אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מתנצל על השאלה, אני מעולם לא טיפלתי ובדקתי יותר מידי בבפנוכו של המחשב (כן כן, אני מאלה שעלולים לקנות מחשב במבצע ממקום כמו אופיס דיפו) ולכן אבקש הסבר קצר של מהו OVER CLOCKING, מה משמעותו ולמה ומתי משנים אותו. תודה מראש. תומר.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כבר דיברנו מקודם על בעית התחממות ותודה לכולם על העזרה יש לי מעבד פרסקוט 3.0 1M קש דואל צ'אנל בלה בלה בלה והבנתי שזה מעבד הכי חם בעבודה וטמפרטורות גבוהות יש אפשרות להחליף אותו מה אתם ממליצים לי להחליף אני רוצה אותו מעבד ביצועים ונתונים דומים אולי אפילו יותר טוב \ בבקשה יעוץ כי המעבד הזה מתחיל לעלות לי על הנרווים
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.mrsci.com/Computer-Hardware/Overclocking.php כתוב שם על כול מה שהמבצע אמור לדעת לפני ביצוע C@ ובמה זה כרוך HAVE A NICE READING ***האם ניתן להכניס את זה לסטיקי?***
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
במאמר עליה לא צויין כול כמה זמן לערך צריך לשים מים? נגיד לפי שעות עבודה של מחשב כדי שיהיה אומדן של זמן (סתם לדגמא כול 20 שעות שהמחשב דולק צריך לשים ככה וככה וכו וכו) ועוד שאלה למי שבדק ויודע האם אפשר לשים סתם מים מהברז או שצריך ליקנות איזה נוזל מיוחד ואם כן אז מאיפה קונים וכמה עולה? תודה מראש ..
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שמתי לב שיש אבק על הכרטיסים ששואב אבק לא יכול להוציא אותם אלא רק לחץ אוויר חזק... האם אנשים מנקים את הכרטיסים והאם אני צריך לעשות זאת? אם כן אז איך אני אמור לעשות את זה? :AR15: בתודה אוהד... נ.ב יש לי מאוור אחד מכניס אוויר מקדימה, ומאוור אחד מוציא של הספק... הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך מגיעות ל 48 בערך בחורף... השגתי מאוור מספק ישן אבל אין לי כל כך מקום לחבר אותו, מה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי יש לי מעבד אינטל 6750 2.66 במקור עשיתי אובר קלוק ל 3.5 וכרגע יש לי בלי עבודה 48 מעלות ובמצב של עבודה מאה אחוז מגיעה לי עד 70-71 מעלות בלחץ מירבי ממש לחץ..... כרגע מתח שלי הוא על 1.5 והשאלה שלי האם אני יכול להמשיך תאובר קלוק שלי?! (אמרו לי שאסור לעבור ת 1.5 מתח על המעבד) והאם מבחינת המעלות זה בסדר או כבר חם מידי?! יש לי קירור של זלמן הכי טוב למעבד!
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
למישהו יש מעבד AMD 3200+ ובתוכנה אוורסט בטמפרטורות יש CPU ו CPU#1 לכל אחד מהם יש טמפרטורה שונה מה זה אומר? תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ניסיתי אם איזה תוכנה אבל היא לא עולה על ה ווינדוס 2000 שלי אם יש איזה דרך תגידו לי בבקשה כי אני מת לעשות אוברקלוק ואני חדש בזה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
תמליצו לי על משאבה לקירור מים (לא טבולה-הכוונה היא שהצינורות יכולים להתחבר אליה ישירות) שגם לא תעשה הרבה רעש ועדיף שתקבל את החשמל שלה מהמחשב
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1380 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1297 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1520 לוח P43 של גיגהבייט, E5200 מעבד מצויין עם יכול OC מדהימות וזיכרונות 800 של G.Skill עם יכול OC טובות. המערכת תשמש לפיתוח, הרצת שרת WEB לבדיקות, הרצת שרת אורקל/MYSQL. מערכת ההפעלה תהיה OSX למי שמכיר. הדיסק שיהיה הוא בגודל של 250GB SATA2 שזרוק לי בארון... וכרטיס המסך יהיה ככל הנראה אחד מאלה: HD3850,HD2400XT, ATI 2600 תודה רבה על העזרה. אם יש אפשרות גם להוסיף קירור לצי'פסט במחיר הזה אז טוב מאוד.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כשאני מנסה להאיץ את מאירות ה GPU זה לא משפיע .... כלומר הוא רושם שהוא על 100% עכשיו לעומת 25 % מקודם אבל אין שינוי בטמפ'...לפני זה הוא לא רצה לזוז מהDUTY CYCLE 25% אבל איכשהו זה נתן לי לשים על100. דרייברים מעודכנים178.13 של כרטיס מסך Geforce 8600gt . איך מאיצים את המהירות אבל עם תוצאות...?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר למעבד סלרון 2.8 סוקט 775 שיקרר טוב ושיהיה שקט תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל (פרטים בחתימה) והוא מגיע ל78 מעלות במאמץ (ללא אוברקלוקינג) ואני מחפש אליו מאורר במחיר של עד 300 ש"ח תודה מראש yoav1000
-
- 12 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אי אמ די ל2000 תמורת ההפרש שזה 100 שקל נראה לי.. האם כדאי לי? הבעיה היא שהסטפינג של המעבד שלי agoga מאוד גרוע ואין לי אפשרות להחליף אותו כי הוא טוען שזה מה שיש לו במלאי.. והוא אמר שאם אני אקנה 2000 רוב הסיכוים שיש לו סטפינג טוב.. הסטפינג הנוכחי שלי כרגע מקביל אותי ל145 באס נורמלי מעבר לזה נגיד ב148 יש תקיעות ומסכים כחולים.. אז אנא תעזרו לי בבעיה ותיעצו לי נ.ב ראוי לציין כמובן שהלוח שלי מסוג 7vrxp ver 1.1 memory xtreme ddr 2700 333 עם קרור מובנה מיועד לאובר קלוק
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים של gb הקטע בקניה הזאת היא לשם יופי וביצועים יותר נוטה ליופי מערכת אז ככה במערכת הקירור של גיגה בייט המשאבה טובה יותר מזו של tt והרדיאטור בסדר כך שאין צורך להחליף הבעיה שלי היא עם הקירור שיושב על ה cpu שהוא מכוער לטעמי ובא עם אור כחול חזק שאני לא מעוניין בו בכל אופן חשבתי להחליף את הקירור שיושב על ה cpu למשהו אחר לא יקר ,שיהיה יפה ..:] אני גם רוצה להוסיף למערכת את ה- Thermaltake 207 Water Level Indicator ואת - Thermaltake Flow Indicator for liquid cooler system השאלה אם אני יכול לחבר להם את הצנרת הזאת שהבנתי שהיא יותר עבה.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin-amd היא שווה משהו (היא יותר טובה מ- ביג טיפון??)
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בבקשה: http://overclockingaddiction.com/index.php?showtopic=419
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום שלום, לא מזמן קבלתי את ה מחשב החדש - עם 8rga התקנתי את MBM5 ואני רואה שם 3 סנסורים של מעלות (את ה CPU וה CASE זיהיתי לפי האתר של MBM5) השלישי אני לא ממש יודע מה הוא (הוא מראה כרגע 24 מעלות - לפני שתי דקות הראה 23 - ככה שאני אולי מנחש שזה ה HD ?) בנוסף יש שם 4 סנסורים של מאווררים - את ה CPU זיהיתי (כרגע יש לי וולקנו 7+ אז פשוט העלתי מהירות) את המאוורר השני זיהיתי כ case fan - לפי המהירות 1500 - ככה גם בוא אומר בביוס - מה השלישי ? והרביעי ? הם לא מראים כלום - אני מניח אולי כי כלום לא מחובר שם אבל השאלה היא האם אני ל=יכול לחבר עוד מאווררים ולראות את הנתונים עליהם ? ואם כן אז לאן ? המון שאלות - אז לסיכום. 1. סנסור שלישי של מעלות (לא CPU ןלא CASE) 2. שני סנסורים…
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שאלה קצרה: האם לשם התקנת הסונק טאוור יש צורך לפרק את לוח האם ולפרק את התושבת של המעבד שעל הלוח ? לא יודע איזה משחה טרמית ישימו לי ( קרוב לודאי שאת המשחה שבאה עם הסוניק ) ואני מעוניין לרכוש את ה MX1 ולהתקין אותו בעצמי. הלוח Abit AN8 Ultra .
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי משהו דומה לזה http://www.plusdepc.com/images/pentiumII.jpg איך אני יכול להוציא את הקירור שלו? (בלי להרוס)
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
נניח ויש לי את גוף הקירור שמגיע עם AMD Athlon 2500 : מדובר בקירור הסטנדרטי הבסיסי, גוש מתכת בצבע אפור (צלעות הקירור) ומעליו מאוורר פשוט. לעומת זאת אם לוקחים את ה Silent boost (לא זוכר איזה ספציפי), יש לו מאוורר קצת יותר גדול (אני חושב), וגוש (צלעות קירור) בצבע ברונזה. האם החומר שממנו עשויי גוף הקירור השני (הברונזה) משפר משמעותית את קירור המעבד ? כלומר, אם אקח את המאוורר של ה Silent boost, וארכיב אותו על גוף הקירור האפור שמגיע עם המעבד - הקירור יהיה פחות טוב ?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מאורר למעבד שעושה 3000 סלד משום מה לאחר שהחלפתי לוח לDFI 975X הלוח לא נותן למאוורר לעבור ת1030 סלד ניסתי בתוכנות לשליטה על המאוררים לא עוזר כוונתי תמאוורר לעוצמה מלאה דרך הביוס שום דבר לפני היה תלוח DS4 והמאוורר היה עובד במלוא העוצמה תודה מראש מה הבעיה לכל הרוחות
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטל סלרון 1.7 צילמתי השבוע את הגוף קירור ואת המאוורר שיושב עליו שבא עם המחשב (לא קניתי אותו בנפרד).... עכשיו השאלות שיש לי הם: 1. האם הגוף קירור טוב? או מעפן? 2. כפי שתראו בתמונות המאוורר שיושב עליו קטן מאוד אז האם לא כדאי לי לשים עליו מאוורר 120 מ"מ ? (אין לי בעיות של חום במעבד פשוט יש לי מאווררים ספרים - וגם אני לא רוצה לקנות מאוורר למעבד ב 180 שקל כי בכל מקרה עוד חודשיים אני קונה מחשב חדש.. ). 3. כפי שתראו בתמונות הגוף קירור והמאוורר מוחזק ע"י בית כזה שחור מפלסטיק שמחזיק הכל, עכשיו אם אני רוצה לשים על הגוף קירור מאוורר 120 מ"מ אז איך אני אתפוס את שניהם ביחד צמודים למעבד? זה לא יכנס בתוך התופסן שקיים עכשיו (תמונות מצורפות). תודה מראש... נ.ב אני רק…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC בינוני (לפי המפרט בצד) ויש לי כמה שאלות: 1. הטמפרטורות של 30-33 ללוח אם ו 40-45 מעלות למעבד הם סבירות? 2. שמתי לב שצלעות הקירור למעבד נוגעות בצלעות הקירור של הגשר הצפוני, זה פוגע בטמפרטורות של המעבד? ואם כן מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קירור חרישי ואפקטיבי ל-4870X2 (לא CF) שיושב בתוך מארז של אנטק P182. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על יחידה כזו שעושה את העבודה ואם אפשר גם הסבר קטן על איך לפרק את גוף הקירור הנוכחי והתקנת החדש. תנקס אין אדוונס
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-