אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני הולך מחר לחנות להתקין קירור של thermaltake לכרטיס Sapphire ATI Radeon X1900 GT הוא עולה בסביבות 100 שקל לא ידוע לי שם הדגם או מספר הדגם האם זה יועיל לכרטיס אני ירשום את הדגם בעוד כמה ימים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן ניקיתי אבק שהצטבר לי במחשב. במסגרת הנקיונות הסרתי את אחד מהאווררים, זה שצמוד למארז (לא של הספק כוח ולא של המעבד) וניקיתי אותו טוב טוב. החזרתי אותו למצב שבו הוא היה, לדעתי. הייתי רוצה לודא דבר אחד - מטרת המאוורר הזה להכניס אויר קר למחשב או להוציא החוצה אבק ודברים כאלו? כלומר, עכשיו כשאני שם יד מול המאוורר אני מרגיש את האוויר שהוא פולט. האם הרכבתי אותו הפוך והוא צריך לנשוב אוויר פנימה? תודה (איזה שאלה דבילית, אני יודע)
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני כבר די סגור על המפרט... הלוח הוא p5n-e sli ועל פי מה שקראתי ישנה בעייה מסויימת להרכיב עליו את ה-tuniq tower. יש למישהו ניסיון עם הלוח? אם אכן ישנה בעייה הייתי רוצה לדעת על קירור אלטרנטיבי למעבד באותו טווח מחירים (250), כמובן שיהיה הקירור הטוב ביותר! תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש אם מאוור stock 512 זכרון פנימי samsung 3200 רגילים ולוח אם abit nf7-s האם אפשרי להעביר oc ואם כן איך ועד לאן אני יכול להגיע??
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: intel E2140 עם קירור סטוק לוח אם: gigabyte ga 945gcmx זכרון של OCZ בתדר 667 אני מעוניין לדעת האם אני יכול להעלות את התדר מ-1.6 בלי לעשות שום השקעה כלומר להשאיר את הקירור סטוק הפשוט במערכת הנל צריך גם לקחת בחשבון שזה לוח אם מאוד פשוט. אם כן אני רוצה לדעת לכמה אני אוכל בערך להעלות בלי שום סיכון למערכת בקירור סטוק.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון כבר לא עובד כל כך טוב עם משחקים חדשים (המחשב יחסית ישן הוא נרכש ביולי 2009) מפרט המחשב הוא: Intel Core 2 Duo E6300 2.8ghz (עם אוברקלוק ל-3.5ghz) - מעבד 4GB RAM 800MHZ DDR 2 G.Skill -זיכרון HD4850 512MB DDR3 - כרטיס מסך GA-EP45-DS3L - לוח אם Huntkey LW-6550SG - ספק כוח (הספק יחסית חדש הוא בן חצי שנה+- כי הקודם נהרס) XIGMATEK HDT-S963 - קירור למעבד ויש לי מספר שאלות בנוגע ל-OC ועוד: 1. אני שוקל אולי לחזק את ה-OC למשהו כמו 4.0GHZ, האם חיזוק כזה יעזור לי להריץ את המשחקים בצורה טובה (בשילוב כרטיס מסך חדש למשל hd6850) אני מתכוון למשחקים כמו: L.A. Noire ו-BF3 ו-Deus Ex וכו'. 2. האם בכלל OC כזה ימנע צוואר בקבוק כאשר אני יחליף כרטיס מסך ל-hd6850 3. האם אני צר…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי מחשב מבוסס AMD 3700 SANDAY DFI SLI-DR הבאתי זכרונות OCZ XTX 2-2-2-5 וספק OCZ PS 520W בקיצור כרגע זה המצב שלי בOC תראו בתמונות: אני מנסה להריץ PRIME הטמפרטורה במנוחה היא 48 מעלות בערך במאמץ היא 60 מעלות אני עם XP90 זה תקין? המתח לזכרון זה 2.9 בכל מקרה כל פעם הPRIME נופל מיד עם שגיאה האם החום תוקע את הOC? ניסיתי להריץ סתם AQUAMARK וזה עבד נהדר וקיבל ציון גבוהה למעבד אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אפשר להשיג בלוק לקירור מים לA64? זה אותו בלוק כמו של Athlon XP? הסתכלתי בEMP, כבר הרבה זמן לא ראיתי שם עדכון, אני רואה את The Byter גולש כאן בפורומים אבל באתר לא מצאתי מילה על A64. אילו ערכות מושלמות של קירור מים מומלצות? כמה שיותר ביצועים ביחס למחיר. (דברו מספרים )
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מעבד Q6600 ולהמהיר אותו ל3 GHZ. אני צריך קירור למעבד. תקציב 180 שח עדיף פחות. בבקשה לתת דגמים שיש בFOXPC היות והמחשב נקנה משם. פרטים נוספים: לוח אם P5QL PRO מארז NZXT APOLLO ספק 500W של סיסוניק
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב כמו שאתם רואים בחתימה יש לי את הכרטיס המעאפן ג'יפה FX5200. הוא בא בתדרים של 250 לליבה ו364 לזיכרון אם אני זוכר נכון, עכשיו השאלה מתחילה מכאן.. אחרי האובר הוא עומד על 320 לליבה ו500 לזיכרון(250 אמיתיים כמובן). אז מה בעצם עשיתי כאן? שיפרתי משהו? האם אני יראה הפרש ביצועים? אם כן עד כמה זה רציני? או שהעלתי תדרים הוספתי מסך לכרטיס מסך ושינויים אני לא באמת יראה...וכל זה מיותר... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
סנסור אחד מיקמתי על המעבד והכל עובד סבבה את השני אני רוצה על הכרטיס מסך בשביל לעשות לו גם אוברקלוק איפה למקם את הסנסור ? יש לי כרטיס מסך GeForce2 mx 400 64mb ד"א - מה הטמפ' הממוצע של הכרטיס מסך הזה ?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, מחפש קירור חדש לAMD AM2 4000 X2 למטרות OC. שיהיה כמה שניתן שקט כל עוד זה לא פוגע בביצועים שלו. תקציב 100-120 ש''ח ללא חריגות נוספות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום ! קצת עזרה למחשב ישן טמפ' סרק 54 מעלות מפרט: m/b ecs l7vmm3 cpu-amd 1900 +fan pro 3100a בחיפוש ברשת הפתרונות מתיחסים ל-socket a-462 מבדיקה של פתרונות הקירור התפס של גוף הקירור לא מתאים גוף הקירור מחובר ללוח אם בעזרת שני ברגים (צילום מצורף ) תודה עבור העזרה ;D כספי [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן חברים , קצת מפדח אבל הגעתי למכשול , קיבלתי היום את הEnermax Apollish שלי ואני לא מצליח לחבר את הברגים המבודדים (מגומי נראה לי) , אני לא מצליח להכניס אותו עד הרווח המיועד לו עם הבליטה , זה נראה ככה : http://www.enermax.co.uk/fileadmin/enermax/content/produkte/fans/apollish/pic_5.gif מצטער על השאלה האידיוטית ( ) אבל עזרה תתקבל בברכה ;D
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש בבעלותי מעבד מסוג סלרון 2800 מג"הצ כמו כן מותקן עליו קירור מסוג ביג טייפון. התחלתי באובר קלוק קטן ואני עומד כרגע על מהירות של 3144 מג"הצ. יש לי כרטיס זיכרון אחד של 256 מגה-בייט 400 DDR שעכשיו נמצא על 450 בערך. עד כמה אני יכול להגיע? ושאלה קטנה על טמפרטורה שיותר חשובה בתוכנה easy tune 5 שקיבלתי בדיסק של הלוח אם מופיע 45 מעלות במנוחה ואילו בביוס 50 במנוחה,מי צודק? עד איזה טמפ' אפשר להגיע?
-
- 11 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי על המעבד ת'מאוורר המחואן של אינטל של 1500 RPM עכשיו המחשב שלי על 30 מעלות זה לא הבעיה אני פשוט רוצה להחליף אותו והגוף קירור של המאוורר הזה בצורת עיגול והגוף קירור בנזונה אני רוצה רק מאורר יותר טוב שמתאים לגוף קירור עגול
-
- 10 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום,קניתי שני מאווררים 120 למחשב אחד S-FLEX ואחד AC 12025L את הראשון אני מזהה בביוס והוא עובד בסדר על אותה מהירות שמצוינת עליו 1200RPM אך השני אינו מזוהה והוא כאילו לא נמצא,בדקתי ופיסית הוא עובד,שניהם שלושה פינים ולוח האם הוא P35 DS3L מישהוא יודע מה הבעיה או האם זה תקין? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה גוף קרור לא יקר, לא רועש מידי, יעיל, ושלא יעלה על 150 שקל. כמובן שעדיף המקסימום שבמינימום.. תודה (:
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
קראתי ביקורת על מתקן קירור באתר.... http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1094051628,50801, ולא ממש הבנתי מה מתקינים את זה במחשב מה עושים עם זה מי שהוא מוכן.... להסביר תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי מאוורר (למארז) zalman f1 יש לו חיבור דיי מוזר שאני לא יודע לאיפה לחבר, זה לא החיבור אדום שחור. יש לו חיבור שחור אדום לבן, יש גם שנאי כזה שמשנה מ 3 פינים ל 3 חריצים. יכול להיות שזה מתחבר ישירות ללוח אם, אם לא אז איך אני מחבר את זה?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה - אני אוברקלוקר צעיר והייתי רוצה לשאול איפה אפשר להשיג ציוד (כמו צלעות קירור - מאווררים ..) אבל אני גר בדרום - איזור ב"ש - אז אשמח לשמוע איפה אפשר לקנות ציוד בדרום (או באינטרנט) תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, האם עדיף לעשות אוברקלוק למעבד ע"י שינוי המכפלה (העלאה שלה) במקום להעלות FSB? זה לא יותר טוב? כי הרי זה בעצם מעלה את המהירות של המעבד ולא של כל המערכת כמו FSB (תקנו אותי אם אני טועה... מה שהגיוני) ע"י העלאה של המכפלה אפשר למנוע הפרעה של חלק מסויים בתפקוד המערכת (לדוגמה אם איזה מודם מפריע ל OC) שוב, תקנו אותי אם אני טועה ותגידו לי אם יכול לקרות משהו ע"י האלעת מכפלה למטרת אוברקלוק (הרבה להעלות), והאם זה עדיף על oc רגיל... תודה!
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
OCDB לכרטיסי מסך עם תמונה מGPU-Z הגיע הזמן לעשות... מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום יכול להיות שבמערכת קירור מים אשר גם המעבד וגם הציפסט באותו לופ. יהיו הטמפ' של המעבד 32 בעוד של הציפסט יושב על 40? יכול להיות שנדפק לי הרגש של המעבד? שימו לב גם לגרף של ספידפאן להפרשי טמפ' לפי זמן של המעבד......... מה עושים?- [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 669 צפיות
-