אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש גריז טרמי ויש דבק טרמי מה ההבדל בינהם ומה עדיף תודה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מהם הסיבות ? האם מעבדים שהמתח בהם לא שונה יכולים להתחמם יותר ? מה גורם להתחממות ? האם מתח הוא הגורם היחידי לחום ? האם מעבד יכול למות גם כשהוא קר לאחר OC ? האם לוח אם יכול למות לאחר OC ? איך? מתי? למה? וכמה? למי פה זה קרה כבר, מהם הגבולות הנורמלים ? בקיצור, שפכו את כל המידע על זה ! תודה מראש, אוהד.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
טוב בגלל שכל כך התבאסתי מאיך שהדמו של ספלינטר קו ל עובד על הכרטיס מסך שלי החלטתי למתוח אותו כמה שצריך למעל משחק חלק מה שיש לנו זה כרטיס מסך עם ציפ של GF2 של איזה חברת סינית נקראת GAFORCE 200MMX בלי קירור מיוחד מה שכן הנחתי מעליו מאורר של ספק כוח מה שבאמת מקפיא אותו תגידו אתם עם איזה תוכנה להשתמש ובכמה להעלות את המהירות של הליבה והזיכרון כרגע זה על ליבה על 175 וזיכרון על 143 כרגע בספלינטר קול אני מקבל בין 10-15 FPS 25 ואני ינשק לכם את הרגלים
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 1000 Mhz עם כרטיס מסך GE FORCE 4 128 DDR MX ואני רוצה להתקין אוברקלוק ואני לא יודע איך להשתמש בתוכנה שהורדתי מהאתר הזה ואני לא רוצה לחטט שאני לא ידפוק תכטיס מסך....בבקשה תעזרו לי!!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי את המערכת של TT 745i כרגע הכול בסדר ותקין , הזמנתי מכל מים שנכנס ב-5.25" במקום במארז על הרצפה .. עכשיו המשאבה שלי מוציא מים מלמעלה ורציתי לדעת אם אפשר לשנות את זה בכל דרך שהיא.
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז קודם כל שלום ;D יש לי : Gigabyte 8600GTS 256MB 128bit פאסיבי התקנתי על הגוף קירור הסטוק פאסיבי מאורר מארז שמצאתי בגודל של 80MM, בול על הריבוע שיש בגוף קירור. התקנתי אותו עם שני ברגים ופיברקתי איזה קירור שהוריד לי 8-10 מעלות מהמעבד, ובמקום 47-48 מעלות יש לי 39-40 במנוחה. עשיתי לו לא מזמן OC, GPU - 675/802 Shader clock - 1458/1732 זכרון השארתי כרגיל 1008. לדעתי זה OC דיי מכובד בשביל כרטיס כזה, הכל טוב ויפה יצאתי מ3DMARK06 ב200-250 נקודות יותר מבעבר. ניסיתי לבצע לו עוד OC קטן, אבלל ממש קטן של עוד 50MHZ למעבד, אך ברגע שעשיתי זאת נכנסתי ל3DMARK ואני פשוט קיבלתי מסך כחול.. הכרטיס נשאר בטמפרטורה של גג 48 במאמץ. (אמרו לי שהכרטיס הזה מגיע ל900MHz ללא בעיה ... פה בפורום אמרו לי…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אנשים קיבלתי מעבד דותן 2 גיגה הרץ מעבד בן זונה לפי מה שהבנתי וחשבתי להביא לו לוח ולחבר אותו לקרור גז שלי חח כמה יעלה לי לוח למעבד הזה ואיפה אני יכול למצוא לוח טוב גם 6800 אולטרה שלי וליזכרונות וכו וכו??
-
- 11 תגובות
- 687 צפיות
-
-
טוב אז ככה......המחשב שלי הוא: AMD Barton 2500+ @@3200 Abit NF7 ver 2.0 Silenttower TT kingston 256x2 400Mhz 2.5 cas FX 5200 Asus אז ככה עשיתי אוברקלוקינג למעבד וזיכרונות ולכרטיס מסך ממזמן.....אבל לאחרונה החזרתי את המעבד לסטוק עד שהיגיע לי הסילנט טוואר..... עם הסילנט ב2500+ וב 1.6 בVCORE המעלות ללא מאמץ היו 47-45 אחרי אוברקלוקינג ל 3200+ והעלת המתח ל 1.725 ללא מאמץ 42-44....למה זה??
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
דגם: ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2L קראתי המאפיינים כי עוצמת השמע היא בין 13-24
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תגידו שמתי מאוורר ל.מסך שלי ורציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות OC במנוחה הטמפרטורה 40 מעלות ובלחץ לא עובר 50 יש לי gaiward 7600GT 256mb תודה
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לכמה MHZ אפשר להגיע על הלוח GA-945P-S3 ומעבד E6300? לכמה עם קירור סטנדרתי ולכמה עם קירור אוויר טוב עד 300 שקל? תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איזה קירור ממומלץ ב 100 שקל לP4? אני חושב על OC. ThermalTake Volcano 10 טוב?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כסף...מספיק ואני לא יודע אם לקנות קירור מים או להכין ... שווה להפסיד חוויה על איכות יותר טובה? זה משנה מאוד?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור חדש לכרטיס המסך שלי בגלל שהטמפרטורת מאמץ שלו גבוהות מאוד והמחשב נתקע (100+) איזה קירור יתאים לי והיכן אפשר לקנות אותו? והכי חשוב שזה יהיה עם הרכבה כי אני לא יודע להתעסק עם זה יותר מדיי.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות תושבת כי אני לא מוצא את המאוור שאני רוצה אם התושבת לכן לכל מי שיש תושבת AM2 האם הוא יכול לצלם לי איך זה נראה?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
חברה זה הסטודנט היקר שלכם(pc student) רציתי לשאול אתכם אם אפשר לאלטר דבק טרמי בעירבוב של דבק מגע עם משחה טרמית?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/products/dcfan/xblower.htm שווה??? אני מתכוון לשים את זה כמו שהם ממליצים אחד על המעבד במקום הווקנו 9 קול מוד שלי ואחד מכניס אוויר מאחורה....
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי PC שמרעיש בזמן האחרון. הרעש בא מאחורה מכיווון המאוורר של המעבד. החלפתי לפני חודש את המאוורר - בימים הראשונים הכל היה בסדר, כבר חשבתי שפתרתי את הבעיה - ואז הרעש התחיל לחזור. ניקוי אבק לא עוזר (אני משתמש בספריי אוויר) מה זה יכול להיות? איך אפשר לעלות על הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ABIT NF7-S או Epox 8rda+ והאם הלוח של אביט פותח את המכפלה? תודה רבה! נ.ב אני יודע שלא מוכרים בארץ את האביט אבל אני יכול לקנות אותו בארה"ב
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מישהוא יכול להמליץ לי על גוף קירור למעבד הנ"ל אבל כזה שלא בא עם מאורר עליו ושיתאים למאורר 90 M שיש לי ( לד של טרמלטייק) אבל שלא יעבור את ה250 שח תודה
-
- 13 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אחרי הרבה זמן שהייתי פסיבי, וקראתי מאמרים ומדריכים פה ובמקומות אחרים. החלטתי לנסות את מזלי.. הקירור שלי זה הסטוק של אינטל ללא OC במנוחה זה היה נע בין 30 ל 40 ובמאמץ היה מגיע ל 62 - 66 העלתי את התדרים ל 333 כך שקיבלתי 3000Mhz בלי לגעת במתחים. ועדיין אותם טמפרטורות בדיוק מעלה אחת לא יותר זה הגיוני? אגב יש לי Rev G0 אני יודע שבגלל זה זה אמור להיות קר יותר, ולהתמודד עם OC טוב יותר, אבל עדיין קצת מוזר לי. הרצתי prime95 במשך בערך שעה, והכל עדיין תקין, והמעלות לא עברו את ה 66 במאמץ שזה בעצם הטמפרטורות גם ללא OC אני יודע שזה לא הכי קר בעולם, אבל עדיין אני מרגיש שהרווחתי 600Mhz חינם מוקדם מידיי לשמוח?, יש מצב שהתוכנות לא קוראות נכון? אני משתמש ב CoreTemp And Real Temp תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כרגע זה המחשב שיש ברשותי: Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Asrock ConRoeXFire-eSATA2 Saphire Radeon X1900GT 256MB Twinmos 2x512MB 667Mhz Creative Sound Blaster Audigy 2 Maxtor 250GB 16MB Enermax Noistaker 420W Thermaltake Soprano VB1000 עכשיו, אני רוצה לעשות OC דיי חזק למחשב, שזה אומר הכל - זכרונות, מעבד וכרטיס מסך. אבל נתקלתי בהערה של חבר שאומרת שהלוחות אם של Asrock הם ממש ממש גרועים לOC כי חסרות להם המון אפשרויות ואופציות שחייבים בOC. זה באמת נכון? אני פותח את הת'רד הזה בכוונה לדעת האם יש טעם בכלל להשקיע בקירור חזק (סגנון Toniq Tower) או שמספיק לי אפילו AC Freezer בחצי מהתקציב.. תודה לעוזרים..!
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הבנתי שזה איזשהו מאוורר שאנשים משתמשים בו בנוסף לגוף קירור כמו SK-7 או SLK800. רציתי לשאול מה זה בדיוק, ואיפה אפשר להשיג. תודה
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
איך משנים מהירות מאוור סטוק של מעבד E6400 הוא כרגע על 1960 איך שמים על מקס? יש לי לוח ABIT AWD9-MAX עם אפשר הסבר מפורט ללוח זה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-