עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by katkato,

אם אני מרכיב את תדר המעבד בצורה הזאת: fsb(400)x 2 יהיה הבדלים אם אני ארכיב אותו בצורה הזאת(עם מכפלה פתוחה כמובן) fsb(10)x 80 מבחינת ביצועים כמובן .. והאם זה היתרון במכפלה הפתוחה ? שהיא בעצם לא מעמיסה על ה FSB ולכן לא צריך לדאוג שהוא יגביל אותי? ואז מן הסתם לא צריך להעלות לו מתח ..

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  2. Started by parker,

המחשב שלי ישן כפי שניתן לראות, אז חשבתי לעשות לו oc, העלתי את הבאס ל110 והכל היה בסדר ויציב, אז רציתי להעלות אותו עוד יותר, העלתי את הבאס ל112, המחשב עלה והגיע לwindows, ושם התחילה הבעיה, הwindows נדפק לגמרי, חשבתי שזאת בעיה של הטמפ, אך היא הייתי על 34-35, ניסיתי להעלות מעט מתח, אך הבעיות חזרו, הלוח שלי הוא MS-6163 pro של MSI, אם מישהו יודע מה הבעיה, אנא עזרו לי :\

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  3. שלום לכולם רציתי שלאול אותכם המבינים במאוררים איך המאורר הזה למעבד and 1800 והאם יש הבדל בינו לבין הוולקנו 9 או 10 חוץ מהמחיר וכמה לדעתכם המאורר הזה יוריד לי את הטמפרטורה של המעבד שלי כי עכשיו היא על 70 מעלות

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  4. שלום יש לי מעבד פנטיום 4 2400@1800 BUS 400@538 יחס מעבד לזיכרון 1:1 זיכרון Twinmos DDR-RAM Twister 512MB 3200 CAS2 Memory תזמונים 2.0-2-2-5 ולוח אסוס P4XP-X על המעבד יש קירור סטוק של אינטל. מאוורר מוציא אוויר מאחורה ועוד מאוורר שמזרים אוויר על הכרטיס מסך ועל הכרטיסי PCI אז ככה המחשב תמיד באוברקלוק בלי בעיות כלשהם, במנוחה בווינדוס בטמפ' של 35~39 ובמאמץ של מאה אחוז מעבד מקסימום שהגעתי זה 49 מעלות. אבל במאמץ נגיד ניד פור ספיד זה בערך 44~49 אז לא נראה לי שהטמפ' האלו טוב זה נראה לי חם אפילו בשביל אוברקולק אני רוצה להגיע לטפמ' יותר נמוכות. אז איזה מאוורר עם היטסינק טוב מתאים למעבד שלי 1800 רצוי שיהיה שקט מאוד ויעיל וגם אני רוצה משחה טרמית אז על מה אתה ממליצים לי? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  5. טוב אז ככה, לפני כשנתיים וחצי קניתי בKSP מחשב עם מעבד E6300. הכל היה טוב ויפה וכשקיבלתי אותו המעבד היה בקיץ עובד על 38 במנוחה ומגיע ל50 במאמץ של כ10 דקות. (לא עבר לי אף פעם את ה55 מעלות). עכשיו היום המחשב נכבה לי בפתאומיות ורציתי לבדוק את הטרמפ'. במנוחה 50 מעלות והגיעה במאמץ של כ5 דקות ל80 מעלות. יש איזה קירור שהוא לא סטוק על המעבד (אבל נראה ממש זול) שKSP התקינו. הגוף קירור יושב מצויין על המעבד. אני מחפש פתרונות וכמו כן אני חייב לציין שאינני רוצה לעשות OC.

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by BG,

שלום לכם! ברשותי נמצא כרטיס גרפי מסוג Geforce 6200, קישור לדף פירוט: http://tinyurl.com/maxb3 לפני זמן מה המאוורר של הכרטיס התחיל להרעיש באופן בלתי סביר. פירקתי את המאוורר מהכרטיס ושימנתי אותו עם שמן מכונות,כפי שראיתי במספר מדריכים באינטרנט. אך משום מה, הדבר רק הגדיל את כמות הרעש. ניסיתי לשמן עוד פעם, אך זה לא עזר. (יש לציין, ששימנתי הרבה מאווררים אחרים של מחשבים, ובכולם זה דווקא עזר). לאחר ניגוב השמן הרעש ירד מעט, אך המאוורר עדיין רועש. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by wrecker,

יש לי כרטיס מסך 9600GT של חברת TWINMOS שבא עם קירור עגול כזה, צינור קירור אחד בספירלה ומאוורר באמצע שלו למי שמכיר בכל מקרה הוא היה תופס מהר מאוד אבק בטמפ' רגילה הוא היה על 44 +- ומאמץ ממושך היה מגיע לאיזור ה68+ הטמפ' עם OC של ליבה 700@770 וזכרונות 1000@1100 נזכרתי שהיה לי קירור AC S1 (של ה8800 שנשרף לי) והרכבתי עליו מאוורר 120 הטמפ' צנחו מנוחה 35 +- ומאמץ 56-60 עכשיו מה שרציתי לשאול: האצתי את המעבד ל800MHZ וזכרונות ל1120MHZ ועם זאת שהטמפ' נורמליות המחשב לא יציב, פעמיים במשחק המחשב קרס ותמונה נתקעה.. למה זה?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  8. יש לי לוח msi k8n neo4 platinium שהקרור של ה northbridge שלו מסתובב על 8000rpm ועושה רעש של מכסחת דשא וזה רק אחרי חצי שנה של שימוש... (ניקיתי שימנתי - לא עוזר) בקיצור זה מאורר קטן כזה צירפתי תמונות.. בנוסף יש פה תמונות שמצאתי באינרנט של אנשים ששמו את הקירור הפסיבי של זלמן אבל בגלל שהוא קרוב לכרטיס המסך היו צריכים לחתוך אותו קצת בקיצור אם יש המלצה על איזה קירור טוב+תמונה\לינק תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by LazyCat,

תודה.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by RGod,

קיצר ככה ...אחרי OC למעבד,נעילת כל המתחים על קבוע ,זיכרון על 2.7 וכו -(מעבד -2.6P4-) נעילת PCIE על 100 וכו ,יש בעיה בחיבור ,כלומר בעת העלאת ה XP אז המחשב לא מתחבר לראוטר ,למשיהו יש רעיון סיבה למה :s05:

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by bagetrek,

שלום ... רציתי לדעת האם כדאי לי לעשות אוורקלוקינג ל- ג'יפה 5200 שלי עם 128 זיכרון ... אממ...רציתי עוד לדעת עם איזה כלים להישתמש איפה לקנות מה ואיך לפי המדריכים פה התרשמתי מהיופי שנעשה לכרטיס ומקווה שיהיה גם לא רק יופי אלא גם חוזק על הכרטיס עצמו עכשיו מולבש גוף קירור " צלעות " ולא מאורר ... תודה לעוזרים ! ד"א אני חדש פה .

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  12. ואיפה אפשר להשהיג בארץ הנה קישור http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0257-blueorbii-2/cl-p0257-2.htm תודה מראש אדם

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

אם יש איזה השוואה??.. עזבו מבחינת כסף...

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. Started by biohazard,

תגידוא לי מה זה ותזבירו לי למה זה אוזר.

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by hck,

היי ברשותי לוח של ABIT IC7 MAX3 אשר מגיע עם PAT מובנה (875). השאלה שלי היא - האם ניתן לבטל את הPAT כך שאני אוכל למשוך את הזכרון לבאס יותר גבוהה 1:1 ? לדוגמא: עים לוח קודם שהיה לי (ללא PAT) הגעתי לבאס יציב של 275MHz 1:1, אולם עם הלוח הנוכחי אני מגיע רק לכ 262MHz. מה שמפתיע בכל העניין כאן הוא שמבחינת ביצועים (Sandra) הם שווים(!), אני פשוט מעוניין לראות כעת עד לאן הA-DATA יגיעו 1:1.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  16. יש על הלוח אם חיבור למאווררים בתצורה של 3 פינים....יש גם 4 פינים לקירור ש המעבד.... עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לחבר מאוורר רגיל (80 מ"מ או 92) ללוח אם וכך אני יוכל לשלוט עליו באמצעות SPEED FAN??

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by bizbuzy,

עבור הנתונים הבאים : amd sempron 2500 box זכרון twinmos 3200 לוח אם albatron kx18ds ומארז compucase עם ספק hec האם ניתן לעשות אוברקלוק למעבד ע"י העלאת FSB (ללא שימוש במאווררים נוספים) או שזה יסכן את המעבד\לוח ?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by ac1240,

האם הכרטיס ATI Radeon HD4850 מתחמם ברמה שהיא לא בגדר הנורמלי?

19. יש לי לוח albatron k8nf4u הבעיה היא שהטמפ של המעבד קבועה 65c גם בביוס וגם בתוכנה everest. חוץ מזה הטמפ של הלוח ושל ההרדיסק משתנות. יש למישהו מושג אם יש איזה גמפר או משהו כזה שמפעיל את הסנסור של המעבד? תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by Tomerm,

היי. אני חדש בנושא ה OC ולא ממש רוצה להתעסק יותר מידי ידנית בשינוי מתחים, או מאווררים וכו'. רציתי לדעת האם יש תוכנה שמבצעת מבחני יכולת למערכת (בזמן מאמץ ומנוחה) וממליצה (!),(או מבצעת באופן אוטומטי, שינויי OC בהתאם ליכולות המערכת ? המפרט שלי רשום בצד ורציתי לדעת איך ועד כמה אני יכול "למתוח" את המערכת מבלי להרוס או לשרוף אותה. תודה מראש לעוזרים והממליצים. תומר.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  21. תמיד אתם כותבים שהמעבד במנוחה ובמאמץ, הכוונה לטמפ'. איך בודקים כל אחד בנפרד? השאלה די ברורה. תודה מראש. .swg

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by roeiw,

שמעתי איפשהו שחלק ממעבדי 3200+ נמכרו כ 2500+ בגלל הביקוש הגבוהה ל 2500+ הבנתי שאלו מעבדים עם סטפינג AXDA2500DKV4D AQZFA0402VPMW מישהו יודע על זה משהו??

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  23. עשיתי אוברקלוקינג למעבד Pentium 4 531 3.00Ghz והגעתי עד ל- 3.27 , עכשיו הפסקתי כי הגעתי לטמפ' של 60-64 , רציתי לדעת אם אפשר להמשיך בלי מאוורר יותר טוב כי כרגע זה מאוורר של הסוקט . אם לא איזה מאוורר לקנות עד 200 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by jhracham,

היי הזמנתי את הכרטיס הזה מסיפלטק והוא יגיע אלי יום שישי ושמעתי שהוא טוב לאוברקלואק רציתי לדעת כמה אני בערך יגיע בלי להוסיף קירור נוסף אני רוצה להגיע ל 300/650 שזה המהירות של TI4600 האם אני אצליח בלי קירור נוסף ואם לא על איזה קירור אתם ממליצים לי להוסיף?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by tzolerguy,

אני מכוון את התוכנה לתדר של 500 עושה את הבדיקה והכל לוחץ על החל ועדיין התדר שלי לא משתנה מי שכול לעזור תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים