אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להבין בכמה טמפרטורות מוריד המאוורר שלכם כמו טיפון ודומיו (לא בעבודה ) את החום /טמפרטורה במצב רגיל/שקט לדוגמא אצלי הטמפרטורה 46 מעלות במצב רגיל לאחר הדלקת המחשב עם מאוורר רגיל (939 4800X2 בכמה מוריד לכם המאוורר שקניתם לעומת המקורי ?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות גיבוי לביוס של הכ.מסך לפני שאני צורב חדש איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש במארז Compucase 6C28. יש לי מאוור למעבד Artic Cooling - Alpine 7 PRO, ומאורר אחורי רגיל 12 סנטים. כרגע הטמפ' במארז - 25 מעלות למעבד ו35 ללוח אם (במצב לא מואמץ של המחשב). האם הטמפ' האלה תקינות? במקרה ולא מה אני יכול להוסיף כדי לשפר את המצב? כי ההכנות היחידות למאוררים במארז שלי הם בדופן השמאלית של המארז (מול המאורר של המעבר) וזהו. אין שום הכנה למאורר מקדימה או מלמעלה. אשמח לשמוע הצעות! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
נאמר כאן בפורום אם אנני טועה שהמעבד הזה מקביל ל 3.2GB של אינטל.... :s05: בדקתי בביוס והמהירות שלו היא 2000MHZ אז הוא מקביל לאינטל 2GB ..לא. בכל אופן יש לי לוח של Abit AN8 Ultra יש לי אפשרות לשחק בהגדרות של מהירות המעבד,כיצד ניתן לבצע לו O.C נחמד מבלי להעלות מתחים ? הקירור של סוניק טאוור ללא מאווררים.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לינעול או לימחוק בבקשה בטעות פתחתי שתיים סליחה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוור של Tt בוולקנו 7 אמרו לי שיש 3 מצבים במצב הכי חזק הוא מרעיש בוולקנו 6 אמרו לי שהוא קצת פחות טוב מה 7 אז אם אתם יכולים להמליץ לי על אחד מהמאוורים שלהם שגם עובד במצב הכי חזק שלו ולא מרעיש מאד זה יהיה טוב מאד בתודה מראש . נ.ב השערת מחיר תיהיה גם טובה ורוב הסיכויים שאני יקנה משהו מהמלאי של זיגזג
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם זו תהיה הפעם הראשונה שלי שאני אעשה OC למחשב.. אני לא יודע איך עושים מה משנים וכמה משנים.. אם תוכלו לעזור לי גם עם תמונות זה יהיה טוב.. תראו את המפרט בצד ותגידו אם זה אפשרי OC מכובד.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
OK אני רוצה לעשות חלון במארז שלי ( ANTEC AMG 1080 ) הכלי שיש לי זה gigsaw. אני רוצה לעשות חלון מרובע. כמה שאלות: 1. איך אני עושה את הפינות? 2.איך אני מחליק את החלון? 3.אני רוצה לחבר את החלון אם ברגים, כמה יותר גדול הפרספקס צריך להיות? 4.איך אני מונע סריטות? תודה מראש אור
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, שברתי את הראש כבר עם הלוח הזה (ואני יודע ש GIGABYTE זה חרא של לוח לOC אז אל תענו את זה!!) אבל בכל זאת, איפה אפשר לראות כמה מתח מקבלים הזכרונות שלי?? מאחר ובביוס העלוב שלו מופיע רק 3 מצבים לבחירה (NORMAL , +0.1 , +0.2).. מה זה NORMAL ?? כמה זה?? אני יודע שהזכרונות שלי אמורים לקבל בין 2.7 - 2.8 V... אבל על כמה הם עומדים עכשיו ( בNORMAL) ..? בקיצור הבנתם את השאלה.. יש למישהו תשובה..?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי DS3 965G אני לא יודע איפה כדאי לקרר אותו עשיתי ניסויים לצערי לא הצלחתי לשנות אפילו במעלה אחת
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 עם מעבד 2.4 עכשיו יש לי במערב שלוזה מאווררים 80mm שניים 120mm את המאוור של הספק וכמובן מאורר מקורי של אינטל על המעבד. כמו כן ברשותי הלוח אם GIGABYTE 8PE667 ULTRA2 שאלתי מאחר ואני חסר ניסיון האם כדאי לי לעשות OC ועם כן איך עושים? מה עושים? האם הקירור הקיים שלי הוא מספיק? אודה לעזרה ותשובה בנידון.
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם , חג שמח וכשר. אוקיי, אז יש לי בעיה בטמפ' של המחשב. כשאני משחק בקרייסיס משהו כמו שעה וחצי/שעתיים ברציפות, המחשב "קורס" ואז זה יוצא לי מהמשחק ורושם "תשלח" "אל תשלח". אני נכנס לבדוק טמפ' של המעבד - עם Coretemp והטמפ' מאוד גבוהות, הם משהו כמו 70-75.. קצת שונה בין הליבות. כנ"ל על הכ.ס מסך, שהוא גם בסביבות ה73-75 מעלות. דבר נוסף ששמתי לב, המעבד והכ.ס בתיאום טמפ', ברגע שהמעבד מאוד חם, גם הכ.ס מסך - אני מדבר על כך שהם באותם טמפ' בדיוק... המפרט שלי הוא: ATX 630B + Thermaltake 400W Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 8MB B0X Intel Mother-Board DP35DP Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5 PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk GainWard…
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי שני המעבדים שהצגתי למעלה. ראיתי הרבה פעמים בפורום ש-E2160 הוא אוברקלוקר מעולה,עכשיו השאלה שלי היא האם שווה ללכת על הE2180 שיש לו 2GHZ או לקנות את הE2160 שיש לו 1.8GHZ. האם יהיה לי שינוי כלשהו בOC ? האם זה שווה לקחת את ה2180 ולהשקיע בו עוד קצת,האם גם הוא אוברקלוקר טוב ? [דרך אגב לא אני עושה תOC אני מבקש מTMS ,היקרור שאני קונה זה TUNIQ].
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי MX 200 32 מגה הצלחתי : gpu:220.0 memory:180.0 יפה??? הכל עובד חלק בניד פור ספיד כאילו איןן קווים ולא תוקע כלום....
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד P4 שלי הבנתי שצריך להכנס למשהו שנקרא ביוס אמרו לי שכדי להכנס לביוס צריך ללחוץ כשפותחים את המחשב על הכפתור DELETE אבל זה לא נכון!!! אני לחצתי על DEL וזה לא עושה כלום אז ניסיתי ללחוץ על כמה מכפתורי ה F וכשלחצתי על הכפתור F8 זה נכנס לי למשהו שאני חושב שזה הביוס (אני לא יודי מה זה ביוס) אחרי שנכנסתי לזה היו לי 4 אפשריות... מה לעשות? במה לבחור? תדריכו אותי לאפשרות בה אני עושה את ה OC למעבד תגידו במה לבחור כידי להגיע לאפשרות...
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מחפש שני מאווררי 120 מ"מ לקומפיוקייס 6A19 כמה שיותר שקטים יותר טוב ושלא יהיו יותר מידי יקרים תודה לכל העוזרים ושכחתי לציין שיהיו בלי לדים ושטויות כי אין לא חלון במארז
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ראיתי שיש בביוס אפשרות לעלות את ה MHZ של ה AGP זה בין 33 ל 150 MHZ ורציתי לדעת מזה עושה ושהעלתי את זה ל 85 MHZ זה העלה לי את הניקוד ב 3DMARK במשהו כמו 350 נקודות
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
באיזה טמפ' לעצור איתו? לכמה אתם חושבים שהוא יגיע ? הקירור סטוק אה ואגב, אני צריך תוכנת מאמץ בשבילו (אין אינטרנט בו)
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תגידו מה הטמפ' הטבעית (הנכונה) של ה Q6600 עם ה Tuniq Tower 120 ??? כי ראיתי אנשים שאצלהם במנוחה זה על 40+ ... אז ככה זה צריך להיות או שזה בעיה אצלם... כי אני רוצה לקנות אותו ואני לא רוצה שיהיו בעיות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן חברים; כבר אינספור פעמים ניסיתי לבצע אוברקלוק במערכת שלי, וכל פעם היא פשוט קורסת מסיבה לא ברורה, ואני נאלץ לוותר על הרעיון. לאחרונה קניתי קירור חדש (פריזר 7) ועדכנתי ביוס לגרסה האחרונה, וניסיתי את מזלי, אך למרות זאת המחשב פשוט קרס כהרגלו. אני לא מבין מה אני עושה לא כראוי? אני מבטל את כל המערכות האוטומטיות בביוס, נועל את תדר ה-PCI-E על 100, ומעלה את מהירות השעון (ושתבינו חברים, אני לא מדבר פה על העלאת תדר בכ-100% יותר ממה שהמעבד מציע, אלא רק 200MHZ מסכנים (מ-2.8GHZ ל-3) המערכת המדוברת היא זו שבחתימה שלי. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי יחד עם הלוח האם הזה, לא מגיע חוברת שמכילה מידע על BIOS עצמו כלומר יש חוברת על מבנה הלוח וכו', אבל לא על הBIOS מישהו יכול לעזור? וגם אני מחפש מדריכים ברשת והסברים בכלל על הBIOS של DFI וכל הנושא של "ג'יני ביוס" וכו' פשוט זה לוח עם BIOS שונה לחלוטין נניח מASUS או ג'גה בייט שרגיל ורוצה יותר מידע ופירוט וכו' תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי p4 2.4 ghz 800fsb שאני רוצה להאיץ (וקצת האצתי כבר) אני מחפש קירור עצבני אבל עדיין לא קירור מים שיפתור לי את בעיית החימום. כרגע אני עובד ב 45C (עומס מלא) אחרי האצה מ 2.4 ל 2.6 GHZ
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב! הורדתי את תוכנת ה CLOCKGEN בהמלצה של מישהו וראיתי שאין ברשימת הPLL את ה- PLL שלי. אז אני לא יכול לשהשתמש בה. אז אם מישהו יודע מה לעשות זה יעזור מאוד לוח אם: ECS P4VMM2 7.3 תודה מראש בר!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי +Volcano 7 והמאורר שלו דיי מעצבן. על MED ומעלה.... האם יש דרך להחליף אותו ועל איזה מאורר אתם ממליצים לי? (אני לא רוצה לקנות היטסינק חדש) שיהיה שקט וטוב, תודה. אני חושב שאני אהיה מוכן, להשקיע בזה עד 80 ש"ח תודה. עריכה: יש לי AMD 2500.. והוא כרגע על 50 מעלות, אז אני לא מרוצה כ"כ Compucase CI- 6A19
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-