אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי לוח אם חדש P41 של גיגבייט, ראיתי שיש ללוח 3 חיבורים של מאוורים + חיבור לCPU, 1 חיבור עם 4 פינים+2 חיבורים עם 3 פינים, מניסיון שלכם את המאוורר הקידמי המכניס אויר ,לאיזה חיבור מומלץ לחבר? כי ראיתי שמהירות הסיבובים שלו קטנים ולא מספיק לקירור המארז. רוני
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
רכשתי את הקירור ThermalTake Silent 1156 CLP0552 לפני כמה ימים רציתי לשמוע עליו חוות דעת ממכם מבחינת רעש וקירור (דגש על הקירור)
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מבחינת רעש שהוא מייצר, סוג חיבור (מולקס/3 פינים), תפוקת אוויר...?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום החלטתי לעשות OC ל9800 NP שלי השתמשתי בתוכנה RAGE3D והתחלתי לאט לאט להעלות את מהירות הCORE של הכרטיס כל פעם בדקתי יציבות וחום והגעתי בOC עד למהירות של 380 (המהירות של ה9800 פרו) והכרטיס היה מאוד יציב אך טיפה התחמם אבל לא משהו רציני ( לא קרוב לאיך שהכרטיס יתחמם עם הקאטליסט 3.8 ) בדקתי מה התוצאה ב3DMARK03 והיא הייתה: לפני OC 4600 אחרי OC ל9800 פרו - 5200 לא השתמשתי בשום קירור מיוחד חוץ מהמאוורר המקורי של הכרטיס המסקנה שלי היא שבכלל לא שווה לקנות 9800 פרו אם אפשר להגיע אליו בOC מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם רק חיבור 3 פינים אחד למאוורר (חוץ מהמאוורר של המעבד). האם יש מפצלים שדרכם אפשר לחבר מס' מאווררים, או מתאמים שמאפשרים חיבור של המאוורר לספק? חיפשתי במספר חנויות ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי שלאול אותכם המבינים במאוררים איך המאורר הזה למעבד and 1800 והאם יש הבדל בינו לבין הוולקנו 9 או 10 חוץ מהמחיר וכמה לדעתכם המאורר הזה יוריד לי את הטמפרטורה של המעבד שלי כי עכשיו היא על 70 מעלות
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חיברתי את הALX שלי על המעבד והיה מאוד קשה להדק אותו, אז אם תופסים אותו ניתן להזיז אותו קצת שמאלה וימינה על המעבד, כך זה צריך להיות? או שהו צריך לשבת בדיוק על המעבד ללא תזוזה בכלל??? מבחינת טמפ' הם עלו קצת לעומת המאוורר של וונטק שיש לי.אבל אני מניח שזה בגלל המאוורר הג'נרי ששמתי עליו או שאני טועה?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
טוב בדיוק התחלתי לעשות את ה OC הראשון שלי יש מצב לרישימה של כל התוכנות המומלצות שצריך
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
חברה אני קניתי את הקירור המפלצתי של AC בשביל GTX280 אבל נתקלתי בבעיות קשות בהתקנה . יש 2 צלעות קירור שאמורות להידבק על הRAM של הכרטיס ושהדבדקתי אותם זה לא נדבק כמו שצריך ועכשיו בכלל זה לא נדבק אפילו לשניה נסיתי עם קצת דבק וזה לא עזר בכלל איך אני יכול להדביק אותם?? חשבתי על דבק 3 שניות אבל נראה לי זה מסוכן ויכול לדפוק את הכרטיס... בנוסף גם עשיתי טעות בצד ימין של הכרטיס יש שם קירור שנועד לשבבי מתח נדמה לי זה בא עם 7 מדבקות קטנות שמוליכות חום לגוף קירור שבה עם הכרטיס וגם שם זה לא נדבק... אחרון חביב האם אפשר לקנות משחה טרמית בצורת מדבקה כמו שהגיע עם החבילה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני כרגע עושה אוברקלוק למחשב ישן , ואני מחפש תוכנת מאמץ למעבד שתבדוק את יציבותו , אם אפשר לינק בתוספת הסבר איך להשתמש אני אשמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5K וזיכרון DDR2-800 של OCZ עם CL=4 קראתי במפרט של הלוח אם וכתוב שם: "Due to chipset limitation, DDR2-800 with CL=4 will be downgraded to run at DDR2-667 by default settings. If you want to operate with lower latency, adjust the memory timing manually" לא כל כך הבנתי מה זה אומר... איך אתם מציעים להגדיר את הזיכרון ב BIOS? אפשר לשנות את ה CL מ 4 ל 5 ב BIOS ואז להישאר עם DDR2-800 ? מחכה לתשובתכם ! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MS 6529 של MSI. הבנתי שבד"כ הלוחות מגיעים עם CPU RATION SELECTION נעול, אבל בכרטיס שלי זה פתוח ונע בין 8 ל 20+ אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם זה כי השינויים שאני מבצע בכפולות שם לא ממש משנות את המהירות שבה אני עובד.. כלומר שה FSB שלי מחושב לפי X14 וזה לא משנה אם אני שם שם X8 או X20 למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם שווה לשדרג את מה שיש לי עכשיו לsamsung tccc יש לי עכשיו זכרונת kingstone kvr 512mb אם אני שם אותם לבד בלי הmosel יש מצב שאני יגיע לביוצעים טובים יותר בoc וגם נגיד במשחקים?
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הכרטיס מסך מובנה מתחמם וזה גורם לקריסה ותוקע אותי באוברקלוק כרגע ואני מעוניין לקרר אותו לראות אולי זה יעזור.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון כבר לא עובד כל כך טוב עם משחקים חדשים (המחשב יחסית ישן הוא נרכש ביולי 2009) מפרט המחשב הוא: Intel Core 2 Duo E6300 2.8ghz (עם אוברקלוק ל-3.5ghz) - מעבד 4GB RAM 800MHZ DDR 2 G.Skill -זיכרון HD4850 512MB DDR3 - כרטיס מסך GA-EP45-DS3L - לוח אם Huntkey LW-6550SG - ספק כוח (הספק יחסית חדש הוא בן חצי שנה+- כי הקודם נהרס) XIGMATEK HDT-S963 - קירור למעבד ויש לי מספר שאלות בנוגע ל-OC ועוד: 1. אני שוקל אולי לחזק את ה-OC למשהו כמו 4.0GHZ, האם חיזוק כזה יעזור לי להריץ את המשחקים בצורה טובה (בשילוב כרטיס מסך חדש למשל hd6850) אני מתכוון למשחקים כמו: L.A. Noire ו-BF3 ו-Deus Ex וכו'. 2. האם בכלל OC כזה ימנע צוואר בקבוק כאשר אני יחליף כרטיס מסך ל-hd6850 3. האם אני צר…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בלוק קירור מים ללוח אם ויש לי את הלוח ?965P-S3 s775 במקום איזה מהקירורים הפסיבים של הלוח אני שם את הקירור מים? זה שליד המאוורר או זה שמתחת לזכרונות ? דרך אגב אני קצת מאוכזב מהלוח איכול הרכיבים לא משהו. יש כמה פיוזים שכל מה שמחזיק אותם זה חיבור חלש של שני ברזלים והוא מאוד חלש.... די מאכזב.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי מרגע שאני עובר באס 240 הפוסט נתקע ואם לא הוא בעליה לוינדוס הוא נתקע.. זה לא חוסר מתח וזה לא מגבלת המעבד יש עצות? המעבד במפרט <------- תודה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להראות לי בתמונות איך אני משנה את המהירות של המאוורר ל 100% בתוכנה RivaTuner v2.0כי ניסיתי ואני לא יודע מה לשנות.(קצת מפחד לשנות משהו לא נכון. בתודה נתנאל.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי הזמנתי את הכרטיס הזה מסיפלטק והוא יגיע אלי יום שישי ושמעתי שהוא טוב לאוברקלואק רציתי לדעת כמה אני בערך יגיע בלי להוסיף קירור נוסף אני רוצה להגיע ל 300/650 שזה המהירות של TI4600 האם אני אצליח בלי קירור נוסף ואם לא על איזה קירור אתם ממליצים לי להוסיף?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ראיתי את המדריך שיש באתר ואני מחפש עוד כאלה מדריכים רק באנגלית... ואם אפשר גם יותר מפורטים עם יותר תמונות תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם! יש לי זכרונות מסוג KINGMAX HARDCORE ואני רוצה לתת להם יותר מתח . בלוח שלי אני יכול לעלות בביוס את הוולט לזכרונות במקסימום עוד 0.2 שזה יוצא לזכרונות וולט של 2.7 . (לוח מסוג GIGABYTE K8NSC) לפי המפרט של הזכרונות אני יכול לתת וולט של עד 2.9 אפילו יותר, אבל אני לא יודע איך? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה גוף קרור לא יקר, לא רועש מידי, יעיל, ושלא יעלה על 150 שקל. כמובן שעדיף המקסימום שבמינימום.. תודה (:
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
זה מה שאני יודע עד עכשיו זה... אם אני רוצה להגיע ל3.2GHZ אני צריך משהו בסביבות 355 FSB סבבה את התיזמונים אני בודק דרך התוכנה CPU-Z ומעתיק את ארבעתם לארבעה האפשרויות הראשונות שלוח אמ (של התיזמונים) את היחס בין היזכרון למעבד שם על 1:1(שזה 2 באפשרויות שמה) צריך לקבוע את המתחים למעבד ולזיכרונות לא יותר מ2.1V לזיכרונות (אני עובד 24/7) את הPCI-E משאירים על 100MHZ אוקי את הקפיצות בתדר של המעבד עושים לא יותר מ10-15 MHZ בפעם אחת.. אחרי כל קפיצה שומרים ויוצאים מהביוס אם הוינדוס עולה סבבה מרצים את התוכנות להעמסת מעבד ל10 דקות בשביל לבדוק שהOC הצליח וגם לבדוק טמפ' ואז חוזרים על הפעולה שוב פעם אם יש הודעת שגיאה בבדיקה חוזרים לביוס ומעלים טיפה את המתחים... יש עוד דברים ששכחתי או שזה הכ…
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-