אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש על הלוח אם חיבור למאווררים בתצורה של 3 פינים....יש גם 4 פינים לקירור ש המעבד.... עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לחבר מאוורר רגיל (80 מ"מ או 92) ללוח אם וכך אני יוכל לשלוט עליו באמצעות SPEED FAN??
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.0ghz מהם טמפרטורות טובות למעבד הזה עם קירור סטוק בחורף בבקשה תענו זה חשוב!! (תרשמו במנוחה ובמאמץ)
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי לוח albatron k8nf4u הבעיה היא שהטמפ של המעבד קבועה 65c גם בביוס וגם בתוכנה everest. חוץ מזה הטמפ של הלוח ושל ההרדיסק משתנות. יש למישהו מושג אם יש איזה גמפר או משהו כזה שמפעיל את הסנסור של המעבד? תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי לוח אם GA-P35-DS3L גוף קירור Mugen (INFINITY) Scythe וזכרונות OCZ עם גוף קירור עליהם הבעיה היא שעד היום היו לי זיכרונות ללא גוף קירור ככה שעוד בטיפה לחץ הזיכרון היה נכנס לסלוט שלא מבלי שהמאוורר של הגוף קירור של המעבד יפריע לו. זה ניראה כרגע כך (שימו לב שזה צמוד אליו ממש, אין מצב לדחוף לשם את הזיכרון, המילימטר הזה מפריע לו): כל שאר המארז ניראה כך: .. . . הסידור של המאווררים הוא כך: מאוורר 12 מ"מ ברצפת המארז הוא דוחף אויר פנימה מאוורר 12 מ"מ השחור שנמצא בקדמת המארז דוחף אויר פנימה מאוורר 80 מ"מ שנמצא צמוד למאוורר השחור שהוא גם דוחף אויר פנימה מאוורר 12 מ"מ כתום שנמצא בגב המארז מוציא אויר פנימה המאוורר של הגוף קירור דוחף אויר …
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte דגם k8nf 9 יש בלוח שני פיצרים שאני לא בטוח בנוגע אליהם. תראו את התמונה. האם שימוש בטורבו עושה שינוי בכרטיס מסך וממהיר אותו (יש לי 6600gt( האם כדאי להשתמש בבוסטר. ובנוגע למהירות ה pcie אצלי זה כרגע על 100 על מה זה צריך להיות ומה אתםן ממליציפ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? אני רוצה להמהיר את הכרטיס. לפני זה ניקיתי אבק במארז וכו'. האם הטמפ' סבירות?: אוורסט: Aux: 54 ATITool: 57c יש עוד טמפ' שרשומה מעל ה57, שהיא 77. האם הטמפ' בסדר? אפשר להתחיל לעלות קלוקים ואת הזכרונות?
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ראיתי המון פעמים בפורום אנשים שכותבים שהם עשו OC לכרטיס מסך שלהם מישהו יכול להסביר לי מזה (עברתי על המדריכים ולא מצאים)
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני בקשה צריך קירור למעבד הבא: Model : Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz Name : P4P (Prescott) Pentium 4E 90nm 2.8-3.8GHz 1.25-1.40V Socket/Slot PGA 478 תודה! אני אישית חשבתי על http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0092silent775/cl-p0092silent775.htm אבל לא יודע אם הוא מתאים!
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אך המארז Thermaltake SViking VA4000BWS אך הקירור שלו והאם אוכל להוסיף את המאווררים האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1404&products_id=8539 האם זה טוב וזה עוזר לקירור המחשב? האם המארז הזה טוב? אני מחפש דרכים לקירור המעבד והכרטיס מסך לקירור חזק הכרטיס מסך X1900GT מעבד Core 2 לכרטיס מסך יש מאוורר כבר אך אני יוסיף איוורור? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום כנראה שמדובר בגשר הצפוני והוא רותח (אני לא מסוגל לשים את האצבע יותר מ3 שניות) נתתי לגשר הצפוני 1.2V וכנראה שזה מה שמגביל אותי בתהליך ההמהרה של המעבד 1.על איזה מאוורר אתם ממליצים? 2. הציפסט הוא בצורה מלבנית והוא נמצא מתחת למעבד תודה
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בקשר למעבדים בסוקט A האם הם חמים יותר מהATHLON XP או ה ATHLON 64 או שקיימת בעיה? לפני החלפת הצלע קירור+המאוורר הטמפ' עמדה על 75 מעלות אחרי ההחלפה הטמפ' עומדת על 58. משהו כאן לא תקין או שהמעבדים האלו חמים כטבעם למרות שלא נראה לי סביר שמעבד כזה אמור לעבוד בטמפ' כזאת? מישהו יודע או נתקל בבעיה? מה הטמפ' הסבירה למעבד מהסוג הזה? נ.ב הדגם המדובר הוא Sempron 2400
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
משתי אלו: ראשונה: Athlon 64 3400+ (S-754) ו- LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire שעולים ב-KSP ביחד 2020 שח למזומן... שנייה: Athlon 64 3500+ (S-939) ו- AV8 (s939) sata,GBL שעולים גם ב-KSP קצת יותר, 2400 שח למזומן.. מה משתי המערכות האלו יגיע לאוברקלוק גבוה יותר?? ומה משתייהן תציג ביצועים טובים יותר נתו מצד אחד, ויחסית למכיר מצד שני???
-
- 13 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המעבד שיש לי הוא PIII 667 MHZ ו- 256SDRAM בדקתי בביוס את הטמפ' של המעבד והיא הייתה -48C !! והמערכת הייתה נראה לי-35. אחרי זהפתחתי את מארז (המזגן פעל, גם מקודם הוא פעל) והמפ' של המעבד צנחו מ-48 ל-39-41 ושל המערכת ל- 33-31 בכל אופן חשבתי להחליף את ההיטסניק ואת המאוור שעליו ! יש הצעות ? האם זה מסובך/ מסוכן לעשות את זה ? (לא החלפתי בחיים עדיין) כרגע יש לי רק מאורר אחד במארז שמכניס אויר.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי cooler master hyper 6 ;D שתדעו אומרים הוא מעקם לוחות, לבעלי לב חלש וכאלה.... אני עם המארז עומד compucase וזה תותח לא מעקם ולא כלום. הוא מתחבר ממש טב עם מין ברגים כאלה. לא ץריך חורים. בקיצר טמפ' המעבד היא 37 מעלות ;D המעבד הוא amd 64 3000 . עכשיו אני יודע שהטמפ' מעולות !! אבל הקטע שב everset כתוב שהטמפ' של המעבד הוא 72 מעלות !!! 32 מעלות כתוב בביוס. עכשיו אני יודע שהביוס מקור קצת יותר אמין מהתוכנה... אבל השאלה איך יש כאלה פערים מה מזייף פה ?
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! יש לי זכרונות מסוג KINGMAX HARDCORE ואני רוצה לתת להם יותר מתח . בלוח שלי אני יכול לעלות בביוס את הוולט לזכרונות במקסימום עוד 0.2 שזה יוצא לזכרונות וולט של 2.7 . (לוח מסוג GIGABYTE K8NSC) לפי המפרט של הזכרונות אני יכול לתת וולט של עד 2.9 אפילו יותר, אבל אני לא יודע איך? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, האם עדיף לעשות אוברקלוק למעבד ע"י שינוי המכפלה (העלאה שלה) במקום להעלות FSB? זה לא יותר טוב? כי הרי זה בעצם מעלה את המהירות של המעבד ולא של כל המערכת כמו FSB (תקנו אותי אם אני טועה... מה שהגיוני) ע"י העלאה של המכפלה אפשר למנוע הפרעה של חלק מסויים בתפקוד המערכת (לדוגמה אם איזה מודם מפריע ל OC) שוב, תקנו אותי אם אני טועה ותגידו לי אם יכול לקרות משהו ע"י האלעת מכפלה למטרת אוברקלוק (הרבה להעלות), והאם זה עדיף על oc רגיל... תודה!
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה עדיף כרגע יש לי 3 מאוורי מארז קדמיים של 80 מ"מ שמכניסים אויר למארז, מה יותר עדיף להישאר עם הסט הזה או לשים במקומם מאוורר 120 מ"מ בודד שיכניס אויר וכמובן יהיה שקט יותר?
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
???
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מאווררים שהגיעו יחד עם המארז, של אנטק, הם שקטים נורא אבל אין להם בכלל תפוקה של אוויר, ובגלל זה הטמפ הכללית ל המארז גבוהה יחסת הוא לא מקורר טוב המאוורר מגיע עם חיבור מולקס ואין אפשרות שליטה דרך המחשב למשל עם SPEEDFAN... האם יש דרך להגביר או שנות משהו בו כדי שיעבוד מהר יותר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם משהוא מכיר את המאווררים של חברת SILENX ? הנתונים שלהם לפחות על הנייר נראים מרשימים ביותר ואף חברה לא מתקרבת לנתונים שהם מציגים גם לא של חברת SCYTHE לדוגמה אני רוצה לקנות מאוורר 120 מ"מ והם מציגים מאוורר כזה עם 14DBA עם 72CFM האם הנתונים שלהם אמינים , האם SILENX נחשבת חברה אמינה עם מוצרים איכותיים? האם הם משאירים את כולם מאחור ביחס של רעש\ספיקת אויר? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8973
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי A64 3000+ סוקט 754 לוח Gigabyte GA-K8NS אני נכנס לביוס, משנה את המכפלה שומר ויוצא ופשוט כלום לא משתנה... איך מסדרים את זה?
-
- 11 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD Athlon XP1700+ לוח אם ATI A3 Motherboard Name PCPartner AA3MSA-A275 Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2132 MB/s ומצורפת תמונה עם התאור של המעבד שלי בתוכנה WCPUID אםתוכלו לעזור לי אני אהיה אסיר תודה או כן ויש לי גם את החוברת של לוח האם שלי בקובץ PDF למי שרוצה אני יכול לשלוח לו בשביל יותר מידע על לוח האם
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכ.מ 9800GTX.. איזה הגדרות מומלצת לעשות ? המאורר שלי קבוע על 55% אז ככה שהוא דיי קריר בינתם.. אשמח לעזרה !!
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים לענייננו, יש לי כרטיס HD4850 רגיל לגמרי, על סטוק[פעם היה על OC]ואני מעוניין להחליף את הקירור שלו, לקירור אחר שהדגש הוא על שקט. אך יש לי מגבלה, אני לא יכול לקחת כל מפלצת קירור שבא לי, מכוון שהרווח בין הPCB של הכ.מסך לבין הPCB של הכרטיס קול הוא 4 ס''מ בלבד[נמדד]. אז חשבתי לקחת את הVF900 של זלמן, שגם נכנס בתקציב וגם נראה מתאים למשימה, הוא גם קומפקטי ויכנס[אומנם יהיה לחוץ שם, אך לדעתי הוא יכנס, אני מתבסס בעיקר על זה: http://www.tweaknews.net/reviews/vf900/index5.php]אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת ממכם. בתודה Quantom.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-