אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חברים אני צריך יעוץ איזה מארז כדי לי לקנות עם יש לכם לינקים לאתרים שמוכרים מארזים טובים בזול אז אני השמח מאוד בתודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח P4g8x Deluxe החדש של asus והוא צריך תוכנה שתראה לו בזמן ווינדוס את טמפרטורת המעבד והמחשב
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם הGigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 הוא כרטיס שאפשרי לעשות עליו אוברקלוק?(למעבד/כרטיס מסך/זיכרון)? והאם אפשר לעשות אוברקלוק לAMD Athlon 64 3000 (939-pin) ולהשוות אותו נגיד ל3200+/3500?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי 6 לדים של 3 וולט ואני רוצה לחבר אותם למולקס של ה5 וולט כמה נגדים אני צריך ושל כמה אום
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
רשום שהיא סוחטת את המחשב מכל הכיוונים, נשמע מפחיד
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, לא רוצה לעשות פרסומת לחנות הזאת כי הם יקרנים, אז אני לא אציין את שמה, אבל איך יכול להיות שגוף הקירור הנ"ל נמצא רק בחנות אחת כרגע? אני מפספס משהו? את הTuniq 120 אפשר למצוא בכל חור, למרות שהוא מרעיש יותר ומקרר פחות. אבל את הדגם הזה אפשר למצוא רק בחנות בודדת? אני אשמח אם מישהו יתקן אותי, כי דווקא זו חנות יקרה מדי וקצת טפשי לקנות בה את המחשב רק בגלל שיש לה את גוף הקירור הזה. ובטח שלא הייתי רוצה להפריד את הקניה הזאת מקנית המעבד והBoard כדי שלא יטרטרו אותי אח"כ אם יהיו תקלות. תודה.
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד E6750 2.66GHZ ועשיתי לו בדיקת מאמץ ב OCCT לאחר מכן בדקתי את המהירות שלו וראיתי שהיא ירדה ל 2GHZ ולא עשיתי כלום עשיתי ריסט למחשב והכל ועדין אותו הדבר מה זה יכול ליהיות?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה זה הולך: יש לי מעבד אינטל P4 שהמאוורר שלו לא הכי טוב, הוא מתאמץ יותר מדי גם כשלא צריך ולכן גם משמיע רעשים חזקים מדי וזה מעצבן. לכן אני רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד, אז על איזה אתם ממליצים, אל תשכחו שאני צריך מאוורר חזק מאוד שלא ישאיר את המחשב שלי חם בשום מצב, כי יש לי מחשב תותך ואני מפעיל משחקים כבדים ברמות כמו FEAR, ושכמובן לא ירעיש ושיהיה שקט במיוחד ( אל תשאלו אותי באיזה תקציב כי אני לא מבין ), ואל תשכחו להביא לי קישורים למאווררים אם אפשר . עוד דבר אחד... כשאני אקנה את המאוורר הזה, האים עליי להחליף אותו בישן ולזרוק את הישן או.... להוסיף אותו ולהשאיר את הישן ( אם זה אפשרי בכלל ) אבל אל תשכחו שאני לא רוצה שהוא ירעיש, כי אם אני אשאיר את המאוורר הישן והוא …
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי טורנדו 92 שמחובר לספק וכבל המידע מחובר ללוח אם עכשיו בSPEED FAN זה אומר לי את המהריות אבל כאשר אני משנה את המהירות לא קורה כלום, האם אתם מכירים תוכנות פשוטות שיכולות לישלוט במהירות של מאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
יש לי AMD 3200 WINCH ואני עשיתי לו מ200FSB ל- 205 FSB במכפלה של X10. המעבד ישר קפץ ל V1.6 מ V1.4 שהוא בד"כ. האם זה מסוכן ? כי ה PCI-E ב-100 קבוע וגם הזכרונות במצב של 200~..
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני לא יודע מה איתכם אבל אני הבנתי שכאשר יש TBRED B אז חייבים שבסוף יהיה B כלומר במקום aiwga צריך להיות כתוב aiwgb ושהראשון זה לTBRED A, ואז כשאני שואל את הבחור בPC hardware למה, הוא אומר לי שזה חייב להיות כי רק הTBRED B חומים... ??? (בואו תקראו לזה פירסום חינם וזהו... ממש לא) הגיוני, או שהוא דיבר שטויות??? נ.ב. סטפינג טוב? הוא אמר שבכל החנויות בארץ זה היחיד שמוכרים
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הי. מה דעתכם על הקיט החדש הזה? http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0103/cl-w0103.asp אך נחשבת המשאבה הזאת? בהנחה שאיני מעוניין ב EXTRIM COOLING אלה בהחלפת מערכת האויר שלי בקרור מיים. ובהנחה שיש לי כבר את מערכת BW שלמה .. ובהנחה שהC2D הוא מעבד קריר
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הטמפ' הנוכחית למעבד הזה: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ מנוחה- 46 מעלות מאמץ - 52 מעלות 1.האם הטמפ' נורמליות ,הפריזר לא אמור להפוך את המעבד לקריר יותר? המעבד חדש+משחה טרמית של זלמן. 2.האם יש אפשרות להעלות את ה RPM והאם זה בכלל יועיל? 3.מתכוון לעשות OC בקרוב ,כמה אני מוגבל ? החדר לא ממוזג כרגע (עם מיזוג הטמפ' צונחות ל 39 ) תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני פותח בזאת רשמית :yelclap: :silly: סתם אנחנו מתכננים הזמנה קבוצתית לבלוק של CHILLY1, מי שצריך את זה יודע את זה, המחיר, הינו 400 שקל(בלוק+משלוח+מע"מ, המחיר יכול להשתנות במקצת), ליחידה אחת, בכדי להזמין, יש צורך בלפחות 10 אנשים, *** מדובר במחיר עלות *** כרגע מזמינים: Swimmer(אנוכי) FeedMe ...... כל המעוניין להצטרף, שיוסיף הודעה בפוסט. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי Intel Celeron 2.6 Intel Rocklake D865 PERL 1024 Mb RAM DDR Nvidia GeForce FX 5200 ובעוד שבוע בס"ד אני יקבל מחשב חדש עם המעבד החדש שמגיע לארץ Intel Itanium 2 ואיתו עוד חלקים יותר טובים... ;D עכשיו עשיתי OC והצלחתי להעלות רק ב-4% כי זה המקסימום שהלוח נותן לי :'( והגעתי ל 2.7 Ghz וגם עשיתי OC לכרטיס מסך והגעתי ל... Core Clock: 350 Mhz Memory Clock: 461 Mhz השאלה שלי היא האם אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות וכיצד.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
ניסיתי לבנות מסך LCD לפי המאמר באתר. קניתי אחד של 4 שורות והתקנתי תוכנת קריסטל קונטרול. בניתי את הכבל הפרללי מכבל מדפסת + מתאם מולקס ישן שמצאתי שמוציא 12V (שימש למאוורר במחשב ישן) ועכשיו לבעיות... המסך לא עובד!!! זרם במולקס באיזור ה- 2V הוא הדליק אור ירוק בהדלקה אבל עכשיו נאדה.... מה עושים??? איך בודקים שלא שרפתי אותו?
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2014 או https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2469 מבחינת איוורור...?
-
- 10 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מאוור 80 מ"מ הכי איכותי כיום בשוק אני מתכנן לשים אותו על מעבד שיעשה עבודה ממש טובה. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 647 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המפרט הבא ורציתי לדעת אם אני צריך ושווה לי להחליף את הזכרונות לחברה של G.SKILL בשביל ה-OC, אגב שה-OC שאני מתכנן זה לסביבות ה-3 ג'יגה הרץ, או 3.2 ככה ובכן זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤674 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1851 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤530 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤390 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤…
-
- 12 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי ברצוני לדעת קצת יותר על הזכרונות בOC. מה זה RATIO? וכל השאר תודה
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המתח המקסימלי שמותר להגיע עם המעבד הנ"ל ומאיזה שלב בערך אני צריך להתחיל להעלות גם nb ובfsb... מעבר לזה יש לי זכרונות corsair xms2 dhx ddr2 800 2x2gb רציתי לדעת מה התזמונים המומלצים לoc של 940 במקום ה4-4-4-12 שלא יציב ברמה כזאת...
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה קלה יחסית לביצוע OC די פשוט לפנטיום 4 תושבת 478 ליבת northwood?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-