחק מן פסים כאלו צבעונין ואך פעם אחת אפילו התכבה לי המסך פתאום והיתי צריך לעשות ריסט.אני מבין שהיום יום חם ויש אפשרות ששהכרטיס מתחמם או משהו?????יש לי msi 9800pro r360
-
- 12 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום ... אני צריך המלצה לקירור מים טוב למעבד P4 2.4 הנתונים של המחשב שלי רשומים בחתימה ... הקירור לא לצורך אוברקלוק. במחיר סביר .עד 650
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-