אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
OK אז ככה, יש לי מפרט intel 2.6C abit ic7 giel LL 433mhz radeon 9600XT WD 120g cooling. SP94 with enemax fan and vga silenser עכשיו אני לא יכול לעבוד את ה220 בבאס וזה מוזר לי כי המעבד שלי קר (34-37 מעלות תלוי בטמפרטורת החדר) והראם שלי הוא 433MHZ והוא עובד על 440 כולה. ותזמונים ניסיתי הכי גבוהים ורגילים ומתחים ניסיתי גבוהים (1.65 למעבד ו2.8 לראם) ורגילים. גם עשיתי AGP\PCI lock ויחס של 1.1 יש עוד דברים שאני צריך לעשות? כי נראה לי שאני עושה משהו לא בסדר כי המפרט הזה אמור להגיע להרבה יותר ועוד אם קירור כזה.. אז מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום יכול להיות שבמערכת קירור מים אשר גם המעבד וגם הציפסט באותו לופ. יהיו הטמפ' של המעבד 32 בעוד של הציפסט יושב על 40? יכול להיות שנדפק לי הרגש של המעבד? שימו לב גם לגרף של ספידפאן להפרשי טמפ' לפי זמן של המעבד......... מה עושים?- [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מכיוון שהפורום די יבש והOCDB לא התעדכנה שנים אני רוצה לפרסם כאן את התוצאות האחרונות שלי ואם לעוד חבר'ה יתחשק שיפרסמו גם נתחיל לוח 965P-DS3 R3.3 HEC WIN550UB 2*1024 GSKILL PK 8800GT קירור - TT BT עם MX2 *הערה - הלוח מאוד מוזר שכן אם לא מוסיפים לו מתח לFSB ולMCH מהירות הPCIE יורדת לX1 http://eliad.org/viewer.php?id=1249885751.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1249916659.jpg לE6300 מתח של 1.475 בביוס לE5300 מתח של 1.465 בביוס שני המעבדים יציבים לגמריי
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte 7VTXH+, המגיע כמובן ללא מאוורר על הצ'יפסט. יש לי מאוורר ישן 40 מ"מ, למי שזוכר את המאווררים על הפנטיום 200, בדיוק כזה. חשבתי להתקין אותו על ההיטסינק של הצ'יפסט, הבעיה היא שהמאוורר קצת גדול יותר מההיטסינק עצמו, לכן את הדרך היחידה לחבר אליו את המאוורר ראיתי בהדבקה של המאוורר לשני התופסנים מפלסטיק המחברים את ההיטינק ללוח האם (יש שם לדברים האלה?), האם יש דרך אחרת? והאם בכלל הקירור הזה יהיה משמעותי? ההיטסינק חם ,אפילו חם מאוד, לאחר כיבוי המחשב.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה זה בדיוק הפאנל הזה? הוא מציג טמפ? האם זה מומלץ? עוזר?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איך משנים מהירות מאוור סטוק של מעבד E6400 הוא כרגע על 1960 איך שמים על מקס? יש לי לוח ABIT AWD9-MAX עם אפשר הסבר מפורט ללוח זה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי OC למעבד וכרגע הוא עומד על 12.5*240 על 1.45V וכשאני נכנס למשחקים(ניסיתי בנתיים את ההכי כבדים crysis/GTA4) v) התפרטי עובד רגיל אבל ברגע שהטעינה לתוך המשחק נגמרת הוא יוצא מהמשחק ואני מקבל את ההודעה send\dont send error של וינדוס. מה הפיתרון? פרטים נוספים על הOC: HTT: X4 זיכרונות: גיגה 667\גיגה 800 והורדתי אותם ל533.
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי A64 3000+ סוקט 754 לוח Gigabyte GA-K8NS אני נכנס לביוס, משנה את המכפלה שומר ויוצא ופשוט כלום לא משתנה... איך מסדרים את זה?
-
- 11 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני איפשהו קראתי (נדמה לי שכאן) ש ל Enermax , המאווררים שלהם באיזור ה 8-14Db, יש משהו שקט יותר ? זה בכלל אפשרי ? (ולא אני לא מתכוון לקירור פסיבי כלשהו אך ורק למאווררים)
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תודה! אה, ואיך מבטאים את זה? תירשמו באנגלית ד"א, אני חדש, באתי מפרש, מקווה להשתלב יפה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני קצת מתלבט לגבי שדרוג קטן שאני רוצה לעשות. כרגע יש לי מערכת מבוסס מעבד וינצ'סטר עם קירור רגיל של TT סילנט בוסט.הפליטת חום שלו היא 67 ואט. אני רוצה להחליף מעבד ואני מעוניין ב 4400 עם פליטת חום של 110 וואט.ראיתי שבסוקט החדשה AM2 ה 4400 לא כל כך חם ויש לו "רק" 65 וואט. אבל.. יש לי מערכת מבוססת אסוס A8N דלוקס ואני לא משחק וכל ההחלפה בגלל בעית חום ניראה לי מוגזם.למישהו יש הערכה איך אפשר להשאר עם מערכת קיימת החלפה לדואל קור ובלי שהמחשב ירתח לי?? קראתי ש ה 4400 מגיע ל54 מעלות וזה מצויין אבל מה עם הספק החום שהוא מייצר.עברתי כבר על כל מה שקשור עליו בפורום. הרבה תודה ושבוע טוב לכולם\ן
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות גיבוי לביוס של הכ.מסך לפני שאני צורב חדש איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכול מישניכנס לעזור לי אם המודינג !! היתי רוצה לדעת איך אני עושה קירור טוב יותר עם מאווררים ? איך כדאי לעצב את המאווררים וכמה כדאי לשים מאווררים ואיזה מהם שמעתי שיש כמה סוגים שלהם (טורנדו ועוד כמה ) ? איפו אני יכול ליקנות מאווררים עם לדים ובגדלים שונים ?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
נאמר כאן בפורום אם אנני טועה שהמעבד הזה מקביל ל 3.2GB של אינטל.... :s05: בדקתי בביוס והמהירות שלו היא 2000MHZ אז הוא מקביל לאינטל 2GB ..לא. בכל אופן יש לי לוח של Abit AN8 Ultra יש לי אפשרות לשחק בהגדרות של מהירות המעבד,כיצד ניתן לבצע לו O.C נחמד מבלי להעלות מתחים ? הקירור של סוניק טאוור ללא מאווררים.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני בור בעניין אני חושב לעשות O.C למחשב שאני הקנה השבוע העניין שבחנות tmsfox יש אופציע שהם יעשו השעלה עים זה כידי לתת לחנות לעשות לי או שאדיף שאני אתחיל לקרוא אך עושים O.C?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בחתימה יש לי מעבד AMD 3000 ואני רוצה קצת להמהיר אותו. אני יודע שהזכרונות שלי לא משהו אבל זה מה שיש וצריך להסתדר עם מה שיש ,אז אני לא מתכוון לשדרג אותם... עד עכשו היה לי מעבד של אינטל ואני לא מכיר כל כך את הלוח של Gigabyte ואת רזי האוברקלוק. מה שכן עשיתי עד עכשו זה : העלתי את ה -HTT ל -230 נתתי קצת וולטז לזכרונות ל -2.7 משום מה בביוס מופיע לי רק להעלות את מתח הזכרונות רק עד 0.2 V ,נראה לי קצת משונה. בדקתי עם SUPER PI ועם MEMTEST ולבנתיים הכל בסדר ,רק יש לי בעיה אחת עד עכשו...בעבודה רגילה עם המחשב הכל עובד בסדר גמור ,אבל רק שאני מעלה משחקים פתהום הם נתקעים לי,לפעמים אפילו בהטענה של המשחק. בדקתי את התדר של ה - AGP והוא על 66 MHZ אז אני לא יודע מה הבעיה ?…
-
- 14 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איפה מחברים את הלייזר לד? על קידמת המארז ? אם כן, כיצד מחברים אותם לשם? הנה קישור,שמראה מה זה לייזר לד: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1034&catcode=96 אם למשהו יש כזה דבר, זה באמת יפה??
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך לקנות מKSP שתי מאוררים ב40 ש"ח ביחד, הם ג'נריים בעקרון אבל אמרו לי שהם יחסית שקטים. ועכשיו למשחה טרמית, כרגע ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה, מחר אני הולך למרוח את החדשה, רציתי לדעת מה דעתכם על הAS 5? היה לי את הMX-1, יש הבדל גדול ביניהם? אני קונה את הAS משום שאין את הMX בKSP.. עוד דבר - מאורר לדיסק קשיח ב35 ש"ח - שווה?(לי זה נראה מיותר אבל הטמפרטורות טיפה גבוהות, השאלה אם המחיר הזה הוא נורמלי)
-
- 14 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות oc למעבד גם כשאני עושה oc באחוז נמוך יחסית של 0.5 % מהמהירות של המעבד שלי כל ניסיון נתקל בתקיעה של מערכת ההפעלה הרצתי בדיקות על המעבד ואין איתו שום בעייה וכשאני עושה לו oc מבחינת טמפרטורה הכול תקין הוא אפילו לא עובר את ה35 מעלות בביוס של הלוח אם יש לי אפשרות לשחק עם המתחים אבל אולי הלוח לא מותאם לזה לא יודע משהו מוזר קורה פה. אם יש למישהו רעיון או הצעה אני אשמח לשמוע אני בכל מקרה שוקל כבר די הרבה זמן להחליף את הלוח הבעייה היא שיש לי מעבד של איטל ועוד לא מצאתי לוח עלות מול תועלת שממש שווה את הכסף כמו כן יש לי גם 2 גיגה זיכרון עם תזמונים מעולים בddr1 וכל הלוחות הטובים שמתאימים לאינטל מגיעים כבר עם זכרונות בפלטפורמת ddr2. בקיצור כל עצה או רעיון יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה עשתי לה find max core ועזבתי את המחשב ואחותי יצאה לי מזה דרך מנהל המשימות ועכשיו אין לי את האפשרות הזאת היא צבועה באפור ואי אפשר ללחוץ עליה וגם גם כל האוברקלוק באפור ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה אבל זה לא עוזר מישהו יודע מה זה??
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם יש להם תוכניות להוציא גירסה של יותר מ-350W?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום שלום אז ככה קודם כל את המפרט שלי יש לכם <--- אני אשתף אותכם בנסיון כושל לבצע OC ואשמח לעצות. אז ככה בתחילת השבוע שעבר החלפתי קירור למעבד ולצ'יפסט שלי. הצ'יפסט קיבל משהו בשם VC-RE של Evercool שזה קירור שהוא במקור לכרטיס גרפי אבל בפורומים הרשמיים של DFI ממש ממליצים עליו (לאחראים של הפורום שהם אנשי תמיכה טכנית של DFI יש אותו, הם מפיצים סרטון הדגמה איך להרכיב את זה וכו') המעבד קיבל Tuniq Tower 120 ואותו אין לי צורך להציג לכם : אז ככה חיכיתי לסופ"ש על מנת לנסות את מזלי בOC כי במשך השבוע ממש אין לי זמן. אני יודע שבעקרון השיטה היא להעלות טיפה את הבאס ואז לבדוק יציבות ולחזור על התהליך. אבל מה, קראתי ברשת שהמעבד שלי אמור לעשות 2600 בקלות (תדר סטוק שלו זה 1800) אז…
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
למישהו יש מעבד AMD 3200+ ובתוכנה אוורסט בטמפרטורות יש CPU ו CPU#1 לכל אחד מהם יש טמפרטורה שונה מה זה אומר? תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תתנו עצות מה עשיתי לא טוב (עם עשיתי לא טוב בכלל) והעם זה מכובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-