עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by jbgood,

שתי שאלות: -האם שני אלה יעבדו ביחד -מבחינת תאימות פיזית ? אם לא,אם תוכלו להמליץ על משהו שקט שיתאים(מארז ANTEC DESIGNER -האם הסט-אפ הזה יהיה שקט עם מעבד I5 750 ? (ללא OC ) תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  2. Started by Yuvky,

מפרט בצד. אני כרגע יושב על 4.2Ghz למעבד, במתח של 1.424 תחת מאמץ. קראתי ברחבי הרשת וראיתי שמעבדים כמו שלי (סטפינג E0) רצים בכזאת מהירות עם מתח הרבה יותר נמוך..אני יודע שזה משתנה ממעבד למעבד אבל זה ממש קיצוני. עוד דבר, אני יציב ב442*9.5 , אבל לא ב495*8.5 (הלוח שלי עובר 50 לופים של הבדיקה של אינטל על 500 באס , 1.34 גשר צפוני) למרות שאני נותן לו את אותו מתח. אני כבר לא רוצה לעלות במתח כי זאת מערכת 24/7 והטמפ' שלי מתחילה להראות מוגזמת מבחינתי.. אם יש צורך אני מעלה כל סקרין שוט / template . אודה לכל העוזרים. יובל

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by ashkenazone,

אהלן, יש לי D805 וPQI TURBO 667MHZ 2X512 ה805 שלי עומד על 3.8GHZ אבל הזיכרונות על 630 ומשהו נדמה לי [דאון קלוק] האופציה הבאה בגלל המכפלה היא 720 שזה לא מאפשר למחשב לעלות.. אז אני צריך להעלות מתח - אז השאלה שלי היא כזאת: א. איפה לבדוק מה מתח הזכרונות הנוכחי שלי? ב. עד איזה מתח הPQI TURBO מסוגלים להגיע? ג. עד איזה טמפ'? ד. איפה אני רואה טמפ'? ה. עם איזה תוכונת לבדוק אותם בסוף? SNM וMEMTEST?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by a55af,

אנ ירוצה לקנות כרטיס nvidia 6600 של גיגה-בייט עם קירור פסיבי. האם הקירור שלו יכול לעמוד בעומס של משחקים כבדים בימי הקיץ החמים בארץ. המארז שלי לא מי יודע מה מאוורר.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  5. איזה גוף קירור מתאים/כדאי לE8400 אם יש כמה אז מה האחד שהכי שווה את המחיר? בנוסף, האם כדאי בכלל להתקין קירור למעבד אם אני לא מתכנן OC (בהנחה שהמחשב יעבוד רוב היום ויריץ משחקים כבדים)?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. אני רוצה להחליף את הקירור סטוק המעאפן שלו יש לי כמה אפשרויות אני יעלה תמונות הזלמן יקררר את המעבד הכול יורכב ויעבור צביעה מחדש אני מתלבט איזה קירור לשים לכרטיס מסך מדובר באקסבוקס360[br]פורסם בתאריך: 22.09.2009 בשעה 22:28:22 תמונות[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. Started by D@nny,

הכרטיס כבר שנה במהירות וצינורות כמו של X850XTPE אז חשבתי לצרוב BIOS כי אין עוד תוכנת אוברקלוק עם DIGITALLY SIGNED DRIVER לWINDOWS VISTA. הכרטיס שלי הוא: SAPPHIRE RADEON X800GTO2 מצאתי בTECHPOWERUP! שני BIOSים: ATI.X850XT.256.Samsung16.041108 Sapphire.X850XT.256.Samsung16_041108 שניהם לX850XTPE PCI-E. א) איזה עדיף להתקין ? ב) האם יש סיכונים מבחינת תפקוד של הכרטיס, לדוגמא מהירויות מאוורר (יש לי AC SILENCER 5 REV2) וכו' ? תודה רבה

8. עשיתי OC עם POWER STRIP ובדקתי בזמן משחק את המעלות עם rivatuner זה על 70 ועם GPU-Z זה על 60 הכרטיס הוא twintech 8800gts 512 700-2000-1750 הכרטיס עם קרור סטוק אבל המאורר 120 שבתחתית המארז בדיוק עליו ככה שהוא מקורר היטב מישהו יודע מי מהן מדייקת\מזייפת?

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  9. שלום !! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג ואני לא יכול אנשים אמרו לי לשנות את הביוס הקיצר חיפשתי באתר של אינטל הלוח אם שיש לי בגירסא d850mv אבל אני לא יודע מה אני צריך להתקין שמה ואני צריך הסברים איך לעשות את זה ויש לי מחשב 1.7 לכמה אני יכול להגיע עם האוברקלוקינג פחות או יותר ואם זה כדי שווה לנסות לעלות את זה http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ זה האתר תודה

• 12 תגובות
    • 642 צפיות
  10. איזה מארז משניהם עדיף מבחינת אוורור ורעש?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  11. היי המפרט שלי: intel 2.6c asus p4p800 inno3d fx 5700le elixir(nanya)256*2 400mhz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ העלתי את הליבה של הכרטיס מסך ב100MHZ ואת הזיכרונות אני לא מצליח לעלות.... עכשיו השאלה שלי איך אני עושה oc למעבד...כלומר באיזה תוכנה ובאיזה דרך....??? וממה אני תריך להיזהר? תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by Impreza,

מזה הדבר המפלצתי הזה??? http://www.vr-zone.com/Home/news51/heatsink.jpg

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  13. 1. יש לי כרגע במארז מאוורר אחד שמוציא אוויר למעלה. אני מעוניין להוסיף מאחורי המארז (המקום מוכן) מאוורר 80mm ורציתי לשמוע המלצה על מאוורר לא רועש כל כך עם RPM טוב עד 78 ש"ח. ראיתי את ה-smart case fan של טרמלטק והוא נראה טוב. אני צריך מאוורר שיכניס הרבה אוויר כי בקרוב אני רוצה להתחיל ב-OC הראשון שלי.. 2. התסכלתי לאן כל מאוורר שנמצא בתוך המארז מתחבר וראיתי שהמאוורר של המעבד מתחבר ללוח אם בחיבור מלבני קטן, כך גם המאוורר של הכרטיס מסך, ולעומת זאת המאוורר של המארז מתחבר לתוך חיבור מולקס - מצד אחד להארד דיסק ומצד שני למולקס של הספק. מהי צורת חיבור זאת? אם אני מוסיף מאוורר נוסף לאן אני אמור לחבר אותו? תודה רבה. אשמח אם תענו על שתי השאלות

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  14. שלום לכולם זו תהיה הפעם הראשונה שלי שאני אעשה OC למחשב.. אני לא יודע איך עושים מה משנים וכמה משנים.. אם תוכלו לעזור לי גם עם תמונות זה יהיה טוב.. תראו את המפרט בצד ותגידו אם זה אפשרי OC מכובד.. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  15. בשעה טובה התחדשתי בקירור חדש למעבד.. אחרי שראיתי פה הבעיה המלצות עליו וגם הרבה שמתקשים להרכיב אותו קניתי אותו חח ההרכבה הייתה פשוטה והלך טוב.. קניתי גם קירור לצ'יפסטים.. שאחד מהם עם מאורר שכמובן מתחבר ללוח אם... הבעיה שלי היא כזאת כרגע בספידפאן אני רואה שהמאורר של המעבד מסתובב על 2100 RPM והמאורר השני הקטנטן ביכלל לא נותן לי אות חיים כי אין לו חוט צהוב יש לו חיבור 3 פינים ורק שתי פינים מחוברים.. השאלה שלי היא כזאת: יש איזה תוכנה או משהו שלא שמעתי עלייה שאני יכול להרים למאורר של המעבד את הRPM ? ויש משהו שיוכל להרים גם את המאורר הקטן בלי שהוא מחובר לחוט השלישי שנותן לי מידע על המהירות ..? הקירור או ארטיק קולינג 4 של 478 .....

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  16. כבר הגיעה אליי ההזמנה מזיגזג, שכוללת וולקנו 12 ועוד 4 מאווררים. עכשיו, אני רוצה למרוח משחה טרמית (שבאה עם ההיסטינק) ולהתקין את ההיטסינק להתחיל כבר ב-OC למעבד. אבל הבעיה היא שיש שאריות של פד טרמי על המעבד (מההיטסינק המקורי שלו, שעליו היה הפד הטרמי). ראיתי במדריך למריחת משחה טרמית באתר שצריכים לנקות את זה עם אלכוהול 70%. הבעיה היא שאין לי אלכוהול 70% בבית, וגם אין לי 30 ש"ח (שאני משער שזה המחיר שלו) ללכת ולקנות אחד. אז רציתי לדעת אם אני יכול להסיר את שאריות הפד הטרמי שעל ליבת המעבד רק בעזרת צמר גפן וקיסמי אוזניים? דבר נוסף: אם אני אפיל טיפת משחה טרמית על הסביבה (של המעבד) שליד ליבת המעבד, אז המעבד יישרף? אני מדבר על הסביבה שממש ליד ליבת המעבד.

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by subarel,

האלה: http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_ddr2_800.htm כתוב 1.8 + 0.1...? זהו!??! בכל מדריך OC שראיתי כתוב להעלות ישר ל2.1...? אני עובד על זה : http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core2Duo-Overclocking-Guide-v1-ftopict197995.html מדריך שמיועד לאסוס כמו שלי אז קל ללמוד ככה... בראל.

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  18. היי רציתי לבקש ממכם קישור למדריך טוב שאתם ממליצים עליו ואפילו התחלתם דרכו לעשות OC .. ושיהיה משהו עדכני בבקשה אם אפשר.. תודה סומך על ההמלצות שלכם.... ;D ;D

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  19. היום הגיע לי הכרטיס (זה שהיה מפנדה) הגעתי איתו מ 325/700 עד ל380/952 ומ12 צינורות פתחתי ל 16 צינורות וזה46-7 מעלות במנוחה ו62-65 במאמץ(3dmark05) מה דעתכם? ומשהו מוזר פה כי ב3DMARK05 קיבלתי רק 4200 וראיתי ש6800GT קיבל 4700 (16 צינורות 350/1000) ויש לי גם בעיה כל פעם שאני עושה ריסטרט המחשב עולה לי עם אובר רק לליבה ולזכרונות הוא מחזיר את זה ל700 במקום שישאר על 952 ואני שומר תפרופיל ואמרתי לו שיעלה תפרופיל ההוא כשהמחשב עולה... יש למשהו רעיון למה זה לא טוב? (אני משתמש ב rivatuner) SweeT EviL

• 11 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by Ran B,

אוקי.., רציתי לפתוח את התארד, שחכתי.. אוקי אז ככה..: יש לי את המארז הזה.. אחלה מארז, יפה והכל! אבל יש בעיה.., יש לי שלושה מאווררים בנתיים.., בקרוב אני עושה עוד אחד על הגג.., יש מאוורר אחד על הלדת.., מאוורר אחד עם תעלת אוויר מול הצ'פסט של הלוח אם.., ומאוורר אחד בקידמת המארז.., עכשיו מה הבעיה? המאוורר שבקדמת המארז טוב ויפה, הבעיה היחידה שהם עשו חורים שיהיה לו מאיפה לשאוב אוויר, אבל מאחורים החורים יש פאנל, ואין שום מקום שממנו הוא יכול לקחת אוויר! המאוורר עושה רעש די חזק, יחסית למאוורר מסוג כזה שיש לו מאיפה לשאוב.., והוא בקושי מוציא אוויר.., והפתח החידי שיש בפנל זה הפתח שמתחת למאוורר, ששם נכנסים למארז כל החוטים של ה USB שיש מקדימה והחוטים של המיקרופון, אזניות וכו…

• 11 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by kibub,

היי התחלתי לשחק אם הביוס עד שיגיע הקירור, העלאתי FSB ל350 זכרונות שמתי על מחלק אני עושה RESTART והמחשב לא נדלק עד שאני מכבה אותו ומדליק ואז הוא נדלק אם הגדרות מקוריות של הביוס. רציתי לדעת אם יש איזה הגדרה בביוס כדי לשמור על השינויים ? ביציאה אני עושה F10 ויוצא... ??? בקשר למחלקים הזכרונות איך אני בודק את התדר שלהם לפי מחלק FSB400 X 4\3 =533MHZ זה אומר שבFSB400 במחלק הזה התדר שלהם יהיה 533MHZ? תודה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. הורדתי את התכונה real temp כמה המקדם צריך להיות אצלי,עם המעבד שלי הוא e4400 Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz המקדם צריך להיות 90?100?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  23. שלום לכולם אתם זוכרים אותי? זה אני עם המחשב A64 3000 939 GIGABYTE K8NF9 2X256 D43 400MHZ והיה לי בעיה לעשות למעבד שלי OC אפילו של 100MHZ אז נישיתי לשחק עם ההגדרות והיגעתי לזה ובינתיים יציב כנראה הבעיה הייתה שהמעבד שלי דורש יותר מתח בOC מהמעבדים האחרים סטיפינג גרוע כנראה אז תגידו לי בבקשה האם המתח למעבד שהוא בין 1.44~1.48 הוא גבוהה או מסוכן?? המעבד לא מגיעה ל40 מעלות במאמץ! האם המתח בסדר ולא יהרוג את המעבד בקרוב?? הLDL הוא על X2 והמחלק הוא CPU/11 תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by langa,

שלום לכם. בזמן משחק ב crysis המעבד מגיע ל 74 מעלות צלזיוס. האם זה תחום העבודה שלו? יש לציין שזהו מעבד athlon x2 dual cure socket 939 על לוח asus a8n-e. כמו כן שמתי פד הולכת חום בין המעבד לפלטה קירור של חברת אלפא ג'ל קישור: http://www.geltec.co.jp/english/product/pro_09.htm לאחר המשחק הטמפ חוזרת ל 61 מעלות תוך כדקה. דבר שמצביע שהפד קירור מוליך טוב לדעתי. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by ksn1981,

שלום לכולם.. קירור מומלץ למעבד Q9550.. חשוב שיהיה שקט תחת עומס (וכמובן קריר). (ללא OC, לוח ASUS P5Q DELUXE בתוך מארז ANTEC P182) 1. האם קירור הסטוק ממש גרוע? 2. האם Thermaltake V1 עונה על הדרישות ומתאים למפרט? 3. האם ממליצים על משהו אחר? -אולי פשוט יותר- (נראה לי שה-V1 יותר ל- OC לא?? ולמרות שהוא נראה יפה המארז יהיה סגור ולא יראו אותו)! מחכה לתשובות.. תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.