עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אפשר להגיע ל 3.4GHZ? או 3.2GHZ? חשוב לציין שאין לי מזגן בחדר של המחשב אז יכול ליהיות שזה בעיה? ואם בכל זאת אני יכול לעשות OC קטן,איפה אני עושה את זה ואיך? נכנס לביוס ועושה תוספת חשמל למעבד? ואם כן אז איך זה הולך כל זה? (לתרגם כיאילו חשמל לMHZ)

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  2. טוף... ה Engine Clock המקורי שלו זה 250 MHz. וה Memory Clock המקורי שלו זה 400 MHz. בעזרת התוכנה PowerStrip המהרתי את זה ל 275 MHz ול- 425 MHz. יותר מזה התמונה מתחילה להידפק... אפשר לעשות עוד משהו כדי לשפר את הביצועים שלו?

• 12 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

אוברקלוקינג , סלרון 2.4 ל 3.0 גיגהרץ מאורר סמארט פאן אחד מכניס אוויר 2 מאוררי סמארט פאן מוציאים אוויר, אחד מאחורה ואחד בגג מאורר על המעבד Spark7+ מנוחה: כל המאוררים על מינימום - 36 מעלות המאוררים קצת על יותר, ברמת השקט הסבירה - 33 מעלות המאוררים על חצי מהיכולת שלהם 33-31 מעלות עבודה (PRIME95): כל המאוררים על מקסימום מהיכולות שלהם - 41 מעלות בוא נגיד שבלי האוברקלוקינג המעלות היו משתנות בערך ב-2 החדר לא בטמפרטורות חורף הוא סגור והיה עם חימום (סגרתי לפני שעה אבל החדר לא ממש התקרר כל כך) הבעיה שלי היא הרעש הספארק 7+ פחות בעיה בגלל שהרעש שלו לא מעצבן ואם הוא לא על מקסימום הוא לא נורא הבעיה זה הסמארט פאן בגג הרעש שלו עוד בסדר לא יודע למה יש לו רעש סביל אבל מכניס אוויר אווווווו…

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by JHONLEV,

יש מערכת קירור שמקררת את הלוח אם ולא דרך קירור מים שלא עולה על 250 שקל?

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  5. שלום יש לי מעבד 4 ליבות של אינטל Q6600 וכיוון שלא תיכננתי להמהיר אותו קניתי אותו עם לוח זול של אינטל זה הלוח buffalo creek g33 מהסידרה האחרונה של ערכות השבבים של אינטלועכשיו הייתי רוצה להמהיר אותו יש פה למישהו מושג אם יש בלוחות האלו אפשרויות אוברקלוק כי אני לא מצאתי שם אפשרות להעלות את תדר הבאס והייתי שמח לקבל גם תשובה לגבי הלוח הזה של אינטל pearl creek g31 כי הוא מאד זול ורציתי לקנות אותו בשביל מעבד E4500 ולעשות למעבד המהרה רק שאני לא יודע אם בכל הלוחות האלו של אינטל יש אפשרויות המהרה בכלל ??? efi

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  6. נכון לעכשיו אני משתמש במעבד i5 760 במהירות הסטוק.. יוצא איזה 2.9 עד כה לא הרגשתי הגבלה בשימוש היומיומי / משחקים אולם לאחרונה אין ספק שהמשחקים מקשים על החומרה. יש לי כרטיס מסך gigabyte windforce 7950 OC שבסך הכל אמור היה לתת נתונים יפים במשחקי ההמשך החדשים כמו ביושוק ומטרו...(משחקים קצת ישנים יותר כמו סקיירים או BF3 עובדים יפה מאד עם הכרטיס). אבל הביצועים לדעתי הם בלשון המעטה לא משהו.. ה FPS כל הזמן סובל מנפילות חדות לאזור ה - 20/30 וזה גם לאחר הורדה לרמות בינוניות בהגדרות המשחק. עשיתי היום בדיקת טמפטורה למעבד כדי לראות אולי להמהיר אותו קצת כבר עכשיו והתוצאות היו - 35 idle, 65 - מאמץ. המאוורר הוא לא מהטופ ליין אלא CM hyper TX3 כבר בן שנתיים וקצת לערך לדעתי. אז…

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  7. לא מצליך לעבור את 148MHZ לעלות את המטח של הזיכרון הוא נימצא כבר ב-2.85 ויש לי זכרון PC 2100 512MB=2*256MB ועוד שאלה איך עושים MOD ללוח אם?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. בדקתי עם תוכנה כל שהיא את המהירות של המעבד של הלוח אם וכו' ואת המהירויות שלהם (מאווררים למינייהם..) אצלי בדקתי והיה רשום שהמהירות של המאוורר של המעבד שלי היא: 1600 RPM ואמרתי לחבר שלי שיבדוק אצלו כי זה היה נראה לי חשוד ובאמת אצלו המהירות של המאוורר למעבד היא: 4000 או 3900 RPM (!!!!) :-\ ??? אני קניתי את המחשב יותר מאוחר ממנו.. יש לי מעבד 2.6 והטמפ' שלו היא 37 מעלות בדרך כלל.. יש לי איזה 5 מאוורים שכל אחד מהם הוא בערך במהירות של 3000 RPM אבל זה לא ממש משפיע.. אני בספק אם אני צריך לתת למאורר הזה להישאר ולקנות אחד מהיר יותר שעושה את העבודה.. לא שזה ממש מפריע אבל אחרי שאני משחק בכל מיני משחקים אני בודק והטמפ' שלו הם בסביבות ה- 45 - 50 מעלות... השאלה: לקנות חדש??

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by ThePinkPanther,

נראה לכם שזכרון 266 DDR,יצליח בלי קירור לעשות 333 או 400?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  10. אני כרגע עושה אוברקלוק למחשב ישן , ואני מחפש תוכנת מאמץ למעבד שתבדוק את יציבותו , אם אפשר לינק בתוספת הסבר איך להשתמש אני אשמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by x-dream1,

איזה קירור עדיף לAMD ATHLON 2000 האופציות הן כל הסדרה של ה-VOLCANO 6, 6+ , 7 ,7+ , 9 התקציב הוא עד 120 ש"ח שזה המחיר של היקר מביניהם ואם יש לכם משהו אחר להציע בכיף

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by fuck off,

1. איך אני מריץ בדיקה בפריימייר 95? 2. עשיתי OC לכ.מסך המסכן שלי. כשאני משחק בET הרבה זמן (שעה ומעלה) נעלמים לי הקירות והריצפה. אני חושב שזה בגלל שהוא מתחיל לטעות יותר מידי ולהתחמם. האם אני צודק?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  13. http://hwzone.co.il/news/1225627894/94519/ איפה ניתן לראות בדיקת איכות הקירור ברשת לאיזה מעבדים מתאים

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. כמה שיותר שקט יותר טוב

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by Dvich,

ערב טוב קניתי AS5 ואני מחפש דרך למריחה על P4. קראתי באתר של AC שפשוט צריך לשים כמות מסויימת (הם הראו שם כמה), למרוח עוד קצת על הסינק ופשוט להרכיב את הסינק והוא יעשה את עבודת המריחה. האם זה מספיק? האם יש דרך יותר קלה/טובה/יעילה יותר למריחה על P4? אני גם צריך עזרה בניקוי המעבד והסינק מהפד הטרמי שהיה לי, יש לי אלכוהול 70%, קייסמי אוזנים וצמר גפן. איזה דרך הכי יעילה לניקוי? תודה.

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  16. חחח טוב שהשביתה בטכניון נגמרה - היום מתוך שעמום עשיתי OC לכרטיס מסך ומעבד וזה מה שקיבלתי ב3DMARK06 (הטמפ' של הכרטס מסך אומנם הגיע בשיא ל-75 אבל לא היו ארפקטים אז למה לא...

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by token_toker,

אני מעוניין לרכוש קירור חרישי ואפקטיבי ל-4870X2 (לא CF) שיושב בתוך מארז של אנטק P182. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על יחידה כזו שעושה את העבודה ואם אפשר גם הסבר קטן על איך לפרק את גוף הקירור הנוכחי והתקנת החדש. תנקס אין אדוונס

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by Gil28,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני כבר די סגור על המפרט... הלוח הוא p5n-e sli ועל פי מה שקראתי ישנה בעייה מסויימת להרכיב עליו את ה-tuniq tower. יש למישהו ניסיון עם הלוח? אם אכן ישנה בעייה הייתי רוצה לדעת על קירור אלטרנטיבי למעבד באותו טווח מחירים (250), כמובן שיהיה הקירור הטוב ביותר! תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. היו לי הרבה ספקות בהתחלה אם זה ישנה משהו אבל ההשפעה היתה מיידית!!!! הטמ"פ ירדה ב4 מעלות בערך עובד אצלי לפחות!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by YairZ,

שלום לכולם! הייתי במצב רוח עצבני אז כדי להרגיע את עצמי החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי. יש לי 7800GS ל AGP, שאר המפרט בצד. לפני הOC- ליבה 375 זיכרון 600 אחרי OC- ליבה 425 זיכרון 650 עשיתי מספר לופים ב 3DMARK 06 ולא היו בעיות, הטמפרטורה במנוחה 58 ובמאמץ 67. התוצאה לפני ה OC הייתה 2744 ואחריו 3028. השאלות שלי אליכם הם: - האם כדאי להמשיך ב OC? - אחרי שאני אסיים עם ה OC, להשאיר אותו או להחזיר למצב הרגיל? - אם אני רוצה להחזיר למצב הרגיל, האם אני ירוד להוריד את השעונים ישר למהירות המקור, או להוריד לאט לאט? - שמתי את המאוורר על 100% הוא היה על 79% במאמץ, האם אני יכול להשאיר אותו על 100% זה לא יפגע בו/בכרטיס? - אני מבצע את האובר בעזרת לוח הבקרה של NV, למה זה לא נשמר לי אחרי ריסטאר…

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by IlanF,

בכרטיס מסך שלי יש קירור פסיבי, אבל הוא כנראה לא מספיק טוב, הכרטיס מגיע לטמפרטורות מעל 60 מעלות. יש דרך להוריד את הטמפ'? אפשר להוסיף מאוורר? אם כן איפה אפשר לקנות מאוור מספיק טוב במחיר זול? ד"א יש לי 3 מאווררים במחשב ולא כמו שבEVEREST בתמונה שמראה אחד. הכרטיס זה nvidia, gainward, geforce 8500GT 512MB

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  22. הגעתי למקסימום OC לליבה של הכרטיס מסך ואני אני רוצאה לעלות עוד אבל התוכנה לא נותנת לי מה עושים (פעם ראיתי מישהו משנה regedit משהוא ואז הוא יכל לעלות עוד את ה-MHZ)

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by ron_boby,

מה יותר טוב????????? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1189 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=1192 או אולי בכלל אחד אחר? ממש ממש ממש ממש ממש לא משנה לי המחיר!!!!

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  24. אך להגדיר בביוס שלא יחזיר לי את הFSB למצב הרגיל?

• 14 תגובות
    • 644 צפיות
  25. אם מישהו מכיר אני אשמח לקבל קישור

• 1 תגובה
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.