עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי לוח אם 865G7MFשל Foxconn העלתי את המעבד מ3@3.8 ושאני עושה יותר הוא מכבה לי את המחשב. זה בעיה של מתח? ואיך אני מעלה מתח כי אין לי אפשרות בביוס. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by Gal.S,

יש לי q6600 G0 ופריזר 7 פרו, מהתבוננות על הקירור שמתי לב שהמאוורר של הקירור לא מסתובב בכלל, לאחר מכן בדקתי טמפ' ויש טמפ' נורמליות מאוד : 34~ במנוחה 51~ במאמץ עכשיו השאלות: 1. זה הגיוני שהמאוורר בכלל לא מסתובב והטמפ' הם כאלה ? 2. איך אני גורם למאוורר להסתובב ? דרך אגב 1. המחשב חדש. 2. בדקתי שאין שום כבלים או משהו שמפריע לתנועה של המאוורר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  3. לכרטיס מסך עוד מאוורר 60mm רגיל כדאי? ואיך להשים אותו נושף אוויר או מוציא?

4. הכוונה ל ARCTIC SILVER 5 או ARCTIC COOLING MX-1

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

הTR2 הזול יותר... הם באותו מחיר פחות או יותר... את הTR2 אני יכול לקבל ב45 שקל מCOMPIL כשאני קונה את המעבד, אבל הוא שוקל 457 גרם לעומת ה398 גרם של האיגלו... הTR2 הוא גם 2300 RPM לעומת 1900 של איגלו, מה שמפתיע הוא שאפילו שהוא "מהיר" יותר הוא שקט יותר בדציבל אחד... המשקל קצת מפחיד, כי AMD ממליצים לשים מאוורר לא יותר מ450 גרם... אני לא אוברקלוקר BTW מה הייתם לוקחים ?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  6. אני רוצה להוסיף עוד מספר מאווררים למארז שלי, אבל יש לי ספק של 300W. איך אני יודע מתי הוא כבר לא יוכל לספק לי עוד כוח בשביל עוד מאווררים?

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by (G),

האם להחליף את הנינג'ה פלוס ב- זלמן CNPS9500 LED?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  8. Started by Xardas,

השאלה בכותרת.... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. אני חייב לדעת איפה אפשר להסיג את המאורר המטורף הזה :http://www.hwzone.co.il/gallery/album20/aaa

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by maorbe,

רציתי לברר על קירור למעבד של ג'יגבייט מדגם GH-PCU31-VH http://www.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU31-VH.htm רציתי לברר אם זה מאוורר רגיל או מה מיוחד בו

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by elad76,

שמתי לב שהOC של 7900GS מעלה איזה 10 FPS שזה המון!!!וגם במינמום הוא מעלה הרבה... רציתי לדעת אם OC לכרטיס שלי גם ישפר את הFPS ככה ואם כן איזה קירור טוב יש בKSP???ורק שם!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. כבר דיברנו מקודם על בעית התחממות ותודה לכולם על העזרה יש לי מעבד פרסקוט 3.0 1M קש דואל צ'אנל בלה בלה בלה והבנתי שזה מעבד הכי חם בעבודה וטמפרטורות גבוהות יש אפשרות להחליף אותו מה אתם ממליצים לי להחליף אני רוצה אותו מעבד ביצועים ונתונים דומים אולי אפילו יותר טוב \ בבקשה יעוץ כי המעבד הזה מתחיל לעלות לי על הנרווים

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by Guy950,

לא הייתי בטוח לאיזה פורום לפנות עם השאלה הזו אבל העדפתי לכתוב פה כי פה נראה יותר מתאים. עיינתי בכרטיסי מסך 4850 שאני רוצה לקנות וראיתי שספיר שיחררו 3 כרטיסי מסך 4850 עם קירורים שונים ורציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי. לכרטיס המסך מתוכנן לשחק במשחקים כבדים וסרטי HD אבל לא ברצף (למעט ימי שישי-שבת) אז לא נראה לי שבאמת צריך לקנות קירור לכרטיס מסך אז אני רוצה לקנות את הדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3 יש לו קירור אקטיבי והוא סבבה, מספק את מה שהוא אמור לספק. אבל אני לא רוצה שהכרטיס יתחמם יותר מדי לכן אני תוהה האם כדאי לקנות את אחת הגרסאות הללו: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=249&grp=3…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  14. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5644 כפול 2........איך הם לאוברקלוק? זה מה שיש לי

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by אוריפ,

מישהו יודע מה המקסימום OC שהצליחו לעשות להרקולס 9800 פרו, ושהכרטיס עדיין ישאר יציב?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by Idom,

היי אני מחפש מארז למחשב חדש שאני קונה, הסכום עד 600 ללא ספק המארז צריך להראות טוב וכמובן לשמור על קירור המערכת.

17. Started by jack77,

בכמה הV1 יותר טוב? מי יותר שקט ובכמה? אני בכלל ישים לב להבדלים בינהם?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  18. Started by Ran B,

Vantec UvLed 80MM Case Fan Orange איזה חיבור יש לזה 3pin או חיבור מולקס? וזה חיבור פין אני יכול לחבר אותו לפאן כונטרול? אם כן אז איך.. כי 3pin יש לו שלושה חוטים לא? אז איך אני מחבר 3pin לפאן כונטרול? תודה מראש לעוזרים D: רן.

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by andd,

המפרט שלי: q6600 g0 p35-ds3l 2gb 800 cl5 קירור ac freezer 7 pro. בקרוב קונה חדש, מתלבט בין tuniq tower ל ultra 120, מה אתם ממליצים? ת'אמת אני לא כל כך יודע ממה להתחיל באיזה דברים אני צריך להתחשב? מה אני צריך לשנות? אפשר אולי איזה מדריך? שיהיה מפורט

20. היי קניתי לוח אם חדש P41 של גיגבייט, ראיתי שיש ללוח 3 חיבורים של מאוורים + חיבור לCPU, 1 חיבור עם 4 פינים+2 חיבורים עם 3 פינים, מניסיון שלכם את המאוורר הקידמי המכניס אויר ,לאיזה חיבור מומלץ לחבר? כי ראיתי שמהירות הסיבובים שלו קטנים ולא מספיק לקירור המארז. רוני

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  21. CPU: AMD Athlon 4400+(65nm) 2.3 @ 2.7 (18%)oc Motherboard: Epox EP-AF4 ULTRA Cooling CPU: Freezer 64 Pro Memory: Kingston 3071MB DDR2 667 @ 800 CL5 Hard Disk: Western Digital 320GB Graphics Card: ASUS NVIDIA GeForce 7300GT 256MB (50%)oc Power Supply: EZCOOL PS-1000 500WAT Case: Foxconn TLA436 + 90mm fan Monitor: HYUNDAI B91D עד איזה OC אני יכול להגיע? לא אם המאורר הזה אם THERMALRIGHT ULTIMA-120 EXTREME אני יכול להגיע איתו ל 3.4??

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  22. העם התוכנה משפרת את הביצועים ? מהיא עושה בדקיו ?

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by f1,

רשמתי לפני כמה שעות הודעה שאני רוצה לעשות OC ואני צריך עזרה... אבל ביגלל שאני מפגר הלכתי לביוס וניסתי לשחק בהגדרות של הFBS(שפתאום מצאתי אותו....)זה היה משהו כזה: 100MGZ/33MGz והעלתי את זה ל: 120MGz/40MGZ עשיתי ריסט ראיתי שרשום לי שיש לי מעבד 2.4!(לפני שניה חשבתי שהוא היה 2.0) אבל אז המחשב לא המשיך לעלות הוא ניתקע בחלון הזה לא המשיך... ניסתי להעלות את הביוס כדי לתקן את הטעות אבל זה לא עזר כי המחשב לא הגיב! מה לעשות?!

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by SuB,

שלום! עשיתי OC למעבד שלי (מפרט בצד), הזיכרונות הם סמסונג DDR333. אני יודע שהזכרונות מסוגלים למעט יותר מהבאס המקורי שלהם, אז קודם העלתי ל-166, ואחר כך בדקתי שהמחשב עושה פוסט, שה-WIN עולה בסדר, ואחר כך ללא בדיקות נוספות (כיוון שאני בטוח ב-100% שהמחשב יהיה יציב בבאס 166 ועם טמפרטורה 36 במנוחה 39 במאמץ), העלתי ל-175 כדי לבדוק אם הזיכרון מסוגל לעמוד בזה ואם המחשב יעשה פוסט. המחשב אכן עשה פוסט, ה-WIN עלה ללא שום בעיות, אבל אחרי 25 דקות ב-TOAST הוא עשה ריסט, אז הורדתי ל-172 וגם שם הוא היה יציב בערך אותו זמן. רק ב-170 הוא יציב (כנראה, לא בדקתי בדיקה יסודית מאוד). חשבתי שמה שיתן לזיכרונות עוד קצת כוח זה מתח, אז הוספתי להם 0.1V (מ-2.5 ל-2.6) ואז העלתי ת-WIN, אבל כששיחקתי במשחק מסו…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by kikkler,

האם הזכרונות האלו יצליחו (כמובן שכל מקרה לגופו, אבל באופן כללי) להגיע ל240Mhz, במתח של עד 2.8v (המקסימום של ה IC7) ובתיזמונים סבירים (בוא נאמר שווה או קטן מ 2.5/6/3/3) ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים