אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב.... ה6800LE שלי חם יחסית(74-80C) במאמץ,לאחר פתיחת צינורת... הכרטיס היה חם גם לפני שפתחתי צינורות... השאלה שלי היא ככה: איך אני מקרר את הכרטיס בצורה הטובה ביותר(מבלי לעבור את ב-200 ש"ח)...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג לסלרון 900 הצלחתי להגיע איתו ל 1 GHZ שניסיתי 1.1 GHZ או 1100 MHZ המחשב לא נדלק. שהחזרתי ל 1000 MHZ הוא נדלק אבל באסה ! רציתי להרים אותו בעוד 200 MHZ . טוב גם 11% שיפור ל CPU זה מכובד ;D למרות שבפועל אין הבדל בביצועים 900-1000 דה סם אולד שיט.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה לעשות אוברקלוקינג עם הE6600, אם כן, אז אפשר קצת פרטים?.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני יודע שהוא לא ממש ocer טוב אבל ניסיתי לבדוק במאגר ההמהרה אבל לא מצאתי מי שעשה לו יכול להגיד לי עד כמה הוא הצליח להגיע? תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
החלטתי לבדוק מעלות לא במאמץ ככה סתם אחרי שעה שהמחשב פועל סתם ואני לא מבין מה אמיתי ומה לא. תראו בעצמכם: אורסט מראה נמוך וספיד פאן מראה שהמחשב עולה באש. מה קורה כאן? ומה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום. חדש פה, חדש לעולם המחשבים. אני מנסה למצוא מקום (אתר) שבו יש השוואה בין גופי פתרונות הקירור השונים. אני לא מצליח לעשות סדר בבלאגן: בבחינת "מרוב עצים לא רואים את היער". אז מה אני מחפש? קירור שיעלה בערך 50 דולר (אני גר בארה"ב), ויהיה טוב עבור core i7-2600K (שאני מקווה שיעבור המהרה - ברגע שאלמד איך עושים זאת). לא מדובר על מעבד שעומד להפעיל את תכנית הגרעין האיראנית. יותר עבור משחקים, ועבודה כללית. אפשר לקבל הפניי או המלצה? שאלה כבדרך אגב: מכר הציע לי לרכוש ממנו קירור שנקרא Xigmatek Aegir (מקווה שאני מאיית את זה נכון) בעלות של 45 דולר. במצב חדש. מה דעתכם על כך? תודה מראש - כמו תמיד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חשבתי לעשות למעבד שלי OC רק שיש בעיה בלוח אי אפשר לשנות מתחים לזיכרונות . כנראה הלוח לא מתאים ל OC מה שכן אפשר שאר הדברים אפשר ... מ 2.1 GHZ עם מאוורר BOX אפשר להגיע ל 2.5 ? :-* קיבלתי מעבד 6400 מחבר אין לי מה להפסיד למרות שבאתר של אזוס רשום UP 6000 .
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בינתיים על קירור סטוק ,מתחים: סטוק למעבד ותוספת 0.1 לזיכרונות כדי שייעבדו עם הלוח.. הרצתי בדיקה 4 שעות בORTHOS על 450 ויציב לגמרי עכשיו אני יריץ כל הלילה על 465 (3.2 ג"ה) נראה מה יהיה...אני מפחד לגרום נזק לזכרונות (G.SKILL PK) הם כבר ב939MHZ. טמפרטורות: 40-47 לאורך כל הבדיקה כשיש דקות אחדות שהטמפ' מסתובבת בין 47-51 .. מה אתם אומרים? איך הטמפ'? להמשיך?..
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לום לכולם יש לי כרטיס sapphire r9 390x tri-x 8gb וכרגע המהירות שהוא הגיע מהמפעל הם ליבה 1055 והזיכרון על 1500 וגם שאני פותח את התוכנה של sapphire trixx הוא מראה לי שהמתח ליבה הוא 13mv+ לא נגעתי במתחים הכרטיס מגיע לטמפרטורות מקסימליות של 82C במשחקים אני רוצה לעשות קצת אוברקלוק בלי לפגוע בכרטיס כמובן מישהו יכול לתת לי הגדרות שהוא ניסה והאם אפשר לעלות את הליבה ל1100 בלי לגעת במתחים של עכשיו? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש בכל מאמץ. לא מדובר בכיבוי מסודר של מערכת ההפעלה אלא בכיבוי חשמלי של המחשב. לום האם של ABIT IS7-E2, והמעבד סלרון 2.4 התקנתי תוכנת בדיקת טמפרטורות של אביט והטמפרטורה של המעבד היא 50 מעלות ללא מאמץ, בתחילת המאמץ הטמפ' עולה ל53 מעלות ובשיא המאמץ ל57 מעלות (ואז המחשב מאתחל עצמו). האם אני יכול להניח בוודאות שמקור התקלה בחימום המעבד? האם טמפ' כזו נורמלית לסלרון? האם יש לאינטל טבלת טמפ' רשמית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מארז פשוט תוצרת compucase דגם 6a19 עם המארז קיבלתי air-duct\תעלת אויר למעבד. יש לי גוף קירור תוצרת זלמן משהו 7000 (92mm מאורר על גוף אלומיניום). רציתי לדעת עם כדאי בכלל להשתמש ב air-duct או שעדיף בלי. שמתי לב שהוא חוסם הרבה מהפעולה של המאורר האחורי (120mm) למרות שאפשר לשלוט בגובה של התעלה. יש לי מעבד 2.4ghz 800mhz על asus p4p800 וכרטיס מסך פשוט עם קירור פסיבי. חשוב לי שטמפרטורת המחשב תהיה נמוכה וכמו כן שהמחשב יהיה שקט, מה מומלץ לגבי ה airduct של המארז והייטסינק של zalman (או גם לא ממש יושב מעל הגוף קירור, בערך 2.5 ס"מ ימינה). אם אני ישתמש בדאקט אבל בגובה מינימלי האם הוא ישפיע על חום המעבד הוא שהמאורר האחורי "יגנוב את האויר ישירות. אני חייב לציין שתיכנון התעלה …
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDMATRIXSLOTFAN מאוורר עם חיבור של כרטיס למחשב המאוורר מתחבר לסלוט פנוי בצמוד לכרטיס המסך ומהווה מאוורר קרור נוסף למאוורר הקיים להגנה מושלמת בפני התחממות יתר של המחשב וכרטיס המסך באם יש לך כרטיס GF או ATI מהדגמים האחרונים יש לך פתרון לקרור נוסף של המערכת בנוסף מוריד את טמפרטורת המחשב ב 5-6 מעלות נוספים 2. האם הגיוני שמעבד amd xp2000 יעבוד בחום של 75-80 מעלות???
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קיצר ככה ...אחרי OC למעבד,נעילת כל המתחים על קבוע ,זיכרון על 2.7 וכו -(מעבד -2.6P4-) נעילת PCIE על 100 וכו ,יש בעיה בחיבור ,כלומר בעת העלאת ה XP אז המחשב לא מתחבר לראוטר ,למשיהו יש רעיון סיבה למה :s05:
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי את הפרקטל R4 באמת מארז מעולה אבל אני רוצה להוסיף לו מאווררים למעלה ומקידמה בגלל שהוא מגיעה רק עם אחד מקדימה ואחד מאחורה על איזה מאווררים אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני עובד מזה שנים על מערכת מבוססת ATHLON XP 2500 על לוח אם GA-7N400 עם כרטיס מסך GEFORCE 6600LE. לפני כחצי שנה המאוורר שעל הגשר הצפוני התחיל להרעיש ממש, ניסיתי לנקות ולשמן אותו וזה לא עבד אז ניתקתי אותו והמחשב חי עם זה בשלום. לאחרונה המאוור שעל הגיפורס התחיל גם הוא להשתולל אז ניתקתי גם אותו. שאלתי היא האם יש כאן סכנה לשריפה של אחד הגורמים או שבכל מקרה לפני שתיהיה שריפה יהיו לי סימנים אחרים שיעידו שיש בעיה ועלי למצוא פתרונות קירור אלטרנטיביים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
התגלתה תקלה במחשב שלי ששיחקתי במשחק המחשב נתקע ועשה ריסט לפי מה שהבנתי מהתמיכה טכנית בפורום.. זה שהכרטיס מסך שלי מגיע לטמ'פ הלא רצויות כרטיס מסך GAINWARD 7300 GT בלי מאוורר!!!! מחשב חדש..זיכרון ג'יגה ודואל כור מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד P3 800........ עם היטסינק ישן של CHRONOS מהירות 5114rpm לוח אם Cuv4x של ASUS מאוורר חיצוני 1. טמפ' לוח אם לפי MBM וSandra היא 27 וטמפ' המעבד לפי Sandra נעה בין 35-40 האם כדי לי לבצע OC למעבד?! אחרי הכל אני יכול להרים אותו עד 970 וחבל........... אודה מאוד על כל תשובה שהיא......
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
המאוורר במחשב שלי לא עובד טוב המחשב מתחיל להתחמם. אז ככה אני רוצה לקנות 2 מאוורים חדשים, אז מאיפה כדי לקנות, ואילו סוגים? התקציב הוא משהו כזה 100-150 ש"ח אפשר אפילו לחרוג ל 200-250 ש"ח
-
- 18 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פשוט פנטיום 4 מעבד 3 מגה הרץ לא משחק משחקים כבדים וכאלה אני מחפש קירור שקט למעבד בסביבות 130-160 שקל וגם ספק כוח עד 200 שקל יש כמה שאני חושב שהם טובים Thermaltake CL-P0257 Blue Orb II http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva או Ruby Orb Silent CL-P0391 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva לגבי ספק http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva (אני כרגע עם ספק של 300W) תודה אני קצת מבולבל לגבי המאווררים יש הרבה סוגים
-
- 35 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי לוח אם של אינטל ואין לו אפשרות להעלות את הfsb אז יש איזה תוכנה שתעשה את זה? ולא בצורה מסובכת מדי...... הכל מקרה תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ... רציתי לדעת האם כדאי לי לעשות אוורקלוקינג ל- ג'יפה 5200 שלי עם 128 זיכרון ... אממ...רציתי עוד לדעת עם איזה כלים להישתמש איפה לקנות מה ואיך לפי המדריכים פה התרשמתי מהיופי שנעשה לכרטיס ומקווה שיהיה גם לא רק יופי אלא גם חוזק על הכרטיס עצמו עכשיו מולבש גוף קירור " צלעות " ולא מאורר ... תודה לעוזרים ! ד"א אני חדש פה .
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם שמעתי שמישהו הרכיב זכרונות הפוך (לא יודע איך הוא עשה את זה) ונשרף לו הלוח והזכרונות... עכשיו אני הרכבתי פעם SDRAM והייתי יכול להרכיב בכיוון אחד... המממ DDR לא הרכבתי... זה שונה? ודבר כזה באמת יכול לקרות?
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אתמול קניתי סלרון 1000 ורציתי לשאול לכמה אני יגיע אם אני יעשה אובר ואיזה מאוורר אני אצתרך יש לי את המאוורר של המעבד(שבא בקופסא) והוא נראה חזק. ושוב לשאלה לכמה אני יכול להגיע עם אובר לא רצחני
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-