אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי בעיה: הציפסט nForce4 SLI של nVIDIA בלוח GA-K8N-SLI מתחמם ומגיע עד ל- 74 מעלות ( לא ממש בטוח, שלפעמים גם מגיע ליותר מכך) -המארז הוא 6A19 עם שני מאוררי 12 ס"מ, אחד מקדימה למטה, ואחד מאחור למעלה. -יש כמובן גם את המאווררים של הספק. -הלוח מגיע עם קירור פאסיבי על הציפסט. -בעיה נוספת, התושבת העליונה של כרטיס המסך, ממוקמת כך שהכרטיס עובר מעל גוף הקירור הזה. -התושבת השניה, ממש צמודה אליו מלמטה. -לפי ההוראות בחוברת הלוח, כאשר משתמשים ב- Normal Mode אז רק התושבת העליונה נותנת PCIE X 16 מלא. צרפתי תמונה של הלוח. יש למישהו רעיון איך לקרר את הציפסט הזה? בתודה מראש azr_nec [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי אני יכול להיות בטוח שזה המקסימום שאסור לי לעבור... או שזה סתם שהתוכנה נותנת?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איזה לוח יהיה יותר טוב לאוברקלוק P5Q או GA-EP45-DS3R, ואיזה לוח יותר טוב באופן כללי תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מקודם פתחתי תארד במקום הלא נכון http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136007.0 והמליצו לי לעלות את המהירות מ500/1002 ל550/1048 העלתי והנה תוצאת ב3DMARK05 קודם אחרי אייך שינוי משמעותי? נ.ב במנוחה וגם במאמץ הטמפ' עלה ב2 מעלות
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 92 mm של vantec - tornado היה כתוב במפורש Air Flow : 119 cfm ( זה מעולה אני חושב ) Rated Voltage: 12 v Rated Power : 12.5 W Noise : 56.4 db(a) Fan Speed : 4800 RPM ! הוא חופר בשכל אין ספק, לא אכפת לי איכשהוא אם יש לכם הצעות להנמיך לו את ה- 12 v ולגרום לו לעבוד על 2000 RPM מקסימום אם זה מה שיוכל להוריד טיפה את הרעש, במידה ואין אפשרות דיברתי עם בעל החנות יש לי אפשרות להחזיר אותו ולקבל זיכוי עליו ( 50 אחוז ), ואז אני לוקח מאוורר שקט בהמלצה שלכם. הערה : הוא יושב על גוף קירור xp - 90 למעבד.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני עכשיו ברגע זה מרכיב את המחשב החדש שקניתי ואני לא מצליח להרכיב את המאוורר על הלוח אם. המעבד הוא: AMD 64bit 3000+ הלוח אם: EPOX 8KDA3J את המאוורר קיבלתי ביחד עם המעבד כשקניתי אותו בKSP. בבקשה תעזרו לי דחוף כי כל החלקים נמצאים לי פה על הרצפה בחדר ואני רוצה להרכיב את זה כבר...
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר כמה דברים 1) ליטרים בשעה - ראיתי במדריך באתר שרשום לפחות 2000 ליטר שעה אבל זה ניראה לי קצת הרבה לא? 2) משאבה חיצונית או ראש כח במים ? - כמה זה משנה מבחינת מחיר ? אתם מכירים אתרים (לא של מחשבים אלה של אקווריומים ודגי נוי? כי זה הרבה יותר זול שם (300 ליטר שעה ב 70 שקל) 3) בלוק קירוק - כמה יש הבדל בין זלמן (שעולה איזה 250) לזה של DD (שעולה יותר כמו 400) ? ואיזה בלוק אני יכול למצוא שיתאים גם ל P4 478 וגם ל A64 ? (לא חובה אני בעקרון צריך ל A64 אבל לא יהיה לי כזה עוד כמה חודשים) 4) רדיאטור- יש לכם מושג כמה כזה עולה במוסך של אופנועים? כי המחיר של פנדה לרדיאטור ניראה ממש מגוחך)
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
משתי אלו: ראשונה: Athlon 64 3400+ (S-754) ו- LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire שעולים ב-KSP ביחד 2020 שח למזומן... שנייה: Athlon 64 3500+ (S-939) ו- AV8 (s939) sata,GBL שעולים גם ב-KSP קצת יותר, 2400 שח למזומן.. מה משתי המערכות האלו יגיע לאוברקלוק גבוה יותר?? ומה משתייהן תציג ביצועים טובים יותר נתו מצד אחד, ויחסית למכיר מצד שני???
-
- 13 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב במכרז, והוא כל הזמן מתחמם. פתחתי את המארז ויש לי מאוור לדים מקדימה שמכניס אוויר (אבל עליו יש פלסטיק) יש לי מאוורר על המעבד (P2.8 800MHZ) עם מדבקה של אינטל ומאוור של הספק. המחשב שלי כל הזמן מצפצף (מצורפת תמונה). מה אני יכול לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
באיזה טמפ' לעצור איתו? לכמה אתם חושבים שהוא יגיע ? הקירור סטוק אה ואגב, אני צריך תוכנת מאמץ בשבילו (אין אינטרנט בו)
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קראתי ביקורת על מתקן קירור באתר.... http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1094051628,50801, ולא ממש הבנתי מה מתקינים את זה במחשב מה עושים עם זה מי שהוא מוכן.... להסביר תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תתנו עצות מה עשיתי לא טוב (עם עשיתי לא טוב בכלל) והעם זה מכובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לבנות תושבת כי אני לא מוצא את המאוור שאני רוצה אם התושבת לכן לכל מי שיש תושבת AM2 האם הוא יכול לצלם לי איך זה נראה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני בקשה צריך קירור למעבד הבא: Model : Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz Name : P4P (Prescott) Pentium 4E 90nm 2.8-3.8GHz 1.25-1.40V Socket/Slot PGA 478 תודה! אני אישית חשבתי על http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0092silent775/cl-p0092silent775.htm אבל לא יודע אם הוא מתאים!
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte דגם k8nf 9 יש בלוח שני פיצרים שאני לא בטוח בנוגע אליהם. תראו את התמונה. האם שימוש בטורבו עושה שינוי בכרטיס מסך וממהיר אותו (יש לי 6600gt( האם כדאי להשתמש בבוסטר. ובנוגע למהירות ה pcie אצלי זה כרגע על 100 על מה זה צריך להיות ומה אתםן ממליציפ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הוא עולה יותר מהVF900 האם הוא שווה את התוספת מחיר?
-
- 10 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מקבל בקרוב מעבד AMD 3800 X2 S939 ולוח ABIT AX8 ואני צריך 2G זיכרונות DDR1 אני מתכנן OC בינוני - 2500-2600MHZ והשאלה היא איזה זכרונות מומלצים עד 1400 ש"ח ? מצאתי את אלה והם נראים ממש שווים http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4888 מה אתם אומרים - הם DDR500 וחשבתי שהם יעזרו ב-OC וגם המחיר נמוך. האם הלוח יוכל לנצל אותם עד הסוף ?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
1. איך אני מריץ בדיקה בפריימייר 95? 2. עשיתי OC לכ.מסך המסכן שלי. כשאני משחק בET הרבה זמן (שעה ומעלה) נעלמים לי הקירות והריצפה. אני חושב שזה בגלל שהוא מתחיל לטעות יותר מידי ולהתחמם. האם אני צודק?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם אפשר לשים לספק ישן מאוד מאוררים שיקררו את הכרטיס או אי אפשר ואם אפשר אז אפשר סתם כחה לחבר לחשמל את הספק והספק או ישן מאוד של שכן שלי לא יודע איזה חברה אבל יש בו 145 WATT תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איך אפשר להגביר את מהירות המאוורים במחשב? ב SpeedFan זה לא עובד TNX
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי כרטיס gigabyte 6600gt 128mb agp והמקסימום שאני יכול להגיע איתו הוא 580MHZ. שמתי עליו קירור EVERCOOL TURBO 2 ואני רוצה להגיע ליותר מזה (מה לעשות הכרטיס מתיישן) אני אשמח לקבל הסבר איל להשתמש בתוכנת mobitor וכמה וולט מותר להוסיף לו. כרגע במאמץ הכרטיס על 63 מעלות. (בקירור סטוק הוא הגיע ל90(!) )
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוף... ה Engine Clock המקורי שלו זה 250 MHz. וה Memory Clock המקורי שלו זה 400 MHz. בעזרת התוכנה PowerStrip המהרתי את זה ל 275 MHz ול- 425 MHz. יותר מזה התמונה מתחילה להידפק... אפשר לעשות עוד משהו כדי לשפר את הביצועים שלו?
-
- 12 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אנשים,אחלה פורום,אני אוהב את האתר נורא! אז ככה,אני בונה מחשב וקונה חלקים,קניתי כבר לוח (ASUS M2N-SLI DELUXE) ואני צריך לקנות מעבד, אני מתכוון לעשות לו המהרה, השאלה היא האם המעבד-AMD ATHLON 64 X2 4200+ SOCKET AM2 BOX מהירות 2200 מגה הרץ ז.מטמון2X512 FSB-2000 ליבה כפולה 64 ביט. טוב לביצוע o.c. או שהוא לא משהו,אם יש המלצה למעבד אחר,אבל כמובן עם תג מחיר באותו הסגנון -+ (870ש"ח) ומה לגבי הלוח
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-