אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, כדאי לעשות פתיחת צינורות של כרטיס מסך gf6800 עם תוכנת RIVATUNER? יש לי פנטיום 4 2.8 800FSB על לוח אם ASUS P4S800D כדאי לעשות OC גם על הלוח דרך הביוס? אני חייב מאורר חדש למעבד אם אני עושה OC?זה בטוח ? לא יגרום לי נזק? יהיה שיפור משמעותי בביצועים? הרבה שאלות בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת מנסיון של אנשים על המאוורר הנ"ל. איך הוא בהשוואה לוולקנו 11 ול- CoolMaster Aero 7 ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקונת את הThermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC האם זה יתאים למארז שלי אבל? http://www.plonter.com/ordernow.tmpl?item=9950&affiliate=zap והאם זה באמת שווה 160 שקל?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היום ניסיתי לעשות OC ל8800GT שלי ושמתי לב לתופעה משונה ככל שהעליתי את מהירויות השעון של הכרטיס הביצועים ירדו :s05: WTF? למה לעזאזל זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד מסוג Athlon64 אני לא יפרט הרבה כל כך אבל זה הגינני שלאחר שפתחתי את המארז הוא 8 מעלות נמוך יותר???? כאילו המארז כזה חם? ובנוסף האם מישהו ממליץ לשים מאוורר תעשיתי מול המחשב? אני מפחד שהוא יסובב אותו מהר מידי כי יש קצת רעש של חיכוך מהמאוור של המעבד תודה מראש, טומי.
-
- 11 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חג שמח לכולם יש ברשותי את הגוף קירור שבכותרת 1) איך מפרקים את הגוף קירור הישן המקורי של אינטל ומרכיבים את החדש . בישן המתוקן כעת ראיתי שיש 4 חיבורים ללוח בתצורת פינים עם ראש שעליהם סימון של חץ (כביכול אינדיקציה לסיבוב) .כנ"ל גם בחדש . האם צריך לבצע בלחיצה וסיבוב ע כיוון החץ , ע"מ לנתק את החיבורים מהלוח ? ואיך לבצע את הרכבת החדש, האם בלחיצה בלבד של חיבורי הפינים או לחיצה וסיבוב ע"מ שייתפס בלוח . 2) הגוף קירור של AC ישב אצלי בארון כמעט שנתיים . יש עליו בבסיס כבר משחה תרמית המרוחה כהלכה (כל הקירור בקופסא המקורית) .האם צריך בכל זאת לנקות אותה ולשים חדשה במקומה שאין תפוגה וכל עוד לא הרכבתי , היא יכולה להיות יעילה גם אחרי כמה שנים ? תודה לי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
הוא עולה יותר מהVF900 האם הוא שווה את התוספת מחיר?
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
זה מדבר בפני עצמו: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... אני עם כרטיס של ATI HD4850 512MB.... בבדיקת יציבות/בנצמרק עם תוכנת FURMARK.. ..הכרטיס קורס .. בתדרי סטוק! 625/995... המעלות הגיעו ל84.. ובום המסך נכבה וכו.. דרך אגב ה VPU RECOVER..כבוי. יש לציין שהיו בדיקות שהכרטיס הגיע ל107 מעלות(לפני שהחלפתי קירור) ואז קרס... אז ? מזה אומר בעצם? שהכרטיס שלי דפוק? או שהתוכנה לא משהו בבדיקה? במשחקים הכל תקין אגב ובדיקות עם 3DMARK עבד אחלה וסיים (בתדרי סטוק) תודה רבה מחכה לתשובתכם... (אני מעודכן עם הדרייברים האחרונים).
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מתלבט... החנות שאני קונה מהם, מציעים לי ללכת על ה-Coolermaster Aero 7+ אבל קראתי פה ב-HWzone שה-Volcano 12 יותר טוב... לא יודע מה כדאי? והחנות לא עושים את זה בשביל כסף כי זה אותו מחיר, הם אמרו לי לקחת מה שבא לי.
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך לדעתכם יעבוד הקירור הזה על המחשב שלי. ראה לינק -> http://www.thermaltake.com/products/dcfan/xblower.htm כרגע יש על המעבד את המאוורר הפשוט שבא איתו בעת הקניה (אין לי מוסג איך קוראים לו) וכן שני מאווררים ג'נרים מקדימה (דוחף אוויר) ומאחורה (מוציא אוויר) כאשר שניהם מאוד חלשים! בחורף אין לי בעיות עם הטמפרטורות (מעבד 35 עד 40 בשיא ומארז 27 עד 33 בשיא) אבל בימים חמים בקיץ הטמפרטורות קופצות (מעבד 46-52 ומארז 35-40). אני חשבתי לקנות את הקירור הנ"ל ולהשתמש בו במקום 2 המאווררים הגנרים שלי במארז (מקדימה ומאחורה) למרות שהמאוור אמור ללכת על ההיטסינק של המעבד. לפי דעתי הבעיה העיקרית אצלי זה החום במארז ולא המעבד דרך אגב הקירור הזה שווה 160 ש"ח והתקציב ש…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את המאווררים של הספק הנ"ל כי אני לא מסוגל להתרכז עם כזה רעש בחדר (2 מאווררים: 92 מכניס אוויר לספק ו- 80 מוציא החוצה). אין לי דרך להבחין אבל אני חושב שה 80 מסתובב במהירות מטורפת ועושה את כל הבעיות. עוד דבר - יש חיבור מהספק ללוח של קריאת מהירות. אני לא יודע של איזה משתי המאווררים הוא אבל הוא על כ 5100 RPM. האם מישהו עשה כזה מוד על הספק הזה, ואם כן איזה מאווררים שמתם ? האם אפשר פשוט לנתק את ה 90 ולהחליף את ה 80 ? אם כן איזה מאוורר אתם ממליצים עבור ה 80 (יש לי מאוורר 120 בדיוק מתחת לספק שמוציא גם ככה אוויר חם מהמעבד ) תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עשיתי מודינג קטן למחשב ... מאווררים ועוד כמה דברים ... התקנתי SpeedFan והטמפרטורה במחשב שלי היא 21, זה בסדר? יותר מידי ? תודה לעוזרים !
-
- 14 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב ומעניין אותי לדעת עד כמה GHz אפשר להגיע בOC, הנה המחשב: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤433 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤305 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1126 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS40 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤165 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ¤399 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤406 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II CPU COOLER - זמין במלאי ¤229 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ¤0 דיסק קשיח: [..…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני ועוד רבים מבין משתתפי הפורום מתלבטים לקנות את ההיטסינק הזה אז בבקשה תחוו דעתכם תוך פרסום טמפ ורעש ומעבד
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
יש לי את המחשב הזה חצי שנה בערך. הכרטיס מסך זה V9280 של אסוס. זה בעצם ti4200 שהם עשו לו כל מיני דברים. אני רק יודע שהוא מגיע די קרוב ל ti4600 בבנצ'מרקים. עם הכרטיס הגיע התוכנה Asus SmartDoctor2 שהתקינו לי במעבדה. ממה שאני רואה, היא עושה OC "חכם" לכרטיס מסך. מישהו יודע עליה משהו? אם היא עוזרת בכלל?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני לדעת מה הטמפרטורה הנורמאלית לכרטיס מסך הנ"ל כאשר מדובר במאמץ ובמנוחה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. מה זה בדיוק CFM ? איך מודדים אותו ? כמה CFM זה נחשב "טוב" ? 2. כמה דציבל זה נחשב ל"רועש", "בינוני" או "שקט" ? 3. אם יש יותר מאווררים שמכניסים אוויר מאשר מאווררים שמוציאים, זה יכול לעשות בעיות ? ולהפך ? זה הכל, בינתיים... תודה לעונים :-)
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי אני צריך 9 לדים אדומים כלל בית לד ליום שישי וגם מפסקים קטנים בשבילהם ורציתי לדעת אם אני לא מחבר את הלדים למחשב ואין לי מקור חשמל (חוץ מסוללות) איך אני מחבר את הלדים?? ?? ?? ?? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
פשוטה כאפשר.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום. שאלה פשוטה בבקשה. יש לי את המפרט הבא : Itel 2.8c Asus p4p800 2X512 400DDR Radeon 9600 Pro. שני מאוורים פשוטים בתוך המחשב. בבדיקה ב AIDA 32 המחשב הראה טמפ' קבועה של 44 מעלות על הלוח אם וכ 36 - 45 מעלות על המעבד. שאלתי היא, מהי טמפרטורה נורמלית למחשב כזה ? והאם אני צריך קירור מוסף למחשב. תודה מראש. תומר.
-
- 11 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה יכולה להיות התוצאה של מקסימום אוברקלוקינג?
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
tnx.. oh and another question... is it only for ABIT NF7 ?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-