עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש על הלוח אם חיבור למאווררים בתצורה של 3 פינים....יש גם 4 פינים לקירור ש המעבד.... עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לחבר מאוורר רגיל (80 מ"מ או 92) ללוח אם וכך אני יוכל לשלוט עליו באמצעות SPEED FAN??

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by AfterMath,

היי לכולם יש לי Gefroce6600 GT ואני רוצה לעשות לו טיפה OC יש לי תוכנה שקוראים לה winfox רק שאני לא מבין משהו אם ה graphics clock הוא 552 MHZ ואני מעלה ל 558 MHZ אז בכמה אני צריך להעלות את ה memory clock מ 1125 MHZ ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  3. ובמצב עבודה הוא מגיע ל34 זה ללא אובר קלוק עם הקירור המקורי שקיבלתי עם אינטל יש לי לוח מסוג 945 s3 רציתי לדעת האם החישנים בסדר והכל עובד כרגיל האם זה נראה לכם הגיוני תודה רבה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. Started by firemebad,

הזמנתי את גוף הקרור xp -90 והמליצו לי בפנדה על המאוור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=6235 נתונים: 1850 ~ 3100RPM 34.8 ~ 58.5 CFM 29 ~ 40 dB(A) 2 Ball Bearing אני חשבתי יותר בכיוןן של "יעלי" ....סתם , בכיוון של המאוורר הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1405&products_id=8241 28.79 ~ 92.61 CFM 25 dBA at 1300RPM ~ 46.5dBA at 4500RPM קצת יותר מרעיש אבל יש לי פאן באס, אבל תראו כמה אויר הוא זורק , 92 CFM לעומת השני. מה אתם ממליצים ?

• 11 תגובות
    • 649 צפיות
  5. מה נשמע חבר'ה? אני רוצה להמהיר את הכרטיס. לפני זה ניקיתי אבק במארז וכו'. האם הטמפ' סבירות?: אוורסט: Aux: 54 ATITool: 57c יש עוד טמפ' שרשומה מעל ה57, שהיא 77. האם הטמפ' בסדר? אפשר להתחיל לעלות קלוקים ואת הזכרונות?

6. שלום. ברשותי מעבד AMD AM2 4800X2. כשקניתי את המחשב ב Skypc המוכר טען שלקנות קירור בנפרד זה למתלהבים ואין טעם להשקיע וזאת למרות שהסברתי לו שהשקט של המחשב מאוד חשוב לי. היום אני קצת מתחרט כי מצד אחד השקעתי הרבה כסף במארז שקט (סונטה 3) וומנגד יש לי את הקירור הזה שעושה רעש ממש חזק יחסית. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשים רק קירור פאסיבי עליו מבלי להוסיף מאוורר עליו, ואם כן, האם יש כאלו בטווח של 200 ש"ח ? בנוסף, האם חייבים ללכת לחנות להחליף או שאני יכול פשוט להרכיב לבד ואז עלי לקנות גם משחה טרמית ? יש איפה שהוא מדריך החלפת קירור למעבד? כרגע כאמור המארז הוא סונטה 3 עם מאוורר 120 מ"מ מקורי, והוספתי עוד מאוורר 120 מ"מ של גלישאלטק, שני המאוורים על מצב LOW ובכלל לא שומעים אותם, באופן כ…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  7. השאלה בכותרת. הכרטיס מסך מובנה מתחמם וזה גורם לקריסה ותוקע אותי באוברקלוק כרגע ואני מעוניין לקרר אותו לראות אולי זה יעזור.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by giliboy,

אין גירסת Thermalright V-1 שמתאימה ל6600GT AGP??? יש אפשרות "לסדר" שזה יתאים ל- AGP??

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. זה מה שיש לי עכשיו הטמפרטורות במנוחה 33 במאמץ 63 לתת עוד קצת במתח ולהגיע ל 500 FSB ? או שהמתח מספיק גבוה ואני יפגע במעבד ?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by tomerbs,

המפרט של המחשב הוא: Amd Athlon XP +2400 Gigabyte GA-7VAx-A KT400 Leadtek Ge Force 4 Ti 4200 WinFast 280 LE AGP X8 מאוורר מעבד ZALMAN CNPS6000 מאוורר קידמי 120מ"מ מאוורר אחורי 80מ"מ מאורר בצד 80מ"מ הטמפרטורות הם כאלה: במנוחה: טמפרטורת המעבד- 39 מעלות טמפרטורת המארז - 30-31 מעלות במאמץ: טמפרטורת המעבד - 46 מעלות טמפרטורת המארז - 38-40 מעלות האם זה סביר למפרט שרשמתי, אשמח לשמוע תגובות ורעיונות לשיפור אם צריך.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by Evgeni,

שלום! אני מעוניין לקנות מאוורר צדדי (דלת) למארז שיכניס אוויר כדי להגביר את זרימות האויר בתוך המארז ולהוריד את הטמפרטורה של המעבד ושאר חלקי המערכת. על איזה מאוורר אתם ממליצים? תודה!

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  12. חשבתי לבנות אחת בעצמי, גם קצת להעסיק את סבא שלי (LםL), אז מאיפה אני יכול להשיג מה אני אמור לדעת עליו, זאת אומרת כאילו מבחינת הספק טמפרטורות וכל אלה... וכמה זה אמור לעלות?!? תודה לעוזרים, אבי

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by Jackknife,

אני רוצה להליף את הלד של ה POWER ללד כחול (אולטרא-ברייט) א. איפה ניתן לקנות לדים כאלה? (איזור כפר סבא) ב. האם זה פשוט כמו שזה נשמע? רק להחליף את הלד ולחבר? או שצריך להחליף דברים נוספים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  14. מה המצב אנשים ?.. טוב אז ככה המחשב שהמפרט שלו מצויין למטה היה פעם שלי וקניתי מחשב חדש רק בלי מארז אז לקחתי את המארז והטכנאי נאלץ להוציא את כל החלקים ... היה לי עוד מארז בבית אז בניתי את המחשב מחדש והבאתי אותו לאחי ... קיצר, מה המקסימום שאפשר להגיע איתו ב - OC ?.. יש לו קירור סטוק למעבד ולפני איזה 3-4 חודשים מרחתי למעבד משחה טרמית חדשה ... הטמפרטורה של המעבד בלי מאמץ היא 38-40 בחום של הקיץ הזה ... במאמץ הוא מגיע ל - 50-52 ... Intel Pentium 4 2.8 Northwood Enermax EG365AX-VE 350 watt Asus P4S800D-X 4x256 DDR SDRAM Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB חג שמח ושנה טובה לכולם (: תודה מראש, משה

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by אביתר,

טוב אז ככה.....תראו בעצמכם את הפרטים קודם אז ככה.......איך אני יכול לעלות מתח לזכרונות? ואיך למעבד..? והלוח אם שלי זה ASUS P5VDC-MX ד"א יש דבר כזה בביוס DRAM TIMEING(משהו כזה לא בטוח) וזה קשור לתזמונים של הזכרונות.....מה זה נותן אם אני משנה? וגם מה זה CPU Multiplier?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by Luffy,

ה-OC הנוכחי שלי מעודכן במפרט. אני מנסה להעלות את הFSB, וכל בדיקת יציבות קורסת. אפילו מגהרץ בודד. יש לי לוג של ORTHOS על אחת הבדיקות שקרסו, וכך הוא אומר: Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 1791 Time: 15 CPU: 2940MHz FSB: 333MHz [367MHz x 8.0 est.] CPU: 2940MHz FSB: 333MHz [367MHz x 8.0 est.] 10/11/2007 00:49 Launching 2 threads... 1:Using CPU #0 2:Using CPU #1 1:Beginning a continuous self-test to check your computer. 2:Beginning a continuous self-test to check your computer. 1:Press Stop to end this test. 2:Press Stop to end this test. 1:Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length. 2:Test 1, 4000 Lucas-Lehmer i…

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  17. שלום, לא מזמן פתחתי תראד על הכרטיס מסך שלי שמגיע לטמפק גבוהות מאוד, עכשיו שמתי לב שהוא לא כזה רותח (פיזית) והטמפ' לא תואמות בתוכנות שונות.. אפשר לעשות עם זה משהו? בתמונה הטמפ' עלו בהתאמה ככה הבנתי שTEMP3 זה הכרטיס תודה.

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by itay127,

1. יש גוף קירור ללא מאורר(HEAT-PIPE) למארז?(שהוא לא לכ.מסך, למעבד וכד') 2. אם אין, איזה מאוור 120MM מוציא אוויר הכי שקט יש היום בשוק?(פחות מעניין אותי היעילות, רק השקט והאמינות)

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by SamurAchzar,

יש לי A64 2800, עם לוח ABIT KV8PRO מבוסס K8T800PRO. בFSB230, עם מכפיל 8 במקום 9 המקורי - כך שהבעיה לא בCPU, כנראה, וFSB/AGP/PCI נעול, הwindows מודיע שהוא אתחל את הVPU (כרטיס מסך), כי הוא הפסיק להגיב. זה גם לא הזכרון, כי אותה בעיה קרתה גם כששמתי את הזכרון על DDR333. האם יכול להיות שהצ'יפסט עצמו לא מסוגל להגיע לFSB230? ניסיתי להעלות מתחים לNB, SB, להכל בעצם, וכלום לא עוזר. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by nadnad,

שלום, האם עדיף לעשות אוברקלוק למעבד ע"י שינוי המכפלה (העלאה שלה) במקום להעלות FSB? זה לא יותר טוב? כי הרי זה בעצם מעלה את המהירות של המעבד ולא של כל המערכת כמו FSB (תקנו אותי אם אני טועה... מה שהגיוני) ע"י העלאה של המכפלה אפשר למנוע הפרעה של חלק מסויים בתפקוד המערכת (לדוגמה אם איזה מודם מפריע ל OC) שוב, תקנו אותי אם אני טועה ותגידו לי אם יכול לקרות משהו ע"י האלעת מכפלה למטרת אוברקלוק (הרבה להעלות), והאם זה עדיף על oc רגיל... תודה!

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  21. הוא בעובר קלוק ורציתי לקנות לו קירור אחר תקציב כמה שרוצים אבל בלי להגזים!:>

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by blanco,

שאלה איך ניתן לשנות את מהירות המאוררים ידנית (אם בכלל)?? תודה

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by STi,

יש לי מאווררים שהגיעו יחד עם המארז, של אנטק, הם שקטים נורא אבל אין להם בכלל תפוקה של אוויר, ובגלל זה הטמפ הכללית ל המארז גבוהה יחסת הוא לא מקורר טוב המאוורר מגיע עם חיבור מולקס ואין אפשרות שליטה דרך המחשב למשל עם SPEEDFAN... האם יש דרך להגביר או שנות משהו בו כדי שיעבוד מהר יותר? תודה!

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by tal^_^,

היי סוף סוף עשיתי חלון למחשב http://photos.walla.co.il/e_n_d אם יש לכם עצות (איך אני יכול לסדר את החוטים במחשב?) רעיונות ועוד אני אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  25. שלום אני רוצה להבין בכמה טמפרטורות מוריד המאוורר שלכם כמו טיפון ודומיו (לא בעבודה ) את החום /טמפרטורה במצב רגיל/שקט לדוגמא אצלי הטמפרטורה 46 מעלות במצב רגיל לאחר הדלקת המחשב עם מאוורר רגיל (939 4800X2 בכמה מוריד לכם המאוורר שקניתם לעומת המקורי ?

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.