אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי ה ASUS 8800GS TOP. התקנתי את תוכנת ה Smart Doctor של ASUS- תוכנת הניטור שלהם. התוכנה מראה תמיד שהטמפ' של הכרטיס היא 54 מעלות- מה שכמובן לא יתכן (גם אחרי משחקים וכו'). גם תוכנות אחרות אינן מנטרות את הטמפ'. האם יכול להיות שלכרטיס הזה אין חיישן?!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך המצב טמפ' שלי במחשב בזמן לילה ?(תמונה מתוך אוורסט בפנים) המצב תקין?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני קונה מערכת בקרה למאוררים ויש לי בעיה.. המאוררים שמיתחברים למערכת בקרה הם 3 פינים והמאוררים אצלי הם 4 פינים מישו יכול לעזור לי לימצוא קבל מפצל מ3 ל4 פינים? לדוגמא כזה: http://i45.tinypic.com/35btgkx.jpg תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי את הלוח לפני כמה ימים הסטאפינג של הSouth bridge שלו הוא 0340A4. ניגשתי לעבודה עם התטטיונמוס שלי , כמובן איכזב. הגיע ל220 באס ומת, לא באמת מת. לקחתי את הGeil של אח שלי שככל הנראה סטיק טוב מאוד, והגעתי לפוסט של 261 באס, אבל יציב עם פריים רק 239 תזמונים של 6-3-3-2.5 ואני עדיין חושב שאם למישהו יש סטיק טוב, שיבוא אליי לנסות אותו ונראה לכמה הלוח הזה באמת מגיע.
-
- 10 תגובות
- 646 צפיות
-
-
במפרט הנ"ל עשיתי למעבד שלי OC של 15% מ3.2 ל3.6...זכרונות עלו בתדר ל400 בDC וזה על מתח של 1.36(קבוע לי בAUTO)..דבר ראשון האם לשנות את המתח..?? דבר שני זכרונות סמסונג (2של 512)פועלים במקור על 1.85וולט ואני העלתי אותם ל1.9 כאשר הם עובדים על 400.. נגיד והם בתווח פעולה של בין 733ל800איזה מתח צריך להיות?? תודה למגיבים.שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום שלום, לא מזמן קבלתי את ה מחשב החדש - עם 8rga התקנתי את MBM5 ואני רואה שם 3 סנסורים של מעלות (את ה CPU וה CASE זיהיתי לפי האתר של MBM5) השלישי אני לא ממש יודע מה הוא (הוא מראה כרגע 24 מעלות - לפני שתי דקות הראה 23 - ככה שאני אולי מנחש שזה ה HD ?) בנוסף יש שם 4 סנסורים של מאווררים - את ה CPU זיהיתי (כרגע יש לי וולקנו 7+ אז פשוט העלתי מהירות) את המאוורר השני זיהיתי כ case fan - לפי המהירות 1500 - ככה גם בוא אומר בביוס - מה השלישי ? והרביעי ? הם לא מראים כלום - אני מניח אולי כי כלום לא מחובר שם אבל השאלה היא האם אני ל=יכול לחבר עוד מאווררים ולראות את הנתונים עליהם ? ואם כן אז לאן ? המון שאלות - אז לסיכום. 1. סנסור שלישי של מעלות (לא CPU ןלא CASE) 2. שני סנסורים…
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ברצוני לקנות לוח-אם- Gigabyte GA-X48-DS5, Socket 775 ולחבר אליו מערכת קירור Arctic-Cooling Freezer Extreme. רציתי לדעת אם הכל יתאים מבחינת גודל. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה להזמין עוד כמה שעות 2 מאווררים של 120 של TT עם הלדים .. שמעתי שהם קצת רועשים אבל הם חזקים מאוד. עכשיו השאלה שלי כזאת , יש לי לוח GA 965P DS3 ואני אישית לא מוצא מקומות לחיבור המאווררים עם אפשרות שינוי מהירות אז אני לא יודע אם יש טעם לקנות אותם בכלל.. אז אם למישהו יש לוח כמו שלי והוא יודע כמה מקומות יש לחיבורים לשינוי מהירות אז בבקשה תגידן לי כי זה ממש יעזור לי.. ודרך אגב יש לי TUNIQ TOWER שמתחבר כרגע ל CPU FAN , יש את ה ספק שמתחבר ל PWR FAN ויש SYS FAN שאני לא בטוח אבל ניראה לי שהוא לא בשימוש ... יש אפשרות להכניס לשם מאוורר של מארז ? ולמה אמור לשמש ה חיבור של ה SYS FAN ?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את Scythe Infinity ואני מעוניין לעשות OC. מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz לוח אם: GIGABYTE P35-DS3L זכרונות: OCZ Platinum Rev.2 2048MB DDR2 800Mhz 4-4-4-15 בביוס לא מצאתי את כל האפשרויות. אני אשמח מאוד אם מישהו מכם יעזור לי ב-OC. אם יש למישהו מדריך ל-OC שמבוסס על הלוח אם שלי אז אני אשמח מאוד לקבל קישור. תודה לכל העונים, עומר חצ'ק.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה: הציפסט nForce4 SLI של nVIDIA בלוח GA-K8N-SLI מתחמם ומגיע עד ל- 74 מעלות ( לא ממש בטוח, שלפעמים גם מגיע ליותר מכך) -המארז הוא 6A19 עם שני מאוררי 12 ס"מ, אחד מקדימה למטה, ואחד מאחור למעלה. -יש כמובן גם את המאווררים של הספק. -הלוח מגיע עם קירור פאסיבי על הציפסט. -בעיה נוספת, התושבת העליונה של כרטיס המסך, ממוקמת כך שהכרטיס עובר מעל גוף הקירור הזה. -התושבת השניה, ממש צמודה אליו מלמטה. -לפי ההוראות בחוברת הלוח, כאשר משתמשים ב- Normal Mode אז רק התושבת העליונה נותנת PCIE X 16 מלא. צרפתי תמונה של הלוח. יש למישהו רעיון איך לקרר את הציפסט הזה? בתודה מראש azr_nec [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המסך LG L194WT כרטיס מסך 6600GT
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי לוח albatron k8nf4u הבעיה היא שהטמפ של המעבד קבועה 65c גם בביוס וגם בתוכנה everest. חוץ מזה הטמפ של הלוח ושל ההרדיסק משתנות. יש למישהו מושג אם יש איזה גמפר או משהו כזה שמפעיל את הסנסור של המעבד? תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ואני לא יכול להחליט המחירים די דומים אם יש הצעות למוצרים ספציפיים ואיפה לקנות אני אעריך את זה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, יש לי את הקירור הנ"ל כבר , אני לא מעוניין לקנות חדש. האם ניתן להתשמש בו (יש לו אותו מ 7800GT שנפטר)
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
למאוורר שהגיע עם הקומפיוקייס יש שני כבלים אחד וחשמל והשני הוא משהו שלא ראיתי זה חוט שהסוף של מין פיטמה ירוקה שכזאת (אין לי דרך יותר טובה לתאר את זה) מישהו יודע מה זה ומה אני אמור לעשות עם זה?
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
סנסור אחד מיקמתי על המעבד והכל עובד סבבה את השני אני רוצה על הכרטיס מסך בשביל לעשות לו גם אוברקלוק איפה למקם את הסנסור ? יש לי כרטיס מסך GeForce2 mx 400 64mb ד"א - מה הטמפ' הממוצע של הכרטיס מסך הזה ?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם הכל תקין שם? כדאי לשנות משהו? תמונה עם הגדרות ברירת מחדל: http://img116.imageshack.us/img116/4484/46873342rl6.jpg ההגדרות החדשות של המחשב: http://img249.imageshack.us/img249/6589/28495206vu6.jpg תודה.
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בקשר למעבדים בסוקט A האם הם חמים יותר מהATHLON XP או ה ATHLON 64 או שקיימת בעיה? לפני החלפת הצלע קירור+המאוורר הטמפ' עמדה על 75 מעלות אחרי ההחלפה הטמפ' עומדת על 58. משהו כאן לא תקין או שהמעבדים האלו חמים כטבעם למרות שלא נראה לי סביר שמעבד כזה אמור לעבוד בטמפ' כזאת? מישהו יודע או נתקל בבעיה? מה הטמפ' הסבירה למעבד מהסוג הזה? נ.ב הדגם המדובר הוא Sempron 2400
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה ספק ומארז שיתאימו לצורכי המהרה הן מבחינת מקום(מארז גדול) והן מבחינת חוטים והספק של מתח(ספק) אני צריך תשובה דחוף תודה
-
- 11 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
איך למרוח משחה תרמית? האם המדריך באתר נכון או שהוא כבר ישן? האם Arctic Silver 5 היא המשחה הכי טובה או שיש כבר יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי אינפרא אדום (irda ) בlaptop יש תוכנות שיכולות לזהות שלט ושאני יוכל להשתמש בו? ומה המהירות המירבית שirda יכול להעביר בו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עשיתי היום מוד קטן למאווררים האלו שירוצו על 12 מלא ולא ישתנו עם הטמפ' והם די רועשים אני רוצה להשקיט אותם אבל אני לא יודע איך יש לי כמה דרכים שאני יכול לבצע: 7VOLT TRICK FANMATE2 שבא עם ZALMAN 7000B (השאלה היא העם הוא יחזיק 2 120) נגד שבא עם מאורר זלמן 92 מ"מ שאני לא משתמש בו , קוד : זהב , שחור , כחול , ירוק (אותה שאלה האם יחזיק את 2 ה120)
-
- 11 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אחד המאווררים אצלי במארז NEXUS REAL SILENT CASE FAN עושה רעש מוזר כזה, אם אני עוצר אותו ואז משחרר הרעש נעלם לזמן מה ושוב חוזר. יש דרך לגרום לרעש הזה להיפסק? או שצריך להחליף מאוורר?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי! רציתי לרכוש ספק טוב ל-OC בגלל שיש לי אחד ג'נרי ואני חושב שהוא קורס מידי פעם. מכיוון שהתקציב שלי דיי מוגבל, חיפשתי אחד דיי חזק וזול. מה אתם אומרים על הספק הזה (מ-KSP): ?KSP 500W ActivePFC? ActivePFC 500-watt power supply ~230V @50-60Hz +3.3V/28A +5V/50A +12V/18A -5V/0.8A -12V/1A +5Vsb/2.5A מחיר: 190 ש"ח . (http://ksp.co.il/hmain.php) שווה ?? נ.ב. כרגע אני עים ספק JTC 400W.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-