עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה אני אמור לעשות בביוס לפני שאני מעלה fsb ? להשוות 1:1 יחס מעבד לזיכרון?תסבירו קצת על זה

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  2. Started by muli90,

יש לי מעבד פנטיום 4 1.7Ghz כאשר אני לא נוגע במחשב הטפ' של המעבר היא 45-47 ושאני משחק הוא מוריד דברים באימיול הטפ' של המעבד היא 65-78.... מה אני צריך לעשות בשביל לקרר או המשעבד??????

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. המחשב שנפל לידיי הוא : פנטיום 4 1.5GHZ סוקט אם אני לא טועה 423 (אני חושב שזה המספר, אחד לפני 478), זיכרון 512 MB RDRAM של סמסונג לוח אם P4T של ASUS כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 32MB , HD 160 GB+40GB מה אפשר להוציא מהמחשב הנ"ל ? אם בכלל? לגבי קירור יש לי שלושה מאווררים מאוד חזקים שעדיין לא הותקנו על המחשב... 1. 80mm אבל 0.5 mA מאוד חזק 2. 120mm גם כן חזק 0.8mA 3.מאורר ענק, ממתכת שמיועד לשרתים (עושה המון רעש במקסימום כוח) בקוטר של 170mm עם כוח עצום! 2.3A (אמפר!!!) הספק שלי סוחב אותו למרות שהוא רק 380W, אבל הרעש נכון לעכשיו בלתי נסבל, אני יבר לו פוטנציומטר בשביל להחליש אותו עד למצב שהוא יקרר בלי רעש מטורף... הכל תלוי אם יהיה לי שווה לעשות למחשב הזה אוברקלוקינג.. מבחינת ביצועי…

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  4. ומה הסיכון? המערכת pantium 4 s478 2.4ghz radeon 9550 256mb p4s800d-x psu 400w jenery מארז sunbeam transformer 3 מאווררי 80ממ sunbeam 2 מאווררי 120מ"מ thermaltek . 2*512 twinmos ddr 400 קירור מקורי.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by max2,

עם מודול של LCD? ז"א מסך LCD בלבד

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. יש לי מארז מאוד מבולגן מה אפשר לעשות כדי לסדר את החוטים כדי לשפר את זרימת האוויר במארז החצים מסמלים את כיוון האוויר של המאוורר אוויר החוצה או פנימה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  7. הארטיפקטים לט נובעים מטמפ', אלא מ OC גבוהה יותר, מה אפשר לעשות? להעלות מהירות ליבה? להעלות מתח? תודה מראש, אלי.

• 10 תגובות
    • 626 צפיות
  8. הלוח אם שלי הוא MSI RC410M (MS-7173) והוא לא נותן לי לעשות OC למעבד יש לי מעבד Intel 524 3.06Ghz HT והוא כל כך חלש אני מת לעשות לו OC אפילו קניתי קירור חדש למעבד... :-\ שם הקירור: DI5-9JD3A-99 של CoolerMaster שאר המערכת 1GB+512MB DDR2-533\667 Sapphire X1950 Pro 512MB GDDR3

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by X-Gamer,

האם קירור יותר טוב יעזור? או שיש משהו אחר שאפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  10. GeForce FX 5200 הישן לי אין לי מה לעשות איתו יש מצב לשדרג אותו (אוברקלוקינג) ??

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by MooShT,

יש לי כרטיס מסך Gigabyte nVidia Geforce fx5200 שיושב על לוח אם gigabyte 7s748 עם Athlonxp 2600+ לאיזה רמה של המהרה אפשר להגיע איתו? תודה

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  12. קניתי את הכרטיס אני רוצה לדעת אך אני יכול לתת את כל משיש לכרטיס לתת לי

• 3 תגובות
    • 421 צפיות
  13. Started by Odedb52,

שלום לכם.... קניתי כרטיס מסך חדש (מצויין במפרט)... ואני רוצה לדעת איזה אוברקלוק אני יכול לעשות לו בלי שום סיכונים בכלל... אם בכלל יש כזה דבר אני רוצה לדעת... יש קירור סטוק, ואני לא רוצה משהו רציני רק משהו מועיל ובלי סיכון...

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי סינקים מספק ישן http://img266.imageshack.us/img266/1567/asdvx3.jpg מה אפשר לעשות איתם ? קירור לזכרונות ? וכנ"ל עם הקירור הישן של המעבד יש מצב לחתוך אותו ולשים על הזכרונות של הכרטיס מסך כמו במדריך שבאתר http://img238.imageshack.us/img238/5407/oczdomin2amdrp7.jpg הסינק כבד בטירוף

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  15. Started by zuq,

יש לי מאורר של מעבד P3 מיותר הוא יכול להיות שימושי למשהו?

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  16. אנשים יש לי טלויזיה ומחשב שאני לא צריך יש משהו מגניב שאני יכול לעשות איתם.?.. אולי לקחת מהם חלקים למחשב.. לא יודע מה תעזרו לי.. תודה..

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by Elijah Baley,

אני בדרך לרכישה בtms ופתאום אני רואה שאין אפשרות לבחור את הקירור הזה שמיועד ל E8400 שאני קונה. איזה קירור שמוצע שם אפשר לקנות שהוא בערך באותה איכות קירור? תודה

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by Qtec,

תסתכלו בבקשה על המפרט שלי ותגידו לי מה אני יכול לשפר ואיך\באיזה צורה (וכמובן בלי לקנות חלקים חדשים כי את זה כל אחד יכול לעשות) *ודרך אגב הלוח אם הורס הכל (קניתי את המחשב לפני שנה וגם לא ידעתי כ"כ וגם לא היו הצ'יפסטים של היום) בבקשה תעזרו לי לשפר! Qtec

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by THE FOX,

http://www.highspeedpc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Category_Code=TopTechSTD מישהו יודע אם יש אותם בארץ? הוא נראה יותר מתאים לאוברקלורקים...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אז ככה יש לי ג'יאנט 2 של טרמלטק והמאורר כבר אני חושב חצי שנה או יותא אני מתקן אותו כל שבוע (לא יודע מה איתו) אז החלטתי לקנות גוף קירור חדש: מה אתם אומרים על CoolerMaster CoolViva VHC-L61 VGA Cooler , אולי יש לכם משהו טוב להציע בסביבות ה200 ש"ח נ.ב זה לכרטיס רידאון 9600XT

21. GIGABYTE GH-WIU01 - LIQUID COOLING SYSTEM - 3D GALAXY LCS http://www.gigabyte.com.tw/Products/LiquidCooling/Products_Spec.aspx?ProductID=2341&ProductName=3D%20Galaxy%20II עם האורורה 570 כמובן ... מה אתם אומרים ?

22. עלתה בראשי מחשבה למכור את הלוח שלי וקנות כזה חדש. סך הכל הלוח שלי היה בזמנו הכי טוב בשוק (לפני חמישה חודשים) אבל אין מה לעשות הטכנולוגיה משתדרגת. אני לא צריך את כל הפיצ'רים של הS-ATA וה-FireWire וכו'. לפי מה שהתרשמתי הלוח גם מפיק איכות קול טובה (לא כמו הSS שעל הלוח הקיים) מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  23. [זה הגוף קרור שעשוי כולו מנחושת] כרגע הוא מקרר אצלי בצורה מעולה את ה P4 2.0GHz שרץ קבוע על 2.66GHz האם Presscot דורש כבר פתרונות חזקים יותר? כמובן שאני מתכנן אוברקלוק ואני לא מתכוון להישאר עם הגוף קרור של אינטל... ;D עריכה: טמפ' מקס' במאמץ בשיא הקיץ לא יותר מ 46 מעלות, עם המערכת הנוכחית. זיכרון שיש לי זה DDR333. האם הוא בכלל יעבוד עם ה Presscot? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 446 צפיות
  24. רציתי לדעת אם לפי דעתכם כדאי לי לעשות OC ? אני מתכוון למעבד ולזכרונות . (הכרטיס מסך כבר ב-OC הכי כבד שהוא יכול לסחוב). ולאילו מהירויות של מעבד וזכרונות אתם חושבים (בערך , אני יודע שאתם לא יודעים בדיוק , אני רק צריך הערכה פרועה) שאני יכול להגיע ? את המפרט שלי ניתן לראות מימין.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  25. יש לי X800GTO FIREBLADE SAPHIRE אני רוצה שהוא יהיה שקט מה אתם אומרים הגוף קירור SCHOONER של THERMALTAKE מתאים לו? ואם כן הוא ישמור על טמפ' טובה? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0009/cl-g0009.asp#specification תודה.

• 9 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.