עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Rhx,

קודם כל, אני מקווה שזה הפורום הנכון.. אם לא אשמח אם תעבירו, כי אני כבר ממש לא מעודכן. אז ככה.. המאורר של הכרטיס מסך הנוכחי שלי שבק חיים, והטמפרטורות גבוהות ברמות מטורפות... הכרטיס מסך שלי הנוכחי הוא nvidia 6600gt אשמח לקבל המלצות לקירור לכרטיס מסך, מה אתם אומרים על Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 או Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO? דבר נוסף, ההרכבה מסובכת? תודה רבה לכם.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by ccc,

Post your MAX FSB (stable) and the cpu-ram-mobo cooling that you used It's im[prtant to me... tnx

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  3. Started by Normal,

שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by Prophecy,

אפשר להשיג בלוק לקירור מים לA64? זה אותו בלוק כמו של Athlon XP? הסתכלתי בEMP, כבר הרבה זמן לא ראיתי שם עדכון, אני רואה את The Byter גולש כאן בפורומים אבל באתר לא מצאתי מילה על A64. אילו ערכות מושלמות של קירור מים מומלצות? כמה שיותר ביצועים ביחס למחיר. (דברו מספרים )

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  5. אממ אז ככה הבונבון שלי הוא : P4 2.53 לוח של אינטל אתם יודעים כבר איזה ... זיכרונות PC 800 RDRAM SAMSUNG הטמפרטורות הן : לוח בטעינה מלאה : 34 מעבד בטעינה מלאה : 34 מעבד במנוחה : 30 לוח במנוחה : 29 האם כדאי לעשות אובר קלוק מביחנת ההישגים אם כן אני יתחיל לקרוא מדריכים דרך אגב לכמה אתם חושבים שאני יוכל להגיע בלי קירור מיוחד ... ? תודה מראש אחים !

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by yukon,

בגבולות התקציב של 500 +/- מה עדיף ? קירור מים Thermaltake Big Water 735 CL-W0075 http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp למישהו יש נסיון עם המערכת (קרור מים) הזאת ? זה לא רף (500 ש"ח) נמוך מידי עבור מערכת קרור מים? ואם ניתן להוסיף בעתיד בלוק נוסף עבור כרטיס המסך על אותה המערכת? ועוד אחת בקרור מיים TT-CL-W0005 ThermalTake BigWater - http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0005-01/cl-w0005-01.asp או את הביג טיפון כקרור אויר או bt-vx החדש http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0114/cl-p0114.asp#overview עבור מעבד פרסקוט 630 נקודה חשובה......אני רוצה שקט כיום מורכב גוף קירור ג'נרי תודה למגיבים

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by d-undertaker,

יש בבעלותי מעבד מסוג סלרון 2800 מג"הצ כמו כן מותקן עליו קירור מסוג ביג טייפון. התחלתי באובר קלוק קטן ואני עומד כרגע על מהירות של 3144 מג"הצ. יש לי כרטיס זיכרון אחד של 256 מגה-בייט 400 DDR שעכשיו נמצא על 450 בערך. עד כמה אני יכול להגיע? ושאלה קטנה על טמפרטורה שיותר חשובה בתוכנה easy tune 5 שקיבלתי בדיסק של הלוח אם מופיע 45 מעלות במנוחה ואילו בביוס 50 במנוחה,מי צודק? עד איזה טמפ' אפשר להגיע?

• 11 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם ממש עכשיו חזרתי מפנדס עם המחשב שלי בשביל למצוא לי איזה שהוא פיתרון קירור רציני למעבד אבל ממש ממש היתבעסתי כי כל הקירורים המסיביים צריכים חורים בלוח ( לא מיתחברים על הסוקט ) אז ניסינו בלוקים שונים של קירור מים אבל כולם מיתחברים גם עם החורים האלה... אז אני חייב עזרה אני צריך בלוק מים לא משנה לי המחיר ( עד גבול מסויים ) שמיתחבר רגיל בלי החורים האלה !!! בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני עובד על מעל 60 מעלות והמחשב שלי מסודר מאוד בפנים זה פשוט לא עוזר החדר שלי רותח !!! אז PLEASE עזרה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  9. http://hcidesign.com/memtest/ תוכנה נחמדה וחביבה ועובדת יפה ולמעשה גם בדקתי אותה על הגדרות שאני יודע שבהם הזכרונות לא עובדים טוב וזה גילה את האי יציבות. מומלץ בחום. לינק להורדה : http://hcidesign.com/memtest/download.html

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  10. שלום לכולם לפני מס' ימים הזמנתי את ה-AC 64 PRO. מכיוון שאין במלאי בחודש וחצי הקרוב, הייתי רוצה לדעת האם המוצר הנ"ל יעשה את העבודה. מדובר במעבד AMD Athlon 64 x2 4200+. תודה רבה, חיים.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  11. שלום לכולם.. קניתי את הקירור הנ"ל למעבד Q9550.. צירפתי לו מאוורר אחד Noctua 120MM NF-P12-1300Rpm ראיתי שאפשר לשדך לו שני מאוורים, אחד מכל צד.. האם כדאי לי לשים עוד אחד? זה יקרר יותר בהרבה? מובן מאליו שOC מתוכנן פה..

12. זה מעבד E2140 , הכרטיס הוא 8600GT הקירור שהגיע מהחברה נראה לי קוראים לזה סטוק .. וזהו אני לא מבין את שאר הטמפ' .. הזמנתי מאוורר לכרטיס מסך של זלמן http://www.skypc.co.il/pl_product~9459~18~0.htm# נקווה בכלל שיתאים לי .. לא שאני יודע בכלל להתקין אותו נראה יהיה טוב נקווה להצליח .. בקיצור מה דעתכם ? האם אני צריך קירור למעבד עצמו או שהמעבד חם בגלל הכרטיס מסך שהטמפ' שלו מאוד גבוהה והקירור שאני יביא כבר יסדר את זה ..

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by Gal1992y,

אוקי, לפני שהזמנתי רשום שאפשר שש אבל בפועל אני יכול רק 2 ! אחד למעלה [הוא מותקן והוא מכניס אוויר] ואחד מאחורה איפה שהיציאות של הלוח אם - מעליהם [ הוא מותקן ומוציא אוויר ] עכשיו אני רוצה להכניס עוד 2 לפחות, בעיקרון רציתי עוד אחד למעלה ואחד בצד ... אבל אין לי פשוט מקום סעמק איזה באסה זה , מה אפשר לעשות בעניין ? עריכה: זה המארז http://skypc.co.il/pl_product~VJ2000BWS~6~0.htm תלחצו מפרט טכני

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by nadnad,

שלום, האם עדיף לעשות אוברקלוק למעבד ע"י שינוי המכפלה (העלאה שלה) במקום להעלות FSB? זה לא יותר טוב? כי הרי זה בעצם מעלה את המהירות של המעבד ולא של כל המערכת כמו FSB (תקנו אותי אם אני טועה... מה שהגיוני) ע"י העלאה של המכפלה אפשר למנוע הפרעה של חלק מסויים בתפקוד המערכת (לדוגמה אם איזה מודם מפריע ל OC) שוב, תקנו אותי אם אני טועה ותגידו לי אם יכול לקרות משהו ע"י האלעת מכפלה למטרת אוברקלוק (הרבה להעלות), והאם זה עדיף על oc רגיל... תודה!

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by BenBezalel,

שלום לכולם. קיבלתי מחשב חדש עם מארז די קטן. 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W המארז הגיע עם מאוורר אחד של 120MM. למעבד יש קירור רגיל שמגיע איתו,ולכרטיס מסך יש קירור TWIN TURBO שעושה את העבודה. איזה מאווררים 80mmאני צריך כדי לקרר את המחשב? ואיזה קירור מעבד אפשר למצוא למארז כזה? ואיך אני מקרר את הזכרונות? תודה.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by BigMs,

שלום רב, לפני כחודש קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו בעצמי תוך כדי קריאת החוברות המצורפות באופן יסודי. מפרט טכני: מעבד P4-3E GHz (800 FSB, L2 cache:1MB, HT, 90nm) לוח: Asus p4c800-e זיכרון 512 samsung מארז termaltake lanmoto מארז שעולה 800 שקל מקורר היטב. במארז יש לי פאנל שמראה לי את החום לפי החיישן. אני יכול להתקין את החיישן בכל נקודה אפשרית. קראתי בחוברת של termaltake שאם רוצים לדוגמא לדעת את הטמפרטורה של המעבד , יש לצמיד את החיישן לגוף קירור של המעבד (heat sink) . לאחר מספר שעות מייגעות, הדלקתי את המחשב, הכל נראה טוב ושלם, עד שהגעתי לתפריט ב bios שמראה את הטמרטורה של המעבד. לפי ה bios הטמפרטורה נעה בין 58 ל 67 מעלות. זה נראה לי גבוהה מידי, אז ניסיתי להצמיד את החיי…

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by Bessmertniy,

מה לדעתכם יותר עדיף ( יש לי מעבד xp2500) ואני רוצה לעשות OC על איזה HS מבייניהם הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by hagay21,

רציתי לדעת איזה משאבה כדאי לקנות ומה פלוס מינוס אמור להיות הספק דחיסת המים שלה? אני מקרר מעבד גשר צפוני וכרטיס מסך בו זמנית.............. האם אתם ממליצים על משאבה ספציפית מה עדיף יבשה או רטובה? האם רדיאטור של קטנוע יתאים (הוא ניראה לי + - בגודל של מערכת קירור מים וגם עשוי נחושת) אחרי שאני מסיים להרכיב איך אני מוציא אויר מהמערכת? מה עדיף לבנות או לקנות מוכנה? אני מוכן להשקיע עד 1300 מישהוא מכיר גוף קירור מים לכרטיס מסך x800 שיושב גם על הזיכרונות?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  19. תמונה לפני ההתקנה: ואחרי ההתקנה: שימו לב לשינויים האלה במכפלה והמתח האם זה יכולהזיק למעבד? יכול להיות שהתוכנה הזאת מזייפץ? אני לא מבין בOC ככה שאני קצת לוחץ תודה מראש ofeky1

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by slotke,

שלום חבר'ה יש לי מעבד 2.6Ghz pentium D 805 ולוח אם GA-8I945GZME-RH של gigabyte ואין לי אפשרות לשנות את ה-fbs דרך ה bios כדי לבצע אוברקלוקינג יש למישהו רעיון למה? אגב יש לי ddr2-667 333Mhz של kingston תודה רבה

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by iakovl,

אני רוצה קירור זמני (עד שאני מכין את המיים) פשוט מה שהביאו לי מKSP מרעיש כמו מטורף (ספייר אלומיניום) יש המלצות על משהוא זול וושקט? וגם אני צריך תוכנת ניטור הSPEEDFAN מזייף בטרוף עם הלוח שלי

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  22. שלום חברים, בדיוק בשעה זו אני נעזר בפורום מפרטים ע"מ לבנות מערכת מחשב עבורי. קפצתי לבקר בפורום זה כדי לקבל עזרה ממוקדת יותר בנושא גוף הקירור למעבד. אני מחפש קירור שיהיה איכותי ושקט באופן כזה שישתלב יפה במערכת שכולה מתוכננת להיות שקטה במיוחד. דגם המעבד עדיין לא נבחר באופן סופי אבל אני יוצא מתוך הנחה שכל מעבד מסדרת C2D הוא בעל תושבת LGA 775 ועל כן ניתן כבר עכשיו להתאים לו גוף קירור עפ"י דרישותיי. קישור למפרט שנמצא בשלבי בנייה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411823.new;topicseen#new אשמח לקבל המלצות לקירור שיענה על דרישותיי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  23. שלום לכול מישניכנס לעזור לי אם המודינג !! היתי רוצה לדעת איך אני עושה קירור טוב יותר עם מאווררים ? איך כדאי לעצב את המאווררים וכמה כדאי לשים מאווררים ואיזה מהם שמעתי שיש כמה סוגים שלהם (טורנדו ועוד כמה ) ? איפו אני יכול ליקנות מאווררים עם לדים ובגדלים שונים ?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  24. רעש? כמה סל"ד אתם חושבים שהוא מסתובב? הוא עובד על 220V. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 679 צפיות
  25. היי המפרט שלי: intel 2.6c asus p4p800 inno3d fx 5700le elixir(nanya)256*2 400mhz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ העלתי את הליבה של הכרטיס מסך ב100MHZ ואת הזיכרונות אני לא מצליח לעלות.... עכשיו השאלה שלי איך אני עושה oc למעבד...כלומר באיזה תוכנה ובאיזה דרך....??? וממה אני תריך להיזהר? תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים