עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RoyShefy,

קניתי את הזלמן אני יחבר אליו תמאורר.. ו.. יופי אז לכל היתר 10 מעלות פחות!חשבתי על פשוט להדביק עוד מאוררים על הזלמן ובצדדים שלו וגם קניתי EXUSTER שיוציא את האוויר החם שהכרטיס פולט... יש לכם עצות ועוד דרכים שאני אוכל לקרר אותו???

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  2. שלום, ברשותי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט של אינטל. ויש עליו קירור של arctic coller יש לי כרטיס מסך 7950gt אי גי פי 2 גיגה זיכרון ולוח אם של asus p4p 800 se. אני מריץ למשל את קרייסיס ויש בעייה בביצועים שאני כמעט בטוח נובעת מהמעבד. רציתי לעשות אוברקלוק למעבד- השאלה עד כמה אפשר להגיע עם הנתונים הנל? ואם בכלל מומלץ? קראתי את המדריך של האוברקלוק אך לא הבנתי כלום למען האמת: כי זה גם ביוס של לוח אם אחר-ואצלי הביוס שונה. אפשר פירוט ממש שלב אחר שלב איזה תוכנמות להוריד ואיך לעשות?אני ממש ממש מתחיל אין לי מושג באובר קלוק תודה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by asili,

יש לי ATI RADEON 8500 RETAIL ורציתי לבדוק את הטמפ שלו ומה היא טמפ מומלצת של כרטיס מסך? :jump:

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

תודה מראש , אפשר ביקרות / חוות דעת? ללא חריגה של שקל כי 200 זה כבר חריגה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  5. Started by AmitMa,

יש לי את הביג טייפון ואת המארז lc17‎ ‎‏ של סילברסטון. הבעיה היא שבין המאוורר לתקרת המארז יש סנטימר, 2 או 3. הרעיון הוא שאני לא חושב שיש למאוורר מאיפה לקבל יותר מדי אוויר. יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  6. אני רוצה להחליף את הקירור סטוק המעאפן שלו יש לי כמה אפשרויות אני יעלה תמונות הזלמן יקררר את המעבד הכול יורכב ויעבור צביעה מחדש אני מתלבט איזה קירור לשים לכרטיס מסך מדובר באקסבוקס360[br]פורסם בתאריך: 22.09.2009 בשעה 22:28:22 תמונות[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  7. שלום !! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג ואני לא יכול אנשים אמרו לי לשנות את הביוס הקיצר חיפשתי באתר של אינטל הלוח אם שיש לי בגירסא d850mv אבל אני לא יודע מה אני צריך להתקין שמה ואני צריך הסברים איך לעשות את זה ויש לי מחשב 1.7 לכמה אני יכול להגיע עם האוברקלוקינג פחות או יותר ואם זה כדי שווה לנסות לעלות את זה http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ זה האתר תודה

• 12 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by dor31,

הי יש לי GFORCE 4 TI 4400 והטמפרטורות הם IDLE:47 LOAD:53 האם זה נורמלי תודה נ.ב הGPU לא בOVERCLOCK

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. אז ככה, בשעה טובה קיבלתי תמערכת החדשה שלי . המפרט בחתימה. אז דבר ראשון התחלתי עם 2 מודים חשובים, VDIMM, וVMOD לליבה של הכרטיס מסך. בלוח שלי הדבר מאוד פשוט, פשוט גישור בין 2 נק' האלו (פחות התנגדות = מתח גבוה). הנה ככה זה יצא http://rotter.name/User_files/nor/4173cc033ff762b0.jpg את המוד לכרטיס מסך עשיתי עם NIBITOR 1.7, פשוט משנים את המתח ב2D ובTHROTTEL ל1.2 ול1.4 (בהתאמה). הכרטיס טיפה מתחמם עכשיו, אז אני מקווה בקרוב להזמין AC NVS5 זה אמור לתת בוסט של עוד 30 מגהרץ לליבה. בנצ'מארקים: http://rotter.name/User_files/nor/417503750a7133ed.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4175026504cec31d.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4175027c053b3571.jpg http://rott…

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  10. היי המפרט שלי: intel 2.6c asus p4p800 inno3d fx 5700le elixir(nanya)256*2 400mhz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ העלתי את הליבה של הכרטיס מסך ב100MHZ ואת הזיכרונות אני לא מצליח לעלות.... עכשיו השאלה שלי איך אני עושה oc למעבד...כלומר באיזה תוכנה ובאיזה דרך....??? וממה אני תריך להיזהר? תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by Impreza,

מזה הדבר המפלצתי הזה??? http://www.vr-zone.com/Home/news51/heatsink.jpg

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by ביז'ו המוס,

OK אני רוצה לעשות חלון במארז שלי ( ANTEC AMG 1080 ) הכלי שיש לי זה gigsaw. אני רוצה לעשות חלון מרובע. כמה שאלות: 1. איך אני עושה את הפינות? 2.איך אני מחליק את החלון? 3.אני רוצה לחבר את החלון אם ברגים, כמה יותר גדול הפרספקס צריך להיות? 4.איך אני מונע סריטות? תודה מראש אור

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  13. אני מבקש לקבל שם דגם מלא כולל סטפינג וליבה וכל הדברים תודה רבה

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  14. כבר הגיעה אליי ההזמנה מזיגזג, שכוללת וולקנו 12 ועוד 4 מאווררים. עכשיו, אני רוצה למרוח משחה טרמית (שבאה עם ההיסטינק) ולהתקין את ההיטסינק להתחיל כבר ב-OC למעבד. אבל הבעיה היא שיש שאריות של פד טרמי על המעבד (מההיטסינק המקורי שלו, שעליו היה הפד הטרמי). ראיתי במדריך למריחת משחה טרמית באתר שצריכים לנקות את זה עם אלכוהול 70%. הבעיה היא שאין לי אלכוהול 70% בבית, וגם אין לי 30 ש"ח (שאני משער שזה המחיר שלו) ללכת ולקנות אחד. אז רציתי לדעת אם אני יכול להסיר את שאריות הפד הטרמי שעל ליבת המעבד רק בעזרת צמר גפן וקיסמי אוזניים? דבר נוסף: אם אני אפיל טיפת משחה טרמית על הסביבה (של המעבד) שליד ליבת המעבד, אז המעבד יישרף? אני מדבר על הסביבה שממש ליד ליבת המעבד.

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by Sp0ck,

שלום יש לי מעבד אינטל סוקט 775 ואני רוצה את הדבר שיקרר לי הכי הרבה את המעבד התקציב הוא 250-300 שקלים תודה.

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  16. היי רציתי לבקש ממכם קישור למדריך טוב שאתם ממליצים עליו ואפילו התחלתם דרכו לעשות OC .. ושיהיה משהו עדכני בבקשה אם אפשר.. תודה סומך על ההמלצות שלכם.... ;D ;D

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by kibub,

היי התחלתי לשחק אם הביוס עד שיגיע הקירור, העלאתי FSB ל350 זכרונות שמתי על מחלק אני עושה RESTART והמחשב לא נדלק עד שאני מכבה אותו ומדליק ואז הוא נדלק אם הגדרות מקוריות של הביוס. רציתי לדעת אם יש איזה הגדרה בביוס כדי לשמור על השינויים ? ביציאה אני עושה F10 ויוצא... ??? בקשר למחלקים הזכרונות איך אני בודק את התדר שלהם לפי מחלק FSB400 X 4\3 =533MHZ זה אומר שבFSB400 במחלק הזה התדר שלהם יהיה 533MHZ? תודה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by Torn,

יש לי לוח אם חדש, עם צ'יפסט מסוג NFORCE 560, הלוח הוא של MSI והדגם הוא K9N V3. המחשב מתפקד נהדר, יש לי זיכרונות 667 שעובדים בדואל, הצלחתי להעלות את המכפלה של הבאס עד ל260, וזה גרם למעבד לעבוד בתדר של 2700 MHZ בצורה חלקה ביותר, והתדר של הזיכרונות הוא 830 MHZ. ידוע לי שהזיכרונות הללו לא אמורים לעבוד בכאלה מהירויות, אבל המחשב מתפקד מצויין. ואני יכול להריץ משחקים ותוכנות מאמצים שעות, ושום קריסה לא תהיה. אז מה בעצם הבעייה אתם שואלים? הבעייה קורות מהרגע שאני מכבה את המחשב כיבוי מלא, בהדלקה הבאה הוא חוזר לי עם איזה שגיאת OC מעצבנת, ואומר לי שכל ההגדרות התאפסו. עכשיו זה סרט חבל"ז, כי דרך הביוס אני לא יכול להעלות את המכפלה במכה, אלה רק בקפיצות קטנות, אחרת המחשב לא יעשה פוס…

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  19. הורדתי את התכונה real temp כמה המקדם צריך להיות אצלי,עם המעבד שלי הוא e4400 Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz המקדם צריך להיות 90?100?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by hellspawned,

אני מתכנן לבצע בזמן הקרוב OC למחשב שלי (מפרט בצד). קראתי לא מזמן על מישהו ששרף את לוח האם שלו (P5B אאל"ט) כי השאיר את המתחים על Auto וכתוצאה המתחים עלו אוטומטית עם התדר (משהו בסגנון, תקנו אותי אם אני טועה). בכל מקרה, אמרו לו לנעול מתחים על ערכים מספריים ששווים למתח הסטוק שהרכיבים עובדים בהם. בדקתי ב-BIOS, ויש אפשרות לקבוע ערך מספרי רק למעבד. לכל שאר הרכיבים (זיכרון, PCI-E, צ'יפסטים) אפשר לשים Normal או Over Voltage. מן הסתם, normal נותן את המתח סטוק. השאלה שלי היא אם הוא שקול ל-Auto או שזה כמו ערך מספרי קבוע? כלומר, אם אני אעלה את הבאס, המתחים לרכיבים יעלו או שיששארו קבועים? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by deth213,

יש לי לוח של MSI, בתוכנה של MSI אני טמפ' מעבד מסוימת כמו זאת שאני רואה ב-speedfan. ב-speedfan אני רואה עוד טמפ' שנקראת AUX. ב-everest אני רואה שטמפ' המעבד היא כמו ה-AUX ב-speedfan. במנוחה: כשהמאוורר שלי (AC Freezer Pro 7) על מהירות מקסימלית הטמפ הן - מעבד - 33, AUX - 44. כשהוא על מהירות נמוכה יחסית הטמפ הן - מעבד - 40, AUX - 50. תחת עומס, super-pi: כשהמאוורר שלי (AC Freezer Pro 7) על מהירות מקסימלית הטמפ הן - מעבד - 43, AUX - 61. כשהוא על מהירות נמוכה יחסית הטמפ הן - מעבד - 49, AUX - 74. בתעוד של MSI לא רשום על סנסור נוסף ולכן אני לא בטוח מזה אומר, כי מצד אחד הייתי מצפה שהטמפ' של המעבד לא יעלו יותר מדי כי זה גוף קרור רציני יחסית. מצד שני אני לא מבין מזה הטמפ' הגבוהות הא…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  22. Started by shedox,

אממ יש לי תמעבד E6750 , ו 2GB זכרון 800 MHZ, לוח אם N73V של palit , ספק כוח זה 350W ב peak וקירור על המעבד של .zalman עוד מידע : זכרון : http://img89.imageshack.us/img89/2655/79623783oi4.jpg לוח אם: http://img217.imageshack.us/img217/8035/motherboardzq0.jpg עם משהו יכל להסביר לי קצת בערך לכמה GHZ יגיע המעבד אחרי OC שלא יהיה יותר מידי מסובך... אז אפשר קצת עזרה, פשוט זה פעם ראשונה ואני פוחד לדפוק...

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  23. Started by erlich9,

יש לי 6800gs איך אני עושה אובר קלוקינג...??? אין לי מושג איך עושים את זה והאם כדאי לי. נ.ב הקירור שלי הוא מקורי של הכרטיס במאפיינים של הכרטיס שאני בודק דרך המחשב רשום לי core clock 2d clock 425 (mhZ 3d clock 425 (mhZ memory clock 1000 מה לעזאזל זה אומר...???!!!! עזרו לי בבקשה אני חדש בתחום ואין לי מושג

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by zag_zag,

יש לי בבית שני מחשבים שמריצים בערך אותה חומרה - מעבד פנטיום 2 (אחד במהירות 350 והשני 333), לוח אם BX מבוסס אינטל, זיכרון 128 או 256 (SDRAM) וכרטיסי מסך - TNT 1, TNT 2 (המחשב עם ה-350 מריץ את החומרה ה"חזקה" יותר). כמו כן, יש לי כמה מאווררי ספק (80 מ"מ) ומאווררי מדפסת (נראה לי ש-120 מ"מ). מהן האפשרויות שעומדות בפני ?

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  25. על המעבד לא היה כלל וכלל משחה טרמית, מרחתי על המעבד ועל הגוף קירור שלו לפי המדריכים באתר. יש לי מעבד: Intel Pentum 4 2.6HyperThreading . הטמפרטורה שלו עומדת בערך על 44 מעלות לאחר שהשארתי את המחשב דולק בביוס 10 דק'. מה אומרים? הטמפרטורות נכונות?

• 9 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים