עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 90mm ENERMAX UC-9FAB 92x25 Ball Bearing fan clear fan

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

מעבד BARTON 2500 מהירות עבודה רגילה : 1833 מה"צ 166*11 ...מתח מקורי 1.65 לאחר האוברקלוק: 2300 מה"צ - 210*11... מתח 1.85 תזמונים של הזכרונות לפני האובר 2.5-3-3-8 אחרי האוברקלוקינג - 2-3-2-11 (11 בתזמון האחרון כי זה נותן תביצועים הכי טובים לNF2 לפי הסקירה http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=498&articID=133) טמפ: במנוחה משהו כמו 44-46 ............ במאמץ משהו כמו 55-56 מערכת יציבה בקשר לבאס הזכרונות מגבילים אותי אזקשה לטפס יותר . כשהמכפלה של המעבד היא 9.5 אז אני מגיע גם לבאס 220 ... אבל אם אני מעלה את במכפלה ל10 ומעלה אז אנלא יכול 220 .... אפילו לא 215 . לפי דעתי 2300 מה"צ ב 210*11 מאשר 9.5*220 ב2090 מה"צ זכרונות: TWINMOS TMD-50B לוח אם: …

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  3. יש לי לוח msi k8n neo4 platinium שהקרור של ה northbridge שלו מסתובב על 8000rpm ועושה רעש של מכסחת דשא וזה רק אחרי חצי שנה של שימוש... (ניקיתי שימנתי - לא עוזר) בקיצור זה מאורר קטן כזה צירפתי תמונות.. בנוסף יש פה תמונות שמצאתי באינרנט של אנשים ששמו את הקירור הפסיבי של זלמן אבל בגלל שהוא קרוב לכרטיס המסך היו צריכים לחתוך אותו קצת בקיצור אם יש המלצה על איזה קירור טוב+תמונה\לינק תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by roeiw,

אני רוצה לעשות אובקלוק למעבד שלי (Athlon XP 2400+) אפשר להעלות לו רק את המהירות של הבאס ואת המתח לכמה כדאי להעלות כל אחת מהאפשרויות? (הזיכרון פועל במהירות 266Mhz)

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  5. שלום רציתי לברר כמה דברים 1) ליטרים בשעה - ראיתי במדריך באתר שרשום לפחות 2000 ליטר שעה אבל זה ניראה לי קצת הרבה לא? 2) משאבה חיצונית או ראש כח במים ? - כמה זה משנה מבחינת מחיר ? אתם מכירים אתרים (לא של מחשבים אלה של אקווריומים ודגי נוי? כי זה הרבה יותר זול שם (300 ליטר שעה ב 70 שקל) 3) בלוק קירוק - כמה יש הבדל בין זלמן (שעולה איזה 250) לזה של DD (שעולה יותר כמו 400) ? ואיזה בלוק אני יכול למצוא שיתאים גם ל P4 478 וגם ל A64 ? (לא חובה אני בעקרון צריך ל A64 אבל לא יהיה לי כזה עוד כמה חודשים) 4) רדיאטור- יש לכם מושג כמה כזה עולה במוסך של אופנועים? כי המחיר של פנדה לרדיאטור ניראה ממש מגוחך)

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  6. בדקתי עם תוכנה כל שהיא את המהירות של המעבד של הלוח אם וכו' ואת המהירויות שלהם (מאווררים למינייהם..) אצלי בדקתי והיה רשום שהמהירות של המאוורר של המעבד שלי היא: 1600 RPM ואמרתי לחבר שלי שיבדוק אצלו כי זה היה נראה לי חשוד ובאמת אצלו המהירות של המאוורר למעבד היא: 4000 או 3900 RPM (!!!!) :-\ ??? אני קניתי את המחשב יותר מאוחר ממנו.. יש לי מעבד 2.6 והטמפ' שלו היא 37 מעלות בדרך כלל.. יש לי איזה 5 מאוורים שכל אחד מהם הוא בערך במהירות של 3000 RPM אבל זה לא ממש משפיע.. אני בספק אם אני צריך לתת למאורר הזה להישאר ולקנות אחד מהיר יותר שעושה את העבודה.. לא שזה ממש מפריע אבל אחרי שאני משחק בכל מיני משחקים אני בודק והטמפ' שלו הם בסביבות ה- 45 - 50 מעלות... השאלה: לקנות חדש??

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by killer47,

יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע אך/איפה משנים את מהירות הזיכרון/ליבה............ ???

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  8. זה רק לי או ככה זה לכולם אני עם הקירור המקורי שלו והוא ממש מחמם לי את מערכת שאני משחק אז השאלה שלי איך הקירור זה צריך להיות ככה בכלל? זה עם המיה 2

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  9. יש לי מעבד p-3 733 ולוח אם MSI של VIA אפשר?

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by fuck off,

1. איך אני מריץ בדיקה בפריימייר 95? 2. עשיתי OC לכ.מסך המסכן שלי. כשאני משחק בET הרבה זמן (שעה ומעלה) נעלמים לי הקירות והריצפה. אני חושב שזה בגלל שהוא מתחיל לטעות יותר מידי ולהתחמם. האם אני צודק?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  11. יש לי בעיה, והיא כדלקמן: לאחרונה המערכת שלי הפגינה חוסר יציבות לא נורמלי. עד כה היא פעלה בBUS 166MHZ והמכפלה אוטומטית על 10X. (יוצא 1660MHZ, שזה הDEFAULT למעבד הזה) כדי לייצב אותה, הדבר היחיד שיכולתי לעשות הוא להוריד את הBUS ל133MHZ, והעלתי את המכפלה למקסימום (X12.5), ושוב הגעתי לDEFAULT של המעבד. אבל, כשאני מוריד את הBUS אני , מן הסתם, מקבל ביצועי זיכרון נמוכים יותר (DDR 266 בלבד) ובכלליות ביצועי מערכת נמוכים, אבל זאת האפשרות היחידה להפעלת המחשב! ב166MHZ הוא פשוט לא מוכר להתניע! לאחר הייצוב על 133 ניסיתי להעלות את הBUS ל145MHZ, עבד חלקית אבל קרס לעיתים קרובות, כך שאין יציבות. הבעיה היא בעליה הלינארית של אפיקי הAGP והPCI מול הBUS, בגלל הצ'יפ של VIA שלא מצליח לנעול …

12. אז ככה פני שנה עשיתי אובר למחשב שלי וואלה הייתי מרוצה\יש לי איימדי 3000 והגעתי איתו ל 300FSB שיפור של 50 אחוז ולפני כמה ימים התחילו הבעיות,המשב מתכבה וקורס מדי פעם במיוחד שבחצי שנה האחרונה אני עם וויסטה החלטתי להזמיען חלקים שיעזרו לי,מבחינת קירור למעבד יש לי קירור מעולה של ג'גהבייט אבל הטמפרטורה הכללית במחשב די גרועה לכן החלטתי להזמין משחה טרמית טובה,3 מאווררים של 80 מ"מ וקירור צ'יפסט ללוח אם אלו הפרטים המדוייקים של הרכיבים רציתי לדעת מה אתם אומרים ואיזה סירקולציה הייתם ממליצים לי לעשות שיש לי מארז שיש ו אפשרות למאורר אחד מאחורה באמצע אחד מקדימה למטה ואד בצד בדופן מול המאורר של המעבד ז"א אפשרות ל 3 מאווררים (ואחריי שיגיעו החלקים יהיו לי 5 מאווררים ככה זה הרבה ויהיה אחלה)…

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  13. יש לי מאורז enermax fs710b יש לי שניי מאווררים קידמיים ו שניים אחוריים ספק עם שניי מאווררים ו וולקנו 7+ כמו שכתבתי בתרד לפני כמה זמן נדפק לי הכונן הקשיח בפעם השלישית דיברתי עם סיגייט הם אמרו לבדוק מתחים של ספק וחום בדקתי את שניהם והם אמרו שזה תקין 12V=12.26 5V=5.02 system temp=28-32 C מחר אני מקבל את הכונן בחזרה ששלחתי להחלפה בפעם השלישית אני מפחד להתקין אותו שלא ידפק שוב. כמו שאמרתי החלפתי קבלים לוח מאז הדפיקה השנייה ובכל זאת הוא נדפק בפעם השלישית. מה אתם אומרים ממה זה יכול להיות? עכשיו בהקשר לנושא שלי הדבר היחידי שאני יכול לחשוב שאולי זה מכל כך הרבה מאווררים שגורמים לוויברציה לכונן הקשיח אם זה הגיוינ איך ניתן למנוע את זה, כשאני נודע בברזל שאליו מחובר בכונן הקשיח אז א…

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  14. http://www.HWZONE.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1571 יש משהו יותר טוב לאוברקלוק כבד ביותר לXP1700 ב200 ככה?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by gigabot,

היי מרגע שאני עובר באס 240 הפוסט נתקע ואם לא הוא בעליה לוינדוס הוא נתקע.. זה לא חוסר מתח וזה לא מגבלת המעבד יש עצות? המעבד במפרט <------- תודה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  16. שלום לכולם. אני כרגע בתחילת פרויקט בניית מארז (לא הראשון שאני בונה) והפעם אני לא חוסך בזמן והשקעה ואני מתכנן סה"כ 2 מאווררים (בנוסף לזה שעל המעבד) לקירור המארז. שניהם יהיו 120 מ"מ ויותקנו בתוך המארז ולא על אחת הדפנות (וזה בכדי להקטין את הרעש). כמו כן אני מתכוון להתקין אותם עם משככים מגומי להורדת הרעידות ורעש מהמארז. למרות כל זה אני מחפש מאווררים טובים (עם מיסבים אמיתיים ולא משהו מפלסטיק) ושקטים. אני לא צריך שיעבדו בצורה מהירה מאוד בייחוד בגלל הצורה שבה הם יותקנו. (מאוורר אחד יקרר את הדיסקים הקשיחים והשני יזרים אויר לכיוון המעבד בתוך שרוול מפלסטיק). מה שאני רוצה לדעת בעיקר זה שמות של חברות ואם אפשר גם של דגמים טובים. לדעתי מחיר של עד 100 ש"ח למאוורר נסבל מבחינתי. תודה מראש…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by YairZ,

שלום לכולם! הייתי במצב רוח עצבני אז כדי להרגיע את עצמי החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי. יש לי 7800GS ל AGP, שאר המפרט בצד. לפני הOC- ליבה 375 זיכרון 600 אחרי OC- ליבה 425 זיכרון 650 עשיתי מספר לופים ב 3DMARK 06 ולא היו בעיות, הטמפרטורה במנוחה 58 ובמאמץ 67. התוצאה לפני ה OC הייתה 2744 ואחריו 3028. השאלות שלי אליכם הם: - האם כדאי להמשיך ב OC? - אחרי שאני אסיים עם ה OC, להשאיר אותו או להחזיר למצב הרגיל? - אם אני רוצה להחזיר למצב הרגיל, האם אני ירוד להוריד את השעונים ישר למהירות המקור, או להוריד לאט לאט? - שמתי את המאוורר על 100% הוא היה על 79% במאמץ, האם אני יכול להשאיר אותו על 100% זה לא יפגע בו/בכרטיס? - אני מבצע את האובר בעזרת לוח הבקרה של NV, למה זה לא נשמר לי אחרי ריסטאר…

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by ras81,

יש לי 5 מאוררים במארז (2 של 90 ועוד 3 של 80), ושאר הדברים מצויים בחתימה שלי ועדיין למרות כל זה הטמפ' היא 36. איך ראיתי שיש פה אנשים עם סביב ה30? איך זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  19. אממ אז ככה הבונבון שלי הוא : P4 2.53 לוח של אינטל אתם יודעים כבר איזה ... זיכרונות PC 800 RDRAM SAMSUNG הטמפרטורות הן : לוח בטעינה מלאה : 34 מעבד בטעינה מלאה : 34 מעבד במנוחה : 30 לוח במנוחה : 29 האם כדאי לעשות אובר קלוק מביחנת ההישגים אם כן אני יתחיל לקרוא מדריכים דרך אגב לכמה אתם חושבים שאני יוכל להגיע בלי קירור מיוחד ... ? תודה מראש אחים !

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  20. אני רוצה לקנות קירור חדש לכרטיס המסך שלי בגלל שהטמפרטורת מאמץ שלו גבוהות מאוד והמחשב נתקע (100+) איזה קירור יתאים לי והיכן אפשר לקנות אותו? והכי חשוב שזה יהיה עם הרכבה כי אני לא יודע להתעסק עם זה יותר מדיי.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by AgentZ,

אהלן חברים , קצת מפדח אבל הגעתי למכשול , קיבלתי היום את הEnermax Apollish שלי ואני לא מצליח לחבר את הברגים המבודדים (מגומי נראה לי) , אני לא מצליח להכניס אותו עד הרווח המיועד לו עם הבליטה , זה נראה ככה : http://www.enermax.co.uk/fileadmin/enermax/content/produkte/fans/apollish/pic_5.gif מצטער על השאלה האידיוטית ( ) אבל עזרה תתקבל בברכה ;D

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. יש לי מארז שיש על הדלת מעל המעבד סוג של 'כיפה' כזאת שגורמת לאוויר שנכנס דרך הפתחים לעוף ישר אל המאוורר של המעבד ממנו להיתפזר למחשב (פשוט כיפה כזאת שכימעט מכסה את המאוורר של המעבד שדואגת שהאוויר ינוע לכיוון האוורר של המעבד כאשר הוא נכנס דרך הפתחים) אני לא בטוח אם זה "שואב" אוויר או מוציא אוויר הקירור של המעבד לא ממש חזק ואני לא מרגיש שאיבה או רוח שיוצאת מהפתחים האלה. האם יהיה אפקטיבי להוריד את ה'כיפה' הזאת ולהוסיף מאוורר נוסף במקום?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  23. אם מישהו מכיר אני אשמח לקבל קישור

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by gal555,

185 שקל בKSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7613

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by idoleff,

אני מתחיל יחסית בקטע של הOC... נכון לעכשיו יש לי את המעבד+הלוח שמופיע במפרט (עם הקירור שבא בגרסת BOX)... עכשיו השאלות שלי אליכם הן, לאיזה מהירות אפשר להגיע עם המעבד בOC לא מסובך מידי ואיך עושים בכלל OC למעבד?!?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים