עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Or ei,

איזה מגירה זולה (עד 200) ויעילה בקרור ? לכונן הנ"ל ?

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by composite,

שלום לכולם... אז כמו בכותרת אני מחפש מגירת קירור לדיסק הקשיח שבאה על חשבון כונן 5.25 אחד. הסיבה לכך היא שיש לי כונן חשוב מאוד במחשב, שאני חייב אותו מהיר ונגיש כל הזמן (לכן לא עשיתי אותו חיצוני), ואני רוצה לשמור אותו בתנאים אידיאליים. אז מה שחשוב לי בכונן - פשוט מאוד - שייתן את הקירור הטוב ביותר, במחיר סביר, ושיתאים למארז שחור. עוד דבר - האם הצג טמפ' שבא עם חלק מהדגמים מדויק יותר מ- Speedfan, נגיד? תודה רבה מראש חג שמח

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by Ran B,

הגעתי למסנקה שההארד דיסק שלי יותר רועש מ-לא ידוע מה.. אז החלטתי לחפש מגירות קירור טובה, שיותר ת"אטום" את הרעש, מאשר תקרר.., אבל כמובן שלא איכפת לי שההרד דיסק יתקרר באותו זמן, אין מה להפסיד.. ;D רק שתגרום להארד דיסק שלי לא להפיץ הרבה רעש, זה נוראי :-X כמובן לא ממש יקר, אני לא ידוע כמה עולה מגירה כזאתי בממוטצע, אבל אני מוכן להשקיע עד 400 שקל, כמובן תמיד כדאי פחות, ורצוי מאתר ישראלי, אם יש יותר זול באתר כמו http://www.jab-tech.com אז אני אזמין משם.., ובאותו זמן אני גם אשאל איזה סינק למעבד פנטיום 4 2.6 בשביל אובר קלוק כדאי slk900 slk947u sp94 כולם של חברת - Thermalright אז מה כדאי? 8) ועוד משהו שחכתי לשאול.. האם באתר הזה http://www.jab-tech.com יש דבק טר…

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  4. Started by KoDkOd,

שלום,אני מעוניין לקנות מגירת קירור טובה ומוצלחת יש לכם איזה הצעות טיפים וחנויות בהם אפשר לקנות?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  5. Started by manorking,

האם כדאי לי לקנות מיגרת קרור: הEnermax UC-106 ATA100/133 Aluminium HDD Cooling Rack או שכדאי משהו יותר טוב מזה אם יש? והאם זה משפיע בכלל על תפקוד הדיסק קשיח בתודה manorking

• 0 תגובות
    • 389 צפיות
  6. Started by AdamS,

שלום לכולם, קניתי אתמול Xbox חדש, רובכם בטח מכירים את בעיית ההתחממות שיש לו. אני ממש לא מתכוון לשים לו אינטרקולר כי זה עושה רעש וזה נורא מכוער חח. עכשיו, קראתי בגיימר שאיזה מישהו שם מגש קירור של מחשב נייד מתחת ל-Xbox וזה מקרר אותו ממש באופן משמעותי. חשבתי לקנות גם לי אחד, המליצו שם על המגש הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8845 אני מתלבט בין המגש הזה לבין המגש הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6516 למישהו יש ניסיון עם אחד מהם? שווה את ה-120 שקל הנוספים? תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by sambusak,

אם מישהו זוכר את משאבות הדלק הישנות (עוד בשנות השמונים), אז היה להן מן פרפר (כמו בשעומי מים) שמראה כי ישנה תזוזה של מים. רציתי להכניס מכשיר כזה למערכת שלי כדי לוודא כל השמן כי המע' עובדת. במדריך של THW, מופיע דבר כזה. מישהו יודע היכן משיגים?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום , צריך לעקוב אחר הטמפ' של הליבה בעת אוברקלוק , אבל הזכרונות לא מתחממים? לא יהיה מצב שהליבה תעבור בסדר ,אבל הזכרונות לא? הבנתי ממספר טקסטים , חלקם באתר , שזכרונות הינם חלק משפיע מאוד באוברקלוק , אז איך בכל זאת ניתן לקרר אותם ולפקח עליהם? תודה, אבי

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by card,

שלום נתקלתי באיביי עכשיו במוצר הזה: 2pcs Thermal Conductive Heatsink Mount Sticker Adhesive 35mm X 35mm http://www.ebay.com/itm/2pcs-Thermal-Conductive-Heatsink-Mount-Sticker-Adhesive-35mm-X-35mm-/111027845240 אני חייב לציין שזו פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר האם זה טוב? האם יש לזה יתרון על פני משחה טרמית? למשל, אם מרכיבים את המאוורר על המעבד, ואחרי שנה מפרקים את המאוורר בשביל לנקות אותו מאבק, האם המדבקה בעצם רב-פעמית? או שאחרי שמסירים את המאוורר פעם אחת, היא נהרסת? - כמו שקורה עם משחה טרמית..

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by yoav9,

קניתי הרי מארז, עכשיו בקידמת המארז יש מקום למדבקה, אבל בגלל שקניתי את המעבד פנטיום שלי מחנות קבר נידחת לא קיבלתי שום דבר עם המעבד (חוברת הוראות דרייורים, בטח שלא מדבקה!!) עכשיו עלה לי רעיון להדפיס תמונה של evil inside ואם זה ממש באיכות גבוהה זה יכול להיות יפה... או קי, רעיון לא משהו... מאיפה אני יכול לקנות/לקבל מדבקות... אני מת לאיזה מדבקה זוהרת evil inside או משהו!!! :asthanos:

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by AppleJack,

קניתי מחשב עם מעבד amd 64 3200 winchester, מ-www.digma.co.il , העניין הוא שעל המעבד יש מדבקה עם קוד - אחריות. אמרו לי שזה מפריע לקירור המעבד ולמגע אופטימלי עם מתקן הקירור (זלמן). התקשרתי לחנות והמוכרת טענה שאם אסיר את המדבקה לא תהיה אחריות יבואן. החלטתי למרוך AS5 על הכל - כולל המדבקה (בינתיים). עכשיו, דיברתי שוב עם המוכרת ונזפתי בה על הטימטום שבכך. היא אמרה לי לתת להם את המעבד או לצלם אותו ולשלוח באימייל, והיא תשלח בקשה\דרישה לספק שהם בעצמם יורידו את המדבקה ויתנו אחריות בתצורה אחרת כלשהי, רק לא על המעבד. עכשיו השאלה שלי: אם אני יוריד את המשחה (AS5) עם צמר גפן, האים המדבקה לא תישחק כך שלא יראו מה רשום ? אני צריך את המדבקה במצב סביר, וחומר המשחה נראה כסוף ו"קטלני". האם הו…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  12. אהלן כולם לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך אז רשמתי את זה כאן בעיקרון אני רוצה לקנות כמה מדבקות תרמית בשביל להחליף בכרטיס מסך שלי 4870X2 הזה מתחמם כמו לא יודע מה וממה שהבנתי כדאי להחליף משחה תרמית ומדבקות תרמיות וזה בדרך כלל עוזר בלהוריד משהו כמו 10 מעלות קריטיות לפני שתצעקו שחבל ואני לא יודע מה אני עושה ופה ושם אתם צודקים אבל כרגע המערכת שלי קורסת כל כך הרבה שזה בלתי נסבל אולי אם ATI יוציאו דרייבר נורמלי שיתקן את הסיפור הזה אני אשקול שנית אבל כרגע זו הדרך בה אני בוחר עכשיו נשארה השאלה איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  13. אהלן כולם לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך אז רשמתי את זה כאן בעיקרון אני רוצה לקנות כמה מדבקות תרמית בשביל להחליף בכרטיס מסך שלי 4870X2 הזה מתחמם כמו לא יודע מה וממה שהבנתי כדאי להחליף משחה תרמית ומדבקות תרמיות וזה בדרך כלל עוזר בלהוריד משהו כמו 10 מעלות קריטיות לפני שתצעקו שחבל ואני לא יודע מה אני עושה ופה ושם אתם צודקים אבל כרגע המערכת שלי קורסת כל כך הרבה שזה בלתי נסבל אולי אם ATI יוציאו דרייבר נורמלי שיתקן את הסיפור הזה אני אשקול שנית אבל כרגע זו הדרך בה אני בוחר עכשיו נשארה השאלה איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Goldlm,

שלום, קניתי היום קירור לChipset, הייתה בו מדבקה תרמית שאיתה מחברים אותו למחשב. מסיבות שאינני רוצה להיכנס אליהם, המדבקה נהרסה והורדתי אותה. אילתרתי באופן זמני משהו שיחזיק את הקירור כמו שצריך אך צריך למצוא פתרון לטווח הארוך. עם מה אני יכול לחבר את הקירור לצ'יפסט? מוכרים מדבקות תרמיות? דבק תרמי? כמה זה עולה ומאיפה ניתן להשיג, תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by BigO,

שלום איכן ובאיזה מחיר ניתן לקנות מדבקות טרמיות עודד

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Fridge,

אני לא זוכר איפה ראיתי מוד שיש לו מדבקה יפה או משהו על החלון ולא CASEBADGE אלה כמו ציור המלצות עזרה קישורים יעזרו תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון מאיפה אפשר להשיג את הדבר הזה, ואני מקווה שאתם יודעים למה אני מתכוון...

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  18. לא משחה והידוק בתושבת, אלא מדבקות או סרט דו-צדדי, או לפחות דבק טרמי. היו פעם מדבקות תוצרת 3M . אם לא מדבקות, אז לפחות דבק טרמי בצורה נוזלית או עדיף משחתית שמתקשה ומחזיק את גוף מפזר החום על הרכיב האלקטרוני. עדיין יש? מי מכיר? היכן אפשר להשיג?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  19. הבנתי שאם אני מוריד אותה אז הלכה האחריות.. אבל אם אני לא מוריד זה פוגע בביצועים של הפיזור חום. מה לעשות ??? ועוד שאלה.. יש לי קירור סטוק של אינטל ל 775 פנטיום D 920 עכשיו על איזה מהירות המאוור אמור להסתובב?? הוא כל הזמן עבד לי בערך על 2400 פלוס מינוס עכשיו הוא עובד על 2986 סיבובים לדקה מה הטווח שלו??

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  20. גלשתי באתר בחו"ל וראיתי את המארז הזה : פשוט חזק !!!!!!!!! איפה יש לעשות כזאת צביעה בארץ ?!? בבקשה אני חייב !

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by g_s,

קירור פשוט מטורף!!! http://www.vr-zone.com.sg/?i=2649&s=1 :o :yelclap:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מצב מאוד מתסכל אני משתמש בגירסא 0.95 מכיוון שהתוכנה קורסת לי על המערכת הבאה Q6600 G0 gigabyte p35c ds3r יש אפשרות ללינק או המלצה לתוכנה אחרת לניטור מעלות

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by frogman,

היי ושלום לכולם התקנתי מחשב חדש עם לוח ASUS COMMANDO E6600 ולאחר ההתקנה בדקתי את המעבד עם CPUZ נדהמתי לגלות שמכפלה 6 במקום 9 וזה יוצר לי מצב של BUS 1600 כמובן לא כמו שצריך 2400 בדקתי עם עוד כמה תוכנות נוספות אותה הבעיה רק שלפעמים אני רואה באוורסט 2400 ומיד חוזר ל1600 נסיתי לעדכן ביוס ולא עזר אשמח לדעת תשובות בעניין בתודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  24. שלום , שמתי לב לתופעה שאחרי שאני משחק במשחק כשלהוא (...SPLIT SECOND, UNREAL TOURNAMENT 3) כרטיס המסך במנוחה יושב על כחמש מעלות יותר.ולא, אני לא מדבר רק על דקה אחרי שיצאתי מהמשחק אלא על כמה שעות טובות אחרי או יום אחרי גם וזה חוזר לטמפרטרטות הרגילות (חמש מעלות פחות במנוחה) רק אחרי ריסטרט, אני משתמש בSPEEDFAN לבדיקת הטמפרטורות. מישהו מכיר את התופעה?? (כמובן שדרייברים מעודכנים)

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  25. היי היום הצלחתי לעשות דרך הביוס לפי עזרה מאתר זה: http://www.youtube.com/watch?v=z7ANNzNl7ZU&feature=related למהירות של 3.4 GHZ בלבד, ניסיתי ל3.6 אבל המחשב לא עלה ביכלל. חזרתי ל3.4 והרצתי תוכנות בנצמרקים בהצלחה (3DMARK11) יש לי שיפור בניקוד , אבל לא ממש משמעותי , ידוע לכם למה לא הצלחתי למהירות 3.6?

• 32 תגובות
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.