עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Hadas89,

כשאני מנסה להאיץ את מאירות ה GPU זה לא משפיע .... כלומר הוא רושם שהוא על 100% עכשיו לעומת 25 % מקודם אבל אין שינוי בטמפ'...לפני זה הוא לא רצה לזוז מהDUTY CYCLE 25% אבל איכשהו זה נתן לי לשים על100. דרייברים מעודכנים178.13 של כרטיס מסך Geforce 8600gt . איך מאיצים את המהירות אבל עם תוצאות...?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. שלום, יש לי זכרונות G.SKILL 5-5-5-15 מסדרת פאי. 1066MHZ. איזו המהרה ניתן לעשות בזכרונות מסוג זה והאם זה ייתן לי משהו מבחינת ביצועים? (כגון: להוריד את ה LATENCY להעלות את ה MHZ וכו'..) **כרגע עשיתי OC ל Q9550 מSTOCK ל 3.4 (האם ה OC הזה מורגש בכלל?) תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by shlomi2003,

תודה לעוזרים 1. מהשעשיתי בהתחלה זה העברתי בביוס מי 2500 ל 3200 לאחר מכן כמה שורות יותר למטה היה רשום לי BY SPD העברתי את זה ל AUTO כדי שיהיה יחס של 1:1 והעלתי קצת את מתח של המעבד .. השאלה עם עשיתי עד עכשיו הכוב בסדר ? 2. בביוס באפשרות ה 4 או השלישית אני לא זוכר אני רואה מספרים כאלה בשורה ולמעלה אני יכול לשנות את זה מי אופטימל לטורבו ולאגרסיב ול BY SPD לאחר ה אוברקלוק לאיזה לשנות ? 3. אני מריץ עכשיו PRIME95 המעבד על 100 אחוז אני מריץ אותו כבר איזה חצי שעה המעבד ממש ממש חם על 48 מעלות ! זה בסדר ? ככה בלי זה הוא 39 משהו כזה בלילה 35 אפילו אני משתמש ב קירור וולקנו 12 . 4. כמה שעות להריץ את התוכנה ? תודה רבה לעוזרים ..

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by Asaf.Y,

ערב טוב , אני חייב בדחיפות להחליף את הקירור סטוק שלי במשהו נורמלי . תקציב עד 150 ש"ח. עדיפות גבוהה , לקירור עם מקום ל120 מ"מ. לא חובה עם מאוורר . BUILT-IN תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. Started by sagi_10,

שלום אני קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם מעבד amd עכשיו אני מתלבט לגבי קירר טוב בסביבות ה-150 -250 שח אני רוצה קירור שיספיק לאובר קלוק די טוב המעבד שלי=AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 תודה לעוזרים!

6. תמונה מצורפת, הייתי רוצה לדעת אם המאורר ששם יעזור בקירור המעבד או שיהרוס את הסירקולציה הכללית ותנועת האוויר ורק יהרוס במקום לעזור

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני חדש מאוד בתכום המודינג אך בשבוע הראשון שנכנסתי לאתר זה כבר צבעתי את המארז. אני רוצה להכנס קצת יותר לתכום ולהתקין מספר דברים כמו : 1. חלון - יש לי את הפרסתפקס מוכן. 2. LCD 3. מאוררים (שתיים: 1 60ממ , 1 80ממ) 4. להחליף ספק 5. תאורה - בקשר לתאורה אני בספק. לאחרונה ערכתי הרבה בירורים בנוגע לציוד תוכנות ועזרים. היום התחלתי מעשית לעבוד. התחלתי בחלון - ונתקלתי בקשיים כי אני עובד עם מסורית פח וחשבתי שזה יספיק. ראיתי מה אנשים עשו עם המחשבים שלהם בגלריה ונדהמתי - איך הם הצליחו לעשות דברים יפים כאלו. ולכן שאלתי היא אם משהוא עשה חלון יפה באמת ויכול להמליץ לי על כלים \ מקומות שיכולים לבצע את המשימה. אודה לו מאוד. תודה מראש למגיבים על הת'רד.

8. לחבר שלי יש לוח P4g8x Deluxe החדש של asus והוא צריך תוכנה שתראה לו בזמן ווינדוס את טמפרטורת המעבד והמחשב

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  9. רציתי לדעת מי מבין 4 המאוררים הבאים הכי טוב? למי יש יותר מקומות למאוררים נוספים ומי עושה הכי פחות רעש?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  10. יש לי מאורז enermax fs710b יש לי שניי מאווררים קידמיים ו שניים אחוריים ספק עם שניי מאווררים ו וולקנו 7+ כמו שכתבתי בתרד לפני כמה זמן נדפק לי הכונן הקשיח בפעם השלישית דיברתי עם סיגייט הם אמרו לבדוק מתחים של ספק וחום בדקתי את שניהם והם אמרו שזה תקין 12V=12.26 5V=5.02 system temp=28-32 C מחר אני מקבל את הכונן בחזרה ששלחתי להחלפה בפעם השלישית אני מפחד להתקין אותו שלא ידפק שוב. כמו שאמרתי החלפתי קבלים לוח מאז הדפיקה השנייה ובכל זאת הוא נדפק בפעם השלישית. מה אתם אומרים ממה זה יכול להיות? עכשיו בהקשר לנושא שלי הדבר היחידי שאני יכול לחשוב שאולי זה מכל כך הרבה מאווררים שגורמים לוויברציה לכונן הקשיח אם זה הגיוינ איך ניתן למנוע את זה, כשאני נודע בברזל שאליו מחובר בכונן הקשיח אז א…

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by igt,

בינתיים ראיתי רק בפנדה וזה לא שווה את המשלוח , ובאיזור המרכז יש רק AS2 וADHESIVE

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  12. האם שווה לשדרג את מה שיש לי עכשיו לsamsung tccc יש לי עכשיו זכרונת kingstone kvr 512mb אם אני שם אותם לבד בלי הmosel יש מצב שאני יגיע לביוצעים טובים יותר בoc וגם נגיד במשחקים?

• 11 תגובות
    • 663 צפיות
  13. 8KDA3J עם קירור אקטיבי - האם אפשר להחליף לקירור הפסיבי זלמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192 טרמלרייט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=6499 אני רוצה לעשות כאן שקט - איזה מומלץ - אם בכלל.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

שלום רב לכולם ברשותי HD2900P מבית GECUBE עם C@ ל825 ליבה ו2000mhz לזיכרון הקירור סטוק שלו עושה את עבודתו נאמנה אך די רועש IDLE 42 C (מאוור על 37%) STRESS 70 C (מאוורר על 50%) וזאת בC@ הנתון האם ישנו קירור אקטיבי שקט אחר כגון הACCELRO X שיתאים למטה זו?

15. Started by 1liran1,

יש לי מעבד E6750 2.66GHZ ועשיתי לו בדיקת מאמץ ב OCCT לאחר מכן בדקתי את המהירות שלו וראיתי שהיא ירדה ל 2GHZ ולא עשיתי כלום עשיתי ריסט למחשב והכל ועדין אותו הדבר מה זה יכול ליהיות?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  16. Started by 3pac,

צרבתי ביוס בATIWinflash ועכשיו אני רוצה להחזיר את הביוס הקודם אבל זה כותב לי : p/n mismatch מה עושים ? עריכה : בdisplay properties זה מראה לי כאילו יש לי 2 כרטיסים או dual monitors . קראתי את הקבצים דרך Notepad וכתוב לי בביוס המקורי RV770pro GDDR3 RV770 PCI_EXPRESS GDDR3 RV770 Pro ובביוס שצרבתי כתוב: 113-B50102-105 RV770 PCI_EXPRESS GDDR3 זה הכרטיס שלי : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 אודה מאוד לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by NIVs,

יש לי AMD 3200 WINCH ואני עשיתי לו מ200FSB ל- 205 FSB במכפלה של X10. המעבד ישר קפץ ל V1.6 מ V1.4 שהוא בד"כ. האם זה מסוכן ? כי ה PCI-E ב-100 קבוע וגם הזכרונות במצב של 200~..

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by THE FOX,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=115384 משתמש XS לקח מערכת 8 הליבות לכמה בדיקות התוצאות כבר שם 8)

19. Started by UNDERDOG,

אני רוצה לבנות תושבת כי אני לא מוצא את המאוור שאני רוצה אם התושבת לכן לכל מי שיש תושבת AM2 האם הוא יכול לצלם לי איך זה נראה?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. Started by Runny,

לא יודע אם זה במסגרת החוקים או לא. אבל ,האם מישהו מכיר ספקים המוכרים את המוצרים עליהם אנו מרבים לדבר פה ? אני מחפש חנות המוכרת את ה AX-7 (לפנדה אין במלאי)

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by Mazumotte,

שלום כולם!! בא לי לעשות OC קטן לכ.מ שלי. בפורום גרפיקה נתנו לי את ATI TRAY TOOLS כתוכנת בקרה לכרטיס(לא כתוכנה ל-OC). אם אני נותן לתוכנה לעשות את ה-OC לבד(find max clock for GPU/MEM) זה בטוח או יותר כדאי לי לעשות לבד? דרך אגב, הכרטיס הוא 1950P של POWER COLOR. אני לא מתכנן משהו רציני, רק בקטנה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by hck,

היי! רציתי לרכוש ספק טוב ל-OC בגלל שיש לי אחד ג'נרי ואני חושב שהוא קורס מידי פעם. מכיוון שהתקציב שלי דיי מוגבל, חיפשתי אחד דיי חזק וזול. מה אתם אומרים על הספק הזה (מ-KSP): ?KSP 500W ActivePFC? ActivePFC 500-watt power supply ~230V @50-60Hz +3.3V/28A +5V/50A +12V/18A -5V/0.8A -12V/1A +5Vsb/2.5A מחיר: 190 ש"ח . (http://ksp.co.il/hmain.php) שווה ?? נ.ב. כרגע אני עים ספק JTC 400W.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by gal_il50,

מה זה בדיוק הפאנל הזה? הוא מציג טמפ? האם זה מומלץ? עוזר?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by asili,

יש לי ATI RADEON 8500 RETAIL ורציתי לבדוק את הטמפ שלו ומה היא טמפ מומלצת של כרטיס מסך? :jump:

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  25. Started by STi,

יש לי מאווררים שהגיעו יחד עם המארז, של אנטק, הם שקטים נורא אבל אין להם בכלל תפוקה של אוויר, ובגלל זה הטמפ הכללית ל המארז גבוהה יחסת הוא לא מקורר טוב המאוורר מגיע עם חיבור מולקס ואין אפשרות שליטה דרך המחשב למשל עם SPEEDFAN... האם יש דרך להגביר או שנות משהו בו כדי שיעבוד מהר יותר? תודה!

• 4 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים