עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום.. אני רוצה לקנות משחה טרמית בשביל המעבד והכרטיס מסך ושמעתי שארקטיק סילבר ממש נדבקת (חבר שלי עקר את המעבד שהיה דבוק לקירור בגלל הדביקות והוואקום). כולם המליצו לי עם MX-1 ורציתי לדעת אם מזרק אחד יספיק לי למעבד ולכרטיס מסך. ודבר אחרון - האם סיליקון טרמי יכולה להוות תחליף לדבק טרמי בשביל צלעות הקירור לזכרונות?

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by boom!,

הצליחו כבר לפתוח לו את הצינורות?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by ras81,

שלום אני מחפש מאוורר 90 ממ למארז וחשוב שיהיה שקט. מה הייתם ממליצים לי? בחנות המליצו לי על Vantec Stealth 92mm Case Fan - נראה לי שהזרמה שלו חלשה יחסית לא? חשבתי אולי כדאי לי את ה TT UFO - על פניו נראה כמאוורר עם זרימה טובה ורעש נמוך יחיסת. יש למישהו ניסיון איתו או המלצה אחרת?

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by אוריפ,

גם אוורסט וגם CPU-Z אומרים שהמתח של המעבד שלי הוא 1.44 למרות ששמתי אותו בביוס ל1.475V... יכול להיות?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז ככה אלהן. רכשתי אתמול ביט טייפון של טרמל טייק כי דיי היה לי כבר עם הקירור סטוק שהגביל אותי ל OC אופציונאלי... הקירור נרכש למעבד 3500+ NEWCASTLE שלי... הוא היה תחילה עובד עם קירור סטוק מקורי של AMD + ומדבקה הטרמית ! ההתקנה של ההיטסיק של AMD אמורה להיות פשוטה אבל מסתבר שהמעבד ממש ממש נדבר בצורה ברברית להיטסינק אז דיי פחדתי לשלוף אותו אז אחי הטיפש הזה בא ושלף אותו בכח ! ! נלחצתי הייתי בטוח שהוא עיקם לי פינים ! חיש מהר החיברתי מהר את המעבד ללוח זכרונות וכרטיס מסך, וראיתי שהכל מגיב אז הייתי יכול להיות רגוע קצת על הביג טייפון וההתקנה שלו.. ההתקנה : מסורבלת ומציקה - דורשת הסרה של הלוח מהמארז, גו'ק לא כזה זריז, + הסרה של פלייט התושבת והתופסן העליון שלה... כאמור לא בכל…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  6. הכרטיס כרגע ב- 500/1200 התוצאה כרגע עומדת על 8193 ....אחלה בינתיים , בסטוק הוא נתן 7240 ....טמפרטורה 41 בIDLE ו65 FULL LOAD ( נמדד ע"י TEMPLOGGER ) עדכון - עליתי ל-505/1230 ...והתוצאה לפניכם 8382 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1307240 הגולש ....

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by ras81,

שלום יכול להיות שבמערכת קירור מים אשר גם המעבד וגם הציפסט באותו לופ. יהיו הטמפ' של המעבד 32 בעוד של הציפסט יושב על 40? יכול להיות שנדפק לי הרגש של המעבד? שימו לב גם לגרף של ספידפאן להפרשי טמפ' לפי זמן של המעבד......... מה עושים?- [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 626 צפיות
  8. שלום אני רוצה לרכוש ספק כוח שיחזיק לי את המערכת יציבה ויחזיק גם את ה6800LE שיגיע יחד עם הספק החדש המחירים שאני יכול לשלם זה 300-400 ש"ח תודה לכל מי שיעזור לי

9. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבלאני לא יכול כי יש לי נעילה איך אני מוריד את החסימה של האוברקלוק תודהההה

• 14 תגובות
    • 667 צפיות
  10. העלתי את ה FSB של המחשב דרך הביוס ב5 עכשיו : 2512@2400 הבנתי שצריך לעשות כל מיני דברים תודה ...

• 11 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by eitanb3,

האם יש פה מישהו שיש לו Venice 3000+ ?? יש לי: Venice 3000+ Corsair 400mhz 512X2 GA-K8NF-9 ואשמח שמישהו שיש לו מערכת דומה ידריך אותי אישית באוברקלוק הראשון שלי למערכת =) צום קל, איתן.

12. Started by ras81,

שלום יש לי את הWATER LEVEL INDICATOR הבעיה היא שחיברתי אותו למערכת שלי (פסיבית - דומה לזלמן הפסיבית) עם 3 ליטר מים קשה שיהיה חסר מים (: הבעיה היא שהמיכל הנ"ל שחיברתי מתמלא רק חצי ולא עד הסוף, שמתי עוד מים במיכל שלי גם אחרי שחיברתי את הINDICATOR ועדיין ללא שינוי - מתמלא עד החצי. מה אפשר לעשות? יכול להיות שיש לי אוויר במערכת ובגלל זה הכל קורה? אם כן איך מרוקנים אותו?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  13. Started by k_700,

8) אז ככה, אני רוצה למארז החדש שלי פאנל , שמעתי רבות על סדרת hardcano. המארז הוא Sunbeam Transformer BLACK, עכשיו אפשר קצת מידע על הפאנל הזה? במה הוא תומך?, איזה צבעים יש לו? האם יש לו התראה... ועוד קצת מידע עליו. אהה והכי חשוב כמה הוא יצרוך מהספק. ואם הפאנל הזה ממש מעפן אז תמליצו לי על פאנל אחר

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. של ARTIC 5 rev 2 לא מתאים ב 100% הוא לא נוגע בזיכרונות או משהו כזה? מה הסיכוי לפתוח צינורות בדגם ה AGP של Sapphire (ספירה) תודה http://www.moshes.biz/forum/

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by elad the master,

דרך הביוס אני יודע...אני יודע גם את המקום הספציפי..אבל על כמה ?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by eranvana,

שלום! אני מחפש מערכת קירור מים מקצועית איכותית בקיצור בין הטובות... המעלות המחשב שלי נעות מ27 ל30 בלי שום מאווררים כשאני מדליק את המאווררים המעלות עולים ל30 מישהו מכון להסביר לי למה זה ככה? אני רוצה לקנות את המערכת קירור מים בשביל שהמעלות ירדו ל20 זה אפשרי? ערן

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yuval_e,

שלום לכולם, האם שווה לקנות את המוצר הבא: http://www.thermaltake.com/xaserCase/icage/icage.htm המחשב שלי - סלרון 2.4 שסובל מחום.. אודה לכל פיסת מידע ;D יובל

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם... האם אפשר לעשות את המוד של x800gto2 לx850pro

19. Started by DeadByDawn,

אוקי אני בודק בתוכנה הכי חדשה שנקראת Sisoft Sandra 2005 Rs2a מה שזה לא יהיה (הכי חדשה הכוונה הכי מעודכנת לעת עתה) אז תראו. הטמפרטורות נמצאות אי שם באזור התחתון. השאלה שלי היא כדלהלן: כתוב שה60 מעלות הם של הספק (יש לי ThermalTake PurePower 480W שחור כזה יפה..) עכשיו בביוס כתוב שה60 מעלות זה מעבד. חשוד לי .. למה? כי אני יותר מאמין לSandra כי : שאני נוגע בספק מאחורה,איפה שהמאורר הוא ממש חם! חם בצורה רצחנית. אין בעיות מתחים טובים וכו. תמיד זה היה ככה. עכשיו שאני נוגע בהיטסינק של המעבד..הוא לא כזה חם,אז עוד אני יכול להאמין ש39 מעלות זה מעבד...השאלה שלי היא : מה אתם אומרים?? (אני לא מהמבינים הגדולים בתחום) תודה מראש. SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technolo…

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לחבר מאוורר מארז ישירות לספק(בעצם אין לי ברירה, בגלל סוג החיבורים), אבל אין לי כבל פנוי מהספק. אפשר להשתמש באחת מהיציאות של הסידירומים? ז"א, שהמאוורר יהיה בין הספק לסידירום(מבחינה חשמלית)?

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by dorish,

אני קונה מחשב חדש ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור אני צריך לקרר את כול זה מה אתם מצעים לי במחקים של עד 500 שקל אני הבנתי שיש לAMD קירור פסיבי בלי שום מאורר וככה הוא שקט חשוב לציין שזאת מערכת HTPC אז ככה שהדבר הכי חשוב פה זה השקט אני לא הולך לעשות אם המחשב שום דבר שיגרום לו להתחמם יותר מדי תודה.

22. Started by CrashZone,

שלום, לשמחתי שידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 2.53 באס 533 יחד עם asus p4p800se וזכרונות ג'נריים שבעתיד יהפכו לADATA ויטסטה 500. לכמה בערך אני אגיע? האם המעבד טוב לOC? בעקרון OC של 22FSB לא אמור להיות בעיה נכון?(300MHZ משום שהמכפלה היא 19) אפילו עם הזכרון הג'נרי? כמה מתח הלוח אם נותן לזכרון?(כדאי שאדע אם כדאי להשקיע 50 שקל יותר בBH-5).

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by DarkSight,

צורפה תמונה אני לא יודע למה זה ב70 מעלות ומזה לעזעזל אני רק יודע שהמעבד נמצא על 33 מעלות עם קירור סטוק ויש לי מארז עם זרימת אוויר מצויינת [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by k_700,

המעבד הוא AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY , עכשיו המליצו לי על הTHERMALTAKE BIGTYPHOON ואמרו שהוא בצמרת המאווררים אם לא הכי טוב, אבל מה לעשות אני חושב ש235 שקל למאוורר קצת מוגזם. אשמח אם תוכלו להציע לי מאווררים יותר זולים בתקציב של עד 100 שקל, ותתשתדלו שזה יהיו מאווררים טובים שיתאימו, בנוסף יהיו שקטים.

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by kattash,

מה השיא הישראלי ל 3dmark05/3dmark 03?

• 0 תגובות
    • 413 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.