אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך X1900GT של Sapphire עכשיו במנוחה הכרטיס על 67 מעלות (לפני שבוע זה היה רק 58) ואני משחק במשחקים (שיחקתי במשחק מ2000) זה עולה ל75+ לא מזמן שמתי את המאוורר כל הזמן ב100% ניצול עכשיו ביטלתי את זה לפני יומיים אני לא יודע אם זה השפיעה... מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלומות או שיש מגפה בפורום של חימום מעבדים, או שסתם הקיץ הגיע בכל מקרה המעבד שלי (Athlon 64 3000+ 754) עומד על 48 מעלות במנוחה, ללא שום OC. מעולם לא החלפתי משחה, אבל אם כבר אז אולי נוסיף קירור יותר רציני ( כרגע עם הסטוק ) 1. מה הכי מומלץ? ( אני לא מעודכן..) ביג טייפון? 2. אני אסתדר עם ההרכבה שלו? 3. המשחה שבאה איתו מספיק טובה? תודה ויומטוב
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן פתחתי תראד על הכרטיס מסך שלי שמגיע לטמפק גבוהות מאוד, עכשיו שמתי לב שהוא לא כזה רותח (פיזית) והטמפ' לא תואמות בתוכנות שונות.. אפשר לעשות עם זה משהו? בתמונה הטמפ' עלו בהתאמה ככה הבנתי שTEMP3 זה הכרטיס תודה.
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הכרטיס הוא : EAX1900XT/HTVDP/256M הטמפ' כפי שמוצגות באברסט במנוחה הם : GPU - 45 GPU AMBIENT - 38 GPU VRM - 38 1. האם זה גבוה או נמוך ? 2. מה הטמפרטורות הצפויות והלגיטימיות בזמן ניצול מקסימלי ? 3. מה הטפמ' שאסור לעבור בשום מקרה ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת את תחומי הטמפ' במנוחה ובמאמץ שנחשבים סבירים לכרטיס הזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 624 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שמיועד ל OC : AMD ATHLON 1700 ( FSB 133 1470MHZ 2 סטיקים של 256 266MHZ כרטיס מסך 9600PRO 256MB GIGABYTE לוח אם GIGABYTE 7VM400AM-RZ המעבד יושב במנוחה על 38 מעלות, 40-42 במאמץ . לכרטיס מסך אין מד טמפרטורה . אני רוצה ללכת על בטוח שלא ישרף לי פתאום משהו . עכשיו אלוח אם תומך ב FSB400 אז אין בעיה מבחינת הלוח אני מניח, המטרה היא להעלות את ה CLOCK של המעבד מ 133 לכמה שניתן . הזכרונות עובדים על 133 ( 266MHZ במעשי ) ואני לא רוצה לגרום להם להיסרף בתהליך ולא מתאים לי להוציא 100 ש"ח על קירור לשני הזכרונות . אז ככה, יש אופציה במהירות של הזכרון שהיא עכשיו חלה והיא מגדירה את המהירות של הזכרונות לפי ה SPD ( למי שלא יודע מה זה SPD שילחץ כאן : http://webopedia.com/TERM/S/S…
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בקשר למעבדים בסוקט A האם הם חמים יותר מהATHLON XP או ה ATHLON 64 או שקיימת בעיה? לפני החלפת הצלע קירור+המאוורר הטמפ' עמדה על 75 מעלות אחרי ההחלפה הטמפ' עומדת על 58. משהו כאן לא תקין או שהמעבדים האלו חמים כטבעם למרות שלא נראה לי סביר שמעבד כזה אמור לעבוד בטמפ' כזאת? מישהו יודע או נתקל בבעיה? מה הטמפ' הסבירה למעבד מהסוג הזה? נ.ב הדגם המדובר הוא Sempron 2400
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד P4 שלי הבנתי שצריך להכנס למשהו שנקרא ביוס אמרו לי שכדי להכנס לביוס צריך ללחוץ כשפותחים את המחשב על הכפתור DELETE אבל זה לא נכון!!! אני לחצתי על DEL וזה לא עושה כלום אז ניסיתי ללחוץ על כמה מכפתורי ה F וכשלחצתי על הכפתור F8 זה נכנס לי למשהו שאני חושב שזה הביוס (אני לא יודי מה זה ביוס) אחרי שנכנסתי לזה היו לי 4 אפשריות... מה לעשות? במה לבחור? תדריכו אותי לאפשרות בה אני עושה את ה OC למעבד תגידו במה לבחור כידי להגיע לאפשרות...
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה ספק ומארז שיתאימו לצורכי המהרה הן מבחינת מקום(מארז גדול) והן מבחינת חוטים והספק של מתח(ספק) אני צריך תשובה דחוף תודה
-
- 11 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך לקנות מKSP שתי מאוררים ב40 ש"ח ביחד, הם ג'נריים בעקרון אבל אמרו לי שהם יחסית שקטים. ועכשיו למשחה טרמית, כרגע ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה, מחר אני הולך למרוח את החדשה, רציתי לדעת מה דעתכם על הAS 5? היה לי את הMX-1, יש הבדל גדול ביניהם? אני קונה את הAS משום שאין את הMX בKSP.. עוד דבר - מאורר לדיסק קשיח ב35 ש"ח - שווה?(לי זה נראה מיותר אבל הטמפרטורות טיפה גבוהות, השאלה אם המחיר הזה הוא נורמלי)
-
- 14 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסוקט והחלפתי את הקירור קודם הוא היה על 60 מצב מנוחה אחרי שהחלפתי הוא על 45-מנוחה האם הטמפרטורה מתאימה למעבד כזה{2.8 פרסוקט} או שצריך לקרר עוד? {אני לא מתכנן אוברקלוק}...
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
למאוורר שהגיע עם הקומפיוקייס יש שני כבלים אחד וחשמל והשני הוא משהו שלא ראיתי זה חוט שהסוף של מין פיטמה ירוקה שכזאת (אין לי דרך יותר טובה לתאר את זה) מישהו יודע מה זה ומה אני אמור לעשות עם זה?
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: Epox NForce3 8KDA3J A46 2800 socket 754 שני Kingston 512 DDR400 CL3 מארז TT V7000A דיסק WD 80GB 8MB SATA ספק 500 וואט של KSP Sapphire Radeon 9600SE הגעתי ל-220 רק ע"י שינוי FSB, טמפ' המעבד בסביבות 40 בעומס. שאלותי: 1. אני לא מצליח לעלות מעל 225 (המחשב לא עושה POST), אפילו שהעליתי מתחים ונעלתי את ה-AGP על 66. יש רעיונות? 2. האם הלוח שלי פותח את המכפלה או שה-A64 נעולים? 3. האם יש טעם לשחק עם הבאס של ה-AGP? זה ייתן לי תוספת כלשהי או רק יפגע ביציבות? 4. כנ"ל לגבי הוולטאז' של ה-AGP, האם העלאה שלו תיתן לי יותר יציבות? 5. קראתי בכמה מקומות שה-A64 לא בנויים ל-OC רציני, יש בזה משהו או שזה תלוי בסטפינג? תודה!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מעבד עם סטפינג ישן (אני חושב) ואני לא מצליח לעבור את FSB של 155 יכול להיות שהוא ישן מדי (הP4 533 בין הראשונים בארץ) מה אומר ה אותיות ומספרים האלו ?
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אוברקלוקינג , סלרון 2.4 ל 3.0 גיגהרץ מאורר סמארט פאן אחד מכניס אוויר 2 מאוררי סמארט פאן מוציאים אוויר, אחד מאחורה ואחד בגג מאורר על המעבד Spark7+ מנוחה: כל המאוררים על מינימום - 36 מעלות המאוררים קצת על יותר, ברמת השקט הסבירה - 33 מעלות המאוררים על חצי מהיכולת שלהם 33-31 מעלות עבודה (PRIME95): כל המאוררים על מקסימום מהיכולות שלהם - 41 מעלות בוא נגיד שבלי האוברקלוקינג המעלות היו משתנות בערך ב-2 החדר לא בטמפרטורות חורף הוא סגור והיה עם חימום (סגרתי לפני שעה אבל החדר לא ממש התקרר כל כך) הבעיה שלי היא הרעש הספארק 7+ פחות בעיה בגלל שהרעש שלו לא מעצבן ואם הוא לא על מקסימום הוא לא נורא הבעיה זה הסמארט פאן בגג הרעש שלו עוד בסדר לא יודע למה יש לו רעש סביל אבל מכניס אוויר אווווווו…
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת בכרטיס הזה את המהירות של המאוורר ? ואיך אני יכול לדעת אם הוא עובד מהווינדוס? (בלי לפתוח את המארז כל פעם)
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
-
שלום יכול להיות שבמערכת קירור מים אשר גם המעבד וגם הציפסט באותו לופ. יהיו הטמפ' של המעבד 32 בעוד של הציפסט יושב על 40? יכול להיות שנדפק לי הרגש של המעבד? שימו לב גם לגרף של ספידפאן להפרשי טמפ' לפי זמן של המעבד......... מה עושים?- [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 624 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה ופשוטה.... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הכוונה ל ARCTIC SILVER 5 או ARCTIC COOLING MX-1
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
עשיתי היום מוד קטן למאווררים האלו שירוצו על 12 מלא ולא ישתנו עם הטמפ' והם די רועשים אני רוצה להשקיט אותם אבל אני לא יודע איך יש לי כמה דרכים שאני יכול לבצע: 7VOLT TRICK FANMATE2 שבא עם ZALMAN 7000B (השאלה היא העם הוא יחזיק 2 120) נגד שבא עם מאורר זלמן 92 מ"מ שאני לא משתמש בו , קוד : זהב , שחור , כחול , ירוק (אותה שאלה האם יחזיק את 2 ה120)
-
- 11 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לשאול על תופעה משונה שקורות בכרטיס מסך שלי ( 6800 ) כאשר אני מבצע לו אוברקלוק... במצב נורמלי כאשר הליבה על 325 הטמפ' היא בסביבות ה 70 מעלות.. אך כאשר אני מעלה את הליבה ל 350 באופן מיסתורי הטמפ' יורדות עד ל 50 מעלות! איך זה ייתכן כלמיטב הבנתי אוברקלוק מחמם את הרכיבים ולא מקרר אותם! חבר שלי הציע השערה שהמאוורר שעל הכרטיס באופן אוטומטי פועל יותר מהר ולכן ישנה ירידה במעלות, אבל אני לא מרגיש שינוי ברעש על המאוורר ואני לא חושב שזה באג... כי גם המעבד יורד בטמפ כהשפעה בכמה מעלות. מה זה הדבר הזה?!
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, יש אצלי שני מעבדי XEON ועליהם HEATPIPE מקורי של אינטל - מבנה פלסטי בצורת תעלה עליו מתחבר מאוורר - שתי היחידות האלה יוצרות כמות של רעש שאפשר למקם איפושהו בין מזגן לשואב אבק (בלי הגזמה - שומעים מהחדר השני עם דלת סגורה). הקירור עובד טוב - בסביבות ה 38 36 מעלות (זה טוב ל 0.13 מיקרון?). לא הייתי מאמין שכמות כזו של רעש באה משני מאווררים קטנים (60 מ"מ) אבל כן, כשהם מנותקים המחשב שקט לחלוטין. לא הצלחתי למצוא באף חנות מאווררי 60 מ"מ או גוף קירור שלם למעבדי SOCKET 603 . - הנה תמונה של התעלה המקורית ולאחריה תמונה של ההיטסינק שקיים אצלי X2 על המעבדים: http://support.intel.com/support/processors/xeon/sb/CS-007773.htm http://support.intel.com/support/processors/xeon/sb/CS-00775…
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי 8800GT אם מאוורר סטוק, הכרטיס מתחמם מאוד וקראתי שאפשר להגביר את מהירות המאוורר בעזרת התוכנה RivaTuner . היה רשום שמומלץ בערך להעלות את המאוורר לחמישים אחוז. רציתי לדעת האם יש סיכון בהגברת קצב המאוורר... תודה
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
OCDB לכרטיסי מסך עם תמונה מGPU-Z הגיע הזמן לעשות... מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-