עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ElemenTal,

כרטיס מסך: 8800GTS G92 מארז: CM690 עם מאוורר על הדלת רציתי ללכת על ה S1, אבל ממשהו הבנתי שבגלל שהקירור הזה בולט החוצה יש צורך להסיר את המאוורר במארז הזה. אז אני רוצה לקבל הצעות לקירור אחר, במרמה של ה S1 כאשר הוא עם מאוורר 120. כמובן שזה חייב להיות קירור שכן יאפשר את מאוורר הצד שלי. תקציב: 150 ש"ח, אם באמת משהו שווה אפשר עד 200 מקסימום חשבתי גם על ה Thermaltake DuOrb, בחלק מהמקומות ראיתי שהוא ממש טוב (יורד סך הכל ב 1-2 מעלות מה S1 עם מאוורר) במקומות אחרים ראיתי שהוא לא יעיל במצב LOAD של הכרטיס. אם משהו אולי יכול למצוא נתוני טמפ' של הקירור על GTS או GT. יש עוד קירורים טובים במחירים האלה ?

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  2. האם לאחר מריחת המשחה הטרמית עדיף: לחכות קצת שההיטסינק והליבה עם המשחה הטרמית מפורדים ואז לחבר אותם (ואם כן כמה זמן) או ישר לאחר מריחת המשחה להחזיר הכל למקום ולהפעיל את המחשב (חדש בתחום אז אם זו שאלה שנראית לכם פשוטה נא לא לזלזל ;] ) תגובות יתקבלו בשמחה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  3. שלום לכולם , חג שמח וכשר. אוקיי, אז יש לי בעיה בטמפ' של המחשב. כשאני משחק בקרייסיס משהו כמו שעה וחצי/שעתיים ברציפות, המחשב "קורס" ואז זה יוצא לי מהמשחק ורושם "תשלח" "אל תשלח". אני נכנס לבדוק טמפ' של המעבד - עם Coretemp והטמפ' מאוד גבוהות, הם משהו כמו 70-75.. קצת שונה בין הליבות. כנ"ל על הכ.ס מסך, שהוא גם בסביבות ה73-75 מעלות. דבר נוסף ששמתי לב, המעבד והכ.ס בתיאום טמפ', ברגע שהמעבד מאוד חם, גם הכ.ס מסך - אני מדבר על כך שהם באותם טמפ' בדיוק... המפרט שלי הוא: ATX 630B + Thermaltake 400W Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 8MB B0X Intel Mother-Board DP35DP Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5 PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk GainWard…

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by Sp0ck,

שלום יש לי מעבד אינטל סוקט 775 ואני רוצה את הדבר שיקרר לי הכי הרבה את המעבד התקציב הוא 250-300 שקלים תודה.

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by boxer555,

אוקיי אז המפרט שלי ניתן לראייה בצד.. אני עובד על קירור מים של SWIFTECH הבלוק זה APOGEE GT המשאבה גם של SWIFTECH אני לא זוכר את הדגם בקיצור הגעתי ל3.4 ואני עומד על 1.4V המתח בגשר הוא 1.4V וזה המקסימום.. תיראו את התמונות ותגידו לי אם אוכל להמשיך והאם המעלות בסדר תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by roeiw,

אם אני מריץ Prime 95 במשך 7-8 שעות רצוף על מעבד Athlon XP 2500+ יכול להיגרם נזק כלשהו למעבד? (יושב על 39 מעלות במנוחה ו 46 במאמץ)

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. Started by mj23,

היי יש לי מעבד אינטל 6750 2.66 במקור עשיתי אובר קלוק ל 3.5 וכרגע יש לי בלי עבודה 48 מעלות ובמצב של עבודה מאה אחוז מגיעה לי עד 70-71 מעלות בלחץ מירבי ממש לחץ..... כרגע מתח שלי הוא על 1.5 והשאלה שלי האם אני יכול להמשיך תאובר קלוק שלי?! (אמרו לי שאסור לעבור ת 1.5 מתח על המעבד) והאם מבחינת המעלות זה בסדר או כבר חם מידי?! יש לי קירור של זלמן הכי טוב למעבד!

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by Lanzar,

ראיתי שיש בביוס אפשרות לעלות את ה MHZ של ה AGP זה בין 33 ל 150 MHZ ורציתי לדעת מזה עושה ושהעלתי את זה ל 85 MHZ זה העלה לי את הניקוד ב 3DMARK במשהו כמו 350 נקודות

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by מורדו,

למה אני שואל כי הקירור נראה לי מפלצתי ויש לי גם זלמן VF700-Cu שנישאר לי מהכרטיס הקודם .... אז אני צריך לדעת מה יותר טוב תודה לכל עוזר

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by tzahi04,

מישהו חשב על זה ? http://www.virtual-hideout.net/cgi-bin/newspro/viewnews.cgi?newsall

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  11. על המעבד לא היה כלל וכלל משחה טרמית, מרחתי על המעבד ועל הגוף קירור שלו לפי המדריכים באתר. יש לי מעבד: Intel Pentum 4 2.6HyperThreading . הטמפרטורה שלו עומדת בערך על 44 מעלות לאחר שהשארתי את המחשב דולק בביוס 10 דק'. מה אומרים? הטמפרטורות נכונות?

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

Everest Memory Read: 7857MB/S Everest Memory Write: 7942MB/S Everest Memory Copy: 7009MB/S Everest Memory Letency: 42.6ns הבעייה היא שהמחשב לא ממש יציב לא מצליח להריץ SuperPI ו Prime95 אם למישהו יש עצות איך לסחוט עוד ביצועים מוזמן להגיד מתח המעבד הינו 1.65V ולא מה ש Cpu-Z מדווחת(משום מה היא לא יכולה להציג מתח שגבוה מ 1.6V) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  13. P4 1.5 512 SDRAM GeForce 2 mx 64 mb

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  14. כשאני מדליק את המחשב המאוורר פועל (קסם!) אבל אחרי כמה זמן הוא מפסיק לפעול... חבר אמר לי שהוא מפסיק לפעול אם המעבד קר (20 מעלות בערך). איפה אפשר לבדוק באיזה טמפרטורה המאוורר מפסיק לפעול ואיך משנים את זה? יש לי מעבד e6550, איך אני בודק את הטמפרטורה שלו ומה הטמפרטורה שהוא אמור להיות בה (ברגיל וזמן מאמץ)? הבנתי שיש תוכנות לבדיקה אבל יש הפרש של 10 מעלות בין התוצאות שלהן (cpu temp ועוד שניים ששכחתי את השם שלהם)... איזה תוכנה מראה את הטמפרטורה (ואיזה תוכנה משקרת?! חחח סתם) אהה ונזכרתי שבדיסק שמגיע עם הלוח אם יש תוכנות למאוורר, I-cool ואת easy tune center (אני יודע שזה לא למאוורר אבל יש בו גם דברים של מאוורר.. נראלי) התכנתי את שתי התוכנות... ולא הבנתי מה לעשות איתן. התוכנות לא י…

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by borg,

אני מעוניין לקנות את הגוף קירור Zalman CNPS7000B-Cu עבור AMD Athlon 64 X2 3800 שיותקן על הלוח-אם EPoX EP-9NPA+ ULTRA. באתר של זלמן כתוב שהמשקל של הגוף קירור הוא 755g, ושהמשקל המירבי המצויין עבור גופי קירור המיועדים למעבדים של AMD בתושבת של 939 הוא 450g בלבד. אני יודע שלאנשים רבים בפורום יש גופי קירור במשקל דומה לזה של הגוף קירור שציינתי, ואף כבדים יותר. השאלה שלי היא האם יש צורך להתקין את הגוף קירור הזה בצורה מיוחדת (חיזוק הגוף קירור מתחת ללוח-אם), ואם כן אז איך עושים את זה עם הלוח-אם שציינתי. כמ-כן, כתוב באתר של זלמן כי יש צורך להקפיד ביתר תשומת לב כאשר מזיזים מחשב המצוייד בגוף קירור כבד מעין זה. למה הכוונה? איך בדיוק אני אמור להעביר את המחשב ממקום למקום? האם אני אמור לה…

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by bartes,

שלום רב! הורדתי את תוכנת ה CLOCKGEN בהמלצה של מישהו וראיתי שאין ברשימת הPLL את ה- PLL שלי. אז אני לא יכול לשהשתמש בה. אז אם מישהו יודע מה לעשות זה יעזור מאוד לוח אם: ECS P4VMM2 7.3 תודה מראש בר!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  17. OK סוף סוף הצלחתי להביא לפה תמונות :-) התמונות שאני מראה פה הם באיכות בעע חח והם מראים רק חלק מהמודינג שעשיתי אני ינסה להביא תמונות של המודיג הסופי סופי שלי טוף אז מתחילים: 1. http://rotter.net/User_files/nor/3eb14e074d6383de.jpg הסבר: כאן אני מתחיל את בניית הבקר שאיתו אני שולט על מאווררים ועל הנורות במחשב 2. http://rotter.net/User_files/nor/3eb14e42525701d9.jpg הסבר: כאן זה כל המערכת כבר מורכבת אבל עשיתי מספר שינויים וסידורי חוטים :-) שלא רואים כאן... 3. http://rotter.net/User_files/nor/3eb14ec65daac96b.jpg הסבר: זה פחות או יותר בהתחלה שחיברתי כמו שאתם רואים שם חסרים לידים ומפסקים שם כי לא קניתי מספיק... אז עכשיו כבר קניתי והכל מחובר כמו שצריך.. 4. http://rotter.net/Use…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 90mm ENERMAX UC-9FAB 92x25 Ball Bearing fan clear fan

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by omrishriki,

שלום לפני זמן מה התחדשתי במחשב יש לי מעבד i5 עם קירור רגיל ב 120 שקל ומארז cooler master sniperעם אוורור טוב 3 מאווררים וכטיס מסך NVIDIA 560 gtx שאני משחק לדוגמא בניד פור ספיד ה GPU מגיע ל50 מעלות אחרי חצי שעה של משחק זה נורמלי ?ועד כמה מעלות מותר לכרטיס מסך להגיע תודה לעוזרים ועוד שאלה קטנה קירור רגיל למעבד מאוורר משו cold bit זה מספיק למעבד המעבד יושב בזמן מנוחה על 35 מעולות סלזיוס בעבודה מגיעה ראיתי גג ל 47 אני לא עושה אובר קלוק משחק שעה שעתיים ביום ובעיקר המחשב פתוח להורדות ושטויות מוזיקה כאלה תודה לעוזרים עד כמה מותר להגיע במעבד במעלות ?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  20. מישהו מכיר חנויות לרכיבים אלקטרונים באזור השרון....???(נתניה,רעננה,הרצליה,כפר - סבא וכו'....)

21. Started by killer47,

יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע אך/איפה משנים את מהירות הזיכרון/ליבה............ ???

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  22. היום החלפתי את גוף הקירור והמעלות היו ונשארו 43-40.5 מעלות. גם אחרי שאני משחק במשחקים המעלות נשארות אותו הדבר, יש לכם רעיון למה? אולי המשחה הטרמית עוד לא התייבשה ורק עוד כמה ימים אני אראה תוצאות? ??? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי מחשב במכרז, והוא כל הזמן מתחמם. פתחתי את המארז ויש לי מאוור לדים מקדימה שמכניס אוויר (אבל עליו יש פלסטיק) יש לי מאוורר על המעבד (P2.8 800MHZ) עם מדבקה של אינטל ומאוור של הספק. המחשב שלי כל הזמן מצפצף (מצורפת תמונה). מה אני יכול לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  24. זה רק לי או ככה זה לכולם אני עם הקירור המקורי שלו והוא ממש מחמם לי את מערכת שאני משחק אז השאלה שלי איך הקירור זה צריך להיות ככה בכלל? זה עם המיה 2

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  25. יש לי מעבד p-3 733 ולוח אם MSI של VIA אפשר?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.