עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bears,

כרגע יש לי 2140 ואני מתלבט אם לקחת 8400 או 6600 Q ,כשהמעבד למשחקים ומולטיטסקינג די גדול. אז : - אם אפשר לקחת את Q6600 ל3 ג'יגה מבלי לשנות כלום חוץ מFSB ,יהיה מעולה. אם לא,עדיף 8400. - הבנתי שALANWAKE יעבוד טוב יותר בQ ,אז ב8400 הוא יעבוד הרבה יותר חלש? - ויסטה 32 יודעת לעבוד עם QUAD ולנצל את כל ה4 למולטיטסקינג? - הלוח שלי של ג'יגהבייט,P43 DS3L והזכרונות C4 של GSKILL(4 ג'יגה 800)

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by THE FOX,

מחפש מדריך V-MOD לכרטיס 7900GT מחברת PALIT.

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  3. משתי אלו: ראשונה: Athlon 64 3400+ (S-754) ו- LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire שעולים ב-KSP ביחד 2020 שח למזומן... שנייה: Athlon 64 3500+ (S-939) ו- AV8 (s939) sata,GBL שעולים גם ב-KSP קצת יותר, 2400 שח למזומן.. מה משתי המערכות האלו יגיע לאוברקלוק גבוה יותר?? ומה משתייהן תציג ביצועים טובים יותר נתו מצד אחד, ויחסית למכיר מצד שני???

• 13 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by Rock22,

שלום, אני לא יודע איך עושים OC ולא הבנתי את המדריך שכתוב באתר לוח האם GIGABYTE GA-P35C-DS3R המעבד E6750 הצלעות הקירור freezer 7 pro הספק Corsair 520w והזיכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 ואני חושב לשדרג לעוד זוג כזה... האם תוכלו לבנות לי בבקשה מדריך מקוצר לעשיית OC לפי הרכיבים האלו האם 45-55 מעלות ללוח אם הזה, זה בסדר או שזה מסוכן ל OC ו 60-70 מעלות לכרטיס מסך 8800GTX זה הרבה? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by Gohan,

יש לי אינפרא אדום (irda ) בlaptop יש תוכנות שיכולות לזהות שלט ושאני יוכל להשתמש בו? ומה המהירות המירבית שirda יכול להעביר בו? תודה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by yotam360,

אני מעוניין במאורר שקט ואפקטיבי, בשביל מעבד Q6600 בסכום של 260 ש"ח. על מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by ban26,

שלום לכולם היום עשתי פעם ראשונה OC למעבד אינטל 630 3.0 GHZ לוח אם ASUS P5WD2 PRIUME 955X זכרונות (CROSAIAR XMS DDR2 667MGH 512*2 (4-4-4-12 ?V1.9? קירור _על המאז ANTEC 1000 2 מאווררים ואחד על המעבד (מה שבה עם המעבד) עבדתי אם תוכנית AI BOOSTER ועשתי באופן אטוטמאטי 5% OC (הטפרטורה שם משהו מוזר 70 מעלות אבל בSISTEM זה 30 מעלות) fun sped 25מעלות אין לי מושג מה נכון ומה החום של המעבד. התוצאות שקבלתי:core speed 3150mghz 210*15 bus sped 840 ה -VOLTGE 1.4-1.43 כעיקרון אין לי מושג מה עשיתי היית רוצה לדעת מה בדיוק החום של המעבד ואם אני יכול לעשות יותר OC על בסיס הקירור שיש לי או כל דבר לשיפור צצ

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by Polonian,

הרכיב שבדר"כ הכי מגביל ב-OC הוא הזכרון, ולכן בדר"כ ממליצים לשחק עם המחלקים כשנתקלים במהירות שעון שלא מצליחים לעבור ב1:1. רציתי לדעת למה בעצם לא אומרים מההתחלה לשים את המחלק הכי נמוך שאפשר על מנת שהזכרונות בעצם לא יהוו גורם מגביל בשום שלב של ה-OC, אפילו אם זה יהיה OC של כמעט 100%. הזכרונות יעבדו בתדר הרגיל שלהם בזמן שה-bus יהיה כמעט פי 2 ממנו. האם העובדה שיש מחלק נמוך תוריד את הביצועים של הזכרונות בצורה משמעותית?

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by Davidmag1,

הינה כמה תמונות לגבי איך שמסודר לי החוטים במחשב המאורר האחורי מוציא אוויר הצידי מכניס וכנ"ל לגבי הקידמי

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  10. עשיתי היום מוד קטן למאווררים האלו שירוצו על 12 מלא ולא ישתנו עם הטמפ' והם די רועשים אני רוצה להשקיט אותם אבל אני לא יודע איך יש לי כמה דרכים שאני יכול לבצע: 7VOLT TRICK FANMATE2 שבא עם ZALMAN 7000B (השאלה היא העם הוא יחזיק 2 120) נגד שבא עם מאורר זלמן 92 מ"מ שאני לא משתמש בו , קוד : זהב , שחור , כחול , ירוק (אותה שאלה האם יחזיק את 2 ה120)

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  11. היי, מעולם לא עשיתי OC והייתי רוצה לקנות מחשב אם יכולות OC, קראתי כל מיני פוסטים ומאמרים כאן והגעתי למספר מסקנות, הייתי רוצה לדעת אם מה שהבנתי נכון או לא. הערות: 1. דר"א כל שמות המושגים נלקחו מ-CpuZ 2. בגלל שיש יחס הפוך בין תדר למהירות, אני אדבר לפעמים במהירות של רכיב ולפעמים בתדר של רכיב אבל המשמעות הינה אותו דבר. אז קודם מספר מושגים: Bus Speed - התדר הראשי שבו "מדברים" כל הרכיבים במחשב. FSB - אני לא בדיוק סגור מה הוא אומר אבל הוא תמיד פי 4 ממהירות הבאס... (הסבר מישהו?) Multiplier - המכפלה שבה צריך להכפיל את מהירות הבאס בכדי לקבל את מהירות המעבד. Memory Frequency - התדירות האפקטיבית של הזיכרון שלך, ערך זה הינו חצי מהתדירות ה"מפורסמת" של הזיכרון. FSB:DRAM - בניגוד למה שש…

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by jbgood,

שתי שאלות: -האם שני אלה יעבדו ביחד -מבחינת תאימות פיזית ? אם לא,אם תוכלו להמליץ על משהו שקט שיתאים(מארז ANTEC DESIGNER -האם הסט-אפ הזה יהיה שקט עם מעבד I5 750 ? (ללא OC ) תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  13. Started by gabbay,

רציתי לקנות HR-03 Plus אבל יש כרגע בעיה להשיג אותו. יש לכם איזה המלצה לקרור אחר או חנות שבה אפשר להשיג את HR-03 Plus

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by victory,

אני העלתי את fsb ל300 אבל משהו מוזר קורה באוורסט מראה לי שמכפלת המעבד קופצת מ9 ל 6 כל כמה שניות הזכרונות שלי הם ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by KoDkOd,

היום הפעלתי את המחשב ואני שומע רעב של אימפרז טורבו במחשב שלי אז בדקתי ומצאתי שהמאוור של הספק שלי שנה עד שהוא מתחיל להסתובב כמו שצריך...מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by XDude,

אני קונה Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower עם 3 מאווררים עדיף אותו או את Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case ההבדל הוא 250 שקל זה שווה? אני הולך לעשות OC כבד אז איזה גוף קירור כדאי לי - SK-7 או SLK-600(שניהם עם SMART FAN II)?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by dddddd,

איך משנים מהירות מאוור סטוק של מעבד E6400 הוא כרגע על 1960 איך שמים על מקס? יש לי לוח ABIT AWD9-MAX עם אפשר הסבר מפורט ללוח זה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  18. אני רוצה לעשות OC לכ.מ 9800GTX.. איזה הגדרות מומלצת לעשות ? המאורר שלי קבוע על 55% אז ככה שהוא דיי קריר בינתם.. אשמח לעזרה !!

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  19. שלום עשיתי אובר קלוק למעבד E2180,העלתי באס ל 320 על לוח P35-DS3L מתח למעבד 1.47 המעבד יציב אבל בבדיקת BLEND ו MEMTEST הזיכרונות נכשלים ומהר מאוד כרגע המכפלה על 2.5 כלומר תדר עבודה סטנדרטי של 800 הזיכרונות הם GSKILL 800 2GB PK המתח הוא 0.2+ כלומר 2V יש לציין שאם אני מעלה יותר הם קורסים מייד המתח לגשר הצפוני 0.1+ הזיכרונות קורסים תוך 4 דקות בערך יש לציין שאם אני מוריד את המכפלה ל 2 לוקח לזיכרונות שעתיים בערך לקרוס אני די מיואש ואשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  20. שלום, הייתי מעונין לדעת אם המאורר "TUNIQ TOWER" יתאים מבחינת גודל למחשב שלי? לוח אם: ASUS P5GDC DELUXE מארז מחשב סטנדרטי. תמונה של המחשב(צילום שלי): תמונה מהרשת: *השתמשתי בחיפוש ולא מצאתי מידע לגבי השאלה שלי. במידה והשאלה נטחנה, אני מתנצל. :-\ המשך לילה טוב.

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by A-L-o-n,

אפשר אולי לעשות אוברקלוק לhd4850 של פליט ומה זה אוברקיל?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  22. לכרטיס מסך עוד מאוורר 60mm רגיל כדאי? ואיך להשים אותו נושף אוויר או מוציא?

23. הם יועילו לזרימת האוויר במארז או לא? שווה לקנות אותם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by avidan28,

שלום אני קצת מתלבט לגבי שדרוג קטן שאני רוצה לעשות. כרגע יש לי מערכת מבוסס מעבד וינצ'סטר עם קירור רגיל של TT סילנט בוסט.הפליטת חום שלו היא 67 ואט. אני רוצה להחליף מעבד ואני מעוניין ב 4400 עם פליטת חום של 110 וואט.ראיתי שבסוקט החדשה AM2 ה 4400 לא כל כך חם ויש לו "רק" 65 וואט. אבל.. יש לי מערכת מבוססת אסוס A8N דלוקס ואני לא משחק וכל ההחלפה בגלל בעית חום ניראה לי מוגזם.למישהו יש הערכה איך אפשר להשאר עם מערכת קיימת החלפה לדואל קור ובלי שהמחשב ירתח לי?? קראתי ש ה 4400 מגיע ל54 מעלות וזה מצויין אבל מה עם הספק החום שהוא מייצר.עברתי כבר על כל מה שקשור עליו בפורום. הרבה תודה ושבוע טוב לכולם\ן

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  25. אוקי, ביצעתי אוברקלוק... כרגע המעבד על 3.23Ghz ... חום : 48 מנוחה, 60-62 במאמץ.. כפי שהבנתי זה נורמלי למעבד. עכשיו נגיע לזכרונות. הפעלתי אותם כך שיישארו בטווח 1:1 מול המעבד, לכן באס הזכרונות עלה גם כן ל 230 ומשהו... ולכן הם פועלים על כ 460 Mhz בדיואל... שמתי עליהם סינקים לזכרונות של טרמלטייק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=10280 השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לשנות את התזמונים של הזכרונות...? אם כן איך? ועד כמה כביכול...? ידוע לי שהזכרונות הם יחסית טובים... אז אני מקווה שהרבה...... אלה הזכרונות יש לי 2 כאלה שפועלים בדיואל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1351&products_id=7930

• 11 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים