עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by LinkTree,

אז ככה - אני אוברקלוקר צעיר והייתי רוצה לשאול איפה אפשר להשיג ציוד (כמו צלעות קירור - מאווררים ..) אבל אני גר בדרום - איזור ב"ש - אז אשמח לשמוע איפה אפשר לקנות ציוד בדרום (או באינטרנט) תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. Started by DOR_2911,

איך משתמשים ב PRIME 95 ?? ? כאילו מה עושים בהתחלה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by TECHDATA,

עשיתי OC מ 2.1 ל 2.5 דרך הביוס העלתי את ה FSB מ 200 ל 240 ובדקתי בתוכנה OCCT ויצא יציב . התוכנה עבדה שעה על 100 אחוז מאמץ ... הקטע שאני עדיין מפחד כי הספק שלי מעפן 250 - 300 W פשוט אז הורדתי את זה ל 2.3 במקום 2.5 OC של 10 אחוז אבל עדיין אני פוחד ... הזכרונות עובדים על 660 בדרך כלל שהם בלי OC זה 600 הזכרונות 667 מכפלה 7 = 330 כפול 7 = 2310 אם אני לא מרגיש הבדל בביצועים עדיף לבטל את זה ? אני לא מרגיש הבדל בין 2.1 ל 2.3 / 2.5 ב OC . כדאי לבטל את זה ?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by re,

האם אחרי אוברקלוק חייו של המעבד מתקצרים

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by jbgood,

שתי שאלות: -האם שני אלה יעבדו ביחד -מבחינת תאימות פיזית ? אם לא,אם תוכלו להמליץ על משהו שקט שיתאים(מארז ANTEC DESIGNER -האם הסט-אפ הזה יהיה שקט עם מעבד I5 750 ? (ללא OC ) תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. Started by Stigmata,

תגידו בבקשה זה נורמלי שהחום של הכרטיס מסך עולה ב 6 מעלות במצב מנוחה ביגלל OC 2.66@3.52

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  7. אוקיי אז ככה: המחשב שלי בן ~חצי שנה בערך.. מפרט אפשר לראות בצד.. מזה כמה זמן שהמאוור האחורי שבא עם המארז (6A19) לא עובד. בהתחלה,לפני שהוא הפסיק לעבוד קליל, הוא היה מציג נתונים מטורפים לSPEEDFAN ולBIOS, כל מיני קפיצות לא הגיוניות למספרים כמו 300,000 וכו'. מאוחר יותר הוא לא היה מתחיל לעבוד כשהדלקתי את המחשב ורק אחרי "פוש" ידני קטן הוא היה מסתובב ועובד כמו שצריך. בשלב כלשהו הוא פשוט הפסיק לעבוד. אם אני מסובב אותו קצת עם האצבע הוא ממשיך להסתובב עוד קצת, אבל זה נראה כאילו הוא פשוט לא מקבל מתח מהמעבד.. או שאולי החיישן שלו הלך? דחפתי אותו לתוך הכרטיס מסך, כי ממש חם שם, וכלום. יש לציין שהוא כן מזוהה ע"י הBIOS, ושאם אני מסובב אותו קצת עם היד המהירות שלו שם עולה מ0 לקצת יותר.. לאחר…

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by hagai-,

יש לי לוח Gigabyte 7VTXH+, המגיע כמובן ללא מאוורר על הצ'יפסט. יש לי מאוורר ישן 40 מ"מ, למי שזוכר את המאווררים על הפנטיום 200, בדיוק כזה. חשבתי להתקין אותו על ההיטסינק של הצ'יפסט, הבעיה היא שהמאוורר קצת גדול יותר מההיטסינק עצמו, לכן את הדרך היחידה לחבר אליו את המאוורר ראיתי בהדבקה של המאוורר לשני התופסנים מפלסטיק המחברים את ההיטינק ללוח האם (יש שם לדברים האלה?), האם יש דרך אחרת? והאם בכלל הקירור הזה יהיה משמעותי? ההיטסינק חם ,אפילו חם מאוד, לאחר כיבוי המחשב.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by dddddd,

איך משנים מהירות מאוור סטוק של מעבד E6400 הוא כרגע על 1960 איך שמים על מקס? יש לי לוח ABIT AWD9-MAX עם אפשר הסבר מפורט ללוח זה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by amisha,

אני רוצה לדת מה הטמפ' של המעבד שלי מבלי להיכנס לביוס ,כלומר לראות את הטמפ' בWIN זה אפשרי בכלל?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by a55af,

אנ ירוצה לקנות כרטיס nvidia 6600 של גיגה-בייט עם קירור פסיבי. האם הקירור שלו יכול לעמוד בעומס של משחקים כבדים בימי הקיץ החמים בארץ. המארז שלי לא מי יודע מה מאוורר.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by ExploiT,

שלום כולם אתמול הרכבתי תמחשב שלי ויש לי איתו בעיה עם הטמפ הגבווה איך שאני מפעיל תמחשב הטמפ' של המערכת 37-36 , ושל המעבד 50-51 האם זה נורמלי? טמפ' במאמץ עוד לא בדקתי כי אין לי עדין איזה משחק שיסחט תמעבד. המעבד הוא אתלון 64 +3200 קלוהאמר שנקנה מקיאספי , ומרחתי על המעבד ועל הגוף קרור משחה בנדיבות 0.5 מתוך 1.5 של ננוטרום 2 בלו. הגוף קרור נראה לי יושב כמו שצריך כי הרי קיבלתי גוף קרור עם פלטה כזותי מברזל שאמורה להיות מאוחרי הלוח כתומך, ומתחברים דרכה ברגים שעוברים דרך הפלטה שמתחברים לגוף עצמו ככה זה מורכב, והגוף קרור יושב חזק על הלוח , האמת יש לי בעיה עם סידור חוטים אני מחכה לעוד כבל עול שמגיע בקרוב. יש לי סה''כ 4 מאוורים של טרמינל טייק שמגיעים עם הלן פייר , מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  13. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3673&item=6703489230&rd=1#top ראיתי את זה.. ולפי מה שאומרים זה מוריד טמפ' מיוחד... מישהו יודע בדיוק מה זה ויכול לתת לי יותר פרטים עליו?

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by iakovl,

אני רוצה קירור זמני (עד שאני מכין את המיים) פשוט מה שהביאו לי מKSP מרעיש כמו מטורף (ספייר אלומיניום) יש המלצות על משהוא זול וושקט? וגם אני צריך תוכנת ניטור הSPEEDFAN מזייף בטרוף עם הלוח שלי

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  15. שלום אני בור בעניין אני חושב לעשות O.C למחשב שאני הקנה השבוע העניין שבחנות tmsfox יש אופציע שהם יעשו השעלה עים זה כידי לתת לחנות לעשות לי או שאדיף שאני אתחיל לקרוא אך עושים O.C?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by wow,

המפרק שלי בין היתר הוא MSI K8N NEO2 PLATINUM AMD 64BUT 3200 סוקט 939 נכנסתי לביוס והעלתי את הבאס מ-200 ל-205 והכל היה בסדר,מחשב יציב וכו'. כשהעלתי ל-210 המחשב רושם לי : WARNINIG! NOW SYSTEM IS IN SAFE MODE BLEASE RESET OC FEATURES IN SETUP MENU ויש לי 2 אפשרויות להיכנס בחזרה לביוס או ללחוץ F1 ואז הווינדוס עולה אבל המהירות נשארה כמו מקודם ולא עלתה. מה הבעיה יכול להיות שיש איזה אפשרות בלוח שצריך לשנות?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by ALTRIPYA,

אני לא כל כך מבין תפרום הזה אני כתבתי משהו על בעיה ואני לא רציתי לפגוע בשום חברה אבל הבעיה שלי מאוד רצינית יש לי AMD2100 ואני אמרתי שהוא מחמם לי תחדר ואני לא צחקתי כי ממש חם לי בחדר (למי שחושב שאני מנסה לצחוק ) אבל אני מאוד רציני אני לא יוכל לישון אם מחשב דלוק כי זה ממש מוגזם אני מחפש פיתרון לבעיה כי זה ממש מציק לי CPU על 73 מעלות SYSTEM על 63 מי שחושב שזה לא חם לא יודע מזה חם http://www.kaktos.co.il/htdocs/dcforum/User_files/3d79172d5ad541d0.gif

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by yanivgnet,

אני מנסה לעשות oc למעבד גם כשאני עושה oc באחוז נמוך יחסית של 0.5 % מהמהירות של המעבד שלי כל ניסיון נתקל בתקיעה של מערכת ההפעלה הרצתי בדיקות על המעבד ואין איתו שום בעייה וכשאני עושה לו oc מבחינת טמפרטורה הכול תקין הוא אפילו לא עובר את ה35 מעלות בביוס של הלוח אם יש לי אפשרות לשחק עם המתחים אבל אולי הלוח לא מותאם לזה לא יודע משהו מוזר קורה פה. אם יש למישהו רעיון או הצעה אני אשמח לשמוע אני בכל מקרה שוקל כבר די הרבה זמן להחליף את הלוח הבעייה היא שיש לי מעבד של איטל ועוד לא מצאתי לוח עלות מול תועלת שממש שווה את הכסף כמו כן יש לי גם 2 גיגה זיכרון עם תזמונים מעולים בddr1 וכל הלוחות הטובים שמתאימים לאינטל מגיעים כבר עם זכרונות בפלטפורמת ddr2. בקיצור כל עצה או רעיון יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by Andrew_v,

הוא לא ממש ממש יציב ... אבל לגלוש באינטרנט ולהגיד שאני על 3.43GHZ עם קירור BOX אפשר : אבל מה נאחס מעבד שלי אוהב מתח ??? ??? ??? ב1.65V הוא לא עול ב245 אבל ב1.675 הוא בסבבבה :-\ [glow=red,2,150] תאמת זה מאוד יפה עם זכרון כזה להשות בוט על 245mhz ועוד ב1:1 וגם להצליח להריץ Pcmark02 מפסר פעמיים בלופ (5) [/glow]

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by Esparco,

יש לי GEFORCE FX5200 עם קירור פסיבי הוספתי לו מאוורר 60 ממ על הצלע קירור שעושה בערך 3900 RPM הורדתי את המאוורר מסטוק קירור של פנטיום 3 עכשיו השאלה שלי האם זה נותן לי משהו שהוספתי לצלע את המאוורר או שסתם זה זורק אוויר?????

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by Ran B,

אוקי.., רציתי לפתוח את התארד, שחכתי.. אוקי אז ככה..: יש לי את המארז הזה.. אחלה מארז, יפה והכל! אבל יש בעיה.., יש לי שלושה מאווררים בנתיים.., בקרוב אני עושה עוד אחד על הגג.., יש מאוורר אחד על הלדת.., מאוורר אחד עם תעלת אוויר מול הצ'פסט של הלוח אם.., ומאוורר אחד בקידמת המארז.., עכשיו מה הבעיה? המאוורר שבקדמת המארז טוב ויפה, הבעיה היחידה שהם עשו חורים שיהיה לו מאיפה לשאוב אוויר, אבל מאחורים החורים יש פאנל, ואין שום מקום שממנו הוא יכול לקחת אוויר! המאוורר עושה רעש די חזק, יחסית למאוורר מסוג כזה שיש לו מאיפה לשאוב.., והוא בקושי מוציא אוויר.., והפתח החידי שיש בפנל זה הפתח שמתחת למאוורר, ששם נכנסים למארז כל החוטים של ה USB שיש מקדימה והחוטים של המיקרופון, אזניות וכו…

• 11 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by BigBandJoe,

שלום, רציתי לשאול איך לדעתכם יעבוד הקירור הזה על המחשב שלי. ראה לינק -> http://www.thermaltake.com/products/dcfan/xblower.htm כרגע יש על המעבד את המאוורר הפשוט שבא איתו בעת הקניה (אין לי מוסג איך קוראים לו) וכן שני מאווררים ג'נרים מקדימה (דוחף אוויר) ומאחורה (מוציא אוויר) כאשר שניהם מאוד חלשים! בחורף אין לי בעיות עם הטמפרטורות (מעבד 35 עד 40 בשיא ומארז 27 עד 33 בשיא) אבל בימים חמים בקיץ הטמפרטורות קופצות (מעבד 46-52 ומארז 35-40). אני חשבתי לקנות את הקירור הנ"ל ולהשתמש בו במקום 2 המאווררים הגנרים שלי במארז (מקדימה ומאחורה) למרות שהמאוור אמור ללכת על ההיטסינק של המעבד. לפי דעתי הבעיה העיקרית אצלי זה החום במארז ולא המעבד דרך אגב הקירור הזה שווה 160 ש"ח והתקציב ש…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. אני רוצה לעשות OC למעבד P4 שלי הבנתי שצריך להכנס למשהו שנקרא ביוס אמרו לי שכדי להכנס לביוס צריך ללחוץ כשפותחים את המחשב על הכפתור DELETE אבל זה לא נכון!!! אני לחצתי על DEL וזה לא עושה כלום אז ניסיתי ללחוץ על כמה מכפתורי ה F וכשלחצתי על הכפתור F8 זה נכנס לי למשהו שאני חושב שזה הביוס (אני לא יודי מה זה ביוס) אחרי שנכנסתי לזה היו לי 4 אפשריות... מה לעשות? במה לבחור? תדריכו אותי לאפשרות בה אני עושה את ה OC למעבד תגידו במה לבחור כידי להגיע לאפשרות...

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by bla7,

למישהו יש מושג אם יש להם תוכניות להוציא גירסה של יותר מ-350W?

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by langa,

שלום לכם. בזמן משחק ב crysis המעבד מגיע ל 74 מעלות צלזיוס. האם זה תחום העבודה שלו? יש לציין שזהו מעבד athlon x2 dual cure socket 939 על לוח asus a8n-e. כמו כן שמתי פד הולכת חום בין המעבד לפלטה קירור של חברת אלפא ג'ל קישור: http://www.geltec.co.jp/english/product/pro_09.htm לאחר המשחק הטמפ חוזרת ל 61 מעלות תוך כדקה. דבר שמצביע שהפד קירור מוליך טוב לדעתי. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים