אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם מעבד amd עכשיו אני מתלבט לגבי קירר טוב בסביבות ה-150 -250 שח אני רוצה קירור שיספיק לאובר קלוק די טוב המעבד שלי=AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
כפי שאפשר לראות בתמונה עשיתי OC של כ- 13% ללא קירור והמעלות התייצבו בפריים על 50. האם זה בסדר? האם אני יכול להמשיך לעלות את ה- FSB? ועד כמה?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי מעבד רותח (D820 ב- 60c) ואני חושד שעשו עבודה ממש גרועה בהרכבת הקירור סטוק. ממה שקראתי הקירור סטוק משתמש בפד תרמי, האם אפשר להסיר אותו ולמרוח משחה טרמית במקום? האם יכולות הקירור ישתפרו בעקבות שימוש במשחה במקום פד? אני שוקל גם להחליף את הקירור סטוק אבל קצת חושש מקירור שמצריך הרכבת פלטה אחורית כי אני לא רוצה לפרק את הלוח אם. האם כדאי לקנות משהו כמו ה-AC Freezer 7 או שאם לא הולכים על BT/NINJA/TOWER אז כבר עדיך להשאר בסטוק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P2 350 Mhz וחשבתי לעשות לו OC אני לא ממש מבין בזה ורציתי לדעת אם זה אפשרי בכלל על מעבד שכזה? ואם אפשר שמישהו קצת יסביר תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשר להעלות את המכפלה בסלרון שלי. יש לי סלרון 800 ועשיתי לו OC ל 1120. שאמרו לי שיש אפשרות להעלות את המכפלה הלכתי לנסות בביוס אבל האפשרות אצלי חסומה: http://forums.ort.org.il/files/30/1676468/6118909.jpg למה זה כך ? הם זה בכלל אפשרי ? ואם זה אפשרי למה אני לא יכול. תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שאלה ראשונה עד כמה חשוב הסליבים של הכבלים למשל מהספק כוח? שאלה שנייה, קניתי עוד מאווררים לקייס ושמתי לב שאני צריך עוד חיבורי מאוורר כאלה (של שלושה פינים, במקום הרגילים של ה4), מישהו יודע איפה אפשר לקנות מתאם של כבל 4 פינים ל-3 פינים? עדיף באיזור ת"א, פשוט חיפשתי בכמה חנויות ולא היה להם כזה ציוד...
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? אני רוצה להמהיר את הכרטיס. לפני זה ניקיתי אבק במארז וכו'. האם הטמפ' סבירות?: אוורסט: Aux: 54 ATITool: 57c יש עוד טמפ' שרשומה מעל ה57, שהיא 77. האם הטמפ' בסדר? אפשר להתחיל לעלות קלוקים ואת הזכרונות?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מעבד AMD AM2 4800X2. כשקניתי את המחשב ב Skypc המוכר טען שלקנות קירור בנפרד זה למתלהבים ואין טעם להשקיע וזאת למרות שהסברתי לו שהשקט של המחשב מאוד חשוב לי. היום אני קצת מתחרט כי מצד אחד השקעתי הרבה כסף במארז שקט (סונטה 3) וומנגד יש לי את הקירור הזה שעושה רעש ממש חזק יחסית. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשים רק קירור פאסיבי עליו מבלי להוסיף מאוורר עליו, ואם כן, האם יש כאלו בטווח של 200 ש"ח ? בנוסף, האם חייבים ללכת לחנות להחליף או שאני יכול פשוט להרכיב לבד ואז עלי לקנות גם משחה טרמית ? יש איפה שהוא מדריך החלפת קירור למעבד? כרגע כאמור המארז הוא סונטה 3 עם מאוורר 120 מ"מ מקורי, והוספתי עוד מאוורר 120 מ"מ של גלישאלטק, שני המאוורים על מצב LOW ובכלל לא שומעים אותם, באופן כ…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תמיד אתם כותבים שהמעבד במנוחה ובמאמץ, הכוונה לטמפ'. איך בודקים כל אחד בנפרד? השאלה די ברורה. תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על התוכנה Amd OverDrive? כדאי להשתמש בה לOC? אני שואל מכיוון שאני לא מבין בOC ויש שם אופצייה לOC אוטומטי עם בדיקות מאמץ.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לאחר כמה ניסיונות קודמים, ניסיתי שוב לאט ובזהירות לעלות את מהירות הבאס, העלתי 5mhz בודדים, הפעלתי super_pi ב- 4MB ו S&M על בדיקות Average ולא נמצאה שום בעיה. לאחר מכן החלטתי להוסיף עוד 5 mhz נוספים הרצתי שוב super pi ואני מקבל את השגיאה : NOT CONVERGENT IN SQR הרצתי גם S&M וקיבלתי שגיאה אחת בזכרון. ( מפרט בצד) דבר שמאוד מעצבן מדובר בזכרונות TWINMOS SPEED PRIMUM (כשאני מחזיר את מהירות הבאס למקור, אין שגיאה בבדיקות) לפני כן היו לי זכרונות TWINMOS value הרגילים שהוחלפו בספיד פרימיום כי נמצאו תקולים, היו בהם 2 שגיאות. למה זה קורה למשהו יש הסבר ?
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היו לי הרבה ספקות בהתחלה אם זה ישנה משהו אבל ההשפעה היתה מיידית!!!! הטמ"פ ירדה ב4 מעלות בערך עובד אצלי לפחות!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אם עושים דאוןקלוק לכרטיס מסך אז האם יכול להיות ארטיפקטים מזה או שארטיפקטים נובעים רק מOC?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אך המארז Thermaltake SViking VA4000BWS אך הקירור שלו והאם אוכל להוסיף את המאווררים האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1404&products_id=8539 האם זה טוב וזה עוזר לקירור המחשב? האם המארז הזה טוב? אני מחפש דרכים לקירור המעבד והכרטיס מסך לקירור חזק הכרטיס מסך X1900GT מעבד Core 2 לכרטיס מסך יש מאוורר כבר אך אני יוסיף איוורור? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
סנסור אחד מיקמתי על המעבד והכל עובד סבבה את השני אני רוצה על הכרטיס מסך בשביל לעשות לו גם אוברקלוק איפה למקם את הסנסור ? יש לי כרטיס מסך GeForce2 mx 400 64mb ד"א - מה הטמפ' הממוצע של הכרטיס מסך הזה ?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אחים שלי מי יכול להביא לי איזה מדריך פשוט למודינג מה לעשות איך לעשות והכל??? אני רוצה להתחיל לבנות לי משהו מהמארז הקיים שלי ואני לא יודע איך עם מישהו יכול לבוא לאיי סי קיו שלי 167361919 ולעזור לי אני יודה לו מאוד תודה רבה...! עריכה : כותרת נורמלית בבקשה ,הפעם אני עורך לך את הכותרת בגלל שאתה חדש ולא מכיר להבאה הדיון ינעל !
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הגעתי למקסימום OC לליבה של הכרטיס מסך ואני אני רוצאה לעלות עוד אבל התוכנה לא נותנת לי מה עושים (פעם ראיתי מישהו משנה regedit משהוא ואז הוא יכל לעלות עוד את ה-MHZ)
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי AMD 3200 WINCH ואני עשיתי לו מ200FSB ל- 205 FSB במכפלה של X10. המעבד ישר קפץ ל V1.6 מ V1.4 שהוא בד"כ. האם זה מסוכן ? כי ה PCI-E ב-100 קבוע וגם הזכרונות במצב של 200~..
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
למפרט הבא: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX giga spectek 667 *2 GIGABYTE GA-945P-S3 ספק ג'נרי 600W אני מעוניין לעשות OC קטן בלי ששום דבר ישרף לי... הטמפ' של המעבד במנוחה:24 מעלות. האם זה אפשרי??
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מאוורר צדדי (דלת) למארז שיכניס אוויר כדי להגביר את זרימות האויר בתוך המארז ולהוריד את הטמפרטורה של המעבד ושאר חלקי המערכת. על איזה מאוורר אתם ממליצים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך ASUS ATI RADEON 9600XT ורציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC דרך התוכנה ATITOOL ? אם דבר כזה יתאפשר,האם יווצר מצב שבו יהיה חם מדי לכרטיס או שהסטוק שלו מתאים. תמונה של הכרטיס [כך הוא נראה בדיוק עם צלעות הקרור והמאוורר]: http://www.hardwaretidende.dk/hard/artikelimages/15102003-1.jpg
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם חייב אותה על מנת לעשות אוברקלוק? היא באה לבדוק את השיפור אחרי האוברקלוק? אם כן צריך לעשות את הבדיקה גם לפני ה oc לא? http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/3/ קראתי באתר ולא הבנתי אותה,מישהוא יכול להסביר לי על לפני ואחרי? תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום,קניתי שני מאווררים 120 למחשב אחד S-FLEX ואחד AC 12025L את הראשון אני מזהה בביוס והוא עובד בסדר על אותה מהירות שמצוינת עליו 1200RPM אך השני אינו מזוהה והוא כאילו לא נמצא,בדקתי ופיסית הוא עובד,שניהם שלושה פינים ולוח האם הוא P35 DS3L מישהוא יודע מה הבעיה או האם זה תקין? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי מאוור עם 120MM עם קירור ULTIMA 90I, אני הרבה זה (בערך 3 חודשים) עם אוברקלוק. אתמול במקרה המחשב נכבה לבד, ושהיום הדלקתי אותו הוא רושם לי CPU FAN ERROR ואחרי כמה שניות יש לי F1 כדי להמשיך. אני ממשיך וניכנס לווינדוס רגיל. הבעיה הזאת אף פעם לא היתה לי. מישה יודע אולי מה זה או למה זה? תודה רבה. נ.ב לא ידעתי בדיוק באיזה פורום לכתוב את ההודה. אז בבקשה תעבירו את ההודעה אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-