אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
שיהיה 120MM שיהיה שקט וזול ואם אפשר מהאתר SKY PC תדוה!
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי יש לי מעבד אינטל 6750 2.66 במקור עשיתי אובר קלוק ל 3.5 וכרגע יש לי בלי עבודה 48 מעלות ובמצב של עבודה מאה אחוז מגיעה לי עד 70-71 מעלות בלחץ מירבי ממש לחץ..... כרגע מתח שלי הוא על 1.5 והשאלה שלי האם אני יכול להמשיך תאובר קלוק שלי?! (אמרו לי שאסור לעבור ת 1.5 מתח על המעבד) והאם מבחינת המעלות זה בסדר או כבר חם מידי?! יש לי קירור של זלמן הכי טוב למעבד!
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קירור מומלץ למעבד Q9550.. חשוב שיהיה שקט תחת עומס (וכמובן קריר). (ללא OC, לוח ASUS P5Q DELUXE בתוך מארז ANTEC P182) 1. האם קירור הסטוק ממש גרוע? 2. האם Thermaltake V1 עונה על הדרישות ומתאים למפרט? 3. האם ממליצים על משהו אחר? -אולי פשוט יותר- (נראה לי שה-V1 יותר ל- OC לא?? ולמרות שהוא נראה יפה המארז יהיה סגור ולא יראו אותו)! מחכה לתשובות.. תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. לפני כחמישה חודשים קבלתי מחשב ובו מותקן מאוורר שיושב על המעבד בצבע כחול. בתקופה ההיא עוד מכרו את הAGO' וAGU' למיניהם שעדיין היו חמימים למדי ואני מניח שזו הסיבה ששמו מאוורר כזה מעצבן. בקיצור הוא מרעיש באופן די מטריד. אפשר לתאר את הרעש כ"חצי שריקה". האם אתם זכיתם לכזה מאוורר? ואיך פתרתם את הבעיה (אם בכלל)? אני לא חושב שאני מתכוון להחליף את המאוורר או את הסינק כי זה סתם יקר. נראה לי שאני אלך למעבדה, שם יש לי אחריות, ואומר להם בתור "משתמש תמים" שהמאוורר מרעיש לי מדי ולפעמים אף משמיע קולות מוזרים. או איזה לוקש כזה ככה שהם ישימו לי סביר.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קראתי בחוברת שישנו פנל חיצוני ללוח שלי P4S533 האם יש באמת ואיפה אפשר להשיג
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
CPU: AMD Athlon 4400+(65nm) 2.3 @ 2.7 (18%)oc Motherboard: Epox EP-AF4 ULTRA Cooling CPU: Freezer 64 Pro Memory: Kingston 3071MB DDR2 667 @ 800 CL5 Hard Disk: Western Digital 320GB Graphics Card: ASUS NVIDIA GeForce 7300GT 256MB (50%)oc Power Supply: EZCOOL PS-1000 500WAT Case: Foxconn TLA436 + 90mm fan Monitor: HYUNDAI B91D עד איזה OC אני יכול להגיע? לא אם המאורר הזה אם THERMALRIGHT ULTIMA-120 EXTREME אני יכול להגיע איתו ל 3.4??
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית מחשב עם מעבד Sempron 2600+ (ליבת Througberd) ולוח Epox 8rda+ pro אני מעוניין לפתוח לו את המכפלה (מן הסתם לשם העלה מקסימלית של ה FSB). ניסיתי את "טריק החוט" (wire) וזה לא עבד. איך עוד אני יכול לפתוח את המכפלה (תוך כדי התעסקות מינימלית- הידע של באלקטרוניקה מצומצם יחסית). חיפשתי מידע אך לא מצאתי משהו אינפורמטיבי. ראיתי שיש פה הרבה אנשים שיש (או היה) להם מעבד כזה (כלומר ליבה זהה).... ואין חכם כבעל נסיון. תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לשאול על תופעה משונה שקורות בכרטיס מסך שלי ( 6800 ) כאשר אני מבצע לו אוברקלוק... במצב נורמלי כאשר הליבה על 325 הטמפ' היא בסביבות ה 70 מעלות.. אך כאשר אני מעלה את הליבה ל 350 באופן מיסתורי הטמפ' יורדות עד ל 50 מעלות! איך זה ייתכן כלמיטב הבנתי אוברקלוק מחמם את הרכיבים ולא מקרר אותם! חבר שלי הציע השערה שהמאוורר שעל הכרטיס באופן אוטומטי פועל יותר מהר ולכן ישנה ירידה במעלות, אבל אני לא מרגיש שינוי ברעש על המאוורר ואני לא חושב שזה באג... כי גם המעבד יורד בטמפ כהשפעה בכמה מעלות. מה זה הדבר הזה?!
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי V-TUNER והיא לא מציגה טמפ', רק מהרויות שעון. בתמונת דוג' שלהם היא כן מציגה. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אמרו לי שלא לכל מחשב כדאי לעשות OC,כי יש חלקים שלא מתאימים וכדומה... אז זה המפרט שלי את המארז כבר אין בKSP אז אני אכתוב את שם הגירסה. CASE MIDI ATX 4LA-L-DT807 Window,500W MAX,24 PIN ואם כן ,אז על אלו קירורים אתם ממליצים לי? ובמקרה שאני עושה OC אני אצטרך להחליף את הספק?
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן. ברצוני לדעת אילו מהסינקים יניב ביצועים טובים יותר במארז "חם" יחסית עבור הברטון שלי?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם חשבתי לבנות קירור מיים אך הגעתי למסקנה שהחלקים שצריך אותם כמו הראדיטור והוואטר בלוק אם לא מוצאים אותם אז צריכים לקנות אותם ואז זה כבר לא משתלם. מצאתי מערכת מיים דיי זולה 490 שקל ורציתי לשמוע את דעתכם עליה .. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm השאלה היא מה יותר יקרר ויתן ביצועים המערכת הנ"ל או XP 120 +מאורר 120 טוב.. אשמח לשמוע הצעות למערכות קירור מיים אחרות או מערכות קירור אוויר אחרות במידה ויצא שעדיף אויר.. תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 666 צפיות
-
-
נכון לעכשיו אני משתמש במעבד i5 760 במהירות הסטוק.. יוצא איזה 2.9 עד כה לא הרגשתי הגבלה בשימוש היומיומי / משחקים אולם לאחרונה אין ספק שהמשחקים מקשים על החומרה. יש לי כרטיס מסך gigabyte windforce 7950 OC שבסך הכל אמור היה לתת נתונים יפים במשחקי ההמשך החדשים כמו ביושוק ומטרו...(משחקים קצת ישנים יותר כמו סקיירים או BF3 עובדים יפה מאד עם הכרטיס). אבל הביצועים לדעתי הם בלשון המעטה לא משהו.. ה FPS כל הזמן סובל מנפילות חדות לאזור ה - 20/30 וזה גם לאחר הורדה לרמות בינוניות בהגדרות המשחק. עשיתי היום בדיקת טמפטורה למעבד כדי לראות אולי להמהיר אותו קצת כבר עכשיו והתוצאות היו - 35 idle, 65 - מאמץ. המאוורר הוא לא מהטופ ליין אלא CM hyper TX3 כבר בן שנתיים וקצת לערך לדעתי. אז…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מי שראה בסופ"ש את התר'ד שלי על בעית ההארדיסק(?), הבין שהמחשב שלי נתקע לעיתים תכופות כעת. לאחר שאני משתמש במחשב כשעה\שעתיים, הוא נעשה חם רצח, ואני מאמין שזה הגורם לתקיעה, ואולי גכם פגם בדיסק. האם ישנה דרך כלשהי לזהות פעילות תקינה של מאווררים(לא מהירות הסיבוב, רק פעילות תקינה) של כל המאווררים שבמחשב? תוכנה כלשהי? כי בשנה שעברה המחשב גם עשה בעיות, בסוף התברר שאחד מהמאווררים נדפק ודפק גם את המעבד. למישהו יש תוכנה\דרך? כי בביוס מוצג רק המאוורר של המעבד, ואני צריך את כל המאווררים(כרטיס מסך{וודוו3, אם יש עליו}, המאווררים שבמארז). תודה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני כרגע עושה אוברקלוק למחשב ישן , ואני מחפש תוכנת מאמץ למעבד שתבדוק את יציבותו , אם אפשר לינק בתוספת הסבר איך להשתמש אני אשמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם ASUS P4S533VM מעבד פנטים 4 2.4 ומערכת קירור מים THERMALTAKE BIGWATER והוא רוצה לעשות OC למעבד ובשביל לעשותאת זה הוא צריך להזיז ג'מפרים על הלוח לפי השרטוט הבא שנמצא בחוברת לוח האם איזה סידור של ג'מפרים יהיה הכי טוב בשביל הOC שלו? וגם, האם צריך לעשות עוד משהו או שברגע שמזיזים את הג'מפרים הOC מוכן?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
חברה אתם יודעים אוליכמה מאווררים אפשר לחבר ללוי אם וכמה לספק כוח, כך שהמחשב לא יקרוס או משהו כזה? (אם מחשב יכול לקרוס בכלל מכמות מסוימת של מאוורים) תודה
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 1000 Mhz עם כרטיס מסך GE FORCE 4 128 DDR MX ואני רוצה להתקין אוברקלוק ואני לא יודע איך להשתמש בתוכנה שהורדתי מהאתר הזה ואני לא רוצה לחטט שאני לא ידפוק תכטיס מסך....בבקשה תעזרו לי!!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הקירור AC FREEZER64 מתאים ללוח גיגהבייט ללא פירוק לוח? כלומר ללא החלפת התושבת.. מפני שבלוח הזה יש מפלסטיק וכו.. הלוח שלי הוא: GigaByte K8VT800 Pro (VIA)1 איזה קירור יתאים ללוח שלי ללא פירוקו? תודהה
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD X2 5000 זיכרון של DDR2 800 2GB לוח אם nVIDIA nForce 520, AMD Hammer M56S-S3 ומאוורר Big Typ החום של המעבד שלי 25 מעלות במוצע ו 35 במאמץ מלא ... האם כדאי לי לעשות לו OC והאם אני ארגיש בביצועים ?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte דגם k8nf 9 יש בלוח שני פיצרים שאני לא בטוח בנוגע אליהם. תראו את התמונה. האם שימוש בטורבו עושה שינוי בכרטיס מסך וממהיר אותו (יש לי 6600gt( האם כדאי להשתמש בבוסטר. ובנוגע למהירות ה pcie אצלי זה כרגע על 100 על מה זה צריך להיות ומה אתםן ממליציפ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי מרגע שאני עובר באס 240 הפוסט נתקע ואם לא הוא בעליה לוינדוס הוא נתקע.. זה לא חוסר מתח וזה לא מגבלת המעבד יש עצות? המעבד במפרט <------- תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שבת שלום, הכרטיס החדש שקיבלתי נורא מרעיש ולפי התוכנות gpu-z \ catalyst control center \ riva tuner הכרטיס עומד על 12% למרות שמהרעש זה נשמע כמו מינימום 80%. והתוכנה היחידה שאיתה הצלחתי לשנות את מהירות הסיבוב היא riva tuner וכשהעלתי ל100 אחוז זה נשמע הרבה יותר אבל לא כמו קפיצה מ12%. אז מה הבעיה? *הערה: אין אפשרות לשנות את מהירות המאוורר מהדרייוור של הכרטיס מסך. הדגם: http://www.iqpc.co.il/Home/BuildComputer.asp
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אך המארז Thermaltake SViking VA4000BWS אך הקירור שלו והאם אוכל להוסיף את המאווררים האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1404&products_id=8539 האם זה טוב וזה עוזר לקירור המחשב? האם המארז הזה טוב? אני מחפש דרכים לקירור המעבד והכרטיס מסך לקירור חזק הכרטיס מסך X1900GT מעבד Core 2 לכרטיס מסך יש מאוורר כבר אך אני יוסיף איוורור? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-