אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מעבד BARTON 2500 מהירות עבודה רגילה : 1833 מה"צ 166*11 ...מתח מקורי 1.65 לאחר האוברקלוק: 2300 מה"צ - 210*11... מתח 1.85 תזמונים של הזכרונות לפני האובר 2.5-3-3-8 אחרי האוברקלוקינג - 2-3-2-11 (11 בתזמון האחרון כי זה נותן תביצועים הכי טובים לNF2 לפי הסקירה http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=498&articID=133) טמפ: במנוחה משהו כמו 44-46 ............ במאמץ משהו כמו 55-56 מערכת יציבה בקשר לבאס הזכרונות מגבילים אותי אזקשה לטפס יותר . כשהמכפלה של המעבד היא 9.5 אז אני מגיע גם לבאס 220 ... אבל אם אני מעלה את במכפלה ל10 ומעלה אז אנלא יכול 220 .... אפילו לא 215 . לפי דעתי 2300 מה"צ ב 210*11 מאשר 9.5*220 ב2090 מה"צ זכרונות: TWINMOS TMD-50B לוח אם: …
-
- 10 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אמנם בגרמנית, אבל אפשר לקפוץ לסוף בשביל הגראפים: http://pctweaks.de/index.php?i=berichte&op=viewarticle&artid=222&inhaltid=0 הנה למשל הגרף של המעבד תחת OC בינוני: יש הפרשים די גדולים בין התוצאות האלו לבין מה שיש בסטיקי (ובחלק, לבין כל מה שראיתי עד עכשיו....) למשל המיקום המוזר של הALX800 אז רק רציתי לשאול את המנהלים, מאיפה הדירוג שיש בסטיקי?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי העזרה הרבה שלכם באחת מנושאים הקודמים החלטתי שאני רוצה לעזוב את התוכנה EASY TUNE ולעבור לדברים חדשים ומסקרנים יותר (ולנושא חדש ) אז יש לי כמה שאלות שמתייחסות לתכל'ס שבנושא ופחות לתאוריה. אז שוב המון תודה על הסבלנות מראש. 1.אני יודע שמהירות מעבד נמדדת כך FSB * מכפלה (שאצלי היא קבועה על 11) = מהירות מעבד. את החוברת של לוח האם לשי אין אבל נכנסתי לאתר שלהם וקראתי את זה : "Front Side Bus 333/266 MHz FSB " אגב לוח האם שלי הוא tw.giga-byte.com/MotherBoard/P...GA-7N400V-L.htm מה זה אומר שמהירות הבאס שלי היא 333? או 266? כך או כך תיאורטית אני יכול לעשות OC של 2926 לא??? 2. אחרי שקראתי את כל החלק העיוני שבנושא, איך תכלס עושים ומשנים OC בביוס? האם עושים ר…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג למעבד. ה-Bus נמצא כרגע על 166 שזה הרגיל שלו ואני מנסה להרים אותו. אני רוצה לעלות צעד צעד ואני לא מצליח להרי אותו מעבר ל-169!!! המכפלה כברירת מחדל היא 11.5. ניסיתי להעלות אותה ל-12 וכשאני מפעיל את התוכנה שאמורה לי להראות לי את מהירות המעבד היא אומרת שהבאס אכן השתנה אבל המכפלה לא. כשאני נכנס שוב לביוס זה נראה שהמכפלה דווקא כן השתנה ועדיין עומדת על 12. אבל מה אני עושה עם הבאס? אני לא מצליח להרים אותו בכלל. כשאני מנסה לשים אותו על 170, אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע לפני שחלונות עולה. כמובן שיש מגבלה לכמה שניתן להרים את הבאס אבל זה הכל?? רק 169???
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
חברה... אני מזמין מהם עוד מעט את המאוורר הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm 1) זה בא עם המשחה ...??? 2) האם זה מגיע עם ההוראות הרכבה ??? 3) תוך כמה זמן זה מגיע ??? 4) יש אחריות ???
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכל באי הפורום ;D אני מרגיש קצת רע עם זה שהסיבה היחידה שאני מפרסם כאן הודעות היא לצורך שאלת שאלות... אבל אני משתדל תמיד לקרוא לפני כן ולחפש... ובכל מקרה, אין לי הרבה מה לתת מבחינה של חומרה... ככה שאני אאלץ להסתפק בלקחת עד כאן התנצלויות... במאמצי לשדרג ולשפר את המערכת עליה אני עובד, קניתי לפני כחודש מעבד ולוח אם חדשים, והקונפיגורציה היא כזו: אני די מתבאס מהקונפיגורציה הנוכחית (ואני מאמין שכל מי שיעיף בה מבט יחשוב שדי בצדק). כל פעולה הקשורה בעיבוד בלבד טסה במהירות דמיונית... בנוגע לכל פעולה אחרת, כזו שדורשת קצת זיכרון או לא עלינו את ההארדיסק... החלטתי לקנות את המערכת בשלבים... ונראה לי שעכשיו הגיע תור הזכרון. לדעתי שניים של 512MB יעשו את העבודה, אבל אני …
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש אמרו לי שזה המקום לאובר קלוק וכאן קיימים האנשים שאני מחפש,אז השאלה שלי היא ככה : יש לי את הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי,והכרטיס של חברת Gigabite,רציתי לתת לו OC קטן בלי להחליף לו קירור ובלי כלום,ככה להשאיר אותו איך שהוא עם הקירור המקורי. השאלה שלי כמה אני יכול לשים לו ב - Corp וכמה ב - Memory בשביל שיישאר בטמפ' יציבה ולא ייגרם לו שום נזק? תודה רבה לעוזרים! וגם לאלו שלא
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9500 פרו. עכשיו ראיתי באינטרנט כשגלשתי שיש את התוכנה הזאת: ATITools 0.0.20 שאפשר לעשות איתה אוברקלוק לכרטיס. אז רציתי לשאול האם זה בטוח? ואיזה פרמטרים לשים בתוכנה בשביל אוברקלוק טוב. וגם רציתי לשאול עד איזה "רמה" הכרטיס שלי מסוגל להגיע(לדוגמא: 9700NP וכו') תודה רבה ולהתראות!
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שאלה איך ניתן לשנות את מהירות המאוררים ידנית (אם בכלל)?? תודה
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין גדול בנושא אבל יש לי שאלה.... יש לי מחשב 2.8 , לוח אפוקס ברמה גבוה, זיכרון 512(דואל 2*256) , ווינדוס אקס פי אז ככה החלטתי לנסות לעלות קצת את המהירות של המעבד, ויש לי שאלות בנושא... דבר ראשון נכנסתי לביום ושם העלתי מ 200 מגה הרץ ל 215 , מה ששינה את המהירות ל 3.01 במקום 2.8... האם זה באמת ישפיע על מהירות המחשב... ? האם זה מסוכן אם אין לי מערכת קירור נוספת חוץ ממה שהגיע עם המחשב.? מה טמפרטורה של הלוח ושל המעבד בטווח נורמלי!? לפי אידה 32 אני עומד על 32 -לוח 39 - מעבד , האם זה נורמלי!? תודה רבה ... רונן
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
זה המרפט של המחשב: פנטיום D930 זכרון 4 גיגה של OCZ מהירות 667 DDR2 לוח MSI 975X מאוורר למעבד - ביג טייפון מאיץ גרפי X1800GTO כולל מאוורר ארקטיק קולינג אקסלרו מארז צ'ונמי של טרמל-טק ספק כוח ENERMAX LIBERTY 500 מסך LG 19 2MS העליתי את ה FSB ל 228 מקסימום עם תזמון של 4.4.4.15 את המתח של הזכרונות אני לא מצליח לעלות יותר מ 1.95V (לא עובר POST) את המהירות של הזכרונות הורדתי ליחס 1.1 - מהירות 400MHZ לפני שבוע היו לי זכרונות 533 של CEON וכרטיס גרפי X300 ישן וספק כוח 430 וואט פשוט אבל הצלחתי לעלות מתח לזכרונות והצלחתי להגיע למהירות FSB 245 שנתן מהירות מעבד 3700+- מה עושים?! ניסיתי את כל האפשרויות בבקשה אל תפנו אותי לכל מיני לינקים , כי זה לא עוזר אני צריך עזרה ממישהו שמכיר את ה…
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ומי יותר שקט הNINJA או הBT
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האלה: http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_ddr2_800.htm כתוב 1.8 + 0.1...? זהו!??! בכל מדריך OC שראיתי כתוב להעלות ישר ל2.1...? אני עובד על זה : http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core2Duo-Overclocking-Guide-v1-ftopict197995.html מדריך שמיועד לאסוס כמו שלי אז קל ללמוד ככה... בראל.
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. יש לי p 3 866 ...הכל טוב ויפה רק שהמעבד בא ב slot 1 ( מי שלא יודע מה זה - המעבד הוא בעצם מין כרטיס קול שנכנס כמו כרטיס מסך ) ואין לי שום שמץ של מושג איך לפתוח אותו, ואיפה בכלל לשים את המשחה. למה? כי המעבד נמצא במין בלוק קירור מוזר שכזה עם מאורר פיצקי שלא נוגע בכלל בכרטיס ( אני חושב) ודי אי אפשר לראות כלום. מישהו אולי יודע מה צריכים לעשות? ואם יש בכלל משחה טרמית למעבדי slot 1 או שהם בלי משחה בכלל
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה עשיתי OC למעבד שלי+בדיקת יציבות עם התוכנה ספור פאי ורציתי לשאול אם יש משהו שצריך להוסיף כאן.. העלתי תמונה אחת עם CPU-Z ותמונה אחת של הEVERSNT מראה מעלות במנוחה.. +דעה איך הOC שלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני עומד לקנות ביג טייפון, שיעלה לי בערך 260 ש"ח. חשבתי אם כבר, להוסיף איזה 70 ש"ח או משהו דומה, ולקנות גוף קירור טוב יותר מהאתר: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=185 ברשימה שהבאתי, יש גוף קירור טוב יותר מהביג טייפון, עד 60$? מה שחשוב הוא השקט, מקום שני הביצועים.
-
- 13 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מגיע יציב בבאס מ200 ל210 ולא יותר אפילו אם אני מעלה בMHZ אחד זה לא יציב ניסיתי לעלות מתחים לכל חלק וכמובן.... - לא עזר. זה תמיד נתקע או בטעינה של הווינדוס או לאחר כמה שניות בווינדוס אני חושב שמשהו מגביל אותי או שלא עשיתי משהו בסדר. אז יש לכם רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הלוח הוא P5B DX יש לו רק 3 חיבורים,איך אני מחבר 4 או 5 חמישה מאווררים ?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום !! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג ואני לא יכול אנשים אמרו לי לשנות את הביוס הקיצר חיפשתי באתר של אינטל הלוח אם שיש לי בגירסא d850mv אבל אני לא יודע מה אני צריך להתקין שמה ואני צריך הסברים איך לעשות את זה ויש לי מחשב 1.7 לכמה אני יכול להגיע עם האוברקלוקינג פחות או יותר ואם זה כדי שווה לנסות לעלות את זה http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ זה האתר תודה
-
- 12 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
היום הגיע לי הכרטיס (זה שהיה מפנדה) הגעתי איתו מ 325/700 עד ל380/952 ומ12 צינורות פתחתי ל 16 צינורות וזה46-7 מעלות במנוחה ו62-65 במאמץ(3dmark05) מה דעתכם? ומשהו מוזר פה כי ב3DMARK05 קיבלתי רק 4200 וראיתי ש6800GT קיבל 4700 (16 צינורות 350/1000) ויש לי גם בעיה כל פעם שאני עושה ריסטרט המחשב עולה לי עם אובר רק לליבה ולזכרונות הוא מחזיר את זה ל700 במקום שישאר על 952 ואני שומר תפרופיל ואמרתי לו שיעלה תפרופיל ההוא כשהמחשב עולה... יש למשהו רעיון למה זה לא טוב? (אני משתמש ב rivatuner) SweeT EviL
-
- 11 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס X1600 PRO AGP sapphire 256 איזה OC אני יכול לעשות, ובאיזו תוכנה עדיף להשתמש הוא מקורר טוב עם שני מאווררים שהוספתי אחד 80 ממ ועוד אחד של מעבד INTEL 478 הוא בטמפ של 40 בסטוק מנוחה במאמץ הוא מגיע עד 60 תודה
-
- 11 תגובות
- 617 צפיות
-
-
למה כי בSPEED FAN הלוח 25 מעלות ולא זז אף פעם ניכנסתי להגדרות שיניתי ל DIODE ואז הופיע טמפרטורה של 100-99 ללוח [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 1ball+1sleeve ואני לא מוצא 12 סנטימטר.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-