עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. השאלה בכותרת !!! זה הגיע גם ל 250 ... מעניין של מה זה :s05: תודה [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by -Blaze-,

חבר שלי צריך קירור ל6600 (לא GT) של לידטק (הוא רוצה OC כבד) וכמו שכבר אמרתי זה כרטיס AGP התקציב - כמה שיותר זול שיהיה יותר טוב מהסטוק.

3. אני יחסית טוב במחשבים אבל בחיים לא עשיתי OC לשום רכיב במחשב אני לא מבין בנושא הזה ממש ושמעתי על הדבר הזה שאפשר לשפר את הרכיב לרמה יותר גבוהה במקום לקנות אחד יותר טוב אז אני רוצה לדעת האם אפשר לעשות לכרטיס מסך X800GTO2 OC ואם כן איך?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by Tommy,

ב Temperature Settings של ה FORCEWARE זה מראה לי 54 אחרי OC ופתחית צנורות...אם אני לא טועה זה אמור להיות 40+ לא ? (זה טמפרטורת מנוחה כמובן)

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. Started by Ori The Man,

שמעו אני יודע שיש הרבה נושאים על זה אבל כל מאוורר שם מחיר גבוהה אני צריך המלצות למאווררים שלא עולים על 50 שקלים תודה לכולם עריכה: חשוב שיהייה 80 מ"מ

6. נגיד אני רוצה לעשות OC ל 7800GTX SLI ויהיה לי קירור מי מים אז עד איזה קלוקים אני יכול להגיע כדי לדעת שאם אני מגדיל יותר אז חיי הכרטיס אוזלים מהר יותר?

• 13 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by reuven5,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש סטיק חדש של 256 MB לאוברקלוק בשביל שיהיה לי Dual זה מה שנראה לי נחמד וגם במחיר ממש טוב http://ksp.co.il/hmain.php?uin=651 רציתי לדעת אם זה שווה?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by itzikcolt,

קיבלתי היום את המחשב נכנסתי לביוס ולא הבנתי שם כלום . מישהו מוכן להסביר לי בדיוק איפה אני מעלה את המעבד מ 2.0 ל 2.4 ד"א זה מעבד 3800+ DUAL מפרט בחתימה תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Emms12,

היי יש לי 7800GTX, אני חורש על הדרייברים (78.01) כבר שעות, ואני לא מוצא שום אפשרות לOC! מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by ExploiT,

אוקי כולם עד לא ממזמן השתמשתי ב קסטר קינג 2 של ksp זבל של הזבלים מלך חיירה חשבתי על הביג טיפון וקניתי אותו אבל לצערי הוא לא נכנס במארז :\ מארז מיני מינו :\ קיצר אני צריך קרור ל סוקט 754 עד 200 שקל קטן וטוב האם קיימת כזותי חייה ? היה ממש טוב אם זה היה קרור שלא צריך לפרק תלוח כי לא מזמן עשיתי סידור חוטים רציני ואין לי כוח לפרק הכול :\

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  11. אז כמו שכתוב אני מחפש מאווררים שהכי חשוב לי שיהיו שקטים כי כרגע יש לי תחנת כוח במארז מרוב רעש! אני מחפש גם גדלים של 80 מ"מ וגם 120מ"מ אם זה לא מייקר מאוד אז שיהיו עם לדים אבל לא חובה אבל שיקררו לא סתם משהו שקט ושלא עושה רוח. ד"א אני לא מבצע OC לשום רכיב במחשב שלי. ישנה עדיפות לזיגזאג כי יש לי נסיון קודם איתם . תודה! נועם

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by shaks,

עשיתי OC והגעתי לרמה של 2500MHZ (10*250) מתח לזיכרונות 3V מתח למעבד 4.75V זיכורנות 1:1 איך אני עובר עכשיו הלאה? אם אני מעלה עוד קצת אז המחשב לא יציב וסופר פאי מעלה לי הודעות שגיאה שלא לדבר על פריים

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  13. הי אני מחפש קירור למעבד פנטיום4 478 שלא מצריך פירוק של לוח האם,עד כמה שראיתי יש את TT דמויי סטוק שהם לא משהו. מישהו יודע אם זלמן 7700AL-CU מצריך פירוק של הלוח עבור פ4 478 ? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by RoNiMaN,

כותרת .... מישהו יכול להביא לי את הקבצים לOC כלומר הקובץ רג'סטרי הזה או מה שזה לא יהיה ... ועוד משהו מה הקירור הכי טוב שקיים שלא עובר את ה400 ש"ח (כרגע הכרטיס 70 מעלות ....) אני רוצה להפוך ל6600 לGT ... אז בערך כמה קווים ( כל קו MHZ אם אני לא טועה .... ) אני צריך להזיז בדריבר של נוידיה ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. טוב אני כבר עושה הזמנה אז אמרתי כבר נקנה גם קירור לציפסט שמגיע לי ל40-46 במאמץ ומשתיק לי את הכרטיס קול מעומס,אני צריך לבחור קירור שקט בעיקר אבל רק מנועה. יש להם שני זלמנים: אופצייה ראשונה זה הזלמן הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3746 שהוא אגב דגם יותר מתקדם (ZM-NB47J) לעומת ZM-NB32J שפה: אופצייה שנייה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1810 שוב,אני לא יכול לקחת מחנות אחרת כי עשיתי כבר הזמנה,תודה ועוד כמה שאלות(מצטער אני פשוט חייב להיות בטוח,עד כמה זה יוריד לי את המעלות של הצ'יפסט? שווה להשקיע בקירור לצ'יפסט בכלל? קירור טוב לצ'יפסט יתן לי עוד קצת אוברקלוק למעבד? החלפה של גוף קירור בציפסט מורידה את האחריות בלוחות של גיגהבייט?

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by k_700,

כרגע אני מעדיף להשאר עם הקירור המקורי אבל סתם לידע רציתי לדעת אם יש קירורים שמתאימים לכרטיס מסך הזה.כי לפי מה שפעם אמרו לי אין. ואם יש איזה?

17. אני רוצה מאוורר שיוציא אוויר חם מהמארז, משהו בסגנון אגזוז, על מה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  18. שלום, יש לי כרטיס מסך Asus V84400, קראתי איפשהו שאפשרי לפתוח צינורות עיבוד לכרטיס הזה, האם זה נכון ? אם כן איך אני פותח צינורות לכרטיסי nVidia ? תודה מראש לעוזרים. Monti

• 13 תגובות
    • 791 צפיות
  19. זה לא בדיוק החלפה, כי אני צריך לרכוש שוב את המשאבה ב 120 לאחר שרכשתי את זאת של הדגים ב 120.... כמה דברים - האם כדאי? האם זה משנה? האם יכול להיות שה 1200 PSI הם לא אמיתיים כמוצהר כמו שקורה עם WATS של ספקים? אין לי תלונות למערכת שלי השאלה אם כדאי להחליף את המשאבה?

20. Started by ras81,

אני מנסה לשנות את הFSB/CPU אבל כאשר אני בודק באוורסט אני רואה שהמכפלה עדיין X10 הדבר היחיד שמשתנה זה הFSB bus Frequency מה הבעיה? כדאי אולי לשחק רק עם הFSB BUS? אם מישהו מכיר מדריך טוב ללוחות DFI אני אשמח לקבל קישור, עד עכשיו אני רואה כל מיני מדריכים אחרים שאינם עוזרים לי כי בDFI זה נראה לי קצת שונה. תודה

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by idoleff,

אני מתחיל יחסית בקטע של הOC... נכון לעכשיו יש לי את המעבד+הלוח שמופיע במפרט (עם הקירור שבא בגרסת BOX)... עכשיו השאלות שלי אליכם הן, לאיזה מהירות אפשר להגיע עם המעבד בOC לא מסובך מידי ואיך עושים בכלל OC למעבד?!?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by ras81,

שלום אני מתחיל בתחום העלתי את הFSB/CPU שלי. האם אני צריך לעלות עוד משהו? איך אני בודק אם הכל בסדר? PRIME95 (מה אני צריך להריץ שם?)? תודה

23. לא מצאתי אותה להורדה, אני חושב שקוראים לה easytunes או משהו כזה, תודה ! ! !

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  24. יש לי קירור מצויין לזיכרונות ואני רוצה לעשות VMOD..עכשיו הזיכרונות על 396 יציב..אני מקווה להעלות ל450-500..(ואין בעיה של קירור..) ++תמונות.. http://www.ixbt.com/video/images/gf4mx/mx420-card-front.jpg http://www.ixbt.com/video/images/gf4mx/mx420-back.jpg http://www.ixbt.com/video/images/gf4mx/mx420-card-back.jpg http://www.d-cross.com/cgi-bin/show_article/upload/34/seagate-bara7200.7+-buffer.jpg תודה רבה. *אני ממש חייב את זה אז בבקשה...

25. Started by dreamboot,

Sensor Properties Sensor Type Winbond W83697HF (ISA 290h) Motherboard Name Asus P4S800 Temperatures Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 29 °C (84 °F) Maxtor 6E040L0 46 °C (115 °F) Cooling Fans CPU 3245 RPM זה המעלות של המחשב באמצע משחק ב Far Cry רציתי לדעת אם זה תקין והאם יש לי סיכוי לאוברקללוק טוב עם הטמפ, האלה מעבד 2.4Ghz motherboard P4s800

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.