עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי, ראיתי באתר את ב"חדשות" על המאווררים השקטים האלה של Scythe, שנקראים- S-FLEX. משהוא יודע מאיפה אני יכול לקנות אותם??? או מאוורים שברמה שלהם??? אפילו אם זה אומר להזמין מחול. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי על המעבד CAK II 38 אני רוצה לקנות מאורר לkt333 ואין לי מושג מאיפה אני משיג מאורר בגודל הזה! המעלות שלו מגיעות ל40-44 תודה!

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  3. הכותרת אומרת הכל...

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  4. מאיפה אני יכול לקנות מקדח כוס בשביל לעשות חורים למאווררים? חיפשתי בחנויות טמבור ולא היה לאף אחד מהם מקדח כוס לפח, היה להם רק לעץ ולגבס.... האם אני צריך לבקש שיתנו לי בגודל של 80ס"מ? (8 מ"מ)?? נ.ב אמרו לי פה בפורום שזה אמור לעלות יקר יותר מ100ש"ח...זה נראה לי מחיר יקר מידי בגלל שמקדח כוס לעץ עולה בין 12-15ש"ח!! אז כמה זה אמור לעלות?

• 17 תגובות
    • 4k צפיות
  5. הכותרת אמרה את שלה אשמח לתשובות והמלצות.

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  6. היי, מאיפה אני יכול להשיג את זה, אני רוצה לקנות את האולטימה 90 ואני לא מאמין בקליםסים בלי ברגים.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. ולמה אני צריך סבון ומים ??? והאם זה בכלל נייר זכוכית או משהו אחר ?

8. Started by rel81,

הי אנשים אני חדש כאן... וכאן גיליתי לראשונה את הOC... ח"ח.. אני מחפש תוכנה לOC למעבד ואני לא מוצא.. אז אם תוכלו לעזור לי בנושא אני אודה לכם... [glow=red,2,300]* הכל תלוי בעונה ובטיב השכנה....[/glow]

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  9. ?

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by shlomi2003,

...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Bone-Breaker,

אני צריך MBM5 ו-SISOFTWARESADRA מאיפה אני יכול להוריד אותם? דבר שני אני רוצה לשאול איך עושים OC דרך הג'אמפרים? מה זה משהוא שאפשר להזיז אותו או מה??

12. Started by mandarin,

אני רוצה את ה ZIP לא את ה EXE ומפה http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download זה נתקע באמצע כל הזמן.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by Idanp,

מאיפה אפשר להוריד ביוס לכ.מסך שיתן יותר מתח? זה אפשרי ביכלל? כי הגעתי לגבול של הכרטיס עוד מגה הרץ אחד הוא ניתקע >: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=860244 5592 ואיך התוצאה?

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by DOR_2911,

תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by Component,

מאיפה אפשר להוריד prime 95 ? רציתי לשאול את השאלה הזאתי בפורום תוכנה אבל אני מניח שהאנשים שיידעו את התשובה נמצאים בעיקר בפורום הזה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by prince amir,

חיפשתי כבר בהמון חנויות ואין להשיג או שהישראלי הממוצא טיפש מידי להבין אנגלית בפשוטה, אפילו בחנות מיוחדת לברגים אולי מישהו הצליח להשיג ברגים כאלו ? לידיעה : ברגיי TUMBSCREWS הם ברגים מחשב רגילים שנועדים לסגור את הפנלים במחשב אבל במקום מברג אפשר לסגור אותם ביד כי הראש שלהם גדול ועבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SpLiNtEr,

^^^ כותרת - וכמה בערך זה יעלה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ?? חיפשתי בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי איך אני אוכל לרכוש כמה?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  19. אין מה להוסיף.

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  20. יש לי פלטה כזאת http://img266.imageshack.us/img266/655/sempronsl7.jpg http://img512.imageshack.us/img512/8449/tttyphoonallcp4.jpg האם היא מתאימה לתושבת LGA775 ?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  21. משהו שמתקרב לטייגון, לא כמו הצינורות PVC הפשוטים של TT וכו...

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by itaysk,

כל המקדחים, הדרמלים (מה זה לעזאזל?), המסורים, החלונות, הגומיות, וכו'... מאיפה אתם מביאים אותם? וכן אתם יכולים להתייחס לשאלה מה זה דרמל... עוד משהו את החיתוך של הצורות עם מה אתם עושים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by winner100,

שלום לכולם, אחרי אין ספור דיונים, חיפושים ושאלות בסוף החלטתי שאני קונה את ה-Mugen 2 בדרך כלל אין לי סתם זמן לפנות ולהגיע לחנויות, אבל היום היה לי זמן ונסעתי לX חנות לקנות את גוף הקירור המדובר. להפתעתי המוכר שלף לי "בטעות" את הMugen 3, חשבתי שהוא צוחק עלי ולא הבנתי מאיפה הוא יצא. הוא ספר לי שזה כבר כמה חודשים בשוק. השאלה היא כזו: ראיתי "בדביק" כאן בפורום ביקורת עליו אבל היא בשפה לא מובנת (גרמנית אני חושב) האם הגוף הזה טוב יותר מה2 ? שאני אומר 'טוב' גם שלושה מעלות זה בסדר מבחינתי. מה מבחינת רעש? הוא רועש יותר מאח הקטן? מה שכן ראיתי שהוא קל יותר וצר יותר מהאח הקטן. אני כרגע עם גוף קירור מקורי שמעצבן אותי מאוד ומגביל אותי אני ישמח לכמה שיותר פרטים עליו. תודה!

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. עשיתי קצת גוגל ובמקרה נתקלתי באשכול שאמרו שהספריי אוויר שיש בכל החנויות מחשבים וזה זה בלחץ יחסית נמוך... אבל לא כתבו איפה ניתן לקנות ספריי אוויר בלחץ גבוה יותר..? ד"א מה זה קומפרסור (גם כתבו שם)? זה יוצר לחץ אוויר כאילו כמו ספריי רק "שלא נגמר" או משהו כזה? אם כן, אז כמה זה עולה? והאם זה מומלץ.. פשוט עם הHAF 932 צריך פעם בשבועיים לרוקן ספריי אוויר עליו :\ תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by DJPOWER,

בקרוב אני מסיים את הפרוייקט קירור מים שלי (תמונות בסוף) ואני רוצה לשים קרח יבש בתוך המים מאיפה אני יכול להשיג,?? תודה מראש למגיבים יונתן 8) 8)

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.