עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shlomo_l,

הבאתי מחבר 9200 128MB ואני רוצה לעשות כמה בדיקות וגם OC איזה תוכנה הכי מומלצת לכרטיס הנ"ל ובפרט הרדונים כי לי יש NVIDIA אז אני לא יודע איזה..

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי מעבד AMD +2800 והעלתי אותו ל +3200 ורציתי לדעת אם במצב הנוכחי הוא עובד כמו מעבד +3200 מקורי ( ללא OC ) ??

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by yuraxp,

איפה מחברים את הלייזר לד? על קידמת המארז ? אם כן, כיצד מחברים אותם לשם? הנה קישור,שמראה מה זה לייזר לד: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1034&catcode=96 אם למשהו יש כזה דבר, זה באמת יפה??

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by YakiTraki,

אהלן. ברצוני לדעת אילו מהסינקים יניב ביצועים טובים יותר במארז "חם" יחסית עבור הברטון שלי?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by tal^_^,

החיבור של ה IDE ללוח אם הוא שתי סנטינטר מה- HDD CD והצורב אז יש לי עודף של קבל שאין לי איפה לשים אותו, עכשיו הוא נימצא על ה HDD ונידחס שם, אבל אם יש לכם איזה הצעה איך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by gal_il50,

מה זה בדיוק הפאנל הזה? הוא מציג טמפ? האם זה מומלץ? עוזר?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by demonshlomo,

האם זה יכול לפגוע בזיכרון שעשיתי לו אוברקלוק מ333 ל400?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. Started by reyrey_200,

שלום ברשותי כרטיס מסך ASUS ATI RADEON 9600XT ורציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC דרך התוכנה ATITOOL ? אם דבר כזה יתאפשר,האם יווצר מצב שבו יהיה חם מדי לכרטיס או שהסטוק שלו מתאים. תמונה של הכרטיס [כך הוא נראה בדיוק עם צלעות הקרור והמאוורר]: http://www.hardwaretidende.dk/hard/artikelimages/15102003-1.jpg

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by eranir,

אני קונה מחשב ב-tms, שם יש עכשיו מבצע לחברי פורומים, שכל הרוכש מחשב חדש זוכה ל-OC תוצרת מעבדת החנות. הבעיה שיש לי 0 ידע בנושא ואני מתלבט בנוגע לכמה דברים: ראשית, לכמה כדאי להמהיר את ה-Q6600 כך שיהיה יציב לחלוטין ובשום מקרה לא יגיע קרוב לטמפ' המסכנת את בריאותו. אני לא רוצה בכלל להתעסק עם ה-OC אחרי שיגיע מהחנות. לא להוריד, לא לשנות ולא כלום. איזה שיפור "אמיתי" OC שכזה ייתן (באיזשהם פרמטרים שאני אוכל להעריך). בנוסף, איזה קירור כדאי לי להוסיף? עדיף משהו לא ב-250 שקל, אלא אם כן זה קריטי. והאם זכרונות 667 יספיקו או שאני צריך של 800? תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by Torn,

יש לי לוח אם חדש, עם צ'יפסט מסוג NFORCE 560, הלוח הוא של MSI והדגם הוא K9N V3. המחשב מתפקד נהדר, יש לי זיכרונות 667 שעובדים בדואל, הצלחתי להעלות את המכפלה של הבאס עד ל260, וזה גרם למעבד לעבוד בתדר של 2700 MHZ בצורה חלקה ביותר, והתדר של הזיכרונות הוא 830 MHZ. ידוע לי שהזיכרונות הללו לא אמורים לעבוד בכאלה מהירויות, אבל המחשב מתפקד מצויין. ואני יכול להריץ משחקים ותוכנות מאמצים שעות, ושום קריסה לא תהיה. אז מה בעצם הבעייה אתם שואלים? הבעייה קורות מהרגע שאני מכבה את המחשב כיבוי מלא, בהדלקה הבאה הוא חוזר לי עם איזה שגיאת OC מעצבנת, ואומר לי שכל ההגדרות התאפסו. עכשיו זה סרט חבל"ז, כי דרך הביוס אני לא יכול להעלות את המכפלה במכה, אלה רק בקפיצות קטנות, אחרת המחשב לא יעשה פוס…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  11. זה המפרט שלי אני רוצה לדעת כמה אני יוכל לעלות לי בGHZ במעבד. אני קונה גוף קירור טוב ב300 שקל ואני עושה OC רק של העלאת המהירות בלי לגעת בדברים אחרים. לכמה אני יכול להגיע בהתיחס לזה שיש לי גם אפשרות להוסיף 1G זכרון. c2d e6420 2*1G asus p5b ספק 500

12. Started by NTT,

היי, אני מתכנן מחשב עם מעבד Q9450,ויש לו TDP של 105W,כדאי לי לקנות לו קירור נוסף? (ואני לא מתכנן OC) ועוד משהו: אני קונה כרטיס מסך Gigabyte GT8800 512MB והוא מגיע עם אוברקלוק קטן וZalman VF830,זה קירור מספיק לכרטיס?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  13. ישלי את הזיכרונות ocz 4-4-4-12 800mhz עם צלעות קירור, עדייין לא עברתי את ה400 בזיכרוןן בOC שלי אז רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לעשות בדיקה לזיכרון חוץ מאורטוס. וגם ישלי את המעבד Q6600 ואני רוצה להפעיל פעמיים את האורטוס בשביל שיעבוד לי על 4 הליבות איך אני מכוון את זה? תודהה[br]פורסם בתאריך: 1.08.2008 בשעה 23:55:11 הזיכרונות הם Platinum 4זיכורונות כאלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=21297 ככה הם ניראים למי שלא יודע

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  14. Started by Acejin,

שלום לכולם, אני אשמח לקבל עזרה בהרכבה של המאווררים למארז =] שאלות: 1. המאווררים שצריכים להתחבר לחלק העליון של המארז צריכים להוציא או להכניס אוויר? 2. המאווררים שצריכים להתחבר לצידי המארז אמורים להכניס או להצויא אוויר? 3. כדי לגרום למאוורר להוציא/להכניס אוויר אני צריך רק להפוך אותו? ד"א, המאווררים של CM http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=eu&act=detail&tbcate=264&id=355 קיבלתי מאוורר (LED) אחד במתנה של NXZT, אני חושב שזה אחד המאווררים שמקבלים במארז Tempest, המאוורר מחובר בחלק העליון של המארז, השאלה שלי היא אם כדאי להשאיר אותו, או להחליף אותו במאוורר של CM? מאווררים: מארז: CM590

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  15. עשיתי OC עם POWER STRIP ובדקתי בזמן משחק את המעלות עם rivatuner זה על 70 ועם GPU-Z זה על 60 הכרטיס הוא twintech 8800gts 512 700-2000-1750 הכרטיס עם קרור סטוק אבל המאורר 120 שבתחתית המארז בדיוק עליו ככה שהוא מקורר היטב מישהו יודע מי מהן מדייקת\מזייפת?

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  16. מפרט : מעבד : c2d e4400 rev l2 לוח אם : asus p5b זכרונות : gskill 2gb cl4 800mhz כרטיס מסך : nvidia gforce 7900gs ספק : chieftec 550 watt אגב זכרונות רצים מעולה על 1100mhz עם cl5 וולטאג של 2.05 מעבד גם כן רץ מעולה על 3.2 על קירור סטוק. אבל מתחמם כמו מטורף ---> בגלל זה רוצה לקנות קירור חדש! תקציב עד 200 שח. לא יותר. מעוניין לעשות OC עד 3.4 GHZ תודה.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  17. שלום עשיתי אובר קלוק למעבד E2180,העלתי באס ל 320 על לוח P35-DS3L מתח למעבד 1.47 המעבד יציב אבל בבדיקת BLEND ו MEMTEST הזיכרונות נכשלים ומהר מאוד כרגע המכפלה על 2.5 כלומר תדר עבודה סטנדרטי של 800 הזיכרונות הם GSKILL 800 2GB PK המתח הוא 0.2+ כלומר 2V יש לציין שאם אני מעלה יותר הם קורסים מייד המתח לגשר הצפוני 0.1+ הזיכרונות קורסים תוך 4 דקות בערך יש לציין שאם אני מוריד את המכפלה ל 2 לוקח לזיכרונות שעתיים בערך לקרוס אני די מיואש ואשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  18. שלום לכולם! ברשותי מעבד Core 2 Duo 6400 עם קירור סטוק של אינטל (המאוור וגוף הקירור שבאו עם המעבד). אתמול שמתי לב לתופעה מוזרה (על פי PC Wizard 2008) - המאוורר מדי פעם מפסיק לעבוד לכ-20 עד 30 שניות ולאחר מכן חוזר לעבוד. פתחתי את המארז ובדקתי אם התוכנה משקרת, וגיליתי שאכן המאוורר מדי פעם מפסיק לעבוד ואחר כך חוזר לעבוד. יש לציין שהטמפרטורה של המעבד לא גבוהה (על פי PC Wizard היא 29-30 מעלות) ולא נראה שהיא עולה גם שהמאוורר לא עובד (לא ראיתי שהיא עולה על 31 מעלות). האם זו התנהגות מתוכננת של המאוורר או מדובר בתקלה? בתודה מראש על תשובתכם.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  19. יש לי טורנדו 92 שמחובר לספק וכבל המידע מחובר ללוח אם עכשיו בSPEED FAN זה אומר לי את המהריות אבל כאשר אני משנה את המהירות לא קורה כלום, האם אתם מכירים תוכנות פשוטות שיכולות לישלוט במהירות של מאוורר ?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

מעבד BARTON 2500 מהירות עבודה רגילה : 1833 מה"צ 166*11 ...מתח מקורי 1.65 לאחר האוברקלוק: 2300 מה"צ - 210*11... מתח 1.85 תזמונים של הזכרונות לפני האובר 2.5-3-3-8 אחרי האוברקלוקינג - 2-3-2-11 (11 בתזמון האחרון כי זה נותן תביצועים הכי טובים לNF2 לפי הסקירה http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=498&articID=133) טמפ: במנוחה משהו כמו 44-46 ............ במאמץ משהו כמו 55-56 מערכת יציבה בקשר לבאס הזכרונות מגבילים אותי אזקשה לטפס יותר . כשהמכפלה של המעבד היא 9.5 אז אני מגיע גם לבאס 220 ... אבל אם אני מעלה את במכפלה ל10 ומעלה אז אנלא יכול 220 .... אפילו לא 215 . לפי דעתי 2300 מה"צ ב 210*11 מאשר 9.5*220 ב2090 מה"צ זכרונות: TWINMOS TMD-50B לוח אם: …

• 10 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by MoRtZkInG,

אמנם בגרמנית, אבל אפשר לקפוץ לסוף בשביל הגראפים: http://pctweaks.de/index.php?i=berichte&op=viewarticle&artid=222&inhaltid=0 הנה למשל הגרף של המעבד תחת OC בינוני: יש הפרשים די גדולים בין התוצאות האלו לבין מה שיש בסטיקי (ובחלק, לבין כל מה שראיתי עד עכשיו....) למשל המיקום המוזר של הALX800 אז רק רציתי לשאול את המנהלים, מאיפה הדירוג שיש בסטיקי?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם. אחרי העזרה הרבה שלכם באחת מנושאים הקודמים החלטתי שאני רוצה לעזוב את התוכנה EASY TUNE ולעבור לדברים חדשים ומסקרנים יותר (ולנושא חדש ) אז יש לי כמה שאלות שמתייחסות לתכל'ס שבנושא ופחות לתאוריה. אז שוב המון תודה על הסבלנות מראש. 1.אני יודע שמהירות מעבד נמדדת כך FSB * מכפלה (שאצלי היא קבועה על 11) = מהירות מעבד. את החוברת של לוח האם לשי אין אבל נכנסתי לאתר שלהם וקראתי את זה : "Front Side Bus 333/266 MHz FSB " אגב לוח האם שלי הוא tw.giga-byte.com/MotherBoard/P...GA-7N400V-L.htm מה זה אומר שמהירות הבאס שלי היא 333? או 266? כך או כך תיאורטית אני יכול לעשות OC של 2926 לא??? 2. אחרי שקראתי את כל החלק העיוני שבנושא, איך תכלס עושים ומשנים OC בביוס? האם עושים ר…

23. Started by pcmaster,

אני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג למעבד. ה-Bus נמצא כרגע על 166 שזה הרגיל שלו ואני מנסה להרים אותו. אני רוצה לעלות צעד צעד ואני לא מצליח להרי אותו מעבר ל-169!!! המכפלה כברירת מחדל היא 11.5. ניסיתי להעלות אותה ל-12 וכשאני מפעיל את התוכנה שאמורה לי להראות לי את מהירות המעבד היא אומרת שהבאס אכן השתנה אבל המכפלה לא. כשאני נכנס שוב לביוס זה נראה שהמכפלה דווקא כן השתנה ועדיין עומדת על 12. אבל מה אני עושה עם הבאס? אני לא מצליח להרים אותו בכלל. כשאני מנסה לשים אותו על 170, אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע לפני שחלונות עולה. כמובן שיש מגבלה לכמה שניתן להרים את הבאס אבל זה הכל?? רק 169???

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  24. חברה... אני מזמין מהם עוד מעט את המאוורר הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm 1) זה בא עם המשחה ...??? 2) האם זה מגיע עם ההוראות הרכבה ??? 3) תוך כמה זמן זה מגיע ??? 4) יש אחריות ???

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  25. שלום לכל באי הפורום ;D אני מרגיש קצת רע עם זה שהסיבה היחידה שאני מפרסם כאן הודעות היא לצורך שאלת שאלות... אבל אני משתדל תמיד לקרוא לפני כן ולחפש... ובכל מקרה, אין לי הרבה מה לתת מבחינה של חומרה... ככה שאני אאלץ להסתפק בלקחת עד כאן התנצלויות... במאמצי לשדרג ולשפר את המערכת עליה אני עובד, קניתי לפני כחודש מעבד ולוח אם חדשים, והקונפיגורציה היא כזו: אני די מתבאס מהקונפיגורציה הנוכחית (ואני מאמין שכל מי שיעיף בה מבט יחשוב שדי בצדק). כל פעולה הקשורה בעיבוד בלבד טסה במהירות דמיונית... בנוגע לכל פעולה אחרת, כזו שדורשת קצת זיכרון או לא עלינו את ההארדיסק... החלטתי לקנות את המערכת בשלבים... ונראה לי שעכשיו הגיע תור הזכרון. לדעתי שניים של 512MB יעשו את העבודה, אבל אני …

• 6 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.