אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם gigabyte 6vxc7-4x ומעבד פנטיום 3 . 1000Mhz וקראתי בכל מקום כאן , שלא ניתן לפתוח מכפלות עם המעבדים של אינטל , ואין לי מושג מה עוד... כרגע העלתי את המכפלה שלי ל 9 והבאס 133. ויש לי 1197 מגה הרץ... אז למה אמרתם שאי אפשר? או שבאמת אי אפשר ורק נראה לי שהעלאתי? כי אני רואה ב sandra speed 999mhz performance rating PR1197 (estimated אין לי מושג , פשוט עשיתי 133*9=1197 :-\ אני צודק? באמת עשיתי אוברקלוק? :\
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בכרטיס מסך שלי יש קירור פסיבי, אבל הוא כנראה לא מספיק טוב, הכרטיס מגיע לטמפרטורות מעל 60 מעלות. יש דרך להוריד את הטמפ'? אפשר להוסיף מאוורר? אם כן איפה אפשר לקנות מאוור מספיק טוב במחיר זול? ד"א יש לי 3 מאווררים במחשב ולא כמו שבEVEREST בתמונה שמראה אחד. הכרטיס זה nvidia, gainward, geforce 8500GT 512MB
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חשבתי לבנות אחת בעצמי, גם קצת להעסיק את סבא שלי (LםL), אז מאיפה אני יכול להשיג מה אני אמור לדעת עליו, זאת אומרת כאילו מבחינת הספק טמפרטורות וכל אלה... וכמה זה אמור לעלות?!? תודה לעוזרים, אבי
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.ncix.com/products/index.php?sku=26747&vpn=SY1225SL12M&manufacture=Scythe לא ראיתי את הדגם הנ"ל בארץ ורציתי לדעת האם הוא טוב ?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איך למרוח משחה תרמית? האם המדריך באתר נכון או שהוא כבר ישן? האם Arctic Silver 5 היא המשחה הכי טובה או שיש כבר יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה ופשוטה.... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי cooler master hyper 6 ;D שתדעו אומרים הוא מעקם לוחות, לבעלי לב חלש וכאלה.... אני עם המארז עומד compucase וזה תותח לא מעקם ולא כלום. הוא מתחבר ממש טב עם מין ברגים כאלה. לא ץריך חורים. בקיצר טמפ' המעבד היא 37 מעלות ;D המעבד הוא amd 64 3000 . עכשיו אני יודע שהטמפ' מעולות !! אבל הקטע שב everset כתוב שהטמפ' של המעבד הוא 72 מעלות !!! 32 מעלות כתוב בביוס. עכשיו אני יודע שהביוס מקור קצת יותר אמין מהתוכנה... אבל השאלה איך יש כאלה פערים מה מזייף פה ?
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות במרכז ולא בחיפה שמוכרים את הקרור של זלמן שאלתי בpchardware יש להם רק את ה alcu מישהו יכול לעזר? תודה
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קראתי ביקורת על מתקן קירור באתר.... http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1094051628,50801, ולא ממש הבנתי מה מתקינים את זה במחשב מה עושים עם זה מי שהוא מוכן.... להסביר תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש היום קירורים שמתאימים לתושבת 1156? מישהו יודע מה יהיה עם הקירורים עכשיו? ז"א כל היצרניות עכשיו יוציאו דגמים חדשים או פשוט ערכות הרכבה לקירורים הקיימים שלהם? (backplate וכו..)?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.xsreviews.co.uk/reviews/cpu-coolers/thermaltake-max-orb גוף קירור מצוין למחשבי HTPC
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי אנשים, אני עם המעבד הנ"ל כבר שנה + בערך ועשיתי לו OC לא מזמן וכרגע אני על 2736Mhz הטמ"פ כרגע הן: מעבד 1 : 38 מעלות במנוחה מעבד 2 : 39-40 מעלות במנוחה. במאמץ עם ORTHOS למשך של כרבע שעה + הגיע לכיוון ה 60 מעלות ולא עבר את זה. יש לי לאן עוד ללכת עם המעבד? האם להעלות לכיוון ה 3Ghz? או שזה כבר קצת יותר מסוכן.. אגב מה המעלות המקסימליות של המעבד שאפשרי עדיין להגיע איתו? ועוד דבר בתמונה מלמטה רשום ב WINDOWS7 משום מה שהמעבד הוא על 2.4 ולא על 2.7...מדוע? למרות שבביוס המעבד הוא בבירור על 2.7 וגם ב ORTHOS היה רשום CPU SPEED 2700...ומלמטה היה רשום נתוני המערכת 2.4Ghz...יש איזושהי השפעה על המהירות במקרה הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איך הוא מבחינת קירור? אני מדבר על דגם ה Midi Tower שיש ב PCH. כתוב באתר שלהם שיש שם מקום לחמישה מאווררים והוא בא עם 3. איזה זוג מאווררים עדיף להוסיף לו? שני מאוררים לדים של CoolerMaster בערך ב-50 ש"ח כל אחד, או Vantec Sealth או משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש ל את הכרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE 256 MB ואני מחפש לו מאוורר טוב ב200 שקל בערך על מה אתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך הקירור הבא Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro ? והאם הקירור הזה Thermaltake Jungle513plus יותר טוב ? האים ההבדל במחיר של מאה שקל מהדגמים הקודמים שווה כדי לקנות Thermaltake Big Typhoon ? ??? ??? ??? (זה מיועד בשביל אוברקלוק סולידי למעבד E6600)
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
הם זה מסוכן,מזיק? אני עם דלת מארז פתוחה
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לבצע את OC הראשון שלי על המערכת : CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz CPU Alias P68, Willamette Motherboard Name Asus P4S533-VM DIMM1: Kingston ValueRAM KVR266X64C2/256 DIMM2: 64 MB PC1600 DDR SDRAM North Bridge: SiS 651 South Bridge: SiS 962L בעקרון המטרה היא להגיע למעבד כמה שיותר מהיר... אני פועל ע"פ המדריך באתר... השאלה שלי על איזה טמפ' מקסימלית להגדיר למעבד כי כרגע הטמפ' נעה בין 61-65 מעלות..
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי פרואספקט אנרעף איך קוראים לזה קיצר הוא רותח רצתי לדעת מה הקירור הכי טוב וזול שאפשר לשים לו ואם זה ישפר ביצועים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
דבר ראשון המפרט מעבד:amd 64 bit 3000 athlon לוח:asus k8v-x כרטיס מסך:geforce 5700 256mb + vivo דיסק קשיח:80g sata יונדאי(שחכתי איך כותבים באנגלית את שם החברה) צורב:sony 16X10X40 כונן דיסקטים:orginal ספק:240w כרטיס קול:creative live 5.1 זיכרונות:princton 256X2 400mhz אוקיי א. אל תתיחסו לזה שהצורב לאט וכל הדברים האלה כי זה לא ממש חשוב לי רק מה שכתבתי בשאלות ב. אני קונה עוד איזה שבוע זיכרונות של kingston אבל אני מתלבט בין kingston לבין major ג. הלוח הזה תומך רק ב 300 fsb ד. אני רוצה שתגידו לי אם הזיכרונות האלה טובים וכמה אני יכול להגיע איתם ב - oc ה. המאוורר של המעבד מגיע רק ל 2800 rpm והחום של המעבד הוא 32 במנוחה ו. החום של הלוח 29 במנוחה ז. החום של הדיסק הקשיח הוא 31 במנוח…
-
- 14 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 36 מעלות עם זה שאני מעלה ל 230 בHTT זה לבד מעלה לזרכונות גם מוזר....חחחחח אולי זה צריך באמת להיות ככה ...טוב שווה לי לעלות את זה ל 250HTT ? שיהיה לי במעבד 2500MHZ ובזיכרונות 250MHZ ?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כותרת, חשבתי על סקיצ' אינפיניטי, יש משהו יותר טוב בתווך מחיר הזה, דגש על שקט יותר מאשר קירור... מידות המארז: 19.5 רוחב, 41 גובה, 43 אורך. נ.ב נראה ליש עדיף שהוא יהיה קל, כי קראת עכשיו שהאינפיניטי שוקל כמעט קילו, וזה די כבד..
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קודם כל הנתונים היו ככה: http://up48.siz.co.il/up1/j5xmjeaymmdf.jpg ועכשיו שאני מנסה להיכנס לOVERDRIVE זה רושם לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=njojvwfkzigl.jpg העלתי את הCORE CLOCK ל:775 ואת הMEMORY CLOCK ל:1200 זה נחשב OC טוב? ועוד כמה בערך אני יכול לעשות OC? ד"א יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך? תודה
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח לאיזה פורום לפנות עם השאלה הזו אבל העדפתי לכתוב פה כי פה נראה יותר מתאים. עיינתי בכרטיסי מסך 4850 שאני רוצה לקנות וראיתי שספיר שיחררו 3 כרטיסי מסך 4850 עם קירורים שונים ורציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי. לכרטיס המסך מתוכנן לשחק במשחקים כבדים וסרטי HD אבל לא ברצף (למעט ימי שישי-שבת) אז לא נראה לי שבאמת צריך לקנות קירור לכרטיס מסך אז אני רוצה לקנות את הדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3 יש לו קירור אקטיבי והוא סבבה, מספק את מה שהוא אמור לספק. אבל אני לא רוצה שהכרטיס יתחמם יותר מדי לכן אני תוהה האם כדאי לקנות את אחת הגרסאות הללו: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=249&grp=3…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לזכרון שלי תזמונים בסטוק 2.5-3-3-7. הFSB של המעבד שלי הוא 133 והזכרון 166.5 לכן עשיתי OC למעבד לFSB של 167 (קודם שמתי יחסים 1:1). הOC הצליח והכל אבל משום מה התזמונים עלו ל2.5-4-4-8(גם בבאס 166). שיניתי חזרה ידנית בביוס ל2.5-3-3-7 אבל כל תוכנות הבדיקה מזהות את הCL כ2.0. אני לא רוצה לעשות שינויים בתזמונים, מה גם שזה תזמון שקשה מאוד לשנותו. יש הגיון בכלל לשינוי ל2.5-4-4-8? תודה לכל מי שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ה-EVEREST מראה טמרפטורה אחת (50 מעלות במנוחה) והביוס מראה 35-38 מעלות כשעולה המחשב... מה נסגר? למי להאמין? היום גם שמתי משחה תרמית וניקיתי את המאורר של המעבד, אז איך יכול להיות שהטמפטורה לפי ה-EVEREST היא 50 מעלות במנוחה?! תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-