אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך ZOTAC 260GTX {נקנה מKSP} עכשו בדרייבר שלו באה תוכנה שנקראת ZOTAC FireStrome ומהירות המאוורר מוגדרת אל אוטמטי {בדקתי בGPU-Z וזה 40%} והכרטיס די חם {50 במנוחה ו60-70 במאמץ} אז רציתי לעלות אתת המהירות לאזור ה65% בעזרת התוכנה שאני מעלה הכול בסדר זה עובד והחום באמת יורד קצת הבעיה היא שכול פעם שאני מדליק את המחשב ההגדרות חוזרות לברירת מחדל של40% מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אוקי, לפני שהזמנתי רשום שאפשר שש אבל בפועל אני יכול רק 2 ! אחד למעלה [הוא מותקן והוא מכניס אוויר] ואחד מאחורה איפה שהיציאות של הלוח אם - מעליהם [ הוא מותקן ומוציא אוויר ] עכשיו אני רוצה להכניס עוד 2 לפחות, בעיקרון רציתי עוד אחד למעלה ואחד בצד ... אבל אין לי פשוט מקום סעמק איזה באסה זה , מה אפשר לעשות בעניין ? עריכה: זה המארז http://skypc.co.il/pl_product~VJ2000BWS~6~0.htm תלחצו מפרט טכני
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כ"כ הרבה זמן לא התעסקתי עם לוחות של אינטל עד שהעניין כבר ברח לי מהראש, (הלוח לא מיועד לי) אני צריך המלצה ללוח טוב ל-O/C עד 800 ש"ח ~ תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי... יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7950 GT שפועל על ליבה של 550 ארץ (הדיפולט שלו).... יש לי קירור לכרטיס הכי טוב של זלמן והכרטיס במנוחה משו כמו 47 מעלות ובלחץ משו כמו 67 אז חשבתי לעשות אוברקלוק ...אז התחלתי לעשות והרמתי לאט לאט תליבה לאיזור ה 600 ארץ כלומר העלתי ב 50 ארץ תלביה בהדרגה זה הכן שיפר לי תביצועים משו כמו 450 נקודות ב 3dmark אבל הכרטיס לא עובר ת 70 מעלות בלחץ מירבי אז רציתי להמשיך לעשות אובר קלוק וכאן הבעיה: איך שאני עובר ת 600 ארץ נגיד שם על 605 ארץ אז שאני מריץ בדיקה ב 3dmark זה מתחיל בהתחלה טוב מעלה תפרימיים ואז באישהוא שלב יוצא וכותב תדבר הבא http://img294.imageshack.us/img294/5797/83757583zb2.jpg כמובן שהעלתי תזיכרון גם מ 700 ל 750 ..... לפי המעלות של הכ…
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
התקנתי היום את הATI Sliencer5 על הX850XT שלי ורציתי לדעת אם הטמפרטורות טובות, במאמץ עם קירור סטוק 80-84,עכשיו במאמץ 58-54 קירור סטוק במנוחה 47-50 ,עכשיו במנוחה 38-40 הטמפרטורות טובות או או למרוח את המחשב יותר טוב? כי לא ידעת איך למרוח אבל רואים רק ממש טיפה ממה שכתוב על הליבה וזה ממש מתושתש ואי אפשר לקרוא כי זה רק איזה אות אחת מטושטשת
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חשבתי על בעיות הקירור שיש, אקטיבי ופסיבי ועלה לי הרעיון הבא ואשמח לשמוע דעות בנושא: הרדיאטור של קירור המים הוא למעשה מערכת סגורה פרט לצינורות המחוברים אליה ונועד לייצר שטח פנים גדול ככל האפשר לקירור הנוזל שזורם במערכת. מאחר ועיקר הדאגה בקירור מים הוא דליפה, הרי שהרדיאטורים בנויים למנוע זאת ואם הם אטומים למים בתוך המערכת, הם אטומים למים מחוץ למערכת ולכן - אם מים עדיפים בפינוי חום, למה לא להשתמש במים לקירור הרדיאטור? למשל: אפשר להכניס את הרדיאטור לצידנית גדולה ככל שאפשר/ככל שנסבל מבחינת המשתמש מבחינת מקום (יכולה להיות גם צידנית אקטיבית עם קירור טרמו אלקטרי), למלא את הצידנית במים קרים שיכסה את הרדיאטור וכאופציה להוסיף קרח: דוגמאות לצידניות גדולות יותר: http://www.gag…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הגוף קירור ואיתו גם באים 8 heatsinkim לציפים מסביב למעבד של כרטיס מסך השאלה שלי עם אני לא ישים אותם יקרה משהו האם הם בכלל נחוצים או שזה סתם כי הם לא כל כך טוב יושבים על הכרטיס הם כזה חצי בחוץ ואחד ביכלל בלי כי אי אפשר בכלל לשים אותם כמו שצריך על הכרטיס שלי עם הגוף קירור עצמו הכרטיס שלי זה 6600 gt
-
- 14 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על התינוק הזה ? מזכיר קצת בצורה את ה-ALX-800 המפורסם לא? http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2214&cat=&page=
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3673&item=6703489230&rd=1#top ראיתי את זה.. ולפי מה שאומרים זה מוריד טמפ' מיוחד... מישהו יודע בדיוק מה זה ויכול לתת לי יותר פרטים עליו?
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 2500+ מובייל לום אם ABIT NF7 וזכרון A-DATA 400 MHZ 2.5 כאשר אני מעלה את הבאס מעל 200 מה"ז אפילו ב-2 מה"ז המחשב לא עולה אבל אם אני מעלה את המעבד ל 2400 מה"ז בשינוי מכפלה המחשב עולה בקלות. האם הבעיה היא בזכרון? כי הוספתי אפילו מתח מקסימלי לזכרון והעלתי את התזמונים וזה עדיין לא פועל...
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הקירור סטוק המעאפן שלו יש לי כמה אפשרויות אני יעלה תמונות הזלמן יקררר את המעבד הכול יורכב ויעבור צביעה מחדש אני מתלבט איזה קירור לשים לכרטיס מסך מדובר באקסבוקס360[br]פורסם בתאריך: 22.09.2009 בשעה 22:28:22 תמונות[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אולי חלקכם מכירים את התוכנה (אני רק אתמול חנכתי אותה). יצאה גרסא חדשה v2.30 אני בסך הכל דואג שלא חס וחלילה תפסחו על התוכנה השימושית הזאת! תחשבו על זה בתור "rivatuner למעבד" יש שם הכל + היא מכירה את המעבד שלי עם האוברקלוק וכל הנתונים המדוייקים. הורדה חובה ! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1045 עריכה: במחשבה שנייה, אולי הת'רד מתאים יותר לפורום אוברקלוק ... חבל שאין למשתמשים הרשאה להעביר את האשכולות שלהם :\
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוק למעבד דרך הביוס מ133 מהירות באס ל142 כמה מתח לדעתכם כדי לי לתת לו כדי שיהיה מספיק עמיד?
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הי יש לי GFORCE 4 TI 4400 והטמפרטורות הם IDLE:47 LOAD:53 האם זה נורמלי תודה נ.ב הGPU לא בOVERCLOCK
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אחרי אין ספור נסיונות מבקש עזרה....למה אני לא מצליח?.??!!?! המערכת שלי: מעבד- pentium d 820 2.8ghz 200mhzX14 לוח- msi 945gzm3 ספק- fsp everest 500w 80plus קירור למעבד- TT BIGTYP 120VP זכרונות- 2X1gb 533mhz cl4 ceon כ. מסך- Inno3d 7300gt 256mb 128 bit ddr2 הארד דיסק1: hitachi 80gb sata2 7200rpm 8mb buffer הארד דיסק2: seagate 250gb sata2 7200rpm 16mb buffer צורב: DVDRWx20 לייטסקריב מאוורים: אחורי ezcool 80mm קדמי 120mm בקיצור אני מנסה לשנות בביוס את המהירות ולא מצליח או שהוא פשוט לא משנה או שהוא יכול להיות כן משנה אבל המחשב נכנס ללופ בהדלקה ולא עולה, כאילו מנסה לעלות ולא מצליח להידלק. איך בדיוק עושים oc?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בחתימה יש לי מעבד AMD 3000 ואני רוצה קצת להמהיר אותו. אני יודע שהזכרונות שלי לא משהו אבל זה מה שיש וצריך להסתדר עם מה שיש ,אז אני לא מתכוון לשדרג אותם... עד עכשו היה לי מעבד של אינטל ואני לא מכיר כל כך את הלוח של Gigabyte ואת רזי האוברקלוק. מה שכן עשיתי עד עכשו זה : העלתי את ה -HTT ל -230 נתתי קצת וולטז לזכרונות ל -2.7 משום מה בביוס מופיע לי רק להעלות את מתח הזכרונות רק עד 0.2 V ,נראה לי קצת משונה. בדקתי עם SUPER PI ועם MEMTEST ולבנתיים הכל בסדר ,רק יש לי בעיה אחת עד עכשו...בעבודה רגילה עם המחשב הכל עובד בסדר גמור ,אבל רק שאני מעלה משחקים פתהום הם נתקעים לי,לפעמים אפילו בהטענה של המשחק. בדקתי את התדר של ה - AGP והוא על 66 MHZ אז אני לא יודע מה הבעיה ?…
-
- 14 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. תנסו לא לקפוץ לזלמנים של 220 שקל ולהגיד לי - נו זה אותו מחיר.... כרגע אני מתלבט בין ALX800 עם SF2 יוצא 190 שקל או V12 שיוצא 180 שקל... הגוף של הV12 נראה יותר טוב, לא ? נחושת מלא, הרבה סנפירים.... מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני צריך קירור טוב וזול ללוח אם שלי כי הקירור של הצ'יפ נשבר לי יש לי לוח MSI Neo 4 ואני צריך קירור כי המחשב מתכבה לי מזה עוד דבר איה משחה טרמית טובה הייתם ממליצים לי למעבד?וכמה היא עולה? מוכרים מוצרי מודינג ב KSP בב"ש?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
למישהו יש מעבד AMD 3200+ ובתוכנה אוורסט בטמפרטורות יש CPU ו CPU#1 לכל אחד מהם יש טמפרטורה שונה מה זה אומר? תודה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה משהו קררררר, מאוד קר, המארז שלי גם ככה מאוורר לכן אני מחפש HSF שיכול להביא אותי רחוק, הבעיה היחידה זה שאני מממש רוצה שקט, כמה שיותר שקט יותר טוב! על כן הגעתי כמובן לזלמן, ויש לי שם שתי אפשרויות ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 המניפה הידועה! או לחילופין ההיטסינק הטיפה היותר סטנדרטי ZALMAN CNPS7000A-Cu האם יש לכם המלצה אחרת? מחיר לא בעיה, כל דבר אחר גם אופציה, העיקר שקט ואיכותי! אני מזכיר, המארז מאוורר!!!
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אם לא מתאים תעבירו פשוט לא ידעתי לאיזה נושא זה משתייך תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האנטק עולה 120 ש"ח. והטרמלטייק עולה 61. איזה מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
בקרוב אני אסיים את המודינג שלי ואני אעלה אותו לאתר. המודינג כולל: תוספות ושינויים קטנים למקלדת, כונן קשיח זוהר, משטח פרספקס זוהר עם חיבור חשמל ייחודי ;D , חלון למארז אולי איזה פאנל קידמי תוצרת בית וגם אולי שינוי קטן לעכבר. 70% מהפרוייקט מוכן ואני מקווה שאני אסיים אותו בימים הקרובים.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אצלי 41 במנוחה 78 במאמץ.. יש לי הבדל גדול בין טמפ המנוחה למאמץ ואני רוצה לדעת אם זה גם ככה אצל אחרים
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-