עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כפי שרשום בכותרת - אני מעוניין במאמר/מדריך להמהרת מערכת i7. אני מתכוון לרכוש בקרוב מאוד מערכת חדשה לוח-אם: GA-P55A-UD3 מעבד : i7-860 קירור : Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 זכרונות: G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600MHZ RipJaws CL 7-8-7-24 Eco הייתי רוצה לשחק קצת (ממש קצת) עם ההגדרות כדי למשל בקטנה לשנות את תדר הזיכרון ל 1600 (במקום 1333 שזו ברירת המחדל). אני יודע שיש לשנות את ה SPD מ Auto למכפלה x12 כדי לקבל 133.333Mhz x 12 = 1600Mhz. מה עוד צריך לעשות ?? [מה עוד ניתן לעשות?]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by realmagic,

אהלן, איפה אפשר להשיג מדריכים טובים (עם דגש על טובים) לOC למעבדי P3 וP4? זהר

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by dvd21,

שלום לכולם אני זוכר שהיה כאן מדריך איך לעשות אוברקלוק לכ. מסך מישום מה אני כבר לא מוצא אותו??? ובכלל אני אשמח אם אנשים יביאו לי מדריכים על איך לעשות אוברקלוק לכ. מסך ולמעבד אבל בלי ליפתוח את המארז אלה רק עם תוכנות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by boom!,

אתם אולי מכירים מדריכים(אם אפשר בעברית) לאוברקלוקינג? אני לא מתכוון בכלליות(כמו שיש באתר הזה) אלא ממש פירוט על כל התהליך, צעד צעד

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  5. Started by carman6,

שלום לכולם, לפני משהו כמו כמה חודשים אני זוכר שהיו פה כמה מדריכים שמישהו ממש טוב ונחמד העלה באותו זמן. הם היו מדריכים מעולים שהסבירו בפירוט אבל לא היה לי הזמן לנסות אותם. כרגע אני לא מוצא אותם- לא פה בפורום וגם לא באתר. מישהו יודע איפה הם אולי?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by KoDkOd,

שלום , אני מחפש אתרים עם מדיריכים לרעיונות קירור מודינג וכו' אני ישמח אם תתנו לי אתרים לא חשוב אם אנגלית או עברית אבל שיהיהו אתרים איכותיים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by Discover,

שללום, ראיתי מאווררים שנמדדים ב "CFM" ולא ב "RPM" RPM = סיבובים לדקה.. [glow=yellow, 2, 300]CFM = ?![/glow] בנוסף גם היה רשום 30dB מה זה אומר? המידת רעש שלהם היא 30 דציבלים? תודה לעוזרים. ;D

• 13 תגובות
    • 10.4k צפיות
  8. Started by Chura,

עכשיו אחרי שהזמנתי כבר את רוב המחשב יצא לי לעצור רגע ולחשוב... למה לי OC ? הרי המחשב יעבוד מהר עם או בלי OC, אז ?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by davie007,

בחיאת מה האוברקלוק ל6600GT של GIGABYTE AGP בלי הויוו עם המאוור הוא כל כך פשוט ביחד עם התוכנה הזאת V-TUNER מה הסיכונים איך לעשות כמה לעשות מתי?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  10. Started by tomix,

שלום, רציתי לדעת האם זה בסדר או האם יש בכלל צורך לשנות הגדרות זיכרון ? יש לי זיכרון של 2GB CORSAIR CL4 והוא עבד על 5-5-5-18 ושיניתי אותו ב-BIOS ל 4-4-4-12 השאלה האם זה בסדר והאם יש בזה בכלל צורך ? (אין לי ממש מושג מה ההבדל אמור להיות). ממתין לתשובה, אם מישהו מבין בזה.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  11. המפרט שלי בחתימה... רציתי לדעת מזה הNEWCASTLE בCPU-Z זה טוב לאוברקלוק? :s05: המעלות של המעבד במנוחה 33 במאמץ 44 זה טוב? אני רוצה לעשות OC אבל אין לי נסיון בכלל ואני ממש פחדן.... :-\ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by Turbine,

יש לי יחס FSB:DRAM 3:4 מה זה אומר? זה טוב? אם לא, איך אני יכול לשנות? ולמה אני צריך לשאוף להגיע.?

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  13. הביוס הוא AwardBios, לוח-האם נמצא במפרט מימין. יש בקישור הבא תמונות של המסכים בביוס: click here מה אומרות האופציות הנ"ל? 1. PCI Latency timer 2. Load Performance Setting אופציה 2 היא מוזרה במיוחד, כתוב עליה (בביוס) שצריך לוודא שכל ההתקנים עומדים ב-OC, ויש לה 2 אופציות - רגיל ו-Optimal. כשאני מפעיל אותה, אני לא מגיע אפילו ל-150 FSB, אבל כשהיא מכובה אני מגיע (עדיין רק ל-) 161 יציב.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by VooDoo3,

חג חנוכה שמח לכולם , בהפעלת המחשב , בשורה שבה מוצג המעבד כתוב לי : Intel Pentium III 800EB Mh'z מה אומרות האותיות EB בסמוך למהירות המעבד ?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  15. אתם יודעים כל הזמן שאני עושה מוד למחשב למשל עושה חורים למאוורר ההורים שלי כל הזמן מנג'זים לי "מה אתה עושה אתה תהרוס את המחשב " ועוד האם ההורים שלכם מעירים לכם בקשר למודים שאתם עושים???????

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by (G),

מה אומרים לי הסימונים ב-SPEEDFAN מתי זה בסדר? וי כחול - ??? וי אדום - ??? וי ירוק - תקין

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by BeNzZy-BoY,

הרצתי בדיקת יציבות בפריים ואחרי עבודה של כמה שעות הוא שלח לי את ההודעה הזאת : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/fail.JPG מה זה אומר ? שימו לב ללמטה איפה שרשום ERROR... ואם התמונה קטנה אז תגדילו אותה זה לא בעיה

• 4 תגובות
    • 438 צפיות
  18. Started by roma,

יש לי בביוס שתי טמפרטורות אחת של המעבד ועוד אחת. בווינדוס דרך התוכנהMB5 הטמפרטורה השניה היא CASE. אבל לא נראה לי הגיוני שיש לי חיישן על המארז עצמו... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 481 צפיות
  19. Started by ranyr,

כל כמה זמן צריך לחדש את המשחה??? 10 חודשים... סביר?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by WHITE_ZOMBIE4,

תודה

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by giloman,

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200408071622529175&id=200408080036013630&user=gilobarca

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  22. שלום, נראה לי שהמאווררים במחשב החדש שלי מאד איטיים, סביב ה1000RPM (לפי אוורסט) איך אפשר לשנות את מהירות המאווררים?

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  23. יש לי לוח אם MSI NEO4 PLATINUM צ'יפסט NFORCE 4

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  24. בזמן האחרון בדקתי את הטמפרטורה של המעבד ואפילו תחת עבודה רציפה הוא לא עבר את ה 35 מעלות תפסתי אותו גם במינימום של 15 מעלות .. המעבד הוא פנטיום 3 800 ...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מה אמורה להיות הטמפרטורה האופטימלית למעבד אינטל פנטיום 4 2.8 ghz 64bit בשעת מנוחה? והאם המחשב מדליק את עצמו מחדש כתוצאה מטפרטורה גבוהה? תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.