עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idofr,

איזה מהזבל הטרמי הבא אתם הכי ממליצים?? ARCTIC ALUMINA THERMAL ADHESIVE ARCTIC ALUMINA ARCTIC SILVER 3

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by tphss,

היי כולם, אני בונה מחשב, והיום אני דיי מסיים אותו, יש לי כבר הכל מורכב. זאת פעם ראשונה שאני בונה את כל המחשב, נתקלתי בבעיה קטנה: לא זכרתי אם אני וחבר שלי הורדנו את מה שמכסה את החומר הטרמי על הHEATSINK, לא ממזרק אלא המקורי, שנראה כמו כזאת מדבקה. עכשיו הוצאתי את הHEATSINK וראיתי שכן הורדתי, אבל כל הריבוע חומר טרמי קצת התבלגן וזז לצדדים (המעבד נצמד אליו חזק, והחומר נסוג לצדדים), וקצת הייתה לי בעיה להוציא את הHEATSINK אז הזזתי אותו כמה פעמים מעל המעבד וזה כנראה מה שממש בלגן שם את החומר. מה לעשות? לסדר עם סרגל חזרה לאמצע? במקרה הזה חייבים להוריד את החומר ולשים חדש ממזרק? ??? כל עצה תעזור. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Shumy2,

בשקית הקטנה שבאה עם ההיסטסינק, אמורים למרוח את כל הגריז בשקית ? חצי ?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  4. Started by lamborghini,

יש לי inno3d tornado 5200 ובזמן האחרון אני מתחיל להבין על לצרוב ביוסים.. אז יש לי כאן שתי אתרים http://www.zoneg.net/modules.php?name=xBios&sid=fx&sor=ver&spec=gffx5200u http://www.station-drivers.com/page/vgabios.htm שיש בהם מלא מלא ביוסים לכל כרטיס שרק יש ל nvidia ובאתר הראשון יש רשימה של ביוסים ל 5200u והמטרה שלי זה שהמחשב יזה לי את ה 5200nu כ u אז יש סיכוי שזה יקרה אם אני ישנה לאחד מהביוסים האלו ? נ.ב הביוס שלי זה 5200nu - 4.34.20.18.00

5. טוב אני לא מצליח לייצב את המעבד על 2700MHZ, אז העלתי תמתח ל 1.66 אבל עדיין המעבד לא יציב. יש מצב לעלות תמתח ל 1.7? או שזה לא הגיוני? אני מסרב להאמין שהגעתי לגבול של המעבד יש לי 3200 בסקוט 939 ווניס.

6. Started by Zyabra,

מחפש מדריך או וידאו איכותי עם הסבר כיצד לנקות את הקירור של המעבד וכרטיס המסך משכבת אבק (שגובל בשכבת אבנים) בעזרת קומפרסור נייד או שיטה חכמה אחרת. מישהו מכיר מדריך מפורט איכותי בנושא? (לא בעיה למצוא בעצמי, אבל אני לא יודע לוודא שלא אומרים שטויות בסרטון).

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם, אני עכשיו קונה מחשב: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB INTEL LEMONT DP965LT LGA775 CORE 2 GIGABYTE GV-NX79T256D GEFORCE 7900GT SLI 256MB DDR3 PCI-E RETAIL W.D 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER והייתי רוצה לדעת האם שווה על מחשב כזה לעשות OC? ואם כן אפשר המלצות בנושא כי אני לא ממש מבין, ובנוסף אפשר לדעת שם של תוכנה שדרכה עושים OC, תודה רבה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 408 צפיות
  8. צריך קירור טוב למעבד המעבד שלי כרגע במאמץ על 75 70 2 הליבות והמעבד 66 ... זה מוריד ביצועים ? ואיזה קירור טוב אני יכול לקנות אבל ממש טוב

• 13 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by tktur1,

שלום... יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד מגיע ל50 עד 60 מעלות אין לי מושג מה הסיבה פעם הם היו קרובים אחד לשני אז הרחקתי אותם וירד מ65 ל50 עד 60.... קיצר עזרה עדיף לפני שהוא יהרס... תודה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by Oshriel,

יש לי זכרונות של KINGSTONE DDR400 HYPER-X 256MB הם עובדים על תיזמונים כאלה: 6 2 2 2 האם זה טוב? האם כדאי לשנות? זה ישפר ביצועים? אגב האם התוצאה 5600 למעבד AMD 2500 BARTON טובה בתוכנה PC MARK 2002? הזכרונות קיבלו תוצאה של 4700 - זה טוב? תודה רבה רבה לעוזרים 8)

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by Nemoman,

פשוט מדהים רחוק משיא עולם אבל עדיין מרשים מאד :yelclap: http://www.iopanel.net/forum/%E0%E5%E1%F8%F7%EC%E5%F7%E9%F0%E2/3807-tycoon-byter-6175mhz-641-cpu-%3D%3D%3Eupdate-6613mhz-ln2.html#post44935

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  12. Started by pooowa,

טוב, אז סוף סוף הגיע ה -SF2 המיוחל אלי הביתה, ולפני הכל תרשו לי לומר מילה רעה אחת לגבי ההתקנה- הברגים פשוט לא הספיקו לי כדי שאני אוכל להתקין גם את הגריל, ככה שהמאוורר חשוף לכל. איך שפתחתי את המחשב- שואב אבק התחיל לפעול. משהו ממש לא רגיל הרעש הזה, חשבתי שאני אתרגל... אבל השאר- רק שבחים הוא הוריד לי את הטמפ' של המעבד ב- 4 מעלות, את הלוח א ב- 5 מעלות ואת הספק (או מה שלא יהיה ה- AUX הזה ב- 6 מעלות. זה על המהירות המקסימלית והרועשת להחריד. עכשיו יבוא הסידור חוטים ונקווה שירדו עוד כמה מעלות, בתקווה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מה אתם אומרים עדיף מפחינת הביצועים? קירור מים אך בימקום הרדיאטור יהיה גוף קירור של 8עד 5 מעלות או עדיף לקחת את גוף הקירור(8עד5 מע) וע"י צינור מיוחד וחיבור לחברו לגוף הקירור המקורי במעבד בימקום המעבברר שעומד עלב :s05: ועד שאלה מה בקשר להתעבות ועיבוי,אך מטפלים ומורידים למינימום את הנזקים תודה

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  14. Started by yakir1111,

שלום יש ל מעבד ATHLON64 3200 עובד בהגדרות מקוריות(לא אוברקלוק) והליבה שלו רותחת בזמן מנוחה הטמפ' עומדת על 55-60 מעלות (CORE) והמעבד עצמו במנוחה עומד על 40מעלות אבל למה הליבה שלו בפנים רותחת בהרבה מהטמפ של המעבד עצמו? בקיצור הליבה של המעבד חמה בהרבה מהטמפ של המעבד ומה הטמפ' המומלצות לליבת המעבד שלי עד כמה מותר לה להגיע? התוכנה הזאת "COR TEMP" תוכנה טובה ומראה טמפ' אמינות בדקתי אם עוד תוכנות והם אותו הדבר מציגות וישל לה קצב ריענון מהיר זאת אומרת שהטמפ' ניראות בזמן אמת ומהר מתעדכנות... והתוכנה השניה מראה את הטמפ' של המעבד עצמו: הכי חשוב לי השאלה אם הטמפ' בסדר ומה הטמפ' המומלצות לליבה של המעבד? תודה יקיר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  15. Started by The-Devil,

אז ככה יש לי מחשב עם מעבד AMD 2500 קירור של Thermaltake vulcano11+ ובנוסף קניתי כרטיס מסך Sapphire Radeaon 9600XT 256 MB עם לוח אם Gigabyte GA-7N400V-L הטמפרטורה של המעבד שלי ב idle = 47-51 Working= 55-57 האם הטמפרטורות האלה סבירות ביחס למפרט שלי? ואם לא אז מה אני צריך לעשות כדי לקרר את המעבד בצורה טובה יותר??

• 11 תגובות
    • 717 צפיות
  16. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אז לאחר שבוס הסביר איך מסירים את המאורר מהגוף קירור הפשוט של אינטל (LGA775) פתחתי את המחשב, ניתקתי סיילנט קט אחד שסתם היה בפנים ופיזר אוויר במארז, הוצאתי את הגוף קירור מהמקום והסרתי את המאורר. בשביל לשים את הסיילנט קט הייתי צריך לאלתר, גם עם המתאם 80 מ"מ שמגיע איתו, הגוף קירור של אינטל פשוט קטן מידי. החזרתי את הגוף קירור למקום וחשבתי על אלתור. תוך כמה שניות מצאתי אחד, אזיקונים. שמתי סך הכל שניים, אחד בפינה אחד ושני בפינה האלכסונית שלו (ימין למטה ושמאל למעלה, למתעקשים) הפעלתי את המחשב והוופ הכל עבד. הבעיה הראשונה שנתקלתי בה: משום מה הסיילנט קט מסרב לעבוד במלוא המהירות, במחשב של אחי זה נותן לו עד 4000RPM, אצלי עד 2600 בערך. חבל מאוד. יכול להיות שהבעיה היא בתוכנה של אינטל…

• 1 תגובה
    • 383 צפיות
  17. אני מזכיר: קירור סטוק , מארז ג'נארי בלי מאווררים. דגם המעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 דגם לוח-אם: Asus P5Q Pro דגם זכרונות: Kignston 2X2GB 800MHZ תדר מעבד : 3400MHZ @ 2660 MHZ תדר FSB : זה 425MHZ תדר זכרונות : 850MHZ מתח מעבד : 1.344V מתח זכרונות : 1.9V מכפלה: 8 יחס זכרונות : 1:1 תזמונים: 5-5-5-18 70 מעלות מקסימום במאמץ מלא. מה אתם אומרים על ה-OC עם קירור סטוק ?

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by NIRHA,

שלום על פי תוכנת הספיד פן הטמפרטורה של הכרטיס מסך אצלי במחשב מגיע ל- 64 מעלות ללא כל מאמץ של הכרטיס כלומר לא במשחקים או משהו. הכרטיס הוא gforce8800gts 640 mb פתחתי את המחשב וניקיתי אותו וזה לא עוזר הטמפרטורה הגיונית ??

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by dddddd,

בנוגע לאבורקלוק. מישהו יכול להדריך אותי ללוח אם הספציפי הזה וההגדרות שהוא נותן? מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:‏AW9D-MAX abit זכרון:‏2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate ‏400GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ מארז:‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  20. Started by DJ_Yaniv,

שלום חבר'ה, כמו שראיתם פתחתי נושא השוואה בין מעבד E6400 ל E5200, ובסוף החלטתי שרוב הסיכוים אני יחליף את המעבד שלי ב E5200. ועכשיו שמתי לב שיש כמה דגמים למעבד הזה. ראיתי שיש Revision: Core stepping: - R0 - M0 זה מה שראיתי עד עכשיו, אולי יש דגמים נוסיפים. רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ומה היתרונות, מי מהם צורך פחות מתח ויותר טוב ל OC ? ותגידו מה זה Next stepping ? רשום שם שהוא QJLU (מה זה) זה המעבד. http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SLAY7.html __________________ ועוד שאלה, עכשיו הייתי באתר היצרן Abit. ובדקתי באיזה מעבדים הלוח אם שלי תומך, ולא כתוב שם שהמעבד E5X00 תומך. זה הגיוני ? http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/mb/intel_p35_ip35-pro.htm

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג דרך הביוס ואו לא נותן לי או נותן לי את זה בצבע אפור אני רוצה לדעת איך אני יכול לעפשר לזה הלוח אם שלי: Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P4S533VM Version REV 1.xx BIOS Vendor Award Software, Inc. BIOS Version ASUS P4S533-VM ACPI BIOS Revision 1008 BIOS Release Date 09/11/2002 BIOS Properties Plug and Play, Flash, AGP AGP Revision 2.0 Rate 1x, 2x, 4x (4x enabled) Available Rate 0x00000007 Selected Rate 0x00000004 Aperture Size 64 MB Sideband Addressing Supported (enabled) Fast Write Supported (disabled) תודה לעוזרים :yelclap…

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  22. Started by elior021,

שלום לכולם אני רוצה לנקות אבק מהמאוורר של המעבד ואני רוצה לדעת אם אני חייב גם להחליף משחת טרמית שאני עושה את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by tzolerguy,

מחפש מדריך שמסביר על תזנוי זכרונות וכיצד לשנות אותם לטוב ולרע תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.