עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה המתח המקורי של CONNECT3D HD4850 512 ? אני רוצה לעשות OC גדול יותר לליב של הכרטיס לאיזה מתח אני צריך לעלות כדי להגיע בליבה ל 800-850? אני משתמש ב BIOS EDITOR וכשאני מעלה שם ביוס זה מעלה רק לליבה או גם לזיכרון?והמתח של הליבה ושל הזיכרון בסטוק זהה?? בבקשה תענו לי זה דחוף אני רוצה כבר לעדכן ביוס!!

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  2. רציתי לקנות מערכת קירור מים עכשיו אין לי מושג מה טוב ומה לא ריציתי שהיא תקרר את המעבד הכ מסך ואם אפשר גם תנורתברידג' תוזה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  3. Started by ISmile4U,

יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.4Ghz 533MHz ולוח 8pe667ultra2 של gigabyte וזיכרון 512 מגה ddr 333 של Kingston השאלה שלי האם כדאי לי לעשות OC? האם זה בטיחותי? האם עלי להוסיף משהו למחשב לפני כן? במארז שלי כרגע יש שלושה מאווררים פרט כמובן למאוורר של הצ'יפסט ולמאוורר הענק של המעבד עצמו. שניים מהם באו יחד עם המארז כלומר אחד לפנים ואחד מאחור בספק ואת השלישי הוספתי שהוא 120mmX120mmX38mm 300RPM האם יש צורך בקירור נוסף? אודה לעזרתכם ועצתכם בנידון נ.ב. אני חדש בתחום לכן אני שואל את כל השאלות הללו.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by oba3k,

16 מערכות נבדקו: http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/16watercooling.html

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך בשם Asus Radeon A9600XT ונשאר לי הכרטיס הישן: MSI GeForce FX5200 T-128. מספר שאלות לגבי OC עליו: 1. מזה D.O.T, Dynamic Overclocking Technology ? במה זה עוזר? 2. איזה קירור מומלץ לשים עליו? איזה מאוורר ואיזה היטסינק? שיקרר טוב, אפילו ב-OC רציני! 3. האם הכרטיס בכלל טוב ל-OC? 4. איך אוכל למדוד את הטמפטורה שלו, אם אין לו מד טמפרטורה? זה בכלל אפשרי?! 5. עד כמה בערך מומלץ להמהיר אותו? כמה CORE וכמה MEMORY CLOCK מומלץ שיהיה? 6. האם ישנן תוכנות שבודקות יציבות של כרטיסי מסך לאחר OC, בדומה ל-PRIME95, כאשר פריים מודד מעבדים? 7. כמה MHZ הבדל נחשב להרבה ונראה הבדל בביצועים? תודה רבה לעונים!

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  6. שלום ברשותי כרטיס : Sapphire Ati Radeon 8500LE 128mb ddr כרגע הוא באוברקלוק של 270/270 מ250/200 המפרט שלי כולל כל הoc שלי רשום במפרט בכל האוברקלוק שלי כלומר מעבד , זיכרון , כרטיס מסך העלתי את הציון שלי ב3dmark מ7500 ל9700! http://service.futuremark.com/compare?2k1=5760098 אני רוצה לסחוב עוד מהכרטיס שלי והמטרה שלי היא להגיע ל10000 כרגע הקירור של הכרטיס מסך הוא : המאורר הזה הוריד ב11-12 מעלות את הטמפ' לפני היא הייתה ב49 בidle ועכשיו היא ב37 בערך(full - 40-41 )... ניסיתי להדביק אותו לכרטיס עצמו והוא בסה"כ הוריד 7 מעלות אז החזרתי אותו... נתקלתי בכתבה הזאת : http://www.xbitlabs.com/video/radeon8500-overclocking/ רדו עד ל:Cooling System Improvement עכשיו לי …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. האם זה באמת משנה איזה משחה טרמית אני קונה או שכולם יתנו אותה תוצאה?

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by lion03,

לאיזה רגלים של הפוטנציומטר אני מחבר את ה+ וה-

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  9. במנוחה...במאמץ עד 64 מעלות לשתי הליבות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 394 צפיות
  10. טוב בגלל שכל כך התבאסתי מאיך שהדמו של ספלינטר קו ל עובד על הכרטיס מסך שלי החלטתי למתוח אותו כמה שצריך למעל משחק חלק מה שיש לנו זה כרטיס מסך עם ציפ של GF2 של איזה חברת סינית נקראת GAFORCE 200MMX בלי קירור מיוחד מה שכן הנחתי מעליו מאורר של ספק כוח מה שבאמת מקפיא אותו תגידו אתם עם איזה תוכנה להשתמש ובכמה להעלות את המהירות של הליבה והזיכרון כרגע זה על ליבה על 175 וזיכרון על 143 כרגע בספלינטר קול אני מקבל בין 10-15 FPS 25 ואני ינשק לכם את הרגלים

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  11. אני מוסיף עוד מאוורר בדלת המארז מול המעבד. ואין לי מושג לאיזה כיוון להפנות אותו אם כדאי שיכניס אויר או יוציא אויר ??? הצעות ייתקבלו בברכה ד"א זה האתר מספר 1 בארץ!

12. Started by Magist,

חברה מה דעתכם על קירור פסיבי הזה : Zalman ZM80C-HP VGA Heatpipe Cooler וגם זה : Thermaltake Fanless 103 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  13. האם שווה לי לעשות oc למעבד הזה i5 750 2.66g , יש לי לוח אם - Gigabyte H57M-USB3 , 4gb זכרון , וכרטיס מסך זמני nvidia 9600 gt . אני יראה שינויים בביצועים של המחשב ברמה גבוהה או שלא שווה לעשות oc ?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by Dj_Gal,

תודה זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt תודה ...

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  15. לאחר מספר הימים החמים שחלפו להם ראיתי שהמעבד שלי ( AMD1700@2000MHZ ) מגיע ל-44-45 מעלות אני מעוניין לדעת איזה פתרון ( בשלב זה לא מים ) יכול להוריד את הטמפרטורות מתחת ל-40 במאמץ מהי המלצתכם?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by sarkise,

שמעתי פה מכה אנשים שיש מה שנקרא בקבוק לחץ אוויר, שיש בתוכו אוויר דחוס וניתן לנקות בעזרתו את המחשב. השאלה שלי היא, עד כמה הוא יעיל לניקוי אבק מהמאוורריים ומהלוח אם ובמארז, ולכמה שימושים הוא מספיק. האם הוא יעיל גם לניקוי של אבק קשה שכאילו "נדבק" לכרטיסים האנכיים ? ומה תחום המחירים שלו. תודה [:

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Charybdis,

שלום יש ברשותי מעבד פנטיום 4 פרסקוט עם קירור צלעות הקירור מטונפות מלאות אבק והטמפ' היא 50 מעלות במנוחה. השאלה שלי היא אם אני אסיר את הקירור ואנקה, אני בטח אצטרך להחליף משחה. מה היעילות של המשחה בהורדת טמפ'?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  18. הכרטיס הוא : Palit GeForce 2 - MX400 - 64MB SDRAM הוא מגיע עם לוח קירור אבל עדיין שאני במצב רגיל כמו עכשיו (סתם באינטרנט) הלוח קירור ממש חם. שלא לדבר על אם אני מפעיל משחקים כבדים... (אני מפחד לאבד אצבע אז לא בודק) מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by asmon,

My AMD 3800X2 temp after i finished playing oblivion is around 36c which i think is low for AMD, isn't it? I am using the cooler which came with the cpu. is it suppost to be so low or something is not working right?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  20. מישהו יכול לאמר לי איך ולתת לי את הקבצים ללוח אם P35 DS3L ?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by roi777,

שלום! יש לי 81 מעלות ב CPU ונראה לי שאני לא יודע לקרא נכון את זה, אז אני מצרף תמונה. אשמח לעזרתכם. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by t-macc,

http://img262.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagedu5.jpg מה זה אמור? תודה

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  23. שלום, זה מה שיש לי עכשיו בנושא הקירור: CM 690 case mugen2 + fan 3X artic colling AF12025L 120mm (שתיים למעלה + אחורה) מאוורר שקוף שבאו עם המארז 120mm (קדימה) glacialtech 120mm case fan (לא בשימוש) אשמח לדעת איך אוכל לשפר את שקט המארז אם זה באמצעות סידור/הסרה המאווררים או החלפה של המאווררים. והאם יש שיטות לטיפול אקוסטי שאפשר לאלתר בנוסף? (המחירים של הספוגים המיוחדים למארזים עולים הרבה בגלל המשלוח באתרים בחו"ל) העניין העיקרי הוא השתקה של המחשב. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bah10,

אהלן, יש לי פנטיום 4 2.53 עם מאוורר של אינטל מקורי החום של המעבד בימים חמים אלו עומד על 35 - 50 מעלות. אני מעוניין להחליף את המאוורר במשהו יותר רציני אבל שהיה שקט! חשבתי על הקירור מים של Tt, או על הSPARK 7 הSPARK 7 נראה לי מאוורר רציני, אבל כתוב שהוא יכול להגיע עד לכ6000 RPM וזה המון! ב6000 RPM הגיוני שהוא ירעיש מאוד ואני לא מחפש מאוורר מרעיש, להיפך אני רוצה מאוורר שקט. מה דעתכם? ואם למישהו יש את המאוורר יכול להמליץ עליו? תודה

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by parker8,

בוא נגיד שהתקציב גמיש... אני רוצה את ההכי טוב שיש לסוג המאוררים האלה... (ההבדלים לא כאלה גדולים...) תודה לעוזרים מראש

• 15 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.