אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם המפרט שלי מופיע בחתימה שלי למטה וזה כולל את הOC הקטן שעשיתי עכשיו רציתי לשאול האם יש למישהו אותה חומרה וכמה הוא הצליח להגיע או שיותר נכון לכמה כדי לעלות את הBUS שלי שלא יתחממו לי יותר מידי דברים עכשיו אני על 46 מעלות במנוחה!!
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
האם הקירור מתאים ללוח והאם המאורר שעומד בצד לא יפריע לזיכרונות או לכרטיסים אחרים תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה קורה חברה.. אז כך אני יכול להבין את כול החלקים החדשים מחו"ל 7800gtx דותן כול התדרים המתאם של אסוס amdx2 4200/4400/4800 fx57!! וכו וכו וכו אני אולי יעשה הזמנה בקרוב אז עם מישהו רוצה להיצטערף זה הזמן.. יחיאל
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בביוס שתי טמפרטורות אחת של המעבד ועוד אחת. בווינדוס דרך התוכנהMB5 הטמפרטורה השניה היא CASE. אבל לא נראה לי הגיוני שיש לי חיישן על המארז עצמו... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אז החלטתי על מפרט, רק עם קירור אני עדיין תקוע. והמפרט: מעבד: conroe 6600 לוח: Asus p5wd2-e כרטיס מסך: Gigabyte gv-nx78t256d gforce 7900GT זכרונות: Corsair DDRII 800MHZ 1GbX2 הארדיסק1: 74GB WD Raptor 10k rpm הארדיסק2+3: 500Gb WD 5000ys + 500Gb WD 5000ys (raid0) ספק: 400Watt Enermax Liberty מארז: עדיין לא ידוע, אבל מארז לשרת בעלות של 500¤ +- המחשב הולך לעבוד 24/7, אולי בעתיד אני אעשה לו קצת OC לא משהו רציני. אשמח לקבל המלצה לקירור איכותי בתקציב של עד 500 ¤ תודה לעונים, שחר
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, יש לי את המעבד E8400 ללא OC לאחר שרכבתי את המחשב הטמפ' של המעבד במנוחה היו בסביבות ה 42 מעלות. זה לא סיפק אותי וקניתי את הקירור Thermalright Ultra 120A בכדי להוריד את הטמפ'. לאחר הרכבה ומריחת משחה טרמית MX-1 + הוספת מאוורר על הגוף קירור ( 120MM עם 40 CFM ) הטמפ' ירדו כולה במעלה אחת! ז"א 41 מעלות! ההבדל בין הקירור הסטוק לזה הוא : שאין הבדל בכלל!! מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה פה? למה הטמפ' לא ירדו לי. כי נכון לעכשיו אני מאוד מאוכזב גם מהקירור וגם מהכסף שהוצאתי עליו שיכולתי להשתמש בקירור סטוק שמפיק טמפ' בדיוק כמו הקירור שקניתי. תודה.
-
- 61 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום אני מורח כרגע mx-1 על E6300 קונרו עכשיו, המשחה הזאת מאוד מאוד קשה, ניסיתי למרוח עם ניילון על האצבע אבל זה נראה כאילו המשחה נדבקה לניילון והליבה פשוט הפכה לגוון אפור-שחור עם מין משהו כזה עליה אבל לא ממש משחה נוזלית כזאת, כי המשחה הזאת סופר קשה מישהו יכול לומר לי אם זה שיש כמו כיסוי פיצי כזה של אבק אפור כזה, זה מספיק? או שאני צריך איך שהוא לגרום למשחה להשתטח כמו בarctic silver? מקודם הרכבתי לכרטיס מסך גוף קירור אבל שם המשחה של זלמן היתה קלה למריחה וממש היתה משחה על הליבה
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני עשיתי OC למחשב שלי http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1632313.JPG ותראו את כל הפרטים שם והעלתי תמתח למה שרשום שם... אני לא יודע אם זה מספיק ורק שתדעו יש לי את ה 2500 AQXEA
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
הלוח http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333/overview.htm# אני רוצה לעשות oc למעבד אבל בביוס אני מוגבל אני יכול להעולת את המהירות במכפלות גבוהות.... המכפלה הנמוכה יותר לא ניתנת לשינוי!!! השאלה שלי עם זהקשור ללוח, הכוונה לאיזה ג'מפר שצריך להוציא , או שזה הביוס שלי קצת ישן ולא מעודכן????? משהו מוכן להסביר לי איך: Extreme Overclocking ASUS P4S333 offers robust overclocking options to maximize your system performance. Easy DIP Switch or Jumperfree overclocking from BIOS. Flexible CPU Core Voltage Adjustments in 0.05V increments over defaults Accurate 1MHz adjustments of system-bus-frequency up to 200MHz (i.e. front-side-bus up to 800MHz) Adjustable VIO memory voltage…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי מחפש משחה טרמית נורמלית בשביל הכרטיס מסך שלי איזו משחה היא בעלת היעילות הגבוהה ביותר?
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
האם כזאת טמפרטורה בטוחה לכרטיס, גם לשימוש לטווח ארוך? זאת הטמפרטורה המתקבלת לכרטיס מסך, אחרי חצי שעה של בדיקת יציבות ה-R-T HDR, שמתי אותו על תדרי הסטוק של ה-SPARKLE CALIBRE 8800GTS 320MB. עריכה : הוא עושה תדרים של GTX בלי בעיה, אבל אני לא יודע אם כאלה טמפרטורות בטוחות בשבילו, מה דעתכם? עריכה שניה : האמת היא שברגע שעליתי לתדרים של ה-GTX בליבה ובזכרונות, שמתי לב גם שה-SHADERS קפצו מ-1200 ל-1350MHZ, האם יכול להיות שמשהו בכרטיס גורם לקפוץ ככה בתדרים, אפילו שעוד לא נגעתי בהם?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נזכרתי שיושב אצלי game boy advance (לא sp) וחשבתי אולי אפשר לסדר איזה משהו עם המסך שלו..... חיפשתי הרבה ברשת והגעתי למסקנה שזה ממש ממש ממש מסובך ואפילו גובל בבלתי אפשרי לתכנת את הגיימבוי לצרכי.... אבל!!!!!!!!!!!!!!!! היום נתקלתי בדבר מדהים שלא ידעתי על קיומו- AV adapter ל-gba, כלומר במקום של המשחק מכניסים adapter שיש בו כניסות AV!!!!! הנה לינק למוצר: http://www.lik-sang.com/info.php?category=45&products_id=3097& זאת אומרת שאני יכול לעשות יציאות RCA מהכרטיס מסך שלי כמו לטלויזיה ולחבר את ה-lcd של הגיימבוי כמו dual screen ואז לסדר איזה מוד יפה ככה שהוא ישב לי במארז!!!!! מה אתם אומרים.... זה יעבוד?????? ועוד משהו, מה לגבי התאורה? למסך אין תאורה פנימית כ…
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלושת הסמארטים צריכים להיות מחוברים רק לחשמל, לא בקרה בלוח אבל הספארק 7+ צריך להיות מחובר גם לבקרה של הלוח.. איזה פאן באס אני יכול לקחת שיתאים לי לזה..?
-
- 18 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Atholn 3200 ליבת וינצ'סטר. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 23 מעלות. הטמפ' של הלוח היא 39-42 במנוחה והבנתי שזה גבוה יחסית ללוח אם השאלה שלי זה שאם אני יעשה אוברקלוק למעבד,אני יעלה ב-300 MHZ לדוגמה אז זה ישפיע על הלוח אם והטמפרטורה תעלה עוד????(ואז הלוח סתם מתבלה או יותר גרוע....ישרף) תודה על העזרה אלעד
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף פאנל שליטה על המאוררים ,הצורך הוא בעיקר לשקט (מתי שלא ב OC לתצוגה של טמפ' וכ'). יש לי 3 מאוררי SCYTHE 120MM, 2 בחזית ועוד אחד מאחורה . עוד שני 92 מ"מ של AC מאחורי הHDD ואחד בגג המארז. יתר המפרט בפרופיל שלי . חשבתי על : Scythe Kama Meter 5.25" Fan Controller אודה להמלצה והסבר לעניין הקירור למעבד- האם זה שולט גם עליו? מה בדבר יתר חמשת המאוררים האם יש אפשרות לשלוט גם עליהם (בזוגות)? לגבי צג הטמפ-האם זה מציג טמפרטורה רק של המעבד הוא גם של הצ'יפסט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת איך אני בודק טמפרטורה של המעבד ואם אפשר לבדוק טמפרטורה דרך הביוס? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קניתי TT Big typhoon ואחרי שהרכבתי אותו גיליתי שהוא לא נכנס לי למארז !!! גם אם איכשהו אני אצליח לדחוס אותו פנימה אז יישאר רווח של מילימטר בערך בין המאוורר שלו לדלת המארז, מה שמבטיח איוורור גרוע. חוץ מהבאסה שלא יסכימו להחליף לי אותו ושהלך כנראה הכסף, האם יש המלצות לגוף קירור טוב ושקט שלא יהיה כזה גדול ? אני לא מתכנן אוברקלוק משמעותי. תודה
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לחבר שלי יש Asus P4PE Intel 2.533Ghz עכשיו במשך תקופה ארוכה כל פעם שהוא מפעיל ישום כבד ה-PC-Speaker מתחיל לצפצף לפי החוברת של ASUS זה מראה על בעית התחממות היה לו היטסינק של evercool שהוא קיבל מ-KSP (כמובן שהם לא נותנים אינטל מקורי) החלפתי לו היול לזלמן 7000 והמחשב עדיין מצפצף כשהוא התחיל לצפצף המעבד היה על 43 מעלות לפי ה-asus probe מה הולך פה?!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המחשב שלי 1)עם איזה תוכנות אני בודק טמפרטורה 2)איזה קירור כדי לקנות למעבד ? אני חשבתי על BT 3)כל עזרה נוספת תהיה ברוכה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb, כשאני נכנס להגדרות של nvidia בלוח בקרה הוא לא נותן לשנות את האפשרויות של המאוורר, איך אני יכול לשלוט על המהירות של המאוורר? עם יש מישהו עם כרטיס מסך של החברה הזאת, שיבדוק ויגיד עם אצלו זה גם ככה. המערכת הפעלה שמותקנת אצלי היא xp, אבל פעם התקנתי גם vista וגם אז זה לא עבד. האפשרויות של המאוורר מופיעות אבל אני לא יכול לשנות אותם. תודה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס שלי התחיל ממש להחמם, עד לנקודה שאני פשוט לא יכול לגעת בו... והמחשב גם נתקע ממש הרבה ואני מניח שזה בגלל זה, אז יש למישהו הצעה לקירור הכי טוב בשביל 9700PRO? לא משנה לי הרעש שזה יעשה, רק שיקרר כמה שיותר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
יש לציין שהמחשב נמצא בחדר שינה ועובד כל הזמן. האם 800 RPM זה מספיק?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה, כרגע ה-3770K שלי מכוון על 4.6GHZ כאשר ה-VCORE על 1.304v ועובד מצויין (טפו טפו) כ-55-60 מעלות בפעולה. רציתי לדעת האם ניתן לעבור ל-4.8 ואם כן, בכמה אצטרך להעלות את ה-vcore בערך ?? לוח האם הינו Asus P8Z77-V DELUXE תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה למים מזוקקים טובים למערכת קירור מים - מחשב ביתית? לינק או מקום לקנות למים שכאלה שטובים מנסיון של אנשים.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קירור חדש ומעבד AMD 1800 הצלחתי לעשות לו קלוק ל1900 והטמפ לא הישתנה הרבה שאני רוצה לעלות 2000 המחשב ניתקע בהתחלה של וינדוס אני רוצה לדת אם אתם יכולים להסביר לי מה אפשר לעשות אני בישביל קלוק אני צריך רק לשנות את המיספר(133-355) אצלי זה על 140 או שגם צריך לשחק אם הcpu volt...??? אם מישהו יכול לעזור לי לעשות קלוק טוב אם תוכנה או משהו אחר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-