אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש מערכת קירור שמקררת את הלוח אם ולא דרך קירור מים שלא עולה על 250 שקל?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אילו מבין המאווררים יותר אמין, פחות מרעיש, יותר טוב ? Arctic Cooling Alphine 7 או OCZ Vendetta ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אחד המאווררים אצלי במארז NEXUS REAL SILENT CASE FAN עושה רעש מוזר כזה, אם אני עוצר אותו ואז משחרר הרעש נעלם לזמן מה ושוב חוזר. יש דרך לגרום לרעש הזה להיפסק? או שצריך להחליף מאוורר?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות כFSB בהדרגה ומעוניין לדעת האם משחק של כמה שעות בקרייסיס יהווה מדד לגיטימי ליציבות המערכת? האם הוא מאמץ את המעבד כמו S&M? (חיפשתי ולא מצאתי עוד תוכנות לבדיקת מעבד כי רובן מיושנות כבר). בהגדרות הכי גבוהות 1000X1600 הממוצע 35 FPS. תודה.
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד של INTEL דגם:E6300 DUAL CORE@2.8GHZ אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד,אני יודע איך אבל אני רוצה שתגידו לי מה לעלות ובכמה על פי המפרט שלי. לוח-אם: GIGABYTE G31M-ES2L 1600FSB ,DDR2 1066 זיכרון:KINGSTON 2GB 800MHZ VALUE(זה מה שכתוב בKSP) כרטיס מסך מובנה וקירור מעבד של ARCTICT COOLING ALPINE 7 PRO קירור מארז(מאחורה)של ARCTICT COOLING 8L טמפ' במנוחה זה 28 מעלות צלזיוס(בלילה באזור שפלה[רחובות]) טמפ מאמץ הגיע ל49 מעלות!! זה תמונה מEVEREST CPUID: במצב IDLE במצב רגיל: באנצ'מארק של זיכרון: תוצאות מבחן סיבולת של מעבד שנערך 7 וחצי דקות: וזה לינק לאחד שעשה בקלות OC ל4.0 GHZ: http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=6006 ------------------------…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הדבר היחיד שאני רוצה ממנו זה שיהיה שקט
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח להמלצה מכם לקירור מעבד E5200 קירור אוויר ל OC מ2.5 בערך עד ל 3.2 חשוב השקט - עד 200 שקל. תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש ברשותי שני סטיקים של 2GB כל אחד ב-Dual Channel, מהירות השעון של כל סטיק 1066MHz. בביוס אני רואה מהירות הסטיקים מוגדרת כ-Auto, והמהירות שנבחרת היא 800MHz ורק כשאני בוחר מכפלה של 5.33 המהירות עולה ל-1066. מדוע כך הדבר? למה מהירות ה-Default לא נקבעת על 1066? שזו המהירות של הזכרונות. אשמח לדעת.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום כנראה שמדובר בגשר הצפוני והוא רותח (אני לא מסוגל לשים את האצבע יותר מ3 שניות) נתתי לגשר הצפוני 1.2V וכנראה שזה מה שמגביל אותי בתהליך ההמהרה של המעבד 1.על איזה מאוורר אתם ממליצים? 2. הציפסט הוא בצורה מלבנית והוא נמצא מתחת למעבד תודה
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות את המעבד המוזכר לעיל (יחד עם לוח אם Biostar TA790GX3) - ואולי לעשות OC קליל. אני לא יכול להשקיע יותר מדי בקירור לצערי, עד 150 ש"ח. איזה קירור מומלץ בתקציב הנ"ל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון כבר לא עובד כל כך טוב עם משחקים חדשים (המחשב יחסית ישן הוא נרכש ביולי 2009) מפרט המחשב הוא: Intel Core 2 Duo E6300 2.8ghz (עם אוברקלוק ל-3.5ghz) - מעבד 4GB RAM 800MHZ DDR 2 G.Skill -זיכרון HD4850 512MB DDR3 - כרטיס מסך GA-EP45-DS3L - לוח אם Huntkey LW-6550SG - ספק כוח (הספק יחסית חדש הוא בן חצי שנה+- כי הקודם נהרס) XIGMATEK HDT-S963 - קירור למעבד ויש לי מספר שאלות בנוגע ל-OC ועוד: 1. אני שוקל אולי לחזק את ה-OC למשהו כמו 4.0GHZ, האם חיזוק כזה יעזור לי להריץ את המשחקים בצורה טובה (בשילוב כרטיס מסך חדש למשל hd6850) אני מתכוון למשחקים כמו: L.A. Noire ו-BF3 ו-Deus Ex וכו'. 2. האם בכלל OC כזה ימנע צוואר בקבוק כאשר אני יחליף כרטיס מסך ל-hd6850 3. האם אני צר…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
המאוורר הרגיל של אינטל מתחיל פתאום לזייף והחלטתי להחליף אותו אני מתלבט בין שני המוצרים האלה: 1. DuoOrb http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24550&catid=903#details 2. Thermaltake X5 Orb FX2 Black http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24551&catid=903#details מישהו פה יכול לעזור לי להחליט מה טוב מבין שניהם או אוליי יש משהו אחר יותר טוב משניהם?!! עריכה: אני לא מבצע שום OC אבל המחשב שלי נמצא החדר פנימי בבית והחדר נורא חם המעבד שלי זה e6300 והתקציב שלי זה 300 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה ההבדל בן הבקר הזה Scythe Kaze Master Pro 5.25 Inch 6 Chnnel Fan Controller Black (חוץ מזה זהוא ץומך ב6 מאווררים) לבן הבקר הזה Scythe Kaze Server 5.25'' Black Fan Controller ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 אם לא, איזה כדאי? לא מתכוון לבצע OC...
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי זכרונות G.SKILL 5-5-5-15 מסדרת פאי. 1066MHZ. איזו המהרה ניתן לעשות בזכרונות מסוג זה והאם זה ייתן לי משהו מבחינת ביצועים? (כגון: להוריד את ה LATENCY להעלות את ה MHZ וכו'..) **כרגע עשיתי OC ל Q9550 מSTOCK ל 3.4 (האם ה OC הזה מורגש בכלל?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני כרגע עושה אוברקלוק למחשב ישן , ואני מחפש תוכנת מאמץ למעבד שתבדוק את יציבותו , אם אפשר לינק בתוספת הסבר איך להשתמש אני אשמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 עם קירור סטוק אני לא רוצה לקנות מחשב חדש בשנתיים הקרובות אז חשבתי לעשות OC מספיק לי להגיע ל3.2. אני מעוניין בקירור AC PRO 7 או ה ULTRA 120 השאלה האם ה פרו 7 יספיק לי??
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בעם הוא שקט ? ועם הוא בא עם משכה טרמית עליו ? או שרציך לקנות בנפרד ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
זה מה שיש לי עכשיו הטמפרטורות במנוחה 33 במאמץ 63 לתת עוד קצת במתח ולהגיע ל 500 FSB ? או שהמתח מספיק גבוה ואני יפגע במעבד ?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני קונה מערכת בקרה למאוררים ויש לי בעיה.. המאוררים שמיתחברים למערכת בקרה הם 3 פינים והמאוררים אצלי הם 4 פינים מישו יכול לעזור לי לימצוא קבל מפצל מ3 ל4 פינים? לדוגמא כזה: http://i45.tinypic.com/35btgkx.jpg תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר על שאר המתחים שיש בביוס, חוץ מהCPU והזיכרון ,ומתי אני אמור להעלות אותם ? בינתיים העליתי רק את המתח של הCPU כל פעם קצת קצת ביחד עם הבאס והרצתי PRIME95 למשך שעה על הבדיקה הראשונה(ללא זיכרון וכו'). בינתים הגעתי ל4.1 במתח של 1.40 , עבר בדיקה של יותר משעה . בשאר המתחים לא נגעתי השארתי אותם על AUTO. ב4.2 קיבלתי מסך כחול אז העליתי את המתח ל1.425 ולבינתיים הבדיקה רצה כבר יותר מחצי שעה. טמפ במאמץ כרגע 58 מעלות. הלוח הוא UD3P .
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
איזה גוף קירור מתאים/כדאי לE8400 אם יש כמה אז מה האחד שהכי שווה את המחיר? בנוסף, האם כדאי בכלל להתקין קירור למעבד אם אני לא מתכנן OC (בהנחה שהמחשב יעבוד רוב היום ויריץ משחקים כבדים)?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם הoc סביר? 4.1GHZ עם NIRVANA 120 וטמפ 67? זה לא טמפרטורה גבוהה מדי ל4.1GHZ במאמץ? מעבד E8400 הוא במתח של 1.265 ו9*456. עוד בעיה הcore temp רושם 63-64 והOCCT רושם ב4-5 מעלות יותר תמיד.... במנוחה 43 אבל הוא עובד על מכפלה 6 במנוחה. תודה מראש ערן.
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב בשעה טובה קניתי את המחשב על ידי חפירה ענקית באינטרנט ובאתר זה בינתיים לא הבנתי איך אני רואה את מעלות החום של כל ליבה במעבד שלי כי אני מקבל תוצאות מוזרות ולא אחידות דבר שני עשיתי מאט OC (על קצה הלשון ) כל התמונות הם אחרי ה OC הקטן שעשיתי ללא שינוי מתחים ... תמונות cpu-z תמונה מ EVEREST Ultimate Edition ו- SpeedFan הזמן הבדיקה של EVEREST מפרט Q6600 P5Q GSKILL 4G 1066 קירור לא נראה לי שזו הבעייה יש לי 690 COLLERMASTER 8 מאררים של 120 אחד של 80 ו Thermalright Ultra 120 Xtreme השאלה לאן אני ממשיף מפה תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי OC למעבד וכרגע הוא עומד על 12.5*240 על 1.45V וכשאני נכנס למשחקים(ניסיתי בנתיים את ההכי כבדים crysis/GTA4) v) התפרטי עובד רגיל אבל ברגע שהטעינה לתוך המשחק נגמרת הוא יוצא מהמשחק ואני מקבל את ההודעה send\dont send error של וינדוס. מה הפיתרון? פרטים נוספים על הOC: HTT: X4 זיכרונות: גיגה 667\גיגה 800 והורדתי אותם ל533.
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-