אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ראיתי פעם פה אשכול עם תוכנות לכרטיס מסך אני רוצה את התוכנה שאפשר להוריד דרכה את הטמפ' של המאווררים ועוד תוכנה שבודקת את הטמפ' של הכרטיס במשחק נגיד.. ואם יש עוד תוכנות שיוכלו לעזור אז בכייף תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע OC למחשב שלי והמפרט שלי הוא כזה Q6600 P35 DS3 2GB BNQ הצלחתי להגיע ל3.2 רק על ידי העלאת מתח למעבד ולזכרונות. יותר מזה אני לא יכול. מה אפשר לעשות? חשבתי לעלות מתח לגשרים ולציפט ולFSB אך אני לא מוצא את האפשרות בלוח. גם אשמח לדעת מהו מתח מסוכן ומהו לא.
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם המפרט הבא: GA-880GMA-UD2H AMD Athlon II X3 435 ADATA 2GB DDR3 1333Mhz אני רוצה לפתוח את הליבה הרביעית ולהעלות מהירות למקסימום שאפשר עם המעבד - עד למגבלת המעבד ולא החום.... :):) אני מתלבט בין: Scythe Mugen 2 Rev B ל - Arctic Freezer 7 Pro Rev B אני יודע שהמיוג'ן יותר גדול וחזק, השאלה היא אם זה לא OVERKILL בשביל המעבד הזה והארטיק יכול להספיק ??? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי ספק אנרמקס 350W ונאמר לי שהמאוורר השני אמור להיות כלפי פנים המחשב, אבל לפי החורים לברגים וההתאמה שלהם למארז שלי, הדרך היחידה לחבר את הספק היא כאשר המאוורר השני הוא כלפי מעלה ולא כלפי הבורד. מה הבעייה? זו בעייה של מארז או שסתם הטעו אותי לגבי כיוון המאוורר השני?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי קניתי את המעבד הנ"ל והרכבתי אותו היום על הלוח מסוג Gigabyte GA-MA69G-S3H עם ביוס F6 מעודכן. אינני יכול להעלות מתחים למעבד ולכן אינני יכול לעשות C@ כמו שצריך,נוספה לי שם אופציה שאינני יודע מה טיבה (עוד אופצית C@?) אשמח אם תוכלו לעזור לי להוציא משהו מחיית המחמד הזאת עידכון: עדכנתי לF7 ולא עזר כלל. http://img24.imageshack.us/img24/1796/cpuid.png http://img520.imageshack.us/img520/1640/dsc02542.jpg http://img98.imageshack.us/img98/8975/dsc02545.jpg http://img25.imageshack.us/img25/9949/dsc02546x.jpg
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי למדריך/ להסביר לי איך אני מאיץ את הזכרונות ? תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
החיבור של ה IDE ללוח אם הוא שתי סנטינטר מה- HDD CD והצורב אז יש לי עודף של קבל שאין לי איפה לשים אותו, עכשיו הוא נימצא על ה HDD ונידחס שם, אבל אם יש לכם איזה הצעה איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
קניתי אותו מאריהב את ה20X4 וכל פעם שאני כותב בעברית זה מראה בערבית! אנגלית עובד מצויין.. איך אני משנה שפה או ממשהו?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי פרואספקט אנרעף איך קוראים לזה קיצר הוא רותח רצתי לדעת מה הקירור הכי טוב וזול שאפשר לשים לו ואם זה ישפר ביצועים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני איפשהו קראתי (נדמה לי שכאן) ש ל Enermax , המאווררים שלהם באיזור ה 8-14Db, יש משהו שקט יותר ? זה בכלל אפשרי ? (ולא אני לא מתכוון לקירור פסיבי כלשהו אך ורק למאווררים)
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ראיתי בגלריות שונות שאנשים שמים מאורר למסך, באמת זה מועיל במשהו או סתם גורם להיצטברות אבל? כי בסך הכל מסך בנוי לעבוד בצורה כזאת ואם היה צריך מאורר אז היו שמים אותו כבר במפעל יצור לא?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בלוח שלי אין אפשרות ספציפית לנעילת ה-AGP/PCI, אלא רק לשינוי התדרים שלהם. בהנחה ואני מעלה את הבאס מ-200 ל-233, על איזה תדר (בערך) אני צריך לכוון את ה-AGP/PCI? ???
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה עולה לבנות מערכת קירור מים למחשב שלי המפרט בצד אני באמצע מוד ואני מפסיק אותו לחודש כי אין לי זמן בנתים אני רוצה לברר לגבי זה הערכה כמה כסף אני צריך להכין ובנוסף קטע שקצת מרתיע אותי הוא הנזילות האם זה מסוכן אם אני בודק את המערכת ואין נזילות לפני שהיא על המחשב יש סכנה שהיא תנזל בעתיד? ואם כן מה הנזק שיכול להגרם
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חשבתי לאחרונה לייצר לעצמי בלוק מים ועלתה לי השאלה : איך לאום את הקטע של בין הכיסויי לפיניטגים?? סיליקון ? טבעת גומי ? ללפף קצת טפלון (סרט לבן שדומה לאיזולירבנד ..) ? הכיסוי ייוצר במידה ואני לא אקנה בלוק ואחליט לייצר בעצמי מאלומיניום והפיטינגים גם
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עשיתי OC עם POWER STRIP ובדקתי בזמן משחק את המעלות עם rivatuner זה על 70 ועם GPU-Z זה על 60 הכרטיס הוא twintech 8800gts 512 700-2000-1750 הכרטיס עם קרור סטוק אבל המאורר 120 שבתחתית המארז בדיוק עליו ככה שהוא מקורר היטב מישהו יודע מי מהן מדייקת\מזייפת?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת בכרטיס הזה את המהירות של המאוורר ? ואיך אני יכול לדעת אם הוא עובד מהווינדוס? (בלי לפתוח את המארז כל פעם)
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
צריך המלצה על פנל קרור לדיסק קשיח תנו לי חברה ודגם... תקציב: עד 250 שקל. בהזדמנות זו אשאל גם כמה שאלות: האם בפנל לדיסק קשיח יש מד טמפרטורה של הדיסק קשיח? האם זה יותר שווה מפנל בקרה של מארז עם שליטה על 4 מאווררים? בתודה manorking
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שקראתי בפורום חומר על קירור המעבד אני מבקש את עזרתכם. יש לי P4 3.2 Soket 478 וללא כל מאמץ הוא עובד ב- 50 מעלות והלוח עובד ב- 45 מעלות בקייץ החם הלוח עבד ב- 52 מעלות והמעבד רתח ב - 60 מעלות עם מעט גרפיקה הגיע ל - 68-70 מעלות ומתחיל לגמגם הוספתי מאווררים למארז וזה שיפר במעט, אך המעבד עדיין מתחמם ומגיע לעיתים לכ- 66 מעלות והמחשב מגמגם מה מומלץ לעשות ? איזה קירור עלי לשים ? בברכה עדי
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי E6300 מארז APOLLO עם 4 מאווררים של SCYTHE ועם הגוף קירור הזה: Scythe KAMA CROSS הטמפרטורות שלי הן: 46-47 במנוחה ועד 60-65 בעומס סביר, עשיתי ניקוי אבק מסיבי היום+ריענון משחה טרמית, הזרימת אוויר במארז אופטימלית, כבלים מסודרים, וברמת העיקרון אני חושב שהטמפרטורות צריכות ליהיות קצת יותר נמוכות, האם ניראה לכם שיש מקום להחלפת גוף קירור? אני חייל ופעם הייתי ממש חורש פה באתר ובעוד אתרים כיום אני לא הכי בעיניינים והשאלה שלי מראה את זה, אני לא מכיר גופי קירור חדשים ולא יצא לי לשמוע על מי יותר טוב ולמה, אם אתם חושבים שיש צורך להחליף גוף קירור במיוחד לאור הקיץ הקרב ובא אשמח להמלצה אבל התקציב שאני מקציב לזה זה עד 200 ש"ח (בכול זאת קשה לחיות ממשכורת צבאית)
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם הoc סביר? 4.1GHZ עם NIRVANA 120 וטמפ 67? זה לא טמפרטורה גבוהה מדי ל4.1GHZ במאמץ? מעבד E8400 הוא במתח של 1.265 ו9*456. עוד בעיה הcore temp רושם 63-64 והOCCT רושם ב4-5 מעלות יותר תמיד.... במנוחה 43 אבל הוא עובד על מכפלה 6 במנוחה. תודה מראש ערן.
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז Thermaltake Xaser III V1000A והמארז מגיע עם 7 מאווררים ועם פאנל שאיתו אני יכול לישלוט על מהירות המאווררים שמגיעים איתו. השאלה שלי היא כזאת; אם אני יגביר את המהירות של המאווררים עם הפאנל לעוצמה מירבית אז המאווררים יעבדו מהר יותר ככה או שהם יעבדו יותר מהר או אפילו אותו דבר אם אני לא ישתמש בפאנל??? אם משהו פה לא מובן אז תגידו...
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מתנצל על השאלה, אני מעולם לא טיפלתי ובדקתי יותר מידי בבפנוכו של המחשב (כן כן, אני מאלה שעלולים לקנות מחשב במבצע ממקום כמו אופיס דיפו) ולכן אבקש הסבר קצר של מהו OVER CLOCKING, מה משמעותו ולמה ומתי משנים אותו. תודה מראש. תומר.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איזה קירור שקט וזול מומלץ לקנות? כרגע יש על המעבד קירור של פוקסקון שהוא די מרעיש ולא עושה את העבודה (המעבד ב60 מעלות).
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-