אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול ליבדוק את הטמפרטורה של מחשב?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חברת Sapphire תוציא כרטיס מסך עם קירור של מתכת-נוזלית . החברה טוענת שהקירור יעיל פי 65 ממים רגילים, משום שמתכת מוליכה חום פשוט יותר טוב. היא גם מבטיחה שהוא יהיה הרבה יותר שקט, מה שיכול להפוך לפוטנציאל OC ענק! החברה מתכוונת להוציא כרטיס RADEON X850 XT Platinum Edition PCI Express עם קירור כזה. לפרטיס נוספים על הכרטיס, והטכנולוגיה: http://www.xbitlabs.com/news/coolers/display/20050519225638.html
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת, בא לי סתם לבצע אוברקלוק ורציתי לדעת אם הלוח שלי בכלל מתאים לזה.. פרטים על הלוח. http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NXP-SLI.htm
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי . האמת שבחרתי את הגוף קירור של asetek - VapoChill Micro Extreme Performance . אבל בנועה מחשבים אמרו שהוא אמור להגיע רק באמצע החודש . המחיר שלו הוא 250 שח . ובמחיר הזה , ראיתי שאפשר לקנות דברים טובים אחרים - כמו ה bigTyphoon של טרמלטייק. מה אתם ממליצים מבין השניים ? או שאוליי משהו אחר לגמריי .... אשמח לשמוע .
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מכפלה סטוק 11 FSB 240MHz יעני 2640MHz זכרונות על 166MHz ומכפלת HT על 3 מתח למעבד לפי דעתי דיי גבוה 1.650 אני לא יודע למה אבל הוא כל הזמן מבקש עוד ולא עובר בדיקות למה זה ככה? ??? עכשיו שאני בודק ב Prime95 עולה לי ההודעה הזאת: http://img57.imageshack.us/my.php?image=error8ts.jpg ואז התהליך explorer קורס גם (לא אקפלורר הדפדפן) ואז עולה שוב ואחרי כמה זמן הוא קורס עוד פעם והוא רושם לי שוינדוס כיבה את התהליך הזה כדי למנוע נזק למחשב למה זה קורה? טמפרוטות טובות המעבד על עומד על 41 במאמץ ועל 27-30 במנוחה איך אני יוכל להמשיך להתקדם ב- OC כי המעבד בטמפרטורה מאוד טובה?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לעשות OC למחשב איך עושים את זה (אנה הפרטים של המחשב) מעבד 2800 Mhz זיכרון 1 256 geil ו 1 512 kings... (400mhz)s ועם צריך עוד מידע או משהו תגידו
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום! קניתי את זה : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CCVARAIR400&Cat2Cat1ID=1431&Cat2ID=0&aff=Zap מה אתם אומרים על זה? זה בטוח? השתמשתי בזה קצת וראיתי שלפעמים יוצא קצת "נוזל".
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 1.8 GHZ ולוח אם יחסית ישן. קראתי פה בפורום כמה אשכולים(?) של אנשים והחלטתי לנסות את תוכנת הPRIME 95 על מחשבי היקר והישיש. במקביל בדקתי את הטמפרטורה עם תוכנת הEVEREST והSPEED FAN. לפני הבדיקה-ללא מאמץ - טמפ' הMOTHERBOARD היא- 20 מעלות טמפ' ה AUX היא 28 מעלות ובמאמץ (אחרי שעה) המקסימום שהגיע אליו ה-MOTHERBOARD היה 35 מעלות והAUX נשאר יציב(28). לפי מה שקראתי קיבלתי את הרושם שזה קצת נמוך,יכול להיות?,אולי צריך לתת לו יותר זמן?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
דבק חם יכול להיות דבר אלטרנטיבי במקום דבק טרמי או שזה ממש ממש ממש גרוע?
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
השאלה בכותרת וזה דחוף כי מחר אני אמור לקבל תהזמנה תודה
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1800&products_id=11123 תודה ..
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
-
אז ככה האוורסט אומר שלי שהמעבד שלי הוא מסוג DH E6 האם זה אומר שהמעבד עצמו מסטפינג E6, או שמא זה רק קוד של הסדרה או משהו כזה? איך אני יכול לזהות מאיזה סטפינג הוא? (דרך תוכנה, או רק על המעבד עצמו - ואם כן איך "לפענח" את הקוד)
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3000 ואני מעוניין בקירור שקט-שקט. יחד עם זאת, אני לא הולך להשקיע הרבה כסף פה. בהתחלה הייתי בכיוון של Gigabyte Neon Cooler 8 שעלותו 110 ש"ח, אך נאמר לי בפורום מפרטים שיש טובים ממנו באותו מחיר. האם תוכלו להמליץ לי על קירור שקט למעבד (כאמור כולל מאוורר) ובאותה סביבת מחיר? (100-120 ש"ח) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם הטמ"פ האלה נורמליות על המעבד הזה ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? במנוחה הוא עומד על 63 מעלות במעמץ כימעט 70 הקירור שלו זה ?Thermaltake Volcano Silent Bost? מעפן מה אומרים צריך ליקנות ? ?Thermaltake BIG Typhoon ומה עם הטמפ ? גבוהות מידי למעבד כזה?
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי לוח של Asus P4S800D ואני רוצה לנעול PCI ו- AGP ואיפה מעלים את המתח של המעבד? ועוד שאלה איך שומרים על המהירות של הציפסט? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd athlon Thoroughbred 2700+ והוא מתחמם בצורה מטורפת... אני מדבר על 46 מעלות במנוחה בחורף (!) ואני לא רוצה לדבר על מה שקורה איתו במאמץ בקיץ...(נכבה אחרי שעתיים מאמץ ב60 מעלות) :-\ אני צריך המלצה על קירור רצחני, אין התנגדות לקירור מים. על מה אתם ממליצים לשיפור רציני, ה- rocket של tt או ה BigWater? או שיש משהו מומלץ אחר? מודה לכם על עזרתכם...
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
טוב נתחיל בזה שהקירור לציפס'ט של ה-DFI שלי הוא קודם כול לא כזה מוצלח ושנית הוא קודח.... אני אישית רגיש לרעש ומנסה לשלב במחשב שלי את הגישה של קירור אפקטיבי במינימום רעש. מארז שקט של ANTEC 3700 QBE ,גוף קירור XP-120 ,שני מאווררים של TT SMART CASE נשלטים ישנית,והקירור החדש לצ'יפסט של זלמן ZM-NB47J ,קודם כול הוריד לי 5 מעלות אצלי היה תמיד ב IDILE 45 מעלות ועכשיו זה סביב ה 39-40 והבונוס הענק: השקט!!! לא שומעים כלום תודה לאל. הקיצר ממולץ בחום,עולה 50 ש"ח . [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הזמנתי מעבד AMD ATHLON 64 3000+ עם מהירות 1.8 GHZ. לוח האם שהזמנתי איתו הוא של DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D וזיכרון 1GB השאלות הן: האם אני צריך לקנות גוף קירור מיוחד אם ברצוני לבצע OC רק למעבד הנ"ל? לאיזה מהירות אני יכול למשוך את המעבד הנ"ל? האם יש כאן מדריך מפורט מאוד אשר מסביר לי צעד צעד מה אני צריך לעשות אם אין שום שמץ של מושג כיצד למבצע OC למעבד? האם אני צריך גם מאווררים נוספים בעקבות OC? תודה מראש לכל העונים לי על כל השאלות.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי מחשב(של אבא שלי) סלרון 2.4 + ASUS P4P800 VM הלוח לא מאפשר אוברקלוק ... אבל יש תוכנה שנקראת CLOCK GUN היא תאפשר לי אובר קלוק? כי יש גירסא ללוח שלי ומה הלוח הטוב ביותר ל478 (אוברקלוק)
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום ראיתי בנעה כל מיני סוגי משחות - מה זה כל המשחות האלה? COMPOUND זה דבק או משחה ? וראיתי שיש גם קרמיקה? אני שואל מכיוון ויש לי היכרות כבר עם MX1 ןAS5 אבל השתמשתי לאחרונה עם משחה שקיבלתי עם הבלוק מים שלי והתאהבתי בה - נוחה והורידה לי את המעלות יותר מהAS (במראה היא דומה לAS אבל קצת יותר נוזלית מהAS)
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תודה..
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש 80ממ שב7V או 5V יהיה שקט לחלוטין! אני רק רוצה להכניס אותו לספק כוח ככה שלא צריך שיהיה חזק במיוחד אבל חשוב שיהיה שקט לחלוטין! כמובן שדרוש 80ממ בצורה סטנדרטית (מרובע) ועדיפות למאורר עם מהירות קבועה ולא בעל פוטנציומטר. בנוסף למי שיש ניסיון עם הקירור לכרטיס מסך של זלמן (VF700), האם על מינימום (מוצהר 18.5) הוא שקט מאוד או שלגמרי אי אפשר לשמוע אותו? ושוב, חשוב מאוד מבעלי ניסיון שיש להם את המאוררים האלה, כי לקרוא מפרט יבש ו"לנחש" מה עדיף, גם אני יכול... רב תודות (:
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
השאלה בכותרת לינק לכרטיס http://www.amazon.com/gp/product/B0002MW018/002-9982253-7994460?v=glance&n=541966&n=507846&s=pc&v=glance וזה נכון שהקירור שלו כמו של 6800GT?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם המערכת ב-5 שעות האחרונות והגעתי בינתיים עד HTT - 264MHz יציב SuperPI 16M ועכשיו בבדיקה של Prime95 ו S&M מכפלה - סטוק (8) אין אפשרות לשנות (אימייל נשלח לאפוקס) תדר מעבד - 2112MHz תזמונים - 2.5-3-3-7 הגעתי עם 2-3-3-7 עד 240 יציב Prime95 ו S&M כמובן הכל ב 1T, יחס 1:1 הרכיבים: המעבד הוא AMD Sempron 2800+ S-754 64Bit דגם SDA2800AIO3BX סטפינג LBBWE 0534GPEW על מתח סטוק מקורר ע"י BigTyphoon (טמפ' 35 מעלות ב S&M) הלוח הוא של חברת EPoX דגם EP-8NPAJ צ'יפסט nF4 4x, עד 3.2V לזכרונות צ'יפסט על מתח סטוק הזכרון הוא סטיק בודד של Mushkin Black Line 512MB 550MHz חדש, הגיע השבוע ממושקין העולמית הצ'יפים הם כמובן New TCCD עובד על מתח 2.9V ולסיום פר…
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-