עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, הייתי מעונין לדעת אם המאורר "TUNIQ TOWER" יתאים מבחינת גודל למחשב שלי? לוח אם: ASUS P5GDC DELUXE מארז מחשב סטנדרטי. תמונה של המחשב(צילום שלי): תמונה מהרשת: *השתמשתי בחיפוש ולא מצאתי מידע לגבי השאלה שלי. במידה והשאלה נטחנה, אני מתנצל. :-\ המשך לילה טוב.

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by oren13,

דבר ראשון המפרט מעבד:amd 64 bit 3000 athlon לוח:asus k8v-x כרטיס מסך:geforce 5700 256mb + vivo דיסק קשיח:80g sata יונדאי(שחכתי איך כותבים באנגלית את שם החברה) צורב:sony 16X10X40 כונן דיסקטים:orginal ספק:240w כרטיס קול:creative live 5.1 זיכרונות:princton 256X2 400mhz אוקיי א. אל תתיחסו לזה שהצורב לאט וכל הדברים האלה כי זה לא ממש חשוב לי רק מה שכתבתי בשאלות ב. אני קונה עוד איזה שבוע זיכרונות של kingston אבל אני מתלבט בין kingston לבין major ג. הלוח הזה תומך רק ב 300 fsb ד. אני רוצה שתגידו לי אם הזיכרונות האלה טובים וכמה אני יכול להגיע איתם ב - oc ה. המאוורר של המעבד מגיע רק ל 2800 rpm והחום של המעבד הוא 32 במנוחה ו. החום של הלוח 29 במנוחה ז. החום של הדיסק הקשיח הוא 31 במנוח…

• 14 תגובות
    • 647 צפיות
  3. אוקי, ביצעתי אוברקלוק... כרגע המעבד על 3.23Ghz ... חום : 48 מנוחה, 60-62 במאמץ.. כפי שהבנתי זה נורמלי למעבד. עכשיו נגיע לזכרונות. הפעלתי אותם כך שיישארו בטווח 1:1 מול המעבד, לכן באס הזכרונות עלה גם כן ל 230 ומשהו... ולכן הם פועלים על כ 460 Mhz בדיואל... שמתי עליהם סינקים לזכרונות של טרמלטייק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=10280 השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לשנות את התזמונים של הזכרונות...? אם כן איך? ועד כמה כביכול...? ידוע לי שהזכרונות הם יחסית טובים... אז אני מקווה שהרבה...... אלה הזכרונות יש לי 2 כאלה שפועלים בדיואל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1351&products_id=7930

• 11 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

הTR2 הזול יותר... הם באותו מחיר פחות או יותר... את הTR2 אני יכול לקבל ב45 שקל מCOMPIL כשאני קונה את המעבד, אבל הוא שוקל 457 גרם לעומת ה398 גרם של האיגלו... הTR2 הוא גם 2300 RPM לעומת 1900 של איגלו, מה שמפתיע הוא שאפילו שהוא "מהיר" יותר הוא שקט יותר בדציבל אחד... המשקל קצת מפחיד, כי AMD ממליצים לשים מאוורר לא יותר מ450 גרם... אני לא אוברקלוקר BTW מה הייתם לוקחים ?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  5. או שהגוף קרור יכול לעבוד באותה יעילות ל"נצח" , (אני מתכוון לגופי קרור מבוססי heat pipe) בהנחה כמובן שהגוף קרור מנוקה בתדירות מאבק

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by Kolshamen,

יש לי מעבד Q6600 עם קירור סטוק אני לא רוצה לקנות מחשב חדש בשנתיים הקרובות אז חשבתי לעשות OC מספיק לי להגיע ל3.2. אני מעוניין בקירור AC PRO 7 או ה ULTRA 120 השאלה האם ה פרו 7 יספיק לי??

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by רן.ט,

מישהו יכול בקשה לתת לי שם של אותר שיסביר לי איך לעשות אוברקלוק לכרטיס ולמעבד או אולי איזה מדריך שיסביר לי את זה??

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by iem,

אילו מבין המאווררים יותר אמין, פחות מרעיש, יותר טוב ? Arctic Cooling Alphine 7 או OCZ Vendetta ? תודה !

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by elad76,

שמתי לב שהOC של 7900GS מעלה איזה 10 FPS שזה המון!!!וגם במינמום הוא מעלה הרבה... רציתי לדעת אם OC לכרטיס שלי גם ישפר את הFPS ככה ואם כן איזה קירור טוב יש בKSP???ורק שם!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  10. כבר דיברנו מקודם על בעית התחממות ותודה לכולם על העזרה יש לי מעבד פרסקוט 3.0 1M קש דואל צ'אנל בלה בלה בלה והבנתי שזה מעבד הכי חם בעבודה וטמפרטורות גבוהות יש אפשרות להחליף אותו מה אתם ממליצים לי להחליף אני רוצה אותו מעבד ביצועים ונתונים דומים אולי אפילו יותר טוב \ בבקשה יעוץ כי המעבד הזה מתחיל לעלות לי על הנרווים

• 10 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by Guy950,

לא הייתי בטוח לאיזה פורום לפנות עם השאלה הזו אבל העדפתי לכתוב פה כי פה נראה יותר מתאים. עיינתי בכרטיסי מסך 4850 שאני רוצה לקנות וראיתי שספיר שיחררו 3 כרטיסי מסך 4850 עם קירורים שונים ורציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי. לכרטיס המסך מתוכנן לשחק במשחקים כבדים וסרטי HD אבל לא ברצף (למעט ימי שישי-שבת) אז לא נראה לי שבאמת צריך לקנות קירור לכרטיס מסך אז אני רוצה לקנות את הדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3 יש לו קירור אקטיבי והוא סבבה, מספק את מה שהוא אמור לספק. אבל אני לא רוצה שהכרטיס יתחמם יותר מדי לכן אני תוהה האם כדאי לקנות את אחת הגרסאות הללו: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=249&grp=3…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by Idom,

היי אני מחפש מארז למחשב חדש שאני קונה, הסכום עד 600 ללא ספק המארז צריך להראות טוב וכמובן לשמור על קירור המערכת.

13. אם לא מתאים תעבירו פשוט לא ידעתי לאיזה נושא זה משתייך תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  14. הנה הלינק שתראו איך אני רוצה שתהיה סירקולציית אוויר : http://i7.photobucket.com/albums/y263/Castor-Troy/midi.jpg -יש לי 2 מאווררים ג'נריים מקדימה שמכניסים אוויר -1 מאוורר טוב עם לד כחול שמוציא אוויר מהצד עכשיו מלמעלה אני צריך לעשות חור ולשים מאוורר mm 80. בסך הכל יוצא שיש 4 מאווררים. 1-איזה אתם ממליצים ושיהיה שקט 2-האם כדאי להחליף את מה שיש לי כבר במארז(הג'נריים בצבע שחור), האם שינוי למאווררים חזקים יותר יביא לשינוי משמעותי ? אם כן איזה לקנות?וכמה עולה 3- יש לי ספק של enermax ver 2 420W , האם המאווררים האלו יתחברו לספק כוח. יישאר מקום לכולם? כי יש גם את הכרטיס מסך שצריך חשמל , 2 הכונני סי די ,רציתי לדעת אם יש שיטה אחרת לחבר את המאווררים של המארז? 4- מה ההבדל בין מאוורר ר…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  15. העם התוכנה משפרת את הביצועים ? מהיא עושה בדקיו ?

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by demonshlomo,

יש לי מקום למאוורר במארז ואני לא יודע איזה גודל של מאורר רפשר לשים שם?! זה בטוח לא 120 ממ אבל אני לא יודע אם זה 80 ממ או92ממ? איך אני יכול לדעת? ואם אנחנו כבר שם אז איזה מאוורר כדאי לי לקנות לא במחיר מוגזם?

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  17. אורח
    Started by אורח,

האם OC לכרטיס מסך יכול לגרום אישזהו נזק לחומרה של הכרטיס? כאילו עזבו לשרוף את הכרטיס פשוט לגרום לו לעבוד בצורה לא טובה ולהציג את הגרפיקה בצורה לא טובה? כאילו מה הסכנות של OC חוץ משריפת כרטיס?

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  18. אז הנה המערכת: Intel C2D e4300 ABIT IB9 [chipset Intel® P965] OCZ: OCZ2P8002GK - OCZ 2GB (1GB x 2) Platinum XTC Edition cl4 liberty 400 קירור tuniq tower [אם צריך.. כ.מסך: leadtek px8800 gts 320mb] האם המערכת תגיע ל 3.2 -3.4 ? תודה

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by yambtz,

יש לי את המחשב הזה חצי שנה בערך. הכרטיס מסך זה V9280 של אסוס. זה בעצם ti4200 שהם עשו לו כל מיני דברים. אני רק יודע שהוא מגיע די קרוב ל ti4600 בבנצ'מרקים. עם הכרטיס הגיע התוכנה Asus SmartDoctor2 שהתקינו לי במעבדה. ממה שאני רואה, היא עושה OC "חכם" לכרטיס מסך. מישהו יודע עליה משהו? אם היא עוזרת בכלל?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. 1. מה זה בדיוק CFM ? איך מודדים אותו ? כמה CFM זה נחשב "טוב" ? 2. כמה דציבל זה נחשב ל"רועש", "בינוני" או "שקט" ? 3. אם יש יותר מאווררים שמכניסים אוויר מאשר מאווררים שמוציאים, זה יכול לעשות בעיות ? ולהפך ? זה הכל, בינתיים... תודה לעונים :-)

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. Started by idani1983,

שלום אני רוצה לעשות איזה OC קטן ל כרטיס שלי מתוצרת PNY גדי לראות להיכן אני יכול להגיע עימו. כרגע אני משתמש בתוכנה RIVA ואני מעלה בכל פעם את המהירות באיזה 5-7 MHZ גם ל CORE וגם לזיכרון. השאלה שלי היא האם מה שאני עושה זה בסדר<? ודבר שני איך אני יכול לבדוק את היציבות של העניין -כרגע אני בודק ב 3DMARK05 אבל במה עוד לבדוק את היציבות חוץ מזה איך אני יכול לבדוק מה הטמפ' שלו בזמן מאמץ מבלי להיכנס למשחק או משהו כזה - זה מאוד חשוב לי כי גם בסטוק הטמפ' של הכרטיס היא על 69-71 בזמן מאמץ אז דיברתי עם PNY ןהם אמרו לי שאין עם זה בעיה עד איזה 85 לא שאני רוצה להגיע לזה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  22. מראש, כל הנתונים החיוניים מופיעים ב"מפרט מחשב" אני מתכנן OC רציני בקרוב, ורציתי לדעת אם הקירור שלי יספיק לי: כשהמעבד עובד בלי OC, הוא מגיע ל10 מעלות מעל לטמפ' החדר, במאמץ! (ההבדל בין מאמץ למנוחה זה 3 מעלות בערך...) בOC לFSB 333 (מ266...) החום עולה ל 17 (+- 2 מעלות... יש לי בעייה בחיישן של ההיטסינק, סטייה של כמה מעלות...) מעלות מעל לטמפ' החדר. אם הOC אני מתכוון לעשות עם מארז פתוח לגמרי, ככה שהקירור אמור להיות מקסימאלי... אני מתכנן להעלות את הבאס מ133 (FSB 266...) ל200 (אני מקווה שאני אצליח להגיע עד לשם :-\...) ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני זה: 1. האם הקירור שיש לי יספיק לי ומה הטמפ' המקסימאלית שהמעבד שלי יכול לעמוד בה מבלי שיגרם לו נזק כולשהו כי אני לא מתכוון לקנות …

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  23. מעדיף אחד בלי כפתור לכיוון, אחד שאי אפשר לשמוע אותו ;D

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by nizzan7,

שלום, יש לסבא שלי מחשב P4 עם ליבת פרסקוט. הטמפרטורה שלו בשימושי אינטרנט היא בערך 60 זה בסדר? תזכרו שזה פרסקוט!

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

אם יש איזה השוואה??.. עזבו מבחינת כסף...

• 1 תגובה
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.