עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by itachi,

איך אפשר לעשות oc ל fsb

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  2. אממ אז ככה הבונבון שלי הוא : P4 2.53 לוח של אינטל אתם יודעים כבר איזה ... זיכרונות PC 800 RDRAM SAMSUNG הטמפרטורות הן : לוח בטעינה מלאה : 34 מעבד בטעינה מלאה : 34 מעבד במנוחה : 30 לוח במנוחה : 29 האם כדאי לעשות אובר קלוק מביחנת ההישגים אם כן אני יתחיל לקרוא מדריכים דרך אגב לכמה אתם חושבים שאני יוכל להגיע בלי קירור מיוחד ... ? תודה מראש אחים !

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by AgentZ,

אהלן חברים , קצת מפדח אבל הגעתי למכשול , קיבלתי היום את הEnermax Apollish שלי ואני לא מצליח לחבר את הברגים המבודדים (מגומי נראה לי) , אני לא מצליח להכניס אותו עד הרווח המיועד לו עם הבליטה , זה נראה ככה : http://www.enermax.co.uk/fileadmin/enermax/content/produkte/fans/apollish/pic_5.gif מצטער על השאלה האידיוטית ( ) אבל עזרה תתקבל בברכה ;D

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. שלום לכולם כאמור עקב השבתה של הקירור סטוק של הכרטיס (שממילא לא היה משהו) זקוק בדחיפות לעזרה במציאת קירור מתאים מהחברות השונות ..... בעקבות ניסיון חיפוש כושל ברחבי הרשת לקירור לכרטיס הנ"ל אשמח גם לקבל עיצות למודינג / שינוי / התאמה של מערכת קירור לכרטיס על מנת שאוכל להמשיך להינות ממנו. אם מישהו נתקל ברשת בפתרון אשמח לקבל קישור או רעיון כלשהו .... תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by asher_pa,

שלום, ברשותי מחשב עם המפרט הבא: GA-880GMA-UD2H AMD Athlon II X3 435 ADATA 2GB DDR3 1333Mhz אני רוצה לפתוח את הליבה הרביעית ולהעלות מהירות למקסימום שאפשר עם המעבד - עד למגבלת המעבד ולא החום.... :):) אני מתלבט בין: Scythe Mugen 2 Rev B ל - Arctic Freezer 7 Pro Rev B אני יודע שהמיוג'ן יותר גדול וחזק, השאלה היא אם זה לא OVERKILL בשביל המעבד הזה והארטיק יכול להספיק ??? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. ליודעים\יודעות אני בעל SLK-900 גוף קירור נחושתי שצריך טמפ ' סביבה נמוכה בכדי לתפקד טוב, בקיצור מארז עם סירקילאציה טובה. תקציב עד 450 שקל , אם או בלי ספק לא משנה. ניתן גם לקחת מארז בפחות ולבוסיף מאוררים וכו'. תודה לעזורים.

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by Mazumotte,

שלום כולם!! בא לי לעשות OC קטן לכ.מ שלי. בפורום גרפיקה נתנו לי את ATI TRAY TOOLS כתוכנת בקרה לכרטיס(לא כתוכנה ל-OC). אם אני נותן לתוכנה לעשות את ה-OC לבד(find max clock for GPU/MEM) זה בטוח או יותר כדאי לי לעשות לבד? דרך אגב, הכרטיס הוא 1950P של POWER COLOR. אני לא מתכנן משהו רציני, רק בקטנה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by tal^_^,

החיבור של ה IDE ללוח אם הוא שתי סנטינטר מה- HDD CD והצורב אז יש לי עודף של קבל שאין לי איפה לשים אותו, עכשיו הוא נימצא על ה HDD ונידחס שם, אבל אם יש לכם איזה הצעה איך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by Stigmata,

תגידו בבקשה זה נורמלי שהחום של הכרטיס מסך עולה ב 6 מעלות במצב מנוחה ביגלל OC 2.66@3.52

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by tamir6066,

היי,החלטתי לעשות OC לE8400 שלי ולהחליף כבר את הקירור שגם ככה רציתי להחליף כי הוא מרעיש כמו טרקטור. אז אני צריך המלצה לקירור שקט(בשביל שאני אוכל לשון ולהשאיר אותו מוריד)למעבד עד 100-150 שקל בשביל OC קל-בינוני. למארז אני צריך 2 מאוררים שקטים גם,עד 30-60 שקל לאחד. אגב עוד שאלה,זה קשה להחליף קירור למעבד?יש איזה סיכון בגרימת נזק למעבד?מדריך יעזור.. תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  11. ברשותי מערכת דיי פשוטה (במפרט)....אני עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך..השאלה שלי בגלל שהמחשב שלי דיי עגלה גם ככה כדאי לעשות גם למעבד? או שזה לא ממש יתרום כמו הoc לכרטיס מסך וoc לכרטיס מסך מספיק?

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by Jochman,

אהלן, איך אני מוסיף פרוייקט למאגר ההמהרה? הגעתי ל3.7 עם E7300, מתח 1.3. כן, זה לא המון למעבד הזה אבל זה נחמד, אני מתכוון להמשיך בקרוב. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=443515

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by zomo,

יש לי פרואספקט אנרעף איך קוראים לזה קיצר הוא רותח רצתי לדעת מה הקירור הכי טוב וזול שאפשר לשים לו ואם זה ישפר ביצועים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  14. שלום עשיתי אובר קלוק למעבד E2180,העלתי באס ל 320 על לוח P35-DS3L מתח למעבד 1.47 המעבד יציב אבל בבדיקת BLEND ו MEMTEST הזיכרונות נכשלים ומהר מאוד כרגע המכפלה על 2.5 כלומר תדר עבודה סטנדרטי של 800 הזיכרונות הם GSKILL 800 2GB PK המתח הוא 0.2+ כלומר 2V יש לציין שאם אני מעלה יותר הם קורסים מייד המתח לגשר הצפוני 0.1+ הזיכרונות קורסים תוך 4 דקות בערך יש לציין שאם אני מוריד את המכפלה ל 2 לוקח לזיכרונות שעתיים בערך לקרוס אני די מיואש ואשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by leshets,

שלום. ברשותי מחשב בעל לוח אם של אסוס (P4B533) ומעבד פנטיום 4 שני ג'יגה שנמצא תחת אוברקלוק של יותר מ 25 אחוז כבר משהו כמו חצי שנה. לאחרונה הורדתי תוכנה למדידת חום (SpeedFan) השאלות הם: א.האם התוכנה הזאת אכן מדויקת? ואם לא אז אל איזה תוכנה אתם ממליצים. ב.האם החום שבו המערכת שלי עובדת הוא סביר לעבודה או מסכן את הרכיבים שבה: *חום מעבד בעבודה רגילה\בעומס=43\56 *חום דיסק קשיח בעבודה רגילה\בעומס=40\43 …

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by mr.bigglesworth,

תגידו אני יכול לשים עליו את המאוורר X-blower של TT (בסיס בגודל 80 מ'מ)? או שצריך רק 90 מ'מ מאוורר? או שפשוט ה BLOWER לא יתאים לו ביגלל הצורה המוזרה? תודה על העזרה...

17. Started by kotvana,

יש לי לוח MSI-7125 צ'יפסט NFORCE4, רץ על מעבד AMD 64 3000, 1 ג'יגה זיכרון של ג'י. סקיל (2*512), רץ בטיימינג 2-2-2-5-T1, ב-200, מתחיל לעשות שגיאות ב-215 שתי אופציות עבדו לי. השאלה איזה תשדרג את המחשב יותר. אופציה א': FSB=250, CPU=2000(250*8), HT=1000 (250*4), RAM=166 (200 אופציה ב': FSB=215, CPU=1935(215*9) HT=860(215*4), RAM=200(215 תודהחבארים

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by DaMN,

שלום. יש לי מעבד P4 3GHZ PRESCOTT החום שלו כאשר הוא לא בעומס הוא 55 מעלות, כאשר אני מפעיל משחק למשל, החום עולה עד ל66 מעלות. המאוורר והצלעות קירור של המעבד הם המקוריים של אינטל שמגיעים עם המעבד. המארז אצלי מקורר מאוד, אחרי טיפול אתמול, הטמפ' בו היא 30 מעלות ובעומס 32. (לפני הטיפול היה 38 בחוסר עבודה.) מה אפשר לעשות בעיניין הקירור ? המארז מקורר בצורה המקסימלית שאפשר, אבל המעבד עדיין חם מאוד. יש לציין שאני לא עושה OC במעבד הזה, זה הכל על עבודה רגילה לחלוטין.

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  19. מישהוא מכיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  20. Started by egozoid,

שלום! יש לי שאלה, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי תשובה, אני מעוניין לעשות אוברקלוק, אבל משהו מטריד אותי. האם אוברקלוקינג פוגע ברכיב? האם אורך חיי הרכיב נפגעים מאוברקלוק? האם קירור משפיע על כך?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by dor31,

הי יש לי GFORCE 4 TI 4400 והטמפרטורות הם IDLE:47 LOAD:53 האם זה נורמלי תודה נ.ב הGPU לא בOVERCLOCK

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by moonbone,

שלום, רציתי לשאול מה ההשלכות של שינוי ה(לא ממש יודע איך לקרוא לזה) של הזכרון מ2-3-3 ל 2-2-2 לפי Corsair הזכרון שלי מסוגל לפעול ב 2-2-2 במהירות 333 Mhrz רק רציתי לדעת מה קורה כשאני משנה את זה. יותר חום? סתם פחות יציבות? תודה...

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. היי המפרט שלי: intel 2.6c asus p4p800 inno3d fx 5700le elixir(nanya)256*2 400mhz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ העלתי את הליבה של הכרטיס מסך ב100MHZ ואת הזיכרונות אני לא מצליח לעלות.... עכשיו השאלה שלי איך אני עושה oc למעבד...כלומר באיזה תוכנה ובאיזה דרך....??? וממה אני תריך להיזהר? תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by ביז'ו המוס,

OK אני רוצה לעשות חלון במארז שלי ( ANTEC AMG 1080 ) הכלי שיש לי זה gigsaw. אני רוצה לעשות חלון מרובע. כמה שאלות: 1. איך אני עושה את הפינות? 2.איך אני מחליק את החלון? 3.אני רוצה לחבר את החלון אם ברגים, כמה יותר גדול הפרספקס צריך להיות? 4.איך אני מונע סריטות? תודה מראש אור

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by soundf,

אתמול לקחתי מספק כוח שהיתקלקל את המאורר 120CM וחיברתי לו מצידו השני חיבור 3פינים למאורר ועכשיו הוא עוצמתי מידי ,אשמח לדעם האם אפשר להנמיך לו את המהירות המפרט בצד, ניסתי דרך התוכנה סמארטגרדיון ולא הצלחתי משומה FAN2 בלוח אם לא פעיל בכל מקרה אשמח לתשובה תודה

• 6 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.