אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני יכול להביא אופטרון 170 מחו"ל בזול, לא רק שאופטרון 165 מאותו הסטפינג עושה 3G(עם מים או אוויר לא זוכר), השאלה שלי, אם שניהם יצאו מאותו מפעל באותו שבוע באותו הסטפינג, האם שניהם יגיעו לתדרים דומים? דבר שני, אני מתכנן קירור גז ומים(בנפרד), והאם להקפיא את ה-CHIPSET עם פלטייה 80W ייתן משהו נוסף חוץ מ-HTT בשמיים?(המעבד כרגע מתפחלץ ב-440HTTX4MULTIPER.....
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי לוח msi k8n neo4 platinium שהקרור של ה northbridge שלו מסתובב על 8000rpm ועושה רעש של מכסחת דשא וזה רק אחרי חצי שנה של שימוש... (ניקיתי שימנתי - לא עוזר) בקיצור זה מאורר קטן כזה צירפתי תמונות.. בנוסף יש פה תמונות שמצאתי באינרנט של אנשים ששמו את הקירור הפסיבי של זלמן אבל בגלל שהוא קרוב לכרטיס המסך היו צריכים לחתוך אותו קצת בקיצור אם יש המלצה על איזה קירור טוב+תמונה\לינק תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הי. מה דעתכם על הקיט החדש הזה? http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0103/cl-w0103.asp אך נחשבת המשאבה הזאת? בהנחה שאיני מעוניין ב EXTRIM COOLING אלה בהחלפת מערכת האויר שלי בקרור מיים. ובהנחה שיש לי כבר את מערכת BW שלמה .. ובהנחה שהC2D הוא מעבד קריר
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איזה מארז משניהם עדיף מבחינת אוורור ורעש?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הכרטיס כבר שנה במהירות וצינורות כמו של X850XTPE אז חשבתי לצרוב BIOS כי אין עוד תוכנת אוברקלוק עם DIGITALLY SIGNED DRIVER לWINDOWS VISTA. הכרטיס שלי הוא: SAPPHIRE RADEON X800GTO2 מצאתי בTECHPOWERUP! שני BIOSים: ATI.X850XT.256.Samsung16.041108 Sapphire.X850XT.256.Samsung16_041108 שניהם לX850XTPE PCI-E. א) איזה עדיף להתקין ? ב) האם יש סיכונים מבחינת תפקוד של הכרטיס, לדוגמא מהירויות מאוורר (יש לי AC SILENCER 5 REV2) וכו' ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות קירור למעבד במחיר של עד 200 שקל. הלוח שלו : MA770-UD3 AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a מעבד: פנום 3 710 מארז Centurion 590 של קולרמאסטר עם המאוררים שהוא מגיע איתו. בנוסף אולי בכלל עדיף להוסיף מאוררים למארז? אם לא, ונשאר מהתקציב אפשר גם המלצה למאורר? כמו כן כרגע, לא מתוכנן OC אבל בעתיד כן (חשוב שיקרר יותר טוב מהסטוק ,אבל גם יהיה שקט).
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
נכון לעכשיו אני משתמש במעבד i5 760 במהירות הסטוק.. יוצא איזה 2.9 עד כה לא הרגשתי הגבלה בשימוש היומיומי / משחקים אולם לאחרונה אין ספק שהמשחקים מקשים על החומרה. יש לי כרטיס מסך gigabyte windforce 7950 OC שבסך הכל אמור היה לתת נתונים יפים במשחקי ההמשך החדשים כמו ביושוק ומטרו...(משחקים קצת ישנים יותר כמו סקיירים או BF3 עובדים יפה מאד עם הכרטיס). אבל הביצועים לדעתי הם בלשון המעטה לא משהו.. ה FPS כל הזמן סובל מנפילות חדות לאזור ה - 20/30 וזה גם לאחר הורדה לרמות בינוניות בהגדרות המשחק. עשיתי היום בדיקת טמפטורה למעבד כדי לראות אולי להמהיר אותו קצת כבר עכשיו והתוצאות היו - 35 idle, 65 - מאמץ. המאוורר הוא לא מהטופ ליין אלא CM hyper TX3 כבר בן שנתיים וקצת לערך לדעתי. אז…
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ZOTAC 260GTX {נקנה מKSP} עכשו בדרייבר שלו באה תוכנה שנקראת ZOTAC FireStrome ומהירות המאוורר מוגדרת אל אוטמטי {בדקתי בGPU-Z וזה 40%} והכרטיס די חם {50 במנוחה ו60-70 במאמץ} אז רציתי לעלות אתת המהירות לאזור ה65% בעזרת התוכנה שאני מעלה הכול בסדר זה עובד והחום באמת יורד קצת הבעיה היא שכול פעם שאני מדליק את המחשב ההגדרות חוזרות לברירת מחדל של40% מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כמה עולה הרכבת קירור למעבד אמרו לי בין 70 ל200 שקל זה הגיוני ?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש במארז Compucase 6C28. יש לי מאוור למעבד Artic Cooling - Alpine 7 PRO, ומאורר אחורי רגיל 12 סנטים. כרגע הטמפ' במארז - 25 מעלות למעבד ו35 ללוח אם (במצב לא מואמץ של המחשב). האם הטמפ' האלה תקינות? במקרה ולא מה אני יכול להוסיף כדי לשפר את המצב? כי ההכנות היחידות למאוררים במארז שלי הם בדופן השמאלית של המארז (מול המאורר של המעבר) וזהו. אין שום הכנה למאורר מקדימה או מלמעלה. אשמח לשמוע הצעות! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קירור חרישי ואפקטיבי ל-4870X2 (לא CF) שיושב בתוך מארז של אנטק P182. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על יחידה כזו שעושה את העבודה ואם אפשר גם הסבר קטן על איך לפרק את גוף הקירור הנוכחי והתקנת החדש. תנקס אין אדוונס
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם הכרטיס ATI Radeon HD4850 מתחמם ברמה שהיא לא בגדר הנורמלי?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אוקי, לפני שהזמנתי רשום שאפשר שש אבל בפועל אני יכול רק 2 ! אחד למעלה [הוא מותקן והוא מכניס אוויר] ואחד מאחורה איפה שהיציאות של הלוח אם - מעליהם [ הוא מותקן ומוציא אוויר ] עכשיו אני רוצה להכניס עוד 2 לפחות, בעיקרון רציתי עוד אחד למעלה ואחד בצד ... אבל אין לי פשוט מקום סעמק איזה באסה זה , מה אפשר לעשות בעניין ? עריכה: זה המארז http://skypc.co.il/pl_product~VJ2000BWS~6~0.htm תלחצו מפרט טכני
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... אין לי מושג איך מבצעים את זה ואשמח למדריך וקצת תמיכה... מפרט: Amd Athlon X2 Dual Core 6000+ +Zalman CNPS - 7500 - Alcu SI for AM2 8800GT OC BFG GA-MA69G-S3H 2X 1024 800Mhz Crosair DDR2 XMS Thermaltake TR2 RX 500Watt 12V 2.2 PFC אני רוצה לעשות OC קטן... עד 500MHZ גג... ניראה לי שזה יספיק.. הטמפרטורה של המעבד על 36 בערך... תודה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כשאני מנסה להאיץ את מאירות ה GPU זה לא משפיע .... כלומר הוא רושם שהוא על 100% עכשיו לעומת 25 % מקודם אבל אין שינוי בטמפ'...לפני זה הוא לא רצה לזוז מהDUTY CYCLE 25% אבל איכשהו זה נתן לי לשים על100. דרייברים מעודכנים178.13 של כרטיס מסך Geforce 8600gt . איך מאיצים את המהירות אבל עם תוצאות...?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E4300 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. איך בעצם עושים אוברקלוק? ועם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המעבד? ד"א הקירור זה קירור של המארז: Cooler Master Elite 330 (RC-330) הקירור הזה יספיק לאוברקלוק?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי תשובה, אני מעוניין לעשות אוברקלוק, אבל משהו מטריד אותי. האם אוברקלוקינג פוגע ברכיב? האם אורך חיי הרכיב נפגעים מאוברקלוק? האם קירור משפיע על כך?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איזה גוף קירור פאסיבי טוב לQ6600 ללא OC? אני יודע שיש קירור לTermalright - אבל בכל הביקורות שקראתי עליו השתמשו במאוורר. אני מחפש שקט מקסימלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה להמהיר את המעבד שברשותי לתדר 3200 , מה עדיף? מכפלה 8.5 וFSB 376? או מכפלה 8.0 וFSB 400? יש לציין באפשרות השניה הוא נותן לי לקבוע את התדר של הזיכרונות שלי ל1066 ואילו באפשרות הראשונה הוא לא נותן אלא רק כמה תדרים שדומים.. מה ההבדל תכלס בין שני האפשריות ואיזה יותר מומלצת? שהרי תדר המעבד הוא זהה בשניהם!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
http://img205.imageshack.us/img205/3586/ggfgnh1.jpg ATI TOOL נתקע לי כמו שראים בתמונה . מה יש לתוכנה הזאת ? ובקשר לביוס ,בGPU-Z כתוב שיש לי ביוס 011.008 ואני רואה שיש רק 011.004. {http://www.techpowerup.com/vgabios/19223/Connect3D.HD4850.512.080602.html} ולמה לא כתוב שהכרטיס מיצרן Connect3D או ATI ?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
אהלן, אחרי שהלכתי והשקעתי וקניתי מחשב חדש (AMD XP2200 על ABIT NF7) בתוך מארז של Enermax - FS710, גיליתי שני דברים: הראשון הוא שטמפרטורת המעבד שלי ההיא 54 במנוחה ובלי OC והשני היא שבמארז שעולה 450 שקל בלי ספק אין אפילו מאורר אחד לרפואה. אז עכשיו לכמה שאלות: 1. על המעבד יש SK7 ו SF2 שעובד עם החיישן (מהירות משתנה). הטמפרטורה נראית לכם סבירה? 2. אין עדיין קירור במארז, אבל לפי ראייתי יש מקום לשלושה מאווררים של 80 מ"מ (או אולי ארבעה - אחד יושב מאחורי המדף של ההרדיסיקים). כדי ללכת ולהשקיע 200 שקל במאווררים לטובת העניין? אולי כבר עדיף לקנות מאווררים של 90 או 120? 3. אם כבר אני אלך ואשקיע, איך כדאי לשים את המאוררים? מכניס אוויר מקדימה (למטה) ומוציא אוויר משני החורים מאחורה (…
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכול מישניכנס לעזור לי אם המודינג !! היתי רוצה לדעת איך אני עושה קירור טוב יותר עם מאווררים ? איך כדאי לעצב את המאווררים וכמה כדאי לשים מאווררים ואיזה מהם שמעתי שיש כמה סוגים שלהם (טורנדו ועוד כמה ) ? איפו אני יכול ליקנות מאווררים עם לדים ובגדלים שונים ?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות athlon xp unlocking kit בארץ?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ראיתי את המדריך שיש באתר ואני מחפש עוד כאלה מדריכים רק באנגלית... ואם אפשר גם יותר מפורטים עם יותר תמונות תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-