עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by swisaman,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם HD5850 שמצא בOC ל880/1150,יש דרך מסוימת לבדוק כמה שיפור בביצועים קיבלתי מתדר סטוק וככה פחות או יותר לדעת לאיזה כרטיס הגעתי מבחינת ביצועים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by 1tanai,

איפה המדריך ועוד שאלה קטנה:איך משנים את המתח במעבד

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by ScreameR,

מתחילים ככה שיש לי דף ואתה יודע בדיוק איפה נמצא כל כפתור במקלדת... שלב 2 זה מנתקים את המקלדת לוקחים אותה לשולחן מסודר ולוקחים מגבת... בעזרת מברג פיליפס מתחילים להרים בעדינות עם כוח את הכפתורים לאחר שסיימנו לוקחים אוויר לחץ ופשוט מעיפים את ענני האבק.. אתם תתפלאו לראות כמה יש! בסוף כמובן מחזירים את הכפתורים ולגימור יפה - לוחקים מטלית עם נוזל ניקוי חלונות ועוברים בכוח על הכפתורים. תוצאות : מקלדת לבנה - כמו חדשה לחיצה קלה ופחות מרעישה

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  4. Started by appel_100,

פשוט ראיתי את זה מסתובב בפורומים אחרים באנגלית ופה לא מצאתי http://www.nvidia.com/docs/CP/45121/nforce_680i_sli_overclocking.pdf מקריאה ראשונית נראה מאוד מעניין לכל מי שמתחיל בOC בכלל עם הסברים מפורטים על כל פונקציה בביוס ובמיוחד לבעלי לוח אם עם הצ'יפסט הזה תהנו

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by shaynac,

אני מתעניין בתחום (אבל לא מבין כמעט כלום). מלבד המאמר באתר זה, אשמח לקבל לינקים להדרכות מפורטות על ביצוע OC.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by FastJack,

שלום. מצורף כתבה של האתר Tom's Hardware לגבי OC של מעבדי AMD http://www.tomshardware.com/reviews/phenom-overclock-athlon,2161.html ממליץ להוסיף לסטיקי.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by leahd3,

סרטון קצת ארוך שמסביר על OC עם @shar00750 שהוא אוברקלוקר מספר 1 בארץ ומקום 36 בעולם. אני מתנצל על זוויות צילום גרועות, שרון די הפתיע אותי והגיע בהפתעה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tal_levi1000,

רציתי לשתף אותכם במדריך שמצאתי ברשת הוא מתרכז בOC למעבדי A64 כתוב שזה ללוחות DFI אבל רוב ההגדות שם הם אוניברסליות לכל הלוחות! המדריך פשוט מעולה!!! קראתי אותו באיזה 3 שעות הוא מלא בלינקים לעמודים אחרים להרחבת הידע לא יודע אם כבר שמו את העמוד הזה כבר בעבר אבל אני ישים אותו בכל מקרה http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=20823 שווה קריאה גם אם אין לכם לוח DFI אפשר ללמוד הרבה פה על הכל!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  9. סוג של מדריך למתחילים, עם הרבה מידע: http://www.clunk.org.uk/forums/overclocking/39184-p67-sandy-bridge-overclocking-guide-beginners.html עריכה: שונתה הכותרת בהתאם לבקשת צורר הפורום... אמממ מנהל הפורום

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מכייון שה PCB שונה מרוב הכרטיסים היה קשה למצוא משהו מתאים... הכי דומה שמצאתי היה של כרטיס 7900GT שגם לא היה מדוייק. לאחר המון נסיונות מצאתי את הנגדים המתאימים להעלאת מתח ליבה. כדיי לבצע את המוד מה שנדרש זה עיפרון כתיבה פשוט,ולצייר על הנגד עצמו. לא להגזים, זה עלול להעלות יותר מדיי מתח לליבה ולהרוס את הכרטיס... בכדיי לשמור על המוד אפשר לשים סילוטייפ או איזולירבנד כך שהעופרת לא תתנדף. *אני לא לוקח אחריות אם תהרסו את הכרטיס,הביצוע באחריותכם בלבד. לפני המוד-510MHZ לליבה אחרי המוד - 625 MHZ התוצאה המתקבלת עם OC נמוך מזה... העלאת מתח לזיכרונות לפני מוד- 1526MHZ אחרי מוד - 1594MHZ

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by pc student,

חברה יש לי fx5200 של gainward (גרסאת le)ואני רוצה לנשות לעשות לו vmod ואני זקוק למדריך. help?any one?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by Internal,

http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 הינה איך להמהיר מברשת על בטריות אם זה לא מתאים או כבר היה מצטער מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by angel of death,

שלום רב, יש לי כמה שאלות בקשר למדריך שלכם לבניית מסך lcd ב-90 שניות: קניתי מסך lcd בלי תאורה אחורית... 1) מה התפקיד של הנגד? 2) למה יש רק חיבור לפלוס ואין למינוס? לא צריך לסגור מעגל? 3) יש ארבע חוטי חשמל בכבל חשמל המולקס. אחד אדום, שניים שחורים ואחד צהוב... מי מהשחורים הוא הארקה??? תודה...

14. שלום לכול חברי הפורום,אתמול רכשתי קירור מבית AC. דגם:TWIN TURBO רציתי להעלות תמונות ומדריך קטן לשם אילו שלא "ניחנו" בידיים טובות. טוב אז כך: 1.דבר ראשון כדי להוריד את הקירור "הישן" מהכ.מסך אני פתחתי את הברגים מאחורי גוף הכרטיס ושפוט לאט (כדי לא לפגוע בGDDR) משכתי את גוף הקירור הרחק מהכרטיס(לא לשכוח לנתק את החיבור למאורר! 2.כדי לנקות את הזיכרונות/ליבה משיירים של משחה טרמית השתמשתי בטיפה אלכוהול וצמר גפן (לכל אחד שיטה שלו אך אני מוצא את זו הכי יעיליה),לאחר מכן ייבשתי עם צמר גפן חדש 3.כיוון שלא צריך למרוח משחה טרמית על ליבת גוף הקירור החדש (בא מהמפעל כבר מוכן להלבשה),זה הזמן להניחו בצד. 4.עם גוף הקירור מקבלים HEATSINKS לקירור זיכרון הכרטיס ופשוט מקלפים את כיסוי הדבר…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ccc,

יש בקטגוריית המודינג שני מדריכים של איך לעשות כזה בקר של מאווררים מה ההבדל ביניהם? ועוד משהו.. יש לי 3 מאווררים של מארז לא כולל וולקנו של המעבד עדיין אפשר לעשות פן באס?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. Started by MishaK,

מה שאפשר למצוא בפורומים בחו"ל... בלתי יאומן.... מי שלא מבין איך משתמשים/עושים את זה, שלא ישאל פה.

17. שווה לראות סתם לכיף http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?format=wm&ak=null&S=5394F0B8563B492782460BA3F5B251F1&ClipMediaID=53037 קרדיט: נענע שהפיקו את הסירטון פנדה מחשבים: שהביאו להם את הציוד

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by sashakrik,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ColWar,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש למישהו מדריך ל CPU OC שהוא היה ממליץ עליו? בתודה רבה מראש, Coldwar

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by TZuKi,

אני חדש בעסק, ואני קונה מחשב חדש. אך זה לא המטופל. המחשב הישן, הולך להשתנות. יש הצעות\דרישות\דברים שאני צריך לדעת? עזרו לי להתחיל!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. http://www.tweakguides.com/ATICAT_1.html

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by zexxx,

שלום לכולם! באתר hwzone ישנו מדריך המסביר כיצד לחבר צג HD44780 למחשב. השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש במדריך הזה גם לחיבור צגי lcd מסוגים אחרים(למשל מסך WH1602D) או שהוא מיועד רק לצגי HD44780 ? תודה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by Quickly,

אפשר בבקשה מדרך לאוברקלוק לכרטיס מסך כולל הסבר על עשיית תוכנת ביוס וכו' או עזרה ממישהו באופן פרטי תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by davidcohen,

מישהו יכול להביא לי מדריך לאוברקלוק אני מניח שיש כאן בפורום אבל אני לא מוצא משום מה...

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by shibby15,

יש כזה דבר??? אם כן אפשר לתת לינק תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.