אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי פנטיום 3 1000 מגהרץ , לוח אם של אסוס ישן CUV4X-C וזיכרונות 128X2 SDRAM והארד דיסק 30 ג'יגה 5400RPM של W.D עכשיו בחיים לא עשיתי OC לשום חלק ואני רוצה לעשות פעם ראשונה במחשב הזה לפחות אפילו משהו קטן לפני שאני מקבל את המחשב החדש תעזרו לי איך עושים את זה אני יביא לכם תמונות של טמפרטורות וגם מהתוכנה CPU-Z ותנסו לעזור לי בתודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
המאווררים נועדו למלא את שני החורים במארז 1088 שלי, היות וקיבלתי איתו רק מאוורר אחד. (שכרגע ממוקם בצד האחורי) מה שחשוב, שיהיו שקטים ולא עם מחיר גבוה! כמה שפחות, העיקר שיעשו את עבודתם ושיהיו שקטים. (שסכום הקניה לא יעלה על 120 ש"ח בבקשה) אם אני לא טועה, 92 אחד ו 80 אחד ימלאו את החורים. (הכוונה ל-2 בחזית, אחד שממנו יוצא אוויר מה-Golden ORB II, ואחד מתחתיו, אם אני טועה בגדלים, אנא המליצו על מאווררים שכן מתאימים לגדלים) אם אפשר במסגרת התקציב, מאווררי LED יתקבלו בשמחה, אך אינם חובה.
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האפשרות הראשונה והזולה היא TT XP480. ספק 400W שאפילו לא מופיע באתר שלהם, כי הוא בא בדר"כ בתוך המארזים שלהם (ראו סדרת צונאמי)ץ האפשרות השנייה היא HEC 400LDT, שיקרה ב-75 שקל מהספק של TT. עכשיו, אני בטוח לחלוטין ששני הספקים יחזיקו לי את המערכת בצורה יציבה ושקטה, שזה הכי חשוב לי. אבל מכיוון שאני מתכוון לעשות OC קצת, רציתי את דעתכם על שני הספקים. מפרט: AXP 2500+ זיכרון DDR400 Twinmos CL2.5 LEADTEK 6800NU AGP את המעבד אני רוצה להעלות ל-3200, מה שלא הצלחתי לעשות עד עכשיו כי היה לי זיכרון של ADATA וספק ג'נרי... בכרטיס מסך אני אנסה לפתוח צינורות אם זה יצליח, אבל נראה לי שאני סתם אעלה מהיריויות. בקיצור, האם אני יכול להסתפק בספק של TT? אני לא רוצה להוציא יותר מ-300 על ספק, 310 זה כב…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שקראתי בפורום חומר על קירור המעבד אני מבקש את עזרתכם. יש לי P4 3.2 Soket 478 וללא כל מאמץ הוא עובד ב- 50 מעלות והלוח עובד ב- 45 מעלות בקייץ החם הלוח עבד ב- 52 מעלות והמעבד רתח ב - 60 מעלות עם מעט גרפיקה הגיע ל - 68-70 מעלות ומתחיל לגמגם הוספתי מאווררים למארז וזה שיפר במעט, אך המעבד עדיין מתחמם ומגיע לעיתים לכ- 66 מעלות והמחשב מגמגם מה מומלץ לעשות ? איזה קירור עלי לשים ? בברכה עדי
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי את המארז Swing של Tt יש בו מאוורר 12CM וזהו נראה לי אני יקנה עוד מתישהו אז איך אני שולט על על כמה הוא יסתובב? אם אפשר בכלל
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני רוצה ללמוד איך עושים oc כי יש באפשרותי להשיג איזה חלק ישן שאני רוצה ויש לי מלא מאוורים.. טוב קודם כול קניתי מחשב חדש ליפני כמה ימים ואני רוצה לדעת איך אני עושה לו oc למעבד בלי להוסיף קירור המעבד שלי amd 3.7 san diago box(retel לוח אם abit kn8 ultra ספק hec475 w זיכרונות croser 512 cl2 pc 3200 כפי שאתם רואים בפרופיל שלי... טוב אז ככה אני לא רוצה להתחיל להיתעסק עם המתחים וכול זה אלה רק לעלות מהירות קטנה של 200 מגה הרץ...טוב על עזרה
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתמש בתוכנה GeForceTweakUtility אבל הוא כותב לי שהוא לא מזהה את הDISPLAY ADAPTOR (ההודעה למטה מצורפת). מה לעשות? התקנתי את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא שינה כלום [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני וחבר מתכננים לבנות מערכת קירור גז, הוא משיג קומפרסור ורדיאטור, מה עוד צריך כדי לבנות מערכת מושלמת? פרספקס כדי לבנות את הקופסא, מד טמפ', חומר בידוד , את הבלוק איך בונים? בקיצור אני צריך את עזרתכם אנשים, יעזור גם מאיפה משיגים כל דבר וכמה עולה... תודה רבה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה אני חושש שהקירור הזה לא יכנס למארז שלי =\ הוא נכנס?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך שמסביר על התזמונים (מה זה במה זה עוזר...) של הזיכרונות בבקשה? אם אפשר בבקשה בעברית
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
האם אחרי שמשנים את הנתונים בתוכנה CG ומכבים את המחשב, האם המחשב חוזר לנתונים הרגילים שלו.. כי אם במקרה המחשב עושה ריסטרט אז האם הכל חוזר לקדמותו? (האם זה לא משנה שום דבר בביוס?)
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אם זה חשוב מאורר של כרטיס מסך...שימנתי אותו כי הוא לא הסתובב כמה זמן יקח לו עד שהוא יצטרך עוד פעם שימון?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב, כל הנתונים בחתימה והתוצאה 4070. ;D יש טעם להמשיך לעשות OC קצת יותר נורמלי למעבד, אחד שיכלול גם תוספת מתח כדי להסתער על ה5000, או שזה לא ריאלי להגיע עד לשם?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אוקי אנשים יש לי בעייה יש לי מארז נחמד וטוב אבל midi twor והוא עמוס עכשיו בגלל שיש ימבה כוננים וימבה חיבורים אז עד לא מזמן המארז היה נאה כמו גוננגל עם כול החוטים אז סידרתי אותם וככה אבל עדיין המעלות על הפנים 50 מנוחה 60 מאמץ אני מיואש לגמרי ואז הגיע המשיח (או שלא) הביג טיפון קניתי אצל זיגזג באתי הביתה ואמרתי וואלה היום זה היום באתי להרכיב וככה הרכבתי אבל שסגרתי את דלת המארז ובדקתי תמעלות נפלה נשמתי הדלת יושבת על המאווור וזה גם הסביר תשריקות שהיו וקיצר זה סתם משקולת חסרת תועלת אז אמרתי טוב יאלה נביא קרור אחר מישהו המליץ לי על הארטיק קולינג 64 אבל הוא עם המוארר לכיון הספק ובסדיור חוטים שלי כול החוטים הוצמדו לאזור הזה אז עכשיו אני בדילמה קשה 1 לקנות קרור קטן וטוב כד…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את הקירור המקורי של ה ר9800פרו של 3DCLUB רציתי לדעת מה הם האפשרויות! וכמה זה יעלה לי ?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא רוצה שהמעבד ''יגביל'' אותו. אז חשבתי אולי על OC קטן. יש לי לוח של ABIT IS7 מעבד 2.8C אבל שמעתי ש OC במעבדים זה לא כמו בכרטיסי מסך צריך להסתבך עם תזמונים\מתחים\יחסים ואני ממש לא מבין בזה ולא רוצה להרוס לי את המחשב ;D מישהו יכול להסביר לי איך עושים OC למעבד?? ושמעתי גם שאפשר לעשות OC למעבד שלא יחייב עלית מתחים וכל השטויות. אם עושים OC קטן של נגיד מ-2.8 ל-3.0 אז אני לא יצטרך לעלות מתח..זה נכון? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה . היום שימנתי את המאורר 120 מ"מ בדלת (זלמן) והוא הפסיק לעבוד משום מה . לא משנה, במילא רציתי להחליף אותו.. אז יש לי כמה שאלות. יש לי עכשיו חורים בדלת (כמו בתמונה המצורפת ). 1. כדאי לי לקדוח במקום החורים (כלומר לשים עיגול ריק ועליו מאוורר ? 2. אם כן , כדאי לשים רשת ? 3. איך שמים רשת ? 4. על איזה מאוורר 120 מ"מ אתם ממליצים ? 5. איך מפרקים את המאורר על ההיטסינק על המאורר בלי לגרום נזק ? מצורפות תמונות... לא ידעתי בדיוק אם זה אובר קלוקינג וקירור או מודינג אז פרסמתי בשניהם. לינקים לתמונות למטה כי לא יכלתי להעלות את זה כמו שצריך לפה.. http://img490.imageshack.us/img490/1998/pict00385ob.jpg http://img490.imageshack.us/img490/7779/pict00370pf.jpg http://img49…
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה זה בדיוק צריבת ביוס אני רואה את המושג הזה די הרבה ולא הצלחתי להין מה זה בעצם? איך עושים את זה (באופן כללי)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-K8NF-9 אני לא יודע איך לחבר מאווררים, כלומר איזה מאוור לאיזה כניסה. אז ככה יש לי בלוח חיבורים ל 3 מאווררים.. CPU FAN SYS_FAN NB_FAN המאווררים שיש לי הם. 2 מאווררים של 12 ס"מ מאוורר 1 למעבד וזהו.. משהו יודע מה זה החיבור הזה NB_FAN? יש לו חיבור ל 2 פינים ולא ל 3 כמו SYS_FAN
-
- 12 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המפרט שאני קונה השבוע הוא בצד ימין ושאלתי פשוטה אני בן אדם שלא עשה OC בחיים לשום חלק ואני מתכנן לעשות בעתיד הקרוב אז הייתי רוצה לדעת האם המפרט הזה יתן לי OC טוב למעבד,לכרטיס מסך,זכרונות , וכו' תענו לי בכללי מכל הבחינות תודה!
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מחשב ואני רוצה ללמוד את התחום... קניתי מעבד P4 3.0 2M 64 עכשיו הוא מגיע עם מאוורר דיי גדול, לא מבין גדול בזה... יש צורך בביג טייפון ? נכון לעכשיו המחשב לא מיועד לOC או בכלל למשחקים, רק בעוד 7 חודשים (זאת הסיבה שהוא בלי כרטיס מסך\זיכרון נורמלי) אבל משו מטריד אותי, המאוורר על המעבד הוא רק ב1400 סל"ד.... למה ? זה נקרא טמפ' סבירות ? חן
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר מהירות באס 133 מגה הרץ מעבד אינטל פנטיום 3 733 מגה הרץ SOCKET 370 זכרונות SDRAM יש לי שני סלוטים של 256 MB במהירות של 133 מגה הרץ של חברת יונדאי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 128 MB כרטיס קול של קראיטיב 128 BIT ומערת הפעלה ווינדוס אקס פי פרופשיונל SP2 ועכשיו הבעיה שלי היא ככה רציתי לנהאיץ את המעבד טיפה אז נכנסתי לאופציה בביוס CPU SPEED SETINGS ויש שם והעלתי את מהירות הבאס במקום 133 ל140 ואחרי ששמרתי המעבד הגיע ל770 ואחרי כמה זמן בווינדוס קיבלתי מסך כחול והמסך כחול חוזר על עצמו כל הזמן השאלה שלי אם העלתי בטיפה איך יכול שהווינדוס קורס? ועוד שאלה שהעלתי את מהירות הבאס ל150 במקום 133 המהירות של המעבד עלתה ל825 וברגע ששמרתי את זה לא עלה לי ווינד…
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
עשיתי OC למחשב שלי.. הגעתי ל115 FSH מה שנותן לי כרגע 1.7 מגה הרץ עכשיו כשאני עולה ל FSH 120 המחשב מגיב בצורה מוזרה הכרטיס קול מפסיק לעבוד ואז לאחר כה דקות המחשב ניתקע. יש לי מערכת קירור די טובה המחשב על 33 מעלות במנוחה ו40 במאמץ חשבתי אולי להעלות את המתח?? רק שאין לי מושג איך קוראים לזה בביוס אם מישהו יכל להגיד לי... חשבתי אולי הזיכרון הפנימי מגביל אותי בגגל שיש לי SDRAM 256 מהירות 125 מגה הרץ שזה לא הרבה אם יש למישהו איזה עצה איך אני יכול להמשיך ב OC אני ישמח לישמוע. שאלה אחרונה איך עושים OC לזיכרונות?? תודה לכל מי שקרא וענה
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
איזה ספרידר (קירור) עדיף לזכרונות?? אלומיניום או נחושת או המקורי? המקורי הוא נחושת עם ציפוי צבע אפור כסוף. יהיה מאוורר 12 סנטימטר תמידי על הזכרונות.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-