אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3408 מה המחיר ומה החלק ולא הבנתי איך זה קירור
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות קרור למעבד - נינג'ה ולהחליף לו את המאוורר ל 120 של Silent X http://www.silenx.com/productcart/pc/viewCat_Z.asp?idCategory=3 מישהו יודע ? תודה,
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעייה קטנה... קניתי מחשב חדש, הוא הגיע אלי אתמול, E2160, לוח P35-DS3, זיכרון 2 ג'יגה של קורסאייר 800MHZ פשוטים בדוואל צ'אנל, 8800GTS 320MB של אלבאטרון, ליברטי 400W, הארד דיסק 320GB של WD ומארז 6C28. מקדימה למטה מאוורר 120mm מכניס אוויר, מאחורה למעלה 120mm מוציא. הקיצר, אחרי שהתקנתי XP והכל, דבר ראשון כמובן OC. עכשיו, מה זה התבאסתי. המעבד חם לאללה, וקירור טוב מורכב עליו - V1 של טרמאלטייק. על תדר סטוק במאמץ לפי TAT הוא מגיע כמעט ל 70 מעלות. אבל כשאני בודק בתוכנה אחרת כמו ספיד פאן למשל, הטמפרטורה לא עוברת את ה 50-55... לא זוכר בדיוק. בדקתי וראיתי שלמעבד שלי יש Tjunction של 100 מעלות, ככה שזה לא כל כך נורא כמו שזה נראה. אבל, על מתח סטוק בתדר של 2.7GHz, הטמפר…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה עשתי לה find max core ועזבתי את המחשב ואחותי יצאה לי מזה דרך מנהל המשימות ועכשיו אין לי את האפשרות הזאת היא צבועה באפור ואי אפשר ללחוץ עליה וגם גם כל האוברקלוק באפור ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה אבל זה לא עוזר מישהו יודע מה זה??
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בIQPC עולה 110: IQPC.co.il http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2273 בשאר החנויות בסביבות 200. אמור להיות קריר באיזה 5 מעלות, אבל שקט נמוך ויפה דיל או טעות
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום קוראים לי יהודה.. רציתי לדעת ואולי תוכלו לעזור לי איך אני יכול לשפר את הקירור בכרטיס מסך.. כרגע המעלות הן דיסק קשיח : 42 מעבד :55 כרטיס מסך : 73 ממוצא.. שאני יוצא ממשחק כבד זה עולה ל83 מעלות מפרט טכני כרטיס מסך 7600 GT של LAEDTEK מעבד: E6300 דיסק קשיח: WD250G לוח אם :Mainboard : Intel DP965LT Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2- ) 667 DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N ספק כוח: 500W וזהו בערך יש לי מארז זול אבל יש לו מאוורר ענק בצד אני רוצה לדעת מה הפיתרון . אחד אמר לי שזה יכול להיות הספק כוח.. תודה רבה ..
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע בתחילת פרויקט בניית מארז (לא הראשון שאני בונה) והפעם אני לא חוסך בזמן והשקעה ואני מתכנן סה"כ 2 מאווררים (בנוסף לזה שעל המעבד) לקירור המארז. שניהם יהיו 120 מ"מ ויותקנו בתוך המארז ולא על אחת הדפנות (וזה בכדי להקטין את הרעש). כמו כן אני מתכוון להתקין אותם עם משככים מגומי להורדת הרעידות ורעש מהמארז. למרות כל זה אני מחפש מאווררים טובים (עם מיסבים אמיתיים ולא משהו מפלסטיק) ושקטים. אני לא צריך שיעבדו בצורה מהירה מאוד בייחוד בגלל הצורה שבה הם יותקנו. (מאוורר אחד יקרר את הדיסקים הקשיחים והשני יזרים אויר לכיוון המעבד בתוך שרוול מפלסטיק). מה שאני רוצה לדעת בעיקר זה שמות של חברות ואם אפשר גם של דגמים טובים. לדעתי מחיר של עד 100 ש"ח למאוורר נסבל מבחינתי. תודה מראש…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חברים נגיד ואני קונה BFG 8800gt OC2(אני מתכנן לקנות אותו) או כל כרטיס אחר שמגיע עם OC , האם כדאי להמשיך ולבצע בו אוברקלוק?? והאם אפשר בכלל לעשות לו אוברקלוק?? עוד שאלה הכרטיסים שיש בהם אוברקלוק היום מגיעים עם קירור? והכרטיסים בלי אוברקלוק גם מגיעים עם קירור? איזה קירור אתם ממליצים להוסיף לכרטיס מסך בשביל להשיג אוברקלוק מכובד??? תודה......
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מעבד P4 עם מאוורר פשוט של אינטל (שיש לו להב שבור). במארז יש עוד שני מאווררים, אחד מקדימה מכניס ואחד מאחורה מוציא. כשמזג האוויר התחיל להתחמם המאוורר התחיל להרעיש, וראיתי שכשהמאוורר מגיע ל 3000 RPM הוא מתחיל לעשות רעש מאוד חזק. ניקיתי אותו ואת ההיטסינק, ושימנתי אותו, אך זה לא עזר.. אני מניח שהגיע הזמן לקנות מאוורר חדש.. אני לא עושה ולא מתכוון לעשות אוברקלוקינג, ואני לא מעמיס על המחשב יותר מדי, אין משחקים, רק סרטים והרבה תוכנות פתוחות במקביל.. אז אני מבקש את עצתכם, איזה מאוורר לקנות? מדובר במעבד P4 1.7 (williamette), סוקט 478, והתקציב הוא דיי נמוך, כי לא נראה לי שצריך להשקיע יותר מדי בשביל מאוורר שקט עבור מעבד שלא אמור להתאמץ יותר מדי.. אז אשמח אם תוכלו להציע על…
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: ASUS STRIKER EXTREME DUE 6700 ASUS 8800 768 MB BIG WATER 2 GIGA GSKILL C9 800MHZ אני מנסה לשנות בביוס ליחס של 1:1 ללא הצלחה כי הפוסט נתקע לי כל הזמן מי שמכיר את הלוח יש שם אפשרות לשנות לLINKED ואחריי זה לקבוע תדר FSB שהוא כרגע על 1066 והמכפלה היא על 10 מה אני צריך לשנות כדי להביא ליחס הזה? האם יש דרך אחרת? אני לא רוצה להשתמש בפונקציית האובר הקיימת תודה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם להחליף את הנינג'ה פלוס ב- זלמן CNPS9500 LED?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יכול להיות שלא עשיתי את זה טוב? השתמשתי ב Riviatuner סימנתי V בכל הצינורות יש עוד משו שצריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שיהיה 120MM שיהיה שקט וזול ואם אפשר מהאתר SKY PC תדוה!
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה ביחד עם המחשב החדש לפני חודש וקצת מה דעתכם עליו? http://www.thermaltake.com/XaserCase/soprano/sws/sws.htm
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
-
מישהו חשב על זה ? http://www.virtual-hideout.net/cgi-bin/newspro/viewnews.cgi?newsall
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
במנוחה המעבד נימצא על 55+ ובמאמץ מישחקים (לא כל כך כבדים) נימצא על 75+ מה לעשות???????????????
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
טוב כמו שאתם רואים בחתימה יש לי את הכרטיס המעאפן ג'יפה FX5200. הוא בא בתדרים של 250 לליבה ו364 לזיכרון אם אני זוכר נכון, עכשיו השאלה מתחילה מכאן.. אחרי האובר הוא עומד על 320 לליבה ו500 לזיכרון(250 אמיתיים כמובן). אז מה בעצם עשיתי כאן? שיפרתי משהו? האם אני יראה הפרש ביצועים? אם כן עד כמה זה רציני? או שהעלתי תדרים הוספתי מסך לכרטיס מסך ושינויים אני לא באמת יראה...וכל זה מיותר... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX5200 עם קירור פסיבי הוספתי לו מאוורר 60 ממ על הצלע קירור שעושה בערך 3900 RPM הורדתי את המאוורר מסטוק קירור של פנטיום 3 עכשיו השאלה שלי האם זה נותן לי משהו שהוספתי לצלע את המאוורר או שסתם זה זורק אוויר?????
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אנ ירוצה לקנות כרטיס nvidia 6600 של גיגה-בייט עם קירור פסיבי. האם הקירור שלו יכול לעמוד בעומס של משחקים כבדים בימי הקיץ החמים בארץ. המארז שלי לא מי יודע מה מאוורר.
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המפרט בצד , המהרתי ל באס 325 ------->325*7=2.277 ghz שמתי מחלק 4:5 ככה הזכרונות נמצאים בתדר 814 mhz הרצתי ממטסט כל הלילה וקיבלתי 12 שגיאות יש לציין שקניתי את הזכרונות ובדקתי אותם בממטסט בתדר המקורי גם לילה שלם , לא היתה שום שגיאה אז מה זה אומר ? שאני חייב לשים מחלק 1:1 ככה שיעבדו ב 650 ? או שאולי הלוח אם שלי אשם בכך ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי לוח אם של ASUS P5B Deluxe אני עושה אוברקלוק ובמקרה בדקתי את הטמפרטורה בכמה תוכנות וראיתי שיש הבדל. זאת שכל הזמו הסתמכתי עליה זה Everest בדקתי גם דרך תוכנה שבאה אם הלוח אם וגם עם זאת שבאה עם כרטיס מסך (ATI X1950 Pro) וכולם הראו דברים שונים. עכשיו אני מחפש תוכנה אמינה שמציגה טמפרטורה. עזרו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני קונה חיישן טמפ' אבל איה שמים את החיישן עצמו? הכוונה היא למעבד ויש לי גוף קירור ביג טייפון של טרמלטייק
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אוקי, ביצעתי אוברקלוק... כרגע המעבד על 3.23Ghz ... חום : 48 מנוחה, 60-62 במאמץ.. כפי שהבנתי זה נורמלי למעבד. עכשיו נגיע לזכרונות. הפעלתי אותם כך שיישארו בטווח 1:1 מול המעבד, לכן באס הזכרונות עלה גם כן ל 230 ומשהו... ולכן הם פועלים על כ 460 Mhz בדיואל... שמתי עליהם סינקים לזכרונות של טרמלטייק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=10280 השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לשנות את התזמונים של הזכרונות...? אם כן איך? ועד כמה כביכול...? ידוע לי שהזכרונות הם יחסית טובים... אז אני מקווה שהרבה...... אלה הזכרונות יש לי 2 כאלה שפועלים בדיואל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1351&products_id=7930
-
- 11 תגובות
- 621 צפיות
-